View Full Version : Οίτη 13/10/19
νεοσσος αν βάλεις ποτέ για πούλημα το ΜΤ σου ,ρίξε μου ένα π.μ ,το αγοράζω όσα χιλιόμετρα και αν έχει τότε στο κοντέρ :lol: :wave2:
Αστρωτο ολοκαίνουριο μοτέρ πας να φας πονηρέ;:lol:
sotostzav
13/10/2019, 21:12
Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να περάσατε πανεμορφότατα!!Μπράβο ρε καλόπαιδα,ελπίζω στην επόμενη (σύντομα) να είμαι και γω!!!!!:beer:
gior-gos
13/10/2019, 21:17
Μερικές σκόρπιες από μένα
Τίποτα! Πιο λίγο κι από παπί! :sun:
411139
411140
411141
411142
411150
411156
411152
411153
411154
411155
411151
Πιο επεισοδιακή ημέρα της χρονιάς (της δεκαετίας ίσως) με διαφορά...
Είχα αποφασίσει από χτες να έρθω, έστω με το αυτοκίνητο. Βάζω ξυπνητήρι για τις 8.00. Τελικά άργησα πολύ να κοιμηθώ (κατά τις 5 το πρωί), οπότε δεν άκουσα ποτέ κανένα ξυπνητήρι. Ή ίσως δεν το είχα ρυθμίσει, δεν ξέρω. :lol:
Ξυπνάω 10.15. Ήξερα ότι ο ρυθμός του γκρουπ δε θα είναι ιδιαίτερα σβέλτος, οπότε θεώρησα ότι τους προλαβαίνω στην Οίτη, όσο πίνουν καφέ. Αρχίζω να ετοιμάζομαι και παράλληλα στέλνω στον τεό να μάθω πού είναι, τι ώρα ξεκίνησαν κτλ. Μου λέει ότι είχε "ατυχηματάκι" και ότι περιμένει οδική για να επιστρέψει. Ξενέρωσα. Πλέον ήταν 50/50 να πάω. Σταμάτησα να ετοιμάζομαι. Τέλος πάντων, τον παροτρύνω να γυρίσει, να αφήσει το μηχανάκι και να ανέβουμε μαζί με το αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα ενημερώνω και τον άλλον γνωστό-άγνωστο, ενώ μια φίλη-συνάδελφος, που ήθελε να έρθει μαζί μας, μου λέει ότι τελειώνει σύντομα τη δουλειά της και μπορώ να περάσω να την πάρω. Από την παραλιακή. Κυριακή πρωί. 10 χλμ μακριά. Προς την αντίθετη κατεύθυνση από την Αθηνών-Κορίνθου...
Ο τεό φτάνει στο σπίτι του κάνα 45λεπτο αργότερα, οπότε κατεβαίνω να πάρω το αμάξι για να πάω να τον πάρω. Πατάω το κουμπί του χερουλιού. Καμία αντίδραση. Ξαναπατάω. Τίποτα. Ακόμα μια φορά, πιο επίμονα. Τα ίδια. Όχι πολύ καλό σημάδι. Και δεδομένου ότι το κινώ ελάχιστα και μου έχει ξαναμείνει από μπαταρία (δεν την άλλαξα ποτέ), ήξερα ακριβώς τι με περίμενε. Παίρνω τηλέφωνο και ενημερώνω, παίρνοντας απόφαση ότι θα κάτσω μέσα τελικά. Έρχεται σπίτι μου με το αυτοκίνητό του να βάλουμε μπρος με καλώδια. :lol: Παίρνει μπρος, ξεκινάμε για παραλιακή. Μετά από καμιά ώρα, μπαίνουμε Αθηνών-Κορίνθου, περίπου στις 14.00. Ξεχνάμε την Οίτη, φυσικά, και οδεύουμε πρόσω ολοταχώς για Ιτέα. Σκοπεύαμε να πάμε από Αράχωβα και να γυρίσουμε από Δεσφίνα, αλλά όταν φτάσαμε εκεί και έπρεπε να επιλέξουμε, προτιμήσαμε τη Δεσφίνα. Τελικά βρήκαμε την παρέα στο καφέ στην Ιτέα και αράξαμε γι'αυτό το λίγο που προλάβαμε.
Στην επιστροφή, ξεκινήσαμε λίγο πιο αργά και αποφασίσαμε να κάνουμε μια βολτούλα προς Δελφούς, έτσι για τη φάση, πριν γυρίσουμε πίσω για να κάνουμε την ανάβαση της Δεσφίνας. Πιο κάτω πετύχαμε και τον νεοσσό, ενώ για να κλείσει καλά μια κατά τ'άλλα υπέροχη μέρα, κάπου πριν την Αλίαρτο, μας σταμάτησε μπλόκο για έλεγχο. Ευτυχώς αρκέστηκαν σε ένα "λίγο πιο αργά" (πολλές καρδούλες στη γλυκύτατη κοπελίτσα της Τροχαίας :pink: ), ευχαρίστησα και συνεχίσαμε.
Επιστρέψαμε σπίτια μας, πεταχτήκαμε για ένα περιποιημένο μπεργκεράκι, και πάλι σπίτι για άραγμα. Worth. :D
gior-gos
13/10/2019, 21:46
411143
411145
411146
411147
411148
411149
411157
411158
:beer:
2018:
Ποιος Μπλίτζερ αυτός με το φιέστα ,σε παρακαλώ τώρα :giggle:
Αυτό που μένει συνέχεια και κουβαλάει τα καλώδια τροφοδοσίας;
Δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε μια φορά, ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με μηχανάκι. ...
2019. Ένα χρόνο και δύο μέρες μετά:
...
Πατάω το κουμπί του χερουλιού. Καμία αντίδραση. Ξαναπατάω. Τίποτα. Ακόμα μια φορά, πιο επίμονα. Τα ίδια. Όχι πολύ καλό σημάδι. Και δεδομένου ότι το κινώ ελάχιστα και μου έχει ξαναμείνει από μπαταρία (δεν την άλλαξα ποτέ), ήξερα ακριβώς τι με περίμενε. Παίρνω τηλέφωνο και ενημερώνω, παίρνοντας απόφαση ότι θα κάτσω μέσα τελικά. Έρχεται σπίτι μου με το αυτοκίνητό του να βάλουμε μπρος με καλώδια. :lol: ...
:lol:
1ον δε θεωρείται "έχω μείνει" το να πεθάνει η μπαταρία επειδή κινείς ένα όχημα μια φορά τον μήνα. Ρωτήστε κατόχους ευρωπαϊκών τι σημαίνει.
2ον η πρώτη φορά που με άφησε η μπαταρία (πριν λίγο καιρό) ήταν από ηλιθιότητα, δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει όπως πρέπει, οπότε αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε αυτό που συνέβη σήμερα. :p
3ον δεν έχω καλώδια τροφοδοσίας στο αμάξι, μου έφερε ο τεό. :D
Γκαντεμόσαυροι, με φάγατε!
Αχχχχ όπως είπε ο παραπάνω...Γιατί όταν κανείς σχέδια ο Μέρφυ τον μπαιρνει με τα τσαρούχια...Πετραδάκι Οινοης γαρμπιλατο ΑΑ ποιοτητα vs αλουμινένιο ψυγείο 675 = 1-0 :priest::bigcry:
Φάε τη σκόνη μας γ@μιολη Μέρφυ πήγαμε βόλτα....:D
Πλιτσερ ρισπεκτ....μεταξύ μας αν δεν είχαμε Έχμμ παρει λάθος πορεία προς Δελφούς πολλά μότο θα κλαιγανε..
Άντε βρε ίσως στην επόμενη καταφέρω έστω να φτάσω..:lol:
o_gavros
13/10/2019, 23:00
Αφού γυρίσαν όλοι πίσω σώοι τότε τα υπόλοιπα είναι για την καυλάντα.
Και στα επόμενα!
(τα οποία επόμενα, Τεομότο και καιρού επιτρέποντως, θα είναι την ερχόμενη Κυριακή)
Cpt. Haddock
14/10/2019, 07:05
:beer::beer:
Τελικά α) μαζευτηκατε μπολικοι πλάκα πλάκα β) χάνεστε και χωρίς τον vaska γ) να πάρουμε επιτέλους ένα καλό γαμω ξυπνητήρι του πλιτσερ με κόρνα τρένου (τραίνο είναι το σωστό) μπας και κάποια στιγμή το ακούσει το γαμιδι και σηκωθεί.
Και στην επόμενη
Πιο κάτω πετύχαμε και τον νεοσσό, ενώ για να κλείσει καλά μια κατά τ'άλλα υπέροχη μέρα, κάπου πριν την Αλίαρτο, μας σταμάτησε μπλόκο για έλεγχο. Ευτυχώς αρκέστηκαν σε ένα "λίγο πιο αργά" (πολλές καρδούλες στη γλυκύτατη κοπελίτσα της Τροχαίας :pink: ), ευχαρίστησα και συνεχίσαμε.
Εμένα μου ζήτησαν να το πάω πιο γρήγορα: "Άνοιξέ το το ρημάδι ή κάνε στην άκρη να φθάσει ο κόσμος σήμερα στα σπίτια του." :p
harris_x
14/10/2019, 10:05
Το λοιπό'....
Η βόλτα πήγε πολύ καλά, η παρέα ήταν ιδανική (βέβαια μου έλειψε λιγάκι ο Τεος :pink: θα του έριχνα τέτοιο τσάι που θα χόρταινε για χρόνια :evil: ) και ο καιρός απίστευτος :sun:
To πρόβλημα ήταν ότι έσπασε το ψυγείο του 675 του Τεού και αυτό τον ανάγκασε να επιστρέψει με οδική.
411175
411176
411177
harris_x
14/10/2019, 10:07
Οι αναρτήσεις μου δουλεύουν πλέον τέλεια χάρη στο σερβις που έγινε και χάρη στη ρύθμιση που έκανε ο νεαρός με το κόκκινο 675 :D
To πρόβλημα είναι ότι πάλι χρειάζομαι λάστιχα... καλα, όχι ακόμα, βγάζουν καμια 50.000km ακόμα :tooth:
411178
harris_x
14/10/2019, 10:09
Στο καταφύγιο αράξαμε για ώρα, τα είπαμε, ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε γλυκό και ένα hotdog κλπ.... :cool:
411179
harris_x
14/10/2019, 10:13
Α... ξέχασα, κάποιες φωτογραφίες απο τη Θήβα :beer:
411180
411181
411182
411183
harris_x
14/10/2019, 10:14
some more...
411184
411185
411186
411187
411188
harris_x
14/10/2019, 10:16
Έξω απο τη Λιβαδειά
411189
taxydromos
14/10/2019, 10:19
Πολύ όμορφη η διαδρομή!:eyepop:
Πολλά μπράβο σε ούλους!! :beer:
Σε μπροστινούς & πισινούς! .. χμμμ..τον νεοσό τον βγάλατε καμιά φωτό??
:wave2:
harris_x
14/10/2019, 10:19
Στην Ιτέα αράξαμε ξανά για καφεδάκι και κάποιοι που παραπονέθηκαν :p για την έλλειψη φαγητού απόλαυσαν γλυκάκια :a8:
411190
411191
Ενώ εγώ ήπια το καθιερωμένο πλέον τσάι μου, το οποίο αυτή τη φορά μου το κέρασε ο Κωστάκης (congate) :tooth:
411192
harris_x
14/10/2019, 10:21
Α ναι, λίγο πριν βγήκε και η παρακάτω φωτογραφία για να αποχαιρετίσουμε τους βιαστικούς :p της παρέας που επέλεξαν επιστροφή μέσω εθνικής και χωρίς Ιτέα, αυτοί έχασαν :a22:
411193
411194
harris_x
14/10/2019, 10:28
χμμμ..τον νεοσό τον βγάλατε καμιά φωτό??
Φυσικά, και video (οχι τίποτα άλλο, παραπονιόταν στην προηγούμενη ότι δεν ήταν σε κάποιο video)
411195
411196
sapila racing
14/10/2019, 10:42
Mπράβο μάγκες!
Ωραία βόλτα, ωραία παρέα, ζήλεψα λίγο!
Και για αυτούς που αντιμετώπισαν τον Μερφυ και δεν μασησαν, respect! :beer:
Α ναι, λίγο πριν βγήκε και η παρακάτω φωτογραφία για να αποχαιρετίσουμε τους βιαστικούς :p της παρέας που επέλεξαν επιστροφή μέσω εθνικής και χωρίς Ιτέα, αυτοί έχασαν :a22:
411193
411194
Άσε φίλε να δεις τι πάθαμε!
όπως πηγαίναμε, δεχτήκαμε επίθεση από τσίκνα. ανώτερες χθόνιες δυνάμεις μας οδήγησαν σε ένα χωριό κάτω από κάτι πλατάνια σε ταβέρνα με ψητά.
Να προσέχετε σε εκείνα τα μέρη, κάνουν μαγικά κόλπα στους ταξιδιώτες. Υπήρξαμε θύματα τσικνοσειρηνών :smokin:
Επιστρέψαμε από την ίδια διαδρομή. Σαν τα ανακόντα που κατάπιαν ελάφι πηγαίναμε. Στις ερυθρές πρέπει να πετύχαμε τον κολγκέϊτ :p
DoctoR_k6
14/10/2019, 10:55
Πολυ καλη φαση κ τρομερη διαδρομη.
Κριμα που δεν μπορουσα να ερθω κ εχω τοσο καιρο να κανω ενα καλο βολτακι.
Τελικα ολοι μαζι πηγαινατε? (Αυτες οι διαδρομες ειναι :evil: )
Η περιμενατε κανα μισαωρο τους αλλους για φωτο? :lol:
harris_x
14/10/2019, 10:57
Άσε φίλε να δεις τι πάθαμε!
όπως πηγαίναμε, δεχτήκαμε επίθεση από τσίκνα. ανώτερες χθόνιες δυνάμεις μας οδήγησαν σε ένα χωριό κάτω από κάτι πλατάνια σε ταβέρνα με ψητά.
Να προσέχετε σε εκείνα τα μέρη, κάνουν μαγικά κόλπα στους ταξιδιώτες. Υπήρξαμε θύματα τσικνοσειρηνών :smokin:
Επιστρέψαμε από την ίδια διαδρομή. Σαν τα ανακόντα που κατάπιαν ελάφι πηγαίναμε. Στις ερυθρές πρέπει να πετύχαμε τον κολγκέϊτ :p
είδες;
δεν ήθελες να έρθεις να φας σοκολατόπιτα και να πιεις τσάι :lol:
harris_x
14/10/2019, 10:59
Πολυ καλη φαση κ τρομερη διαδρομη.
Κριμα που δεν μπορουσα να ερθω κ εχω τοσο καιρο να κανω ενα καλο βολτακι.
Τελικα ολοι μαζι πηγαινατε? (Αυτες οι διαδρομες ειναι :evil: )
Η περιμενατε κανα μισαωρο τους αλλους για φωτο? :lol:
τι ερώτηση είναι αυτή;
Εννοείται όλοι μαζί :lol:
Εγω μάλιστα, όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία παραπάνω, ήμουν διαρκώς πίσω από τον νεοσσο :a05:
MG-KTiNoS
14/10/2019, 11:35
αυτά είναι....
RaGe_Raptor
14/10/2019, 11:37
Και μπράβο σας! :beer:
τι ερώτηση είναι αυτή;
Εννοείται όλοι μαζί :lol:
Εγω μάλιστα, όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία παραπάνω, ήμουν διαρκώς πίσω από τον νεοσσο :a05:
Βεντιλατέρ νον στοπ ή έκανε δροσά;
harris_x
14/10/2019, 11:40
Βεντιλατέρ νον στοπ ή έκανε δροσά;
Δεν ξέρω, το δικό μου δεν άναψε δευτερόλεπτο πάντως :D
Λες να τα έχει παίξει :confused:
DoctoR_k6
14/10/2019, 11:43
Ειχε μπει σε racing mode?
Παρεμπιπτοντως πρεπε να κουραστηκε ο Νεοσσος γιατι τον ειδα σημερα αργα να πηγαινει δουλεια...
Παρεμπιπτοντως πρεπε να κουραστηκε ο Νεοσσος γιατι τον ειδα σημερα αργα να πηγαινει δουλεια...
Ο νεοσσός δεν έχει άλλο mode, μόνο αργά. :lol:
Μια οικογένεια έχουμε γίνει. :)
Πράγματι ξεκίνησα πιο αργά σήμερα γιατί καθάριζα το μοτοσακό.
harris_x
14/10/2019, 11:54
Πράγματι ξεκίνησα πιο αργά σήμερα γιατί καθάριζα το μοτοσακό από τα μυγάκια.
:eek:
To δικό μου πρέπει να έχει πάνω του μυγάκια απο την ετησία του 2015.... :bawl:
:eek:
Μην αγχώνεσαι. Στην ουρά του είχαν καρφωθεί καμιά δεκαριά μυγάκια.
harris_x
14/10/2019, 11:55
:bawl::bawl::bawl:
Τι μαλακα:bawl:
harris_x
14/10/2019, 11:58
Εγω αφήνω τα μυγάκια πάνω, δημιουργούν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας απο τα πετραδάκια.
Κάπως έτσι δικαιολογείται ότι το δικό μου ψυγείο δεν μάσησε :lol:
Ρε Τεε, μήπως πρέπει να σταματήσεις να το πλένεις; :tooth:
Εγω αφήνω τα μυγάκια πάνω, δημιουργούν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας απο τα πετραδάκια.
Κάπως έτσι δικαιολογείται ότι το δικό μου ψυγείο δεν μάσησε :lol:
Ρε Τεε, μήπως πρέπει να σταματήσεις να το πλένεις; :tooth:
Δεν το έχω πλύνει από πέρσυ το Σεπτέμβριο απλά καθαρίζω τα μυγακια απ τη μασκα...το ψυγείο είναι τίγκα στα πτωματα:bawl:
harris_x
14/10/2019, 12:09
Δεν το έχω πλύνει από πέρσυ το Σεπτέμβριο απλά καθαρίζω τα μυγακια απ τη μασκα...το ψυγείο είναι τίγκα στα πτωματα:bawl:
:eyepop:
Το λοιπό'....
Η βόλτα πήγε πολύ καλά, η παρέα ήταν ιδανική (βέβαια μου έλειψε λιγάκι ο Τεος :pink: θα του έριχνα τέτοιο τσάι που θα χόρταινε για χρόνια :evil: ) και ο καιρός απίστευτος :sun:
To πρόβλημα ήταν ότι έσπασε το ψυγείο του 675 του Τεού και αυτό τον ανάγκασε να επιστρέψει με οδική.
411175
411176
411177
Η πανοπλία του Λάνσελοτ με το βρετανικό άτι σίγουρα κοστίζει παραπάνω από το τελευταίο μηχανάκι που πήρα :bawl:
Άντε και στις επόμενες :beer:
Το παραφλού που χύθηκε κοστίζει περισσότερο από οποιοδήποτε μηχανάκι πήρες.
ΥΓ. Διάγραψε κάνα πμ, ρε σελέμπριτι.
harris_x
14/10/2019, 12:26
Η πανοπλία του Λάνσελοτ με το βρετανικό άτι σίγουρα κοστίζει παραπάνω από το τελευταίο μηχανάκι που πήρα :bawl:
Άντε και στις επόμενες :beer: Thank you :beer: :beer: :beer:
ΒΤW, εσένα θα σε δούμε ποτέ σε καμία ή φοβάσαι ότι τα παρτάλια σου θα έχουν την τύχη αυτού του Λάνσελοτ; :bawl:
Καθάρισμα και εγώ σήμερα την milf.
Πολύ ωραία διαδρομή,καλά άτομα όλοι σας,μακάρι να ξαναέρθω.
Στην κατεβασιά προς Ιτέα πήγαινα χαλαρά για λόγους ανωτέρας βίας αλλά μετά προς Ναύπακτο διασκεδάσαμε λίγο με την χοντρη ( τηρουμένων των αναλογιών πάντα και των δυνατοτήτων ).
Τουλάχιστον ξε-γλυτσιάσαν λίγο τα λάστιχα.
Άντε και στις επόμενες :beer:
Πάρε το τούμπανο δικέ μου® και πέτα το Χόντα που δεν πάει βήμα.
Βόλτα δεν θα πας ποτέ αλλά μέχρι την οδική θα φαίνεσαι τούμπανος.
Για σπάστα και ξαναρίξτα μ' έμπλεξες ρε Χουαντορένα :bawl:
Ποιος ήσουν εσύ;!
ο καράφλας με τα μαύρα δίπλα σου στο καφέ.Ε δεν είπα τίποτα,τα λέγατε εκεί με τα φιλαράκια είπα να μην πεταχτώ.
Άσε που ειμαι και ντροπαλό αγόρι και δεν έχω ξαναμιλήσει σε σούπερσταρ :lol: :roflmao:
Έτσι να ουμε :rockon::bawl:
Τι να σου κάνει το άμοιρο το σουτιέν.....άμα το πετραδάκι είναι διαμάντι ακατέργαστο...:D
DoctoR_k6
14/10/2019, 12:55
Νταξει αυτο μπορει να συμβει σε ολους...μεχρι κ τα Ducati δικαιολογουνται.
Γι αυτο δεν πρεπει να καθεσαι απο πισω απο γρηγορο τυπο που ξηλωνει την ασφαλτο... :lol:
(Απορω του Χαρη το μοτο πως δεν την εφαγε...:lol:)
Για σπάστα και ξαναρίξτα μ' έμπλεξες ρε Χουαντορένα :bawl:
Για τον τεό λέω, που ντύθηκε γαμπρός και τον έστησε η νύφη.
Ναι, αλλά τελικά το σύμπαν συνωμότησε και έκανε καλύτερη βόλτα. :D
Τον ιππότη τον αντελήφθην το χόνδα με μπέρδεψε ,χόνδα είχε πριν το καθαρόαιμο βρετανικό και το δωσε ?
Ρε το κορόιδο :bawl:
:a08::rockon::rockon:
Πες μου ρε συ ότι ήταν μέσα στο φιέστα με τα δέρματα... Κι εσύ φορούσες το κράνος του... :tooth:
Εγώ τα φορούσα όλα ρε..Και όταν έβλεπα στροφή έβγαζα κωλομερι απ το bucket Και έριχνα κεφάλι πάνω απ το λεβιέ των ταχυτήτων η έξω απ το παράθυρο του συνοδηγού ..:bawl:
Πες μου ρε συ ότι ήταν μέσα στο φιέστα με τα δέρματα... Κι εσύ φορούσες το κράνος του... :tooth:
Ας πούμε απλά ότι μας πέρασε από το μυαλό. :lol:
Εγώ τα φορούσα όλα ρε..Και όταν έβλεπα στροφή έβγαζα κωλομερι απ το bucket Και έριχνα κεφάλι πάνω απ το λεβιέ των ταχυτήτων η έξω απ το παράθυρο του συνοδηγού ..:bawl:
Α, σε άφησε και έκατσες μπρος δηλαδή :bawl:
harris_x
14/10/2019, 13:06
Νταξει αυτο μπορει να συμβει σε ολους...μεχρι κ τα Ducati δικαιολογουνται.
Γι αυτο δεν πρεπει να καθεσαι απο πισω απο γρηγορο τυπο που ξηλωνει την ασφαλτο... :lol:
(Απορω του Χαρη το μοτο πως δεν την εφαγε...:lol:)
Έχω μαξιλαράκι εγώ, δες πιο πάνω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157557&page=16&p=3015297&viewfull=1#post3015297) :lol:
harris_x
14/10/2019, 13:07
Ναι ρε... Τόσο πολύ που λέει να το πουλήσει και να έρχεται σε εσένα συνοδηγός :bawl:
Ναι ρε... Τόσο πολύ που λέει να το πουλήσει και να έρχεται σε εσένα συνοδιγος :bawl:
Πιο συχνά θα βλέπει βόλτες έτσι. :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιο συχνά θα βλέπει βόλτες έτσι. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωωωω τι του πεε:a9:
harris_x
14/10/2019, 13:38
Ωωωω τι μου πεε:a9:
ok, fixed
congate7
14/10/2019, 13:59
Την επόμενη θα έρθει μαζί μου ρε. Μην τσακώνεστε.
Την επόμενη θα έρθει μαζί μου ρε. Μην τσακώνεστε.
:sweat::eleison: εκεί είναι που μια πανοπλία σα του λανσελοτ θα είναι χρήσιμη όσο δεν πάει...:evil:
:sweat::eleison: εκεί είναι που μια πανοπλία σα του λανσελοτ θα είναι χρήσιμη όσο δεν πάει...:evil:
Έλα μαζί μου τότε, με μπικίνι.
harris_x
14/10/2019, 14:08
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τώρα κατάλαβα ποιος είναι ο congate7.
harris_x
14/10/2019, 14:27
Τώρα κατάλαβα ποιος είναι ο congate7.
O congate είναι το αντίθετό σου, εσύ σκέφτεσαι πολύ ενώ εκείνος καθόλου :bawl:
harris_x
14/10/2019, 14:31
Το αλάνι με το R6 είσαι;
σε ποιον μιλάς;
Ναι συγνώμη, τον congate :)
Έλα μαζί μου τότε, με μπικίνι.
Έχει άλλες δουλειές ,κάτι αποξηραμένες λίμνες ρεκόρ δεν κατάλαβα ακριβώς :bawl:
411199
harris_x
14/10/2019, 14:33
Στο αλάνι με το R6.
Α, είπα κι εγώ :lol:
σε ποιον μιλάς;
Να κάνει η μάνα λέω.
Ρε δικοί μου®, παίζει να μην ανταλλάξατε κουβέντα μεταξύ σας εκεί πάνω.
harris_x
14/10/2019, 14:34
Ναι συγνώμη, τον congate :)
ναι, ο Kωστάκης με το R6
harris_x
14/10/2019, 14:36
Ρε δικοί μου®, παίζει να μην ανταλλάξατε κουβέντα μεταξύ σας εκεί πάνω.
Δικέ μου, πολύ χρησιμοποιείς το "δικέ μου" και θα αρχίσω να χρεώνω :evil:
Κατα τα άλλα, κουβέντες ανταλλάξαμε, με τα ονόματα μάλλον τα μπερδέψαμε.
Βλέπεις είχαμε 35 Γιώργηδες, 5-6 Νίκους...
Γάμησέ τα, μόνο εγώ ξεχώριζα.
Όπως πάντα άλλωστε :smokin:
χαχα,ανταλλάξαμε αλλά προσωπικά δεν ασχολήθηκα/συγκράτησα το ποιος είναι ποιος στο φόρουμ.
Δικέ μου, πολύ χρησιμοποιείς το "δικέ μου" και θα αρχίσω να χρεώνω :evil:
Ναι, πάλιωσε το "ρε μαν" κι είπα να σε κάνω να νοιώσεις χρήσιμος.
harris_x
14/10/2019, 14:39
Ναι, πάλιωσε το "ρε μαν" κι είπα να σε κάνω να νοιώσεις χρήσιμος.
A, έκανα edit, δες και απαντά και στα υπόλοιπα :lol:
....
Κατα τα άλλα, κουβέντες ανταλλάξαμε, με τα ονόματα μάλλον τα μπερδέψαμε.
Βλέπεις είχαμε 35 Γιώργηδες, 5-6 Νίκους...
Γάμησέ τα, μόνο εγώ ξεχώριζα.
Όπως πάντα άλλωστε :smokin:
Γ@μησέ τα....
harris_x
14/10/2019, 14:41
Γ@μησέ τα....
:bawl:
RaGe_Raptor
14/10/2019, 14:53
Μόνο φώτο τσαγίων, Χάρρις? Κανα βίνδεο ? :D
harris_x
14/10/2019, 14:55
ΩΩωωωωω, τι μου 'πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :eek: :a018:
είναι νωρίς ακόμα, πότε να προλάβω... θα έρθει και το βίντεο :D
Είναι τόσο αργοί που το επεξεργάζονται σε FWD μπας και βγει κανα 2ωρο.
harris_x
14/10/2019, 14:57
Μέχρι τότε...
411200
411201
411202
RaGe_Raptor
14/10/2019, 14:57
1:59,4 είναι καλά, πιστεύω :bawl:
harris_x
14/10/2019, 14:58
Αργοί...... Εγω θα το έλεγα street legal :tooth:
RaGe_Raptor
14/10/2019, 15:02
ΩΩωωωωω, τι μου 'πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :eek: :a018:
είναι νωρίς ακόμα, πότε να προλάβω... θα έρθει και το βίντεο :D
Πιάσαμε Δευτέρα απόγευμα, δικέ μου® :D
Πολύ αργός είσαι... :bawl:
1:59,4 είναι καλά, πιστεύω :bawl:
Γιατί; Έκαναν 40χλμ; :tooth:
RaGe_Raptor
14/10/2019, 15:06
Γιατί; Έκαναν 40χλμ; :tooth:
Τωρα που το λες, σε μια πολύ στριφτερη επιπεδη διαδρομή Νεοσσός ή Κιπτσόγκι? :p
Τωρα που το λες, σε μια πολύ στριφτερη επιπεδη διαδρομή Νεοσσός ή Κιπτσόγκι? :p
Δεν το βάζουν καν στο στοίχημα οι μπούκηδες.
latris mixanis
14/10/2019, 15:44
411134
Και που λέτε είμαι στη γράμμωση και προσέχω τι τρώω...
Το πιάτο μπήκε επίτηδες μπροστά από την γράμμωση για να μην ζηλέψουν οι υπόλοιποι ή μην πάθει σοκ το γυναικείο φύλλο; :p
harris_x
14/10/2019, 16:01
:D
411203
:D
411203
Δεν φοβάστε μην πέσετε;