View Full Version : Motoshow, 26-29 Μαρτίου 2020, Γκάζι
lleonidas
20/02/2020, 16:46
Φέτος παρά την προσπάθεια του Συνδέσμου Εισαγωγέων και Αντιπροσώπων να καταλήξουν σε μία κοινή απόφαση, η Έκθεση Μοτοσυκλέτας δε θα πραγματοποιηθεί. Ενισχυτικό του προβλήματος, το γεγονός πως ολόκληρη Αθήνα δεν έχει και κάποιο σωστό εκθεσιακό κέντρο εντός αστικού ιστού, όπως η Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, πρόβλημα που γιγαντώνεται από το μπρος – πίσω που συμβαίνει με την έκταση του Ελληνικού.
Με την ευκαιρία των παραπάνω, η Motorcycle Events θέλει να μαζέψει όλα τα νέα μοντέλα του 2020 σε έναν χώρο και να πραγματοποιήσει μία εκθεσιακή εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα σε συγκοινωνίες.
Από την Πέμπτη στις 26 έως Κυριακή 29 Μαρτίου, η motorcycle events διοργανώνει το MotoShow στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι. Ξεκινώντας από τις 16:00 τις καθημερινές και στις 10:00 το πρωί το Σαββατοκύριακο, ο χώρος της εκδήλωσης θα παραμένει ανοικτός έως τις 21:00 όλες τις ημέρες.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους νέους και νέες έως 16 ετών με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και 5,00 Ευρώ για όλους τους υπόλοιπους.
Στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου στο Γκάζι, η Motorcycle Events συγκεντρώνει τις νέες μοτοσυκλέτες.
Και 8-10 Μαΐου στη Δ.Ε.Θ.
Πηγή (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ekthesi-motosykletas-2020-tha-ginei-motoshow)
doctor_john
20/02/2020, 16:52
Οι ενδιαφερώμενοι εκθέτες δεν θα καλύψουν το κόστος με το παραπάνω; γιατί χρειάζεται να έχει είσοδο μια διαφημιστική ενέργεια;
panavour
20/02/2020, 18:03
Οι ενδιαφερώμενοι εκθέτες δεν θα καλύψουν το κόστος με το παραπάνω; γιατί χρειάζεται να έχει είσοδο μια διαφημιστική ενέργεια;
αυτη ειναι η απορια μου χρονια για ολες τις εμπορικες εκθεσεις.
Γιατί το κόστος μετακυλίεται στον καταναλωτή
Πάντως αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι
πόσο στα @@ τους μας γράφουν και δεν κάνουν έκθεση
κι εμείς το θεωρούμε και φυσιολογικό
Μετά λέει δεν έχουμε αγώνες, πίστες κλπ κλπ
Ρε οι Οβριοί ΟΥΤΕ έκθεση δεν πληρώνουν
:cry:
Όσο υπάρχουν θύματα που πληρώνουν, γιατί όχι;
Εχετε δει πολλες εκθεσεις τσαμπα; Ο καταναλωτης πληρωνει το οτι θα δει τα παντα σε μια εκθεση αντι να τρεχει απο αντιπροσωπια σε αντιπροσωπια.
Γιατί το κόστος μετακυλίεται στον καταναλωτή
Πάντως αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι
πόσο στα @@ τους μας γράφουν και δεν κάνουν έκθεση
κι εμείς το θεωρούμε και φυσιολογικό
Μετά λέει δεν έχουμε αγώνες, πίστες κλπ κλπ
Ρε οι Οβριοί ΟΥΤΕ έκθεση δεν πληρώνουν
:cry:
Και γιατι να κανουν εκθεση; Εχει και αυτη κοστος, και η ελληνικη αγορα ειναι κυριολεκτικα νεκρη. Εντυπωσιακο ειναι οτι υπαρχουν αντιπροσωπιες ακομα, οχι το οτι δε κανουν εκθεσεις
doctor_john
21/02/2020, 07:27
Εχετε δει πολλες εκθεσεις τσαμπα; Ο καταναλωτης πληρωνει το οτι θα δει τα παντα σε μια εκθεση αντι να τρεχει απο αντιπροσωπια σε αντιπροσωπια.
Βεβαίως και οι περισσότερες εκθέσεις είναι χωρίς είσοδο, όταν μάλιστα είναι σε χώρους με πολύ μεγαλύτερα έξοδα.
Αλλά ακόμα και αν μέχρι χθες πληρώναμε τα δεκαπλάσια, είναι λόγος αυτός να συμβεί ξανά; έχουμε τρελαθεί τελείως;
Προσπαθούμε να βρούμε λογική στο να μας χρεώνουν ότι θα δούμε τα προϊόντα τους;
Θα μας χρεώσουν το ότι "δεν θα τρέχουμε απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία"; μήπως να υπολογίσουν το κόστος για τους εκτός
Αθηνών ξεχωριστά και να ανεβάσουν το εισητήριο μιας και θα "γλυτώσουν" πιθανά και μια διανυκτέρευση;
Θα κεράσουμε 200000ε - 250000ε σε μια εταιρεία με ΜΗΔΕΝ επενδύσεις; χωρίς site, χωρίς υπόσταση και προσφορά, ακόμα και το "σήμα"
που έχουν στο facebook είναι μια φτηνιάρικη λύση, γιατί; ακρίβηνε η καλή ζωή και τα ταξίδια;
Και γιατι να κανουν εκθεση; Εχει και αυτη κοστος, και η ελληνικη αγορα ειναι κυριολεκτικα νεκρη. Εντυπωσιακο ειναι οτι υπαρχουν αντιπροσωπιες ακομα, οχι το οτι δε κανουν εκθεσεις
Τι είναι η ελληνική αγορά; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; μήπως να κάνεις μια συνδρομή στην ναυτεμπορική ή να δείς τις καταχωρήσεις
των καινούριων μοτό για τον Ιανουάριο; Έτσι είναι οι "κυριολεκτικά νεκροί"; κοντραρουν στα ίσια χώρες με 10πλάσιο πληθυσμό;
Σου φαίνεται εντυπωσιακό ότι υπάρχουν αντιπροσωπείες; γιατί λες ότι τις κρατάνε και δεν φτιάχνουν τουριστικές μονάδες;
απο αγάπη για την μοτοσυκλέτα και τον έλληνα μοτοσυκλετιστή;
Kickstart
21/02/2020, 08:27
εντωμεταξύ η έκθεση τις πρώτες δυο μέρες θα ειναι κατάμεστη...
εγώ θα πάω παιδες...δίπλα μένω..κι ο πειρασμός είναι τεράστιος..
θα πάρω και τις δυο κόρες μου μαζί (μπαίνουν τσάμπα ειναι ανήλικες) και ένα καφέ στο χέρι θα πληρώσω το ταληρακι μου και θα χαϊδέψω όλα τα νέα μοντελάκια..σιγά τα ωα....τοσες μπούρδες πληρώνουμε μηνιαίως το 5ευρω μας μάρανε που στην τελική, σε ανταμείβει με μια δυο ωριτσες οφθαλμόλουτρο όλων όσων θέλουμε να δούμε σαν αναβάτες συγκεντρωμένα σε ένα κοινό καλαίσθητο (συνήθως) χώρο..αν δε συμπεριλάβεις στην εξίσωση την όλο και κάποια επίδειξη που θα υπάρχει από επαγγελματίες τότε ναι ρε φίλε...το δίνω το 5ευρω και γουστάρω..
αυτά...και όποιος ψήνεται να μιλήσουμε εδώ μέσα να πάμε παρέα.
Bladerunner
21/02/2020, 08:35
Όταν θα ανακοινώσει τους εκθέτες, θα το σκεφτώ.
Όταν θα ανακοινώσει τους εκθέτες, θα το σκεφτώ.
Αυτό. Σε όσες εκθέσεις είχα πάει στο (πολύυυυυ....) μακρινό παρελθόν, πάνω από τις μισές εταιρίες έλαμπαν δια της απουσίας τους.... Ούτε δίευρω πλέον, όχι ταληράκι... Προτιμώ να το δώσω στον βενζινά μου....
Σωστή απορία. Σιγά μην πληρώσουμε για τη δική τους διαφήμιση.
Lioulios
21/02/2020, 10:23
Εγω θα ειμαι οικογενειακως Αθηνα και θα μενω διπλα .
Σκεφτωμαι και εγω να παω ,αλλα
αν ειναι να πανε οι μισες εταιριες θα ξενερωσω ασχημα
Βεβαίως και οι περισσότερες εκθέσεις είναι χωρίς είσοδο, όταν μάλιστα είναι σε χώρους με πολύ μεγαλύτερα έξοδα.
Αλλά ακόμα και αν μέχρι χθες πληρώναμε τα δεκαπλάσια, είναι λόγος αυτός να συμβεί ξανά; έχουμε τρελαθεί τελείως;
Προσπαθούμε να βρούμε λογική στο να μας χρεώνουν ότι θα δούμε τα προϊόντα τους;
Θα μας χρεώσουν το ότι "δεν θα τρέχουμε απο αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία"; μήπως να υπολογίσουν το κόστος για τους εκτός
Αθηνών ξεχωριστά και να ανεβάσουν το εισητήριο μιας και θα "γλυτώσουν" πιθανά και μια διανυκτέρευση;
Θα κεράσουμε 200000ε - 250000ε σε μια εταιρεία με ΜΗΔΕΝ επενδύσεις; χωρίς site, χωρίς υπόσταση και προσφορά, ακόμα και το "σήμα"
που έχουν στο facebook είναι μια φτηνιάρικη λύση, γιατί; ακρίβηνε η καλή ζωή και τα ταξίδια;
Τι είναι η ελληνική αγορά; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; μήπως να κάνεις μια συνδρομή στην ναυτεμπορική ή να δείς τις καταχωρήσεις
των καινούριων μοτό για τον Ιανουάριο; Έτσι είναι οι "κυριολεκτικά νεκροί"; κοντραρουν στα ίσια χώρες με 10πλάσιο πληθυσμό;
Σου φαίνεται εντυπωσιακό ότι υπάρχουν αντιπροσωπείες; γιατί λες ότι τις κρατάνε και δεν φτιάχνουν τουριστικές μονάδες;
οτι να ναι λες? που ειδες εκθεσεις και ειδικα automotive τσαμπα? Ελλαδα τουλαχιστον εκθεσεις με αντιπροσωπειες, τουλαχιστον μεχρι μερικα χρονια πισω δεν ειχα δει ποτε, εκτος Ελλαδας απλα δε παιζει εκθεση χωρις εισοδο
χωρις εισοδο ηταν μονο καποιες ιδιωτικες πρωτοβουλιες με υποστηριξη ομως καποιων χορηγων
τωρα δε ξερω που ειδες τις πωλησεις εσυ στην ελλαδα αλλα καπου προσφατα επεσε το ματι μου σε ταξινομισεις φετος και περα απο παπια και σκουτερ οι μεγαλες μηχανες στην τοπ δεκαδα παιζουν σε μονοψηφια η χαμηλα διψηφια νουμερα, τωρα που βλεπεις τη συγκριση με τις μεγαλες χωρες, παλι αποριας αξιο...να μη μιλησουμε για δρομο που ακομα tdm και vstrom βλεπεις στην ελλαδα μονο (και μερικα καινουρια σκουτερομοτοσυκλετακια της χοντα)
panavour
21/02/2020, 10:47
οτι να ναι λες? που ειδες εκθεσεις και ειδικα automotive τσαμπα? Ελλαδα τουλαχιστον εκθεσεις με αντιπροσωπειες, τουλαχιστον μεχρι μερικα χρονια πισω δεν ειχα δει ποτε, εκτος Ελλαδας απλα δε παιζει εκθεση χωρις εισοδο
χωρις εισοδο ηταν μονο καποιες ιδιωτικες πρωτοβουλιες με υποστηριξη ομως καποιων χορηγων
τωρα δε ξερω που ειδες τις πωλησεις εσυ στην ελλαδα αλλα καπου προσφατα επεσε το ματι μου σε ταξινομισεις φετος και περα απο παπια και σκουτερ οι μεγαλες μηχανες στην τοπ δεκαδα παιζουν σε μονοψηφια η χαμηλα διψηφια νουμερα, τωρα που βλεπεις τη συγκριση με τις μεγαλες χωρες, παλι αποριας αξιο...να μη μιλησουμε για δρομο που ακομα tdm και vstrom βλεπεις στην ελλαδα μονο (και μερικα καινουρια σκουτερομοτοσυκλετακια της χοντα)
Ας το παμε λοιπον απ την αρχη, και να θεσουμε το ερωτημα.ΓΙΑΤΙ πρεπει οι εκθεσεις καθε ειδους εμπορικων προιοντων ,να εχουν εισητηριο,αφου η εκθεση ειναι μια μορφη διαφημισης των προιοντων,και ως γνωστον την διαφημιση την πληρωνει ο διαφημιζομενος??Ολες οι απαντησεις δεκτες,οσο χαζες και ναναι:lol:
alexis72
21/02/2020, 10:53
βρέ παιδιά τα 5 ευρώ ΔΕΝ πάνε στην honda - yamaha - suzuki κλπ ,αντίθετα πληρώνουν ανα τμ2 για να παρουσιάσουν τα προιόντα τους στην motorcycle events η οποία διοργανώνει την εκθεση αυτή , η οιποία ανήκει στην DEMEND EVENTS και αναλαμβάνει εκθέσεις , απο αυτά τα 5 ευρώ ,θα πληρώσει ενοίκιο στο δημο αθηναίων (χώρος γκάζι) ρεύμα - τακτοποίηση χώρου π.χ. με μοκέτες - πληρωμή σεκιουριτάδων για φύλαξη μοτο το βράδυ - διαφήμιση σε περιοδικά - ραδιο-tv κλπ ,και λόγω αυτών των εξόδων πολλές μάρκες κ αυτοκινήτων κ μοτο ΔΕΝ πατάνε σε αυτές τίς εκθέσεις ...αν επαιρναν ποσοστά θα παρακαλούσαν να γίνονται εκθέσεις συνέχεια...αντίθετα εχουν μεγάλα εξοδα για την παρουσία τους σε μία τέτοια εκθεση ...
panavour
21/02/2020, 10:56
βρέ παιδιά τα 5 ευρώ ΔΕΝ πάνε στην honda - yamaha - suzuki κλπ ,αντίθετα πληρώνουν ανα τμ2 για να παρουσιάσουν τα προιόντα τους στην motorcycle events η οποία διοργανώνει την εκθεση αυτή , η οιποία ανήκει στην DEMEND EVENTS και αναλαμβάνει εκθέσεις , απο αυτά τα 5 ευρώ ,θα πληρώσει ενοίκιο στο δημο αθηναίων (χώρος γκάζι) ρεύμα - τακτοποίηση χώρου π.χ. με μοκέτες - πληρωμή σεκιουριτάδων για φύλαξη μοτο το βράδυ - διαφήμιση σε περιοδικά - ραδιο-tv κλπ ,και λόγω αυτών των εξόδων πολλές μάρκες κ αυτοκινήτων κ μοτο ΔΕΝ πατάνε σε αυτές τίς εκθέσεις ...αν επαιρναν ποσοστά θα παρακαλούσαν να γίνονται εκθέσεις συνέχεια...αντίθετα εχουν μεγάλα εξοδα για την παρουσία τους σε μία τέτοια εκθεση ...
και γιατι τα εξοδα αυτα,της εταιρειας που διοργανωνει ολα αυτα που λες,και πληρωνει ολα αυτα που λες ,σ αυτους που λες,πρεπει να τα πληρωσει ο καταναλωτης ,και ΟΧΙ ο διαφημιζομενος????
...απο αυτά τα 5 ευρώ ,θα πληρώσει ενοίκιο στο δημο αθηναίων (χώρος γκάζι) ρεύμα - τακτοποίηση χώρου π.χ. με μοκέτες - πληρωμή σεκιουριτάδων για φύλαξη μοτο το βράδυ - διαφήμιση σε περιοδικά - ραδιο-tv κλπ ,και λόγω αυτών των εξόδων πολλές μάρκες κ αυτοκινήτων κ μοτο ΔΕΝ πατάνε σε αυτές τίς εκθέσεις ...αν επαιρναν ποσοστά θα παρακαλούσαν να γίνονται εκθέσεις συνέχεια...αντίθετα εχουν μεγάλα εξοδα για την παρουσία τους σε μία τέτοια εκθεση ...
Δηλαδή ο διοργανωτής χρεώνει τους εκθέτες για τα προνόμια που απολαμβάνουν για να εκθέσουν τα προϊόντα τους και μετά ξαναχρεώνει τους πελάτες για τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εκθέτες. Τέλος οι εκθέτες έχουν μεγάλα έξοδα για να εκθέσουν τα προϊόντα τους, και είναι γνωστό ότι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, αλλιώς θα πάνε στην επιχειρηματική κόλαση.
Τώρα είναι όλα ξεκάθαρα!
Ας το παμε λοιπον απ την αρχη, και να θεσουμε το ερωτημα.ΓΙΑΤΙ πρεπει οι εκθεσεις καθε ειδους εμπορικων προιοντων ,να εχουν εισητηριο,αφου η εκθεση ειναι μια μορφη διαφημισης των προιοντων,και ως γνωστον την διαφημιση την πληρωνει ο διαφημιζομενος??Ολες οι απαντησεις δεκτες,οσο χαζες και ναναι:lol:
Είπαμε. Εφόσον άνθρωποι πληρώνουν για να λάβουν διαφήμιση, γιατί να μην τους χρεώνουν; Όσο δουλεύει, αυτό θα γίνεται. Και πολύ καλά κάνουν. ;)
Εντάξει ρε παιδιά , πιείτε 2 φρεντο λιγότερους τον Μάρτιο και πάτε να πάρετε μάτι.
Εμείς στα κολοχωρια που τέτοια events τα βλέπουμε μόνο στην τβ τι να πούμε. Ε ρε κάτι παράξενοι ρπμ :lol:
δεν ειναι διαφημιση, ειναι εκθεση, αλλο το ενα αλλο το αλλο, το οτι εσυ θες να το λες διαφημιση για να στηριξεις το επιχειρημα του επειδη θελεις να πας τσαμπα απλα δεν υφισταται...
διαφημιση ειναι το σποτ στην τηλεοραση, ειναι η καταχωριση στο περιοδικο, ειναι το σπαμομαιλ που θα παρεις...οχι η εκθεση
και αμα πιστευεις οτι επειδη στην ουσια θα ''επωφεληθουν'' οι αντιπροσωπιες επειδη εν δυναμει θα πουλησουν, τοτε να πας και στο γηπεδο και να απορεις γιατι εχει εισιτηριο επειδη ειναι τιγκα στις διαφημισεις και οι ομαδες θα τα βγαλουν απο μπλουζακια και χορηγους, το ιδιο και στο σινεμα επειδη υπαρχει τοποθετηση προιοντος κλπ
...το ιδιο και στο σινεμα επειδη υπαρχει τοποθετηση προιοντος κλπ
Πάντα γελάω στα σινεμά όταν παίζει το γνωστό σποτάκι "...μην κατεβάζετε ταινίες παράνομα μπλαμπλαμπλα, δε θα πληρωθούν οι εμπλεκόμενοι, το σινεμά θα κλείσει μπλαμπλαμπλα..." και μετά μπαίνουν οι διαφημίσεις. :lol:
panavour
21/02/2020, 11:23
Εντάξει ρε παιδιά , πιείτε 2 φρεντο λιγότερους τον Μάρτιο και πάτε να πάρετε μάτι.
Εμείς στα κολοχωρια που τέτοια events τα βλέπουμε μόνο στην τβ τι να πούμε. Ε ρε κάτι παράξενοι ρπμ :lol:
εσεις στα χωρια εχετε χρημα,η φτωχεια ειναι στα μεγαλα αστικα κεντρα.:vroum:
doctor_john
21/02/2020, 11:27
Δεν έχει να κάνει με τα 5 ευρώ φίλε katsar, έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια, με την αρπαχτή που επιχειρείται, με το χαμηλότατο επίπεδο
διοργάνωσης και προσφοράς, με την προχειρότητα και την χειραγώγηση της αγοράς.
Θα αποφύγω να σχολιάσω τον φίλο που προσπάθησε να παρασύρει εντυπώσεις στην προηγούμενη σελίδα.
Πως κρίνεις εσύ την μικροπρέπεια, το χαμηλό επίπεδο και την έλλειψη επαγγελματισμού που χρειάζεται για να
γράψουν στο "επίσημο" δελτίο τύπου "Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους νέους και νέες έως 16 ετών με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.."
Πόσοι είναι οι νέοι που θα επωφεληθούν και πόσοι έχουν ταυτότητα σε αυτή την ηλικία;
Ποιους φωτογραφίζει πως προστατεύεται απο αυτούς με αυτή την άθλια δήλωση; τους 16+ μέχρι τα 19; που θα μπορούσαν να περάσουν για μικρότεροι;
Τι προσφέρει αυτό στους μοτοσυκλετιστές της χώρας και τι θα έχαναν αν για παράδειγμα είχαν δωρεάν είσοδο
για τους κάτω των 21 και όσους έχουν ενημερωμένη κάρτα ανεργίας;
Μήπως θα ήταν καλύτερα για όλους;
Στον λίγο χρόνο που γνωριζόμαστε μέσω του φόρουμ, τι εντύπωση σου έχω δώσει;
Σου μοιάζω για κάποιος γλοιώδης, αρνητικός, απαίδευτος που επιθυμεί την μη επιτυχία του διπλανού του; μήπως κάποιος που δεν έχει αισθήματα για την μοτοσυκλέτα και τους μοτοσυκλετιστές;
Δεν προσπαθώ να σε παρασύρω σε κουβέντα, απλά να είναι αντιληπτό ότι τα σχόλια μου περιγράφουν την αντίθεση μου στην εκμετάλλευση
και στην διαρκή προσπάθεια υποβάθμισης του ήδη πολύ χαμηλού επιπέδου που προσφέρεται σε μια κοινωνία με μοναδικό στήριγμα την έλλειψη αυτοσεβασμού από μέρους της.
Kickstart
21/02/2020, 11:36
οχι ρε παιδια, μην το κανετε παλι αυτό...μια εκθεση μοτοσυκλετας ειναι και κοντευουμε να ανασυρουμε τον Μαρξ και τον Τροτσκι για το γαμω5ευρω.:D
εντωμεταξύ η έκθεση τις πρώτες δυο μέρες θα ειναι κατάμεστη...
εγώ θα πάω παιδες...δίπλα μένω..κι ο πειρασμός είναι τεράστιος..
θα πάρω και τις δυο κόρες μου μαζί (μπαίνουν τσάμπα ειναι ανήλικες) και ένα καφέ στο χέρι θα πληρώσω το ταληρακι μου και θα χαϊδέψω όλα τα νέα μοντελάκια..σιγά τα ωα....τοσες μπούρδες πληρώνουμε μηνιαίως το 5ευρω μας μάρανε που στην τελική, σε ανταμείβει με μια δυο ωριτσες οφθαλμόλουτρο όλων όσων θέλουμε να δούμε σαν αναβάτες συγκεντρωμένα σε ένα κοινό καλαίσθητο (συνήθως) χώρο..αν δε συμπεριλάβεις στην εξίσωση την όλο και κάποια επίδειξη που θα υπάρχει από επαγγελματίες τότε ναι ρε φίλε...το δίνω το 5ευρω και γουστάρω..
αυτά...και όποιος ψήνεται να μιλήσουμε εδώ μέσα να πάμε παρέα.
ψήνομαι! Ούτως ή άλλως, θα πήγαινα. Άμα πας με πιτσιρίκια, μπορεί να πάρω και εγώ τον ταλιμπανάκο μου.
Δεν νομίζω ότι θα πάνε τόσες χιλιάδες κόσμου ώστε να βγάλουν και κέρδος από το εισιτήριο.
10 μάρκες να είναι εκεί πόσα θα πάρουν από το 5ευρο του καθένα;
Είναι μια ευκαιρία να δεις από κοντά πολλές μοτοσυκλέτες που ίσως σε ενδιαφέρουν σαν αγοραστή,ίσως να είναι μόνο the stuff dreams are made of , μια ευκαιρία να δεις από κοντά και να ανέβεις απάνω σε κάποιες.
Για το χαμηλό επίπεδο τι να πω , ακόμα δεν ανακοινώσανε ποιες μάρκες θα έχει ,αν έχει κάποιο άλλο event, κάποια τεστ rides.
Ειλικρινά χαλάμε 5ευρα σε τόσα άλλα πράγματα ,νομίζω πως διυλίζουμε τον κώνωπα για αυτό το τάλιρο.
Όσο για τους πλούσιους επαρχιώτες ,σας αφήνω τώρα ,έχω δουλίτσα να τελειώσω :D
415347
Δεν νομίζω ότι θα πάνε τόσες χιλιάδες κόσμου ώστε να βγάλουν και κέρδος από το εισιτήριο.
10 μάρκες να είναι εκεί πόσα θα πάρουν από το 5ευρο του καθένα;
Είναι μια ευκαιρία να δεις από κοντά πολλές μοτοσυκλέτες που ίσως σε ενδιαφέρουν σαν αγοραστή,ίσως να είναι μόνο the stuff dreams are made of , μια ευκαιρία να δεις από κοντά και να ανέβεις απάνω σε κάποιες.
Για το χαμηλό επίπεδο τι να πω , ακόμα δεν ανακοινώσανε ποιες μάρκες θα έχει ,αν έχει κάποιο άλλο event, κάποια τεστ rides.
Ειλικρινά χαλάμε 5ευρα σε τόσα άλλα πράγματα ,νομίζω πως διυλίζουμε τον κώνωπα για αυτό το τάλιρο.
Όσο για τους πλούσιους επαρχιώτες ,σας αφήνω τώρα ,έχω δουλίτσα να τελειώσω :D
415347
Ότι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο :smokin:
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=det2edit&song_id=1261
DRAKONET
21/02/2020, 12:07
Στο λονδινο καθε χρονο αυτον τον μηνα τον φλεβαρη δλδ. γινεται η εκθεση MCM στο εκθεσιακο κεντρο του λονδινου ExCel.
Η εισοδος εχει 20 λιρες δλδ περιπου 24 !!! ευρω.
Και εδω η εισοδος μεχρι 16 ειναι δωρεαν (Αρα και εδω ειναι το ιδιο)
Αν θυμαμε καλα πανω απο 60 ετων εχει 15 λιρες.
Σιγουρα δεν μπορει να συγκριθει με το εδω σαλονι που εγινε και περυσι οπου ειχε αλλη εκθεση για σκουτερ
αλλη για μοτοσυκλετες με διαφορετικες ημερομηνιες αν θυμαμε καλα στον ιδιο χωρο .
Τα 5 ευρω πιστευω ειναι το ελαχιστο που μπορει να δωσει καποιος εαν θελει να δει 2-3 η 5 μοτοσυκλετες που του αρεσουν....και θα πρεπει
να τρεχει στις γυρω μοναδες να τα δει!
Πιο πολλα θα χαλασει σε βενζινη..
Δλδ εαν ηταν ολοι οι εκθετες θα δινατε 10 ευρω?
Το κοστος θεωρω.... ειναι λεω και παλι το ελαχιστο.
Αν δεν σας αρεσει με 5 ευρα πατε με 24 στο λονδινο...(εχει και κλειστο παρκινκ μοτο):D
alexis72
21/02/2020, 12:17
και γιατι τα εξοδα αυτα,της εταιρειας που διοργανωνει ολα αυτα που λες,και πληρωνει ολα αυτα που λες ,σ αυτους που λες,πρεπει να τα πληρωσει ο καταναλωτης ,και ΟΧΙ ο διαφημιζομενος????
δίκιο εχεις ...αλλά ετσι λειτουργεί φίλε η αγορά...διεθνώς ,
τουλάχιστον εδώ ΔΕΝ σε υποχρεώνει κανείς να πάς κ να πληρώσεις με το ζόρι τα 5 ευρώ ,
οπως π.χ. συμβαίνει με τα διόδια οταν περνάς η με την ερτ που την πληρώνεις ΧΩΡΙΣ να την βλέπεις μέσω δεη ...
(ασχετο) ο αδελφός μου μένει σε ιδιόκτητη μονοκατοικία κ δικαιούται να χτίσει ακόμη 120 τμ2 ,επειδή ομως ΔΕΝ εχει λεφτά ΔΕΝ χτίζει ,
ελα ομως που το γαμημένο κράτος του βάζει κάθε χρόνο ΤΑΠ εισφορά 45 ευρώ επειδή ΔΕΝ χτίζει :eyepop::eyepop:
DoctoR_k6
21/02/2020, 12:55
Στο λονδινο καθε χρονο αυτον τον μηνα τον φλεβαρη δλδ. γινεται η εκθεση MCM στο εκθεσιακο κεντρο του λονδινου ExCel.
Η εισοδος εχει 20 λιρες δλδ περιπου 24 !!! ευρω.
Και εδω η εισοδος μεχρι 16 ειναι δωρεαν (Αρα και εδω ειναι το ιδιο)
Αν θυμαμε καλα πανω απο 60 ετων εχει 15 λιρες.
Σιγουρα δεν μπορει να συγκριθει με το εδω σαλονι που εγινε και περυσι οπου ειχε αλλη εκθεση για σκουτερ
αλλη για μοτοσυκλετες με διαφορετικες ημερομηνιες αν θυμαμε καλα στον ιδιο χωρο .
Τα 5 ευρω πιστευω ειναι το ελαχιστο που μπορει να δωσει καποιος εαν θελει να δει 2-3 η 5 μοτοσυκλετες που του αρεσουν....και θα πρεπει
να τρεχει στις γυρω μοναδες να τα δει!
Πιο πολλα θα χαλασει σε βενζινη..
Δλδ εαν ηταν ολοι οι εκθετες θα δινατε 10 ευρω?
Το κοστος θεωρω.... ειναι λεω και παλι το ελαχιστο.
Αν δεν σας αρεσει με 5 ευρα πατε με 24 στο λονδινο...(εχει και κλειστο παρκινκ μοτο):D
Δεν υπαρχει καμια συγκριση με αυτη (https://www.mcnmotorcycleshow.com/)την εκθεση με οποιαδηποτε εδω.
Το κοστος ειναι δυσαναλογο για την εδω κ οχι για την εκει...
Α κ τα παιδια απο 15 κ κατω δωρεαν εφοσον συνοδευονται απο ενηλικο.
karellen
21/02/2020, 12:58
Ποιος το είπε ότι οι εκθέσεις είναι τσάμπα και ότι θεωρούνται διαφήμιση? Έχετε πάει ποτέ σε horeca- Foodexpo κλπ να δείτε εισητήριο? 15 και 20 ευρώ το σύνηθες.Όταν είσαι εκθέτης και η διοργανώτρια σου ζητάει 200€ το τετραγωνικό minimum για να στήσεις περίπτερο,ε από κάπου πρέπει να βγάλουν τα έξοδά τους κι αυτοί.Και ούτε το στήσιμο είναι 2-3 ώρες υπόθεση,είναι πολλοί έμποροι που έρχονται από επαρχία και μεταφέρουν μαζί τους μηχανήματα-εξοπλισμό-τα προϊόντα τους και όλη η ιστορία τους τρωει μια εβδομάδα,χώρια τα έξοδα διαβίωσης ύπνο-φαγητό.Στο προηγούμενο ΟΙΝΟΡΑΜΑ στο Ζάππειο το τραπεζάκι μόνο που έστηνες τα κρασιά σου κόστιζε 1600 ευρώ!
Αυτά είναι τεράστια κόστη και όποιος νομίζει ότι το ταλληράκι είναι υπέρογκο ποσό μπορεί κάλλιστα να μην πάει.
Ποιος το είπε ότι οι εκθέσεις είναι τσάμπα και ότι θεωρούνται διαφήμιση? Έχετε πάει ποτέ σε horeca- Foodexpo κλπ να δείτε εισητήριο? 15 και 20 ευρώ το σύνηθες.Όταν είσαι εκθέτης και η διοργανώτρια σου ζητάει 200€ το τετραγωνικό minimum για να στήσεις περίπτερο,ε από κάπου πρέπει να βγάλουν τα έξοδά τους κι αυτοί.Και ούτε το στήσιμο είναι 2-3 ώρες υπόθεση,είναι πολλοί έμποροι που έρχονται από επαρχία και μεταφέρουν μαζί τους μηχανήματα-εξοπλισμό-τα προϊόντα τους και όλη η ιστορία τους τρωει μια εβδομάδα,χώρια τα έξοδα διαβίωσης ύπνο-φαγητό.Στο προηγούμενο ΟΙΝΟΡΑΜΑ στο Ζάππειο το τραπεζάκι μόνο που έστηνες τα κρασιά σου κόστιζε 1600 ευρώ!
Αυτά είναι τεράστια κόστη και όποιος νομίζει ότι το ταλληράκι είναι υπέρογκο ποσό μπορεί κάλλιστα να μην πάει.
ειναι διαφημιση και πρεπει να ειναι τσαμπα...ιδανικα να σε πληρωνουν κιολας πριν την εισοδο :lol:
panavour
21/02/2020, 13:44
τα 1600 τα πληρωσε ο εκθετης στον διοργανωτη,και το εισητηριο το ζηταει απο μας για να αποσβεσει τα χρηματα που εδωσε? ή τα ζηταει απο μας ο διοργανωτης -με το κερδος του φυσικα-γιατι ο εκθετης δεν τον χει πληρωσει και οποια διαφορα -αν δεν βγει το κοστος και το κερδος της οργανωσης θα την ζητησει στο τελος απ τον εκθετη?Οπως και να εχει τα εξοδα τα πληρωνει ο καταναλωτης ,ενω επρεπε κατ εμε να τα πληρωνει ο διαφημιζομενος εκθετης.ΕΚΘΕΤΕΙΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ-ΠΟΥΛΑΣ.Οπως στα stunds των σουπερμαρκετ,που ΔΕΝ σου ζητανε εισητηριο για να μπεις μεσα.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ παντα.
Βάλε και το κόστος κατασκευής του περιπτέρου που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.....
Θυμάμαι όταν δούλευα στην Isuzu, μια χρονιά (προ κρίσης....) Που συμμετείχαμε σε έκθεση αυτοκινήτου στην m.e.c Παιανίας, το κόστος χώρου και κατασκευής του είχε φτάσει τα 40 κάτι χιλιαρικάκια..... Για 4 μέρες έκθεσης! Χώρια τα κόστη μεταφοράς των εκθεσιακών οχημάτων, και λοιπών υλικών.
Δηλαδή όλοι εσείς που υποστηρίζετε τη φάση, θέλετε να μου πείτε ότι οι καημένοι οι εκθέτες μπαίνουν μέσα; Και γιατί ακριβώς το κάνουν τότε; Για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές και να μην τρέχουν στις αντιπροσωπείες να δουν τα νέα μοντέλα; Τι καλοί άνθρωποι, χρεώνονται τόσες δεκάδες χιλιάρικα για το κοινό καλό !!!!112
panavour
21/02/2020, 13:59
η μονη λογικη εισητηριου που βλεπω, ειναι στις εξειδικευμενες επαγγελματικες εκθεσεις που το ενδιαφερον ειναι συγκεκριμμενο,απο συγκεκριμμενους επαγγελματιες,για να μην μπαινει μεσα ο καθε περιεργος-αργοσχολος που θελει να περασει την ωρα του,ενω δεν τον ενδιαφερει ΑΜΕΣΑ το αντικειμενο,και οι υπολοιποι που εχουν επαγγελματικο ενδιαφερον,να απαλασσονται του εισητηριου με την επιδειξει καποιας επαγγελματικης ταυτοτητος ή τιμολογιου κ.λ.π.
Είναι ζήτημα προσφοράς-ζήτησης. Ο διοργανωτής ζητάει λεφτά από τους εκθέτες που έχουν διαφημιστικό όφελος. Λογικό μέχρι εδώ.
Ζητάει όμως και από τους επισκέπτες, επειδή θεωρεί ότι θα τα πληρώσουν. Αν καταλάβει ότι χάνει σε επισκεψιμότητα, λόγω καταναλωτικής συνείδησης, τότε δε θα χρεώσει εισιτήριο σε επισκέπτες, διότι και οι εκθέτες θα δυσαρεστηθούν με τη μειωμένη επισκεψιμότητα.
Με τις επιλογές μας διαμορφώνουμε μέρος της εμπορικής πρακτικής.
PaNick67
21/02/2020, 14:12
Δηλαδή όλοι εσείς που υποστηρίζετε τη φάση, θέλετε να μου πείτε ότι οι καημένοι οι εκθέτες μπαίνουν μέσα; Και γιατί ακριβώς το κάνουν τότε; Για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές και να μην τρέχουν στις αντιπροσωπείες να δουν τα νέα μοντέλα; Τι καλοί άνθρωποι, χρεώνονται τόσες δεκάδες χιλιάρικα για το κοινό καλό !!!!112
Δεν παει ετσι. Ο εκθετης προωθει τα προιοντα του απευθειας στον ενδιαφερομενο ο οποιος πηγαινει για να δει ολα τα μοντελα μαζι. Με αυτον τον τροπο κερδιζει γιατι τα δειχνει σε περισσοτερο κοσμο, κανει την εταιρια γνωστη, λυνει αποριες, μεχρι και προσφορες βγαζουν.
Αν ολο αυτο βγει στις πωλησεις του ετους δεν ειναι γνωστο απο πριν. Το ελπιζουν ομως και γι αυτο πανε.
Μαλιστα αυτος ειναι ο λογος που καποιες εταιριες δεν μετεχουν σε εκθεσεις. Ειδαν οτι οι πωλησεις τους δεν επηρεαστηκαν θετικα και δεν ξαναπηραν μερος.
Στην τελευταια εκθεση που πηγα προπερσι υπηρχαν εισαγωγεις αλλα και εμποροι γιατι μαλλον η εισαγωγικη δεν ενδιαφερθηκε να μπει στα εξοδα και πεταξε το μπαλακι σε αυτους.
Κανείς δεν ξέρει προκαταβολικά αν το προϊόν του θα πουλήσει, αλλιώς όλοι θα ήμασταν εκατομμυριούχοι επιχειρηματίες.
εκατομμυριούχοι επιχειρηματίες.
Ελααα.. Θες τπτ..??
RaGe_Raptor
21/02/2020, 16:00
ένα 5ευρω θα το έδινα για το οφθαλμόλουτρο. Αναλόγως τους εκθέτες,βέβαια. Δεν τα δίνω για να δω σκούτερ κ κινεζό-παπα/μηχανές.
karellen
21/02/2020, 16:14
Η διαδικασία πάει ως εξής: Η διοργανώτρια εταιρεία (πχ Α-expo ή ROTA και άλλες) διοργανώνει μία έκθεση και προσφέρει το χώρο έναντι ενός χ ποσού στον εκθέτη-επιχειρηματία.Συν τοις αλλοις διαθέτει και άλλες υπηρεσίες, ρεύμα-ιντερνετ-υπηρεσία καθαρισμού αλλά και security (γιατί μην ξεχνάμε ότι τα εκθέματα παραμένουν εκτεθειμένα όλες τις μέρες).Με τα χρήματα λοιπον που εισπράττει η διοργανώτρια πρέπει να πληρώσει- εκτός από τη ΔΕΗ την cosmote και τους σεκιουριτάδες- και το κτίριο που στεγάζονται όλα αυτά,δηλαδή το Μετροπόλιταν,το εκθεσιακό στην Παιανία,στη Μεταμόρφωση κοκ (υπέρογκα ενοίκια).
Εκεί είναι το μεγάλο κόστος το οποίο το μετακυλά στον επιχειρηματία αλλά και στον καταναλωτή με τη μορφή εισιτηρίου.
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου,όχι ο έμπορος δεν καρπώνεται τίποτα από όλα αυτά.Φυσικά είναι άτοπο να λέμε ότι 'μπάινει μέσα' γιατί μια καλή συμφωνία άμα κλείσει αποσβαίνει αμέσως τα έξοδά του.
Φυσικά είναι άτοπο να λέμε ότι 'μπάινει μέσα' γιατί μια καλή συμφωνία άμα κλείσει αποσβαίνει αμέσως τα έξοδά του.
Χαίρομαι που συμφωνούμε. :p
Ο έμπορος καρπώνεται όλα τα παραπάνω γιατί αυτός εκθέτει τα προϊόντα του και αυτός κερδίζει από ενδεχόμενη πώληση. Ο καταναλωτής θα είχε ίσως όφελος αν ο έμπορος πήγαινε να εκθέσει τα προϊόντα του στο σπίτι του. Που κι αυτό δωρεάν το κάνουν όλοι (επωμίζονται ολόκληρο το κόστος δηλαδή), αν έχουν προϊόν που τους το επιτρέπει, γιατί ΑΥΤΟΙ κερδίζουν στο τέλος.
Και καταλαβαίνουμε όλοι ότι όχι απλώς καρπώνονται τα παραπάνω, αλλά έχουν και σοβαρά κέρδη, αλλιώς δε θα έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία να ξοδέψουν μερικά χιλιάρικα για να περάσει η ώρα.
karellen
21/02/2020, 16:21
:smokin:
Tα 5 ευρω ειναι απολυτως λογικα.... ειναι ενα μικρο φιλτραρισμα σε ολους αυτους που θελουν να μπουν τσαμπα, να καβαλησουν, να παιξουν και που δεν εχουν καμια πιθανοτητα να αγορασουν ενα καινουριο... γιατι αν σκεφτεσαι τα 5 ευρω σημαινει οτι δεν κοιτας οχι απλα καινουριο για αγορα αλλα ουτε και μεταχειρισμενο...
Tα 5 ευρω ειναι απολυτως λογικα.... ειναι ενα μικρο φιλτραρισμα σε ολους αυτους που θελουν να μπουν τσαμπα, να καβαλησουν, να παιξουν και που δεν εχουν καμια πιθανοτητα να αγορασουν ενα καινουριο... γιατι αν σκεφτεσαι τα 5 ευρω σημαινει οτι δεν κοιτας οχι απλα καινουριο για αγορα αλλα ουτε και μεταχειρισμενο...
Αμφιβάλλω αν το 0.1% των επισκεπτών είναι εκεί για να αγοράσουν. Με εισιτήριο ή χωρίς.
Δε νομίζω ότι τα 5€ είναι το θέμα, αλλά γιατί τα τσεπώνουν από 2 πλευρές. Εκτός της προφανούς απάντησης δηλαδή. :p
:smokin:
Είναι Παρασκευή και βαριέμαι πολύ. :lol:
panavour
21/02/2020, 16:38
Κατα την γνωμη μου λαθος αποψη με την σημερινη σκληρη πραγματικοτητα.Ασε που για πολλους εκτος απο θεμα αναγκης τιθεται και το θεμα οτι αισθανονται την κοροιδια και αυτο ειναι ανεξαρτητως χρηματων ειτε ενα ειτε χιλια ευρω.Εγω εχω σταματησει- παρ οτι δεν εχω οικονομικο προβλημα ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ -να πηγαινω σε εκθεσεις μοτο ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ γιατι αισθανομαι οτι με κοροιδευουν.Τελος παντων περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.Παντως φετος επειδη εχω καιρο στην αποτοξινωση αμα γινει κατι θα παω.:D
Ένα μικρό αντίτιμο δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα, γραδάρει και λίγο την κατάσταση , στηρίζει και την όλη προσπάθεια.
Είναι όμως και λόγος να περιμένει κάποιος και καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών, events, happenings, test rides κλπα.
Στη Θεσσαλονίκη είχα πάει και στα SMF , κ στα αντίστοιχα της Yamaha (MT Tour κλπα)
Δεν είναι άσχημα τα πράγματα, ιδιαίτερα για χρεοκοπημένο κράτος :lol: αλλά έχουμε πολλά περιθώρια για βελτίωση.
doctor_john
21/02/2020, 16:51
Πρώτα απο όλα, μην περιμένετε πως θα περάσει η υποβάθμιση της κουβέντας στο ταλιράκι, το γμνο το 5 ευρο, που τι ψυχή έχει κλπ
υπονοώντας πόσο ξεφτίλας είμαι που ασχολούμαι με το ταλιράκι αντί να είμαι λαρτζ και να δεχθώ να με χρεώνουν για να δω
βιτρίνες και φίλους χωρίς καμία άλλη παροχή πέραν μιας υποτυπώδους στέγης.
Για τελευταία φορά, δεν είναι το ταλιράκι, όπως δεν ήταν το τρίευρω πριν δυο χρόνια, που περιμένοντας φίλους ενώ είχα πληρώσει
στην είσοδο, έβλεπα να ξεφτιλίζουν κόσμο που είχε (κακώς) ενημερωθεί από κάποιο site πως είχε δωρεάν είσοδο.
Η έκθεση για επαγγελματίες, στο mec και οπουδήποτε αλλού σε σύγκριση με την παρούσα που απευθύνεται με τελικό προϊόν σε τελικούς χρήστες, σε χώρο του δήμου
που σε καμία περίπτωση δεν έχει το κόστος των παραπάνω, δεν έχει καμία σχέση με την κουβέντα που προσπαθούμε να κάνουμε.
Καταλαβαίνω την θέση κάποιων φίλων που δραστηριοποιoύνται επαγγελματικά με τις μοτοσυκλέτες και προσπαθούν
να επηρεάσουν το όποιο κοινό αλλά ρε παιδιά, ξεχωρίστε τις πεποιθήσεις και τον εγωϊσμό από το γενικό καλό.
Είμαστε μικρή χώρα και αντίστοιχα μικρό αγοραστικό κοινό. Αυτό δεν προϋποθέτει όλη αυτή την υποταγή και την προσκόλληση
στην υποτιθέμενη ανταπόδωση της συντεχνίας.
Πότε είδαμε πραγματικά παροχές επιπέδου σε έκθεση μοτό στην ελλάδα; ποτέ! Προσπαθούσαν όταν την έκανε το μοτό
είδαν και αποείδαν οι άνθρωποι, σου λέει στα γμδια!
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν από την μεριά των εισαγωγέων και των αντιπροσώπων
και δεν γίνεται τίποτα γιατί όλοι προτιμούν την εύκολη - ρυχή λύση της αρπαχτής.
Δεν γίνεται έτσι ρε παιδιά, δεν υπάρχει εξέλιξη και στην ουσία δεν καλυτερεύει τίποτα.
Τσαντίζονται με την στάση του κράτους αρπακτικού και τι κάνουν; το ρίχνουν στους επόμενους.
Ότι τείνει να ευαισθητοποιήσει κοινό, χαρακτηρίζεται ασύμφορο, κομμουνιστικό, αναρχικό κ.λπ.
Δεν το καταλαβαίνετε ότι εκεί στηρίζονται τα συμφέροντα των λίγων; σε αυτό το μηχανισμό αυτοπροστασίας
που τον αφήνουμε να λειτουργεί χύμα;
tzimidis
21/02/2020, 16:52
...... Δεν θα πάω, σιγά μη τους ακουμπήσω ένα ταλιρο,
είπε,
και συνέχισε αμέριμνος να δίνει 3-4€ την ημέρα για φρέντους εσπρέσσους.
Βέβαια, ούτε εγώ θα τα δώσω, όχι επειδή είμαι κατά του εισιτηρίου σε εκθεσεις/θεάματα,
αλλά επειδή το ελληνικό σύστημα διοργάνωσης είναι 99% γτπ.
Η μόνη έκθεση που αξίζει τα λεφτά της είναι η αθενς ερότικα, (στο εκεπ, στο Φάληρο είναι γτπ).
.... εχω σταματησει-
να πηγαινω σε εκθεσεις μοτο ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ γιατι αισθανομαι οτι με κοροιδευουν.
Αυτό
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Τι ψυχή έχει το Γ@μημ@ν@ ταλιράκι για κάτι που κανείς δεν σε υποχρεώνει να το δώσεις σε τελική.
Στο θέμα μοτο και όχημα γενικά μας γ@μ@νε από παντού με τέλη κυκλοφορίας,ακριβή βενζίνη,διόδια,φόρο πολυτελούς διαβίωσης,δασμούς ,ακριβά ανταλλακτικά στις μοτοσυκλέτες μας και σκαλώνουμε για ένα 5ευρο σε ένα πανηγυράκι ;
Πολύ φιλοσοφία έπεσε μάγκες.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Τι ψυχή έχει το Γ@μημ@ν@ ταλιράκι για κάτι που κανείς δεν σε υποχρεώνει να το δώσεις σε τελική.
Στο θέμα μοτο και όχημα γενικά μας γ@μ@νε από παντού με τέλη κυκλοφορίας,ακριβή βενζίνη,διόδια,φόρο πολυτελούς διαβίωσης,δασμούς ,ακριβά ανταλλακτικά στις μοτοσυκλέτες μας και σκαλώνουμε για ένα 5ευρο σε ένα πανηγυράκι ;
415356
panavour
21/02/2020, 17:13
το ανεκδοτο με το δεν γα.................. δεν πας για ψαρεμα ? το ξερεις???:D
Ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι γεροντες του φορουμ γι αυτο τοχουμε ριξει στην φιλοσοφια.:D
δεν ξέρω,δεν με καλούν ;) (σε parties).
το ανεκδοτο με το δεν γα.................. δεν πας για ψαρεμα ? το ξερεις???:D
Ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι γεροντες του φορουμ γι αυτο τοχουμε ριξει στην φιλοσοφια.:D
Α τέτοια φάση δηλαδή ε ,πάσο τότε.
415357
doctor_john
21/02/2020, 17:16
Παμε άλλη μια:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ΕΥΡΟ ΘΕΜΑ!
η αισχροκέρδεια είναι το θέμα και η έλλειψη παροχών
panavour
21/02/2020, 17:26
Παμε άλλη μια:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ΕΥΡΟ ΘΕΜΑ!
ευχαριστουμε γιατρε μας.
415358
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά οι ίδιοι λένε
''Τέσσερις ημέρες γιορτής για τους δύο τροχούς σας περιμένουν στο τέλος Μαρτίου. Το Athens Moto Show 2020 θα σας παρουσιάσει τα νέα μοντέλα του 2020 με πολλά από αυτά να παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από το στέγαστρο των 3000τμ θα δείτε, θα ανεβείτε και θα αγγίξετε την επόμενη μοτοσυκλέτα σας, scooter, παπί, atv ή ακόμα και το πρώτο σας e-scooter.
Στον εξωτερικό χώρο θα γίνει το Off Road Moto Festival με εταιρίες που θα παρουσιάσουν χωμάτινες επιλογές σε motocross, enduro, trial αλλά και προϊόντα. Μαζί και Trial show αλλά και δυνατές μουσικές από τον DustRadio που θα καλύπτει μουσικά την εκδήλωση.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίζουν με το App “MotorcycleEvents” το δίκυκλο που τους αρέσει και να κερδίζουν δώρα σε κλήρωση.
Με περισσότερες από 30 μάρκες, με πολλά νέα μοντέλα ''
Παμε άλλη μια:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ΕΥΡΟ ΘΕΜΑ!
ναι οκ καταλαβαμε :uplate:
οποτε με το να μας πρήζεις για την αδικια της κοινωνιας οπου οι εκθεσεις αυτοκινητων και μοτοσυκλετων εχουν αντιτιμο για να μπεις θα αλλαξει κατι :alien:
καταλαβε το και εσυ και οσοι προσπαθειτε να βγαλετε απο τη μυγα ξυγκι...οι εκθεσεις στον αιωνα τον απαντα ηταν και θα ειναι επι πληρωμη...σχεδον σε καθε τι που εχει ενδιαφερον για μεγαλη μεριδα του κοσμου, ειτε σου αρεσει, ειτε οχι...εναλλακτικα παιζει ωραιοτατη εκθεσουλα κλωστουφαντουργιας στο χωριο μου στη ναξο να πας τζαμπε
για δε χομπυ οπως μοτοσυκλετες οπου ειναι απο μονο του ενα ειδος πολυτελειας, εννοειται πως θα καταβαλεις και κατι για τους οποιους λογους....και στην ουσια πληρωνεις αυτον που προσφερει το χωρο και οχι τις αντιπροσωπειες...αλλα τραβα πες και στο σπιτονοικοκυρη σου αμα νοικιαζεις σπιτι οτι δε θα του δινεις νοικι γιατι βγαζει αρκετα λεφτα ηδη απο αλλου. Ο κοσμος και η κοινωνια δεν ειναι δομημενη γυρω απο την κατεστραμενη ελληνικη οικονομια που ο μεσος μισθος αυτη τη στιγμη ειναι 600ε και αυτο για να πληρωσεις τους παντες και τα παντα, ειναι φτιαγμενη για κανονικες οικονομιες, που για να μην εχεις περισσευμα μεσα στο μηνα, πρεπει να το προσπαθησεις αρκετα...και btw, οπου και να πας εξω, πληρωνεις μεχρι και τον αερα που αναπνεεις, το οτι εχει λοιπον εκθεση μοτο (για να παει να χαζεψει ο καθενας 1200 κυβικα μηχανακια αφηνοντας στο παρκινγκ το glx του) ειναι απο μονο του εντυπωσιακο...
το οτι χρεωνουν και μονο 5ε εισοδο, μαλλον δειχνει και υπερβολικα καλη θεληση απο τη διοργανωση μιας και η τιμη ειναι τσαμπα, και μαλλον υπαρχει για να ελεγξουν καπως τον κοσμο που θα μπαινει μεσα, και να περιορισουν ουσιαστικα την προσβαση σε γυφτακια και λοιπες προβληματικες κοινωνικες ομαδες που θα εμπαιναν μεσα και θα εβγαζαν σπρωχτα τα μηχανακια εξω πυξ λαξ....
τεσπα, η φαση ειναι take it or leave it, αμα σε μειωνει τοσο πολυ το 5ευρω της εκθεσης απλα μην πας και τελειωσε η κουβεντα, τωρα σε ενα θρεντ που εχει σκοπο απλα το να σχολιαστει το γεγονος οτι υπαρχει εκθεση μοτο, να καθομαστε να κλαιμε γιατι εχει 5ε το εισητηριο, γιατι ο φρεντο καπουτσινο ενω ειναι νερο με ζαχαρη εχει 3ε και γιατι τα τσιγαρα που ειναι πιτουρα που τους βαζουμε φωτια και τα καιμε, τραβαει πολυ
panavour
21/02/2020, 19:07
ναι οκ καταλαβαμε :uplate:
οποτε με το να μας πρήζεις για την αδικια της κοινωνιας οπου οι εκθεσεις αυτοκινητων και μοτοσυκλετων εχουν αντιτιμο για να μπεις θα αλλαξει κατι :alien:
καταλαβε το και εσυ και οσοι προσπαθειτε να βγαλετε απο τη μυγα ξυγκι...οι εκθεσεις στον αιωνα τον απαντα ηταν και θα ειναι επι πληρωμη...σχεδον σε καθε τι που εχει ενδιαφερον για μεγαλη μεριδα του κοσμου, ειτε σου αρεσει, ειτε οχι...εναλλακτικα παιζει ωραιοτατη εκθεσουλα κλωστουφαντουργιας στο χωριο μου στη ναξο να πας τζαμπε
για δε χομπυ οπως μοτοσυκλετες οπου ειναι απο μονο του ενα ειδος πολυτελειας,αναγκης για τους περισσοτερους εννοειται πως θα καταβαλεις και κατι για τους οποιους λογους....και στην ουσια πληρωνεις αυτον που προσφερει το χωρο και οχι τις αντιπροσωπειες...αλλα τραβα πες και στο σπιτονοικοκυρη σου αμα νοικιαζεις σπιτι οτι δε θα του δινεις νοικι γιατι βγαζει αρκετα λεφτα ηδη απο αλλου.ασχετο Ο κοσμος και η κοινωνια δεν ειναι δομημενη γυρω απο την κατεστραμενη ελληνικη οικονομια που ο μεσος μισθος αυτη τη στιγμη ειναι 600ε 1147 ευροκαι αυτο για να πληρωσεις τους παντες και τα παντα, ειναι φτιαγμενη για κανονικες οικονομιες, που για να μην εχεις περισσευμα μεσα στο μηνα, πρεπει να το προσπαθησεις αρκετα...και btw, οπου και να πας εξω, πληρωνεις μεχρι και τον αερα που αναπνεεις, το οτι εχει λοιπον εκθεση μοτο (για να παει να χαζεψει ο καθενας 1200 κυβικα μηχανακια αφηνοντας στο παρκινγκ το glx του) ειναι απο μονο του εντυπωσιακο...
το οτι χρεωνουν και μονο 5ε εισοδο, μαλλον δειχνει και υπερβολικα καλη θεληση απο τη διοργανωση μιας και η τιμη ειναι τσαμπα, και μαλλον υπαρχει για να ελεγξουν καπως τον κοσμο που θα μπαινει μεσα, και να περιορισουν ουσιαστικα την προσβαση σε γυφτακια ρομακιακαι λοιπες προβληματικες κοινωνικες ομαδες που θα εμπαιναν μεσα και θα εβγαζαν σπρωχτα τα μηχανακια εξω πυξ λαξ....
τεσπα, η φαση take it or leave it, αμα σε μειωνει τοσο πολυ το 5ευρω της εκθεσης απλα μην πας και τελειωσε η κουβεντα, τωρα σε ενα θρεντ που εχει σκοπο απλα το να σχολιαστει το γεγονος οτι υπαρχει εκθεση μοτο, να καθομαστε να κλαιμε γιατι εχει 5ε το εισητηριο, γιατι ο φρεντο καπουτσινο ενω ειναι νερο με ζαχαρη εχει 3ε εχουμε ξεβλαχεψει ομως πινοντας τονκαι γιατι τα τσιγαρα που ειναι πιτουρα που τους βαζουμε φωτια και τα καιμε,ευκαιρια να το κοψουμε τραβαει πολυ
μερικες ψιλοδιορθωσεις μονο:D
Bladerunner
21/02/2020, 19:08
Επιχείρηση είναι. Με σκοπό το κέρδος. Αν θεωρούμε τίμια την τιμή για το προϊόν που πουλάει, το αγοράζουμε.
Γι αυτό θα περιμένω να αναρτηθεί λίστα με τους εκθέτες. Αν αναρτηθεί...
Γενικά πάντως μιλώντας, ανέκαθεν ήταν στρεβλή η αγορά γύρω από τη μοτοσυκλέτα!
RaGe_Raptor
21/02/2020, 19:12
Επιχείρηση είναι. Με σκοπό το κέρδος. Αν θεωρούμε τίμια την τιμή για το προϊόν που πουλάει, το αγοράζουμε.
Γι αυτό θα περιμένω να αναρτηθεί λίστα με τους εκθέτες. Αν αναρτηθεί...
Γενικά πάντως μιλώντας, ανέκαθεν ήταν στρεβλή η αγορά γύρω από τη μοτοσυκλέτα!
είναι επειδή το δίτροχο δεν ήταν είδος πρώτης ανάγκης. κι ως γνωστόν,όσο περισσότερη καύλα υπάρχει γύρω από ένα προϊόν/υπηρεσία κτλ,τόσο μεγαλύτερο το περιθώριο κέρδους.
Το έχω πολύ πιο απλό στο μυαλό μου.
Η έκθεση έχει εισιτήριο γιατί.... σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πολλά μοντέλα μαζεμένα και να συγκρίνεις άμεσα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να αγγίξεις, να χαζέψεις, να δεις από κοντά και να επεξεργαστείς τη ποιότητα κατασκευής. Θα συμβεί να δεις κάτι που δεν είχε πάει το μυαλό σου ή είχε απορριφθεί ως επιλογή για λάθους λόγους.
Επίσης είναι ένα μικρό πανηγύρι, όπου θα πας με τη παρέα σου και θα χαβαλεδιάσεις, θα πειράξεις, θα γελάσεις και κάποια στιγμή θα ξεκουραστείς πίνοντας ένα καφέ και ανταλλάζοντας εντυπώσεις μαζί τους (θα δεις και τα ομορφοκόριτσα της Ducati και της Piaggio).
Αλλά.... (πόσο πιο ωραία θα ήταν η ζωή αν έλειπε αυτό το "αλλά")΄
Τα 5, τα 10 ή ακόμη και τα 20€ πρέπει να έχουν αντίκρυσμα. Να συμμετέχει η πλειοψηφία των αντιπροσωπειών, για να δω αυτά που με ενδιαφέρουν αλλά και αυτά που "μπορεί" να με ενδιαφέρουν και δεν το ήξερα. Να είναι καθαρά, να έχεις σταθμούς ξεκούρασης, να έχει διάφορα ψυχαγωγικά event και ενίοτε -γιατί όχι- να έχει προσφορές για πράγματα που μπορεί και να με ενδιαφέρουν και θα είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτώ μια αγορά που άφηνα συνέχεια παραπίσω...
Με λίγα λόγια, να αποζημιώνομαι πολλαπλώς και να μη κλαίω ούτε το "ταληράκι", πόσο μάλλον την "εικοσάρα". Κι έχω κλάψει πολλά "εισιτήρια", γιαυτό πλέον περιμένω 2-3 ημέρες πριν πάω μέχρι να μου μεταφερθούν οι εντυπώσεις.
Συμπέρασμα, το εισιτήριο δεν έχει λογική μόνο όταν δεν υπάρχει η ανάλογη αποζημίωση (όπως συμβαίνει πολλές φορές δυστυχώς) κι επειδή σχεδόν πάντα οι εκθέσεις έχουν αντίτιμο πας επιλεκτικά ή δεν πας καθόλου όταν οι διοργανωτές -και μάλλον όχι οι εκθέτες- δεν τιμούν το κοινό με σωστά διοργανωμένες εκθέσεις. Κατ' επέκταση μόνο σε σωστά διοργανωμένες εκθέσεις ξεχωρίζουν και οι καλές αντιπροσωπείες που επενδύουν σε αυτό το θεσμό, με σωστά περίπτερα καλές προσφορές με καλά προϊόντα.
Σκεφτείτε ότι υπάρχει κόσμος που φεύγει από τη χώρα του για να πάει σε μια άλλη χώρα προκειμένου να επισκεφθεί μια έκθεση, και αυτός ο κόσμος δε πληρώνει μόνο εισιτήριο... θέλω να πω οι εκθέσεις πρέπει να συνδυάζουν το χαρακτήρα της πληροφορίας αλλά και ενός event, μιας γιορτής του αντικειμένου (π.χ. μοτοσυκλέτα).
peterTHErider
22/02/2020, 00:38
;
:bawl::confused::bawl::confused:
πραγματικα γελαω με αυτη την τοποθετηση αλλα και απορω ταυτοχρονα...η ελλαδα κοντραρει ποιον????
1η σε πωλησεις με διαφορα καθε χρονο ειναι η sym με τα ρημαδο-φτηνα σκουτερακια τη.2η η χοντα καθαρα λογο σκουτερ και παπιων(delivery).συγκεντρωσου αδερφε γιατι λες ανακριβειες και τις πιστευεις.η ελληνικη αγορα μεγαλων μοτοσυκλετων ειναι εδω και μια δεκαετια στην εντατικη.ναι εχουμε καποιες πωλησεις αλλα ποσοστιαια πολυ λιγοτερες απο τις προηγμενες χωρες και ας μην εχουν τον καλο μας καιρο!
τσεκαρε πωλησεις ελλαδας-ιταλιας.θα δεις πως με ουτε 6πλασιο πληθυσμο εχεις 20πλασιες+ πωλησεις στις μεγαλες μηχανες...
Και τα σκούτερ είναι μοτοσικλέτες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και τα σκούτερ είναι μοτοσικλέτες.
Συμφωνω απολυτα, οπως κανω και με τα σωβρακα και τις γραβατες. Tα εχω και τα δυο μαζι στο ιδιο συρταρι :lol:
Συμφωνω απολυτα, οπως κανω και με τα σωβρακα και τις γραβατες. Tα εχω και τα δυο μαζι στο ιδιο συρταρι :lol:
Σωβρακοφανελες ήξερα. Σωβρακογραβατες δεν ήξερα ότι υπάρχουν :lol:
karellen
22/02/2020, 08:10
:bawl::confused::bawl::confused:
πραγματικα γελαω με αυτη την τοποθετηση αλλα και απορω ταυτοχρονα...η ελλαδα κοντραρει ποιον????
1η σε πωλησεις με διαφορα καθε χρονο ειναι η sym με τα ρημαδο-φτηνα σκουτερακια τη.2η η χοντα καθαρα λογο σκουτερ και παπιων(delivery).συγκεντρωσου αδερφε γιατι λες ανακριβειες και τις πιστευεις.η ελληνικη αγορα μεγαλων μοτοσυκλετων ειναι εδω και μια δεκαετια στην εντατικη.ναι εχουμε καποιες πωλησεις αλλα ποσοστιαια πολυ λιγοτερες απο τις προηγμενες χωρες και ας μην εχουν τον καλο μας καιρο!
τσεκαρε πωλησεις ελλαδας-ιταλιας.θα δεις πως με ουτε 6πλασιο πληθυσμο εχεις 20πλασιες+ πωλησεις στις μεγαλες μηχανες...
Είσαι λάθος φίλαι.
Υπάρχει και η Ζόντες.
lleonidas
06/03/2020, 17:30
Αναβάλλεται για τις 7 Μαΐου, λόγω κορωνοϊού.
Θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στην πέτρινη αποθήκη στην πύλη Ε2 του Ο.Λ.Π., όπου θα υπάρχει και δυνατότητα για test rides.
Περισσότερα εδώ (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/athens-motoshow-2020-allazei-imerominia-kai-meros) .
Lioulios
06/03/2020, 18:50
Fu k
πυξιδας990
06/03/2020, 18:51
Αναβάλλεται για τις 7 Μαΐου, λόγω κορωνοϊού.
Θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στην πέτρινη αποθήκη στην πύλη Ε2 του Ο.Λ.Π., όπου θα υπάρχει και δυνατότητα για test rides.
Περισσότερα εδώ (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/athens-motoshow-2020-allazei-imerominia-kai-meros) .
ωραια