View Full Version : Πατεντα απο kawasaki
Πλακα εχει, στο κειμενο δεν εξηγει γιατι στριβει, αλλα οντως στριβει. Ενδιαφερον κονσεπτ!
https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/news/2019/september/crazy-kawasaki-reinvents-motorcycle
RaGe_Raptor
20/09/2019, 16:00
τρελό!
Βασικα ειναι απροσανατολιστικα και λαθος τα σχεδιαγραμματα που την δειχνουν να στριβει.
o_gavros
20/09/2019, 16:02
Ενώ δείχνει ενδιαφέρουσα ιδέα, δεν μας λέει επίσης και τι επιδιώκει να επιτύχει με αυτή την καινοτομία.
Περισσότερο ινβολβντ αναβάτες; πιότερη οδηγική απόλαυση; τι;
Ενώ δείχνει ενδιαφέρουσα ιδέα, δεν μας λέει επίσης και τι επιδιώκει να επιτύχει με αυτή την καινοτομία.
Περισσότερο ινβολβντ αναβάτες; πιότερη οδηγική απόλαυση; τι;
Ουσιαστικα ειναι μια απλοποιημενη μορφη ενος two-wheel steering και σιγουρα θα εχει πολυ διαφορετικη αισθηση οδηγικα. Αυτο και μονο αξιζει, βαρεθηκαμε πια ολο τα ιδια και τα ιδια εναν αιωνα τωρα :smokin:
o_gavros
20/09/2019, 16:09
ε καλά κι εσυ τώρα...δε βαρεθήκαμε ακόμα :evil:
97% των σημερινών μοτοσικλετιστών θα σταματούν για μισάωρο ξεπιάσιμο κάθε 2 στροφές. Τους μισούς θα τους μαζεύουν από τις μπαριέρες.
Για κάνα sci-fi, καλό είναι.
ε καλά κι εσυ τώρα...δε βαρεθήκαμε ακόμα :evil:
Τι να σου πω, ισως ειναι θεμα ηλικιας. Εμενα ολες ιδιες μου φαινονται πλεον :a024:
doctoras
20/09/2019, 16:13
αργήσανε ο καιρός για να πειραματιστεί κάποιος για κάτι τόσο θεμελιώδη νομίζω έχει περάσει
τώρα τι να πεις, πάρε αυτό(αν φτάσει ποτέ σε γραμμή παραγωγής) και μάθε να οδηγείς μοτοσυκλέτα απο την αρχή διαγράφοντας θεμελιώδες κανόνες...διότι ότι ήξερες περι Countersteering απορρίπτεται
410039
υ.σ δεν στρίβει, βάζει τρικλοποδιές στους διερχόμενους :lol:
RaGe_Raptor
20/09/2019, 16:15
exaggerated body position κι εξωτερικό πόδι στον αέρα. τι core muscles έχει ο π.....ς :D
410040
Billymuse
20/09/2019, 16:17
exaggerated body position κι εξωτερικό πόδι στον αέρα. τι core muscles έχει ο π.....ς :D
410040
Εδω δει παρόμοιους αναβάτες μετά την Έξοδο τους απο το Φρατζέλικο να κάνουν τετοιο στρίψιμο στην πρωτη στροφη
o_gavros
20/09/2019, 16:22
...Εμενα ολες ιδιες μου φαινονται πλεον :a024:
:eyepop:
πάτα με (https://media.giphy.com/media/VFMebeL8CWTD5LZ9Sx/giphy.gif) :D
Σε κάνα δυο μήνες βλέπω τη Ντουκάτι να το εφαρμόζει στο MotoGP μαζί με ακροπτερύγια γαντιών για υψηλότερη κάθετη δύναμη :lol:
Εμένα μου θυμίζει την αντίστοιχη τετρα διεύθυνση στα αμάξια :tooth:
Οι πρώτες δοκιμές έχουν ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία !
410043
το κειμενο σε αποτελειωνει...........
μιλαει για ηλεκτρικα μοτερ κινησης και στους δυο τροχους και σερβομοτερ που στριβουν τους τροχους πανω στα ψαλιδια βαση αισθητηρων που διαβαζουν την κινηση του σωματος
εγω θελω να το δω αυτο το πραγμα με σφαγμενη πλεξουδα για να μπουν προβολακια και πριζακι φορτισης:facepalm:
Coyote.V
21/09/2019, 06:39
Οι πρώτες δοκιμές έχουν ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία !
410043
Καλύτερα τα κέρατα για τιμόνι από το Π που έχει στα σχέδια...