PDA

View Full Version : Ψαχνω parking στη Θεσσαλονίκη

Nyxasis
20/01/2020, 09:46
Καλημέρα φίλοι και φίλες.

Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στα αγοράσματα της πρώτης μου μηχανής, και μετά από μία σύντομη βόλτα στην περιοχή που μένω, παρατήρησα ότι λίγα είναι τα σημεία που θα δεις αρκετές παρκαρισμένες μηχανές τα βράδια. Επομένως σκέφτομαι να ψάξω κάποιο πάρκινγκ για να μπορώ να κοιμάμαι και τα βράδια πιο εύκολα.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο φθήνό (προτιμότερα) πάρκινγκ που να δέχονται μηχανές κοντά στην περιοχή: Θεσσαλονίκη, αρχές Ολυμπιάδος/Κασσάνδρου (δυτικά); Δεν περιμένω να βρω κάτι δίπλα στο σπίτι μου αλλά δε θα ήθελα να περπατάω πάνω από 10λεπτο κάθε φορά που θέλω να οδηγήσω μέχρι κάπου.

'Φχαριστώ!

Parking
20/01/2020, 09:50
Λυπάμαι δεν έχω τίποτα Θεσσαλονίκη :D

OldMan
20/01/2020, 12:10
Παπαδοπουλος Παυλος, Ολυμπιαδος 127, 2310212706..

Nyxasis
20/01/2020, 13:48
Σε ευχαριστώ! Αν και είναι λίγο μακριά θα τους πάρω να ρωτήσω τιμές.

OldMan
20/01/2020, 14:44
Μακρια δεν ειναι αλλα βαριεσαι να περπατας ανηφορα, τεμπελακο.. :p

sniper
20/01/2020, 14:47
... αλλά δε θα ήθελα να περπατάω πάνω από 10λεπτο κάθε φορά που θέλω να οδηγήσω μέχρι κάπου.

...

Αν βαριέσαι, ένα καλό λουκέτο, αλυσίδα με καλύτερο λουκέτο και δέσιμο κάπου σταθερά, συναγερμό με GPS κλπ κλπ κλπ.

Θα στην κλέψουν βέβαια, με ό,τι και να 'χεις επάνω, οπότε θα περπατάς συνέχεια μετά.

ptc
20/01/2020, 16:55
Μακρια δεν ειναι αλλα βαριεσαι να περπατας ανηφορα, τεμπελακο.. :p

Αρχές Ολυμπιαδος (δυτικά) που γράφει το παιδί είναι ακριβώς στην άλλη πλευρά της οδού. Προς Βαρδάρη δλδ. Το 127 πρέπει να είναι πίσω από τουρκικό προξενείο. Μιλάμε για είκοσι λεπτά περπάτημα.

Nyxasis
20/01/2020, 18:30
Αν βαριέσαι, ένα καλό λουκέτο, αλυσίδα με καλύτερο λουκέτο και δέσιμο κάπου σταθερά, συναγερμό με GPS κλπ κλπ κλπ.

Θα στην κλέψουν βέβαια, με ό,τι και να 'χεις επάνω, οπότε θα περπατάς συνέχεια μετά.

Αυτο θα το συνδυαζα με ασφαλιση κλοπης αλλα δεν το εχω κοιταξει ακομα.

Nyxasis
20/01/2020, 18:31
Αρχές Ολυμπιαδος (δυτικά) που γράφει το παιδί είναι ακριβώς στην άλλη πλευρά της οδού. Προς Βαρδάρη δλδ. Το 127 πρέπει να είναι πίσω από τουρκικό προξενείο. Μιλάμε για είκοσι λεπτά περπάτημα.

Ειναι 20 λεπτα και βαλε, η μηχανη θα ειναι κυριως για μεσα στην πολη, το θεωρω χαμενα λεφτα αν προκειται να σπαταλαω καθε φορα μιση ωρα μεχρι να ανεβω πανω της.

tsiggeno
20/01/2020, 18:52
στην Κάλβου με Ολύμπου γωνία έχει πάρκινγκ σε λογική τιμή και αρκετά κοντά στο σπίτι σου (πιστεύω λιγότερα απο 10 λεπτά περπάτημα

ptc
20/01/2020, 18:53
Τα πιο κοντινα που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο (https://foursquare.com/v/parking-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82-parking--%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF/4ef2136f754af262fa0bdbf6) κι αυτο (https://goo.gl/maps/Fbv5cdFA6gGTrkms6). Και τα δυο βλεπω πως ειναι 450-500 μετρα απο την αρχη της Ολυμπιαδος (περιπου 6' περπατημα). Στο πρωτο εχω πλυνει τη μηχανη μου, κομπλε το ειδα. Για το δευτερο δεν ξερω κατι παραπανω.

bros 650
20/01/2020, 19:30
Γιατί δεν ψάχνεις ένα ισόγειο μαγαζάκι μικρό μέσα σε κανένα στενό στην γειτονιά σου θα το βάζεις μέσα και θα το έχεις και σαν αποθήκη συνεργείο

Bowleno
20/01/2020, 20:01
Γιατί δεν ψάχνεις ένα ισόγειο μαγαζάκι μικρό μέσα σε κανένα στενό στην γειτονιά σου θα το βάζεις μέσα και θα το έχεις και σαν αποθήκη συνεργείο

Έχεις καμιά ιδέα πόσο πάνε τα νοίκια η τα πετάς έτσι για να περνά η ώρα; Αν ήταν τόσο φτηνό και απλό θα το κάναμε όλοι...

Pew
20/01/2020, 20:35

:bawl:

Sebastian1980
20/01/2020, 20:53

Αυτό θα θέλαμε όλοι όσοι έχουμε μοτό αλλά λίγο δύσκολο με 25-30€ το μήνα.
Nyxasis καλός ήρθες στο φόρουμ.
Με λίγο ψάξιμο όλο και κάποιο πάρκινγκ θα βρεις.
Καλύτερα να περπατήσεις λίγο παραπάνω παρά να έχεις το άγχος αν θα την βρεις εκεί.

Nyxasis
20/01/2020, 21:28
Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Και εγω μετα απο μια συντομη βολτα στην περιοχη σημερα το απογευμα αυτα βρηκα λιγο πολυ. Θα συγκρινω τιμες και αποστασεις και θα αποφασισω.

OldMan
21/01/2020, 14:11
Αρχές Ολυμπιαδος (δυτικά) που γράφει το παιδί είναι ακριβώς στην άλλη πλευρά της οδού. Προς Βαρδάρη δλδ.
ΕΕε ΟΚ.. Τα Περιστερια ειναι διπλα.. Παει στην πλατεια, τσιμπαει την πιο σκατοφατσα που θα βρει και με ενα 20αρικακι τον μηνα τον βαζει να κοιμαται πανω στη μηχανη μαζι με την "σούστα" του..
Εναλλακτικα και για ποιο ζορικες καταστασεις, πετιεται μεχρι Καφανταρι και κανει deal στα ιδια λεφτα με τα μπαρμπουτόμουτρα που καθονται απεξω και αναπολουν κοκκαλα, κουβερτες και κουκους μονους και χαρακιρια..