PDA

View Full Version : Μοναστηρακι, τα γνωστα...

zopas
19/01/2020, 18:31
αθηνας και ερμου περιπου, ζηταδες παρα κατω, απεναντι απο ανοιχτα καταστηματα και κοσμος απειρος και ομως ανοιξαν τη σελλα του sh 150 και πηραν αδιαβροχα anorak σε χρονο ντε-τε, 110 ευρω ζημια....

Μαγκες, ασφαλιστε την σελα σας με εξτρα κουλουρα ωστε να μην ανοιγει ολοκληρωτικα...λεω εγω τωρα...

zopas
26/01/2020, 18:20
εδεσε το γλυκο...διπλα στον υπευθυνο σε σουπερ μαρκετ αφησα για λιγο τα γαντια μου για να ψωνισω, σημερα που πηγα να ψαξω στο κρανος μου να τα βρω ειχαν κανει φτερα...σας λεω κλεβουνε παντου αβερτα παιδια, καντε κουμαντο να μην χασετε πραγματα..εγω παω για ευχελαιο..

andreastwin
26/01/2020, 18:58
εδεσε το γλυκο...διπλα στον υπευθυνο σε σουπερ μαρκετ αφησα για λιγο τα γαντια μου για να ψωνισω, σημερα που πηγα να ψαξω στο κρανος μου να τα βρω ειχαν κανει φτερα...σας λεω κλεβουνε παντου αβερτα παιδια, καντε κουμαντο να μην χασετε πραγματα..εγω παω για ευχελαιο..

:hmm::hmm::hmm:

MG
28/01/2020, 10:14

τωρα αν σου πω οτι καταλαβα... θα σου πω ψεμματα

Panos76
28/01/2020, 10:23
τωρα αν σου πω οτι καταλαβα... θα σου πω ψεμματα

Είχε βάλει τα γάντια μέσα στο κράνος, το άφησε στον γκισέ του s/m και όταν επέστρεψε, πήγε σπίτι, άφησε το κράνος και σήμερα το πρωϊ που πήγε να πάρει τα γάντια, αυτά δεν ήταν μέσα στο κράνος.

Πάντως δεν αποκλείεται να έπεσαν!

Όπως είχα γράψει και άλλη φορά, είχα πριν χρόνια αφήσει στον γάντζο του σκούτερ ψώνια, παρκάρω έξω από φούρνο, αγοράζω ψωμί, βγαίνω και πριν καβαλήσω, διαπιστώνω ότι μου έφαγαν κάτι τα παιδικά γάλατα. Μου είχε κάνει εντύπωση που δεν πήραν όλες τις σακούλες παρά μόνο τα γάλατα!

Θησείο - Μοναστηράκι τα περιστατικά άπειρα. Στο Θησείο παρκάρω όταν χρειαστεί, πάντα κοντά σε άλλα μηχανάκια με κόσμο.

ΟΚΤΑΝΙΟ
28/01/2020, 10:28
...δηλαδη δε το φορεσε το κρανος για να εβλεπε οτι τα γαντια δεν ειναι μεσα, σωστα?

Panos76
28/01/2020, 10:36
...δηλαδη δε το φορεσε το κρανος για να εβλεπε οτι τα γαντια δεν ειναι μεσα, σωστα?

Έτσι κατάλαβα.

sniper
28/01/2020, 10:47

E μπορεί να είχα παρκάρει τη μηχανή και να πήγε καπάκι με τα ποδια Σ/Μ... Μην είμαστε στην τσίτα όλοι.

BLiTzER
28/01/2020, 10:58
Ποιος αφήνει το κράνος του στον γκισέ ενός καταστήματος; .

doctor_john
28/01/2020, 11:21
Αυτή η συνήθεια να βάζει κανείς τα γάντια στο κράνος είναι πολύ επικίνδυνη για το δέρμα του κεφαλιού.

sniper
28/01/2020, 12:12

Aυτός. 1-0

ΟΚΤΑΝΙΟ
28/01/2020, 12:48

Κοιτα, αν ειναι κρανος του 10ρικου απο τα lidl, δε βλεπω το λογο να μη το αφησει καποιος καπου, οπουδηποτε...

MAIK72
28/01/2020, 13:19

Εγώ ,όταν πάω στα jumbo, αλλά παίρνω καρτελάκι με νουμεράκι

nikonian
29/05/2020, 13:04
Τα τελευταία χρόνια, στην Αθήνα κυκλοφορώ καθημερινά με κάτι τζετ των 30 ευρώ και όταν σταματάω, τα βάζω στην μπαγκαζιέρα, χωρίς να την κλειδώσω, για μην μου την σπάσουνε.
Τώρα αν κάποιος μου κλέψει ένα κράνος των 30 ευρώ , ταλαιπωρημένο, μάλλον θα έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα. Χαλάλι του.

panavour
29/05/2020, 16:02
Τα τελευταία χρόνια, στην Αθήνα κυκλοφορώ καθημερινά με κάτι τζετ των 30 ευρώ και όταν σταματάω, τα βάζω στην μπαγκαζιέρα, χωρίς να την κλειδώσω, για μην μου την σπάσουνε.
Τώρα αν κάποιος μου κλέψει ένα κράνος των 30 ευρώ , ταλαιπωρημένο, μάλλον θα έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα. Χαλάλι του.

αμα εισαι εξαρτημενος στην πρεζα ολα εχουν αξια ακομα και το τιποτα.