PDA

View Full Version : super deal αγοράς - yamaha R6 σήμερα απο φιλαράκι

alexis72
17/10/2019, 00:03
πρίν απο λίγο γύρισα απο το σπίτι φίλου μου , πού αγόρασε σήμερα yamaha r6 2006 μοντέλο (γράφει η αδειά του που την ειδα )
βέβαια θέλει αρκετά εως πολλά μαζέματα ,αλλά πιάνουν τα χέρια τού φίλου μου τού σωτήρη κ λογικά θα την φτιάξει σιγά σιγά ...
πόσο τήν αγόρασε :eek: :eek: κάθεστε καλά ...ΜΟΝΟ 400 ευρώ ( τετρακόσια ευρώ για r6 ???) την ειχε βάλει ο πωλητής στο car.gr στα 500 ευρώ κ μετά απο παζάρι την εδωσε 400 ευρώ ,ΔΕΝ χρωστάει εφορία τέλη κλπ , η απορία μου ,πώς ΔΕΝ την τσίμπησε κάποιος εμπορος για ανταλ/κά κλπ σε αυτη την ξεφτίλα χαμηλή τιμή :zzz: η μηχανή κινείται κανονικά ,την εφερε ο ιδιος απο ρέντη (αν θυμάμαι καλά) στο ελληνικό .επίσης στην αδεια γράφει κανονικά αριθμό πλαισίου αλλά ΔΕΝ γράφει (μού φαίνεται αφύσικο αυτό) αριθμό μοτέρ :eek::eek::eek::eek:με μιά πρώτη ματιά θέλει νέο κομπλέ κουστούμι - οργανα - τα φώτα (θέλουν ψάξιμο ) ελαστικά μέτρια ,και περασμένο πρίν 1 χρόνο κτεο ) για μένα ειναι super super deal η αγορά αυτή , το μοτέρ ακούγεται να δουλεύει σωστά ,ανεβάζει ευκολα στροφές κλπ ,το πιό σοβαρό ειναι (το εγραφε στην αγγελία ο πωλητής - αλλά τού το ειπε κ απο κοντά ) εχει κάψει φλάντζα κεφαλής ,αλλά αφού πιάνουν τα χέρια του η επισκευή θα γίνει απο τον ιδιο .φίλε σωτήρη καλορίζικη :beer: :beer:

basilis_k6
17/10/2019, 01:45
Είναι μοντέλο 06 ή αδεια 06? Καλη τιμη για το πρωτο, λογικη για το δευτερο. Αυτα που λες οτι θελει το μηχανακι κανουν οσο ενα r6 σε καλη κατασταση του 08.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/10/2019, 07:17
πρίν απο λίγο γύρισα απο το σπίτι φίλου μου , πού αγόρασε σήμερα yamaha r6 2006 μοντέλο (γράφει η αδειά του που την ειδα )
βέβαια θέλει αρκετά εως πολλά μαζέματα ,αλλά πιάνουν τα χέρια τού φίλου μου τού σωτήρη κ λογικά θα την φτιάξει σιγά σιγά ...
πόσο τήν αγόρασε :eek: :eek: κάθεστε καλά ...ΜΟΝΟ 400 ευρώ ( τετρακόσια ευρώ για r6 ???) την ειχε βάλει ο πωλητής στο car.gr στα 500 ευρώ κ μετά απο παζάρι την εδωσε 400 ευρώ ,ΔΕΝ χρωστάει εφορία τέλη κλπ , η απορία μου ,πώς ΔΕΝ την τσίμπησε κάποιος εμπορος για ανταλ/κά κλπ σε αυτη την ξεφτίλα χαμηλή τιμή :zzz: η μηχανή κινείται κανονικά ,την εφερε ο ιδιος απο ρέντη (αν θυμάμαι καλά) στο ελληνικό .επίσης στην αδεια γράφει κανονικά αριθμό πλαισίου αλλά ΔΕΝ γράφει (μού φαίνεται αφύσικο αυτό) αριθμό μοτέρ :eek::eek::eek::eek:με μιά πρώτη ματιά θέλει νέο κομπλέ κουστούμι - οργανα - τα φώτα (θέλουν ψάξιμο ) ελαστικά μέτρια ,και περασμένο πρίν 1 χρόνο κτεο ) για μένα ειναι super super deal η αγορά αυτή , το μοτέρ ακούγεται να δουλεύει σωστά ,ανεβάζει ευκολα στροφές κλπ ,το πιό σοβαρό ειναι (το εγραφε στην αγγελία ο πωλητής - αλλά τού το ειπε κ απο κοντά ) εχει κάψει φλάντζα κεφαλής ,αλλά αφού πιάνουν τα χέρια του η επισκευή θα γίνει απο τον ιδιο .φίλε σωτήρη καλορίζικη :beer: :beer:

Δε ξέρω για τη κατάσταση του αλλά ξέρω ότι το 2006 βγήκε ωραιότερο μηχανάκι της χρονιάς. Για μένα ήταν και είναι το ομορφότερο μηχανάκι παραγωγής που έχει βγει ποτέ. Ιδικά ο χρωματισμός κόκκινο άσπρο τα σπάει. ..

doctoras
17/10/2019, 07:26
too good to be true.

τώρα το αγόρασε λεφτά δεν επιστρέφονται,
καλού κακού όμως για τον ίδιο αφου ξηλώσει ως οφείλει τα πάντα πάνω για έλεγχο συντήρηση να τσεκάρει πιθαμή προς πιθαμή το πλαίσιο μην είναι κομμένο-κολλημένο. Αφετέρου έχει μαγαζία σήμερα που μετράνε το πλαίσιο σε πολλά του σημεία να δει αν έχει φάει στούκο.
Αυτό για μένα είναι ο κυριότερος λόγος να βάλει κάποιος τόσο χαμηλή τιμή(και είναι ανέντιμο να μη το πει στον αγοραστή του).

Το μοτερ είναι άλλο καπέλο εάν δουλευει σωστά ας μη το ανοίξει, αν δεν δουλεύει σωστά και το ανοίξει και διαπιστώσει οτι το μαστόρι έβαλε μέσα ότι ανταλλακτικά περίσσευαν(πολλές φορες λόγο του ότι ο ιδιοκτήτης πραγματικά φτωχός δεν εχει λεφτά να τον πληρώσει-αλλά συνάμα το θέλει το R6 του)..τότε θα αξιολογηθεί εάν αυτό που πήρε ήταν ευκαιρία ή όχι, χωρίς να διαπιστωθεί ποιότητα λειτουργίας του πιο πολύ γουρούνι στο σακι είναι, με το παρδόν φίλε
Γιατί η ιδέα να πάρω ένα SS που το 2006 κόστιζε 12000 και σημερα 400ευρώ πιο πολύ σε ματαιοδοξία μου πάει

Ευχομαι να είναι τυχερός και να είναι καλορίζικη αλλά έχει δρόμο μέχρι να διαπιστευθεί

RaGe_Raptor
17/10/2019, 07:38
411348
Δύσκολο πολύ να πήρε 2006 με τόσα λ7... Μοιάζει με το παραπάνω?

Acacius
17/10/2019, 08:12
Ρε παιδιά, 400€ δίνουν κάτι κινέζικα τριμπούρδελα παπιά και συζητάμε αν είναι καλή τιμή για ένα R6 με χαρτιά; Αν θέλεις σωστό R6 τα σκας και παίρνεις ένα, αλλά σαν βάση για streetfighter μου φαίνεται ευκαιρία.

buckley
17/10/2019, 08:23
Τα 400 θα γίνουν 1500 εύκολα αλλά δεν γ@μείς το χτίζεις σιγά σιγά.
Φωτό βάλε.

alexis72
17/10/2019, 08:26
411348
Δύσκολο πολύ να πήρε 2006 με τόσα λ7... Μοιάζει με το παραπάνω?
ναί ,αυτό πρέπει να ειναι 99% γιατί ηταν βράδυ που το ειδα κ δεν ειχε καλό φωτισμό εκεί ,ειναι κ καταύμαρο αυτό το r6 ,αλλά η μούρη μπροστά ειναι ολόιδια με τα φώτα ακριβώς αυτά (πού ΔΕΝ δουλεύουν ομως καθόλου -μόνο flash κ κόρνα δουλεύει ) (μπορεί ομως να εχει αλλάξει ο προηγούμενος το κουστούμι με μεταγενέστερο r6) καθώς κ τα φλασάκια ειναι oλόιδια, ο πωλητής τού ειπε πάντως ειναι τού 2003 με 122 η 125 αλογα ....πάντως παίρνει με την μία μπροστά - μπαίνουν μιά χαρά οι ταχύτητες - εχει σε αψογη κατάσταση την εξάτμιση με υπέροχο γκαζιάρικο θόρυβο κλπ ,αυτός που το πούλησε (απο την αδεια φαίνεται οτι το αγόρασε πρίν απο μικρό διάστημα απο αλλον ) κ μάλλον εφαγε τούμπα κ εσπασαν τα πλαστικά γύρω γύρω κ το φοβήθηκε κ το πούλησε για αυτόν τόν λόγο , ο πωλητής ντελιβεράς μέχρι 25-30 ετών κ με παπάκι ειναι ... (122 η 125 αλογα ειναι αυτά με 300 τελική χλμ (περίπου εκεί )....θα φανεί οταν το ανοίξει ο φίλος να το ψάξει εσω-εξωτερικά ...αλλά πιάνουν τα χέρια του ...τουλάχιστον με παπάκια κ εως bandit 400 (με το κόκκινο καπάκι ) που εφτιαξε πρόσφατα...400 ευρώ βρέ παιδιά εδωσε ,ουτε ποδήλατο ΔΕΝ αγοράζεις με αυτά τα λεφτά ...

typhoon
17/10/2019, 08:42
Το super deal μέλλει να αποδειχθεί...

Coyote.V
17/10/2019, 08:55
Με καμένη φλάντζα κεφαλής και με τα μαζέματα που θέλει όπως λες, καλά την πήρε.

Το πρόβλημα είναι αν έχει περεταίρω ζημιά από την φλάτζα... φυσικά εφόσον θα βγάλει κεφαλή θα πρέπει να την κάνει καινούργια, βαλβίδες πλάνισμα κλπ.

alexis72
17/10/2019, 08:58
Το super deal μέλλει να αποδειχθεί...

ακριβώς - ετσι ειναι

xaotikos
17/10/2019, 09:01
Θα αποδειχθεί όταν το ανοίξει γιατί πιάνουν τα χέρια του, ειχε φτιαξει το χορτοκοπτικο του γειτονα και μια κουζινα παλιοτερα. Του 2003 είπε ο πωλητής αλλα 99% ειναι του 2006, έχει φάει και κατι σαβουρδες. Mega deal μου κανει.:D

alexis72
17/10/2019, 09:09

Το πρόβλημα είναι αν έχει περεταίρω ζημιά από την φλάτζα... φυσικά εφόσον θα βγάλει κεφαλή θα πρέπει να την κάνει καινούργια, βαλβίδες πλάνισμα κλπ.

πολύ σωστά - αλλά υπάρχουν αφθονα ανταλ/κά στην αγορά κ στην yamaha οπότε βλέποντας κ κάνοντας (400 περίπου ευρώ βρίσκει κομπλέ ΟΛΟ το κουστούμι after market βέβαια ( απο το car.gr ) εδώ βρίσκω εγώ σχεδόν τα πάντα στη yamaha στο serow πού εχω κ ειναι μοντέλο του 1990 ???? κ δεν θα βρεί αυτός για το r6 τού 2003 εως 2006 ? εχει κάρτα κ αγοράζει κ απο ebay αυτός οπότε εκανε καλό deal ... ασχετο ...η yamaha πουλάει το καρμπ/τέρ mikuni bst34 πού φοράει το yamaha serow 615 ευρώ μόνο ... κ αυτός πήρε με 400 ευρώ r6 με 122 η 125 αλογα .....

leftos
17/10/2019, 09:13
Μια χαρα για να κάνεις την τρελα σου, πιο κάτω δεν θα το έδινε κανένας και αυριο το πρωι αν το κανει ανταλλακτικά πέρνει τα λεφτα του πίσω.
Με προσωπικό μάζεμα όλα έρχονται οικονομικά και όμορφα απλά θέλει χρόνο.
Υπάρχουν τέτοιες "ευκαιρίες" δεν είναι πρωτοφανές απλα πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος στο πώς το θέλεις. Αν θέλεις ενα πένα αυτό θα σου στοιχίσει παραπάνω απο το να πάς να πάρεις ενα έτοιμο.
Αν δέν σε πειράζει να το κυκλοφορείς με τα σπασίματα και της ταλαιπωρίες του μια χαρα την τρέλα σου θα κάνεις.
Και γενικά να έχουμε κατα νου οτι ένα μεγάλο ποσοστό απο τα ss που κυκλοφορούν είναι όντως κομμένα ραγισμένα και με κολλημένα πλαίσια απλα οι ιδιοκτητες ήτε δεν το ξέρουν ήτε δεν το λένε...

Coyote.V
17/10/2019, 09:18
πολύ σωστά - αλλά υπάρχουν αφθονα ανταλ/κά στην αγορά κ στην yamaha οπότε βλέποντας κ κάνοντας (400 περίπου ευρώ βρίσκει κομπλέ ΟΛΟ το κουστούμι after market βέβαια ( απο το car.gr ) εδώ βρίσκω εγώ σχεδόν τα πάντα στη yamaha στο serow πού εχω κ ειναι μοντέλο του 1990 ???? κ δεν θα βρεί αυτός για το r6 τού 2003 εως 2006 ? εχει κάρτα κ αγοράζει κ απο ebay αυτός οπότε εκανε καλό deal ... ασχετο ...η yamaha πουλάει το καρμπ/τέρ mikuni bst34 πού φοράει το yamaha serow 615 ευρώ μόνο ... κ αυτός πήρε με 400 ευρώ r6 με 122 η 125 αλογα .....

Καλά όλα αυτά, έδωσε 400 μόνο για να το πάρει, δεν κουνιέται με καμένη φλάτζα, το θέμα είναι πόσο θα του κοστίσει για να το φέρει σε μια αξιοπρεπή κατάσταση.

Πιστεύω είναι μια η άλλη με το να έβαζε γραμμάτια για κάτι με λιγότερα προβλήματα. Εύχομαι να είναι τυχερός και να του βγουν λιγότερα.

buckley
17/10/2019, 09:26

Ας βάλει και καμμιά τρομπίτσα νερού στο λογαριασμό και μακάρι να μην βρει διαρροές πουθενά.Το πρόβλημα επίσης είναι (προσωπικά μιλάω πάντα) ότι εκείνη η γενιά μοτοσυκλετών ήταν άσχημες χωρίς το κουστούμι τους. Δεν βλέπονται χωρίς αυτό όπως τα σύγχρονα αυτοκίνητα χωρίς προφυλακτήρες ...
Ρωτείστε κανέναν παλιό τώρα τι τους έκαναν τους προφυλακτήρες στα παλιά coupe ...:smokin:

RaGe_Raptor
17/10/2019, 09:31
Ας βάλει και καμμιά τρομπίτσα νερού στο λογαριασμό και μακάρι να μην βρει διαρροές πουθενά.Το πρόβλημα επίσης είναι (προσωπικά μιλάω πάντα) ότι εκείνη η γενιά μοτοσυκλετών ήταν άσχημες χωρίς το κουστούμι τους. Δεν βλέπονται χωρίς αυτό όπως τα σύγχρονα αυτοκίνητα χωρίς προφυλακτήρες ...
Ρωτείστε κανέναν παλιό τώρα τι τους έκαναν τους προφυλακτήρες στα παλιά coupe ...:smokin:

Ναι ρε θείο Μπρουκλη, αλλά στα παλιά κουπέ οι προφυλακτήρες ηταν λες και τους εβαλε ο μαστροΜητσος εκ των υστέρων...

Coyote.V
17/10/2019, 09:36

Τους καταλαβαίνω πως λειτουργούν και σε μένα περνούσαν τέτοιες σκέψεις όταν ήμουν μικρός, αλλά έβαζα κάτω τα πράγματα και δεν μου έβγαιναν... ο Καμένος που είχε την Kawasaki δεν είχε στοκ και περίμενες 6 μήνες στην καλύτερη περίπτωση.

Μακάρι να το φτιάξουν σε λογικό κόστος.

doctor_john
17/10/2019, 09:44
Για ρε είστε αρνητικοί;
χαρείτε με την χαρά του ανθρώπου και δώστε συμβουλές - άκρες να τον βοηθήσουμε.

Πόσο έχει να πάρει ένα ολόκληρο χωρίς μοτερ απο μάντρα;

Με τριψήφια νούμερα πληρωνόμαστε, άσχημα είναι να έχεις νόμιμα την αρχή από την μοτοσυκλέτα σου
και να πιάνεις ότι αντέχεις να την αναστήσεις;

Οκ, δεν ακούγεται καλά το "πιάνουν τα χέρια του" γι'αυτή την τεχνολογία, θα δει και ο ίδιος μέχρι που μπορεί αν όντως πιάνουν.

Εμένα μου αρέσει το κιτρινόμαυρο :beer:

411349

buckley
17/10/2019, 09:45
Τους καταλαβαίνω πως λειτουργούν και σε μένα περνούσαν τέτοιες σκέψεις όταν ήμουν μικρός, αλλά έβαζα κάτω τα πράγματα και δεν μου έβγαιναν... ο Καμένος που είχε την Kawasaki δεν είχε στοκ και περίμενες 6 μήνες στην καλύτερη περίπτωση.

Μακάρι να το φτιάξουν σε λογικό κόστος.

Ο Καμμένος και ο μικρός κογιοτ τι σχέση έχουν εδώ ρε :bawl:

Coyote.V
17/10/2019, 09:46
Ο Καμμένος και ο μικρός κογιοτ τι σχέση έχουν εδώ ρε :bawl:

Είπα ότι καταλαβαίνω πως σκέφτονται, λόγω εμπΥρίας.

buckley
17/10/2019, 09:47
Για ρε είστε αρνητικοί;

Με τριψήφια νούμερα πληρωνόμαστε, άσχημα είναι να έχεις νόμιμα την αρχή από την μοτοσυκλέτα σου

Οκ, δεν ακούγεται καλά το "πιάνουν τα χέρια του" γι'αυτή την τεχνολογία, θα δει και ο ίδιος μέχρι που μπορεί αν όντως πιάνουν.

411349

ΜΟΥΝ@ :eek::eek::eek:
Ας βάλει φωτό να βοηθήσουμε κάπως :beer:

Coyote.V
17/10/2019, 09:48
Για ρε είστε αρνητικοί;

411349

Κανένα πρόβλημα, ας ανοίξει νήμα για ανακατασκευή ή ό,τι άλλο νομίζει και θα έχει την βοήθειά μας.

RaGe_Raptor
17/10/2019, 09:52
Ειναι 2003 με κοστούμι 2006, το λέει σε καποιο ποστ. Τωρα, πως το ταίριαξε....
411350

o_gavros
17/10/2019, 10:27
οκ ναι, ενθουσιασμός στο φουλ και μεγειές εννοείται.
Αλλά μέχρι το χαρακτηρισμό "σούπερ" είναι μερικές κούτες τσιγάρα δρόμος.
Ριχνε πάντως εδώ πρόοδο εργασιώνε να χαζεύουμε.
θα το μεταφέρω και στα τεχνικά αν χρειαστεί που ξέρω ότι ψήνεται κι ο Ολντμαν :D

Tycho Moon
17/10/2019, 10:36
Kαταρχήν καλορίζικη!

Αν τα χαρτιά της είναι εντάξει, δεν έχει τρακάρει και το κάρτερ δεν είναι σπασμένο / κολλημένο, θεωρώ εξαιρετική την τιμή της.

Μιας που μπαίνει και χειμώνας, αν ο φίλος σου έχει χώρο, χρόνο, εργαλεία και γνώσεις για να τη μαζέψει, τότε είναι πασάς στα Γιάννενα!!!

:beer:

Coyote.V
17/10/2019, 10:39
Kαταρχήν καλορίζικη!

Αν τα χαρτιά της είναι εντάξει, δεν έχει τρακάρει και το κάρτερ δεν είναι σπασμένο / κολλημένο, θεωρώ εξαιρετική την τιμή της.

Μιας που μπαίνει και χειμώνας, αν ο φίλος σου έχει χώρο, χρόνο, εργαλεία και γνώσεις για να τη μαζέψει, τότε είναι πασάς στα Γιάννενα!!!

:beer:

Κάτι ξέχασες.... και ΧΡΗΜΑ!

sapila racing
17/10/2019, 10:49
(122 η 125 αλογα ειναι αυτά με 300 τελική χλμ (περίπου εκεί )....

δηλαδή αν ήταν R1 θα πήγαινε 360? :uplate:

RaGe_Raptor
17/10/2019, 10:51

Με το κατάλληλο γραναζωμα και με την προϋπόθεση οτι το κοντέρ γραφει και μετά τα 299,τότε ναι, ισως και παραπάνω.... :)

Coyote.V
17/10/2019, 11:01
Και μια έρημο....

katsar
17/10/2019, 11:05
με κατηφόρα;

Coyote.V
17/10/2019, 11:12
με κατηφόρα;

Επιθυμητή, αν γίνεται..

Θυμάμαι στο kawasaki-bikers που έκλεισε ήταν ένας με ένα zzr14 και είχε φώτο το GPS που έγραφε 295 και το κοντέρ 380.

spyrval
17/10/2019, 11:23
Θα αποδειχθεί όταν το ανοίξει γιατί πιάνουν τα χέρια του, ειχε φτιαξει το χορτοκοπτικο του γειτονα και μια κουζινα παλιοτερα.

Είστε θεοί ρε φίλε :lol:

Καλορίζικο και μακάρι να πάνε όλα καλά.

thunder ace
17/10/2019, 11:25
με κατηφόρα;

Και ευνοικο τυφωνα.

Panos76
17/10/2019, 11:37
Και ευνοικο τυφωνα.

Αν φωνάξουν τον Δάλτωνα στο πρότζεκτ για επίβλεψη θα πηγαίνει καλά το εργαλείο. :D

borgiriadis1
17/10/2019, 12:00
Αν φωνάξουν τον Δάλτωνα στο πρότζεκτ για επίβλεψη θα πηγαίνει καλά το εργαλείο. :D

Για τον dalton το μηχανάκι είναι οκ.:D

Καλορίζικο και καλές βόλτες. Αν το φτιάξει μόνος του σιγά σιγά νομίζω οτι θα του βγει πολύ οικονομικά. Αν κιόλας ξέρει να ανοίξει (και να φτιάξει) τον κινητήρα τότε έχει μόνο το κόστος των ανταλλακτικών να τον επιβαρύνει.
Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι λέτε ότι δεν είναι καλό deal. Πόσο δλδ έπρεπε να το πάρει?

RaGe_Raptor
17/10/2019, 12:00

Τώρα θα ασχοληθεί με το πιρούνι του Γαύρου, δεν προλαβαίνει

ptc
17/10/2019, 12:18
Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι λέτε ότι δεν είναι καλό deal. Πόσο δλδ έπρεπε να το πάρει?

Ναι δεν ξερω, ισως επρεπε να του δωσουν και λεφτα που το πηρε.:p
Ειναι μια χαρα deal, σε τετοια λεφτα αγοραζεις το πλαισιο με την αδεια μονο. Αφου ειναι καθαρο απο πλευρας χαρτουρας ειναι οντως ευκαιρια. Απο ανταλλακτικα με το κιλο γι'αυτα τα μηχανακια απο αγγελιες. Και ολοκληρο τρακαρισμενο δηλαδη μπορει να παρει με λιγα λεφτα.

Με το καλο να το φτιαξει ο φιλος σου και να το χαρει του ευχομαι! :beer:

katsar
17/10/2019, 13:21
Το αν είναι καλό ή όχι deal ρε παιδιά θα φανεί από το πόσο χρόνο/χρήμα θα χρειαστεί για να στρώσει,μιλάμε για βιασμένο πιθανός κανιβαλισμένο μηχανάκι.Ποιος ξέρει τι άλλο θα ανακαλύψει και πόσο θα στρώσει.
Προσωπικά θα προτιμούσα ένα κανονικό που δεν έχει περάσει όλα αυτά και ας έδινα χίλια παραπάνω στην τελική σούμα.
Δηλαδή αυτό https://www.car.gr/22628834-yamaha-yzf-r6 (εντελώς τυχαίο ίδιας χρονιάς) που κάνει 2 χιλιάρικα αλλά δεν μοιάζει να έχει περάσει όσα το εν λόγο ,πόσο χειρότερο deal είναι;

Καλοτάξιδη φυσικά και καλά μαστορέματα στον φίλο,δεν το συζητάμε αυτό.

sapila racing
17/10/2019, 13:30
Το αν είναι καλό ή όχι deal ρε παιδιά θα φανεί από το πόσο χρόνο/χρήμα θα χρειαστεί για να στρώσει,μιλάμε για βιασμένο πιθανός κανιβαλισμένο μηχανάκι.Ποιος ξέρει τι άλλο θα ανακαλύψει και πόσο θα στρώσει.
Προσωπικά θα προτιμούσα ένα κανονικό που δεν έχει περάσει όλα αυτά και ας έδινα χίλια παραπάνω στην τελική σούμα.
Δηλαδή αυτό https://www.car.gr/22628834-yamaha-yzf-r6 (εντελώς τυχαίο ίδιας χρονιάς) που κάνει 2 χιλιάρικα αλλά δεν μοιάζει να έχει περάσει όσα το εν λόγο ,πόσο χειρότερο deal είναι;

Αυτό στην αγγελια που έβαλες είναι το πιο παλιό μοντέλο άσχετα που λέει οτι ειναι 2003.
Το μοντέλο 2003/4 είναι τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα.

basilis_k6
17/10/2019, 13:36
χωρις να ξερουμε μοντελο και κατάσταση οτι και να λεμε ειναι λογια το αέρα. ασημι πλαισιο πριν το 2003, μαυρο πλαισιο 2003-2005 και εξατμιση χαμηλα το 2006+. εφοσον παιρνει μπρος ειναι ηδη καλο deal παντως.

katsar
17/10/2019, 13:40
Εντάξει να μην σας την χαλάσω, ορίστε με μαύρο πλαίσιο στα 2.100 https://www.car.gr/23519733-yamaha-yzf-r6

borgiriadis1
17/10/2019, 15:24
Εντάξει να μην σας την χαλάσω, ορίστε με μαύρο πλαίσιο στα 2.100 https://www.car.gr/23519733-yamaha-yzf-r6

Με 1700 ευρω αν όπως αναφέρεται πιάνουν τα χέρια του το μηχανάκι θα έρθει σε καλύτερη κατάσταση από αυτή της αγγελίας. + Ότι μετά θα ξέρει οτι το μηχανάκι είναι καθαρό. Αυτό της αγγελίας δεν ξέρουμε αν κρύβει κανένα δράκο κάτω απο το κουστούμι.

basilis_k6
17/10/2019, 15:26
Με 1700 ευρω αν όπως αναφέρεται πιάνουν τα χέρια του το μηχανάκι θα έρθει σε καλύτερη κατάσταση από αυτή της αγγελίας. + Ότι μετά θα ξέρει οτι το μηχανάκι είναι καθαρό. Αυτό της αγγελίας δεν ξέρουμε αν κρύβει κανένα δράκο κάτω απο το κουστούμι.

δεν ειναι τοσο απλο. το μαμα κουστούμι κάνει ενα σκασμο λεφτα, φαναρια και κοντερ το ίδιο. άλλο πραγμα ενα μηχανάκι που θέλει ανταλλακτικά και άλλο ενα που τα έχει πανω. ειναι καλή αγορα προφανως, μιλαμε για 400 ευρω. Αυτος ομως που θελει ενα μηχανάκι να βγει βολτα αυριο δεν θα το κοιταγε καν. btw δεν νομίζω οτι κανενας δινει 2κ για 15 χρονων r6. αν πιασουν 1500 μετρητα πρεπει να ειναι χαρουμενοι.

sapila racing
17/10/2019, 15:34
Μακάρι να του παει καλά του φίλου φίλου.
Παντως μέχρι τώρα δεν ξέρουμε καν τι μοντέλο είναι.

OldMan
17/10/2019, 15:37
Μακάρι να του παει καλά του φίλου φίλου.

Το αυτο επιθυμωμεν και δια την καρετα καρετα..

katsar
17/10/2019, 15:41
Παιδιά μακάρι να το στρώσει και να βγάλει πολλά γούστα,δεν θέλω να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου ,έτσι;
Όπως λες φίλε μου δεν ξέρεις τι κρύβει ένα μοτέρ που δείχνει οκ,εδώ μιλάμε για ένα τρακαρισμένο εντελώς χρέπι και με καμμένη φλάτζα κεφαλής ,φαντάσου αυτό τι μπορεί να κρύβει.

edit αν όχι τρακαρισμένο,με καλή πτώση έστω .

sapila racing
17/10/2019, 15:43
btw δεν νομίζω οτι κανενας δινει 2κ για 15 χρονων r6. αν πιασουν 1500 μετρητα πρεπει να ειναι χαρουμενοι.

Θα μου βρείς ενα καλό R6 2004 η 2005 με κάτω απο 40.000 χλμ για τον κουμπαρο μου με 1600?
Τα 100 Ευρω δικά σου.

OldMan
17/10/2019, 15:45
Όπως λες φίλε μου δεν ξέρεις τι κρύβει ένα μοτέρ που δείχνει οκ,εδώ μιλάμε για ένα τρακαρισμένο εντελώς χρέπι και με καμμένη φλάτζα κεφαλής ,φαντάσου αυτό τι μπορεί να κρύβει.
Θα προτεινα να το πλησιασετε αργα και με τροπο, κρατωντας βρεγμενη κουβερτα μπροστα σας και να κανετε οτι κανετε απο ασφαλη αποσταση..
(υπαρχουν ξυλινες προεκτασεις για εργαλεια με μηχανισμους, οπως οι τηλεσκοπικοι κοφτες κλαδιων..)

Υ.Γ.
Και καμια παλια καρεκλα και μαστιγιο απο βουνευρο, δεν θα ηταν αχρηστα..

katsar
17/10/2019, 15:50
Ευχαριστώ γέροντα για την συμβουλή ,υπάρχει και αυτή η προσέγγιση :)
411361

OldMan
17/10/2019, 15:55
Χμμμ.. 400€ για fireworks δεν ειναι και πολλα..!!

Υ.Γ.
Μακαρι να καθαρισετε ευκολα...!!!:beer:

borgiriadis1
17/10/2019, 16:08
Παιδιά μακάρι να το στρώσει και να βγάλει πολλά γούστα,δεν θέλω να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου ,έτσι;

edit αν όχι τρακαρισμένο,με καλή πτώση έστω .

Δεν διαφωνώ καθόλου μ αυτό. Αν κ βέβαια δεν μένουν πολλά άλλα να βγάλει (που δλδ να μην συμφέρει η ανακατασκευή).
Anyway εγώ απλά λέω οτι το deal ακούγεται καλό. Δεν θα το αγόραζα κυρίως γτ δεν ξέρω να φτιάξω μόνος μου. Αν ήξερα τότε μπορεί να προχώραγα σε μια παρόμοια αγορά.

Edit: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/24347397/
Υπάρχουν και τέτοια κομμάτια απο την άλλη που θέλουν ίσως πολύ λιγότερα μαζέματα.

alexis72
17/10/2019, 16:09

σίγουρα αν ειχε τα λεφτά το φιλαράκι μου θα χτύπαγε αυτό ,το παιδί ντελιβεράς εργάζεται με 3.50 ευρώ την ωρα με βενζίνες κ service μέσα σε αυτά τα 3.50 ευρώ ) οπότε καταλαβαίνεις ΔΕΝ παίζει χρήμα ...τώρα πώς θα το μαζέψει σιγά σιγά το r6 ειμαι κ εγώ περίεργος για να το δώ ...πάντως εχει χώρο - εργαλεία κλπ ,αλλά δεν εχει ισως το σπουδαιότερο για μένα αλλά κ αυτός ο ιδιος το λέει ...ράμπα εργασίας - σιγά σιγά θα το προχωρήσει το project κ το ξαναγράφω πιάνουν τα χέρια του (και ας γελάνε μερικοί...) εχει εργαστεί κ παλιότερα σε συνεργείο μοτο , στα τελευταία 5 χρόνια περίπου εκανε το ιδιο σε bandit 400 - diversion 600 του 2006 κ fzr 600 του 2004

basilis_k6
17/10/2019, 16:33
Θα μου βρείς ενα καλό R6 2004 η 2005 με κάτω απο 40.000 χλμ για τον κουμπαρο μου με 1600?
Τα 100 Ευρω δικά σου.

θες και λιγα χλμ νταξ.. Νομίζω 04 θα βρεις με 1600 στο χέρι εφοσον η αγγελία βαρια να λέει 2100. 05 με ανεστραμμένο μαλλον πρεπει να δωσεις κατι παραπάνω.

sapila racing
17/10/2019, 16:43
θες και λιγα χλμ νταξ.. Νομίζω 04 θα βρεις με 1600 στο χέρι εφοσον η αγγελία βαρια να λέει 2100. 05 με ανεστραμμένο μαλλον πρεπει να δωσεις κατι παραπάνω.

Δεν υπαρχει καμμια τέτοια αγγελία, αυτό σου είπα στην ουσία αλλά δεν το κατάλαβες.
Εσύ κι εγώ μπορεί να θέλουμε, αλλά δεν υπαρχουν αγγελίες τέτοιων μοτο σε αυτα τα χρήματα.

RaGe_Raptor
17/10/2019, 16:54
Δεν υπαρχει καμμια τέτοια αγγελία, αυτό σου είπα στην ουσία αλλά δεν το κατάλαβες.
Εσύ κι εγώ μπορεί να θέλουμε, αλλά δεν υπαρχουν αγγελίες τέτοιων μοτο σε αυτα τα χρήματα.

Εγω να δεις πόσο θελω ενα 600αρι για Σέρρες! Σε αυτά τα χρήματα, πάντα :bawl:

basilis_k6
17/10/2019, 17:05
Εγω να δεις πόσο θελω ενα 600αρι για Σέρρες! Σε αυτά τα χρήματα, πάντα :bawl:

car.gr/24128333-suzuki-gsx-r-600

@sapila
κάνατε κανα παζαρι στις αγγελίες που υπάρχουν ηδη?

tzimidis
17/10/2019, 18:37
και μαστιγιο απο βουνευρο, δεν θα ηταν αχρηστα..

Αυτό είναι που λέμε και βοϊδόπ@@τσα?

michael 75
17/10/2019, 19:12
κατα πρωτον καλησπερα........ δευτερον για οτι ορθογραφικο κανω απλα συγνωμη..... τριτον ολοι σας εχετε αψεγαδιαστα μοτορια εεε και εχετε και αρνητικη αποψη [καλα οχι και ολοι] για την αγορα του φιλου του φιλου

toyar
17/10/2019, 19:30
Πάντως υπάρχουν μηχανακια σε κατάσταση που και να στο χαρίζουν να μην αξιζει
Άντε και ένα χρεπι μονοκυλινδρο να το κάνεις να περπατήσει
Το χρεπι ss που διακοσαριζει για πλακα το εμπιστεύεσαι ;

teogtp
17/10/2019, 19:54
Πάντως υπάρχουν μηχανακια σε κατάσταση που και να στο χαρίζουν να μην αξιζει
Άντε και ένα χρεπι μονοκυλινδρο να το κάνεις να περπατήσει
Το χρεπι ss που διακοσαριζει για πλακα το εμπιστεύεσαι ;

Αν σε λένε Dalton....

buckley
17/10/2019, 20:02
Αν σε λένε Dalton....

Όλα ψυχούλα έχουν ρε καλομαθημένοι ;)

OldMan
18/10/2019, 11:32
Εγω καταλαβα ρε μαγκες οτι εχετε σκασει απο τη ζηλεια σας που το φιλαρακι κονομησε χαρτι μηχανακι με 400 χαρτοπουλα..

buckley
18/10/2019, 11:50
Εγω καταλαβα ρε μαγκες οτι εχετε σκασει απο τη ζηλεια σας που το φιλαρακι κονομησε χαρτι μηχανακι με 400 χαρτοπουλα..

Όσο κάνει ένα ζευγάρι :cool:
:bawl:

doctoras
18/10/2019, 13:57
Φορμαρισμένος τερμα!!
Keep rockin :)

sniper
18/10/2019, 14:04
Όσο κάνει ένα ζευγάρι :cool:
:bawl:

Αν το μοτέρ είναι ΟΚ τελικά, η πλεξούδα του ΟΚ, βρει όργανα οικονομικά, κουστούμι έστω και πολυεστέρα και το πλαίσιο δεν είναι στραβό, τζάμπα το πήρε.

RaGe_Raptor
18/10/2019, 14:28
Αν το μοτέρ είναι ΟΚ τελικά, η πλεξούδα του ΟΚ, βρει όργανα οικονομικά, κουστούμι έστω και πολυεστέρα και το πλαίσιο δεν είναι στραβό, τζάμπα το πήρε.

https://youtu.be/hTfiwgKcQLo

TsoliasGR
20/10/2019, 00:26

Επειδή σας διάβασα όλους προσεκτικά...εγώ έμεινα εδώ....

Pew
20/10/2019, 01:41
Επειδή σας διάβασα όλους προσεκτικά...εγώ έμεινα εδώ....

... και καλο θα ειναι να προχωρησεις λιγο ακομα, γιατι απο ενα σημειο και επειτα, επαψαν να αναγραφουν αριθμο, παρα μονο τον ΤΥΠΟ - ΚΩΔΙΚΟ κινητηρα.

TsoliasGR
20/10/2019, 09:19
... και καλο θα ειναι να προχωρησεις λιγο ακομα, γιατι απο ενα σημειο και επειτα, επαψαν να αναγραφουν αριθμο, παρα μονο τον ΤΥΠΟ - ΚΩΔΙΚΟ κινητηρα.

Μην είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό.Δεν μπορεί κινητήρας να μην έχει σειριακό αριθμό κάπου.Εγώ ακόμα ψάχνω να βρώ που είναι στο cryptonX.Κάπου πρέπει να υπάρχει γιατί αν ήταν έτσι όπως λές θα έκλεβε ο ένας το μοτέρ του αλλου...

telegonos
20/10/2019, 10:35
Καλά ξυπνητούρια Τσολιά, δεν πειράζει, μόνο μια 10ετία έχει που δεν γράφουν πια οι άδειες αριθμό μοτέρ, έχεις καιρό ακόμα να το πάρεις γραμμή.

Pew
20/10/2019, 11:00
Μην είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό.Δεν μπορεί κινητήρας να μην έχει σειριακό αριθμό κάπου.Εγώ ακόμα ψάχνω να βρώ που είναι στο cryptonX.Κάπου πρέπει να υπάρχει γιατί αν ήταν έτσι όπως λές θα έκλεβε ο ένας το μοτέρ του αλλου...
Ποιος μιλησε για τον ιδιο τον κινητηρα;;;
Εσυ ο ιδιος εκανες bold & red το κειμενο.

Bowleno
20/10/2019, 13:25

Σειριακός αριθμός κινητήρα ΔΕΝ υπάρχει πλέον, αναγράφεται μόνο ο τύπος του κινητήρα, τίποτα άλλο! Όσο δούλευα στην isuzu είχαμε κάνει τραμπες πόσα μοτέρ ανάμεσα στα αμάξια (πάντα ίδιου τύπου) όταν τα εσπαγαν οι δημοσιογράφοι.... Σειριακός αριθμός μόνο στα πλαίσια πλέον.

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/10/2019, 15:36
. (122 η 125 αλογα ειναι αυτά με 300 τελική χλμ (περίπου εκεί )....

Με το κατάλληλο γραναζωμα

Και μια έρημο....

με κατηφόρα;

Και ευνοικο τυφωνα.

Άσχετοι όλοι σας....
Το 600ρι μπορεί να πιάσει 300, το έχω ξαναπεί
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Κατάβαση Μετέωρα, τόσο απλά :p

Bowleno
20/10/2019, 17:56
Άσχετοι όλοι σας....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Μπα....τουλάχιστον από αυτό το ύψος πτώση (https://ethernews.com/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85/) :D

Bladerunner
20/10/2019, 18:11
Άσχετοι όλοι σας....

Το δικό μου, πάντως, γράφει στο κοντέρ ό,τι θέλω εγώ! (Ανάλογα το γρανάζωμα)

alexis72
20/10/2019, 18:11
Άσχετοι όλοι σας....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

για κάνε μιά βόλτα στο youtube ....R6 TOP SPEED ....και μετά ξαναγράψε την ....εξυπν

alexis72
20/10/2019, 18:13
Άσχετοι όλοι σας....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

για κάνε μιά βόλτα στο youtube ....R6 TOP SPEED ....

RaGe_Raptor
20/10/2019, 18:17
για κάνε μιά βόλτα στο youtube ....R6 TOP SPEED ....και μετά ξαναγράψε την ....εξυπν

Ακλόνητο επιχείρημα! :cry:

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/10/2019, 20:01
για κάνε μιά βόλτα στο youtube

:eek:
Ο μι Τζι και 3 λολ
Μπήκα γιουτουμπ, έπαθα πλάκα με το τι συμβαίνει γύρω μας....
Είδα τρανσφορμερς (το 2) που σημαινει οτι καποια αυτοκίνητά μας είναι ρομποτ
Είδα black panther, που σημαίνει ότι η Ουγκάντα είναι κρυμμένη από τον ιππολοιποι κόσμο.
Είδα σούπερμαν, που σημαίνει ότι ιππαρχει πλανήτης κρυπτόν, και διπλα του, ο πλανήτης ινοβα
Α, είδα και ενα 600ρακι να τελικιαζει 398χαω

Συμπέρασμα?
Ότι δούμε στο γιουτουμπ, είναι πέρα για πέρα αληθινό :facepalm:

teogtp
20/10/2019, 20:36
Το δικό μου, πάντως, γράφει στο κοντέρ ό,τι θέλω εγώ! (Ανάλογα το γρανάζωμα)

:eek:
Ο μι Τζι και 3 λολ
Μπήκα γιουτουμπ, έπαθα πλάκα με το τι συμβαίνει γύρω μας....
Είδα τρανσφορμερς (το 2) που σημαινει οτι καποια αυτοκίνητά μας είναι ρομποτ
Είδα black panther, που σημαίνει ότι η Ουγκάντα είναι κρυμμένη από τον ιππολοιποι κόσμο.
Είδα σούπερμαν, που σημαίνει ότι ιππαρχει πλανήτης κρυπτόν, και διπλα του, ο πλανήτης ινοβα
Α, είδα και ενα 600ρακι να τελικιαζει 398χαω

Συμπέρασμα?
Ότι δούμε στο γιουτουμπ, είναι πέρα για πέρα αληθινό :facepalm:

Γουακαντα ρε βλαχο.....:p
Εγώ είδα έναν που έβαλε την άκρη του πολυμπριζου στο ίδιο το πολυμπριζο και αυτό άναψε!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Διαβάστε λίγο τον απάνω.......

Mimo750
22/10/2019, 18:03
Τι εγινε ρε παιδια καμια φωτο απο τη μηχανη ακομα? Μη με κρατατε σε αγωνια! Αντε να δουμε τι λαχειο επιασε ο φιλος!