billy84
19/11/2019, 17:42
Ακόμη μια φανταστική εξόρμηση στη Φωκίδα και πιο συγκεκριμένα στον ''παρεξηγημένο'' ,λόγω τουρισμού, Παρνασσό.Το συγκεκριμένο βουνό έχει να προσφέρει πολλές εναλλακτικές διαδρομές σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό που συνήθως κινείται πέριξ της Αράχωβας και του χιονοδρομικού.
Παρέα μου φίλος με Τράνσαλπ.Τα χωμάτινα km της διαδρομής ήταν κοντά στα 90.
χάρτης της διαδρομής που κάναμε.Δεν περιλαμβάνονται κάποια εξτραδάκια που προέκυψαν.
412876
Λίγο πριν την Αράχωβα ξεκινά χωματόδρομος ο οποίος μας ανέβασε στα 1800m υψόμετρο.Προς το τέλος του συναντήσαμε το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής.
https://www.youtube.com/watch?v=lTX3lc97eK4
Λίγο πριν τελειώσει ο δρόμος είχαμε και ένα μικρό απρόοπτο!Κόπηκε ολόκληρη η βάση της πινακίδας μου.Ιταλική είναι τι να περίμενα?:lol:
412877
Το χωριό που διακρίνεται μπροστά απο το φανάρι του NC είναι η Αράχωβα!
412878
Τραβήξαμε τέρμα να δούμε που τελειώνει ο δρόμος και βγήκαμε σε ένα μικρό οροπέδιο κάτω απο τα Μάυρα Λιθάρια του Παρνασσού
412879
412880
Όσοι είδατε το βίντεο θα παρατηρήσατε και το καλύτερο σημείο της διαδρομής.Τι άλλο να πούμε πια, μας έχουν πάρει το μυαλό αυτές οι εικόνες!
412881
συνεχίζεται...
Παρέα μου φίλος με Τράνσαλπ.Τα χωμάτινα km της διαδρομής ήταν κοντά στα 90.
χάρτης της διαδρομής που κάναμε.Δεν περιλαμβάνονται κάποια εξτραδάκια που προέκυψαν.
412876
Λίγο πριν την Αράχωβα ξεκινά χωματόδρομος ο οποίος μας ανέβασε στα 1800m υψόμετρο.Προς το τέλος του συναντήσαμε το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής.
https://www.youtube.com/watch?v=lTX3lc97eK4
Λίγο πριν τελειώσει ο δρόμος είχαμε και ένα μικρό απρόοπτο!Κόπηκε ολόκληρη η βάση της πινακίδας μου.Ιταλική είναι τι να περίμενα?:lol:
412877
Το χωριό που διακρίνεται μπροστά απο το φανάρι του NC είναι η Αράχωβα!
412878
Τραβήξαμε τέρμα να δούμε που τελειώνει ο δρόμος και βγήκαμε σε ένα μικρό οροπέδιο κάτω απο τα Μάυρα Λιθάρια του Παρνασσού
412879
412880
Όσοι είδατε το βίντεο θα παρατηρήσατε και το καλύτερο σημείο της διαδρομής.Τι άλλο να πούμε πια, μας έχουν πάρει το μυαλό αυτές οι εικόνες!
412881
συνεχίζεται...