View Full Version : εξατμιση για 1199 Panigale
stelios900
19/12/2019, 23:25
γεια σας παιδια...μια ερωτηση ψαχνω εξατμισεις τελικα μονο για το 1199 ...μου εχουν πει οτι θελει και μαζι αναβαθμισει ο εγκεφαλος η οτι δινετα μαζι και το προγραμμα...επειδη ειμαι νεος στα ducati ισχυει κατι τετοιο?:rolleyes:
Άσχημη ώρα βρήκες και εσύ :D
Αλλά υπάρχουν παιδιά που θα γνωρίζουν
stelios900
20/12/2019, 00:03
γιατι?:lol:
contes di Zante
20/12/2019, 06:33
Περίμενε λίγο και θα σου πούν....είναι μερικοί έξυπνοι εδω μέσα που απαντούν σε όλα
RaGe_Raptor
20/12/2019, 07:53
Ναι,ίσχυει . όπως σε όλες τις μεκ δλδ.
Τον άξονα τον ελέγχεις που και που? :bawl:
sapila racing
20/12/2019, 08:53
γεια σας παιδια...μια ερωτηση ψαχνω εξατμισεις τελικα μονο για το 1199 ...μου εχουν πει οτι θελει και μαζι αναβαθμισει ο εγκεφαλος η οτι δινετα μαζι και το προγραμμα...επειδη ειμαι νεος στα ducati ισχυει κατι τετοιο?:rolleyes:
Πρόγραμμα θα σου δώσουν μαζί με τις εξατμίσεις μόνο αν πάρεις Ducati Performance που θα τις πληρώσεις ακριβά.
Παντως μόνο με τα τελικά δεν πρόκειται να έχεις και καμμια σοβαρή βελτίωση εκτός του ήχου.
DoctoR_k6
20/12/2019, 09:39
Παρασκευη σημερα...λογικο το βρισκω το θεματακι! :lol:
Nα εχεις 1199 κ να ρωτας/ψαχνεις για εξατμισεις λες κ εχεις ΧΤ.
stelios900
20/12/2019, 10:41
Παρασκευη σημερα...λογικο το βρισκω το θεματακι! :lol:
Nα εχεις 1199 κ να ρωτας/ψαχνεις για εξατμισεις λες κ εχεις ΧΤ.
Αδερφέ έχω μηχανάκια σχεδόν 25 χρόνια Ducati πήρα πρώτη φορά και επειδή ξέρω και μου λένε ότι είναι ιδιαίτερο κάπως μηχανάκι για αυτό ρωτάω Όχι Πού θα βρω εξατμίσεις αλλά αν χρειάζεται Αυτό που είπα Τώρα αν εσύ έχεις κάνα XT η τίποτα παρόμοιο Δεν ξέρω όντως καλά έγραψε ο παραπάνω ότι υπάρχουν πολύ οι έξυπνοι εδώ Α και ξέχασα οι παρασκευές είναι για κάτι τύπους σαν και σένα που περιμένουν τα επιδόματα φιλικά
Τώρα αν εσύ έχεις κάνα XT η τίποτα παρόμοιο Δεν ξέρω όντως καλά έγραψε ο παραπάνω ότι υπάρχουν πολύ οι έξυπνοι εδώ Α και ξέχασα οι παρασκευές είναι για κάτι τύπους σαν και σένα που περιμένουν τα επιδόματα φιλικά
Wow, σοκ και έκπληξη! Όποιος περίμενε τέτοια απάντηση από έναν τύπο που έχει ντουκάτι, να σηκώσει το χέρι τώρα!
:lol:
stelios900
20/12/2019, 10:53
Wow, σοκ και έκπληξη! Όποιος περίμενε τέτοια απάντηση από έναν τύπο που έχει ντουκάτι, να σηκώσει το χέρι τώρα!
Όπ..... και άλλος έξυπνος ωραίος.. Δηλαδή όποιος έχει Ducati διαφέρει από άλλους μοτοσικλετιστές για να ξέρω δηλαδή
RaGe_Raptor
20/12/2019, 10:57
Ξεκάθαρο ταξικό πρόσημο στα ποστ :bawl:
doctor_john
20/12/2019, 11:02
Έλα ρε μην τσιτώνετε..
Φίλε Στέλιο είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιο επίπεδο επιδόσεων να υπάρχει
ένα σχετικό ψάξιμο του μοτοσυκλετιστή όσον αφορά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Στο περίπου τουλάχιστον, αν είναι ξερω'γω φτωχό χαμήλα για τους ρύπους και πλούσιο ψηλά για τον θόρυβο.
μην παρεξηγείς..
Όπ..... και άλλος έξυπνος ωραίος.. Δηλαδή όποιος έχει Ducati διαφέρει από άλλους μοτοσικλετιστές για να ξέρω δηλαδή
Ξέρω γω. Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ίδιο με κάποιον που έχει ΧΤ; Είναι ποτέ δυνατόν;!
Bob_o_mastoras
20/12/2019, 11:31
... Δεν ξέρω όντως καλά έγραψε ο παραπάνω ότι υπάρχουν πολύ οι έξυπνοι εδώ Α και ξέχασα οι παρασκευές είναι για κάτι τύπους σαν και σένα που περιμένουν τα επιδόματα φιλικά
Ε, ναι, επιδοματα περιμενουμε, δεν ειμαστε τιποτα φιλελεδες να περιμενουμε τα εσπα, τις επιτροπες για το 2021 και τον απευθειας διορισμο στο δημοσιο να φαμε με χρυσα κουταλια..
Φιλικα...
Αλήθεια μετά από ένα τέταρτο του αιώνα καβάλα τώρα ακούς για πρώτη φορά ότι οι 9 στους δέκα αυτό πιστεύουν :confused:
RaGe_Raptor
20/12/2019, 11:35
Ε, ναι, επιδοματα περιμενουμε, δεν ειμαστε τιποτα φιλελεδες να περιμενουμε τα εσπα, τις επιτροπες για το 2021 και τον απευθειας διορισμο στο δημοσιο να φαμε με χρυσα κουταλια..
Φιλικα...
Μην τσιμπάς Μπομ. Η ταξικιή πάλιη συνεχίζεται. Ο αγώνας θα δικαιωθεί. ;)
Αλήθεια μετά από ένα τέταρτο του αιώνα καβάλα τώρα ακούς για πρώτη φορά ότι οι 9 στους δέκα αυτό πιστεύουν :confused:
Η σωστή ερώτηση είναι "μετά από ένα τέταρτο του αιώνα καβάλα, εσύ γιατί νομίζεις ότι πήρες ντουκάτι;". :lol:
RaGe_Raptor
20/12/2019, 11:36
Κατά πόδας και τα άλλα ιταλικά? Ή όχι?
RaGe_Raptor
20/12/2019, 11:37
Η σωστή ερώτηση είναι "μετά από ένα τέταρτο του αιώνα καβάλα, εσύ γιατί νομίζεις ότι πήρες ντουκάτι;". :lol:
Σκληρός :smokin::bawl:
Κατά πόδας και τα άλλα ιταλικά? Ή όχι?
Ποιον ρωτάς, εμένα ? Αν ναι άστο γιατί εγώ δεν πιάνομαι :cry:
stefanos
20/12/2019, 11:45
9 στους δέκα αυτό πιστεύουν :confused:
Πέραν την πλάκας αυτό το "premium" της ducati είναι φρέσκο.
9 στους 10 πιτσιρικάδες ίσως.
RaGe_Raptor
20/12/2019, 11:49
Ποιον ρωτάς, εμένα ? Αν ναι άστο γιατί εγώ δεν πιάνομαι :cry:
Δεν λέω προσωπικά για σένα ρε Σουζουκάκια
Τι παρατηρείς ρωτάω :p
Πέραν την πλάκας αυτό το "premium" της ducati είναι φρέσκο.
9 στους 10 πιτσιρικάδες ίσως.
Κοίτα στην εποχή μου οι υπόλοιποι τους λυπόντουσαν (λάθος κι αυτό). Φρέσκο όταν λες τι εννοείς ?
RaGe_Raptor
20/12/2019, 11:51
Κοίτα στην εποχή μου οι υπόλοιποι τους λυπόντουσαν (λάθος κι αυτό).
:bawl::bawl::bawl::moutza:
Να'στε καλά, Παρασκευιάτικα
Κοίτα στην εποχή μου οι υπόλοιποι τους λυπόντουσαν.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει δηλαδή. :lol:
Απλά σημειώνω, για το μέλλον, ότι το Hypermotard δε μετράει. Άντε ίσως και το Streetfighter. Ως τα μόνα αντρικά μηχανάκια της εταιρείας.
:bawl::bawl::bawl::moutza:
Να'στε καλά, Παρασκευιάτικα
Ποιον μουντζώνεις ρε νέος :a024: Μόλις είδα την ηλικία του Στέφανου ,αν ασχολείται από παλιά κι αυτός και τα πρόλαβε θα στα πει μη νομίζεις ότι τα λέμε για πλάκα...
Όχι δεν διαφέρει. Απλά υπάρχει μια θωρία ότι αν έχεις "καινούριο" Duc τότε αφενός έχεις λεφτά, αφετέρου βλέπεις τους υπόλοιπους διαφορετικά.
Εμείς που δεν έχουμε πάντως (ακόμα) Ducati, εξακολουθούμε και σας βλέπουμε όπως και πριν.
Απλά σημειώνω, για το μέλλον, ότι το Hypermotard δε μετράει. Άντε ίσως και το Streetfighter. Ως τα μόνα αντρικά μηχανάκια της εταιρείας.
Πστ μικρέ μην απομονώνεις φράσεις ε ,όχι μόνο αυστηρότητα με την ορθογραφία :p
Όχι δεν διαφέρει. Απλά υπάρχει μια θωρία ότι αν έχεις Duc τότε αφενός έχεις λεφτά, αφετέρου βλέπεις τους υπόλοιπους διαφορετικά.
Εμείς που δεν έχουμε πάντως (ακόμα) Ducati, εξακολουθούμε και σας βλέπουμε όπως και πριν.
Όταν είναι ο άντρας έμπειρος ...:bawl::bawl::bawl:
Δεν έχει ανάγκη από ντουκάτι :tooth:
RaGe_Raptor
20/12/2019, 12:00
"Τι έγινε φτωχοί, μπήκε το επίδομα?"
Το σωστό πρώτο ποστ με τη φώτο του νέου σου Ducati. :bawl:
Πστ μικρέ μην απομονώνεις φράσεις ε ,όχι μόνο αυστηρότητα με την ορθογραφία :p
Δεν απομόνωσα τίποτα. Οι παρενθέσεις δηλώνουν δευτερεύουσες πληροφορίες, μπορούν να παραλείπονται. :D
stelios900
20/12/2019, 14:15
τελος παντων παιδια επειδη βλεπω αρκετους να λεν διαφορα με το θεμα που εγραψα να εχεται καλες γιορτες και παντα ορθιοι...:beer:
τελος παντων παιδια επειδη βλεπω αρκετους να λεν διαφορα με το θεμα που εγραψα να εχεται καλες γιοτρες και παντα ορθιοι...:beer:
Νομίζω απαντήθηκε. Αν πάρεις τις Performance, θα σου δώσει προγραμμα η Duc, αν όχι, θα πρέπει να ψαχτείς μόνος σου.
rainmike
20/12/2019, 18:28
Iσα ρε μπακλίκο που 9 στους 10 το παίζουν ιστορία επειδή καβαλάνε ντουκάτι.
Τι σοι στατιστική είναι αυτή?
Πάντως ρε πούτη μου τι μας έχει κάνει η κρίση.Γράφει ο άλλος οτι πήρε 1199 και το βλέπουμε λες και πήρε pagani zonda.
Χαλαρώστε ρε κοντεύει 7ετία απο τότε που βγήκε.Δε χρειάζεται πια συκώτι με ένα νεφρό παίρνεις και την εξατμιση :D
Κοίτα τι λέει η δικιά μου λογική τουλάχιστον.
Πήρες ένα ακριβό εργαλείο.
Ψάχνεις εξατμίσεις και καλά κάνεις.
Πας λοιπόν στην Ντουκάτι όπως πολύ σωστά σου είπαν,τα ξανά-σκας, βάζεις τις προτεινόμενες τερμινιονι ,σου σκαλίζουν τον εγκέφαλο (της μοτο ε) και δεν ξέρω τι άλλο και ξεμπερδεύεις όμορφα και κιμπάρικα.
Δεν θέλεις να πας στην Ντουκάτι;Βρίσκεις ένα συνεργείο που ασχολείται με αυτά και πας πάλι κιμπάρικα και ρωτάς ότι πρέπει.
Και να το λες ecu remap/flash/tuning, ακούς εκεί αναβάθμισει ο εγκέφαλος ,αυτό είναι για plebs με yamahes.
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε τις παρακάτω απορίες.
Γεια σας παιδια..εχω αγορασει ενα ducati 1199 toy 13 και ως νεος σε αυτην ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος να μου πει περι αυτης της μοτοσυκλετας...service συντηρησει κτλ..ευχαριιστω..
rainmike
20/12/2019, 19:33
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε τις παρακάτω απορίες.
Aχαχαχαχα σωστός, είπα και εγώ ρε πολυ Ντουκάτι έχει πέσει τελευταία
RaGe_Raptor
20/12/2019, 19:44
Aχαχαχαχα σωστός, είπα και εγώ ρε πολυ Ντουκάτι έχει πέσει τελευταία
Η Ducati σαν Ducati, είναι μια χαρά. Πολλοί κάτοχοι, όμως, αντί αυτών καβαλάνε το καλάμι. Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Αντικειμενικό, τουλάχιστον.
Αλλά εσύ είσαι ο 10/10 ρε Μάικ, νο προμπλεμ :p:lol:
Iσα ρε μπακλίκο που 9 στους 10 το παίζουν ιστορία επειδή καβαλάνε ντουκάτι.
Τι σοι στατιστική είναι αυτή?
Πάντως ρε πούτη μου τι μας έχει κάνει η κρίση.Γράφει ο άλλος οτι πήρε 1199 και το βλέπουμε λες και πήρε pagani zonda.
Χαλαρώστε ρε κοντεύει 7ετία απο τότε που βγήκε.Δε χρειάζεται πια συκώτι με ένα νεφρό παίρνεις και την εξατμιση :D
Θέλω να τα ξαναδιαβάσεις και μετά να μου πεις αν τελικά ισχύει κάτι από αυτά που έγραψες :p
stelios900
20/12/2019, 23:50
παιδια για να λυθει το θεμα γιατι βλεπω ολοι εχεται τον καλο λογο....λοιπον...πηρα ενα 1199ναι...ειχα γραψει σχετικα με το service του και την συντηρησει γιατι αλλος μου λεει θελει καθε 10 χιλιαδες αλλως καθε 20...αλλος οτι θα δινεις μισο μηχανακι για να το κανεις συντηρησει και ουτω καθεξης....στο αλλο θεμα σχετικα με εξατμισεις πηγα να αγορασω...ο ενας μου λεει θελει και προγγραμα μαζι ο αλλος οτι δεν θελει τιποτα...αν εισασταν εσεις στη θεση μου δεν θα ρωτουσατε να παρετε και μια δευτερη γνωμη?και στο κατω κατω εγραψα και αναφερθηκα σε κατοχους ducati οσοι εχουν εδω μεσα που μονο αυτοι δεν δωσαν απαντηση...!!!!και κατι ακομα για να κλεισει το θεμα ...ουτε επιδοτησεις ουτε εργοστασια ουτε leader προγραμματα παιρνω οπως γραψανε μερικοι...μετα απο αρκετα χρονια δουλειας εχω την ανεση και το πηρα ξεροντας το κοστος που εχει σαν μηχανακι..οποτε μη τσακωνομαστε ρε παιδια...εκανα καποιες ερωτησεις και με φαγατε...
και παλι καλες γιορτες να εχεται....:beer:
stelios900
20/12/2019, 23:53
οπως βλεπεις φιλε αναφερομαι γενικα τι παιζει με την συντηρησει και οχι με το κοστος ..μην μπερδευουμε το νοημα ....το τι ανθρωπος ειμαι ελα να με γνωρισεις και μετα γραψε...
οπως βλεπεις φιλε αναφερομαι γενικα τι παιζει με την συντηρησει και οχι με το κοστος ..μην μπερδευουμε το νοημα ....το τι ανθρωπος ειμαι ελα να με γνωρισεις και μετα γραψε...
Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο τι άνθρωπος είσαι, ούτε έχει την οποιαδήποτε σχέση με το θέμα. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος του κόσμου. Αλλά το να αγοράζεις ένα τέτοιο μηχανάκι και να μην ξέρεις καν τι συντήρηση χρειάζεται, ε όσο να'ναι δείχνει κάτι.
παιδια για να λυθει το θεμα γιατι βλεπω ολοι εχεται τον καλο λογο....λοιπον...πηρα ενα 1199ναι...ειχα γραψει σχετικα με το service του και την συντηρησει γιατι αλλος μου λεει θελει καθε 10 χιλιαδες αλλως καθε 20...αλλος οτι θα δινεις μισο μηχανακι για να το κανεις συντηρησει και ουτω καθεξης....στο αλλο θεμα σχετικα με εξατμισεις πηγα να αγορασω...ο ενας μου λεει θελει και προγγραμα μαζι ο αλλος οτι δεν θελει τιποτα...αν εισασταν εσεις στη θεση μου δεν θα ρωτουσατε να παρετε και μια δευτερη γνωμη?και στο κατω κατω εγραψα και αναφερθηκα σε κατοχους ducati οσοι εχουν εδω μεσα που μονο αυτοι δεν δωσαν απαντηση...!!!!και κατι ακομα για να κλεισει το θεμα ...ουτε επιδοτησεις ουτε εργοστασια ουτε leader προγραμματα παιρνω οπως γραψανε μερικοι...μετα απο αρκετα χρονια δουλειας εχω την ανεση και το πηρα ξεροντας το κοστος που εχει σαν μηχανακι..οποτε μη τσακωνομαστε ρε παιδια...εκανα καποιες ερωτησεις και με φαγατε...
και παλι καλες γιορτες να εχεται....:beer:
Δηλαδή πήρες ένα όπλο και Ρωτάς τον καθένα πως να το συντηρείς και τι αξεσουάρ να του βάλεις. Ή δεν ξέρεις τι σημαίνει ducati 1199 ή μας τρολαρεις(που είναι και της μόδας τελευταία ). Χτυπά στο google εξουσιοδοτημένα ducati πάνε παρε τιμές και ρώτα τι εξατμίσεις προτείνουν. Το μηχανάκι που πήρες (αν το έχεις πάρει) δεν είναι της σειράς (χωρίς να θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα). Έχω 2 ducati πολύ πιο φθηνά από το δικό σου τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης παύλα συντήρησης. Οπότε μην παραπονιέσαι για τις απαντήσεις. Εκτός και είναι το πρωτο σου μηχανάκι και άνοιξες τις αγγελίες διάλεξες χρώμα και το πήρες
rainmike
21/12/2019, 06:48
Θέλω να τα ξαναδιαβάσεις και μετά να μου πεις αν τελικά ισχύει κάτι από αυτά που έγραψες :p
Ρε αγορίνα μη με κουράζεις και είμαι και γέρος άνθρωπας:)
Πέρα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, θα πρότεινα να ρωτήσεις στο εξειδικευμένο forum για τις Ducati (http://www.ducatisti.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=45&t=31385).
Έχω 2 ducati ...
Ο έχων δύο Ducati μεταδότω τω μη έχοντι.
rainmike
21/12/2019, 11:07
Πέρα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, θα πρότεινα να ρωτήσεις στο εξειδικευμένο forum για τις Ducati (http://www.ducatisti.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=45&t=31385).
Ο έχων δύο Ducati μεταδότω τω μη έχοντι.
Το προβλημα με το ducatisti είναι οτι απαντάνε όλοι σοβαρά ρε γαμώτο,άμα δεν έχει και μερικά τρολοποστ πώς θα γίνει τζερτζελές.
Νεοσσέ μη μασάς σου δώκω εγώ το triumph στην επόμενη εκδρομή να τους πατήσεις όλους.:beer:
Νεοσσέ μη μασάς σου δώκω εγώ το triumph στην επόμενη εκδρομή να τους πατήσεις όλους.:beer:
Ένα Ducati Monster δεν έχεις του λόγου σου; Έχεις και Triumph; Άντε μετά να επιχειρηματολογήσεις ότι οι ντουκατίστες δεν έχετε οικονομική επιφάνεια. :p Κατά τα άλλα, δε φταίει το μηχανάκι που με περνάνε οι παππούδες με τα GLX...
rainmike
21/12/2019, 11:25
Ένα Ducati Monster δεν έχεις του λόγου σου; Έχεις και Triumph; Άντε μετά να επιχειρηματολογήσεις ότι οι ντουκατίστες δεν έχετε οικονομική επιφάνεια. :p Κατά τα άλλα, δε φταίει το μηχανάκι που με περνάνε οι παππούδες με τα GLX...
To monster είναι ταπεινο μηχανάκι ,είναι του λαού.
doctor_john
21/12/2019, 11:35
τα διβάλβιδα ναι
Ρε αγορίνα μη με κουράζεις και είμαι και γέρος άνθρωπας:)
Δεν κουράζεσαι εσύ. :p
Ρώτα λίγο γιατί από μένα δεν τα πιστεύεις, πως σας θεωρούν εσάς με τα monsters οι άλλοι οι "καθαρόαιμοι" :whistle:
ΥΓ Πότε πρόλαβες και γέρασες μωρή απάτη :bawl:
Παντως μόνο με τα τελικά δεν πρόκειται να έχεις και καμμια σοβαρή βελτίωση εκτός του ήχου.
Όσο πατάει η γάτα με αγκράπα
Power
+9.4 kW at 5150 rpm
Torque
+17.9 Nm at 5300 rpm
Weight
-4.8 kg
Power
+9.4 kW at 5150 rpm
Torque
+17.9 Nm at 5300 rpm
Weight
-4.8 kg
Από opel kadett station είναι αυτά ? :tooth:
RaGe_Raptor
21/12/2019, 13:24
:bawl::bawl::bawl:
Πάρε ακόμα μια, θα με πνίξεις! :moutza::bawl:
Επειδή ψηλά δεν κάνει διάφορα (άντε να έχει 0.75bhp παραπάνω), δίνουν την μέγιστη τιμή/διαφορά που "βρίσκουν" σε οποιοδήποτε σημείο των καμπυλών. Το ξέρεις ήδη αλλά για την ιστορία...
doctor_john
21/12/2019, 14:34
σοβαρά τώρα παίρνει 12hp μόνο με τελικά;
Όχι από τη σελίδα της αγκράποβιτς.
Για καντέτ ΧΤ κλπ γύρνα πίσω να το κουβεντιάσεις με τους ειδικούς.
Επειδή ψηλά δεν κάνει διάφορα (άντε να έχει 0.75bhp παραπάνω), δίνουν την μέγιστη τιμή/διαφορά που "βρίσκουν" σε οποιοδήποτε σημείο των καμπυλών. Το ξέρεις ήδη αλλά για την ιστορία...
Τα -4,5 κιλά είναι αξιόλογη βελτίωση για τέτοιο μηχανάκι
(αν δεν παρκάρει έξω από κανένα καφέ)
Από εκεί και πέρα όλα τ άλλα είναι γνωστά (προγράμματα φίλτρα κλπ)
αλλά για την ιστορία
Όχι από τη σελίδα της αγκράποβιτς.
Για καντέτ ΧΤ κλπ γύρνα πίσω να το κουβεντιάσεις με τους ειδικούς.
Τα -4,5 κιλά είναι αξιόλογη βελτίωση για τέτοιο μηχανάκι
(αν δεν παρκάρει έξω από κανένα καφέ)
Από εκεί και πέρα όλα τ άλλα είναι γνωστά (προγράμματα φίλτρα κλπ)
αλλά για την ιστορία
Καλά δεν καίγομαι κιόλας μην φανταστείς.Ξέρεις βασικά τι πιστεύω χωρίς να πηγαίνει για κανέναν συμφορουμίτη αυτό.
Όταν σκέφτεσαι ότι δεν σου φτάνουν πια τα άλογα του 1199 :eek: πρέπει να είσαι και λίγο θρασύς ;)
Καλές βόλτες :wave2:
DoctoR_k6
21/12/2019, 15:28
Εδώ μοιράζουν άλογα με τελικό/α μόνο? :lol:
Εντάξει 10-12 hp να πάρει με ολόσωμη/φίλτρο/πρόγραμμα ...
Power
+9.4 kW at 5150 rpm
Torque
+17.9 Nm at 5300 rpm
Weight
-4.8 kg
Αν όντως πιάνουμε τα σημεία στις καμπύλες με τη μεγαλύτερη βελτίωση, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς η μέγιστη αύξηση ιπποδύναμης γίνεται σε χαμηλότερες στροφές από τη μέγιστη αύξηση ροπής;
doctor_john
21/12/2019, 19:02
πάει προς τα πίσω ο στρόφαλος σ'αυτά :roflmao: