View Full Version : CB400SF ANAKATASKEYH KAI METATROPH
fixer1979
18/10/2019, 20:46
KALHSPERA.
VRIKA ENA CB400SF KAI TO EKANA ANAKATASKEYH
EXO ENA PROBLHMA KAI UELV THN BOHUEIA SAS
TO MHXANAKI DOYLEBEI TELEIA.EXEV BGALEI TON KOFTH EXV FTIAJEI KARMPILATER ALAKSA PIPES KALODIA MPOYZIA.
TO PROBLIMA EINAI OTI AP TIS 4.000 MEXRI TIS 6.000 MPERDEYEI YPERBOLIKA
MOLIS KSEPERASEI TIS 6.000 SKOTONEI
AN DEN PESEIS KATV AP THN ROPH DEN EXEI THEMA.
EXEI TYXEI SE KANENAN NA ME BOIUHSEI?
καλησπερα,
αν το επιασα σωστα, μια πιθανη λυση στο προβλημα σου ειναι η εξης:
მუსიკალური ვიდეოკლიპი "ქართული ანბანი" შესრულებულია საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების
სამინისტროს "ქართულის, როგორც მეორე უცხო ენის სწავლების პროგრამის" ფარგლებში.
βεβαια παιζει να ειναι και αυτη:
411436
τωρα αν απο αυτα δε μπορεις να βγαλεις ακρη, τοτε κανε ενα κοπο, πατα shift και alt και μετα καπακι πατα caps lock,
και ξαναγραψε το κειμενο σωστα ωστε να καταλαβουμε καλυτερα και να σε βοηθησουμε..
kostaskk
18/10/2019, 21:33
μπερδευει στις 4000-6000rpm οι βελωνες σε τι θεση ειναι? εχουν πειραχτει τα καρμπ? φιλτροκουτι φοραει κανονικα?
fixer1979
18/10/2019, 21:48
[QUOTE=kostaskk;3016516]μπερδευει στις 4000-6000rpm οι βελωνες σε τι θεση ειναι? εχουν πειραχτει τα καρμπ? φιλτροκουτι φοραει κανονικα?
τα καρμπ εχου ανιχτει καθαριστει οι βιδεσ του αερα βιδοθηκαν στησ αρχικεσ θεσεισ. μεμβρανεσ και σλαιτ καινουργια.εχω δοκιμασει και με φιλτροκουτι και χωρις τα ιδια κανει.ξερογκαζια ανεβαζει κανονικα στροφες.οι βελονεσ δεν εχουν θεσεισ αν δεν κανω λαθος....η εχουν?
fixer1979
18/10/2019, 21:59
συγνωμη για τα γκρικλις.εχεισ δικιο.λιπον ωρικα ενα cb400sf το εχω ανακατασκευασει
εχω προβλιμα και θελω την βοηθεια σας
το μηχανακι δουλεβει τελεια.εχω βγαλει κοφτη εχω φτιαξει καρμιλατερ μπουζι καλοδια μπουζοπιπεσ εχουν αλαχτει
το προβλημα ειναι οτι απ τισ 4.000ν μεχρι τισ 6.000 μου μπερδευει πολυ μολισ περασει τισ 6.000 σκοτονει.
αν δεν πεσει κατω απ την ροπη δεν εχει θεμα.
εχει τυχει σε κανεναν να βοηθησει?
εχω την αισθηση οτι μετα απο οποιαδηποτε εργασια στα καρμπ 4κυλινδρου αυτα μετα θελουν συγχρονισμο που γινεται με ειδικη συσκευη.. το εκανες?
fixer1979
18/10/2019, 22:49
Εδω που ειμαι κοματακι δύσκολο. Το ξερω οτι θελει αλλα θα το κανω μολις παω κανα ταξίδι εξω απ το νισι.ειμαι απο παξους.παντος οτι ριθμηση και να τους εχω κανει με πολυ υπομονη και πολες ωρες ασχολίας χειρότερα γίνονται καλύτερα οχι.
telegonos
18/10/2019, 23:00
Καινούρια σλάιντς και μεμβράνες που λες ότι έχει, που βρήκες στους Παξούς; Μπας και έχεις βάλει κινέζικα εξαρτήματα από κανά aliexpres; Αν ναι, πέτα τα, δεν πρόκειται να δουλέψουν ποτέ.
Χρηστος FZR
19/10/2019, 01:07
ειχα παρομοιο προβλημα με το δικο μου fzr και το προβλημα ηταν το φιλτρο αερα. εβαλα ενα πιο ανοιχτο και αμεσως διορθωθηκε.
εχεις κανει επισκευη στο μοτερ?
fixer1979
19/10/2019, 09:05
Αγορασμενα τα σλαιτ απο μαγαζι αθηνας.στο μοτερ τα βασικα βαλβιδες καθαρισμα ρηθμηση δισκοι ελατήρια
Χρηστος FZR
20/10/2019, 19:29
και εμενα μετα απο μεγαλο σερβις (βαλβιδες και σερβις καρμπυρατερ) παρουσιασε αυτο το κομπιασμα στις μεσαιες και το προβλημα λυθηκε μολις εβαλα ενα πιο ελευθερο φιλτρο αερα.
fixer1979
26/10/2019, 14:17
Το μυστιριο λυθηκε.....
τα σλαιτ ηχαν μικροτερες τριπες 1,3 ενω το οριτζιναλ 2,7
ανιχτικαν οι τριπες προσεχτικα με ενα τριπανακι και το εγραλιο σκοτονει!!!!!!!
Nospecialname
26/10/2019, 14:23
καλησπερα,
αν το επιασα σωστα, μια πιθανη λυση στο προβλημα σου ειναι η εξης:
მუსიკალური ვიდეოკლიპი "ქართული ანბანი" შესრულებულია საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების
სამინისტროს "ქართულის, როგორც მეორე უცხო ენის სწავლების პროგრამის" ფარგლებში.
βεβαια παιζει να ειναι και αυτη:
411436
τωρα αν απο αυτα δε μπορεις να βγαλεις ακρη, τοτε κανε ενα κοπο, πατα shift και alt και μετα καπακι πατα caps lock,
και ξαναγραψε το κειμενο σωστα ωστε να καταλαβουμε καλυτερα και να σε βοηθησουμε..
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Το μυστιριο λυθηκε.....
τα σλαιτ ηχαν μικροτερες τριπες 1,3 ενω το οριτζιναλ 2,7
ανιχτικαν οι τριπες προσεχτικα με ενα τριπανακι και το εγραλιο σκοτονει!!!!!!!
+1 στον Τηλέγονο που το ψιλιάστηκε ότι δεν είναι γνήσια και έκανε την τηλεδιάγνωση:p
:beer: