View Full Version : Προβλημα με μοτέρ Chally
Καλησπέρα στην παρέα.Οπως λέει και ο τίτλος εχω ενα θέμα με το Chally μου.Το μηχανάκι ειναι 12v αλλα δεν ειχα κινητήρα .Για να μην εχω θέμα με την τροχαία βρήκα εναν με χαρτιά αλλα ειναι 6v.Και εδω ειναι το προβλημα.Υπαρχει τρόπος να τον βαλω πάνω.Διαβασα για διάφορες μετατροπές απο 6v σε 12v .Θελω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος χωρίς να ανοίξω το μοτέρ;;
Κάποιος φίλος να βοηθήσει;;;
Χωρίς να ανοίξεις το μοτέρ, όχι....
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
andreastwin
11/11/2019, 09:36
ρωτα ενα ηλεκτρολογο!!! μαλλον αλλαζεις πηνιο και βολαν,το μοτερ δεν ανοιγει, το πλαινο καπακι με τα ρευματα θα ανοιξει μονο.
Δεν αξίζει τον κόπο , θέλει άλλο στρόφαλο , πηνία , βολάν και άνοιγμα το μοτέρ...
Βρές ένα 12βολτο μοτέρ και βάλτο , δεν είναι δύσκολο να βρεθεί.
Το μηχανάκι ειναι 12v αλλα δεν ειχα κινητήρα .Για να μην εχω θέμα με την τροχαία βρήκα εναν με χαρτιά αλλα ειναι 6v.
Για να καταλαβω λιγο..
Βρηκες μοτερ με χαρτια, ΟΚ..
Δεν χρειαζεται βεβαιωση μηχανικου για την τοποθετηση ΚΑΙ καταλληλοτητα του κινητηρα στο συγκεκριμενο μηχανακι..??
Για να καταλαβω λιγο..
Βρηκες μοτερ με χαρτια, ΟΚ..
Δεν χρειαζεται βεβαιωση μηχανικου για την τοποθετηση ΚΑΙ καταλληλοτητα του κινητηρα στο συγκεκριμενο μηχανακι..??
Το ιδιο πηρα .στην τροχαία μου είπαν οτι τα 4 πρώτα γράμματα πρέπει να ειναι ίδια πχ CF50E -.... Πηρα τιμολόγιο και απόδειξη τοποθέτησης με αριθμό πλαισίου και πινακίδα .Τωρα αν χρειάζεται κάτι άλλο δεν θα μου το έλεγαν;;
.... Πηρα τιμολόγιο και απόδειξη τοποθέτησης με αριθμό πλαισίου και πινακίδα .
Συγγνωμη που ξαναρωταω, αλλα..
Τοποθετηθηκε το μοτερ ή απλα το αγορασες και στην τιμη περιλαμβανοταν και η αποδειξη "τοποθετησης"..??
Συγγνωμη που ξαναρωταω, αλλα..
Τοποθετηθηκε το μοτερ ή απλα το αγορασες και στην τιμη περιλαμβανοταν και η αποδειξη "τοποθετησης"..??
Στο τιμολόγιο έλεγε αγορά και τοποθέτηση
doctor_john
12/11/2019, 18:27
τρία λεπτά δουλίτσα! :roflmao:
Υπάρχει και η λύση να βάλεις το καινούργιο μοτέρ πάνω και να κάνεις και το υπόλοιπο μηχανάκι εξάβολτο. Κινητήρα δε θα ανοίξεις πάντως :cry:
Τελικά βρέθηκε λύση.Αλλαξα πηνιοπλακα και βολάν απο 12v .Απλα έκοψα λιγο το καρτερ στο σημείο που μπαίνει το μάτι !!
Απλα έκοψα λιγο το καρτερ στο σημείο που μπαίνει το μάτι !!
Που 'σαι ρε Μπιμπίκο...