View Full Version : Μπότα μηχανής
TERRAMOTO
04/10/2019, 18:43
Καλησπέρα
Ψάχνω για μπότα (αδιάβροχη) η οποία όμως να είναι στενή στο πόδι και όχι όπως είναι όλες φαρδιές από τον αστράγαλο κ πάνω
Ο λόγος είναι ότι όλες οι μπότες που έχω ή κοιτάζω στο εμπόριο όταν τις βάζεις με ενα τζιν μοιάζεις σαν τον παπουτσωμένο γάτο :)
Δηλαδή να είναι σαν εφαρμογή όπως είναι οι αρβύλες πχ αλλά να έχουν προστασία σε αστραγαλους φτερνα κλπ
Έχετε καμιά ιδέα?
Δεν θέλω μποτακι με κορδόνι κλπ ,αλλά μποτα με φερμουαρ
Ευχαριστώ
Δημήτρης
George_M.
04/10/2019, 19:06
Dainese k Revit εχουν μαζεμενα καλουπια
giorgosb
04/10/2019, 19:31
Δοκίμασε τα Dainese Nighthawk D1 Gore-Tex. Τα πήρα πέρυσι τον Νοέμβριο, έμεινα ευχαριστημένος, κοντά σε ύψος και διακριτικά σε εμφάνιση, τα έχω για κάθε μέρα δουλειά κλπ.
George_Sp
04/10/2019, 19:33
Δοκίμασε τα Dainese Nighthawk D1 Gore-Tex. Τα πήρα πέρυσι τον Νοέμβριο, έμεινα ευχαριστημένος, κοντά σε ύψος και διακριτικά σε εμφάνιση, τα έχω για κάθε μέρα δουλειά κλπ.
+1
Εκπληκτική μπότα και ταυτόχρονα διακριτική πάνω από παντελόνι.
Kas_Tracer
04/10/2019, 19:37
Η Dainese εχει ολόκληρη σειρά που φοριέται μέσα από τις δερμάτινες φόρμες.
Νομίζω ότι το d1 που είπαν πιο πάνω αντιστοιχεί σε αυτό το χαρακτηριστικό
Αλλά μοντέλα που είχα δει ήταν οι Axial D1 και torque D1.
Σε άλλη εταιρία δεν έχω δει αντίστοιχο χαρακτηριστικό
Το d1 ειναι ο τυπος. Είναι ένα συνθετικό δέρμα που έχει αναπτύξει η dainese.
Τα nighthawk παλιά τα έβγαζε σε c1 και μετά σε c2 που ήταν κανονικό δέρμα.
Είχα τα c2 και ήταν ότι καλύτερο έχει φορέσει ποτέ το ποδι μου γενικά σε παπούτσι...
Κάπου το είχα ξανά αναφέρει σε αυτό το φόρουμ.
Όταν τα έλιωσα από τη χρήση τα αντικατέστησα με τα st germain για λόγους εμφάνισης.
Το έχω μετανιώσει. Έπρεπε να πάρω τα nighthawk d1.
Ριξε μια ματια και στις Stylmartin Rocket. Ειναι ιδιες με τις Indian που εχω εγω αλλα στις Rocket τα κορδονια ειναι διακοσμητικα μιιας και υπαρχει φερμουαρ στο πλαι. Προστασια μποτας μηχανης με εμφανιση καλου πολιτικου αρβυλου. Τις φοραω και ως πολιτικα παπουτσια, ακομα και σε φαση που δεν ειμαι με μηχανη δηλαδη. Απο τα πιο καλοξοδεμενα ευρω που εδωσα ποτε. Μονο παραπονο η προσφυση της σολας στο βρεγμενο, θα περιμενα κατι καλυτερο.
410803
Αυτές είναι όντος ωραίες.
TERRAMOTO
05/10/2019, 07:45
Ευχαριστώ πολύ παιδιά