View Full Version : Vent Vert Elf στο Er6n.
Πήγα για αλλαγή λαδιών στο Κονίδη και μου σύστησε το Vent Vert Elf 10 - 50 lime green ...για το kawasaki Er6n ..είναι όντως διαφορετική η αίσθηση του κινητήρα ,το κούμπωμα στις ταχύτητες ,ο ήχος έχει γίνει πιο μπασος ..θέλω να δω πως θα συμπεριφερθεί μετά τα 2000 χμ και αν τα καίει..
doctor_john
14/10/2019, 18:56
Υπάρχουν κάπου τα πραγματικά στοιχεία της τεχνολογίας του και όχι μόνο αναφορές απο το δελτίο τύπου;
Για πόσα χλμ τα πρότεινε;
Ιδιο λαδι με το ELF 10-50 απλα λογο συμφωνιας με την kawasaki χαρακτηριζετε με αυτην την ονομασια και κατ επεκταση ως γνησιο kawasaki
παρακατω σχετικο link με τα motoλαδα .Το κιβωτιο θα δουλευει μαλακά εως και την αλλαγη του λιπαντικου(τα υπολοιπα ειναι στο μυαλο)
ειμαι στον συγκεκριμενο κλαδο
http://total.link.be/nl/pdf/20170724_ELF_Motobrochure_LR.pdf
doctor_john
14/10/2019, 19:22
Το moto 4 tech 10W - 50 εννοείς; δείχνουν μεγάλη διαφορά κόστους, μάλλον κάνω λάθος.
το brand της kawasaki αγαπητε ανεβαζει το κοστος
το λιπαντικο ειναι το ιδιο
Οπως και το γνησιο nissan που ειναι total και αλλα γνησια αλλων εταιρειων που ανεβαζουν το κοστος αγορα λογο brand
και εχουν ικανοποιημενους τους πελατες τους που ειναι φανατισμενοι με το εκαστοτε brand
το λαδι ειναι προδιαγραφων ιδιων Συνθετικα API SN JASO MA2
doctor_john
14/10/2019, 19:49
Ευχαριστώ πολύ!