View Full Version : Εξοπλισμός
GeorgeHellas
07/11/2019, 09:09
Καλημέρα στη παρέα. Ενόψει Black Friday, υποθέτω θα παίξουν προσφορές στον εξοπλισμό. Για αυτό το λόγο, επειδή μένω Λάρισα και δεν υπάρχει ποικιλία (ιδιαιτερα σε κράνη), σκέφτομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη για ψώνια. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου προτείνετε καταστήματα, για κράνος, μπουφάν, παντελόνι, μπότες. Μπάτζετ έχω περίπου το χιλιάρικο. Κάθε συμβουλή σε μαρκα-μοντέλο ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
προσωπικα πιστευω οτι στο 1.000αρικο θα βρεις και τώρα αξιόλογα προιόντα. στο black friday θα ταλαιπωρηθείς. Συνήθως τότε 1 στους 10 βρίσκει κάτι πραγματικα σε προσφορά και είναι σπάνιο να το χρειάζεται τότε. Συνήθως το αγοράζει γιατί απλά το βρήκε προσφορά. Μιας και κοντεύει.. κάνε την αναζήτηση/έρευνα σου.
δυστυχως δεν γνωρίζω καταστήματα να σε βοηθήσω διότι δεν μένω θεσσαλονική. Ψάξε ιντερνετικά πχ σκρουτζ και απο εκεί να βρεις καταστήματα στην θεσσαλονίκη. Αν τα πάρεις όλα απο το ίδιο κατάστημα (αν σε συμφέρουν οικονομικά) θα σου κάνουν κ καλύτερη τιμή...
GeorgeHellas
08/11/2019, 14:41
Καμια συμβουλή τι να προσεξω στο μπουφάν και στο παντελόνι ή τα γάντια; Δεν εχω ξαναπάρει....
doctor_john
08/11/2019, 14:49
Περιέγραψε αν θέλεις τι θες να κάνεις με αυτά, υπάρχει εξοπλισμός για τουλάχιστον τρεις διαφορετικές κατηγορίες μοτοσυκλετιστών.
GeorgeHellas
08/11/2019, 15:41
Κίνηση μεσα στη πόλη και που και που καμια εξόρμηση. Αν βρεχει υπαρχει αυτοκίνητο (αν παίζει καποιο ρόλο). Οχι για οδηγηση σε πίστα. Αλλα να προσφέρουν όσο περισσότερο ασφάλεια γίνεται. Θα χρησιμοποιηθούν σε μτ 09 κατα 99%
basilis_k6
08/11/2019, 16:36
Κίνηση μεσα στη πόλη και που και που καμια εξόρμηση. Αν βρεχει υπαρχει αυτοκίνητο (αν παίζει καποιο ρόλο). Οχι για οδηγηση σε πίστα. Αλλα να προσφέρουν όσο περισσότερο ασφάλεια γίνεται. Θα χρησιμοποιηθούν σε μτ 09 κατα 99%
μην ψαρώνεις με την bf. δεν νομίζω οτι θα βρεις πραγματική προσφορά σε κάτι που θέλεις. Βρες ενα κράνος που ταιριάζει στο κεφάλι σου αρχικά, στο μπατζετ σου και τα υπόλοιπα βλέπεις με τα λεφτά που έμειναν. Αν θες να γλυτώσεις λεφτα καλύτερα να κοιτάξεις απέξω, εδω προσφορές σπανια παιζουν.
GeorgeHellas
09/11/2019, 12:42
Κάποιο κατάστημα που να τα έχει όλα αυτά? Ή σε ποια να κοιτάξω συκρεκριμένα? (και σε περισσοτερα καταστήματα)
Motomarket στην Εγνατία. Έχει και e shop να τσεκαρεις προκαταβολικά. Και το bazaar στην εθνικής αντίστασης στην Καλαμαριά.
GeorgeHellas
09/11/2019, 14:27
Motomarket στην Εγνατία. Έχει και e shop να τσεκαρεις προκαταβολικά. Και το bazaar στην εθνικής αντίστασης στην Καλαμαριά.
Θενκς :)