PDA

View Full Version : Να παν στα διααλα το αργο και ο εμπνευστης του

Σελίδες : 1 [2]

ridah_da_fresh
20/09/2019, 20:27
Not cool man......

Που ξερεις μπορει και να περασω... Το πραγματικο προβλημα ειναι που λογω της ΗΛΙΘΙΑΣ ωρας των εξετασεων (3-5, ας πανε να πηδηχτουν οι εργαζομα) πρεπει να χανω την μιση εργασιμη μερα. Φοιτητης να ημουνα, ας εδινα 60 φορες, δεν με πειραζει, αλλα στο γραφειο μου καναν την χαρη για 2η φορα... καταλαβαινεις οτι αμα κοπω για 2η φορα, ε την 3η δεν εχω πολλες επιλογες εκτος και αμα δωσω τον φλεβαρη. Not going to happen. Οποτε...

#pray_for_ridah

RaGe_Raptor
20/09/2019, 20:56
Που ξερεις μπορει και να περασω... Το πραγματικο προβλημα ειναι που λογω της ΗΛΙΘΙΑΣ ωρας των εξετασεων (3-5, ας πανε να πηδηχτουν οι εργαζομα) πρεπει να χανω την μιση εργασιμη μερα. Φοιτητης να ημουνα, ας εδινα 60 φορες, δεν με πειραζει, αλλα στο γραφειο μου καναν την χαρη για 2η φορα... καταλαβαινεις οτι αμα κοπω για 2η φορα, ε την 3η δεν εχω πολλες επιλογες εκτος και αμα δωσω τον φλεβαρη. Not going to happen. Οποτε...

#pray_for_ridah

Ridah,

FOCUS ON THE EFFIN' TASK :a52:

Bowleno
21/09/2019, 01:12
Το S ήταν αυτό που είχε τον 23" μπροστά τροχό;

Το XLX250 με το οποίο έδωσα, χωρούσε. Με 21" τροχό μπροστά, όμως.

Σωστά, 23αρι τροχό είχε. Με 21 χώρεσες;;;; Πολύ οριακά φαντάζομαι... Πάντως με την βέσπα ήταν παιχνιδάκι:D

lykourgi
21/09/2019, 07:48
Σωστά, 23αρι τροχό είχε. Με 21 χώρεσες;;;; Πολύ οριακά φαντάζομαι... Πάντως με την βέσπα ήταν παιχνιδάκι:D
Ναι,χώρεσε και πράγματι οριακά.
Δεν ήθελα να μπλέξω με δασκάλους. Τότε δεν υπήρχε καμία απαίτηση για μαθήματα κλπ. Εμφανιζόσουν με ότι είχες και έδινες. Αρκεί να είχες άδεια, ασφάλεια.
Το XLX δεν ήταν καν στο όνομά μου. Ανήκε σε φίλο.

Άλλες εποχές.

Bowleno
21/09/2019, 10:49
Ναι,χώρεσε και πράγματι οριακά.
Δεν ήθελα να μπλέξω με δασκάλους. Τότε δεν υπήρχε καμία απαίτηση για μαθήματα κλπ. Εμφανιζόσουν με ότι είχες και έδινες. Αρκεί να είχες άδεια, ασφάλεια.
Το XLX δεν ήταν καν στο όνομά μου. Ανήκε σε φίλο.

Άλλες εποχές.

Έτσι ακριβώς... Άλλες εποχές.... Όντως με ότι είχες έδινες. Άδεια φυσικά υπήρχε, ασφάλεια όχι εφόσον ήταν άχρηστη χωρίς το δίπλωμα:lol:
Αφού κατάφερες να το χωρέσεις, ωραίος.:beer:
Στην αλάνα που ήταν η "πίστα" πήγαιναν οι εξεταστές στις 3 το μεσημέρι κάθε μέρα. Και όλο το πρωινό έβλεπες κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί μέσα με ότι ναναι να προσπαθεί να κάνει τα 8αρια. Είχα δει μέχρι και tzr 250 εκεί μέσα:cry::moutza:
Και βέβαια το γέλιο και το δούλεμα πήγαινε....:lol:

ridah_da_fresh
27/09/2019, 16:59
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ

Lioulios
27/09/2019, 17:12
Ελα ρε τρελεεεε...

Λαδωσες ;
:evil:

Bowleno
27/09/2019, 17:55
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ

KAI ΤΩΡΑ ΤΙ; o tempora o mores...... :lol:

Καλές βόλτες και με προσοχή! :beer:

BLiTzER
27/09/2019, 18:05
Καλές βόλτες:

Ή - κατά προτίμηση - όχι. Χειμώνας είναι, καλύτερα στο σπίτι.

Kas_Tracer
27/09/2019, 18:36
H κλιματική αλλαγή έχει αντίστροφα αποτελέσματα στην Ελλάδα.
Από τις 250 μέρες ηλιοφάνειας θα πέσουμε στις 100.
Και ο Ελληνικός λαός δεν θα μπορεί να οδηγήσει μηχανάκι μόλις η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 25 'C :p

azar41
27/09/2019, 18:56
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ

Ωραίος! Καλές βόλτες!

RaGe_Raptor
27/09/2019, 19:09
Άντε καλες βόλτες, και με τη ζελατίνα πάντα σφραγισμενη, ε? :D

ridah_da_fresh
30/09/2019, 10:22
Ελα ρε τρελεεεε...

Λαδωσες ;
:evil:

Λαδωσαν οι αλλοι 4... ΚΑΙ αρχισε να βρεχει :D Ουσιαστικα μονο στην πορεια εξεταστηκα σωστα, ενω ολους τους αλλους του πηγε γυρω απο το τετραγωνο! :roflmao:

ioanna26
14/09/2020, 14:44
Παιδιά σος καμια συμβουλή για το αργό;;;

Shinigami Ryuk
14/09/2020, 15:18
Κουμπωσε ταχυτητα,αφησε συμπλεκτη και κοιτα μπμπροστα στα 5-10 μετρα.Και προσπαθησε να κοντρολαρεις την μοτο με τον συμπλεκτη

ioanna26
14/09/2020, 15:30
Επίσης παιδια κάθε φορά είναι καθαρά 1:30ωρα γτ εμένα είναι μια μισή μαζί με το πηγαινε ελα και τώρα που πηγαμονη μου στο χώρο και τον ρώτησα μου είπε τώρα π ήρθες μόνη σου είναι πιο πολλη η ώρα εξάσκησης εσείς κάνετε γεματες τις ώρες. Η χάνετε ώρα από το πηγαινε;

ioanna26
14/09/2020, 15:31
Κουμπωσε ταχυτητα,αφησε συμπλεκτη και κοιτα μπμπροστα στα 5-10 μετρα.Και προσπαθησε να κοντρολαρεις την μοτο με τον συμπλεκτη

Είναι αυτόματο φίλε μου. Παίζει κάτι με πισω φρένο καμια συμβουλη με το γκαζι επίσης;

Shinigami Ryuk
14/09/2020, 15:39
Είναι αυτόματο φίλε μου. Παίζει κάτι με πισω φρένο καμια συμβουλη με το γκαζι επίσης;

Δεν εχω ιδεα.Εμπειρικα και μονο θα ελεγα κρατα σταθερο γκαζι,χαμηλα ομως, και κοιτα 5-10 μετρα μπροστα σου

ioanna26
14/09/2020, 15:43
Δεν εχω ιδεα.Εμπειρικα και μονο θα ελεγα κρατα σταθερο γκαζι,χαμηλα ομως, και κοιτα 5-10 μετρα μπροστα σου

Σε παρακαλω απάντησε μου το κάθε μάθημα είναι 45 λεπτά. Εμείς κάνουμε δίπλα, δηλαδη 90 λεπτα .αλλά εγώ από αυτά ανάθεμα αν κάνω μια ώρα και όχι μιαμιση, γτ ειναι και το πηγαινε έλα που τα μετράει μέσα στην ώρα της προπονησης μου. Είναι δίκαιο αυτό. Καμιά εμπειρία άλλος;

Shinigami Ryuk
14/09/2020, 15:58
Σε παρακαλω απάντησε μου το κάθε μάθημα είναι 45 λεπτά. Εμείς κάνουμε δίπλα, δηλαδη 90 λεπτα .αλλά εγώ από αυτά ανάθεμα αν κάνω μια ώρα και όχι μιαμιση, γτ ειναι και το πηγαινε έλα που τα μετράει μέσα στην ώρα της προπονησης μου. Είναι δίκαιο αυτό. Καμιά εμπειρία άλλος;

Να σου απαντησω αλλα το διπλωμα το εβγαλα πριν απο 15 χρονια οποτε δεν ξερω πως εχουν τα πραγματα πλεον.Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ετσι καναμε και εμεις τα μαθηματα για μοτοσυκλετα.Ποτε δεν ηταν 1.5 ωρα.Μπαιναμε στο αμαξι του δασκαλου 2 ατομα και ενας εφερνε την μηχανη καβαλα και μολις φταναμε εκει που καναμε τα μαθηματα(αργο,γρηγορο,εκκινηση)καναμε εναλλαξ κανα 2ωρο.Το θεμα ποιο ειναι ομως.Ολοι ξεραμε να οδηγουμε μηχανη και αυτοκινητο οποτε τα μαθηματα γινονταν περισσοτερο για το αργο γρηγορο και το σλαλομ και λιγοτερο για την πορεια μιας και ολοι ξεραμε πως πρεπει να κινηθουμε στον δρομο.Δεν ξερω αν σε βοηθησα πολυ.

Αν αισθανεσαι οτι δεν μαθαινεις ετσι οπως σου κανει τα μαθηματα και δεν εισαι ικανοποιημενη με τον χρονο πες του το.Στο κατω κατω εσυ πληρωνεις

ioanna26
14/09/2020, 16:20
Να σου απαντησω αλλα το διπλωμα το εβγαλα πριν απο 15 χρονια οποτε δεν ξερω πως εχουν τα πραγματα πλεον.Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ετσι καναμε και εμεις τα μαθηματα για μοτοσυκλετα.Ποτε δεν ηταν 1.5 ωρα.Μπαιναμε στο αμαξι του δασκαλου 2 ατομα και ενας εφερνε την μηχανη καβαλα και μολις φταναμε εκει που καναμε τα μαθηματα(αργο,γρηγορο,εκκινηση)καναμε εναλλαξ κανα 2ωρο.Το θεμα ποιο ειναι ομως.Ολοι ξεραμε να οδηγουμε μηχανη και αυτοκινητο οποτε τα μαθηματα γινονταν περισσοτερο για το αργο γρηγορο και το σλαλομ και λιγοτερο για την πορεια μιας και ολοι ξεραμε πως πρεπει να κινηθουμε στον δρομο.Δεν ξερω αν σε βοηθησα πολυ.

Αν αισθανεσαι οτι δεν μαθαινεις ετσι οπως σου κανει τα μαθηματα και δεν εισαι ικανοποιημενη με τον χρονο πες του το.Στο κατω κατω εσυ πληρωνεις

Ναι με βοηθήσεις αρκετά. Πορεία τι εννοείς;βγαίνατε και στο δρόμο;:0εμεις μέχρι τώρα ποτε δεν έχουμε βγει στο δρόμο! Επίσης σας χρονομετρουσε κανεις να δείτε αν είστε μέσα στο χρόνο ;γιατι στο εμπόδιο και φρένο θέλει 8 δευτερολεπτα για σκουτερ και 5 για μηχανη. Εμένα τελευταία στιγμή με έβαλαν να προπονηθω για αργό δεν νομίζω να ναι καλοί εκπαιδευτές και τα χω παρει γτ ήδη πληρωνω επιπλέον μάθημα και θα πληρωσω και δευτερο δλδ συν 60ευρω.μονο στο τελευταίο μαθημα πουμ έκανε ο ιδιοκτήτης έμαθα σοβαρά πραγματα αμα δν είχα δει στο ίντερνετ τις δοκιμασίες δεν θα ξερα τι θα δώσω ακριβώς και σε ποσο χρόνο πρεπει να τα κανω. Επίσης κανένας δεν με χρόνο μέτρα ουτε Μ λέει αν πατησα τη γραμμή στο γρήγορο., και ουτε μου ανέφεραν ποτε για δευτερόλεπτα μόνο για την αργή δοκιμασίαδοκιμασία εγώ τους ρωτάω και ξαναρωταω αν ημουν μέσα στο χρόνο και απαξιουν κ λέει κάνε τώρα σαν να απαξιει .Ότι να ναι δλδ

leftos
14/09/2020, 17:43
Εκει θέλει λίγο τσαμπουκά να του πείς οτι αν δεν περάσεις για πράγματα που δεν σου έχει πεί θα πληρώσεις αυτός το ποσό για να ξαναδώσεις.
Οπότε το βλέπει αλλιώς.

ioanna26
14/09/2020, 17:52
Εκει θέλει λίγο τσαμπουκά να του πείς οτι αν δεν περάσεις για πράγματα που δεν σου έχει πεί θα πληρώσεις αυτός το ποσό για να ξαναδώσεις.
Οπότε το βλέπει αλλιώς.

A ναι σωστοο. Απλά δεν θέλω να κάνω και φασαριες

lykourgi
14/09/2020, 18:03
Απαίτησε να σου εξηγήσουν λεπτομερώς τι πρέπει να κάνεις. Αν νιώθεις ότι χάνεις τον χρόνο σου, κάνε παράπονα στον ιδιοκτήτη της σχολής και ζήτησε άλλον εκπαιδευτή.

OldMan
15/09/2020, 12:09
Τι ειναι αυτο το "αργο" ρε λαλακες..???

BLiTzER
15/09/2020, 12:12
Ευγενές αέριο.

harris_x
16/09/2020, 09:48
Ευγενές αέριο.
Και γιατι το βρίζουν;
Τι τους έκανε;
Θέλουν να γίνει αγενές;

Shinigami Ryuk
16/09/2020, 10:52
Τι ειναι αυτο το "αργο" ρε λαλακες..???

Σε βαζουν να οδηγησεις πανω σε μια γραμμη και πρεπει να το κανεις περισσοτερο απο 8" και κατω απο απο 15"(οι χρονοι ειναι ενδεικτικοι).Ουσιαστικα να οδηγησεις πανω στην γραμμη με το ρελαντι της μοτο.

giorgosb
16/09/2020, 10:56
Σε βαζουν να οδηγησεις πανω σε μια γραμμη και πρεπει να το κανεις περισσοτερο απο 8" και κατω απο απο 15"(οι χρονοι ειναι ενδεικτικοι).Ουσιαστικα να οδηγησεις πανω στην γραμμη με το ρελαντι της μοτο.

420941

Shinigami Ryuk
16/09/2020, 11:20
420941

:bawl::bawl::bawl:

Μην κατηγορεις εμενα,το μυαλο μου φταιει

giorgosb
16/09/2020, 11:48
:tooth: :beer: