View Full Version : Γνωμες για το Suzukomania???
fallenheaven
05/12/2005, 19:10
θελω να κανω μια μετατρωπη στο υποπλαισιο,την οποια θεορω πολυ σημαντικη.Διλαδη αμα γινει λαθος ή προχειρα μπορει να σπασει ή να σκοθριασει γρηγορα μετα απο λιγο καιρο.Ετσι θελω να την εμπιστευτω σε καποιον που να εχει ξανα κανει αυτη την δουλεια αλλα και να την εχει κανει σωστα!Το συνεργειο του Μανου "SUZUKOMANIA" που ειναι στην Kωνσταντινουπολεως συγουρα εχει κανει και αλλες τετοιες δουλειες αλλα τις εχει κανει σωστες???Γενικα στα μαστορεματα που κανει ειναι σωστα???Θεορω σημαντικη την αποπση σας γι'αυτο και την ζηταω!
:beer:
Rezeguet
05/12/2005, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Μεταφραση¨
Χαίρετε,
θέλω να κάνω μια μετατροπή στο υποπλαίσιο της μηχανής μου, την οποία μετατροπή θεωρώ πολύ σημαντική. Άμα γίνει λάθος ή πρόχειρα μπορεί να σπάσει ή να σκουριάσει γρήγορα μετά απά λίγο καιρό. Έτσι, θέλω να την εμπιστευτώ σε κάποιον που να έχει ξανακάνει αυτή την δουλειά, αλλά και να την έχει κάνει σωστά! Το συνεργείο του Μάνου "SUZUKOMANIA" που είναι στην Kωνσταντινουπόλεως σίγουρα έχει κάνει και άλλες τέτοιες δουλειές, αλλά τις έχει κάνει σωστά? Γενικά τα μαστορέματα που κανει ειναι καλά? Θεωρώ σημαντική την άποψή σας, γι'αυτο και την ζητάω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
:D
Το ξέρω ότι είναι σπάσιμο αλλά γι'αυτό το έκανα κιόλας :lol: :lol:
Φιλαρακι, μην παρεξηγείς ;) :cool: :D :wave2:
fallenheaven
05/12/2005, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Το ξέρω ότι είναι σπάσιμο αλλά γι'αυτό το έκανα κιόλας :lol: :lol:
Φιλαρακι, μην παρεξηγείς ;) :cool: :D :wave2:
Οχι ρε!Δεν τρεχει τιποτα!Το ξερω οτι κανω ορθογραφικα!
:beer:
Φιλαρακι, τελικα εκανε καλη δουλεια ο "SUZUKOMANIAς" ή οχι? :eek: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Eksafes, geotriseis o billgeo :lol: :lol:
:wave2:
castoras
25/10/2010, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Του έβαλε χέρι η γυναίκα και τώρα κυκλοφορεί με suzuki vitara για να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο!!