View Full Version : Voge Motorcycles
lleonidas
10/12/2019, 10:34
Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε απο τη Loncin Industries Ltd. Σε πρώτη φάση, η γκάμα της περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500cc αντίστοιχα.
Από τις αρχές του 2020, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην ελληνική αγορά με πέντε μοντέλα, τα street naked 300R/500R, τα street adventure 300DS/500DS και το modern classic 300AC. Όλα διαθέτουν δικάναλο ABS της Bosch, ασύμμετρα ψαλίδια, φρένα της Nissin, αναρτήσεις της KYB, φώτα τεχνολογίας LED και τα μηχανικά τους σύνολα χαρακτηρίζονται από 2 ΕΕΚ, τετραβάλβιδες κεφαλές και συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού.
Εισάγονται από τη Moto Trend SA(Kymco, Gemini).
Πηγή (https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/H-Voge-Motorcycles-erxetai-sthn-Ellada_127490.asp)
Voge 300R
413282
Voge 500R
413283
Voge 300DS
413286
Voge 500DS
413284
Voge 300 AC
413285
DRAKONET
10/12/2019, 12:36
:a18:
jawaforever
10/12/2019, 20:32
Το θετικό, για αρχή, στην νέα αυτή μάρκα, είναι η επιλογή της εισαγωγικής.
Η μοτο τρεντ, είναι αξιόπιστος εισαγωγέας. Σχετικά πρόσφατα, φίλος έκανε γενική επισκευή σε παπί kymco spike και, τουλάχιστον στα μηχανικά, υπήρχαν τα πάντα. Από στρόφαλο μπιέλα μέχρι βαλβίδες κλπ. Όλα γνήσια.
Νομίζω το ότι ακόμα καλύπτουν ένα παπί, που το τελευταίο κυκλοφόρησε πριν καμιά 15αρια χρόνια και που δεν ήταν και κανένα τρομερό εμπορικό χιτ, δείχνει έναν Α σεβασμό στον πελάτη.
Ανακοινώθηκε η άφιξη νέας κινέζικης μάρκας μοτοσυκλετών με το όνομα Voge. Τις φτιάχνει η γνωστή Loncin και προς το παρόν θα είναι με 300 και 500 κυβικά. Η αντιπροσωπεία, δηλαδή η Mototrend που φέρνει και τις Gemini υπόσχεται "premium χαρακτήρα" και "αξιοπιστία σε βάθος χρόνου"!
Δεν τις λες άσχημες σε πρώτη ματιά και θα έλεγα κιόλας ότι ταιριάζουν στην Ελλάδα! Βέβαια θα κριθούν από την τιμή τους (αμφιβάλλω πρέπει να πω για το πόσο φθηνές θα είναι) και... από την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου!
Αναμένονται στις αρχές του 2020.
Δείτε τις εδώ: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/H-Voge-Motorcycles-erxetai-sthn-Ellada_127490.asp
karellen
11/12/2019, 09:21
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157890
:wave2:
Ωραία φαίνονται σχετικά. Είναι λίγο επηρεασμένα από τα cb500 της Honda ή μου φαίνεται;;
extisatokat
11/12/2019, 09:45
Ωραία φαίνονται σχετικά. Είναι λίγο επηρεασμένα από τα cb500 της Honda ή μου φαίνεται;;
αντιγραφεις το σιγουρακι παντα
Δεν το είχα δει... ας το φτιάξουν οι admins!
Τρομερά ενδιαφέρον το 500R.... Αν έχει και την σωστή τιμή, θα παίξει καλά στην αγορά
Μπα, ιδέα σου είναι :bawl:
Απλά σαν να βλέπεις χόντα με άλλο λογότυπο.
Απλά σαν να βλέπεις χόντα με άλλο λογότυπο.
Και σίγουρα υψηλότερες επιδόσεις. :lol:
doctor_john
11/12/2019, 11:02
Αυτό το πράγμα να επενδύουν σε γραμμές παραγωγής και να ονοματίζουν τελείως στην τύχη...
Σαν να μεγαλώνεις ένα παιδί με τις καλύτερες προδιαγραφές και όταν βγαίνει στην κοινωνία να του
πείς "εσένα σε λένε Τζακ γιατί μ'αρέσει το Τζακ Ντανιελς και θέλω να κάνεις χαλαρή ζωή.."
Αυτό το πράγμα να επενδύουν σε γραμμές παραγωγής και να ονοματίζουν τελείως στην τύχη...
Σαν να μεγαλώνεις ένα παιδί με τις καλύτερες προδιαγραφές και όταν βγαίνει στην κοινωνία να του
πείς "εσένα σε λένε Τζακ γιατί μ'αρέσει το Τζακ Ντανιελς και θέλω να κάνεις χαλαρή ζωή.."
CF, άντε μετά να πουλήσεις :bawl:
Και σίγουρα υψηλότερες επιδόσεις. :lol:
413334
johnnybond
11/12/2019, 13:16
Και γω το ίδιο σκεφτόμουν και με χαλάει γιατί πλασάρονται ως premium. Αν βγουν καλά όμως χαλάλι..
A brand named Voge?
https://www.youtube.com/watch?v=WOHPuY88Ry4
(να είσαστε σίγουροι πάντως ότι κάποιος πληρώθηκε καλά για να καταλήξουν σε αυτό το όνομα)
Λοιπόν εντελώς συμπτωματικά βρέθηκα σήμερα με τη δική μου μηχανή έξω από τη Mototrend και είδα το Voge 300 R (το πρώτο στις φωτογραφίες) παρακαρισμένο απ' έξω!
Έτσι είχα την ευκαιρία να το περιεργαστώ από κοντά και να κάνω κι ένα... συγκριτικό θέσης οδήγησης με τη δική μου!
Άσχημο δεν το λες και σε πρώτη ματιά ΟΚ δείχνει - δεν βλέπεις κάτι εμφανές "μη ποιοτικό".
Όταν όμως καθήσεις πάνω του, διαπιστώνεις ότι είναι... περισσότερο φτιαγμένο για Ασιάτες απ' ό,τι η δική μου, η Benelli BN 251.
Δηλαδή νοιώθεις ότι η σέλα είναι πιο στενή, τα γόνατα λυγίζουν περισσότερο και γενικά είσαι πιο στριμωγμένος απ' όσο στη δική μου - η οποία βέβαια είναι πάρα πολύ άνετη για το είδος της!
Τα άλλα Voge δεν έχουν έρθει ακόμα ώστε να τα έβλεπα κι εκείνα.
doctor_john
11/12/2019, 16:54
Eίμαι σίγουρος πως κάποιος ψηλά στην ιεραρχία μόλις άκουσε τον copy να του λέει πως θα κοστίσει 15000ε η ονοματοδοσία
για παγκόσμια χρήση, αποφάσισε πως είναι πολύ απλό για να το πληρώσουν.
Έτσι, γνωρίζοντας ο βαθής γνώστης πως θέλουν κάτι εύκολο που να γερμανοφέρνει, κατέστρεψε το πιθανό image και τις προσδοκίες
για εξέλιξη μιας επένδυσης εκατομυρίων..
Πολύ πιθανά πήρε και εύσημα για την απαιδευσιά του και θα το παλέψει για μερικά χρόνια.
Τους παρουσιάζει σαν κάτι εφήμερο που θυμίζει ηλεκτρικούς διακόπτες ή μπαταρίες μπάνιου
και κάθε καημένος επενδύει πάνω τους πιστεύοντας πως θα κερδίσει μερίδιο αγοράς;
Μιας αγορας που ενδιαφέρει ανθρώπους που υπολογίζουν στην ποιότητα και το χαμηλό κόστος..
Έχουμε δει τέτοιους καλούς επιχειρηματίες να χάνουν επενδύσεις απίστευτες για αυτό τον λόγο.
Δε βαριέσαι, τώρα που θα βγούν εκτός κίνας θα καταλάβουν την μλκ τους και θα αναθέσουν
την καμπάνια σε κάποιο γραφείο στρατηγικού μάρκετινγκ επί ευρωπαϊκού εδάφους, που θα τους κοστίσει
χιλιάδες ευρώ παραπάνω από τους αρχικούς σχεδιαστές ενώ οι επόμενοι θα ξελιγώνονται στα γέλια με την πάρτη τους.
stefanos
12/12/2019, 00:05
Bosch nissin kayaba....
not bad
fatsas35
13/12/2019, 11:15
Όμορφα είναι..
DRAKONET
31/05/2020, 23:45
Hρθαν...και με συνεργασιες με MV AGUSTA αλλα και την BMW θελουν μερος της πιτας !
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=7cCUjkormrM&feature=emb_logo
jawaforever
01/06/2020, 14:01
Πάντως στο περιοδικό moto, το μόνο αξιόπιστο και το μόνο που άσχετα από το διαφημιστικό πακέτο του εισαγωγέα, γράφει και τα στραβά που έχουν τα χ, ψ μηχανάκια, γράφουν τα καλύτερα!!!
Υπάρχουν δύο τρεις αστοχίες όπως οι διακοπές στο τιμόνι, όμως η συνολική εικόνα είναι απίστευτα καλή!!!
Το μοτέρ δουλεύει άψογα, καλύτερα και από του cb500 το οποίο έχει αντιγράψει, το abs επίσης άψογο στη λειτουργία του, οι αναρτήσεις πείθουν και προδιαθέτουν για σβέλτη οδήγηση ενώ γενικά η ποιότητα είναι υπέρ ικανοποιητικη!
Η δε motor trend που τα εισάγει, για μένα είναι εγγύηση στο θέμα after sales service.
Το ότι έγινε πόλεμος για το ποιος θα καταφέρει να πάρει την αντιπροσωπευση της voge μάλλον δεν είναι τυχαίο.
Όπως φαίνεται είναι στο ίδιο επίπεδο με τα Benelli και τα CF Moto - το δείχνουν και οι τιμές τους. Άλλη μια καλή εναλλακτική λοιπόν.
nikos6750
16/08/2020, 05:53
Απ'οτι βλεπω το μοτερ του 300αριου μοιαζει εξωτερικα με το bn251 κι εχουν και την ιδια διαδρομη στροφαλου,61,2.
Απ'οτι βλεπω το μοτερ του 300αριου μοιαζει εξωτερικα με το bn251 κι εχουν και την ιδια διαδρομη στροφαλου,61,2.
Ίσως αντέγραψαν το ίδιο γιαπωνέζικο :lol:
doctoras
18/08/2020, 15:44
Απ'οτι βλεπω το μοτερ του 300αριου...
Αντέγραψε το KLX300
universalgr1
04/03/2021, 14:44
Μήπως έχει κάποιος νεότερα; Ή προσωπική άποψη πάνω στα Voge? Θεωρώ ότι κάποια θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για 300DS και 500DS.
Στα reviews παίρνουν σχεδόν άριστα. Το μόνο που με φρεναρει ειναι η μεταπώληση.
Dr.Monty
04/03/2021, 15:17
Οι πληροφορίες που θα σου δωσω ειναι απο σχετικο γκρουπακι στο fb.
Το best seller και αυτο για το οποιο μιλάνε ολοι είναι το 500ds. Προβήματα δεν εχουν αναφερθει ακόμα.
Πολύς ντόρος γίνεται για το καινούγιο 650δσ που θα κυκλοφορίσει.
Σχετικά με το 300δσ που ενδιαφέρει εμένα, παλι είναι χωρίς προβλήματα. Το θέμα ειναι ότι τα 300δσ ήρθαν πριν 1 μήνα και φυγαν σαν ζεστα κουλούρια. Καποιος του χωρου μου είπε (δεν ξερω πόσο αξιόπιστος ειναι) ότι η επόμενη παρτιδα θα έρθει το Μαη και θα ειναι Ευρο5. Από ενα και μοναδικό βίντεο στο youtube μπορεις να δεις οτι θα ειναι ελάχιστα αλλαγμένο.
Η γενική εικόνα που έχω ειναι ότι όλοι ειναι πολυ ευχαριστημένοι.
Προσωπικά πηγα και ειδα το 300δσ (είχε και αυτο πουληθει-τελευταιο κομματι) σε ενα αντιπρόσωπο και ειναι πραγματικά πολύ προσεγμένο. Δεν μπορεσα να διακρίνω κακοτεχνία (π.χ. φτηνα πλαστικα κτλ). Απο δίπλα ηταν το 500 το οποιο επισης ηταν κουκλί.
Η αλήθεια ειναι ότι κυκλοφορούν παρα πολυ λίγα για να βγούν προβλήματα
Γραφω και το παρακάτω γιατι μπορει να απασχολήσει και αλλα παιδια.
Σχετικά με τον εισαγωγέα, πρεπει να πω ότι εστειλα κανα δυο ερωτήσεις και μου απάντησαν αμέσως με εκτενή, ξεκάθαρη και ευγενική απάντηση.
Η ερωτηση σχετιζόταν με τους επισημους αντιπροσωπους / service/ εγγυηση σε μεγάλες πολεις που ΔΕΝ αναφέρεται αντιπρόσωπος της voge στο επίσημο site (p.x. Αλεξανδρουπολη - Ιωάννινα)
Η απάντηση, εν ολιγοις, ήταν μέχρι να αναπτυχθει το δίκτυο (που πήγε λιγο πίσω λογω κόβιντ) οι μηχανές υποστηρίζονται απο δίκτυο άλλης μάρκας που κανουν οι ίδιοι την εισαγωγή. Τσέκαρα και εχει πολλά επισημα σε όλη την Ελλαδα.
Οποιος πιστευει πως ενα γνωστο κινεζικο πχ voge, cf θα εχει πιο πολλα θεματα απο ενα τυχαιο πρεμιουμ ευρωπαικο να βγει να μιλησει ανοιχτα μπροστα σε ολους! :bawl:
universalgr1
04/03/2021, 19:26
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο με ενδιαφέρει το 300 Και θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο vfm μηχανάκι έχω τσεκάρει ως τώρα.
Η αγορά θα είναι μετά το Πάσχα, οπότε οκ. Ελπίζω ως τότε να έχει λήξει και η καραντίνα μπας και βρω κανένα test ride.
Η αγορά θα είναι μετά το Πάσχα, οπότε οκ. Ελπίζω ως τότε να έχει λήξει και η καραντίνα μπας και βρω κανένα test ride.
Το πάσχα του 2022 ίσως.
Dr.Monty
07/03/2021, 11:40
Στο παρακάτω φαίνονται ολα τα μοντέλα για την Ιταλια. Φαντάζομαι και εδω θα ειναι ακριβώς τα ιδια. Υπαρχει και το καινουριο 300δσ
https://vogeitaly.it/wp-content/uploads/2021/03/VOGE-Catalogo-2021-web.pdf
Sebastian1980
07/03/2021, 19:50
Όπως βλέπω τα πράγματα δηλαδή ούτε φέτος θα δούμε το Voge GY300 Rally στην Ελλάδα.
Με 4.000-4.200€ θα ήταν λουκούμι.
Μόνο Ουκρανία;.
Κρίμα.
Από όλα τα μοντέλα της VOGE, αυτό πιστεύω θα πουλούσε περισσότερο στην Ελλάδα.
Dr.Monty
18/03/2021, 09:25
To Voge 650ds
https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/VOGE-650DS-Erxetai-sthn-Ellada-kai-syndyazei-texnologia-kai-emfanish_132752.asp?fbclid=IwAR2UNZ8xLPJ2zhvxnSxuoIjvfj5Cgjz0I9tOSvCla3XlthDoMpmGUoGO7zs
Και δύο ερώτησεις νούμπικες. Περισσότερο εγκυκοπαιδικές. Δεν με αφορά τόσο η voge.
a)Όταν όλα τα μοντέλα της voge που γνωρίζω εχουν 6 ταχύτητες (ακόμα και το 300ds), αυτό γιατι το βγάλαν με 5? Ποιος ειναι ο λόγος πίσω απο μια τέτοια κίνηση?
β)Τι κερδίζει η 1) εταιρια και 2) ο αναβάτης που ο κινητήραςι ειναι μονοκύλινδρος
doctor_john
18/03/2021, 09:46
Aνάλογα την διαμόρφωση των σχέσεων και σε συνάρτηση με την ροπή που αποδίδει, πιθανά το διαχειρίζονται έτσι προσφέροντας πιο
ανθεκτικό κιβώτιο στο σύνολο του.
Αν ήταν ένα μικρό μοτέρ, με την απόδοση του σε μικρό εύρος στροφών ή ένα μεγάλο μοτέρ με αρκετή δύναμη και σχεδιασμό να καλύπτει μεγαλύτερες
αποστάσεις πιο γρήγορα, ίσως είχε νόημα.
Σε μονοκύλινδρο 50Hp με πολύ ροπή και σχεδιασμό adv νομίζω πως είναι η "ισορροπία" που πετυχαίνουν τέτοια που δεν χρειάζεται 6η.
Αν το έχουν εκμεταλλευτεί και για να προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή θεωρώ ότι είναι μια λογική επιλογή.
Αν θυμάμαι καλά είναι το μοτέρ του bmw f650gs. Το οποίο είχε πεντάρι κιβώτιο.
doctoras
18/03/2021, 11:43
όλα τα thumper σε αυτά τα κυβικά (που είναι και το ταβάνι τους) παραδοσιακά φοράνε 5ρι κιβώτιο (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις).
Το μοτερ όπως είπε ο ptc έρχεται απο την loncin και το είχε δανειστεί η bmw στο f650gs (στην μετά rotax εποχή) και είναι αξιόπιστο
Dr.Monty
05/04/2021, 14:21
https://2wo.gr/market1/deltiatypou/6346-voge-500ds-euro5-my2021?fbclid=IwAR2yIM1wONeuqqsnX7FHyy8Uzmzl1PFk5Y4HGXfaVP56Xsc8lY89LaagWiY
Τα νέα 500ds, euro5
αν δεν είναι στην voge, δεν είναι στην μόδα :D
συγγνώμη, δεν άντεξα
KAWAMANRIDER
05/04/2021, 18:33
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο με ενδιαφέρει το 300 Και θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο vfm μηχανάκι έχω τσεκάρει ως τώρα.
φίλος αγόρασε πρόσφατα το voge 300 ac και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και εγώ που το είδα μου φάνηκε πολύ προσεγμένη κατασκευή. Κάποια στιγμή θα το πάω και βόλτα.
426936
KAWAMANRIDER
05/04/2021, 18:45
426937
sapila racing
05/04/2021, 18:48
φίλος αγόρασε πρόσφατα το voge 300 ac και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και εγώ που το είδα μου φάνηκε πολύ προσεγμένη κατασκευή. Κάποια στιγμή θα το πάω και βόλτα.
426936
Εμένα μου φαίνεται πολύ ασχημο.
Θα πρέπει να παρουν κανενα Ευρωπαιο σχεδιαστή μου φαινεται.
KAWAMANRIDER
05/04/2021, 19:00
Εμένα μου φαίνεται πολύ ασχημο.
Θα πρέπει να παρουν κανενα Ευρωπαιο σχεδιαστή μου φαινεται.
όταν το είδα στην φωτογραφία και εμένα δεν μου άρεσε, μου φάνηκε άσχημο. Αλλά από κοντά είναι πολύ καλύτερο. Η φωτογραφία το αδικεί. Για τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία νομίζω.
doctoras
05/04/2021, 19:13
αισθητικά δεν μ'αρέσουν ιδιαίτερα
αισθητικά τους κινέζους κατασκευαστές θα τους είχα κατατάξει με την ακόλουθη σειρά
swm
benelli
cfmoto
zontes
voge
Zongshen
τα swm με μεγάλη διαφορά απο τα υπόλοιπα κινέζικα, θα τα χαρακτήριζα αισθητικά ανταγωνίσιμα με τους παραδοσιακούς κατασκευαστές
τα μπενέλι στην δεύερη θέση
και απο εκεί και μετά απο κοντά όλοι οι υπόλοιποι
sapila racing
05/04/2021, 20:02
αισθητικά δεν μ'αρέσουν ιδιαίτερα
αισθητικά τους κινέζους κατασκευαστές θα τους είχα κατατάξει με την ακόλουθη σειρά
swm
benelli
cfmoto
zontes
voge
Zongshen
τα swm με μεγάλη διαφορά απο τα υπόλοιπα κινέζικα, θα τα χαρακτήριζα αισθητικά ανταγωνίσιμα με τους παραδοσιακούς κατασκευαστές
τα μπενέλι στην δεύερη θέση
και απο εκεί και μετά απο κοντά όλοι οι υπόλοιποι
Αν θέλεις να τα βαλεις σε σειρά βασει αισθητικής, ξέχασες το Fantic Cabellero που τα κερδίζει όλα και ηταν και καλό στο φινίρσμα και απο κοντά που το είχα παρατηρησει σε εκθεση.
Μην παρεξηγηθώ, δεν ξερω τι ρολο βαράει, αλλά είναι το πιο όμορφο κινέζικο μακράν.
doctoras
05/04/2021, 20:15
Αν θέλεις να τα βαλεις σε σειρά βασει αισθητικής, ξέχασες το Fantic Cabellero που τα κερδίζει όλα και ηταν και καλό στο φινίρσμα και απο κοντά που το είχα παρατηρησει σε εκθεση.
Μην παρεξηγηθώ, δεν ξερω τι ρολο βαράει, αλλά είναι το πιο όμορφο κινέζικο μακράν.
ναι έχεις δίκιο μου διέφυγαν, όλο το line up των fantic έχει αισθητικά άρτια μηχανάκια, θα την έβαζα αισθητικά πλάι στα swm
πολύ ισορροπημένο φαίνεται σε εμφάνιση το voge 300 ac , τα review είναι πολύ θετικά , απο το πρωτότυπο που ήταν στις εκθέσεις πριν απο καναδυό χρόνια σοφά επέλεξαν να το
χαλαρώσουν λίγο στο δήθεν flassy στοιχείο
στο εξωτερικό , το έχουν διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα νομίζω , θα ήταν καλό να τα είχαμε και απο εδώ
για την τιμή του , στα 3840 , ακούγεται καλή πρόταση
η αντιπροσωπεία είναι της προκοπής ?
Dr.Monty
05/04/2021, 22:13
Η αντιπροσωπεία ειναι η mototrend που εχω διαβάσει εδω μεσα οτι ειναι αρκετα καλός. Εγω που επικοινωνησα 1-2 φορες είχα αμεση και εκτεντή απαντηση.
Τωρα σε σχέση με το design της voge μου αρεσουν μονο τα onoff. Και αυτα ειναι που πουλανε περισσότερο. Το 300ds για παράδειγμα δεν εχει καμια σχέση πιστευω με τον ανταγωνισμο σε σχεδιαση (vstorm250, tkr251, zontes t310 κ.α). Αλλα γούστα ειναι αυτά.