View Full Version : hayabusa gen2 η gsxr1000 k5 με 9000χλμ?
Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες καλως σας βρηκα!οπως αναγραφω και στον τιτλο ειμαι αναμεσα σε σκεψη αγορας σε 1 απο αυτα τα 2 μηχανακια!θα ηθελα να με συμβουλεψη καποιος το τι να προσεξω και οτι γνωριζει να μην πεταξω τσαμπα τα χρηματα μου και ειναι και δυσκολες η εποχες!ευχαριστω εκ τον προτερων!:):):)
Κοίτα και τα 2 μηχανάκια καλά είναι κι αν δεν έχουν πρόβλημα δεν πετάς τα λεφτά σου
Αυτό το εξασφαλίζεις με τεχνικό έλεγχο αν δεν ξέρεις ο ίδιος.
Τώρα υπολόγισε ότι το 1000 είναι πιο σπορ (πίστα θα πας?)
ενώ το Μπούζα πάει προς το σπορ τούρινγκ
Όποιο σε βολέψει πάρε και σ αρέσει πάρε.
Καλώς ήρθες στο forum!
Τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις; Τώρα τι οδηγείς;
Επειδή αναφέρεις ότι οι εποχές είναι δύσκολες, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ξοδέψεις πολλά χρήματα για τη συντήρηση τέτοιων μοτοσυκλετών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα βρίσκεις μεταχειρισμένα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την αρχική τους αξία.
Κοίτα και τα 2 μηχανάκια καλά είναι κι αν δεν έχουν πρόβλημα δεν πετάς τα λεφτά σου
Αυτό το εξασφαλίζεις με τεχνικό έλεγχο αν δεν ξέρεις ο ίδιος.
Τώρα υπολόγισε ότι το 1000 είναι πιο σπορ (πίστα θα πας?)
ενώ το Μπούζα πάει προς το σπορ τούρινγκ
Όποιο σε βολέψει πάρε και σ αρέσει πάρε.
Πιστα δεν θα παω.πιο πολυ για βολτες του σαββατοκυριακου αλλα και δικαβαλο!
Καλώς ήρθες στο forum!
Τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις; Τώρα τι οδηγείς;
Επειδή αναφέρεις ότι οι εποχές είναι δύσκολες, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ξοδέψεις πολλά χρήματα για τη συντήρηση τέτοιων μοτοσυκλετών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα βρίσκεις μεταχειρισμένα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την αρχική τους αξία.
Τωρα εχω ενα innova!ειχα στην κατοχη μου ενα xj750 του 83 που το εδωσα περυσι.εγω ψαχνω να μαθω τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισω τι να κοιταξω οταν θα παω να τσεκαρω τα μηχανακια ισως ξεφυγει κατι απο τον μηχανικο!π.χ για τα κ5 εχω ακουσει εκοβαν σκελετο αλλα δεν ξερω και τι αλλο μπορει να βγαζουν τα συγκεκριμενα!
15 χρονών μηχανάκι με 9χ χλμ?
RaGe_Raptor
04/01/2020, 11:38
Όταν πραγματικά θέλεις ss, δε ρωτάς :cool:
Όταν πραγματικά θέλεις ss, δε ρωτάς :cool:
My 2 cents
15 χρονών μηχανάκι με 9χ χλμ?ναι φιλε μου ειναι απο γνωστο μου!
Αφού έχεις καταλήξει ήδη. Τι Ρωτάς? :)
ΓιώργοςΤΤ
04/01/2020, 14:12
Αν η συνεπιβάτιδα δεν είναι μέχρι 1,65 και 50 κιλά, προδιαγραφών petite δηλαδή, θα αγανακτήσει επάνω στο gsxr. Με συνεπιβάτη απλά ξέχνα τις αποσκευές. Σε περιορίζει δηλαδή.
Για μόνος, στο ταξίδι υστερεί σε σχέση με το μπουσα στο μικρότερο ντεπόζιτο, άρα μικρότερη αυτονομία.
Από εμένα να πάρεις μπουσα. Και το gen 1 θα σε καλύψει.
Αφού έχεις καταλήξει ήδη. Τι Ρωτάς? :)ειμαι αναμεσα στα 2 μηχανακια που λεω και στον τιτλο.αυτο που ψαχνω ειναι τι θεματα εχει το καθενα και αν εχει.τι ανεση επισης στο δικαβαλο μονοκαβαλο τι να προσεχω οταν θα παω να δω καποιο απο τα 2.ποσο ανεση εχει το ενα με το αλλο σε θεμα οδηγησης και πολυωρης οδηγησης και δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι αλλο.
Αν η συνεπιβάτιδα δεν είναι μέχρι 1,65 και 50 κιλά, προδιαγραφών petite δηλαδή, θα αγανακτήσει επάνω στο gsxr. Με συνεπιβάτη απλά ξέχνα τις αποσκευές. Σε περιορίζει δηλαδή.
Για μόνος, στο ταξίδι υστερεί σε σχέση με το μπουσα στο μικρότερο ντεπόζιτο, άρα μικρότερη αυτονομία.
Από εμένα να πάρεις μπουσα. Και το gen 1 θα σε καλύψει.ευχαριστω για την πληροφορια φιλε γιωργο!το ατιμο το gen1 δεν μου αρεσει τοσο σε ομορφια οσο το gen2!εχω και την καγκουρια λιγο στο κεφαλι μου
ειμαι αναμεσα στα 2 μηχανακια που λεω και στον τιτλο.αυτο που ψαχνω ειναι τι θεματα εχει το καθενα και αν εχει.τι ανεση επισης στο δικαβαλο μονοκαβαλο τι να προσεχω οταν θα παω να δω καποιο απο τα 2.ποσο ανεση εχει το ενα με το αλλο σε θεμα οδηγησης και πολυωρης οδηγησης και δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι αλλο.
Το Κ5 το έχει φίλος σου έγραψες. Δεν έχεις ανέβει επάνω να δεις πως είναι? Δεν το έχεις οδηγήσει?
Το Κ5 το έχει φίλος σου έγραψες. Δεν έχεις ανέβει επάνω να δεις πως είναι? Δεν το έχεις οδηγήσει? εχω κατσει πανω δεν το εχω παει βολτα.αρα δεν μπορω να εχω αποψη ανεσης η μη.
Το μόνο κοινό που έχουν τα 2 μηχανάκια είναι ότι τα βγάζει τον ίδιο το εργοστάσιο. Επειδή δεν βλέπω από αυτά που γράφεις να έχεις εμπειρία με μεγάλης ιπποδύναμης μοτο το Κ5 ειναι και πολύ δυνατό και πολύ νευρικό και για την χρήση που το θέλεις δεν κάνει. Οπότε busa
Το μόνο κοινό που έχουν τα 2 μηχανάκια είναι ότι τα βγάζει τον ίδιο το εργοστάσιο. Επειδή δεν βλέπω από αυτά που γράφεις να έχεις εμπειρία με μεγάλης ιπποδύναμης μοτο το Κ5 ειναι και πολύ δυνατό και πολύ νευρικό και για την χρήση που το θέλεις δεν κάνει. Οπότε busa
Σαφως και δεν εχω εμπειρεια απο μεγαλη ιπποδυναμη αφου απο τα 80 αλογα θα παω στα 100+ παντως σε ευχαριστω για την πληροφορια!
Σαφως και δεν εχω εμπειρεια απο μεγαλη ιπποδυναμη αφου απο τα 80 αλογα θα παω στα 100+ παντως σε ευχαριστω για την πληροφορια!
150+
Έχει διαφορά :D
Θα πρέπει να πάρεις τουλάχιστον μια καλή βόλτα το k5 του φίλου. Εγω ψηφίζω gsxr :D αλλά όχι ,χωρίς να το έχεις πάρει εστω μία φορά. Είναι λίγο απότομο το άλμα από το 83 στο 2005:D
Στο busa, πιο άνετη θεση συνεπιβάτη, καλύτερο στις μακρινές βόλτες (αν δεν είσαι ψηλός). Το Κ5 πιο νευρικό, SS, καλύτερα φρένα (σε σχέση με busa). Και τα δυο έχουν πολύ γκάζι! Θέλει σύνεση. Πάρε όποιο νομίζεις ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις.
Nostradamus
04/01/2020, 15:45
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί το busa είναι λιγότερο επικίνδυνο από το gsxr.
Μετά γιατί το gsxr είναι λιγότερο επικίνδυνο από το busa.
Ο παλικαρος έρχεται από παπιο λέει. Τα ίδια είναι και τα δύο όσον αφορά τους κινδύνους.
Από εκεί και πέρα για βόλτες σ/κ εγώ θα έπαιρνα το τζιξερ. Για καμιά πιο μακρινή η και/για πιο καθημερινή χρήση το busa.
Ο παλικαρος έρχεται από παπιο λέει. Τα ίδια είναι και τα δύο όσον αφορά τους κινδύνους.
Είχε ένα 750άρι τετρακύλινδρο πέρσι. Άρα ξέρει από μοτοσυκλέτες και δεν έχει εμπειρία μόνο από παπιά. Βέβαια το άλμα από τα 82 άλογα στα 150+ δεν είναι μεγάλο, οπότε χρειάζεται σύνεση και όχι περιέργεια.
Τωρα εχω ενα innova!ειχα στην κατοχη μου ενα xj750 του 83 που το εδωσα περυσι....
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί το busa είναι λιγότερο επικίνδυνο από το gsxr.
Μετά γιατί το gsxr είναι λιγότερο επικίνδυνο από το busa.
Από εκεί και πέρα για βόλτες σ/κ εγώ θα έπαιρνα το τζιξερ. Για καμιά πιο μακρινή η και/για πιο καθημερινή χρήση το busa.
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι και τα 2 επικίνδυνα. Το 1000αρι (αν είναι το Κ5) απλά είναι ποιο νευρικό σε σχέση με το 1300. Κατά τα άλλα και τα 2 με το μυαλό στον καρπό can take you to another dimension.....
TONYBANDIT
04/01/2020, 18:29
Η άποψη μου κανένα από τα 2.Εχω φίλο με k5 και πολλούς φίλους και γνωστούς με busa..
Το k5 ήταν από το 2005 έως κι το 2015 περίπου το πιο πύραυλος χιλιαρι και το πιο νευρικό. Δεν έχει ηλεκτρονικά μαραφέτια όπως traction,abs,και είναι πανάλαφρο. Ορισμένα κάναν ρωγμές στο πλαίσιο κυρίως σε βάρβαρη οδήγηση όπως σούζες ε το κλπ. Του φίλου μο έχει 150000 χμ με μόνο πρόβλημα έναν ανορθωτή..
Πάμε στο busa. Για πόλη το ξεχνάς. Τρώει λάστιχα για πρωινό, ενώ φρένα για μεσημεριανό. Ζημιές δεν βγάζει ιδιαίτερες.
Συμπεράσματικα και τα 2 απαιτούν μεγάλη εμπειρία και υψηλό κόστος χρήσης. Προτιμότερο ένα 600αρι γενικής χρήσης όπως cbf 600.fazer 600,bandit 650 και αργότερα βλέπεις.
doctor_john
04/01/2020, 19:42
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι και τα 2 επικίνδυνα. Το 1000αρι (αν είναι το Κ5) απλά είναι ποιο νευρικό σε σχέση με το 1300. Κατά τα άλλα και τα 2 με το μυαλό στον καρπό can take your brain to another dimension.....
pay close attention...
413877
μια που αναφέρθηκε το xj750 παρακάτω είναι ένα project απο αυτά που αξίζει να μελετήσει κάποιος.
https://www.bikeexif.com/turbocharged-yamaha-xj750-maxim-restomod
Βέβαια το άλμα από τα 82 άλογα στα 150+ δεν είναι μεγάλο....
Σωστά, δεν είναι μεγάλο, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
Lioulios
04/01/2020, 23:05
Το 15τίας με τα 9κ χλμ ο φιλος σου , ποσο στο αφηνει ?
Μπουσα εχεις βρει ; ή κοιτας γενικα και εισαι γυρω στο 8άρι;
15 χρονών μηχανάκι με 9χ χλμ?
ναι φιλε μου ειναι απο γνωστο μου!
Τότε, για ποιο λόγο να χάσεις έστω κ ένα λεπτο από τη ζωή σου για να στο κοιτάξει ένας μάστορας?
DoctoR_k6
05/01/2020, 00:45
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που έκανε 9Κ σε 15 χρόνια...
Πάρε busa καλύτερα.
Αν το έχει φίλος σου το Κ5 κ σου άρεσε θα το είχες τσιμπήσει ήδη.
patsavour
05/01/2020, 01:27
με την εμπειρια που εχεις κανενα απ τα δυο,παρε ενα ευρειας χρησης ηπιο 600 και καλα χιλιομετρα.
Nostradamus
05/01/2020, 01:28
Είχε ένα 750άρι τετρακύλινδρο πέρσι. Άρα ξέρει από μοτοσυκλέτες και δεν έχει εμπειρία μόνο από παπιά. Βέβαια το άλμα από τα 82 άλογα στα 150+ δεν είναι μεγάλο, οπότε χρειάζεται σύνεση και όχι περιέργεια.
Αν το είχε από το '83 το xj ναι παίζει να ξέρει από μοτοσακα..
Βέβαια το xj του '83 με busa η τζιξερ Κ5, έχουν σχέση οπως τα κλαρίνα με τα μπολσοι ένα πράγμα.... :lol:
Όπως και να έχει, όλα πάνε όπως θα δοκιμάσεις να τα πας.
Συνεχίζω να πιστεύω, προσωπικά, ότι το busa μου μοιάζει πιο σωστή επιλογή.
Don't feed the trolls ρεεε...:D.Η έστω μη δίνεται συμβουλές τόσο χαλαρά τύπου πάρε μπουσα αντί για k5......μεγάλε τράβα και τα δύο σε ένα μάστορα...Και καλά ξεμπερδέματα...σε κάνα 2 μήνο άντε 6μηνο στο τσακιρ κεφι το χεις πουλήσει και ψάχνεις για tdm tracer κλπ κλπ...:p
argiris34
05/01/2020, 09:13
Κανενα απο τα δυο, η μεχρι τωρα εμπειρια σου τα κανει και τα δυο επικίνδυνα
Πσ μη σου φαίνεται παραξενο κ5 με 9κ κμ το δικο μου έχει 18κ
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησης και το χρονο σας!τωρα οσο για κατω απο 1000 κυβικα δεν θα πεσω σιγουρα :D:D:D
doctor_john
05/01/2020, 10:04
Δεν "πεφτεις" αλλά "χρησιμοποιείς", έχει να κάνει με τον τρόπο που διαμορφώνεις αξίες :lol:
Θα είναι η πρώτη σου μοτό με clip on?
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησης και το χρονο σας!τωρα οσο για κατω απο 1000 κυβικα δεν θα πεσω σιγουρα :D:D:D
Δες και το Triumph Scrambler 1200 :bawl:
Φίλε,πάρε busa.
Πάντα ήθελα να το πω!
:lol:
Επειδή το section είναι "αναζητήσεις και προβληματισμοί".... Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι 1000+ κυβικά; 150+ ίππους;η Ελλάδα δεν έχει και πολλούς δρόμους να τους διαχειριστείς άνετα..;)
Επειδή το section είναι "αναζητήσεις και προβληματισμοί".... Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι 1000+ κυβικά; 150+ ίππους;η Ελλάδα δεν έχει και πολλούς δρόμους να τους διαχειριστείς άνετα..;)
Εμείς θέλουμε άλογα ρε φίλε. Εσύ τι ζόρι τραβάς? :p
Αν είχαν όλοι ό,τι χρειάζονταν/χρησιμοποιούσαν...
Εεε μα πες τα!ειμαι και νεολαιρα!ειμαι και καγκουρο! :D
Αυτό που προσπαθούν 5-10 άτομα να πουν είναι...........Εχμμμ.....Ακριβώς επειδή είσαι νεολαιαρα και καγκουρό μην πάρεις τέτοιο μότο για ευνόητους λόγους αλλά όπως έχει αποδειχθεί από 7363626 θρεντ τέτοιου περιεχομένου στου κουφού την πόρτα όσο θελεις βροντα....οπότε μαν μου πάρε ότι θες εκεί και νομίζεις εσύ καλύτερο και μετά ισχύουν όλα τα άλλα που σου έγραψα πριν περί τρεισερ tdm κλπ.....α δεεειιιις...Δεν είσαι ο πρώτος με τέτοιες βλέψεις περί γκαζιού και καγκουριας και δικαβαλου και και και μπλα μπλα μπλα..οπότε...:uplate:
Αυτό που προσπαθούν 5-10 άτομα να πουν είναι...........Εχμμμ.....Ακριβώς επειδή είσαι νεολαιαρα και καγκουρό μην πάρεις τέτοιο μότο για ευνόητους λόγους αλλά όπως έχει αποδειχθεί από 7363626 θρεντ τέτοιου περιεχομένου στου κουφού την πόρτα όσο θελεις βροντα....οπότε μαν μου πάρε ότι θες εκεί και νομίζεις εσύ καλύτερο και μετά ισχύουν όλα τα άλλα που σου έγραψα πριν περί τρεισερ tdm κλπ.....α δεεειιιις...Δεν είσαι ο πρώτος με τέτοιες βλέψεις περί γκαζιού και καγκουριας και δικαβαλου και και και μπλα μπλα μπλα..οπότε...:uplate:
τεος χαβαλε κανω!το ποστ το εφτιαξα να παρω γνωμες για βλαβες και για θεμα ανεσης ωστε να μην την πατησω και παρω ενα ζημιαρικο μηχανακι.επισης ειμαι νεος αλλα εχω καλο μετρο στο χερι μου δεν ειμαι απο τα ατομα που γραφουν 5τες στην θηβων!παντως καθε γνωμη ευπροσδεκτη!
Μωρέ όλα στο πνεύμα του χαβαλέ τα λέμε απλά μερικές φορές υπάρχει και μαι δόση σοβαρότητας...θες σοβαρή άποψη??Αν πάρεις k5 ξέχνα την άνεση....ΞΕΧΝΑ ΤΗ...Είναι ss..δικαβαλο επίσης...τα κλιπ ον ειδικά μέσα στην κίνηση είναι ένα δράμα...οσο για το μπουσα το βάρος του το κάνει αδιάφορο τελείως είναι μόνο για εθνική οδό στην καλύτερη απλά έχει καλύτερη θέση οδήγησης απ το k5....γκάζι έχουν και τα δύο αλλά λογο κατανάλωσης πίστεψε με δε το θες...δες κάτι κάτω από 800cc να το χαρείς περισσότερο το μότο να γουστάρεις και κάτι με πιο όρθια θέση οδήγησης με τιμόνι....πλέον έχει άπειρα ωραία μηχανάκια έτσι...Όσο για ζημιές...Μόνο το πλαίσιο στο k5 θέλει σοβαρό ελενχο και Προφανώς ότι και να πάρεις ένα τσεκ σε μάστορα ασυζητητί...Αυτά...καλοτάξιδο οτι και αν πάρεις και εξοπλισμό.....:wave2:
Μωρέ όλα στο πνεύμα του χαβαλέ τα λέμε απλά μερικές φορές υπάρχει και μαι δόση σοβαρότητας...θες σοβαρή άποψη??Αν πάρεις k5 ξέχνα την άνεση....ΞΕΧΝΑ ΤΗ...Είναι ss..δικαβαλο επίσης...τα κλιπ ον ειδικά μέσα στην κίνηση είναι ένα δράμα...οσο για το μπουσα το βάρος του το κάνει αδιάφορο τελείως είναι μόνο για εθνική οδό στην καλύτερη απλά έχει καλύτερη θέση οδήγησης απ το k5....γκάζι έχουν και τα δύο αλλά λογο κατανάλωσης πίστεψε με δε το θες...δες κάτι κάτω από 800cc να το χαρείς περισσότερο το μότο να γουστάρεις και κάτι με πιο όρθια θέση οδήγησης με τιμόνι....πλέον έχει άπειρα ωραία μηχανάκια έτσι...Όσο για ζημιές...Μόνο το πλαίσιο στο k5 θέλει σοβαρό ελενχο και Προφανώς ότι και να πάρεις ένα τσεκ σε μάστορα ασυζητητί...Αυτά...καλοτάξιδο οτι και αν πάρεις και εξοπλισμό.....:wave2:
σε ευχαριστω!!!:a08::a013:
Ρε μαζί σας, κι εγώ θέλω:D
Αλλά όταν ΔΕΝ υπάρχει χώρος να τα αμολήσεις, να τα τρέξεις ρε παιδί μου, τζάμπα τα κόστη τους....
Σαν να έχεις γκαρσονιέρα κι εσύ να παίρνεις για ζώο συντροφιάς έναν... Μολοσσό:p
Το ότι στα 40 χρόνια που άλλαξα άπειρα μΕχανάκια δεν είχα ποτέ στη κατοχή μου (άλλο το τι έχω οδηγήσει πολλάκις) πάνω από 600 κυβικά και πάνω από 2 κυλίνδρους οφείλεται σε αυτό ακριβώς.... Μια δυο βόλτες των 500 χλμ τον χρόνο που άνετα τις κάνει αυτό που έχω τώρα, δεν δικαιολογεί το κόστος και δυχρησία (που είπε και ο τεος πιο πάνω) για την καθημερινή μου μετακίνηση και μικρές βόλτες....
Καλή τύχη ότι και αν πάρεις, κουβέντα κάνουμε εδώ:wave2:
Ρε μαζί σας, κι εγώ θέλω:D
Αλλά όταν ΔΕΝ υπάρχει χώρος να τα αμολήσεις, να τα τρέξεις ρε παιδί μου, τζάμπα τα κόστη τους....
Σαν να έχεις γκαρσονιέρα κι εσύ να παίρνεις για ζώο συντροφιάς έναν... Μολοσσό:p
συμφωνω οτι δεν εχουμε χωρο!αλλα εχουν αλλη ομορφια τα ατιμα!:tooth:
kostaspetrou
06/01/2020, 18:51
Busa πάρε.
Τώρα το τί χρειάζεται κανείς και το τί θέλει δε χρειάζεται να ταυτίζονται.
Αν ήταν έτσι θα παίρναμε μηχανάκια με 40 άλογα και τελική γύρω στα 160.
Μια χαρά μπορείς να κάνεις ανοίγματα με το busa με ασφάλεια.
Υπάρχουν σημεία
1)με δρόμο κλεισμένο
2) απλής κατεύθυνσης
3) τεράστια ορατότητα.
Απλά μην μπεις στη διαδικασία ν' ανοίγεις αν δεν ισχύουν ΟΛΑ τα παραπάνω.
Σε σχέση με το Κ5 είναι πολύ πιο άνετο, καλύτερο για τον συνεπιβάτη και πολύ καλύτερη προστασία απ' τον αέρα.
RaGe_Raptor
06/01/2020, 19:20
Υπάρχουν σημεία
1)με δρόμο κλεισμένο
2) απλής κατεύθυνσης
3) τεράστια ορατότητα.
Απλά μην μπεις στη διαδικασία ν' ανοίγεις αν δεν ισχύουν ΟΛΑ τα παραπάνω.
ξέρω ένα τέτοιο (σημείο εννοώ) έξω από τις Σέρρες
basilis_k6
06/01/2020, 19:25
το κ5 δεν ειναι για πολλα πολλα ταξιδια με συνεπιβατη. επισης ειναι αρκετα πιο επικίνδυνο γιατι σε προκαλεί περισσοτερο να τρεξεις σε μερη που δεν θα πρεπε. το αλλο ειναι λίγο πιο βαρυ σε όλα του, εκτος απο μεγάλες ευθειες δεν κάνει κατι άλλο καλύτερα αλλα με γυναικα πισω παει παντου, το κ5 δεν παει. απο αξιοπιστία ειναι και τα δυο στην κορυφη πραγματικά. ουτε λαμπα δεν θα σου καεί αν ειναι σωστα συντηρημένα και σωστα οδηγημένα.
παντως καλό θα ήταν να το οδηγησεις, εχει τριπλάσιο γκαζι απο αυτο που οδηγουσες, ασε τα νουμερα, στο δρομο και τα δυο ειναι τρομακτικα γρηγορα.
το κ5 δεν ειναι για πολλα πολλα ταξιδια με συνεπιβατη. επισης ειναι αρκετα πιο επικίνδυνο γιατι σε προκαλεί περισσοτερο να τρεξεις σε μερη που δεν θα πρεπε. το αλλο ειναι λίγο πιο βαρυ σε όλα του, εκτος απο μεγάλες ευθειες δεν κάνει κατι άλλο καλύτερα αλλα με γυναικα πισω παει παντου, το κ5 δεν παει. απο αξιοπιστία ειναι και τα δυο στην κορυφη πραγματικά. ουτε λαμπα δεν θα σου καεί αν ειναι σωστα συντηρημένα και σωστα οδηγημένα.
παντως καλό θα ήταν να το οδηγησεις, εχει τριπλάσιο γκαζι απο αυτο που οδηγουσες, ασε τα νουμερα, στο δρομο και τα δυο ειναι τρομακτικα γρηγορα.
αυτο εχει σημασια φιλε βασιλη για εμενα να ειναι αξιοπιστο!παντως γενικα δεν ειμαι και τυπος να μπω γονατο το θελω για νορμαλ κατασταση!
αυτο εχει σημασια φιλε βασιλη για εμενα να ειναι αξιοπιστο!παντως γενικα δεν ειμαι και τυπος να μπω γονατο το θελω για νορμαλ κατασταση!
Μπούζα ΤΕΛΟΣ
1300cc για "νορμάλ κατάσταση" ακούγεται εξαιρετικό. Προχώρα άφοβα!
RaGe_Raptor
07/01/2020, 17:33
Μπούζα ΤΕΛΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=OY8w6UbFbTk&list=PLUOQqhW0ZDqPgeN5H7nOU0bmqBRsB8iW_&index=2&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=OY8w6UbFbTk&list=PLUOQqhW0ZDqPgeN5H7nOU0bmqBRsB8iW_&index=2&t=0s
:lol::bawl::lol: χχαχαχ καπως ετσι .
kostaspetrou
07/01/2020, 18:50
ξέρω ένα τέτοιο (σημείο εννοώ) έξω από τις Σέρρες
Υπάρχουν πάρα πολλά σε πολλές περιοχές, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.
rainmike
08/01/2020, 08:25
Αγορίνα σκέψου το καλά πάντως κατα πόσο καλυπτουν τις ανάγκες σου.Αν μπορείς καβάλησε έστω και ένα απο τα 2 γιατί καλά τα λόγια
αλλά στην πράξη θα καταλάβεις.
Τώρα ψάχνεις λόγους για να το πάρεις αργότερα παίζει να ψάχνεις λόγους για να μην το πάρεις;)
doctor_john
08/01/2020, 09:26
1300cc για "νορμάλ κατάσταση" ακούγεται εξαιρετικό. Προχώρα άφοβα!
Πως να τον "κατηγορήσεις" που θέλει busa για st όταν ένα μεγάλο μέρος κόσμου πέρνει 3000lt - 5500lt για να πηγαίνει
τα παιδιά σχολείο;
Τουλάχιστον δεν μας κοστίζει όσο αυτοί.
Του αρέσει, πολύ ακριβό δεν είναι, θα επωμιστεί το κόστος συντήρισης και θα βγάλει τα συμπεράσματα του.
Καλύτερα να αποφύγεις αυτές τις δηλώσεις :lol: είναι σα να λες "δεν θέλω νερό στο τραπεζι" με τα μακαρόνια...
Και στο όνομα της λογικής, βάζε αληθινά λάστιχα στο παπί σου. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτή τη γελοία μόδα των στενών
με χαμηλό προφίλ... ;)
Πως να τον "κατηγορήσεις" που θέλει busa για st όταν ένα μεγάλο μέρος κόσμου πέρνει 3000lt - 5500lt για να πηγαίνει
τα παιδιά σχολείο;
Τουλάχιστον δεν μας κοστίζει όσο αυτοί.
Του αρέσει, πολύ ακριβό δεν είναι, θα επωμιστεί το κόστος συντήρισης και θα βγάλει τα συμπεράσματα του.
Με βυτιοφόρο τα πάει ? :bawl:
RaGe_Raptor
08/01/2020, 09:40
5.500lt κινητήρα? κανα τάνκερ θα είναι :D
doctor_john
08/01/2020, 09:43
Τα λέω λάθος; τώρα τις γιορτές κυκλοφόρισα πολύ στο λεκανοπέδιο και έφαγα κίνηση με το κουτάλι.
Ίσως είχα καιρό να μας απολαύσω αλλά ρε 'συ, βρέθηκα σε σοκ με τα οχήματα που κυκλοφορούν.
Αυτό δεν είναι ζούγκλα, η ζούγκλα έχει ισορροπία. Αυτό είναι μια εκρηξη σε αργή κίνηση.
RaGe_Raptor
23/01/2020, 20:20
Φιλε lioulios το Κ5 γυρω στα 4χιλιαρικα το παιρνω τιμη για εμενα!αν και ολα τοσο παιζουν στο car.gr αλλα με παραπανω χιλιομετρα.Και τα καλα busa ειναι γυρω στο 8αρι τα εχω δει βεβαια ειναι τεραστια διαφορα στην τιμη!
βρε συ μπούσα,από το ιννόβα του άβαταρ θα πας στο Χαγιαμπούσα?
Ειχα 750 φιλε μου!εχω μια εμπειρια!
Lioulios
23/01/2020, 22:34
Οκ καταλαβα .
Επειδη ετοιμαζεται να γινει μαλακια διχως αυριο... αλλα δεν θα το καταλαβεις τωρα . Μετα θα το καταλαβεις ...
Ολοι εχουμε κανει τετοιες.
κοιτα παρε το κ 1000 που με τα χλμ που εχει θα πουληθει ευκολα οσο το πηρες και η χασουρα θα ναι μηδαμινη .
Τα μπουσα δυσκολα φευγουν σε καλα χρηματα αν δεν ειναι φορτωμενα εξτρα ...
Λεω γω τωρα