View Full Version : Γενικές ερωτήσεις για honda blackbird.νεος κάτοχος
paokaralamiag4
18/09/2019, 12:28
Καλησπέρα στην ομάδα.σαν νέος στο blackbird έχω κάποιες απορίες... αρκετές θα έλεγα!1..οι μπροστινές δισκοπλακες όταν είναι σταθερές παίζουν είναι φυσιολογικό αυτό.ο πρώην κάτοχος μου είμαι ότι έτσι πρέπει να παίζουν.2...γνωμη για αλυσιδογραναζα..τι άλλο πρέπει να κοιτάξω στην μηχανή κάτι συγκεκριμένο δηλαδή.. ακούω γνώμες.. ευχαριστώ εκ τον προτέρων
telegonos
18/09/2019, 12:37
1.άμα έχουν περάσει τα 18 και εξακολουθούν να παίζουν, υπάρχει πρόβλημα παλιμπαιδισμού, θα έπρεπε να έχουν σοβαρευτεί πια.
2.να τα αλλάζεις άμα φθείρονται και μην ξεχνάς το τακτικό καθάρισμα-λάδωμα της αλυσίδας καθώς επίσης και το τέντωμα όταν χρειαστεί.
o_gavros
18/09/2019, 17:40
Καλησπέρα στην ομάδα.σαν νέος στο blackbird έχω κάποιες απορίες... αρκετές θα έλεγα!1..οι μπροστινές δισκοπλακες όταν είναι σταθερές παίζουν είναι φυσιολογικό αυτό.ο πρώην κάτοχος μου είμαι ότι έτσι πρέπει να παίζουν.2...γνωμη για αλυσιδογραναζα..τι άλλο πρέπει να κοιτάξω στην μηχανή κάτι συγκεκριμένο δηλαδή.. ακούω γνώμες.. ευχαριστώ εκ τον προτέρων
1)Μήπως ήθελε να σου πει για την πλευστότητα των δισκοπλακων και στο μάσησε πολύ, για να το καταλάβεις;
2)τι εννοείς "γνώμη για αλυσογράναζα"; είναι πολύ ασαφής η ερώτηση
paokaralamiag4
18/09/2019, 17:48
Μπορεί φίλε.βασικα θέλω να ξέρω αν όντως έχουν πλευστότητα σε αυτα τα μοντέλα.. τώρα για το θέμα αλυσογραναζα.μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο που φορούσε κάποιος και ήταν καλό η και το αντίθετο.. απλά χρειάζεται επειγόντως εμένα γι'αυτό και ανοίγω αυτό το θέμα...
telegonos
18/09/2019, 18:06
Λοιπόν, σοβαρά τώρα.
1.Με τον τροχό να γυρνάει, οι δίσκοι δεν πρέπει να έχουν ούτε προς τα πλάγια παίξιμο, ούτε πάνω-κάτω. Αν δεις οτιδήποτε από τα δύο=πρόβλημα. Πόσο πρόβλημα, δεν ξέρουμε, μπορεί με λίγο παίξιμο, να μην δημιουργεί προβλήματα στο φρενάρισμα και στην κίνηση της μοτοσυκλέτας, μπορεί με περισσότερο να έχεις θέματα.
2.Κάτι επώνυμο αρκεί. Μην ξεχνάς όπως και πριν έγραψα να λαδώνεις και να τεντώνεις όταν χρειάζεται.
Ειδικά για XX για έλα κι από εδώ (http://cbrxx.darkbb.com/forum) να μας τα πεις. Καλοτάξιδο, καλά χιλιόμετρα.
Τι έκδοση είναι; Το πρώτο με καρμπ; το δεύτερο με ψεκασμό και αναλογικά όργανα; Το τρίτο με ψηφιακά όργανα;
mia_zoi_kawa
18/09/2019, 18:10
Καλα εχει το blackbird δικο του φορουμ; Απιστευτο. Μπραβο γιατι νομιζα οτι ηταν αδικημενο γενικα στην Ελλάδα.