View Full Version : Υαλοβολη πληροφορίες
george.S
25/09/2019, 23:21
Καλησπέρα
Έχοντας διαβάσει ότι υπάρχει σαν πληροφορία στο φόρουμ σχετικά με την υαλοβολη και έχοντας δει άπειρα βίντεο στον σωλήνα μου γεννήθηκε η εξής απορία.
Έχω δει σχολαστικό καθάρισμα πριν το βάλεις στον θάλαμο
Χρειάζεται?
Σε προηγούμενη εμπειρία που είχα κάνοντας ανακατασκευή ένα ttr 250 έχοντας πρόσβαση σε πολύ δυνατό μηχάνημα τα είχα βάλει κατευθείαν μέσα στον θάλαμο και είχαν βγει πεντακάθαρα .
Στην αρχή πίστευα ότι στα βίντεο του σωλήνα γινόταν για να φανεί περισσότερη η δουλειά ,να μεγαλώσει ο χρόνος κλπ
Βλέποντας όμως τις ανακατασκευές του φανταστικού sv9dc :) κάπως έτσι είδα να κάνει το ίδιο
Τι κερδίζεις? Καθαρότερη άμμο/γυαλί?
Ετοιμάζομαι για καινούργιο project και έχοντας πρόσβαση στο ίδιο μηχάνημα με ενδιαφέρει πολύ
Ευχαριστώ πολύ
doctor_john
26/09/2019, 08:34
Καλησπέρα
Έχοντας διαβάσει ότι υπάρχει σαν πληροφορία στο φόρουμ σχετικά με την υαλοβολη και έχοντας δει άπειρα βίντεο στον σωλήνα μου γεννήθηκε η εξής απορία.
Έχω δει σχολαστικό καθάρισμα πριν το βάλεις στον θάλαμο
Χρειάζεται?
Σε προηγούμενη εμπειρία που είχα κάνοντας ανακατασκευή ένα ttr 250 έχοντας πρόσβαση σε πολύ δυνατό μηχάνημα τα είχα βάλει κατευθείαν μέσα στον θάλαμο και είχαν βγει πεντακάθαρα .
Στην αρχή πίστευα ότι στα βίντεο του σωλήνα γινόταν για να φανεί περισσότερη η δουλειά ,να μεγαλώσει ο χρόνος κλπ
Βλέποντας όμως τις ανακατασκευές του φανταστικού sv9dc :) κάπως έτσι είδα να κάνει το ίδιο
Τι κερδίζεις? Καθαρότερη άμμο/γυαλί!
Ετοιμάζομαι για καινούργιο project και έχοντας πρόσβαση στο ίδιο μηχάνημα με ενδιαφέρει πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Kαλημέρα, φρόντισε να μπορείς να πλύνεις με νερό οτιδήποτε χτυπήσεις με υαλοβολή. Δεν χρειάζεσαι άμμο.
Μπορείς και στον κήπο σου με σόδα στο διπλάσιο χρόνο (μπορεί λίγο παραπάνω :blush: )
george.S
26/09/2019, 09:06
Αν κάτι δεν μου άρεσε ήταν η σκόνη του γυαλιού που εισπνέει κάποιος όταν κάνει υαλοβολη (Ακόμα και με κλειστή καμπίνα)
Η σόδα με ψήνει αλλά την χάνεις σαν πρώτη ύλη και δεν έχω ψάξει πόσο κάνει μεγάλη ποσότητα
το ερώτημα μου είναι αν στην υαλοβολη βοηθάει να έχεις καθαρίσει σχολαστικά
doctor_john
26/09/2019, 09:20
Βοηθά στο να μην επιμένεις σε κάποιο σημείο αλλοιώνοντας τα διπλανά και για να διατηρείς το γυαλί σου καθαρό.
Αν έχεις για παράδειγμα, μάκα από γράσα - σκόνη ή κάποιο κατάλοιπο ηλεκτροστατικής κλπ στην αρχή θα γκελάρουν το υλικό
και θα ταλαιπωρείσαι.
Συνήθως με ένα βαρύ απολυπαντικό είσαι οκ.
Αν δεν απατώμαι έχει 5-7ε το τσουβάλι. Ρώτησε όμως (https://www.neodynamiki.gr/%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B7) να είσαι σίγουρος.
george.S
26/09/2019, 09:38
Ευχαριστώ πολύ
Αν κάτι δεν μου άρεσε ήταν η σκόνη του γυαλιού που εισπνέει κάποιος όταν κάνει υαλοβολη (Ακόμα και με κλειστή καμπίνα)
Εναλλακτικα, υπάρχει η λυση του μασγαλά και του μπουράτου..
george.S
26/09/2019, 13:19
Εναλλακτικα, υπάρχει η λυση του μασγαλά και του μπουράτου..
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Πάρε μάσκα εννοεί. Το είπε επιστημονικά :p
"Επιστημονικα" θα μιλουσα αν ανέφερα και τον κετσέ...