Σύνδεση

View Full Version : Γνώμη για ktm950-990

Iordanis87
08/02/2020, 09:29
Γειά και χαρά σε όλους.
Είμαι στα 32 και οδηγώ 6 χρόνια ένα xt600. Ζώντας σε επαρχίες-χωριά της Ελλάδας έχω κάνει πολλά ταξίδια και υπό δύσκολες πολλές φορές συνθήκες. Επειδή έχω κουραστεί με το xt, αλλά και επειδή θα ήθελα να κάνω μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό, θα ήθελα ένα άλλο μηχανάκι. Μου αρέσει πολύ το ktm950-990 adv. Με προβληματίζει το κομμάτι της συντήρησης όσον αφορά βλάβες και έξοδα. Έψαξα σε παλαιότερες αναρτήσεις αλλά δε βρήκα πληροφορίες που να με καλύψουν. Όποιος έχει εμπειρία πάνω στο μηχανάκι ας τη μοιραστεί! Ευχαριστώ πολύ!

Akalestos
11/02/2020, 00:15
Ρε φιλε εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο μοτο δεν εχω (αν κι ειχα ΚΤΜ κι αλλα πολλα μοτο) αλλα ΚΤΜ και προβληματισμος στα εξοδα και στη συντηρηση... αστο κοιτα προς Ιαπωνα μερια καλυτερα σιγουρα υπαρχουν πολλες μοτο να καλυψουν αυτο που θες! Ασε που πιστευω οτι το 950-990 adv της ΚΤΜ ειναι καλυτερο να το παρει καποιος που κανει τουριστικο εντουρο περισσοτερο οχι για ταξιδια στο εξωτερικο... (οχι πως δε παει) τωρα ο,τι σε γεμιζει τι να πω...

panos1050
13/02/2020, 00:10
Μετά από xt 660 και εγώ πήγα στο πρώτο μου ΚΤΜ ενα 990 του 07 ,καινούργιο το είχα πάρει τότε....ωραία χρόνια
Το κράτησα 1.5 χρόνο με πάνω από 20χχλμ και δεν έβγαλε το παραμικρό.
Αργότερα πήρα και το 950 και αυτο το κράτησα κανα χρόνο και αυτο πάλι τίποτα.
Αν Γενικά τηρείς αυτά που πρέπει να κάνεις δεν θα έχεις κανένα θέμα.
Κάποια στιγμή θα αποκτήσω ακόμα ένα γιατί δεν έχει κλείσει ο κύκλος μαζί τους ,μηχανάκια έρωτας