Σύνδεση

View Full Version : ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΩΖΕΤΑΙ;

bmwr1100gs
29/01/2020, 22:57
Καλησπέρα,

Μοτοσικλέτα, μάλλον εγκαταλειμμένη, με πινακίδα αλλά στην ίδια θέση για πάνω από 4 χρόνια και ξεκλείδωτη, πρόσφατα "απόκτησε" χαρτί από τον Δήμο.

Το ερώτημα είναι, σώζεται και εάν ναι, με ποιον τρόπο

BLiTzER
29/01/2020, 23:21
Καλησπέρα.

Ναι, φυσικά, σώζεται.

414668

Panos76
29/01/2020, 23:42
Φοβάμαι πως δεν σώζεται φίλε μου. Σε παρόμοια περίπτωση που είχα βρει στο Χολαργό έναν μπλε "γλαρο" (παπί χόντα) αλλά χωρίς πινακίδα, μου είπαν το σηκώνει ο δήμος, χαρτιά δεν βγάζει με τίποτα, ιδιοκτήτης δεν παίζει να βρεθεί οπότε το παράτησα αβασάνιστα .

MAIK72
30/01/2020, 00:35
,

Ναι να το απαγάγεις :lol:

alexis72
30/01/2020, 00:52
χρόνια τώρα περίπου 5-6 μπορεί και παραπάνω ,υπάρχει παρατημένο ενα μαύρο honda dominator 250 χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας ,
σε ενα απο τα κεντρικότερα σημεία τής γλυφάδος ,απέναντι απο τον αγιο κων/νο ,20 απο το παλιό δημαρχείο γλυφάδας ,δίπλα ακριβώς απο την πιάτσα των ταξί ,
εχει ειδοποιηθεί ο δήμος δεκάδες φορές αλλά το honda παραμένει εκεί....το μόνο που εκαναν ηταν ,ενώ ηταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο τώρα το εβαλαν κάτω απο ενα δεντρο (μάλλον ελιά ειναι)

doctor_john
30/01/2020, 07:07
To κάνουν και στην Μάνη για το δάκο και την μουχρίτσα, δύο χόντα ανα στρέμα νομίζω.

karellen
30/01/2020, 07:16
To κάνουν και στην Μάνη για το δάκο και την μουχρίτσα, δύο χόντα ανα στρέμα νομίζω.

:bawl:
Και στους Γαργαλιάνους για τον περονόσπορο.

typhoon
30/01/2020, 08:11
Το χαρτί απ τον Δήμο, στα αρχ... σου
Το ότι υπάρχουν πινακίδες είναι καλό.

Το θέμα είναι να βρεις το κάτοχο (μπορεί να είναι μακαρίτης, μπορεί να είναι μετανάστης) κ να το μεταβίβασεις

kostaskk
30/01/2020, 12:43
χρόνια τώρα περίπου 5-6 μπορεί και παραπάνω ,υπάρχει παρατημένο ενα μαύρο honda dominator 250 χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας ,
σε ενα απο τα κεντρικότερα σημεία τής γλυφάδος ,απέναντι απο τον αγιο κων/νο ,20 απο το παλιό δημαρχείο γλυφάδας ,δίπλα ακριβώς απο την πιάτσα των ταξί ,
εχει ειδοποιηθεί ο δήμος δεκάδες φορές αλλά το honda παραμένει εκεί....το μόνο που εκαναν ηταν ,ενώ ηταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο τώρα το εβαλαν κάτω απο ενα δεντρο (μάλλον ελιά ειναι)
Μη λέτε ακριβή τοποθεσία. Αν ήμουν κλεφτρονι διαβάζοντας το ποστ σου πάω και το σηκώνω τώρα. Η άμα έχω το ίδιο πάω και ξυλωνω ανταλλακτικά. Η ψάχνω στο ίντερνετ κάποιον που ψάχνει ανταλλακτικά για αυτό,το σηκώνω και του το πουλάω.
Θα σου άρεσε να ειχες μια μότο δικιά σου στον δρόμο και ο καθένας να έλεγε πληροφορίες για το πού βρίσκετε? Πόσο καιρο έχει να κουνηθεί,κτλ?

kostaskk
30/01/2020, 12:46
Ακόμα γιατί να ειδοποιήσεις τον δήμο δεκάδες φορές για μότο που δεν σε ενοχλεί? Πώς θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης αν γυρνούσε και δεν την έβρισκε εκεί?

kostaskk
30/01/2020, 12:48
Ακόμα γιατί να ειδοποιήσεις τον δήμο δεκάδες φορές για μια μότο που δεν σε ενοχλεί? Πώς θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης αν γυρνούσε και δεν την έβρισκε εκεί?

BLiTzER
30/01/2020, 12:51
Μη λέτε ακριβή τοποθεσία. Αν ήμουν κλεφτρονι διαβάζοντας το ποστ σου πάω και το σηκώνω τώρα. Η άμα έχω το ίδιο πάω και ξυλωνω ανταλλακτικά. Η ψάχνω στο ίντερνετ κάποιον που ψάχνει ανταλλακτικά για αυτό,το σηκώνω και του το πουλάω.
Θα σου άρεσε να ειχες μια μότο δικιά σου στον δρόμο και ο καθένας να έλεγε πληροφορίες για το πού βρίσκετε? Πόσο καιρο έχει να κουνηθεί,κτλ?

Σε κάθε περίπτωση, θα βγάλεις περίπου 7€. Ούτε 4 σουβλάκια δεν παίρνεις.

alexis72
30/01/2020, 14:38

μάλλον ψιλοτρακαρισμένη η κλεμμένη ειναι ,εκεί ειναι συνέχεια ταξί μέρα - νύχτα ,οπότε για να πάει να την βουτήξει κάποιος κλέφτης ...λίγο εως πολύ δύσκολο ...αν την ειχε χάσει κάποιος σίγουρα θα την ειχε βρεί τόσα χρόνια ,αλλωστε μπάμ κάνει που ειναι ,δεν ειναι κρυμμένη μέσα σε θάμνους κλπ ,και σιγά μην παίρνει μπροστά για να την κλέψει κάποιος ,αλλωστε λείπουν πραγματάκια απο πάνω ,οπότε να πάρει μπροστά και να φύγει το ξεχνάμε..με σκασμένα και τα 2 λάστιχα κλπ

alexis72
30/01/2020, 14:44
Ακόμα γιατί να ειδοποιήσεις τον δήμο δεκάδες φορές για μότο που δεν σε ενοχλεί? Πώς θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης αν γυρνούσε και δεν την έβρισκε εκεί?

εχουμε ειδοποιήσει και εγώ και αλλοι δημαρχείο κ αστυνομία για παρατημένη η κλεμμένη για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της ( λείπει η πινακίδα)
αμα υπήρχε ιδιοκτήτης ...δεν θα την παράταγε εκεί 6χρόνια+ ,εκτός αν πήγε να κάνει μπανιο κ πνίγηκε...20μέτρα ειναι η θάλασσα απο εκεί.υποθέτω μάλλον τράκαρε η ηταν κλεμμένη και την παράτησαν...πάντως λείπουν πραγματάκια απο πάνω της...

BLiTzER
30/01/2020, 14:46
20μέτρα ειναι η θάλασσα απο εκεί.

Ίσως πήγε να την πετάξει, αλλά του έμεινε.

Parking
30/01/2020, 15:03
Καλησπέρα,

Μοτοσικλέτα, μάλλον εγκαταλειμμένη, με πινακίδα αλλά στην ίδια θέση για πάνω από 4 χρόνια και ξεκλείδωτη, πρόσφατα "απόκτησε" χαρτί από τον Δήμο.

Μάζεψέ τη να μην την πάρουν
Ψάξε τον ιδιοκτήτη
Αν δεν το βρεις περίμενε να γίνει κλασσικό

Αν σε πιάσουν την ώρα που τη μαζεύεις τη γ.... σες
Πας για κλοπή

kostaskk
30/01/2020, 15:25
μάλλον ψιλοτρακαρισμένη η κλεμμένη ειναι ,εκεί ειναι συνέχεια ταξί μέρα - νύχτα ,οπότε για να πάει να την βουτήξει κάποιος κλέφτης ...λίγο εως πολύ δύσκολο ...αν την ειχε χάσει κάποιος σίγουρα θα την ειχε βρεί τόσα χρόνια ,αλλωστε μπάμ κάνει που ειναι ,δεν ειναι κρυμμένη μέσα σε θάμνους κλπ ,και σιγά μην παίρνει μπροστά για να την κλέψει κάποιος ,αλλωστε λείπουν πραγματάκια απο πάνω ,οπότε να πάρει μπροστά και να φύγει το ξεχνάμε..με σκασμένα και τα 2 λάστιχα κλπ

Την φορτωνει βράδυ σε αγροτικό η κλούβα κ γεια σας.

viper1
31/01/2020, 11:39

Ειναι απεναντι της ΕΥΠ και παρακολουθουν ποιος θα την μαζέψει και μετά θα τον μαζέψουν. Η μυστική πληροφορία της ημέρας μόνο στο στο moto.gr

buckley
31/01/2020, 11:42
Ειναι απεναντι της ΕΥΠ και παρακολουθουν ποιος θα την μαζέψει και μετά θα τον μαζέψουν. Η μυστική πληροφορία της ημέρας μόνο στο στο moto.gr

Τσουτσουβής νο 2 λέμε.Τώρα που το θυμήθηκα μέλος του φόρουμ έχει μηχανάκι που πέρασε από τα χέρια του μακαρίτη αλλά δεν πρέπει να έχει ιδέα :D

BLiTzER
31/01/2020, 11:51

Αστειεύεσαι, αλλά μου'χει τύχει ακριβώς αυτό στη ΝΥ. CBR 1000 παρκαρισμένο δίπλα σε μια κολώνα, το χάζεψα για λίγα δευτερόλεπτα επειδή δεν πολυκυκλοφορούν μοτοσικλέτες στην πόλη, και συνέχισα με την παρέα μου. 50 μέτρα παρακάτω, σκάει μαύρο SUV και κατεβαίνουν 3 τεράστιοι τύποι με μπλούζες NFL, ασφάλεια, μας έκαναν έλεγχο, μας ρωτούσαν γιατί κοιτούσαμε το μηχανάκι κτλ.

viper1
31/01/2020, 11:57
Αστειεύεσαι, αλλά μου'χει τύχει ακριβώς αυτό στη ΝΥ. CBR 1000 παρκαρισμένο δίπλα σε μια κολώνα, το χάζεψα για λίγα δευτερόλεπτα επειδή δεν πολυκυκλοφορούν μοτοσικλέτες στην πόλη, και συνέχισα με την παρέα μου. 50 μέτρα παρακάτω, σκάει μαύρο SUV και κατεβαίνουν 3 τεράστιοι τύποι με μπλούζες NFL, ασφάλεια, μας έκαναν έλεγχο, μας ρωτούσαν γιατί κοιτούσαμε το μηχανάκι κτλ.

Παντα ηταν Μπροστά η Honda.....

MAIK72
31/01/2020, 12:14
Aπαγορέυεται να κοιτάς? Τι δουλειά είχε η άσφάλεια της National Football League να σου κάνει έλεγχο?Στο γήπεδο έιχατε πάει?
Kαι απέναντι από την Ευπ να πάω και να χαζεύω δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα.

ΟΠως και να χει με παρατημένα δεν ανακατευόμαστε εκτός κι αν βρεθεί ιδιοκτήτης. ;)

Εχω ένα στην πολυκατοικία 10 χρόνια και θέλω να το βγάλω στο πεζοδρόμιο. Η τροχαία μόνο κλέφτη δεν με είπε

BLiTzER
31/01/2020, 12:16
Ασφαλίτες με πολιτικά ήταν. :p Ό,τι θέλουν μπορούν να σου πουν, αστυνομία είναι.

MAIK72
31/01/2020, 12:21
Ασφαλίτες με πολιτικά ήταν. :p Ό,τι θέλουν μπορούν να σου πουν, αστυνομία είναι.

Ιδιωτική Ασφάλεια γηπέδων διαβάζω ότι είναι . :D

teogtp
31/01/2020, 12:24
Μάζεψέ τη να μην την πάρουν
Ψάξε τον ιδιοκτήτη
Αν δεν το βρεις περίμενε να γίνει κλασσικό

Αν σε πιάσουν την ώρα που τη μαζεύεις τη γ.... σες
Πας για κλοπή

Εξαιρετική συμβουλή.
Και αν σε τσακώσουν λες ότι το έκλεψες για να μην το κλέψουν.

Parking
31/01/2020, 13:16
Εξαιρετική συμβουλή.

Αν σε πιάσουν τη γ.... ότι και να πεις
το πάμε αυτό
Πάλι θα τα λέμε ?

BLiTzER
31/01/2020, 13:20
Εξαιρετική συμβουλή.

Θα είναι πολύ απασχολημένοι να γελάνε με το χρέπι που έκλεψες για να σε τσακώσουν. :lol:

MAIK72
31/01/2020, 14:42
Και στο τελευτάιο κατσικοχώρι να το πας ,στο τέλος πάλι στην πηγάδα θα καταλήξει. Μόνο κάτι τυμβωρύχοι ΄τυπου "ρεστοράδες" βαδίζουν σε αυτά τα περίεργα μονοπάτια με τις κατσίκες.Και κάτι πιτσιρικάδες με τα άχαρτα παπιά στο Ανω Κολοκοτρωνίτσι και τα ανταλλακιτκά με το κιλό:p

Μακριά λέμε. Το κεφάλι μου το θέλω ήσυχο

buckley
31/01/2020, 14:51

Ρε μπας και φορούσαν σαν την από κάτω :hmm:,γιατί κάπου πάει το μυαλό μου :bawl:
414803

bulmont
01/02/2020, 19:18
Τσουτσουβής νο 2 λέμε.Τώρα που το θυμήθηκα μέλος του φόρουμ έχει μηχανάκι που πέρασε από τα χέρια του μακαρίτη αλλά δεν πρέπει να έχει ιδέα :D

:a021::a021::a021::a021: