PDA

View Full Version : Επισκευη εξατμισης yoshimura

SpyrosThe
18/12/2019, 13:11
Καλησπερα!

Οπως αναφερω και στο τιτλο, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον/καποιους εξατμισαδες κατα προτιμηση κεντρο, προκειμενου να δω τι παιζει με μια τρυπα στην εξατμιση και αν ενα μπαλωμα ειναι αρκετο.
Το μηχανακι ειναι DRZ και φοραει yoshimura tricone τιτανιου oλοσωμη.

Eυχαριστω και καλη συνεχεια!

TERRAMOTO
18/12/2019, 17:12
φίλε πήγαινε στον Θεόφιλο στην Κατεχακη,είναι για αυτοκίνητα αλλά θα στο φτιαξει ανετα ,συγκεκριμενα μου ειχε κοπει σπιτραλ σε εξατμιση κ το εφτιαξε τελεια
(παρτον ενα τηλεφωνο πρωτα )

leftos
19/12/2019, 12:10
Παρε και ενα τηλεφωνο η παιρνα μια βόλτα
https://www.vrisko.gr/details/bh55df1gc01d2bd3_32i1_34707gb7d_
ΜΟΤΟΝΙΟ

typhoon
19/12/2019, 17:01
Ψηφίζω μοτονιο.
Ακριβός αλλά σωστή δουλεια εγγυημένα

SpyrosThe
23/12/2019, 13:19
Ψηφίζω μοτονιο.
Ακριβός αλλά σωστή δουλεια εγγυημένα

ευχαριστω για τις απαντησεις!
μιλησαμε με το μοτονιο απο τηλ και απ αυτα που μου ειπε, ανεφερε οτι ισως χρειαστω και αλλαγη το μανικι της εξατμισης.
Γνωριζει κανεις περι τινος προκειτε? γτ και με λιγο γοογλε search ακρη δεν εβγαλα.(+ οτι ειναι ακριβο το μανικι της γιοσιμουρα, απ οσο μ ειπε και μαζι και με εργασια , ξεφευγει αρκετα το κοστος, απ αυτο που πειρμενα...)

RaGe_Raptor
23/12/2019, 14:44
ευχαριστω για τις απαντησεις!
μιλησαμε με το μοτονιο απο τηλ και απ αυτα που μου ειπε, ανεφερε οτι ισως χρειαστω και αλλαγη το μανικι της εξατμισης.
Γνωριζει κανεις περι τινος προκειτε? γτ και με λιγο γοογλε search ακρη δεν εβγαλα.(+ οτι ειναι ακριβο το μανικι της γιοσιμουρα, απ οσο μ ειπε και μαζι και με εργασια , ξεφευγει αρκετα το κοστος, απ αυτο που πειρμενα...)

Μάλλον θα μιλούσε για το εξωτερικό περίβλημα.
Μανίκι.....

doctor_john
23/12/2019, 14:52
Ε, ναι εφόσον έχει τρύπα.. είναι δύσκολο να κολληθεί.
Μόνο με braze αν είναι σε σημείο που κρύβεται αλλά που να το πείς αυτό..

SpyrosThe
23/12/2019, 14:56
Μάλλον θα μιλούσε για το εξωτερικό περίβλημα.
Μανίκι.....

Nαι και εγω αρχικα αυτο θεωρησα και εν τελει , λογικα , αυτο ειναι :P
Απλα, ρωτησα για να μαι σιγουρος, σκεπτομενος οτι μπορει να ναι απ τις "oρολογιες" των μαστορων. Χαχα.
Ευχαριστω παντως. Καλη συνεχεια!

Parking
23/12/2019, 16:08
κατ αρχήν γιατί δε ρώτησες τι είναι αυτό το μανίκι????

Πάρε τιμή και από τον άλλο και δες τι σε συμφέρει.

kons
23/12/2019, 17:10
Nαι και εγω αρχικα αυτο θεωρησα και εν τελει , λογικα , αυτο ειναι :P
Απλα, ρωτησα για να μαι σιγουρος, σκεπτομενος οτι μπορει να ναι απ τις "oρολογιες" των μαστορων. Χαχα.
Ευχαριστω παντως. Καλη συνεχεια!

Γιατί δεν ψάχνεις να βρείς κάποιον μάστορα που κάνει συγκολλήσεις TIG ? Ίσως να έχει και μερικές βέργες τιτανίου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις συγκόλληση τιτανίου. Κάποια ενοχλητικά ίσως σημάδια να μείνουν αλλά την τρύπα μπορεί να στην γεμίσει αν είναι μικρή και εξαρτάτε φυσικά απο το μέγεθος του προβλήματος.