PDA

View Full Version : κρίμα - αλλά πανάκριβη μηχανή στο δρόμο κ οχι σε κλειστό γκαράζ

alexis72
17/10/2019, 16:30
ρε φίλε εδωσες τόσα πολλά χρήματα και δεν την εβαζες το βράδυ σε κλειστό parking ????
μακάρι να την ειχες ασφαλισμένη για κλοπή
https://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/eklapi-honda-africa-twin-apo-to-kentro-tou-pirea

MG
17/10/2019, 17:34
Γειτονας στη δουλεια μου.... περίπου 1 χρόνο που την εχει και την έβλεπα κάθε μέρα.... εκεί στην Πραξιτέλους... Ούτε κουλούρα δεν είχε για δέσιμο... Όχι ότι θα έκανε τίποτε... αλλά έτσι για κάτι ακομη... δυστυχως προκαλούσε την τύχη του... κ να φανταστείς έχει πάρκινγκ στο από κάτω τετράγωνο με 30 το μήνα... κρίμα κρίμα κρίμα....

Acacius
17/10/2019, 20:58
Τώρα χωρίς παρεξήγηση, αλλά τα σχόλια μου θυμίζουν τα "μα πού πήγαινε κι αυτή βραδιάτικα με μίνι" για κορίτσια που πέφτουν θύματα παρενόχλησης (ή χειρότερα).

Δε λέω ότι δεν πρέπει να παίρνεις όσο περισσότερα μέτρα μπορείς για να αποθαρρύνεις τους κλέφτες, αλλά όταν τέτοιες κλοπές τείνουν να γίνουν καθημερινότητα αυτό στο οποίο πρέπει εστιάζουμε είναι η έλλειψη αστυνόμευσης και το γεγονός ότι ο ποινικός κώδικας αφήνει αυτά τα (συνήθως κατά συρροήν κλέπτοντα) σκατοτσογλάνια ελεύθερα την επόμενη μέρα αντί να τους ανοίξει δεύτερη κωλότρυπα.

Σχετικό-Άσχετο: Χίλια στραβά έχει η Κρήτη, αλλά αυτό το πρόβλημα δεν το έχουμε, σε τέτοια έκταση τουλάχιστον.

MG
17/10/2019, 21:48
Τώρα χωρίς παρεξήγηση, αλλά τα σχόλια μου θυμίζουν τα "μα πού πήγαινε κι αυτή βραδιάτικα με μίνι" για κορίτσια που πέφτουν θύματα παρενόχλησης (ή χειρότερα).

Δε λέω ότι δεν πρέπει να παίρνεις όσο περισσότερα μέτρα μπορείς για να αποθαρρύνεις τους κλέφτες, αλλά όταν τέτοιες κλοπές τείνουν να γίνουν καθημερινότητα αυτό στο οποίο πρέπει εστιάζουμε είναι η έλλειψη αστυνόμευσης και το γεγονός ότι ο ποινικός κώδικας αφήνει αυτά τα (συνήθως κατά συρροήν κλέπτοντα) σκατοτσογλάνια ελεύθερα την επόμενη μέρα αντί να τους ανοίξει δεύτερη κωλότρυπα.

Σχετικό-Άσχετο: Χίλια στραβά έχει η Κρήτη, αλλά αυτό το πρόβλημα δεν το έχουμε, σε τέτοια έκταση τουλάχιστον.

Μακαρι να ειμασταν Νορβηγια/ Σουηδια χωρις εγκληματικοτητα... αλλα δυστυχως δεν ειμαστε... οποτε φυλαμε τα ρουχα μας για να εχουμε τα μισα...

Bowleno
17/10/2019, 23:08
Φίλος μου αυτός που την έχει (είχε...)

nikkio
13/12/2019, 15:44
δυστυχως φιλε θα ειναι εξαρτηματα τωρα αυτη η μηχανη και να πωλειται στο διαδικτυο η σε μηχανικους εαν ειναι οργανωμενο κυκλωμα....

GRR
15/12/2019, 11:58
ρε φίλε εδωσες τόσα πολλά χρήματα και δεν την εβαζες το βράδυ σε κλειστό parking ????
μακάρι να την ειχες ασφαλισμένη για κλοπή
https://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/eklapi-honda-africa-twin-apo-to-kentro-tou-pirea

Εγώ πάντως πριν 7-8 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχα δει να κλέβουν μια μηχανή μέρα-μεσημέρι.Και μια άλλη φορά ένα παπάκι εξώ απο το ΠΑΜΑΚ πάλι μεσημέρι.Και οι περαστικοί δεν έδειναν καθόλου σημασία

telegonos
16/12/2019, 16:44
Εγώ πάντως πριν 7-8 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχα δει να κλέβουν μια μηχανή μέρα-μεσημέρι.Και μια άλλη φορά ένα παπάκι εξώ απο το ΠΑΜΑΚ πάλι μεσημέρι.Και οι περαστικοί δεν έδειναν καθόλου σημασία

Φυσικά και δεν έδιναν, πολυ καλά έκαναν. Πολυ σκληρός για να πεθάνει είναι ο φανταστικός ήρωας Τζον Μακλέιν στην γνωστή ταινία, όχι οι πραγματικοί άνθρωποι.

doctor_john
16/12/2019, 17:04
Δεν είναι ανάγκη να πας κοντά, τους πετάς πέτρες και φωνάζεις :D

viper1
16/12/2019, 18:28

Εσύ να προσέχεις τι παρέες κάνεις. Σου έχει μείνει απο τις διαδηλώσεις......

MAIK72
16/12/2019, 18:34

Ισχύει . Τους πετούσα πατάτες από τα 100 μέτρα από το μπαλκόνι του 3ου χωρίς να βγάλω άχνα.Το είχε δεμένο σε κολώνα της ΔΕΗ
.Το συμπέρασμα είναι , ότι εκτός του ότι είμαι πολύ καλός στην πατατοβολία , τράπηκαν και σε άτακτη φυγή :D

viper1
16/12/2019, 19:11
Ισχύει . Τους πετούσα πατάτες από τα 100 μέτρα από το μπαλκόνι του 3ου χωρίς να βγάλω άχνα.Το είχε δεμένο σε κολώνα της ΔΕΗ
.Το συμπέρασμα είναι , ότι εκτός του ότι είμαι πολύ καλός στην πατατοβολία , τράπηκαν και σε άτακτη φυγή :D

Αν πέταγες και το κοτόπουλο σιγά μην έφευγαν

doctor_john
16/12/2019, 19:13
Μη φοβάσαι τις προκλήσεις, άλλη φορά να δοκιμάσεις γλαστράκι! :a18:

MAIK72
16/12/2019, 19:40
Μη φοβάσαι τις προκλήσεις, άλλη φορά να δοκιμάσεις γλαστράκι! :a18:

Το γλαστράκι είναι για κοντά.
Αυτή η μάρκα είναι καλή? :D

413454

viper1
16/12/2019, 20:31
Από μπαλκόνι φλομπερ. Από το ισόγειο κυνηγετικό με σκάγια διασποράς. Κάποτε παρεγγελνες σκάγια για κλέφτες Και στα έφτιαχναν σε οπλοπωλειο.....

MAIK72
16/12/2019, 20:42
Από μπαλκόνι φλομπερ. Από το ισόγειο κυνηγετικό με σκάγια διασποράς. Κάποτε παρεγγελνες σκάγια για κλέφτες Και στα έφτιαχναν σε οπλοπωλειο.....

Σιγά μην ρίχνω και χειροβομβίδες φωσφόρου και ναπάλμ :lol:
Αυτά τα σκάγια δεν βγάινουν με χοντρό αλάτι ? Θα μου μείνει κιόλας ..:lol:

viper1
16/12/2019, 20:46
Σιγά μην ρίχνω και χειροβομβίδες φωσφόρου και ναπάλμ :lol:
Αυτά τα σκάγια δεν βγάινουν με χοντρό αλάτι ? Θα μου μείνει κιόλας ..:lol:

Πλάκα κάνουμε. Μην σας μπαίνουν ιδέες. Αν μπλέξεις με όπλα οποίου είδους there is only one way out

SONone
16/12/2019, 20:48
αμα ειναι κατω απο το μπαλκόνι ιδικά αδειάζεις κανα λιτρο λαδι. προτιμήστε ηλιέλαιο για την τιμή , γλυστρανε και δεν μπορούν να το παρουν σηκωτό

MAIK72
16/12/2019, 20:55
Σωστά. Και αυτό με τις πατάτες δεν έβγαλα τσιμουδιά για να μην δώσω στόχο
Αλλά αν αποθαρρυνθεί έστω κι ένας επίδοξος κλέφτης με αυτά που λέμε εμένα μου αρκεί.

Heads up !! :a02: :bawl:
-

doctoras
16/12/2019, 21:08
Ωραίες ιδέες δώσατε!!

doctor_john
16/12/2019, 22:08
Το θέμα είναι να αποτραπούν με κάθε τρόπο.
Μικρός αγόραζα φαντεζί φακούς και έτυχε να βρεθώ μπροστά σε κλοπή.
Έδωσα το φιλμ εμφανισμένο και καμιά 15αριά καλές φωτό.

Δικάστηκαν κ.λπ. αυτά που έκλεψαν όμως δεν βρέθηκαν..