View Full Version : Ερώτηση για AM δίπλωμα
Λοιπόν, θα είμαι σύντομος! Είμαι 15 (13/2/2004) οπότε θα μπορέσω να δώσω για δίπλωμα AM στις 14/2/2020 , σωστά? Το ρωτάω επειδή έχω μπερδευτεί φουλ με αυτά που ακούω από φίλους ! Ευχαριστώ .
Μύστη μου, για το ΑΜ δίπλωμα πρεπει να εισαι απο 16 ετων και πανω, επομενως ναι, μετα τις 14/2/2020 μπορεις να κανεις τα χαρτιά σου και να κυκλοφορεις ανεμελος στους δρομους.
extisatokat
03/12/2019, 20:07
http://www.diplomamixanis.gr/com/68_Diplwma-Mhxanhs-(Diplwma-AM,A1,A2,A-kathgorias)
Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να ξεκινήσεις μαθήματα σε σχολή και πριν γίνεις 16. Οπότε αν βιάζεσαι, με το που τα κλείνεις κάνεις τα χαρτιά σου και είσαι έτοιμος να δώσεις.
Τα περί κράνους και λοιπών προστατευτικών όταν με το καλό οδηγήσεις, πιστεύω τα ξέρεις ήδη αν διαβάζεις εδω μέσα.
Είμαι 15 (13/2/2004)
Στην ηλικια σου "δανειζομασταν" κανενα Fantic Caballero, τπτς Simonini Sachs και κανεις δεν μας σταματουσε για διπλωμα..
(γιατι απλα δεν καταφερναμε να κανουμε πανω απο μερικα μετρα καβαλα..)
Powered by vBulletin® Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.