View Full Version : Μετακινηση παρκαρισμενης μηχανης
Skellige
24/09/2019, 00:22
Καλησπερα, περασα ενα σοκ σημερα και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας..
Παρκαρα το παπι μου για να παρω να φαω απο ενα γυραδικο και μολις βγηκα με το φαγητο βλεπω εναν τυπο να εχει μετακινησει ολοκληρο το παπι και γυρισμενο αναποδα για να μπορεσει αυτος να παρκαρει το τζιπ του. Παω λοιπον και τον ρωταω με ποιο δικαιωμα ακουμπαει ξενη περιουσία χωρις την αδεια μου και εγινε το ελα να δεις!
Μου απανταει την επομενη φορα θα στο γαμ# αναποδα και θα στο ριξω κατω, τον εβρισα και εγω και τελικα φωναξα την αστυνομια.
Ηρθαν οι αστυνομικοι και εντελει δεν εκανα μηνυση γιατι δεν θελω να τρεχω στα δικαστηρια..
Και ρωταω λοιπον εγω, εχει δικαιωμα να κανει κατι τετοιο ? μπορω να παρκαρω οπου γουσταρω αν δεν ειμαι παρανομος!Αν στραβωνε τιποτα ενω εχω κλειδωμενο το τιμονι ποιος θα πληρωνε την ζημια αν δεν τον εβλεπα και γιατι δεν βρηκα το δικιο μου στο 100% απο τους αστυνομικους? Καλα αν πανω στα νευρα σηκωνα χερι εκει ηταν που θα εχανα και το δικιο μου... τι να πεις με τους τρελους :mad:
την επομενη φορα θα αρχισω να φωναζω κλεφτης κλεφτης και θα του παρω τα σοβρακα
Το κάνουν πάρα πολλοί.Κι αν του ζητήσεις τον λόγο πρέπει να παίξετε μπουνιες.Far west.Ή skynet.
Το κάνουν ανεγκέφαλοι για φιγούρα στην γκόμενα . Συνήθως είναι της σφαλιάρας για να γίνουν ακόμα πιο ρόμπα μπροστά στην γκόμενα
Skellige
24/09/2019, 00:46
Το κάνουν ανεγκέφαλοι για φιγούρα στην γκόμενα . Συνήθως είναι της σφαλιάρας για να γίνουν ακόμα πιο ρόμπα μπροστά στην γκόμενα
ο τυπος ειναι 50 χρονων και λεει θυμωσε γιατι πηγα με μαγκια, οι αστυνομικοι δεν τον παιρναν στα σοβαρα..δεν υπαρχει νομος απλα,
ο τυπος ειναι 50 χρονων και λεει θυμωσε γιατι πηγα με μαγκια, οι αστυνομικοι δεν τον παιρναν στα σοβαρα..δεν υπαρχει νομος απλα,
Αν τον είδες και είχες χώρο 2 μέτρα πιο κάτω φταις κι εσύ. Αλλά εξακολουθεί να έχει ανεγκεφαλίτιδα γιατί έδωσε συνέχεια .Κλασικός Ελληναράς μαουνιέρης που δεν χωράει πουθενά και όλοι οι δρόμοι τα πεζοδρόμια και τα παρκιγκ του ανήκουν.
Νομίζω το χειρίστηκες πολύ καλά και φώναξες την αστυνομία. Μια μπουνιά στα τσαούλια μάλλον δεν θα τον συνέτιζε
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/09/2019, 05:33
Πο ρε φυλε.Έχουνε ξεφυγει.Που θα παει αυτή η κατασταση.....
karellen
24/09/2019, 07:59
Ωχ το ξανά δα το έργο.
telegonos
24/09/2019, 09:18
Ωχ το ξανά δα το έργο.
:lol:
SeniorCanardo
24/09/2019, 11:12
Μια είναι η λύση φίλε...
410197
doctor_john
24/09/2019, 11:56
Το μετακίνησε ο π@π@ρ@ς... κακώς. Τουλάχιστον το έκανε χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα;
Αν τον πλησιάσεις με χαμόγελο και του εξηγήσεις πως να το μετακινεί σωστά, μήπως
γίνει πιο δεκτικός όταν συμπληρώσεις πόσο χώρο χρειάζεται μια μοτό από τα υπόλοιπα παρκαρισμένα
για να είναι ασφαλής;
Είμαστε γεμάτοι μλκς, ή θα τους εκτελέσουμε όσοι πιστεύουν πως αξίζει τον κόπο να ζήσουν έτσι, ή θα τους μορφώσουμε να ησυχάσουμε :)
Να αρπάξει ο κάθε ένας μάπες και να σκοτώσει τον επόμενο που θα βρεί ή να κάνει ζημιά έτσι για τον εγωϊσμό του, δεν μας εξυπηρετεί.
Το μετακίνησε ο π@π@ρ@ς... κακώς. Τουλάχιστον το έκανε χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα;
Αν τον πλησιάσεις με χαμόγελο και του εξηγήσεις πως να το μετακινεί σωστά, μήπως
γίνει πιο δεκτικός όταν συμπληρώσεις πόσο χώρο χρειάζεται μια μοτό από τα υπόλοιπα παρκαρισμένα
για να είναι ασφαλής;
Είμαστε γεμάτοι μλκς, ή θα τους εκτελέσουμε όσοι πιστεύουν πως αξίζει τον κόπο να ζήσουν έτσι, ή θα τους μορφώσουμε να ησυχάσουμε :)
Να αρπάξει ο κάθε ένας μάπες και να σκοτώσει τον επόμενο που θα βρεί ή να κάνει ζημιά έτσι για τον εγωϊσμό του, δεν μας εξυπηρετεί.
Καλά εντάξει θα μορφώσεις εσύ τα μορφώματα :a022:
Το χειρότερο είναι οτι ανατρέφουν παιδιά κατ' εικόνα τους γιατρέ :wave2:
doctor_john
24/09/2019, 12:42
Έχε εμπιστοσύνη, τίποτα δεν αναζητά ένας άνθρωπος περισσότερο από την αποδοχή των γύρω του.
Όταν τον πλησιάσεις σωστά και γιατί όχι, του κάνεις κανα κοπλιμάν του στυλ "μοτοσυκλετιστής και εσείς;"
να δεις για πότε κορδώνεται και πέφτουν οι άμυνες του, στο φτερό. ;)
Έχε εμπιστοσύνη, τίποτα δεν αναζητά ένας άνθρωπος περισσότερο από την αποδοχή των γύρω του.
Όταν τον πλησιάσεις σωστά και γιατί όχι, του κάνεις κανα κοπλιμάν του στυλ "μοτοσυκλετιστής και εσείς;"
Εκτός από το νεοσσό δεν νομίζω να μπορεί κανένας εδώ μέσα να το χειριστεί έτσι :)
Bladerunner
24/09/2019, 13:18
Τον πλησιάζεις ευγενικά και διακριτικά, του γ@%$ ότι έχει και δεν έχει, ανεβαίνεις στο μηχανάκι και φεύγεις.
Αυτό θα πρότεινε κάποιος αλήτης τσαντάκιας μηχανόβιος. Όχι εγώ!
Έπαθα το ανάποδο πρόσφατα. Είχα παρκάρει το αμάξι προβλεπέ και πήγε και πάρκαρε κολλητά μπροστά μου ένα παπί. Χρειάστηκαν κάμποσες μανούβρες για να καταφέρω να ξεπαρκάρω, για να μην του τον ακουμπήσω τον προφυλακτήρα. Άλλος θα του μετακινούσε το μηχανάκι, αντί να παιδεύεται μπρος-πίσω με το στρίμωγμα που έκανε ή θα σηκωνε στο πόδι όλη τη γειτονιά με κορναρίσματα.
Πέρα από την εξάντληση του διαθέσιμου χώρου μπροστά, το μήκος του παπιού είναι μεγαλύτερο από το πλάτος ενός αυτοκινήτου. Άντε ξεπάρκαρε σε στενό δρόμο.
SeniorCanardo
24/09/2019, 13:59
Έπαθα το ανάποδο πρόσφατα...
Ήλπιζα ότι θα έλεγες ότι μετακίνησες ένα τζιπάκι για να παρκάρεις το παπάκι σου. :D
Έχασες την ευκαιρία να γίνεις ο ήρωας μου, θα σε έκανα και μπλουζάκι...
Πολύ ωραίο σχόλιο!
Θυμήθηκα στις πρόσφατες εκλογές ανάλογο περιστατικό. Έχω σταματήσει για καφέ και αφήνω το μηχανάκι σε πολύ άνετο πεζοδρόμιο μεν, δίπλα σε εκλογικό κιόσκι δε!
Ρίχνω ματιά κάποια στιγμή. 2 τύποι και μια κιουρία να σκύβουν πάνω στο μωρό μου. Πάω κοντά και τι βλέπω!? Σέλα και τεπόζιτο έχουν γίνει ωραιότατο γραφείο, τίγκα στη χαρτούρα!!! :D
Τους κοιτάω και κάνω παράπονο με χαβαλέ: "Καλά ρε παιδιά δλδ υπονοείτε ότι το μηχανάκι κάνει για γραφείο με ρόδες? Τέτοια προσβολή?!"
Γελάσαμε και γυρίσαμε στις "δουλειές" μας.
Η ζωή είναι μικρή για να την παίρνουμε συνέχεια στα σοβάρα.
Φυσικά οι άνρθωποι παρότι τους ειπα ότι δεν με πειράζει, πήγανε σε άλλο σημείο ;)
DRAKONET
24/09/2019, 15:06
Μια είναι η λύση φίλε...
410197
ΕΕΕΠΠΠ...τιν'αυτο ρε ! :lol:
Ντροπη...ποτε δεν ξεσπαμε πανω στην περιουσια του αλλου με τον οποιον εχουμε αντιπαραθεση !
SeniorCanardo
24/09/2019, 15:59
ΕΕΕΠΠΠ...τιν'αυτο ρε ! :lol:
Ντροπη...ποτε δεν ξεσπαμε πανω στην περιουσια του αλλου με τον οποιον εχουμε αντιπαραθεση !
Οοοπς παρεξήγηση φίλε, δεν έγινα κατανοητός.
Τα "γκαζάκια είναι για τον καφέ"...
... που θα χρειαστεί να κεράσουμε τον συμπολίτη και συμπατριώτη φίλο μας κατά την διάρκεια της προσπάθειας μας να τον πείσουμε ότι ήταν, αν όχι λάθος, τουλάχιστον άκομψο αυτό που έκανε, να μετακινήσει δηλαδή το μηχανάκι μας για να βάλει την "μαούνα" του, παρόλο που ως μαουνιέρης έχει περισσότερα δικαιώματα στον δρόμο και στο παρκάρισμα από εμάς.
Μετά από 1-2-3...κάμποσα τέλος πάντων καφεδάκια, ελληνικά, αντρίκια (όχι φρεντοτσίνο και φλωριές) και αφού έχουμε ευαισθητοποιήσει το ελληνικό φιλότιμο σε όλο του το εύρος, σε συνδυασμό με τεχνικές μοντεσοριανής εκπαίδευσης, τον πείθουμε επιτέλους πως για την ολοκλήρωση του ως άνθρωπός δεν χρειάζεται τζιπάκι και πως η κοπέλα του θα συνεχίσει να τον γουστάρει με ή χωρίς αυτό, μπορεί ίσως και περισσότερο, καταλήγουμε να τον πείσουμε να πουλήσει το range rover και να πάρει παπάκι, να γίνουμε φίλοι και να πηγαίνουμε βόλτα τα κορίτσια.
End of first season.:bawl: