View Full Version : ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΖΕ-R (ΡΑΓΙΣΑΝ)
Sarrigioxan
25/08/2019, 15:58
Ευρωπαϊκό καζέρι
Κύριοι, σας έχω πρήξει με το χρέπι μου, το γνωρίζω (sorrrynotsorry).
Αγόρασα γνήσιες (ελπίζω) ουρές για το καζέρι μου (24 ευρώ η μία), τις έριξα επάνω, όλα ωραία κι όμορφα (πριν κανένα 5ήμερο αυτό). Σήμερα άκουγα από πίσω κάτι να ψιλοχτυπάει και καθώς έψαχνα αυτό το κάτι ΤΙ ΝΑ ΔΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ???? ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ Κ ΡΑΓΙΣΕΙ σε ένα συγκεκριμένο σημείο...πάνω απ' την πινακίδα, εκεί που ενώνεται το φτερό. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι έχω κάνει πατάτα και γι αυτό το λόγο θα τις κλαίω σε λίγο. Μπορεί κάποιος να μου δείξει φώτο κουμπωμένες ποδιές ΣΩΣΤΑ εκει πίσω;
σε λίγο ανεεβάζω κ φώτο να χετε μια κάποια εικόνα.
Το αστείο (θλιβερό για μένα) είναι ότι πάω σαν φίδι για να μην πατάω λακούβες, αλλά και πάλιι... R I P
Sarrigioxan
25/08/2019, 16:16
409373409374409375409376409377409378409379409380
Sarrigioxan
25/08/2019, 16:17
Συγνώμη για τις τεράστιες φωτογραφίες, (εσκεμμένα) έγινε για να είναι ευδιάκριτες οι ρωγμές και τα σπασίματα.
Sarrigioxan
25/08/2019, 16:20
Απ' ό,τι πρόσεξα και ο θόλος έχει τρεις τρύπεςς για να βιδώσει κάτι (μάλλον).
ANY HELP PLS?
Τραβά μια γενική φωτογραφία της περιοχής. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι βλέπω και δεν μπορώ να πω κάτι.
συμφωνω με τον προηγουμενο.τοσο κοντινες φωτο δεν καταλαβαινουμε τι βλεπουμε
στην δευτερη φωτο φαινονται δυο βιδες χωρις να εχουν παξιμαδια,γιατι;
Μετά από πολύ προσεκτική παρατήρηση των φωτογραφιών έχω την εξής εικόνα.
Το μαύρο πλαστικό (λασποτηρας) που έχει πάνω του και την πινακίδα στηρίζεται μόνο στα ασημένια πλαστικά!
Επιβεβαίωσε παρακαλώ.
Εάν είναι έτσι νομίζω ότι είναι λάθος. Πιθανών να λείπει ένα πλαστικό. Λίγο πιο πάνω (στον θολό που λες) και υπάρχουν 3 τρύπες. Είναι ελεύθερες?
Καλό είναι να βρεις ένα Part list από το μηχανάκι σου και να κοιτάξεις διεξοδικά εάν όντος λείπει κάτι.
Εάν θες σωστή βοήθεια μην ανοίγεις νέο θέμα για το παρόν σου πρόβλημα.
Ο γογλες είναι φίλος σου και πρέπει να μάθεις να τον δουλεύεις καλά.
Στα γρήγορα λοιπόν και πάρα ότι κουνάει το πλοίο και ζαλίζομαι...
Γαμω το 4g και το σήμα καμπάνα, δεν ανεβαίνει η φώτο.
Μπες εδώ, βρες το μοντέλο σου, εγώ πήγα στο περίπου μιας και δεν έχεις δώσει ημερομηνία
https://www.megazip.net/?network=g&adposition=1t1&keyword=kawasaki%20parts%20list&gclid=EAIaIQobChMI4o_Nj-Ge5AIVjOd3Ch1MxgPXEAAYASAAEgK6vvD_BwE
Όταν βρω σήμα θα ποσταρω και την φώτο.
Παντος κάτι σου λείπει.
Sarrigioxan
25/08/2019, 22:14
Γκουγκλαρα απίστευτα πολύ παιδιά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, το ευχαριστώ είναι λίγο 32065 είναι η κωδικαρα του ανταλλακτικού
Sarrigioxan
25/08/2019, 22:16
Επιβεβαιώνω, το πέταλο υπάρχει κι έχει τοποθετεί αλλά λείπει το ανταλλακτικό που το συνδέει με τον θόλο με κωδικό: 32065, το ανακάλυψα κοζάροντας ένα καζέρι τού 2002 (νομίζω), αυτό μετά πίσω φλας ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΑΝΑΡΙ
Γκουγκλαρα απίστευτα πολύ παιδιά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, το ευχαριστώ είναι λίγο 32065 είναι η κωδικαρα του ανταλλακτικού ������������������
Μην είσαι σίγουρος για τον κωδικό.
Εγω δεν ξέρω ποιας χρονολογίας είναι το παπί σου και έβαλα τυχαία μια.
Γύρνα στην αρχική σελίδα από αυτήν που σου έστειλα και βρες με ακρίβεια το δικό σου.
Επιβεβαιώνω, το πέταλο υπάρχει κι έχει τοποθετεί αλλά λείπει το ανταλλακτικό που το συνδέει με τον θόλο με κωδικό: 32065, το ανακάλυψα κοζάροντας ένα καζέρι τού 2002 (νομίζω), αυτό μετά πίσω φλας ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΑΝΑΡΙ
https://www.cmsnl.com/kawasaki-an110c6-kazer-2001-canada_model15036/partslist/17417.html#.XWLv8-gzaPp "Ετσι τα ψάχνεις
Πόσο δύσκολο ήταν?Ακου δεν υπάρχει https://www.car.gr/parts/view/12586584/
Sarrigioxan
26/08/2019, 13:02
Άργησες, ναι ποτέ δεν έγραψα τη λέξη βάση (γι αυτό κ δεν το βρήκα ποτέ), όταν είδα τον κωδικό τότε το βρήκα (κι είδα πως το λένε "βάση" και το παρήγγειλα απ' τον κατσαντώνη.
Άργησες, ναι ποτέ δεν έγραψα τη λέξη βάση (γι αυτό κ δεν το βρήκα ποτέ), όταν είδα τον κωδικό τότε το βρήκα (κι είδα πως το λένε "βάση" και το παρήγγειλα απ' τον κατσαντώνη.
Παρακαλώ. Γιατί είχες 5 ανθρώπους να ψάχνουν που άργησαν
Sarrigioxan
26/08/2019, 14:30
Παρακαλώ. Γιατί είχες 5 ανθρώπους να ψάχνουν που άργησαν
Σας ευχαριστώ όλους <3 απλά μου την έδωσες λιγουλάκι ( :kiss: ) με το: Πόσο δύσκολο ήταν?Ακου δεν υπάρχει
Και πάλι ευχαριστώ.
Sarrigioxan
26/08/2019, 14:31
no homo
no homo
:bawl::bawl: :bawl:
Δεν καταλάβαινα τι έλεγες στο ποστ. Κόιτα αν είναι γνήσιο γιατί στην kawasaki έχει 15-17 ευρώ Αν και όπως το βλέπω φαίνεται για γνήσιο.Θα πρέπει να γράφει και αυτό κωδικό. Απλά πρέπει να του είχε μείνει στο ράφι
:wave2: Να σαι καλά.
Sarrigioxan
26/08/2019, 15:08
:bawl::bawl: :bawl:
Δεν καταλάβαινα τι έλεγες στο ποστ. Κόιτα αν είναι γνήσιο γιατί στην kawasaki έχει 15-17 ευρώ Αν και όπως το βλέπω φαίνεται για γνήσιο.Θα πρέπει να γράφει και αυτό κωδικό. Απλά πρέπει να του είχε μείνει στο ράφι
:wave2: Να σαι καλά.
Το ότι του έχει μείνει στο ράφι είναι σίγουρο :lol: , επειδή δεν το χε ούτε ο χάλαρης, ούτε ένα άλλο κατάστημα στο οποίο τηλεφώνησα (μου παν έχουν έλλειψη) στη λιοσίων 88 και ούτε η αντιπροσωπεία (απ ό,τι μου πε ο χάλαρης).
Θα κοιτάς και μεταχειρισμένα αν δεν βρίσκεις κάτι στην ΤΕΟΜΟΤΟ. Γεμάτος ο τόπος. Και πάντα σε εμπόρους για εκτός Αθηνών;)
https://www.car.gr/parts/?ca=30&ca=711&ca=1695&makes=Kawasaki&models=KAZE+R+115&models=KAZE+R+130&models=KAZE+VR+Special+Edition&models=Kaze+115+S&pg=2&sort=modified
https://www.car.gr/parts/view/8630688/