View Full Version : ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΙΟΥ
Thakokk6
16/02/2020, 12:55
Keeway target 125 euro 4. 3264χλμ
doctoras
16/02/2020, 13:20
! Άκου δόκτορα αυτές οι εξυπνάδες περί Μογγολίας καλύτερα να λοιπουν για να κρατηθεί το επίπεδο του φόρουμ σε ένα ύψος μάλλον δεν το χεις το θέμα με τα πάπια το ς115 κυκλοφορεί στιν Ασία με 10 άλογα αυτό δεν έχει έρθει στιν Ελλάδα άρα δεν το ξέρεις για πιο παλιό μιλάς αυτό το αναφέρω για να δείξω τις δυνατότητες του μοτέρ όσο για το χονδα μια βόλτα στα συνεργεία θα δεις πολλά με κατέβασμα να μοτερ εξάλλου ένας φίλος εδώ μέσα έχει πει τα σχετικά για αυτή τη χαρχαλα που τρίζει
εξυπνάδα? Η μογγολία δε ανήκει στην Ασία???
Μπορείς να μου βρεις (και να το αναρτήσεις) δύο(2) πηγές που να επιβεβαιώνουν οτι το παπί αυτό που λες είχε 10hp??
εγώ πάντως όταν έμπαινα σε μια συζήτηση νέοπας ήμουν πιο ευγενικός
Thakokk6
16/02/2020, 13:28
Επειδή δεν έχω χρόνο απαντώ ενταχει μπες στο σαΐτ yamaha vietnam όσο γιατο περί νεοπος άσε μας ρε φιλε.
Χαλαρώστε παιδιά και μην τσακώνεστε.Για διαφορά 1 και 2 ίππους σε παπί δεν είναι πολύ αισθητή στην οδήγηση.Αλλά αν μιλάμε για το GTR 150 και το VF 185 (με 15 και 18 ίππους αντίστοιχα) τότε ναι, υπάρχει αισθητή διαφορά
mia_zoi_kawa
16/02/2020, 19:34
Doctor αντε χτυπα κανά ρυζόγαλο :p:lol::lol: και ασε μας ησυχους.... Πάντως όποιος παίρνει παπί (και είναι κάποιας ηλικίας) καλό είναι να βάλει το supra στα υπόψη. Έχει χώρους σχεδόν ακουτερισιους. Βασικό αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και είσαι και φορτωμένος...
Doctor αντε χτυπα κανά ρυζόγαλο :p:lol::lol: και ασε μας ησυχους.... Πάντως όποιος παίρνει παπί (και είναι κάποιας ηλικίας) καλό είναι να βάλει το supra στα υπόψη. Έχει χώρους σχεδόν ακουτερισιους. Βασικό αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και είσαι και φορτωμένος...
Το innova που είχες πάρει με 70000 χλμ και έκανες άλλα 45000 χλμ πόσες φορές είχε αλλάξει μπιέλα στο σύνολο?
mia_zoi_kawa
17/02/2020, 18:07
Μια. Βασικά το Innova το εσκισα με το καλημέρα. Με το που το αγόρασα από αντιπρόσωπο Honda έφυγα για βόρεια Εύβοια καλοκαίρι με 45 βαθμούς. Στην επιστροφή λέω κάτσε να τσεκάρω λάδια. Ο δείκτης δεν εδειχνε τίποτα. Όταν άδειασα το Κάρτερ ζήτημα να είχε 100 150 ml λάδι. Θεωρώ ότι αυτό ταλαιπώρησε ελατήρια μπιστονι μπιέλα. Παρόλα αυτά άντεξε 45κ με 200 ml κατανάλωση λάδιου κάθε 1000 χιλιομ. Η χρήση του ήταν σκληρή αλλά σχεδόν ποτέ στα κοκκινα.
Πάνε δες καβασακι athlete είναι φτηνό κ άσχημο, για μένα βλέπετε και έχει καλύτερο στήσιμο.
Αυτό μόνο παπάκι δεν είναι, έτσι όπως είναι το σκάφος του.Κανονικά έπρεπε να μπει στην κατηγορία street.
Alexinhogr
19/02/2020, 18:00
Στα λεφτά του ειναι ότι καλύτερο υπάρχει πιστεύω, αν φύγω από το κλε κ δεν πάρω νακεντ κ δω για κάνα παπί, θα πάρω athlete
Καθαρα σαν πακετας θα σου πω αυτα
Yamaha, αξιζει μονο το crypton R απο το 105 εως το 115, αμα τα βρεις φθηνα παρτα ειναι καλα. Απο τα καινουργια μακρυα απ το Τ110 μαρεσει που το προτειναν κιολας εδω μεσα, εχω δουλεψει 2 τετοια απο κουτα με καλη χρηση και ειναι σαραβαλα. Το crypton S το νεο εγω το εκανα βολτα απο αντιπροσωπια και φαινοταν αψογο δε ξερω αν θα αντεξει στο χρονο ομως, θα δουμε. Crypton x μακρυα δε βγαινει πλεον και κατα 99% οτι μεταχειρο βρεις θα ειναι απο πιτσιρικίου που το εκανε τριμπουρδελο μεσα η απο πακετα που του ηπιε το αιμα.
Kawasaki, καζε ρ και ξερο ψωμι, ειτε το παλιο του 98 και μετα ειτε το πιο νεο του 2004-2007 με τα φωτα στη ποδια, το δικο μου περασε τις 150.000 φετος και δεν το ειχα επισκευασει ποτε. Για καινουργια kawa δε ξερω, ειναι φθηνοτερα απο yama honda pantos.
Honda, supra astrea grand αμα βρεις μεχρι 800-900 παρτα. Ιννοβα οχι ουτε το παλιο ουτε το ιντζεξιον. Για πιο νεο δες το wave αξιζει.
modenas kriss kristar τα δουλευουν πολλοι επισης και λενε καλα λογια, εγω δεν ειχα και δε ξερω.
Daytona μετρια μοτερ σαπια περιφερειακα χαλια πλαστικα μηδεν μεταπωληση, για πεταμα δηλαδη. Εχω σκορπισει ενα μεσα σε 6 μηνες ντελιβερι και το καζερ μου μετα απο 150.000 χμ ακομα δεν ειχε ουτε σπασμενα πλαστικα ουτε κανενα αλλο θεμα.
Καθαρα σαν πακετας θα σου πω αυτα
Yamaha, αξιζει μονο το crypton R απο το 105 εως το 115, αμα τα βρεις φθηνα παρτα ειναι καλα. Απο τα καινουργια μακρυα απ το Τ110 μαρεσει που το προτειναν κιολας εδω μεσα, εχω δουλεψει 2 τετοια απο κουτα με καλη χρηση και ειναι σαραβαλα. Το crypton S το νεο εγω το εκανα βολτα απο αντιπροσωπια και φαινοταν αψογο δε ξερω αν θα αντεξει στο χρονο ομως, θα δουμε. Crypton x μακρυα δε βγαινει πλεον και κατα 99% οτι μεταχειρο βρεις θα ειναι απο πιτσιρικίου που το εκανε τριμπουρδελο μεσα η απο πακετα που του ηπιε το αιμα.
Kawasaki, καζε ρ και ξερο ψωμι, ειτε το παλιο του 98 και μετα ειτε το πιο νεο του 2004-2007 με τα φωτα στη ποδια, το δικο μου περασε τις 150.000 φετος και δεν το ειχα επισκευασει ποτε. Για καινουργια kawa δε ξερω, ειναι φθηνοτερα απο yama honda pantos.
Honda, supra astrea grand αμα βρεις μεχρι 800-900 παρτα. Ιννοβα οχι ουτε το παλιο ουτε το ιντζεξιον. Για πιο νεο δες το wave αξιζει.
modenas kriss kristar τα δουλευουν πολλοι επισης και λενε καλα λογια, εγω δεν ειχα και δε ξερω.
Daytona μετρια μοτερ σαπια περιφερειακα χαλια πλαστικα μηδεν μεταπωληση, για πεταμα δηλαδη. Εχω σκορπισει ενα μεσα σε 6 μηνες ντελιβερι και το καζερ μου μετα απο 150.000 χμ ακομα δεν ειχε ουτε σπασμενα πλαστικα ουτε κανενα αλλο θεμα.
Το crypton T110 για ποιο λόγο είναι χάλια?Έχει χάλια πλαστικά, ή το μοτέρ χαλάει σε λίγα χιλιόμετρα?
Το crypton T110 για ποιο λόγο είναι χάλια?Έχει χάλια πλαστικά, ή το μοτέρ χαλάει σε λίγα χιλιόμετρα?
Ειναι κακο γενικα. Μετα τις 15.000 ολα τριζανε, χαλασε η κλειδαρια στο ενα στις 12.000, στο αλλο χαλασε ο ορθιος στις 10000 και φυσικα τα πληρωσαμε γιατι δε τα καλυψε η εγγυηση. Καιγανε λαδι απ τη πρωτη μερα, 300-400μλ συμπληρωμα ανα 2000 χιλιομετρα, αλλωστε ειχα ρωτησει και την αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι καινε λαδια. Το ενα κολλησε στις 30000 , μπιελα κολλημενη στον στροφαλο, εγινε επισκευη, το αλλο κολλησε στις 42000 με τον ιδιο τροπο. Συνεχομενα προβληματα με μπουζι που τα εκαιγαν και τα 2 μηχανακια, καθε τρις και λιγο τηλεφωνο στον αντιπροσωπο μεχρι που κουραστηκα και ειχα 2-3 μπουζι κατω απ το καθισμα και ενα μπουζοκλειδο και τα αλλαζα εγω η ο συναδερφος. Πολλα αλλα θεματα για μηχανακι κουτα , ειναι κακα δεν αξιζουν. χαλια οδηγικα, πολυ μετρια πλαστικα
α και πατηνιαραν απο πολυ λιγα χμ ειχαμε αλλαξει δισκακια και μετα ξαναπατηνιαραν
kostas_1100gs
06/03/2020, 22:54
Αν βρεις address με λυμένο το θέμα του σασμάν, πάρτο. Καλό και ποιοτικό. Και το σημαντικό, δεν θα σε ρίξει. Θα πέσεις από δική σου χαζομάρα. Το έχω 9 χρόνια. Το πείρα μεταχείρω. Ακόμη είναι τοπ. Μου το έριξαν 5-6 φορές κάτω τα παιδιά, δεν έσπασε τπτ και δεν τρίζει τπτ.
Αν βρεις address με λυμένο το θέμα του σασμάν, πάρτο. Καλό και ποιοτικό. Και το σημαντικό, δεν θα σε ρίξει. Θα πέσεις από δική σου χαζομάρα. Το έχω 9 χρόνια. Το πείρα μεταχείρω. Ακόμη είναι τοπ. Μου το έριξαν 5-6 φορές κάτω τα παιδιά, δεν έσπασε τπτ και δεν τρίζει τπτ.
Υπήρχαν address που δεν έβγαλαν προβλήματα στο σασμάν μετά από πολλά χιλιόμετρα?
panavour
07/03/2020, 12:10
ΔΕΝ βγαζαν ολα,στην αρχη ηταν τι θα σου τυχει,μετα νομιζω οτι το διορθωσε η ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ, στα μεταγενεστερα μοντελα.
kostas_1100gs
07/03/2020, 12:49
Υπήρχαν address που δεν έβγαλαν προβλήματα στο σασμάν μετά από πολλά χιλιόμετρα?
Δεν το ξέρω, λένε μετά το 2010 άλλαξαν το γρανάζι. Βασικά η βαφή ήταν άκυρη και έκανε ένα βουητό. Εμένα 2009 κατασκευή έκανε το βουητό. Και όταν το έφτιαξα είδαμε κ ποιότητα στο μοτέρ.
Στα λεφτά του ειναι ότι καλύτερο υπάρχει πιστεύω, αν φύγω από το κλε κ δεν πάρω νακεντ κ δω για κάνα παπί, θα πάρω athlete
Το εχεις βολταρει?θελει να το παρει ενας γνωστος μου και μιλάγαμε για δαυτο πριν μερικες μερες..
415592
Alexinhogr
07/03/2020, 21:48
Όχι ακόμα με την Κλάρα είμαι, αν έπαιρνα παπί σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει αντίπαλος, δες review στο ίντερνετ, τα καλύτερα για τιμή αναρτήσεις κ επώνυμο
Kickstart
07/03/2020, 22:59
Αν η καβασακι πρόσεχε λίγο κάποια σημεια σε αυτό το μηχανάκι θα κλεινε πολλά γιαπωνέζικα σπίτια στην κατηγορία... Πήγε όμως κι έβαλε για φαναρι τη λάμπα της ΔΕΗ και ψευτο κλιπ ον.. Και το κάνε σα πατημενη κατσαρίδα... Βάλε μωρή καβασω ένα νορμάλ παπιοτιμονο ένα όμορφο φανάρι και λίγα πλαστικά γύρω από τα καλάμια να γουσταρουμε
Alexinhogr
07/03/2020, 23:26
Μην κοιτάς Ελλάδα, έχει κάτι βίντεο από Ινδία με δαύτα πανικός και να δεις πως τα φτιάχνουνε σαν ζεντ αχαχα
doctoras
07/04/2020, 17:58
το γράφω εδώ και διεκδικώ τα όποια πνευματικά δικαιώματα
πας στους kawa τους ζήτας καλή προσφορά και αφού τσιμπάς εκπτωσούλα κανα 100ρικο
αγοράζεις το μηχανάκι, αφαιρείς φανάρι και τα άθλια κλιπ-ον σε μια γωνιά
αγοράζεις ένα εντούρο τιμονι με κανα 50 και μάσκα επίσης με κανα 50ρικο
και το κάνεις κάπως έτσι
417266
και έχεις αναβαθμισμένη θέση οδήγησης και μούτρο στην κενωνία
Το Kawasaki Kaze 115 s έπαψε να πουλιέται καινούργιο?Αυτό το μοντέλο που εμφανίστηκε το 2013 για πρώτη φορά εννοώ..
Nikospiaggio
17/04/2020, 17:48
Εχεις καποιος το honda astrea grand 110fi?
Να μας πει την γνωμη του
Οσους εχω ρωτησει στον δρομο αν θα το αλλαζαν με το crypton s ολοι λενε ναι.
Τι προβλημα εχει?
To εχω με 46.000χλμ,ολα σχεδον εθνικη,δηλαδη τερμα γκαζι πολλες φορες ξεχνιεμαι και πιανει κοφτη.Εχω αλλαξει τα ρουλεμαν τιμονιου και 2-3 φορες τα ραουλα της καδενας και αυτο ισως οφειλεται στο οτι δουλευει πολυ ψηλα το μοτερ .Λαδια καθε 2000χλμ 10w-30 δεν καιει σταγονα,δεν τριζει,εχει καλα φωτα και βρισκεις ανταλλακτικα και στο περιπτερο.Δεν εχω παραπονο κανενα αλλα αν ανοιγε η σελα απο τον κεντρικο διακοπτη και αν ειχε ενα μαμημενο φιλτρο λαδιου θα του εβαζα αριστα.Με κουβεντα απο ντιλιβεραδες καιει ελαχιστα πιο λιγο απο το crypton.Νομιζω το crypton εχει λιγο μεγαλυτερο χωρο κατω απο την σελα.Αυτα
To εχω με 46.000χλμ,ολα σχεδον εθνικη,δηλαδη τερμα γκαζι πολλες φορες ξεχνιεμαι και πιανει κοφτη.Εχω αλλαξει τα ρουλεμαν τιμονιου και 2-3 φορες τα ραουλα της καδενας και αυτο ισως οφειλεται στο οτι δουλευει πολυ ψηλα το μοτερ .Λαδια καθε 2000χλμ 10w-30 δεν καιει σταγονα,δεν τριζει,εχει καλα φωτα και βρισκεις ανταλλακτικα και στο περιπτερο.Δεν εχω παραπονο κανενα αλλα αν ανοιγε η σελα απο τον κεντρικο διακοπτη και αν ειχε ενα μαμημενο φιλτρο λαδιου θα του εβαζα αριστα.Με κουβεντα απο ντιλιβεραδες καιει ελαχιστα πιο λιγο απο το crypton.Νομιζω το crypton εχει λιγο μεγαλυτερο χωρο κατω απο την σελα.Αυτα
Το 10w40 δουλεύει στο astrea grand 110i?Για ποιον λόγο προτίμησες το 10w30?Τι μάρκα λαδιού βάζεις?
doctoras
18/04/2020, 13:41
Το 10w40 δουλεύει στο astrea grand 110i?Για ποιον λόγο προτίμησες το 10w30?Τι μάρκα λαδιού βάζεις?
νομίζω αυτό είναι το λάδι που παρέχει στους καταλόγου της η χοντα
νομίζω αυτό είναι το λάδι που παρέχει στους καταλόγου της η χοντα
Τα injection τα παπάκια δουλεύουν με ποιο χοντρά λάδια όπως 15w50, 20w50?
Δουλεύουν, απλά ίσως παύουν να το κάνουν κάπως... νωρίτερα. Γιατί να μη βάλεις το ιξώδες που προτείνει ο κατασκευαστής;
panavour
18/04/2020, 15:22
Δουλεύουν, απλά ίσως παύουν να το κάνουν κάπως... νωρίτερα. Γιατί να μη βάλεις το ιξώδες που προτείνει ο κατασκευαστής;
Γιατι στην Ελλαδα ξερουν καλυτερα τα τσακαλο-καγκουρομαστόρια.Κι αυτα κλεφτες θα γινουν?:D
doctoras
18/04/2020, 15:27
αυτό που επικρατεί απο τους χρήστες και πολλούς μαστόρους είναι οτι τα αερόψυκτα 2βάλβιδα και μονοκύλινδρα όσο καταπονούνται(παρατεταμένη χρήση σε υψηλές στροφές) καταναλώνουν λάδι, το χοντρότερο λάδι καταναλώνεται πιο βραδέως. Βεβαια δημιουργεί και άλλες ανοχες στο μοτερ.
το 10-30 είναι στους καταλόγους της χονδα, όποιος θέλει βάζει αυτο. Αυτό που συναντάται όμως, είναι το πίνακακι ιξώδες-θερμοκρασία που προτείνει ο κατασκευαστής
panavour
18/04/2020, 15:34
αυτό που επικρατεί απο τους χρήστες και πολλούς μαστόρους είναι οτι τα αερόψυκτα 2βάλβιδα και μονοκύλινδρα όσο καταπονούνται(παρατεταμένη χρήση σε υψηλές στροφές) καταναλώνουν λάδι, το χοντρότερο λάδι καταναλώνεται πιο βραδέως. Βεβαια δημιουργεί και άλλες ανοχες στο μοτερ.
το 10-30 είναι στους καταλόγους της χονδα, όποιος θέλει βάζει αυτο. Αυτό που συναντάται όμως, είναι το πίνακακι ιξώδες-θερμοκρασία που προτείνει ο κατασκευαστής
συνίσταται
Γιατι στην Ελλαδα ξερουν καλυτερα τα τσακαλο-καγκουρομαστόρια.Κι αυτα κλεφτες θα γινουν?:D
Ο κάθε μάστορας βγάζει και την δική του θεωρία
Στο καρπυρατεράτο το innova πχ το manual προτείνει ως λάδια τα 10w30,10w40,15w40,15w50,20w40,20w50 ανάλογα με τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος βέβαια.Ενώ στο injection προτείνει μόνο 10w30 & 10w40.Γι αυτό ρώτησα τι διαφορά παίζει
doctoras
18/04/2020, 16:23
Στο καρπυρατεράτο το innova πχ το manual προτείνει ως λάδια τα 10w30,10w40,15w40,15w50,20w40,20w50 ανάλογα με τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος βέβαια.Ενώ στο injection προτείνει μόνο 10w30 & 10w40.Γι αυτό ρώτησα τι διαφορά παίζει
ειναι αναθεωρημένο βάση euro4/5
p.s.Συνιστάται :beer:
jawaforever
18/04/2020, 17:03
Δεν κατάλαβα πότε όλη αυτή την ιστορία με τα λάδια. Έχουν περάσει κάμποσα παπιά από τα χέρια μου, ανάμεσα σε αυτά ήταν το dream, το kaze, το ψεκαστο innova, το jianshe 125 κλπ. Έχω γράψει με όλα αυτά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χλμ και το μόνο λάδι που έβαζα ήταν το 10-40!!! Προσεκτικό ζέσταμα στην αρχή είτε ήταν χειμώνας είτε καλοκαίρι, αλλαγές κάθε 1000 χλμ και τέλος. Δεν συμπλήρωσα πότε ένα (1) γραμμάριο λάδι και όλα μα όλα δούλευαν καλύτερα και Ελβετικό ρολόι.
panavour
18/04/2020, 17:08
συνίσταται
Δεν κατάλαβα πότε όλη αυτή την ιστορία με τα λάδια. Έχουν περάσει κάμποσα παπιά από τα χέρια μου, ανάμεσα σε αυτά ήταν το dream, το kaze, το ψεκαστο innova, το jianshe 125 κλπ. Έχω γράψει με όλα αυτά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χλμ και το μόνο λάδι που έβαζα ήταν το 10-40!!! Προσεκτικό ζέσταμα στην αρχή είτε ήταν χειμώνας είτε καλοκαίρι, αλλαγές κάθε 1000 χλμ και τέλος. Δεν συμπλήρωσα πότε ένα (1) γραμμάριο λάδι και όλα μα όλα δούλευαν καλύτερα και Ελβετικό ρολόι.
Την ιδια μαρκα και τυπο εβαζες σε ολα?Συνθετικο ,ημι,ή απλο?ποσα χλμ σου κρατησε το καθε παπι?
jawaforever
18/04/2020, 17:20
Την ιδια μαρκα και τυπο εβαζες σε ολα?Συνθετικο ,ημι,ή απλο?ποσα χλμ σου κρατησε το καθε παπι?
Πάντα επώνυμα, motul, penzoil, castrol και πάντα ανά 1000 χλμ!!!
Όσα χλμ και αν είχα με το καθένα, όλα δούλευαν τέλεια! Με το kaze ας πούμε είχα από new μέχρι που το έδωσα 80.000 χλμ. Το dream το πήρα μεταχείρο, βασικά μόνο το ΚΑΖΕ αγοράστηκε new, είχα μαζί του 50.000 χλμ. Στο κοντέρ βέβαια είχε πολλά περισσότερα.
Ακόμα και το Jianshe δούλευε άψογα. Από την άλλη βέβαια, οτιδήποτε και να έχω το προσέχω όσο δεν πάει. Όμως η ουσία είναι μια. Όλα δούλευαν άψογα και 2 από αυτά τα πέτυχα μετά από κάποια χρόνια και πάλι δούλευαν όπως τότε.
Nikospiaggio
23/04/2020, 19:51
Το kawasaki joy r125 απο αξιοπιστια λεει?
Εχω ακουσει για ακριβα ανταλακτικα
Το kawasaki joy r125 απο αξιοπιστια λεει?
Εχω ακουσει για ακριβα ανταλακτικα
Αξιόπιστο παπάκι, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Kawasaki