PDA

View Full Version : Βοηθεια για φαναρτζιδικο_μοτο

zopas
19/02/2020, 12:57
Μηπως καποιος στο φορουμ εχει υποψιν του κανενα επαγγελματια βαφεα μοτο, που να μην θελει το μισο σπιτι σου για αμοιβη για να σου βαψει καποια κομματια απο σκουτερ;..για 3-4 σχετικα μικρα κομματια μου ζητησαν απο 250 εως 600(!) Ευρω(mr.france συγγρου) και νατους παω και τα κομματια...ελεος. .

andreastwin
19/02/2020, 13:31
Μηπως καποιος στο φορουμ εχει υποψιν του κανενα επαγγελματια βαφεα μοτο, που να μην θελει το μισο σπιτι σου για αμοιβη για να σου βαψει καποια κομματια απο σκουτερ;..για 3-4 σχετικα μικρα κομματια μου ζητησαν απο 250 εως 600(!) Ευρω(mr.france συγγρου) και νατους παω και τα κομματια...ελεος. .

δεν χρειαζεται να ειναι βαφεας μοτο για να τα βαψεις, οπουδηποτε βρεις βαφεα αυτοκινητου του τα πας και τον ρωτας ποσα θελει για να τα βαψει.για 4 κοματια απο 250 εως 600!!! τοτε αν πεφτη καποιος, να πηγαινει να περνει αλλο μηχανακι.θα τρελαθουμαι, τι ζητανε.

lospsi
19/02/2020, 14:38
Πήγα πρόσφατα και έβαψα πράγματα από μοτοσυκλέτες στον Ραζή (razis moto paint στο Καματερό), είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του και οι τιμές μου φάνηκαν λογικές. Τα κομμάτια του τα πας βέβαια!

Pew
19/02/2020, 16:28

Εγω τετοια τιμη θα εδινα για να ξεφορτωθω πελατη που σπαει μπαλες.

Just saying... :lol:

zopas
20/02/2020, 10:31
δεν χρειαζεται να ειναι βαφεας μοτο για να τα βαψεις, οπουδηποτε βρεις βαφεα αυτοκινητου του τα πας και τον ρωτας ποσα θελει για να τα βαψει.για 4 κοματια απο 250 εως 600!!! τοτε αν πεφτη καποιος, να πηγαινει να περνει αλλο μηχανακι.θα τρελαθουμαι, τι ζητανε.

Το εκανα αυτο που λες και η απαντηση των περισσοτερων φαναρτζιδικων ηταν κατηγορηματικα αρνητικη για μοτο, δεν ξερω γιατι...παντως αρκετοι σου δινουν τιμη ΑΠΕ(αμα πιασει επιασε) καθολου παραξενο στη χωρα της λαμογιας...