PDA

View Full Version : Daytona Sprinter - Χαλασε? Βοήθεια (97.600χλμ)

MrKotsifis
24/09/2019, 19:00
Καλησπέρα έχω ενα σπριντερ με 97.600 χλμ (όλο μαμά , αλλαγές μόνο σε αναλώσιμα και είχε βγάλει και ένα πρόβλημα στα φώτα παλιά αλλά το έφτιαξα , πρώτο χέρι κουτα) , γενικά ήμουνα τυπικός στα σέρβις και το δούλεψα και ντελιβερι μια περίοδο και από χθες μου έχει βγάλει ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει , κάνει έναν ήχο περίεργο μερικές φορές το μοτέρ (δεν το έχει ξανακάνει παρά μόνο τις τελευταίες μέρες αλλά από χθες εντονα) και εκτός από αυτό όταν πάω να το βάλω μπρος τις περισσότερες φορές σβήνει και θέλει αρκετή επιμονή στο Γκάζι με νεκρά για λίγο

Ο περίεργος ήχος ειναι χαρακτηριστικός , κάνει σαν "ελικόπτερο" θα μπορούσα να πω , τα εφτισε το μοτέρ μου?Λέω να το πάω σε μηχανικό αύριο , από τιμές τι να περιμένω για να μην με πιάσουν κορόιδο?Αξίζει να το φτιάξω η να παω να πάρω καινούργιο μοτέρ ιδιο? Σκέφτομαι και τα λιφαν αλλά είναι κινέζικα και τα φοβάμαι αν και εχω ακούσει καλά λόγια για το 110 αλλά αξίζει να το βάλω για να γλυτώσω λίγα λεφτά?

Επίσης ξέρει κανείς αν βάλω ίδιο μοτέρ αν πρέπει να κάνω αλλαγή στην άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες?

Σας ευχαριστω

telegonos
24/09/2019, 19:37
Ήχος σαν ελικόπτερο, που πάει ανάλογα τις στροφές/λεπτό; Κι άρχισε πιο χαλαρά και τελευταία έγινε πιο έντονο; Δεν κρατάει ρελαντί κιόλλας;

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά για βλάβη στο μοτέρ ακούγεται.

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να είναι κάτι πιο απλό π.χ. κάηκε το φλαντζάκι στην εξαγωγή της εξάτμισης και χάνει καυσαέριο ή έχει λίγο λιώσει το μπουζοκαλώδιο και διαφεύγει σπινθήρας ή κάτι θέλει ρύθμιση-καθάρισμα η τροφοδοσία και δίνει πολύ λάθος μίγμα, ΟΛΑ ΑΥΤΑ υπό προυποθέσεις, μπορεί να ακούγονται σαν βλάβη του μοτέρ και να σε μπερδεύουν.

Ας το δει μηχανικός όμως, γιατί από κείμενο-περιγραφή, διάγνωση αναξιόπιστη, είναι. Για τα άλλα που ρωτάς, μην βιάζεσαι.

george.S
24/09/2019, 20:02
...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/09/2019, 21:36
Πηγενε σε 2 3 μηχανικούς και πάρε γνώμες.Λογικά όταν θα το ακούσουν θα σου πουν πανω κάτω τι παιζει.Εαν οι γνώμες τους συμφωνούν τοτε βλέπεις τι κανεις και απο τιμή.

ioa
25/09/2019, 11:56
Καλησπέρα έχω ενα σπριντερ με 97.600 χλμ (όλο μαμά , αλλαγές μόνο σε αναλώσιμα και είχε βγάλει και ένα πρόβλημα στα φώτα παλιά αλλά το έφτιαξα , πρώτο χέρι κουτα) , γενικά ήμουνα τυπικός στα σέρβις και το δούλεψα και ντελιβερι μια περίοδο και από χθες μου έχει βγάλει ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει , κάνει έναν ήχο περίεργο μερικές φορές το μοτέρ (δεν το έχει ξανακάνει παρά μόνο τις τελευταίες μέρες αλλά από χθες εντονα) και εκτός από αυτό όταν πάω να το βάλω μπρος τις περισσότερες φορές σβήνει και θέλει αρκετή επιμονή στο Γκάζι με νεκρά για λίγο

Ο περίεργος ήχος ειναι χαρακτηριστικός , κάνει σαν "ελικόπτερο" θα μπορούσα να πω , τα εφτισε το μοτέρ μου?Λέω να το πάω σε μηχανικό αύριο , από τιμές τι να περιμένω για να μην με πιάσουν κορόιδο?Αξίζει να το φτιάξω η να παω να πάρω καινούργιο μοτέρ ιδιο? Σκέφτομαι και τα λιφαν αλλά είναι κινέζικα και τα φοβάμαι αν και εχω ακούσει καλά λόγια για το 110 αλλά αξίζει να το βάλω για να γλυτώσω λίγα λεφτά?

Επίσης ξέρει κανείς αν βάλω ίδιο μοτέρ αν πρέπει να κάνω αλλαγή στην άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες?

Σας ευχαριστω

97.000 χλμ?! Κερνάω καφέ!
Δεν σε τρολλαρω, εσύ καίγεσαι, αλλά πήρα ένα velos 125 και με αυτά που ακούω εδώ μέσα, περί αξιοπιστίας,έτοιμος ήμουν να το πάω πίσω!
Καλά ξεμπερδέματα και πάντα όρθιος.

JasonEV
25/09/2019, 12:37
Η αληθεια ειναι οτι 97.000 χλμ ειναι αρκετα καλα ακομη και για ιαπωνικο μηχανακι. Τα λεφτα του τα εβγαλε και με το παραπανω!

andreastwin
25/09/2019, 13:15
με τα λεγομενα σου για μπιελα το κοβο,
για τα lifan τα 110 απ'οσους εχω ακουσει, και απο ντελιβεραδες , ειναι σκυλια.

MAIK72
25/09/2019, 13:28
για τα lifan τα 110 απ'οσους εχω ακουσει, και απο ντελιβεραδες , ειναι σκυλια.
όχι μακριά .:nono: Χίλιες φορές να φτιάξει το daytona. Δεν πάει πάνω απο 85-90 το 110 .Το 1ο μοτέρ βάρεσε μπιέλα στα 5000 και το 2ο έχει πρόβλημα ή στον επιλογέα ή στο ρουλεμάν ή στον συμπλέκτη. Οχι ελικοπτεράτο αλλά γ@22σε τα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας. Στα 10χιλ χιλ

I-want-a-moto
26/09/2019, 07:49
Πιάσε το λαιμό τις εξάτμισης όταν ειναι κρύο και κούνα τον να δεις αν έχει τζογο. Και οταν δουλεύει βάλε το χερι σου κοντα να δεις αν βγαίνουν κααυσαέρια από το σημείο που η εξάτμιση ενώνεται με το μοτερ. Εμένα είχαν λασκάρει οι αλενόβιδες μια φορά και το ρελαντί ανεβοκατέβαινε και το άκουγα πολύ διαφορετικό το μηχανάκι (δεν ξερω αν ήταν σαν ελικόπτερο :D). Αλλά με τόσα χιλιόμετρα μάλλον είναι κάτι πιο σοβαρό!!!

TsoliasGR
26/09/2019, 08:07
97.000 χλμ?! Κερνάω καφέ!
Δεν σε τρολλαρω, εσύ καίγεσαι, αλλά πήρα ένα velos 125 και με αυτά που ακούω εδώ μέσα, περί αξιοπιστίας,έτοιμος ήμουν να το πάω πίσω!
Καλά ξεμπερδέματα και πάντα όρθιος.

Είπαμε...η φτήνια τρώει τον παρά.Εγώ πήρα τον ιάπωνα και έσκασα 1700 στην αρχή για μεταχείρω και ηρέμησα...Εσύ έδωσες 1500 για καινούριο και πόσα θα δώκεις σιγά σιγά συν τους χρόνους αναμονής...συνεργεία κτλπ.
Στο θέμα μας τώρα 100Κ χιλιόμετρα για να έχει βγάλει το μηχανάκι....η συντήρηση θα πρέπει να είναι ευλαβική.

ioa
26/09/2019, 09:34
Είπαμε...η φτήνια τρώει τον παρά.Εγώ πήρα τον ιάπωνα και έσκασα 1700 στην αρχή για μεταχείρω και ηρέμησα...Εσύ έδωσες 1500 για καινούριο και πόσα θα δώκεις σιγά σιγά συν τους χρόνους αναμονής...συνεργεία κτλπ.
Στο θέμα μας τώρα 100Κ χιλιόμετρα για να έχει βγάλει το μηχανάκι....η συντήρηση θα πρέπει να είναι ευλαβική.

Γειά σου ρε τσολιά...

TsoliasGR
26/09/2019, 10:29
Γειά σου ρε τσολιά...

Έπαθα και έμαθα...Και το Magic δεν ήταν ο πρώτος μου κινέζος...
Eίχα κάποτε ένα σκούτερ HSUN 150 που το κράτησα 2 ολόκληρες ημέρες και το πήρε πίσω ο έμπορας (με άφησε στα λιναμάκια και δεν άναβε με τίποτα ~για μπανιο ειχα παει το νου σας~)
Είχα κάποτε ένα Jinlun 125R αγορασμένο απο Euromotors Ν.Κόσμο (΄08) που έσπαγε η μάσκα πιο συχνά απο ότι του έβαζα βενζίνα και στις 13.000 ήθελε σινεμπλόκ ψαλιδιού που κάναν 130 ευρώ τοτε γιατί πηγαίναν πακέτο με το ψαλίδι...και έβαζε και νερά στην βροχή μέσα στο ντεπόζιτο...
Είχα κάποτε ένα Lifan type Z που το κλέψανε στον μήνα απάνω με κουστούμι yamaha...
Είχα και το χάρβαλο το ματζικ που τα ξερεις πλεον....
Αλλά έχω και το wolf 250 που έχει αποδειχτεί φοβερό...Αν και δεν ξέρω αν αντέξει όσο τα γιαπωνέζικα.

Japan και πάλι Japan.Ακόμα και η BMW να βγάλει παπί εγώ ΔΕΝ θα το πάρω.Καμια GS650F μπορεί αλλά μέχρι εκεί (αν και πιο καλά μου καθεται η bandit 650S και ας έχει θερμοσίφωνα για εξάτμιση όπως είχε πει κάποιος συνφορουμίτης!

panavour
26/09/2019, 10:47
Κινεζιά με 98000 χλμ μην το πεις ουτε του παπά.Αν δεν ειναι καμμια φλαντζα ή καμμια εξατμιση,και ειναι κατι πιο σοβαρο στον κινητηρα,ρωτα την αντιπροσωπεια,αν πουλαει ξεχωριστα κινητηρες σε λογικη τιμη,ή βαλε καναν λιφαν 110 που λενε οτι ειναι καλος,ή παρε καινουργιο και κρατα το παλιο,για ανταλλακτικα.Αν σου κρατησει αλλα 98000 εβγαλες τα λεφτα σου.

kostaskk
26/09/2019, 12:23
όχι μακριά .:nono: Χίλιες φορές να φτιάξει το daytona. Δεν πάει πάνω απο 85-90 το 110 .Το 1ο μοτέρ βάρεσε μπιέλα στα 5000 και το 2ο έχει πρόβλημα ή στον επιλογέα ή στο ρουλεμάν ή στον συμπλέκτη. Οχι ελικοπτεράτο αλλά γ@22σε τα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας. Στα 10χιλ χιλ

εμενα το lifan110 παει 110km/h σε κοντερ glx, με 1 δοντι διαφορα στον χρονισμο που εκκεντροφορου,εξατμιση protec,και λιγο φτωχο μιγμα. 15-34 γραναζομα

MAIK72
27/09/2019, 02:25
εμενα το lifan110 παει 110km/h σε κοντερ glx, με 1 δοντι διαφορα στον χρονισμο που εκκεντροφορου,εξατμιση protec,και λιγο φτωχο μιγμα. 15-34 γραναζομα

Και 5 δόντια στο κοντέρ :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
410426
:owned:

kostaskk
27/09/2019, 12:57
μεχρι το beam δηλαδη

MAIK72
27/09/2019, 13:28
μεχρι το beam δηλαδη
Μόλις αλλάξω την καινούρια καμπάνα τ€λικά που γρατζουνάει από την πρώτη μέρα ,θα το κάνω κι €γώ beamer με προτεκ + γρανάζωμα +χρονισμούς + μείγμα +€€€ . Να του βάλω και καρμπυρατερ glx?:D
Δεν περπατάει το μοτέρ .Επίσης κάθε μήνα μου τρώει 100-150 ml λάδι αν μπορείς να το πεις φυσιολογικό αυτό.Να του βάλω και 1 κυλινδροπίστονο honda? :D Πέρα απ΄το γρανάζωμα που το θεωρώ αναλώσιμο τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιος να ασχοληθεί

kostaskk
27/09/2019, 15:23
Μόλις αλλάξω την καινούρια καμπάνα τ€λικά που γρατζουνάει από την πρώτη μέρα ,θα το κάνω κι €γώ beamer με προτεκ + γρανάζωμα +χρονισμούς + μείγμα +€€€ . Να του βάλω και καρμπυρατερ glx?:D
Δεν περπατάει το μοτέρ .Επίσης κάθε μήνα μου τρώει 100-150 ml λάδι αν μπορείς να το πεις φυσιολογικό αυτό.Να του βάλω και 1 κυλινδροπίστονο honda? :D Πέρα απ΄το γρανάζωμα που το θεωρώ αναλώσιμο τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι αξίζει κάποιος να ασχοληθεί

εχω το λιφαν καρπυρατερ με μια θεση ποιο πανω στην ασφαλεια τις βελωνας.(δλδ η βελωνα ποιο κατω) και καπος ανοικτη εισαγωγη(οχι φιλτροκουτι,οχι χοανη). δεν ειχε θεματα με διαροες ουτε χρειάστηκε καθαρισμα στα 45.000 χιλιομετρα. και καταναλωση σταθερα κοντα στα 2 λιτρα ανα 100 km.
η προτεκ ηταν δωρο οποτε δεν ξοδεψα κατι.
ο εκκεντροφορος εγινε ετσι σε ενα λυσιμο-δεσιμο οταν εσπασα την μια βιδα εξατμισης και μπηκε honda κεφαλη με μερικα σώθηκα τις lifan.(κοστος 30ευρω)
στο δεσιμο χρονισα τον λιφαν εκκεντροφορο λιγο διαφορετικα. γινεται και χωρις κοστος αν λυσεις 6 βιδες.

o κυλινδρος κ αυτος honda μιας και καποτε ειχε παρει νερα μεσα,σκουριασε,κολλησε οταν εκλεψαν την χοανη και ελειπα (κοστος 40) παντος και το λιφαν δεν καιει τιποτα λαδια αν εχει στρωθεί καλα και ειναι σε καλη κατασταση. αν καιει θα κοιτουσα πρωτα τα τσιμουχακια βαλβιδων

οταν ηταν 100% λιφαν ειχα κανει αρκετες φορες διαδρομες οπως αρτα-αθηνα και πισω. η αρτα-θεσσαλονικη δικαβαλος και πισω και οταν εφτανα στον προορισμο μου η σταθμη ηταν ακομα στο μαχ. σε ορισμενες περιπτωσεις πηγαινα και τερμα ή ειχε ζεστη η δεν εκανα στασεις. για τα λεφτα του (160-180 ευρω) πιστευω αξιζει. το πρωτο πραγμα που ισως χρειαστει ειναι δισκα-ελατηρια συμπλεκτη αν πατιναρει μετα απο καποια πολλα χιλιομετρα και σωστες αλλαγες ταχυτητων.
λαδια αλλαζα οποτε θυμομουν. 1 φορα τον χρονο με 2-3 συμπληρώματα αναμεσα μιας και εκανα αρκετα χιλιομετρα. η σταθμη παντος ποτε δεν εφτασε κατω απο το μισο του δεικτη οταν πηγαινε στα 3/4 συμπληρωνα μεχρι το max. βεβαια μερικες αλλαγες λαδιων εγιναν και μετα τα 6.000 χιλιομετρα

αν φτιαξει το δικο του τα ανταλακτικα+ η εργασια μπορει να ξεπερασουν το κοστος του καινουριου lifan110 και θα εχει ενα ανοιγμενο-δεμενο μοτερ που θα αντεξει αναλογα το ποσο καλος ηταν ο μάστορας, καινουριο daytona μοτερ ποσο εχει?
2 φιλοι εχουν το ιδιο μοτερ λιφαν 110 χωρις μιζα. ενας κοντα 10 χρονια. αλλος 5, και το ειχα και σε ενα αλλο παπι ποιο παλια χωρις κανενα προβλημα.

MAIK72
27/09/2019, 16:21
εχω το λιφαν καρπυρατερ με μια θεση ποιο πανω στην ασφαλεια τις βελωνας.(δλδ η βελωνα ποιο κατω) και καπος ανοικτη εισαγωγη(οχι φιλτροκουτι,οχι χοανη). δεν ειχε θεματα με διαροες ουτε χρειάστηκε καθαρισμα στα 45.000 χιλιομετρα. και καταναλωση σταθερα κοντα στα 2 λιτρα ανα 100 km.
η προτεκ ηταν δωρο οποτε δεν ξοδεψα κατι.
ο εκκεντροφορος εγινε ετσι σε ενα λυσιμο-δεσιμο οταν εσπασα την μια βιδα εξατμισης και μπηκε honda κεφαλη με μερικα σώθηκα τις lifan.(κοστος 30ευρω)
στο δεσιμο χρονισα τον λιφαν εκκεντροφορο λιγο διαφορετικα. γινεται και χωρις κοστος αν λυσεις 6 βιδες.

o κυλινδρος κ αυτος honda μιας και καποτε ειχε παρει νερα μεσα,σκουριασε,κολλησε οταν εκλεψαν την χοανη και ελειπα (κοστος 40) παντος και το λιφαν δεν καιει τιποτα λαδια αν εχει στρωθεί καλα και ειναι σε καλη κατασταση. αν καιει θα κοιτουσα πρωτα τα τσιμουχακια βαλβιδων

οταν ηταν 100% λιφαν ειχα κανει αρκετες φορες διαδρομες οπως αρτα-αθηνα και πισω. η αρτα-θεσσαλονικη δικαβαλος και πισω και οταν εφτανα στον προορισμο μου η σταθμη ηταν ακομα στο μαχ. σε ορισμενες περιπτωσεις πηγαινα και τερμα ή ειχε ζεστη η δεν εκανα στασεις. για τα λεφτα του (160-180 ευρω) πιστευω αξιζει. το πρωτο πραγμα που ισως χρειαστει ειναι δισκα-ελατηρια συμπλεκτη αν πατιναρει μετα απο καποια πολλα χιλιομετρα και σωστες αλλαγες ταχυτητων.
λαδια αλλαζα οποτε θυμομουν. 1 φορα τον χρονο με 2-3 συμπληρώματα αναμεσα μιας και εκανα αρκετα χιλιομετρα. η σταθμη παντος ποτε δεν εφτασε κατω απο το μισο του δεικτη οταν πηγαινε στα 3/4 συμπληρωνα μεχρι το max. βεβαια μερικες αλλαγες λαδιων εγιναν και μετα τα 6.000 χιλιομετρα

αν φτιαξει το δικο του τα ανταλακτικα+ η εργασια μπορει να ξεπερασουν το κοστος του καινουριου lifan110 και θα εχει ενα ανοιγμενο-δεμενο μοτερ που θα αντεξει αναλογα το ποσο καλος ηταν ο μάστορας, καινουριο daytona μοτερ ποσο εχει?
2 φιλοι εχουν το ιδιο μοτερ λιφαν 110 χωρις μιζα. ενας κοντα 10 χρονια. αλλος 5, και το ειχα και σε ενα αλλο παπι ποιο παλια χωρις κανενα προβλημα.

Δεν θα πω για τις προφανείς ή τις "αυτονόητες" δαπάνες που έκανες Εξαρχής για να έχεις ένα αξιόπιστο μοτέρ ,αλλά πέρα από τις γνώσεις που πολλοί δεν διαθέτουν δεν έχουν και τον χρόνο να ασχοληθούν με προσωπική εργασία. Μιας και το παιδί το θέλει και για ντελίβερι καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί ένα μοτέρ να είναι συνεχώς ανοιγμένο για επισκευές ή βελτιώσεις όταν κάνεις 1500 χλμ τον μήνα και όχι τον χρόνο. Προτιμώ να δώσω τα 170 ευρώ για επισκευή μετά από 10 χρόνια σε ένα αξιόπιστο μοτέρ για να αντέξει άλλο τόσο!Ας είναι και daytona! Παθών και μαθών με τα λιφάν

Τα 97600 που έχει κάνει το παιδί βγαίνουν σε 3 με 4 χρόνια στο ντελίβερι. Εκεί πολλοί διανομείς συνήθως τα "πετάνε" τα παπιά και παίρνουν καινούριο ή δίνουν 250 ευρώ και τα κάνουν πάλι καινούρια. Πιο σπάνια το δέυτερο ;)

kostaskk
27/09/2019, 17:10
Εξαρχής δεν έκανα καμία δαπάνη. Πήρα όλο το παπί 400 ευρώ με μεταχειρισμένο λίφαν πάνω. Το κοντέρ έγραφε τότε 40.000+ από τότε μέχρι σήμερα έκανα αλλά 44.000. οι αλλαγές σε κεφαλή και κύλινδρο έγιναν κάπου στα μισά και δεν εφτεγε το λίφαν που χρειάστηκαν. .φίλοι έχουν το ίδιο μοτέρ απειραχτο για χρόνια.

kostaskk
27/09/2019, 17:13
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142945

MAIK72
27/09/2019, 17:35
Εξαρχής δεν έκανα καμία δαπάνη. Πήρα όλο το παπί 400 ευρώ με μεταχειρισμένο λίφαν πάνω. Το κοντέρ έγραφε τότε 40.000+ από τότε μέχρι σήμερα έκανα αλλά 44.000. οι αλλαγές σε κεφαλή και κύλινδρο έγιναν κάπου στα μισά και δεν εφτεγε το λίφαν που χρειάστηκαν. .φίλοι έχουν το ίδιο μοτέρ απειραχτο για χρόνια.

Και εγώ έτσι θα το αφήσω και δεν θα κάνω καμία δαπάνη

Σε 1 χρόνο θα το πετάξω :tooth:

telegonos
27/09/2019, 19:07
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο ερωτών, μηδέ φωνή, μηδέ ακρόαση.

MAIK72
28/09/2019, 00:43
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142945

:beer: :beer: :beer: :beer: Ωραία περιπέτεια.
Το 1ο μοτέρ κάηκε γιατί το μετρούσα βιδωμένο όπως κι εσύ ...που λέτε ότι δεν παθαίνει τίποτα.:wave2:Τους το πέταξα πίσω στην ΠΕΡΚΟ . Στο δεύτερο οι δίσκοι και η καμπάνα (και οι βαλβίδες) που βαράγανε από τα 0 χλμ καταστράφηκαν εντελώς από το ημισυνθετικό που βάζεις κι εσύ ,εδώ κι ένα χρόνο που του έβαζα bellray 20-50! Τώρα του έχω βάλει τηγανόλαδο ορυκτέλαιο motul το οποίο το καίει πιο γρήγορα κι απ΄τον άνεμο.Κι αυτό απ΄τα 0 χλμ!! Κι ας το έστρωσα ευλαβικά σαν επιτάφιο Οχι ταξίδια ,που μακάρι να κάνεις αλλά 100 χιλ με το λιφάν, αλλά μόνο για φωτιά ή να το πουλήσω σαν αλουμίνιο αξίζει. Ποτέ ξανά κινεζιά , ΚαραΚινεζιά!:nono:

Πολλές καλές βόλτες Κωστή!:beer:

kostaskk
28/09/2019, 17:17
Με αβιδωτη τάπα μετράω. Λάδια ημισυνθετικά 20-50 εδώ και 40.000 + με αραιές αλλαγές. Πάντος το θεωρώ καλό μοτέρ για την τιμή που εχει

MAIK72
28/09/2019, 17:20
Με αβιδωτη τάπα μετράω. Λάδια ημισυνθετικά 20-50 εδώ και 40.000 + με αραιές αλλαγές. Πάντος το θεωρώ καλό μοτέρ για την τιμή που εχει

ΜΗν επιμένεις. Είναι καλό μοτέρ γιατί με 3,5 ευρώ το κιλό θα πιάσω καλή τιμή για το αλουμίνιο:a014:

:lol:

Bowleno
28/09/2019, 17:39
ΜΗν επιμένεις. Είναι καλό μοτέρ γιατί με 3,5 ευρώ το κιλό θα πιάσω καλή τιμή για το αλουμίνιο:a014:

:lol:

ΑΝ ήταν αλουμίνιο καλά θα ήταν... Έλα όμως που είναι κράμα οτιναναιξυδια και δεν πιάνεις ούτε 0,10 το κιλό :lol:

Iaswnas1988
01/10/2019, 22:17
Τελικά τι είχε;;

teogtp
01/10/2019, 22:24
Τελικά τι είχε;;

Μάλλον πρέπει να περιμένουμε κάποιον δύτη να το ανακαλύψει πρώτα.....

MrKotsifis
02/10/2019, 09:24
Καλημέρα , τελικά πήρα καινούργιο μοτέρ Daytona επειδή το κόστος επισκευής πιστεύω δεν άξιζε και ήταν και πολύ παλιό μοτέρ , 350€ κόστισε και ελπίζω να κρατήσει άλλο τόσο και αυτό

Το παλιό δεν τα είχε φτησει εντελώς αλλά από το να το σημαζεβω συνέχεια καλύτερα καινούργιο , σε ένα συνεργείο που πήγα μου είπαν ότι θέλει 200€ για να φτιάξει οπότε πήγα στο καινούργιο

Νομίζω πήγε να με κλέψει λίγο εντομεταξυ , καινούργιο και μακριά από μάστορες

Iaswnas1988
02/10/2019, 20:05
Την καλύτερη δουλειά έκανες...εχεις το κεφάλι σου ήρεμο

panavour
03/10/2019, 10:32
Καλημέρα , τελικά πήρα καινούργιο μοτέρ Daytona επειδή το κόστος επισκευής πιστεύω δεν άξιζε και ήταν και πολύ παλιό μοτέρ , 350€ κόστισε και ελπίζω να κρατήσει άλλο τόσο και αυτό

Το παλιό δεν τα είχε φτησει εντελώς αλλά από το να το σημαζεβω συνέχεια καλύτερα καινούργιο , σε ένα συνεργείο που πήγα μου είπαν ότι θέλει 200€ για να φτιάξει οπότε πήγα στο καινούργιο

ευχαριστω που ακουσες την συμβουλη μου

MAIK72
03/10/2019, 13:40

Mια χαρά στα είπε ο μάστορας πιστεύω ,αν ήθελε κυλινδροπίστονα https://www.car.gr/parts/view/7134520/ , ανοιγμα κεφαλές και ίσως δίσκους που συνήθως πάσχουν αυτά.
Με΄γειες το καινούριο μοτέρ. :beer: