View Full Version : Motard και 1.68
Γεια σας μάγκες, βρήκα ένα Derbi Senda 50ρι σε πάρα πολύ καλή τιμή και συμφωνήσαμε με τον πάτερα μου να πάρω πρώτα το μηχανάκι άλλα να το βγάζω βόλτα μονό με τον θειο μου σε δρόμους με χαμηλή κίνηση μέχρι να βγάλω το δίπλωμα ( πολύ σύντομα μετά που θα πάρω και το μηχανάκι ) άλλα το θέμα μου είναι ότι δεν είμαι και Αντετοκουμπο. Με 1.68 ύψος θα μπορέσω να το οδηγήσω ? Να αναφέρω επίσης ότι δεν έχω ξανά ανέβει σε μηχανάκι οπότε είμαι κασμάς, άλλα όλοι από εκεί ξεκινάμε.
Kickstart
18/02/2020, 22:08
Βόλτα με το θειο τι εννοείς;
Καβάλα εσύ και ο θείος από δίπλα με άλλο;
Ή ο θείος συνοδηγός;
Γιατί αν είναι το δεύτερο τότε θα σε δυσκολέψει φιλαράκι το έξτρα βάρος...
Για μένα καλύτερα να βρείτε μια ελεύθερη περιοχή όσο το δυνατόν επίπεδη, να αρχίσεις μερικά κυκλακια να πάρεις το κολάι και σιγά σιγά να βάλετε κάνα εμπόδιο στο έδαφος να αρχίσεις κάνα εσάκι και πιστεύω μετά από τρεις τέσσερεις φορές θα έχεις αισθανθεί αρκετά καλά με το μηχανάκι και θα έχεις βρεις την ισορροπία και το ζύγισμα..
Μην ξεθαρρεψεις απότομα... Καταλαβαίνω είσαι πιτσιρικάς και το αίμα βράζει αλλά πήγαινε το αργά για να το.. κατακτήσεις γρήγορα... Αντε και πάντα όρθιος..
Νομίζω είναι περιττό να πω ότι θα φροντίσεις πρώτα απ όλα να προμηθευτείς ένα κράνος γάντια και μπουφάν.
Φίλε αν ήμασταν και οι δύο στο ίδιο μηχανάκι με εμένα οδηγό ...κατι θα πάει λάθος :P
Έχουμε αρκετούς " πίσω"δρόμους στο χωριό που είναι ανοιχτοί και με σχεδόν καθόλου κίνηση οπότε είναι ωραία διαδρομή για να μάθω,επισης έχω μια μεγάλη αλάνα δίπλα από το σπίτι μου όποτε και αυτό βολεύει, μπορώ να κάνω εξασκιση και μόνος μου.
Δεν παίζει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα τόσο γρήγορα, επαναλαμβάνω θα είναι από τις πρώτες μ φορές που θα ανέβω σε μηχανή οπότε θα κλασω μερικές μεντες μην πέσω και να μην σπάσω κανένα πλαστικό. Όσο για τον εξοπλισμό εννοείτε πως θα φοράω κράνος, θα μου τσονταρει κάποιος γνωστός για όταν το χρειάζομαι μέχρι να πάρω το drift evo μου ( είναι της caberg κ είναι πούπουλο) Έχω επίσης ένα τζάκετ με κόκαλα so that's nice.
Ευχαριστώ για το reply.
To ιδιο μηχανακι ακριβως, ειχε ο ξαδερφος μου για 1ο του. (Gilera SMT50)
Aν και απο τοτε δεν ψηλωσε και πολυ ... κατηγορία τάπας στο δικο σου υψος μεσες ακρες.
Δεν το παταγε καλα αλλα δεν τον δυσκολεψε κιολας λογω βαρους. Το μηχανακι ειναι πουπουλο.
Γεια σας μάγκες, βρήκα ένα Derbi Senda 50ρι σε πάρα πολύ καλή τιμή και συμφωνήσαμε με τον πάτερα μου να πάρω πρώτα το μηχανάκι άλλα να το βγάζω βόλτα μονό με τον θειο μου σε δρόμους με χαμηλή κίνηση μέχρι να βγάλω το δίπλωμα ( πολύ σύντομα μετά που θα πάρω και το μηχανάκι ) άλλα το θέμα μου είναι ότι δεν είμαι και Αντετοκουμπο. Με 1.68 ύψος θα μπορέσω να το οδηγήσω ? Να αναφέρω επίσης ότι δεν έχω ξανά ανέβει σε μηχανάκι οπότε είμαι κασμάς, άλλα όλοι από εκεί ξεκινάμε.
:lol:
Το βασικό είναι κατ αρχήν να μη σε μπουζουριάσουν Παρασκευή μεσημέρι γιατί θα βγεις Δευτέρα
Κατά τ άλλα Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
(οικογενειακώς)
Αν πατάς με μισή "μύτη", αρκεί. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Το θέμα μου είναι ότι το μηχανάκι είναι 50 λεπτά μακριά και δεν ξέρω αν θα πατάω
Το θέμα μου είναι ότι το μηχανάκι είναι 50 λεπτά μακριά και δεν ξέρω αν θα πατάω
415327
Μτφ (υπόθετική) : φοβάμαι ότι θα κάνω ταξίδι 100 λεπτών/1 ευρώ (αλλέ-ρετούρ) για κάτι το οποίο ίσως είναι εκ των προτέρων ακατάλληλο λόγω ύψους.
Αν νομίζεις ότι αξίζει έστω και λίγο τον κόπο, πήγαινε δες το
borgiriadis1
20/02/2020, 11:21
Το βασικό είναι κατ αρχήν να μη σε μπουζουριάσουν Παρασκευή μεσημέρι γιατί θα βγεις Δευτέρα
Κατά τ άλλα Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
(οικογενειακώς)
Άλλαξε το σύστημα. Μεχρι και κυριακή βγαίνεις αν δεν είναι για δικαστήριο.:D
Υπαρχει ελπιδα να καταλαβω κατι ή να τρελαθω κατ' ευθειαν να γλυτωνουμε και χρόνο..??
doctor_john
20/02/2020, 16:46
Είναι μια δύσκολη περίπτωση, που στην πραγματικότητα δεν έχει δυσκολία αλλά την κάνει δύσκολη η δυσκολία
εστιασμού των συμμετεχόντων και η δυσκολία να ξεπεράσει τις δυσκολίες ο ενδιαφερώμενος.
Ίσως είναι καλύτερα να τον αφήσουμε να το σκεφτεί μόνος :a55:
Coyote.V
20/02/2020, 20:57
Φίλος, με 2 πόντους παραπάνω οδηγώ βαραντέρο
Είναι μια δύσκολη περίπτωση, που στην πραγματικότητα δεν έχει δυσκολία αλλά την κάνει δύσκολη η δυσκολία
εστιασμού των συμμετεχόντων και η δυσκολία να ξεπεράσει τις δυσκολίες ο ενδιαφερώμενος.
Ίσως είναι καλύτερα να τον αφήσουμε να το σκεφτεί μόνος :a55:
Σίγουρα δεν είστε μαθηματικός;:cry:
:bawl:
Εφόσον τωρα ειναι Παρασκευη μεσημερι, μπορούμε να εξετασουμε/αναλυσουμε το θεμα διεξοδικα και απερισπαστα..