Σύνδεση

View Full Version : Sym vf 185 news

Σελίδες : 1 [2]

cosgili
21/03/2020, 14:18
για μένα αυτη η πρακτική είναι εντελώς ηλίθια και ανεδαφική.
εγω πήρα το κρυπτονχ για εργάτη. Αν δουλεύοντας το, διαπίστωνα ότι είναι ένα τριμπούρδελο, τότε θα ήμουν μαλάκας αν με ρώταγες επειδή ενδιαφέρεσαι να το πάρεις κι εγω σου πούλαγα φύκια για το πόσο γαμάτο είναι το μηχανάκι "μου".
τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί δεν είναι κάτι δικό μου,δεν το έφτιαξα εγώ. εγω απλώς καταναλωτής χρήστης είμαι.

Έτσι είναι, εκτός αν έχεις μετοχές της εταιρείας. Κατανοώ το ότι ο καθένας προκειμένου να δικαιολογηθεί στον εαυτό του πρωτίστως, ωραιοποιεί τις επιλογές του, αλλά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Ποτέ δεν "έκρυψα" προβλήματα από τα μηχανάκια που είχα και ποτέ δεν τα παρουσίαζα σαν τα καλύτερα του κόσμου, μόνο και μόνο επειδή τα επέλεξα.

teogtp
21/03/2020, 15:28
εγω πήρα το κρυπτονχ για εργάτη. Αν δουλεύοντας το, διαπίστωνα ότι είναι ένα τριμπούρδελο, τότε θα ήμουν μαλάκας αν με ρώταγες επειδή ενδιαφέρεσαι να το πάρεις κι εγω σου πούλαγα φύκια για το πόσο γαμάτο είναι το μηχανάκι "μου".
τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί δεν είναι κάτι δικό μου,δεν το έφτιαξα εγώ. εγω απλώς καταναλωτής χρήστης είμαι.

Ο περισσότερος κόσμος έχει ένα "κόλλημα" , νομίζουν ότι θα τους κοροϊδεύουν (; ) ,θα τους πούνε μαλακες (; ), δεν ξέρω,αν "ομολογήσουν τυχόν αστοχίες στα περιουσιακά στοιχεία τους.
Εν το μεταξύ μόλις ξεφορτωθούν το κάθε ριμαδι αρχίζει το θαψιμο, ξεχνώντας ότι μέχρι πριν λίγο εκθειαζαν το μπουρδελακι τους.

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/03/2020, 21:42
Συκα ειναι τα χοντα σκαφοι ειναι τα κρυπτονακια και πυραυλος ειναι ενα sym vf185 που μολις βγει στον δρομο η ηδονη πλαισιωνει καθε ζωντανο οργανισμο!!! Μια εξατμιση και ενα φιλτρο να τρελανουμε κοσμοο!!

Μετα απο 7 σελίδες και τόσα ποστς, μπήκα στο πειρασμό να γκουγκλαρω να δω τι είναι τελικά αυτό το vf185
.
.
.
.
.
.
.
.
ΓκαVλωσα :lol:
Φανταζομαι οι ιδιοκτήτες θα πηδάνε κάθε 5 λεπτά με τέτοιο εργαλείο. Τι να κλασουν τα Gallardo δηλαδή :p

Red Rider
22/03/2020, 01:59
Άντε τώρα να εξηγήσεις ότι το VF έχει χάρτινη κεφαλή με 1 εκκεντροφόρο.
Μολις βάλουν στο VF Φ.Π.Ε. και ρυθμισουν τον κόφτη στο θεο, το μοτέρ αδρανει στις 10.500 και μάλιστα με ροϊκη και σκληρότερα ελατήρια.
Εκεί δηλαδή που δουλεύει το honda ΜΑΜΑ με 2 εκκεντροφόρους ...
Άντε τώρα να εξηγείς ότι αυτά πληρώνεις και άλλα πολλα..
Αλλά ξέχασα,η ηδονή είναι να περνάς οριακα μπροστά, μισό μηχανάκι στα 400m ..
Υγ. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαια:smokin:

doctoras
22/03/2020, 08:14
Καλα ρε σεις μονο εγω καταλαβα οτι στο τελευταιο ποστ περι συκων και σκαφων του παλικαριου, το εγραψε με χιούμοριστικη διάθεση ...
Calm down guys

o_gavros
22/03/2020, 09:04
Και έτσι να είναι (που δεν), there's a time and place για όλα που ο πυ-πυ-πύραυλος δεν δείχνει να νιώθει.
Νο χαρμ νο φάουλ όμως όπως και πάλι λέμε στο κωριο μου.

patsavour
22/03/2020, 09:54
Νομιζω οτι πρεπει ολοι να χαμηλωσουΜΕ τους τονους ειδικα οι πιο ηλικιωμενοι,αλλα και οι εχοντες καποιο λογο παραπανω απο τους απλους χρηστες του φορουμ.Το -παιδι- εκανε μια επιλογη ,την ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ καλως ή κακως,με σωστα ή λαθος επιχειρηματα,δεν εχει τοσο σημασια,και νομιζω οτι οι ΑΣΚΟΠΟΙ χαρακτηρισμοι και προσδιορισμοι ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ενθεν και κειθεν.Αλλωστε ποσες φορες το εχουμε ξαναδει αυτο να γινεται εδω μεσα και με σοβαρωτερες και πολυ ακριβωτερες μαρκες που και αυτες παρ ολες τις δεκαδες χιλιαδες ευρω που κοστιζουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ, απο το ταπεινο SYM, εχουν παιδαριωδη ελαττωματα που δεν τα εχουν λυσει κι ολας μετα απο χρονια στην παραγωγη.Mην -την πεφτουμε-λοιπον υπερβολικα στον νεαρο φιλο μας ,που μεσα στον ενθουσιασμο του που πηρε αυτο που αγαπουσε, ειναι λιγο υπερβολικος.Αλλωστε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ Ολοι υπηρξαμε καποτε στην θεση του-οι γεροντοτεροι,και ολοι τα ιδια μυαλα ειχαμε,και λαθη καναμε αρκετες φορες στις επιλογες μας.
Με αυτα που λεω ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩτον φιλο μας για την επιλογη του,αλλα νομιζω οτι υπαρχουν ποιοτικωτερα παπια απο το συμ,ΑΛΛΑ ειναι και αρκετα ακριβωτερα.Η σωστοτερη νομιζω τακτικη οταν κρινουμε ενα προιον ειναι να κρινουμε την σχεση τιμης προς αποδοσιν ή επι τω ελληνικωτερον value for money. και εκει νομιζω τα συμ εχουν δειξει καλο χαρακτηρα.

Red Rider
22/03/2020, 12:32
Την πλάκα μας κάνουμε, αλίμονο αν παρεξηγείται κάποιος μέσα σε ένα forum με μηχανάκια!
Υγ. Δε σπάει δε χαλάει είναι Honda και :a021::a01:

typhoon
22/03/2020, 13:25
Ερώτηση
Ο "εργάτης" yamaha Crypton x 135, πόσο κόστιζε όταν ερχόταν? Όχι τα πρώτα πρώτα, μετά που ξύπνησε η αντιπροσωπεία κ τα χρέωνε 2.800€
Ταμπούρο πίσω?
Abs?
Led?
Πιρούνι για κλάματα?
Σκουριες στο σκελετό?

Α! Α! Ξέχασα!
Δεν είχε συμπλεκτη κ βόλευε στην διανομή...
Κ είχε ζάντες συμβατές με λάστιχα του 20αρικου...

νεοσσός
22/03/2020, 13:31
Πάντως τα VF185 πληθαίνουν και πάνε. Βλέπω συχνά στο δρόμο πλέον. Αυτό δείχνει ότι καλύπτουν επιθυμία αρκετών αγοραστών.

katsar
22/03/2020, 13:46
Αυτό δείχνει ότι η αγοραστική μας δύναμη σαν καταναλωτές έχει μειωθεί ( κοινώς κρίση,αφραγκιές,χαμηλοί μισθοί ) και συμβιβαζόμαστε με προιόντα φτιαγμένα για αγορές της Ασίας και τα εκεί στάνταρντς που ένα ΜΤ07 είναι στα μάτια τους ότι ένα CBR-RRR στα δικά μας.
Δεν κατηγορώ κανέναν που βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση,και εγώ εξάλλου δεν μπορώ να μαζέψω τα χρήματα για αυτό που θέλω αλλά δεν θα κάνω και το άσπρο μαύρο ούτε θα συμβιβαστώ με ένα μοντέρνο κινέζο .
Δείχνει και την νοοτροπία του μοντέρνου καταναλωτή , ''ας βγάλει 3 χρόνια κ μετά πέταμα ή σκότωμα και παίρνω άλλο '' που βλέπουμε και σε άλλα προιόντα,τηλέφωνα,τηλεοράσεις κτλ.
Επίσης βλέπω κάποιους να τα υπερασπίζονται - με πάθος κάποιες φορές- αλλά οι ίδιοι αγόρασαν κάτι άλλο .( γκουχ γκουχ ονόματα δεν λέμε :P , φιλικά πάντα πλιζ )

Τώρα για το Sym,ίσως έχει καλή σχέση τιμής-αυτό που παίρνεις αλλά ως εκεί. Η μοναδική μου επαφή με μότο παρόμοιας καταγωγής είναι ένα Kymco agility που είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με το Zip.

DRAKONET
22/03/2020, 14:03
Άντε τώρα να εξηγήσεις ότι το VF έχει χάρτινη κεφαλή με 1 εκκεντροφόρο.
Μολις βάλουν στο VF Φ.Π.Ε. και ρυθμισουν τον κόφτη στο θεο, το μοτέρ αδρανει στις 10.500 και μάλιστα με ροϊκη και σκληρότερα ελατήρια.
Εκεί δηλαδή που δουλεύει το honda ΜΑΜΑ με 2 εκκεντροφόρους ...
Άντε τώρα να εξηγείς ότι αυτά πληρώνεις και άλλα πολλα..
Αλλά ξέχασα,η ηδονή είναι να περνάς οριακα μπροστά, μισό μηχανάκι στα 400m ..
Υγ. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαια:smokin:

Στις 10.500 αδρανει μεν...δουλευει σωστα δε...και παιρνει κι'αλλο...αυτο δεν το ειπες !
Επισης γιατι ''χαρτινη'' κεφαλη ?

DRAKONET
22/03/2020, 14:04
Φυσικο και επομενο ο καθενας να υποστηριξει την επιλογη του ρε παιδια !
Στο φιναλε ειναι τι αρεσει στον καθενα....και δινει τα χρηματα του !
Παντως οσο βλεπω και γουσταρει καποιος το ''εργαλειο'' του....τοσο ''ρημαδι'' ειναι για καποιους!
Η επιλογη για μενα ειναι σεβαστη οτι και να παρει καποιος...τοσο αγοραστικη δυναμη ειχε...αυτο πηρε και μην μου πειτε
οτι αν ειχε 100-150 ευρω πιο πανω το gtr θα ηταν το ιδιο σε επιλογη....φαναταζομαι με τοσο λιγη διαφορα το honda θα φανταζε μονοδρομος!

Red Rider
22/03/2020, 14:20
Στις 10.500 αδρανει μεν...δουλευει σωστα δε...και παιρνει κι'αλλο...αυτο δεν το ειπες !
Επισης γιατι ''χαρτινη'' κεφαλη ?

Το χάρτινη είναι συμβολικό.Βεβαια όταν βλεπεις μερικά στα συνεργεία με ραγισμένες κεφαλές κάτι συμβαίνει.
Τα specs είναι budget για αυτά τα κυβικά,και η δύναμη βγαίνει ξεκάθαρα μόνο λόγω κυβικών.
Στον αντιποδα ένα καλοσχεδιασμένο μοτέρ με 35 κυβικά λιγότερα και εφάμιλλες επιδόσεις.
Το παίρνει και άλλο είναι σχετικο...Με τι ακριβώς?
Εδώ μιλάμε για νορμάλ μηχανάκια χωρίς βελτιώσεις.

DRAKONET
22/03/2020, 16:14
Το χάρτινη είναι συμβολικό.Βεβαια όταν βλεπεις μερικά στα συνεργεία με ραγισμένες κεφαλές κάτι συμβαίνει.
Τα specs είναι budget για αυτά τα κυβικά,και η δύναμη βγαίνει ξεκάθαρα μόνο λόγω κυβικών.
Στον αντιποδα ένα καλοσχεδιασμένο μοτέρ με 35 κυβικά λιγότερα και εφάμιλλες επιδόσεις.
Το παίρνει και άλλο είναι σχετικο...Με τι ακριβώς?
Εδώ μιλάμε για νορμάλ μηχανάκια χωρίς βελτιώσεις.

Πουθενα δεν ξερω για κεφαλη οτι σπαει και χαλαει δωσε φως στον κοσμο..
Eσυ ανεφερες για ροικη εξελιξη...αδρανεια..και σκληροτερα ελατηρια...οποτε δεν μιλας για νορμαλ μηχανακια!
Αν θς να το παρουμε νορμαλ (περαν της μαρκας...ιστοριας...αξιοπιστιας οπου ξεκαθαρα το honda ειναι honda)
το συμ βγαζει ξεκαθαρα πιο πολλα αλογα 18 για την ακριβεια...και 15 αλογα για το χοντα αλλα ''ζοριζεται'' περισσοτερο σε στροφες.
Επισης πιο ροπατο ξεκαθαρα το συμ..οποτε δεν ειναι ''εφαμιλλες'' οι επιδοσεις καθως τα νουμερα μπορει να ειναι μικρα ...αλλα
λογω λιγων κυβικων ερχεται η διαφορα !
Εξοπλιστικα τωρα εχει μανιβελα το χοντα ενω το συμ οχι αλλα εχει στο οργανο του...ρολοι...βολτομετρο ενδειξη αλλαγης λαδιων...και εχει και διακοπτη σινιαλου !
Σελα ασυζητητι το συμ ξεκαθαρα σελαρα...... το χοντα μενει στο σελα παπιου (γνωμη μου) και σε σπρωχνει μπροστα (εχουμε και κοιλια τωρα γαμ@@ τα)
Ξεκαθαρα πιο καλα φρενα το χοντα
ΑΝ ηταν θα ξαναπω μικρη η διαφορα στο χρημα...ερχοταν τα πανω -κατω !

Red Rider
22/03/2020, 17:27
Πουθενα δεν ξερω για κεφαλη οτι σπαει και χαλαει δωσε φως στον κοσμο..
Eσυ ανεφερες για ροικη εξελιξη...αδρανεια..και σκληροτερα ελατηρια...οποτε δεν μιλας για νορμαλ μηχανακια!
Αν θς να το παρουμε νορμαλ (περαν της μαρκας...ιστοριας...αξιοπιστιας οπου ξεκαθαρα το honda ειναι honda)
το συμ βγαζει ξεκαθαρα πιο πολλα αλογα 18 για την ακριβεια...και 15 αλογα για το χοντα αλλα ''ζοριζεται'' περισσοτερο σε στροφες.
Επισης πιο ροπατο ξεκαθαρα το συμ..οποτε δεν ειναι ''εφαμιλλες'' οι επιδοσεις καθως τα νουμερα μπορει να ειναι μικρα ...αλλα
λογω λιγων κυβικων ερχεται η διαφορα !
Εξοπλιστικα τωρα εχει μανιβελα το χοντα ενω το συμ οχι αλλα εχει στο οργανο του...ρολοι...βολτομετρο ενδειξη αλλαγης λαδιων...και εχει και διακοπτη σινιαλου !
Σελα ασυζητητι το συμ ξεκαθαρα σελαρα...... το χοντα μενει στο σελα παπιου (γνωμη μου) και σε σπρωχνει μπροστα (εχουμε και κοιλια τωρα γαμ@@ τα)
Ξεκαθαρα πιο καλα φρενα το χοντα
ΑΝ ηταν θα ξαναπω μικρη η διαφορα στο χρημα...ερχοταν τα πανω -κατω !

Έγραψα αυτά που είδα από πρώτο χέρι,λέγοντας ότι ακόμα και με βελτιώσεις έχει ένα ταβάνι λόγω σχεδίασης και υποδομής.
Το point είναι ότι η τιμή είναι επακόλουθο του RnD που έχει πέσει στα παπιά(ούτε για SS να μιλάγαμε)!
Έχω ακούσει για τουλάχιστον 3 που ράγισαν κεφαλή.
Αν το ψάξεις θα δεις.Η αιτία όπως φαίνεται είναι μια βάση που εδράζεται πάνω της.
Παρόλα αυτά,εάν δεν υπήρχε το Honda ,θα το είχα χτυπήσει κι εγώ.

o_gavros
22/03/2020, 19:01
Ερώτηση
Ο "εργάτης" yamaha Crypton x 135, πόσο κόστιζε όταν ερχόταν? Όχι τα πρώτα πρώτα, μετά που ξύπνησε η αντιπροσωπεία κ τα χρέωνε 2.800€
Ταμπούρο πίσω?
Abs?
Led?
Πιρούνι για κλάματα?
Σκουριες στο σκελετό?

Α! Α! Ξέχασα!
Δεν είχε συμπλέκτη κ βόλευε στην διανομή...
Κ είχε ζάντες συμβατές με λάστιχα του 20αρικου...

εγω το αγόρασα το '11 2450€ το μοντέλο με τις σιδερένιες ζάντες/ακτίνες. Μου φαινόταν εξαρχής πολύ ακριβό μιας και κυκλοφορούσε ήδη αρκετά χρόνια.
Ως κάτοχος καζερ απο το '99, ήμουν συνηθισμένος να είμαι ξέγνοιαστος για το μηχανακι που είχα ως μεταφορικό μέσο. όχι φυσικά ότι δε χάλασε ποτέ τίποτα στο καζερ,αλλά είχα το κεφάλι μου ήσυχο πως όσο το φροντίζω θα με πηγαίνει.
Όταν λοιπόν μου το φάγανε, το cr-X ήταν το μοναδικό διαθεσιμο στην αγορά που μου έδινε αυτό το peace of mind, που ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ βάζω πανω απο όλα για ένα όχημα εργάτη.
150 χιλιάδες διανυθέντα χλμ μετά μαζί του, συνεχίζω να αισθάνομαι την ίδια σιγουριά. Ότι θα ξεκινήσω απο τον Πειραιά για τη δουλειά μου, θα γυρίσω όλη την Αθήνα απο Αγία Παρασκευη μέχρι Σαρωνίδα και πίσω Πειραιά, χωρίς να σκέφτομαι αν θα με αφήσει. Σε βόλτα εδω, είχαμε φτάσει μέχρι τη Θηβα κάποτε.

με όλες τις αδυναμίες του, ναι εχει μαλακές αναρτήσεις,το φρένο δε το λες και άγκυρα, τα λάστιχα στο μασπιέ τα οριτζιναλ ήταν ψευτικα, αλλά Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο.

τα λεντ είναι φρέσκο φρούτο.
πιρούνι για κλάματα; μα τι λες;
σκουριές στο σκελετό σαν γενικός κανόνας δεν νομίζω οτι ισχύει.
και δεν κατάλαβα το ύφος, ως ΠΑΠΑΚΙ δεν είχε συμπλέκτη. μήπως έχετε κάποιοι μπερδέψει τον λόγο που φτιάχτηκαν τα παπάκια;
Στη διανομή φυσικά βόλευε γιατι δεν χάλαγε κάθε τρεις και λίγο,έβγαλα το ψωμί μου για εναμιση σχεδόν χρόνο με δαύτο, σου μιλάω απο πρώτο χέρι.

και επειδή βλέπω ότι παλι φεύγει η μπαλα απο το γήπεδο, δεν είπε κανείς σε κανέναν "γιατι ρε τύπε εδωσες τα λεφτα ΣΟΥ και πήρες το τάδε;".
Η ιστορία στραβώνει με τον κάθε 1991 που απο το καλοκαίρι σκάνε σα το δάκο, και μου/μας σπάνε τα μέζεα με το πόσο γαμάτο είναι το κάθε μπουρδελάκι που αγόρασαν.
Κανείς δε λέει ότι μπουρδελάκια είναι μόνο τα κινέζικα και τα τζαπόνια σπέρνουν.
το σκατο που έχει φάει η προπέλα σε αυτό το φόρουμ (και όχι μόνο) είναι παροιμιώδες. Α,και τα κτμ τωρα που το σκέφτομαι.ή η γιαμάχα για εκείνη την ιστορία με τα βολάν στα φεηζερ ή...ή...ή...
κάποια μηχανακια όμως είναι κοινώς αποδεκτά ότι είναι σκυλιά κάποια άλλα ταΐστρες.

Θέλω πολύ να δω σε μια 5ετια τι στο κέρατο θα λέμε για αυτό το "υπερόπλο" της Συμ.

bulmont
22/03/2020, 19:11
Θέλω πολύ να δω σε μια 5ετια τι στο κέρατο θα λέμε για αυτό το "υπερόπλο" της Συμ.

Οσοι έχουν επιβιώσει μέχρι τότε....................

teogtp
22/03/2020, 19:15
Οσοι έχουν επιβιώσει μέχρι τότε....................

Ρε μπαγασα...... μετοχές στον Μπαμπούλα έχεις;
:lol:

cosgili
22/03/2020, 19:29
Ρε μπαγασα...... μετοχές στον Μπαμπούλα έχεις;

ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ!!!!

:bawl:

DRAKONET
22/03/2020, 21:06
εγω το αγόρασα το '11 2450€ το μοντέλο με τις σιδερένιες ζάντες/ακτίνες. Μου φαινόταν εξαρχής πολύ ακριβό μιας και κυκλοφορούσε ήδη αρκετά χρόνια.
Ως κάτοχος καζερ απο το '99, ήμουν συνηθισμένος να είμαι ξέγνοιαστος για το μηχανακι που είχα ως μεταφορικό μέσο. όχι φυσικά ότι δε χάλασε ποτέ τίποτα στο καζερ,αλλά είχα το κεφάλι μου ήσυχο πως όσο το φροντίζω θα με πηγαίνει.
Όταν λοιπόν μου το φάγανε, το cr-X ήταν το μοναδικό διαθεσιμο στην αγορά που μου έδινε αυτό το peace of mind, που ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ βάζω πανω απο όλα για ένα όχημα εργάτη.
150 χιλιάδες διανυθέντα χλμ μετά μαζί του, συνεχίζω να αισθάνομαι την ίδια σιγουριά. Ότι θα ξεκινήσω απο τον Πειραιά για τη δουλειά μου, θα γυρίσω όλη την Αθήνα απο Αγία Παρασκευη μέχρι Σαρωνίδα και πίσω Πειραιά, χωρίς να σκέφτομαι αν θα με αφήσει. Σε βόλτα εδω, είχαμε φτάσει μέχρι τη Θηβα κάποτε.

με όλες τις αδυναμίες του, ναι εχει μαλακές αναρτήσεις,το φρένο δε το λες και άγκυρα, τα λάστιχα στο μασπιέ τα οριτζιναλ ήταν ψευτικα, αλλά Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο.

τα λεντ είναι φρέσκο φρούτο.
πιρούνι για κλάματα; μα τι λες;
σκουριές στο σκελετό σαν γενικός κανόνας δεν νομίζω οτι ισχύει.
και δεν κατάλαβα το ύφος, ως ΠΑΠΑΚΙ δεν είχε συμπλέκτη. μήπως έχετε κάποιοι μπερδέψει τον λόγο που φτιάχτηκαν τα παπάκια;
Στη διανομή φυσικά βόλευε γιατι δεν χάλαγε κάθε τρεις και λίγο,έβγαλα το ψωμί μου για εναμιση σχεδόν χρόνο με δαύτο, σου μιλάω απο πρώτο χέρι.

και επειδή βλέπω ότι παλι φεύγει η μπαλα απο το γήπεδο, δεν είπε κανείς σε κανέναν "γιατι ρε τύπε εδωσες τα λεφτα ΣΟΥ και πήρες το τάδε;".
Η ιστορία στραβώνει με τον κάθε 1991 που απο το καλοκαίρι σκάνε σα το δάκο, και μου/μας σπάνε τα μέζεα με το πόσο γαμάτο είναι το κάθε μπουρδελάκι που αγόρασαν.
Κανείς δε λέει ότι μπουρδελάκια είναι μόνο τα κινέζικα και τα τζαπόνια σπέρνουν.
το σκατο που έχει φάει η προπέλα σε αυτό το φόρουμ (και όχι μόνο) είναι παροιμιώδες. Α,και τα κτμ τωρα που το σκέφτομαι.ή η γιαμάχα για εκείνη την ιστορία με τα βολάν στα φεηζερ ή...ή...ή...
κάποια μηχανακια όμως είναι κοινώς αποδεκτά ότι είναι σκυλιά κάποια άλλα ταΐστρες.

gavre οχι εχουν πει ''γιατι πηρες το τριμπουρδελο''...γιατι να χαρακτηριζουμε την ΞΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?
και να εχει πεσει πολυ κριτικη.....σε οτιδηποτε δεν ειναι στα ''θελω μας'' υπαρχει συνεχως !
εδω εισαι φαουλ !
το εχω γραψει και αλλου..οποιος φευγει απο το 4 japan ειναι για καποιους...ασχετος !
Και αν δεν βαστα η τσεπη τι να κανουμε (γενικο) ρε παιδια !
Ο αλλος ελεγε πιο παλια για το cf οτι στριβει σαν ξυραφι και επεσαν να τον φανε...γιατι?
Αυτος ετσι το εβλεπε..γιατι να το χαλασουμε? Αν παρει κατι αλλο μετα ας το δει μονος του !
Εφαγε μπαν...γιατι δεχοταν επιθεση απο το συνολο και βγηκε εκτος οριων..και εσυ θα το εκανες..και ολοι αυτο θα καναμε !
Ας πουμε καλοριζικο οτι παρει ο καθενας...και αν τυχει το οτιδηποτε..μην λεμε ''στα ειπαμε δεν ακουγες πηρες το τριμπουρδελο''
γιατι βγαζουμε κακο εαυτο ?
Εγω σε αρκετα μνμ-τα για κινεζικα..που εχω ερθει σε αντιπαραθεση (βλεπε zontes) οι περισσοτεροι κραζουν!
Με στοιχεια ομως οταν αναφερω και εγω οτι εγραψες και εσυ για ιαπωνικα δλδ οτι και εκει υπαρχει θεμα
και κανενα 100% δεν ειναι σιγουρο..τρωω κραξιμο ...
Ολοι εχω να πω μοιραζομαστε την αγαπη για το δικυκλο..ειτε με την βεσπα του '70..ειτε με τον κινεζο στο παπι..
ειτε με τα καινουρια καμαρια μας....ας πουμε καλοριζικο..και τελος !

Kickstart
22/03/2020, 23:04
είναι αυτό που είπατε παιδιά...όποιος έχει τα φράγκα η επιλογή είναι μονόδρομος...gtr

όποιος δυσκολεύεται ή τεσπά τα φυλάει για αλλού (σχεδόν όλοι μας δλδ) πάει σε δεύτερες σκέψεις και συμβιβασμούς με ποιοτικά υποδεέστερα προϊόντα, αυτό είναι νόμος της αγοράς εκεί στοχεύει η κάθε sym με τις δελεαστικές τιμές της...

το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιος προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας και ότι το ακριβότερο είναι περίπου...απάτη

Spar1991
21/04/2020, 09:25
είναι αυτό που είπατε παιδιά...όποιος έχει τα φράγκα η επιλογή είναι μονόδρομος...gtr

όποιος δυσκολεύεται ή τεσπά τα φυλάει για αλλού (σχεδόν όλοι μας δλδ) πάει σε δεύτερες σκέψεις και συμβιβασμούς με ποιοτικά υποδεέστερα προϊόντα, αυτό είναι νόμος της αγοράς εκεί στοχεύει η κάθε sym με τις δελεαστικές τιμές της...

το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιος προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας και ότι το ακριβότερο είναι περίπου...απάτη

Φιλε μου για ποιον μονοδρομο μιλας;;;; Για ποια διαφορα τιμης;;; 500 ευρω διαφορα εχουν οσο κανει το κινητο μου!!!
Δεν πηρα το χοντα γιατι δεν μαρεσε εμφανισιακα και ηταν 150 κυβικα οχι επειδη δεν ειχα τα λεφτα.
Στην μαλαισια το συμ εχει 1500 ευρω και το χοντα 1500 επισης. Μαντεψε πως ο Σαρακακης πιανει κοροιδα στην Ελληνικη αγορα!

Spar1991
21/04/2020, 09:32
αυτο ακριβως που ειπες ειναι μεγαλο. Οτι οποιος φευγει απο το made in japan ειναι ασχετος. Οι μεγαλοι ανθρωποι(κυριως ανω των 40) συνηθως ειναι κολλημενοι σε καποιες εποχες ανεμελες ομορφες που τοτε τα ιαπωνικα ηταν οτι καλυτερο και τους εχει μεινει ολη αυτη η μαγεια. Αυτο ακριβως λεγεται MARKETING. Το να μπεις στο μυαλο του καταναλωτη και να του πουλας ενα προιον χωρις να χρειαστει καν να κουνησεις το μικρο σου δαχτυλακι. Η νεα γεννια ομως δεν ειναι κολλημενη ειναι ανοιχτομυαλη και ακουει και βλεπει και σκεφτεται και κρινει πιο πανοραμικα!
Ποτε δεν ειπα ασχημα τα ιαπωνικα ποτε δεν εκραξα κατι που δεν το χω δουλεψει. Αντιθετα κραζουν οτιδηποτε ειναι διαφορετικο σε μηχανακι και πιστεψε με οι περισσοτεροι ειναι οι ιδιοι που θα κραξουν κατι διαφορετικο γενικα στην ζωη τους ειτς φυλετικα ειτε σεξουαλικα ειτε εμφανισιακα! Ο κοσμος δεν αποδεχεται ευκολα το διαφορετικο.. Το διαφορετικο πρεπει να σαι πολυ ανοιχτομυαλος για να το δεχτεις..
Οσο για 3 ραγισμενα καρτερ δεν ξερω τι ειπε ενας τυπος πιο πανω δεν μου λεει τιποτα. Το δικο μου δεν επαθε τιποτα γιατι το προσεχω και δεν κανω σουζες ουτε καβαλαω πεζοδρομια. Ας προσεχαν!

Spar1991
21/04/2020, 09:37
Στα 28 μου εγω νιωθω 18.. παλια οταν εισασταν 30 εισασταν παντρεμενοι ολοι με 3 παιδια και αλλα μυαλα σαν 45αριδες. Τωρα αλλαξαν αυτα..αργουμε πολυ να μεγαλωσουμε..Ακομα δεν ειμαστε στα ντουζενια μας!

toyar
21/04/2020, 09:50
φιλε μου υπαρχουν γιαπωνεζικα παπια 10 χρονια μεγαλυτερα σου που ακομα κανουν βολτες
αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ ειναι πραγματικοτητα
εγω παντως προχθες που ειδα made in japan σε καπακι glx βουρκωσα λιγο

Spar1991
21/04/2020, 09:54

Αν θες παπακι εργατη δεν θα πας να παρεις το sym 185. Θα παρεις ενα cargo η ενα σκουτερακι η ενα honda supra X η crypton s!
Το sym ειναι ευαισθητο μηχανακι τα παντα πανω του ειναι ηλεκτρικα οπως και σχεδον σε ολα τα συγχρονα και μεταγενεστερα μηχανακια. Εσυ λες σε ενοχλει ο συμπλεκτης;;; Γιατι σε ενοχλει; Για να οδηγας με το ενα χερι;; Οταν πηραμε διπλωμα μας μαθανε να οδηγαμε με τα 2! Η μηπως για να κανεις ντελιβερυ;;; Και παλι το ντελιβερι οφειλει να χει κουτι πισω και οχι να κρατα στο χερι το φαγητο και τους καφεδες. Το sym λοιπον απο αποψη χρηστικοτητας (οπως την θετεις) σε περιοριζει. Ειναι ενα μηχανακι πολυ καλο οικονομικο (3.2 λιτρα ανα 100) παιζει ρολο για τους καιρους που ζουμε. Ειναι ενα μηχανακι συγχρονο με προδιαγραφες με εξαιρετικο γκαζακι(οχι οπως μηχανης αλλα οχι και οπως απλου παπιου) εγω θα παω ανετα σε μια παραλια το καλοκαιρι ας πουμε. Παω στην δουλεια μου γρηγορα προσπερναω εκει που πρπεει πιο γρηγορα χωρις να σκεφτομαι αν με παιρνει οπως με το παπι που ειχα. Οποτε οπως καταλαβαινεις για την χρηση που το θελω δεν υπαρχει καλυτερο. Δεν εβγαλε παπι για να το χει ο παλιος ελληνας οπως ειχε μαθει καποτε. Οι εποχες αλλαζουν..

Spar1991
21/04/2020, 09:57
φιλε μου υπαρχουν γιαπωνεζικα παπια 10 χρονια μεγαλυτερα σου που ακομα κανουν βολτες
αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ ειναι πραγματικοτητα
εγω παντως προχθες που ειδα made in japan σε καπακι glx βουρκωσα λιγο

Ειναι υπεροχο!! Πραγματικα χαιρομαι που υπηρχαν καποτε αυτα τα αξιολογα μηχανακια.Μακαρι να γινοταν και σημερα..Αλλα αθελα τους κανανε ενα πολυ καλο μαρκετινγκ γιατι η ιδια η εταιρεια οτι και να βγαλει τωρα μονο και μονο επειδη καποτε εμεινες ευχαριστημενος θα πας να ξαναγορασεις οτι και να βγαλει γιατι θα νομιζεις στο μυαλο σου οτι ειναι εφαμιλλο του τοτε!

Spar1991
21/04/2020, 10:03
πολλες φορες δημιουργουνται παρεξηγησεις λογω της σχετικοτητας του χρηματος και της υποκειμενικοτητας του ακριβου και του φθηνου
μιλωντας μονο για παπια αλλος ψωνιζει στη βαση της κατηγοριας θελοντας να βγαλει μια δεκαετια ντελιβερυ με παπι του χιλιαρικου κι αλλος ψωνιζει στην κορυφη παιρνοντας το ακριβοτερο για να πηγαινει για καφε με προοπτικη να το σκοτωσει στο εξαμηνο γιατι το βαρεθηκε
υπαρχει κοσμος που μπορει να καψει ενα τριχιλιαρο για ενα παπι που γουσταρει
αλλος αλλαζει αιφον του χιλιαρικου καθε 6 μηνες
ειναι θεμα οικονομικης δυνατοτητας και οπτικης γωνιας

Ετσι ειναι. Περιεγραψες ακριβως πως λειτουργει η οικονομια.. Μπραβο φιλε!

Spar1991
21/04/2020, 10:03
α τόσο καλά;
δε φταις εσύ. εμείς οι μαλάκες φταίμε που σου δώσαμε σημασία.

Εμεις να μην πουμε καμια μαλακια; Στο πηγαδι κατουρησαμε;

Spar1991
21/04/2020, 10:04
Νομιζω οτι πρεπει ολοι να χαμηλωσουΜΕ τους τονους ειδικα οι πιο ηλικιωμενοι,αλλα και οι εχοντες καποιο λογο παραπανω απο τους απλους χρηστες του φορουμ.Το -παιδι- εκανε μια επιλογη ,την ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ καλως ή κακως,με σωστα ή λαθος επιχειρηματα,δεν εχει τοσο σημασια,και νομιζω οτι οι ΑΣΚΟΠΟΙ χαρακτηρισμοι και προσδιορισμοι ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ενθεν και κειθεν.Αλλωστε ποσες φορες το εχουμε ξαναδει αυτο να γινεται εδω μεσα και με σοβαρωτερες και πολυ ακριβωτερες μαρκες που και αυτες παρ ολες τις δεκαδες χιλιαδες ευρω που κοστιζουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ, απο το ταπεινο SYM, εχουν παιδαριωδη ελαττωματα που δεν τα εχουν λυσει κι ολας μετα απο χρονια στην παραγωγη.Mην -την πεφτουμε-λοιπον υπερβολικα στον νεαρο φιλο μας ,που μεσα στον ενθουσιασμο του που πηρε αυτο που αγαπουσε, ειναι λιγο υπερβολικος.Αλλωστε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ Ολοι υπηρξαμε καποτε στην θεση του-οι γεροντοτεροι,και ολοι τα ιδια μυαλα ειχαμε,και λαθη καναμε αρκετες φορες στις επιλογες μας.
Με αυτα που λεω ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩτον φιλο μας για την επιλογη του,αλλα νομιζω οτι υπαρχουν ποιοτικωτερα παπια απο το συμ,ΑΛΛΑ ειναι και αρκετα ακριβωτερα.Η σωστοτερη νομιζω τακτικη οταν κρινουμε ενα προιον ειναι να κρινουμε την σχεση τιμης προς αποδοσιν ή επι τω ελληνικωτερον value for money. και εκει νομιζω τα συμ εχουν δειξει καλο χαρακτηρα.

αυτο ακριβως που ειπες ειναι μεγαλο. Οτι οποιος φευγει απο το made in japan ειναι ασχετος. Οι μεγαλοι ανθρωποι(κυριως ανω των 40) συνηθως ειναι κολλημενοι σε καποιες εποχες ανεμελες ομορφες που τοτε τα ιαπωνικα ηταν οτι καλυτερο και τους εχει μεινει ολη αυτη η μαγεια. Αυτο ακριβως λεγεται MARKETING. Το να μπεις στο μυαλο του καταναλωτη και να του πουλας ενα προιον χωρις να χρειαστει καν να κουνησεις το μικρο σου δαχτυλακι. Η νεα γεννια ομως δεν ειναι κολλημενη ειναι ανοιχτομυαλη και ακουει και βλεπει και σκεφτεται και κρινει πιο πανοραμικα!
Ποτε δεν ειπα ασχημα τα ιαπωνικα ποτε δεν εκραξα κατι που δεν το χω δουλεψει. Αντιθετα κραζουν οτιδηποτε ειναι διαφορετικο σε μηχανακι και πιστεψε με οι περισσοτεροι ειναι οι ιδιοι που θα κραξουν κατι διαφορετικο γενικα στην ζωη τους ειτς φυλετικα ειτε σεξουαλικα ειτε εμφανισιακα! Ο κοσμος δεν αποδεχεται ευκολα το διαφορετικο.. Το διαφορετικο πρεπει να σαι πολυ ανοιχτομυαλος για να το δεχτεις..
Οσο για 3 ραγισμενα καρτερ δεν ξερω τι ειπε ενας τυπος πιο πανω δεν μου λεει τιποτα. Το δικο μου δεν επαθε τιποτα γιατι το προσεχω και δεν κανω σουζες ουτε καβαλαω πεζοδρομια. Ας προσεχαν!

patsavour
21/04/2020, 10:31

Δεν ειπα αυτο

doctoras
21/04/2020, 10:32
:alien:

:ufo:

:hunter:

:welcome:

patsavour
21/04/2020, 10:44
:alien:

:ufo:

:hunter:

:welcome:

καμερα σε μενα:lol:

νεοσσός
21/04/2020, 10:45
Δεν ειπα αυτο
Ε, τότε γιατί μπερδεύεις το παλικάρι και το αναγκάζεις να γράφει αδίκως σεντόνια; :p

buckley
21/04/2020, 10:47
καμερα σε μενα:lol:

Έχεις φωτογένεια η αλήθεια είναι :bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158245&p=3044300&viewfull=1#post3044300

buckley
21/04/2020, 10:50
Ε, τότε γιατί μπερδεύεις το παλικάρι και το αναγκάζεις να γράφει αδίκως σεντόνια; :p

Κουράστηκε βλέπω και επαναλαμβάνεται :bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158222&p=3044665&viewfull=1#post3044665
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158222&p=3044675&viewfull=1#post3044675

patsavour
21/04/2020, 11:14
Κουράστηκε βλέπω και επαναλαμβάνεται :bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158222&p=3044665&viewfull=1#post3044665
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158222&p=3044675&viewfull=1#post3044675

https://www.youtube.com/watch?v=IU28GHMcYxM

Spar1991
21/04/2020, 11:20
Δεν ειπα αυτο

Αυτο ειπες μην μου τα αλλαζεις τωρα που πες και μια σωστη κουβεντα χαχαχαχα

bulmont
21/04/2020, 11:28
Στα 28 μου εγω νιωθω 18.......

Σώπα καϋμένε..............εδώ νιώθω 18 εγώ στα 57....................

buckley
21/04/2020, 11:43

Κλαίω...

Spar1991
21/04/2020, 12:03

Nα τα εκατοστησεις φιλε παντα γερος και δυνατος! Και μην μεγαλωσεις ποτε! Μην πεσεις στην παγιδα που επεσαν σχεδον ολοι!

bulmont
21/04/2020, 12:08
Nα τα εκατοστησεις φιλε παντα γερος και δυνατος! Και μην μεγαλωσεις ποτε! Μην πεσεις στην παγιδα που επεσαν σχεδον ολοι!

Oχι βέβαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για ποιόν με πέρασες, γιά τον Μπάκλεϋ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Spar1991
21/04/2020, 12:13
Oχι βέβαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για ποιόν με πέρασες, γιά τον Μπάκλεϋ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο μπακλευ επεσε στην λουμπα και αντε τωρα να βγει!
Το μελλον φανταζει δυσοιωνο για τον μπαρκλευ

buckley
21/04/2020, 12:25

Σαλάτα τα κανες νέος :bawl:

νεοσσός
21/04/2020, 12:25
Εκτός αν αγοράσει SYM VF185 και ξανανιώσει. :p

bulmont
21/04/2020, 12:28
Σαλάτα τα κανες νέος :bawl:

Barclay James Harvest...................:bawl:

buckley
21/04/2020, 12:41
Εκτός αν αγοράσει SYM VF185 και ξανανιώσει. :p

:smokin::smokin::smokin:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158430&p=3044714&viewfull=1#post3044714

mia_zoi_kawa
21/04/2020, 15:44
Φιλε μου για ποιον μονοδρομο μιλας;;;; Για ποια διαφορα τιμης;;; 500 ευρω διαφορα εχουν οσο κανει το κινητο μου!!!
Δεν πηρα το χοντα γιατι δεν μαρεσε εμφανισιακα και ηταν 150 κυβικα οχι επειδη δεν ειχα τα λεφτα.
Στην μαλαισια το συμ εχει 1500 ευρω και το χοντα 1500 επισης. Μαντεψε πως ο Σαρακακης πιανει κοροιδα στην Ελληνικη αγορα!

Το ότι στην συγκεκριμένη αγορά κάνουν τόσο δεν λέει τίποτα προς το παρών. Οι δύο εταιρίες μπορεί να θέλουν να εξασφαλίσουν μερίδια αγοράς και να εχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα που ονομάζεται race to the bottom. Επειδή δε δεν έχει βρεθει ένας εισαγωγέας να πάει να σκάσει 500 και να φέρει 300 gtr και να βγάλει 300 χιλιάρικα εύκολα πάει να πει ότι η τιμή του Honda είναι τιμή προσφοράς για την συγκεκριμένη αγορά.
Κάτι ακόμα. Ο Σαρακακης δεν πουλάει μόνο Honda παπάκια. Πουλάει Volvo Mitsubishi, Renault φορτηγά, Komatsu επαγγελματικά και πολλά άλλα. Δεν περιμένει να των σώσουν τα παπάκια της Honda. Και φυσικά δεν μπορεί να τιμολογησει ένα παπάκι Honda στην ίδια τιμή με ενα sym. Μόνο ηλιθιος θα το έκανε αυτό.

katsar
21/04/2020, 16:01
Έχεις άλλη μηχανή;
Είσαι δηλαδή 28ρης που νιώθει 18ρης ,χωρίς πρόβλημα στα λεφτά αφού 500ε δεν σου λένε κάτι και τόσο κάνει μόνο το κινητό σου και η μηχανή των ονείρων σου για να βγάζεις γούστα είναι το κινεζοπαπάκι;
Κάτι δεν μας λες καλά.

mia_zoi_kawa
21/04/2020, 16:04
Συνεχίζω.... 100 γραμμάρια σοκολάτας ιόν είναι ακριβότερα από 100 γραμμάρια σοκολάτας Milka.
Ναι αλλά θα μου πεις δες τι γίνεται στην Νότιοανατολικη Ασία. Στα παπαρια μου ρε φίλε. Η Honda μπορεί να σκοτώνεται για μεριδια. Ποιος άλλωστε την ήξερε εκεί πριν 10 χρόνια. Ξέρουν εκεί για το cbx 1050, για τον frenty Spencer, τον Σένα ή τα Οβάλ έμβολα; Εκεί αγοράζουν μηχανάκια άνθρωποι που μέχρι πριν δέκα χρόνια δεν είχαν ψυγείο. Και εγώ όταν πάω να πουλήσω γιαούρτι στην Γλυφάδα όλοι μου ζητάνε το 2%. Στα μαγαζιά των Ασιατων στο κέντρο μου ζητάνε έδεσμα γιαουρτιού. Πάει να πει ότι το τελευταίο επειδή είναι φτηνοτερο είναι και καλύτερο;

patsavour
21/04/2020, 16:16
QUOTE=katsar;3044763]Έχεις άλλη μηχανή;
Είσαι δηλαδή 28ρης που νιώθει 18ρης ,χωρίς πρόβλημα στα λεφτά αφού 500ε δεν σου λένε κάτι και τόσο κάνει μόνο το κινητό σου και η μηχανή των ονείρων σου για να βγάζεις γούστα είναι το κινεζοπαπάκι;
Κάτι δεν μας λες καλά.[/QUOTE]

γιατι ρε το κατηγορεις το παιδι, και δεν το παιρνεις και αντιστροφα?
ειμαι 60 χρονων,αισθανομαι 59αρης,εχω σμαρτ- φον κινεζικο των 70 ευρω ,εχω προβλημα στα λεφτα,-δεν εχω μια-και η μηχανη των ονειρων μου για να βγαζω γουστα ειναι η καινουργια GOLDWING που κανει 41000 ευρω.
ΕΓΩ τα λεω καλα γιατρε μου????:panic::panic::panic:

typhoon
21/04/2020, 16:47
Ειναι υπεροχο!! Πραγματικα χαιρομαι που υπηρχαν καποτε αυτα τα αξιολογα μηχανακια.Μακαρι να γινοταν και σημερα..Αλλα αθελα τους κανανε ενα πολυ καλο μαρκετινγκ γιατι η ιδια η εταιρεια οτι και να βγαλει τωρα μονο και μονο επειδη καποτε εμεινες ευχαριστημενος θα πας να ξαναγορασεις οτι και να βγαλει γιατι θα νομιζεις στο μυαλο σου οτι ειναι εφαμιλλο του τοτε!

Για να δω πόσοι απ όσους το είχανε θα το αγοράσουν η ξανά
https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Honda-Super-Cub-C125-H-timh-toy-sthn-Ellada_123716.asp

katsar
21/04/2020, 17:27
QUOTE=katsar;3044763]Έχεις άλλη μηχανή;
Κάτι δεν μας λες καλά.

γιατι ρε το κατηγορεις το παιδι, και δεν το παιρνεις και αντιστροφα?
ειμαι 60 χρονων,αισθανομαι 59αρης,εχω σμαρτ- φον κινεζικο των 70 ευρω ,εχω προβλημα στα λεφτα,-δεν εχω μια-και η μηχανη των ονειρων μου για να βγαζω γουστα ειναι η καινουργια GOLDWING που κανει 41000 ευρω.
ΕΓΩ τα λεω καλα γιατρε μου????:panic::panic::panic:[/QUOTE]

Εσύ καλά τα λες,δεν μας πουλάς τρέλα.

Spar1991
30/04/2020, 10:37
Έχεις άλλη μηχανή;
Κάτι δεν μας λες καλά.

1oν ποιος ειπε οτι το sym ειναι η μηχανη των ονειρων μου η οτι θα το κρατησω για παντα ξερω γω;
2ον ποιος σου πε οτι δεν εχω αμαξι για περισσοτερες μετακινησεις?
3ον που ξερεις εσυ τι μπατζετ θεωρω εγω καλο για ενα μηχανακι οταν με 3000 που εσκασα αν ηθελα να το παιξω μαγκας θα παιρνα ninja636 η ενα tdm η ενα z750 η το οτιδηποτε σχεδον με λιγα λεφτα παραπανω?
Αν θελω να δειχτω θα παω να παρω μια μηχανη και θα το παιζα γκομενος!
Πλουσιος δεν ειμαι αλλα δεν εχω υποχρεωσεις δεν εχω νοικι δεν εχω παιδια που σημαινει οτι ολος μου ο μισθος παει τσεπη.
Οσο για το κινεζοπαπακι χμμμ καποτε ναι ισχυε αυτο. Πλεον η κινα ειναι η μεγαλητερη οικονομικη δυναμη και προβλεπεται πολλη μεγαλυτερη!

Spar1991
30/04/2020, 10:43
Το ότι στην συγκεκριμένη αγορά κάνουν τόσο δεν λέει τίποτα προς το παρών. Οι δύο εταιρίες μπορεί να θέλουν να εξασφαλίσουν μερίδια αγοράς και να εχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα που ονομάζεται race to the bottom. Επειδή δε δεν έχει βρεθει ένας εισαγωγέας να πάει να σκάσει 500 και να φέρει 300 gtr και να βγάλει 300 χιλιάρικα εύκολα πάει να πει ότι η τιμή του Honda είναι τιμή προσφοράς για την συγκεκριμένη αγορά.
Κάτι ακόμα. Ο Σαρακακης δεν πουλάει μόνο Honda παπάκια. Πουλάει Volvo Mitsubishi, Renault φορτηγά, Komatsu επαγγελματικά και πολλά άλλα. Δεν περιμένει να των σώσουν τα παπάκια της Honda. Και φυσικά δεν μπορεί να τιμολογησει ένα παπάκι Honda στην ίδια τιμή με ενα sym. Μόνο ηλιθιος θα το έκανε αυτό.

Δεν μπορει να τιμολογησει κανεις ενα χοντα στην ιδια τιμη με ενα συμ? Αρα λες ηλιθιους τους μαλαισιανους και ταυλανδους αλλα βλεπεις εκει δεν εχουν κολληματα του τυπου τα χοντα γαμανε ενω τα sym ειναι κινεζικα για πεταμα..
Η τιμη ενος προιοντος διαμορφωνεται κυριως απο την ζητηση και γω στην θεση του σαρακακη θα κανα το ιδιο γιατι το χει μονοπωλιο και ξερει οτι οι ελληνες θα τρεξουν να το παρουν ομως απετυχε γιατι βλεπω σπανια χοντα 150στον δρομο ενω συμ 185 ολο ενα και περισσοτερα. Στην μαχη λοιπον race to the bottom οπως λες κερδιζει η sym και δεν το λεω εγω αλλα τα στατιστικα. Ο σαρακακης εριξε την τιμη 200 ευρω και η sym την αυξησε. Η τιμη ενος προιοντος αυξανεται οσο εχει ζητηση και μειωνεται αντιστροφα. Οπως ολα δειχνουν η τωρινη νεολαια δειχνει τις προτιμησεις!

zopas
30/04/2020, 12:03
Κατοχος 150 sh λεω ξεκαθαρα μακρια απο το νταβαντζηλικι του Σαρακακη! εγω ματωσα οικονομικα και εμαθα...μπορει τα σκουτερ του να ειναι πολυ καλα αλλα καινε λαδι του κερατα και εχουν σχεδον διπλασια τιμη αγορας..με τιποτα...Sym και παλι SYm...με 3.500 χιλιαρικα παιρνεις το HD300 με 27,5 ιππους ενω για το χοντα θελεις 6.300 για το sh300 με 24 ιππους.. και απο την πρωτη μερα σου λεει συμπληρωνε λαδι...ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ...

Spar1991
30/04/2020, 14:04
Κατοχος 150 sh λεω ξεκαθαρα μακρια απο το νταβαντζηλικι του Σαρακακη! εγω ματωσα οικονομικα και εμαθα...μπορει τα σκουτερ του να ειναι πολυ καλα αλλα καινε λαδι του κερατα και εχουν σχεδον διπλασια τιμη αγορας..με τιποτα...Sym και παλι SYm...με 3.500 χιλιαρικα παιρνεις το HD300 με 27,5 ιππους ενω για το χοντα θελεις 6.300 για το sh300 με 24 ιππους.. και απο την πρωτη μερα σου λεει συμπληρωνε λαδι...ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ...

Μπραβο φιλε που το αναφερες να τα βλεπουν μερικοι..

jawaforever
30/04/2020, 14:06

Ναι αλλά επειδή δεν πουλάει η λαλακια του, το sh 300 ντε, άρχισε τις φιφες! Τώρα το έχει κάπου στα 5500 και με βαλίτσα δώρο. Όχι ότι αξίζει και στα 5500, αλλά πρέπει να τρώνε και κάνα χαστούκι για να ξακαβαλανε το καλάμι.

patsavour
30/04/2020, 16:26
Ναι αλλά επειδή δεν πουλάει η λαλακια του, το sh 300 ντε, άρχισε τις φιφες! Τώρα το έχει κάπου στα 5500 και με βαλίτσα δώρο. Όχι ότι αξίζει και στα 5500, αλλά πρέπει να τρώνε και κάνα χαστούκι για να ξακαβαλανε το καλάμι.

και 5500 πολλα ειναι,μια λογικη τιμη θα ηταν 4500.

Kickstart
30/04/2020, 16:42
μου χουν μπει τελικά ιδέες για σκουτερ 300αρι...ενώ στην αρχή το απέρριπτα, δεν το σκεφτόμουν καθόλου...έδωσα και την μηχανή εδώ και μέρες και εχω μείνει αμηχανος..

εννοείται οτι το sh είναι ληστεία η τιμή...ψιλοκοιτάω το citycom σε καινούργιο και διαβάζω πολυ καλα πράγματα...αμα ανοιξουν τα μαγαζια θα παω να το κανω μια βόλτα απο βδομαδα..αλλα εδω μιλάμε για την πάπια της sym, ας μην βγούμε αλλο οφ

DRAKONET
30/04/2020, 18:08
μου χουν μπει τελικά ιδέες για σκουτερ 300αρι...ενώ στην αρχή το απέρριπτα, δεν το σκεφτόμουν καθόλου...έδωσα και την μηχανή εδώ και μέρες και εχω μείνει αμηχανος..

εννοείται οτι το sh είναι ληστεία η τιμή...ψιλοκοιτάω το citycom σε καινούργιο και διαβάζω πολυ καλα πράγματα...αμα ανοιξουν τα μαγαζια θα παω να το κανω μια βόλτα απο βδομαδα..αλλα εδω μιλάμε για την πάπια της sym, ας μην βγούμε αλλο οφ

παντως και ο μοτο-κυριακος.....και ο κατσαντωνης....λενε ειναι πολυ καλο
επισης τα εσωψυχα του μοτερ
ειναι σε μεγεθη για μεγαλυτερο κυβισμο και γι'αυτο σηκωνει και το φτιαξιμο που του κανουν.

Kickstart
30/04/2020, 18:50
ειναι σε μεγεθη για μεγαλυτερο κυβισμο και γι'αυτο σηκωνει και το φτιαξιμο που του κανουν.

Δεν διαφωνώ αλλά αυτοί έχουν από πίσω μαγαζιά σπόνσορες, ειδικές τιμές σε ανταλλακτικά και πολλά άλλα.. Στις διάφορες ομάδες στο φεϊς είναι δυστυχώς αρκετά τα προβληματα που αναφέρονται..Όχι για το μοτέρ αλλά για ηλεκτρικά, φρένα, τροχούς, ρουλεμάν, και πλαστικά.

o_gavros
30/04/2020, 19:19
Δεν μπορει να τιμολογησει κανεις ενα χοντα στην ιδια τιμη με ενα συμ? Αρα λες ηλιθιους τους μαλαισιανους και ταυλανδους αλλα βλεπεις εκει δεν εχουν κολληματα του τυπου τα χοντα γαμανε ενω τα sym ειναι κινεζικα για πεταμα..
Η τιμη ενος προιοντος διαμορφωνεται κυριως απο την ζητηση και γω στην θεση του σαρακακη θα κανα το ιδιο γιατι το χει μονοπωλιο και ξερει οτι οι ελληνες θα τρεξουν να το παρουν ομως απετυχε γιατι βλεπω σπανια χοντα 150στον δρομο ενω συμ 185 ολο ενα και περισσοτερα. Στην μαχη λοιπον race to the bottom οπως λες κερδιζει η sym και δεν το λεω εγω αλλα τα στατιστικα. Ο σαρακακης εριξε την τιμη 200 ευρω και η sym την αυξησε. Η τιμη ενος προιοντος αυξανεται οσο εχει ζητηση και μειωνεται αντιστροφα. Οπως ολα δειχνουν η τωρινη νεολαια δειχνει τις προτιμησεις!

ρε παιχταρα μου, ότι το ελληνικό κράτος μοιράζει φορολογία σα να τανε καραμελάκια μάλλον δεν το λαμβάνεις υπόψιν σου.
ότι κι αν είναι ο κάθε έμπορος (που σίγουρα αγιοι δεν ειναι) δεν είναι αυτός που διαμορφώνει στο ακέραιο την τιμη κάποιων εισαγώμενων οχημάτων.

DRAKONET
30/04/2020, 19:44
Δεν διαφωνώ αλλά αυτοί έχουν από πίσω μαγαζιά σπόνσορες, ειδικές τιμές σε ανταλλακτικά και πολλά άλλα.. Στις διάφορες ομάδες στο φεϊς είναι δυστυχώς αρκετά τα προβληματα που αναφέρονται..Όχι για το μοτέρ αλλά για ηλεκτρικά, φρένα, τροχούς, ρουλεμάν, και πλαστικά.

Στο απολυτο μηδεν δεν ειναι τιποτα...φαντασου εκανα φεις μπουκ πριν 3 μερες και μπηκα σε αυτες τις ομαδες.
Σε βιντεο που ανεβαζουν ομως....στην κυριολεξια κανιβαλιζουν ολα τα παπια.
Αλλος το πηγε για λαδια στον αντιπροσωπο και του εβαλε το σιτακι του λαδιου αναποδα.....
πολλα προβληματα θα μπορουσαν να εχουν αποφευχθει καθως παραδιδουν δικυκλα με λυμενες ροδες....αρυθμιστες
αλυσιδες φις κουμπωμενα και αφημενα εκτος θεσης με αποτελεσμα να περνουν υγρασια με το φτερνισμα
και να δημιουργουν ηλεκτρικα προβληματα....και αυτα τα χρεωνουν στον εδω εισαγωγεα.
Στην χωρα παραγωγης...αλλα και σε ινδονησια-πακισταν- και τετοιες χωρες που τα κυκλοφορουν σαν εμας......γινεται
σχολαστικος ελενχος παραδοσης.
Ο γκοργκολης πρωτα....και ο εμπορος που το παιρνει και ανοιγει την κουτα και ξεκιναει να το στηνει...πρεπει να κανει παλι τον ελενχο σε 30- 40 σημεια...και δεν κανουν κατι....ειλικρινα ειναι κριμα...γιατι το φιλοτιμο πλεον στα συνεργεια εχει παει περιπατο.
Προσφατα πηγα και αλλαξα γραναζια και αλυσιδα...καθως και λαμπες στο versys που εχω
Πηγα σε συνεργειο που ειναι και εμπορος-αντιπροσωπος του παπιου keeway που αγορασα.
Aφου λοιπον ο ΕΠΙΣΙΜΟς αντιπροσωπος KAWASAKI...που πηγαινα στο σερβις δεν μου εκανε τιποτα εκτος λαδια-φιλτρο
ενω του τα εσκαγα...του ζητησα να μου αλλαξει γραναζι εμπρος να μακρυνω λιγο το βημα.
Αποτελεσμα δεν το ειχε βιδωσει ..οι βιδες μπηκαν με το χερι...και στο υψος του ΚΤΕΛ κηφισου λυθηκε με 110 χλμ και ευτυχως
κρατησα ψυχραιμια δεν μπλεχτηκε η αλλυσιδα καπου....αλλιως θα γεμιζε ο τοπος κρεας μαζι με την γυναικα μου !
Το πηγα πισω....παλι ψυχραιμος...δεχθηκα οτι γινονται λαθη...και μου εβαλε το γραναζι το εσφιξε και εφυγα.
Η μηχανη ανεβαζε θερμοκρασια οταν επιασε λιγο ζεστη...και ειδα οτι δεν ειχε συμπληρωσει υγρα στο παγουρι (τα αλλαξα μονος σε ολο το κυκλωμα)
Αποφασισα να μην ξαναπαω.....η μηχανη αρχισε και ειχε θεμα αργοτερα με τα γραναζια και την αλλυσιδα (τεντωνε-χαλαρωνε) ...ειπα
θα εχει φυγει απο τα κεντρα γι'αυτο (ουτε καν) ηταν μια χαρα.
Πηγα λοιπον στο παιδι που ανεφερα και ειδε οτι το γραναζι(το ειδα και εγω) ειχε μπει αναποδα (γιατι εχει μια πατουρα) και τοσο καιρο
δουλευε παρακεντρα....εγω απο την αλλη εχω φουλ λιπανση παντα στην αλλυσιδα...και περασε ο καιρος χωρις να το καταλαβω εγκαιρα!
ΤΕΛΟΣ (πολλα εγραψα και θα με κραξετε) αφου ελυσε ολο το μουτρο πραγματικα 3 ωρες για να βαλει 2 ψειρες (πορειας) ο ανθρωπος ειδε οτι ενα σωληνακι επιστροφης καυσιμου ηταν εκτος θεσης...(και καποιες φορες εσβηνε ξαφνικα) κατι που δειχνει παλι..
την αμεριστη προσοχη του πρωην ''μηχανικου μου''
Εαν λοιπον ολοι ηταν ενταξει στην δουλεια τους...(μηχανικοι sym...αντιπροσωποι) συνεργεια που πηγε ο αλλος με το zontes και λεει
''φρεναρω και το τιμονι παει μπροστα" (ηθελε και δεν το ειχαν σφιξει στην πλακα τιμονιου)...και ο αλλος ο χαμενος του λεει
''ετσι ειναι αυτα θα το συνηθησεις''......δεν θα υπηρχε αυτο το θεμα σε τετοιες διαστασεις...!

Εγραψα πολλα συγγνωμη...απλα λιγα πηγα να γραψω και μου βγηκε η δικη μου αγανακτηση με τα κωλο-συνεργεια μερικων!

Red Rider
30/04/2020, 19:50

Αν δεν παινέψεις το σπίτι(προϊόν) σου θα πέσει να σε πλακώσει...

Kickstart
30/04/2020, 20:08
δεν προλάβαμε να πιάσουμε κουβέντα για ομάδες στο φεϊς και πριν λιγο μπήκα μετά από καιρό και είδα οτι ενας πιτσιρίκας του έκοψε ξαφνικά πλαίσιο!!!

σκοτώνονται τώρα οι κάτοχοι μεταξύ τους αν του φέρθηκε βάναυσα και αν είναι φυσιολογικό αυτό να συμβεί...

οχι ρε παιδιά δεν είναι φυσιολογικό σε μηχανάκι 3000 ευρώ ενός χρόνου να κόβεται το πλαίσιο...και μάλιστα σε υποτιθέμενο υπερπαπι...

το townmate που ειχα πριν 25 χρονια που ειχε δει τρακοσα τρικαβαλα στη ζωη του και ολους τους χωματοδρομους των Κυκλαδων τι επρεπε να χε κοψει;

jawaforever
30/04/2020, 20:43
και 5500 πολλα ειναι,μια λογικη τιμη θα ηταν 4500.

Συμφωνώ και γι'αυτό είπα ότι ούτε στα 5500 αξίζει. Τα 4500 θα ήταν μια τιμή οριακά ανεκτή.

Γενικά τα Honδa και όχι μόνο αλλά και οι υπόλοιποι 3 από την Ιαπωνία, έχουν κάνει τεράστια βουτιά στην ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουν. Καταφέρνουν όμως να πουλάνε πολύ μέτριες ποιοτικά μοτοσικλέτες (αναφέρομαι σε όλα τα είδη που προσφέρουν) σε πολύ extreme τιμές. Μπράβο τους!

DRAKONET
30/04/2020, 20:59
Αν δεν παινέψεις το σπίτι(προϊόν) σου θα πέσει να σε πλακώσει...

μμμμ.....λαθος κανεις!
Δεν εχω...βιαστηκες ! :D
Δεν πειραζει ομως...

DRAKONET
30/04/2020, 21:01
δεν προλάβαμε να πιάσουμε κουβέντα για ομάδες στο φεϊς και πριν λιγο μπήκα μετά από καιρό και είδα οτι ενας πιτσιρίκας του έκοψε ξαφνικά πλαίσιο!!!

σκοτώνονται τώρα οι κάτοχοι μεταξύ τους αν του φέρθηκε βάναυσα και αν είναι φυσιολογικό αυτό να συμβεί...

οχι ρε παιδιά δεν είναι φυσιολογικό σε μηχανάκι 3000 ευρώ ενός χρόνου να κόβεται το πλαίσιο...και μάλιστα σε υποτιθέμενο υπερπαπι...

το townmate που ειχα πριν 25 χρονια που ειχε δει τρακοσα τρικαβαλα στη ζωη του και ολους τους χωματοδρομους των Κυκλαδων τι επρεπε να χε κοψει;

το διαβασα.....του ειπαν οτι το εχει χτυπησει...εχει φαει στουκα...και ακομη δεν εχει πει κατι.

DRAKONET
30/04/2020, 21:31
Οσο κοιταω την φωτο που εχει παντως...επειδη ειναι ολο σουζα ο μικρος....πισω φαινεται ουρα φτερο και κωλοφαναρο γδαρμενο....
μπορει να εφυγε στην σουζα και πηρε η ουρα .

Red Rider
01/05/2020, 23:51
μμμμ.....λαθος κανεις!
Δεν εχω...βιαστηκες ! :D
Δεν πειραζει ομως...

Ρε μαν....μιλάμε εκπέμπεις και λαμβάνεις άλλου....
Τους μαγαζατορες εννοω...

DRAKONET
02/05/2020, 14:52
Ρε μαν....μιλάμε εκπέμπεις και λαμβάνεις άλλου....
Τους μαγαζατορες εννοω...

Σωστος....εκ παραδρομης λοιπον αλλο καταλαβα....

DRAKONET
02/05/2020, 14:53
Παντως γενικα τα εχουν κανει αεροπλανα !!

https://www.youtube.com/watch?v=aC_zJr5fYEw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR13sRH7yXwRjtYzXBZQGyw0soyzfjB2Sp-P1FnbKtaCaEu2RQZvayJnUGo

Parking
08/05/2020, 10:04
Το ΣΙΜ 185 το παπί είναι καλό?

Εργατική χρήση δεν ενδιαφέρει η μοστρα αλλά η αξιοπιστία
Οδηγός χοντρός

Μας στείλανε προσφορά 36 άτοκες που είναι δελεαστική

patsavour
08/05/2020, 10:55
κοιτα στο φορουμ ,κανε αναζητηση,εχει πολυ πραμμα,κοντεψαν να σφαχτουν παλληκαρια στην ποδια του.:lol::lol:

o_gavros
08/05/2020, 11:17
Το ΣΙΜ 185 το παπί είναι καλό?

Εργατική χρήση δεν ενδιαφέρει η μοστρα αλλά η αξιοπιστία
Οδηγός χοντρός

Μας στείλανε προσφορά 36 άτοκες που είναι δελεαστική

το έχουμε κάνει αρκετά λάστιχο με τα παπάκια,σε τίποτα δε βοηθάει ένα ΑΚΟΜΑ θρεντ.
ότι απάντηση ψάχνεις, ίσως έχει δοθεί εδώ. Αν όχι, τότε ρώτα εδώ.

Parking
08/05/2020, 14:19
το έχουμε κάνει αρκετά λάστιχο με τα παπάκια,σε τίποτα δε βοηθάει ένα ΑΚΟΜΑ θρεντ.
ότι απάντηση ψάχνεις, ίσως έχει δοθεί εδώ. Αν όχι, τότε ρώτα εδώ.

φίλε άσε.... γμστ :lol:

Συγνώμη που ρώτησα κι όλας ε?
Υπόσχομαι δεν θα το ξανακάνω !
(ναι μόλις ενημερώθηκα)
418015

o_gavros
08/05/2020, 14:54
Ρε τρελακια μου, δεν σου απαγόρεψε κανείς να ρωτάς,γιατί βλέπεις φαντάσματα;

Parking
08/05/2020, 15:35
Ρε τρελακια μου, δεν σου απαγόρεψε κανείς να ρωτάς,γιατί βλέπεις φαντάσματα;

α. δεν είμαι τρελάκιας
β. δεν είπα ότι μου απαγόρευσε κανείς

Αλλά διάβασα 11 σελίδες και ενημερώθηκα εκτενώς επί του θέματος :lol:
Τώωρααααα ξέρωωωω :lol:
είμαι πια ένας κατασταλαγμένος χρήστης !

418016

o_gavros
08/05/2020, 16:58
Άντε, να ζήσετε! :p

buckley
08/05/2020, 19:01
Άντε, να ζήσετε! :p

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιον μου θυμίζει ο Έρωτας :tooth:

bulmont
09/05/2020, 16:13

Να πώ;;;; να πώ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Acacius
05/06/2020, 22:25
Μείωση τιμής στο VF 185 (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/sym-nees-prosfores-kai-programmata) (και το Symphony) κατά 200€

viper1
05/06/2020, 22:45

Είναι στον όγκο πάντως

Parking
20/06/2020, 13:25
Το πήρε ο Χοντρός στη δουλειά (140 κιλά) κι έχει βρει την υγεία του
Όλη μέρα τρέχει από δω κι από κει σε πελάτες
ακόμα δεν έχει μαζέψει χλμ να σας πω αλλά ο... καβαλάρης
είναι ευχαριστημένος και πάντα με μικρά τραβιότανε στη δουλειά.

Απ ότι βλέπω εγώ τίμιο μηχανάκι

Geo7
30/07/2021, 15:30
Γεια χαρά!
Είμαι κάτοχος του sym vf 185 περίπου 2 μήνες
Διάβασα τα προηγούμενα σχόλια και είπα να κάνω εγγραφή στο φόρουμ για να πω την εμπειρική μου γνώμη.
Ξεκινάμε λοιπόν με το βασικότερο, που είναι ο λόγος αγοράς του vf 185 και ποια ήταν η προηγούμενη μου εμπειρία από μοτοσυκλέτες, ώστε να καταλάβετε καταρχάς τι προσδοκίες είχα από το εν λόγω μηχανάκι και αν τελικά ικανοποιήθηκαν
Είμαι 27 ετών και μέχρι στιγμής είχα: Daytona sprinter 125 καινούργιο, Yamaha r6 2002,ninja zx9r 1999,kawasaki zx 130, ξανά sprinter 125 μτχ και μετά πήρα αυτοκίνητο όπου δεν έβγαινα οικονομικά και έμεινα με τα πόδια
Μετά από χρόνια αποχής λόγω οικονομικών προβλημάτων αποφάσισα πως δεν πάει άλλο να είμαι με τα πόδια, ειδικά τώρα με την πανδημία τα ΜΜΜ ήταν ρίσκο για την υγεία μου καθημερινά, οπότε αποφάσισα να αγοράσω ένα οικονομικό μεταφορικό μέσο ώστε να μετακινούμαι.
Να πάρω μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού το απόριψα λόγω κόστους χρήσης και συντήρησης συν του ότι θα έπρεπε να την πάρω μεταχειρισμένη και η εμπειρία μου από μεταχειρισμένες μότο δεν είναι καλή.
Οπότε σκέφτηκα να πάρω κάτι καινούργιο αρχίζοντας να γλυκοκοιτάω καναπεδάτα scouter.(κοντά στα 300κ)
Μόλις είδα το κόστος χρήσης και συντήρησης των scouter ξενέρωσα καθώς το μοντέλο που με ενδιέφερε διάβασα ότι καεί κοντά στα 6λ/100.
Οπότε η λύση ήταν μονόδρομος να πάω σε παπί...
Το πρόβλημα όμως ήταν πως με το παπί θα περιοριζόμουν σε μετακινήσεις μόνο εντός πόλης καθιστώντας δύσκολη της πρόσβαση μου σε ένα μέρος παρά έξω πχ μια παραλία.
Έτσι λοιπόν άρχισα να γλυκοκοιτάω το εργαλείο της sym γιατί περί αυτού πρόκειται...
Ένα μηχανάκι οικονομικό όπως όλα τα παπιά αλλά με επιδόσεις μιας μικρής μοτοσυκλέτας.
Αυτό ήταν είπα...Θα πηγαίνω παντού χωρίς να σκέφτομαι την βενζίνη!
Ξεκινάμε λοιπόν:
Ανεβαίνοντας πάνω ως πρώτη αίσθηση είδα ένα ποιοτικό παπί με καλά πλαστικά, γεροδεμένο και με ποιότητα όσον αφορά την κύλιση του.
Ωραία αμορτισέρ που δίνουν σπορ αίσθηση με καλή απορρόφηση κραδασμών
Η σέλα βρίσκεται αρκετά ψηλά σε σχέση με τα κλασικά παπιά και ήταν λίγο σκληρή στην αρχή όμως συνηθίζεται.
Εξαιρετικός πουπουλένιος συμπλέκτης που εμένα προσωπικά δεν μου κάνει αίσθηση να αλλάξω μανέτα.
Σπορ όργανα που θυμίζουν μεγάλη μηχανή και τη νύχτα έχουν έναν υπέροχο φωτισμό.
Φρένα μηχανής...
Τα εργοστασιακά λάστιχα λένε ότι δεν είναι καλά όμως τώρα με τις ζεστές εγώ βλέπω ότι πατάνε.Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιο μέγεθος ελαστικών το μηχανάκι είναι στιβαρό και στις στροφές σκέτη απόλαυση.
Ο κινητήρας στο ρελαντί δουλεύει άψογα και αθόρυβα
Ξεκινώντας ρολάρει χωρίς σκορτσαρι
Ίσματα και η λειτουργία του ψεκασμού είναι άριστη.
Από επιδόσεις:
Κατά τις διάρκεια του στρωσίματος χωρίς να το πιέζω με έκανε να αισθάνομαι ασφάλεια στους δρόμους γιατί το μηχανάκι έχει τη δυνατότητα να κινείται σε ταχύτητες πορείας χωρίς να το πηγαίνεις στα όρια του.
Μετά το στρώσιμο ανοίγοντας το σιγά σιγά είδα ότι τελικά σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο παπί.
Παιδιά το μηχανάκι πάει... Έχει ροπή, νεύρο και τράβηγμα!
Σε όλες τις ταχύτητες τραβάει και στις αλλαγές υπάρχει κλότσημα ακόμα και από 5 σε έκτη
Η πρώτη και η δευτέρα είναι αρκετά κοντές κάνοντας το να ξεκολλάει σαν σφεντόνα από τα φανάρια.
Άψογο μέσα στην πόλη και απολαυστικό σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές καθώς η λειτουργία του από 3 έως 6 ταχύτητα θυμίζει μικρή μηχανή και δεν κρεμάει με τίποτα.
Στην εθνική οδό θα πω ότι κινείται με αξιοπρέπεια και αν θες να πας ταξιδάκι πας χαλαρά.Στις 6000 έχει 100 και στις 7900 120.
Προσωπικά δεν μου αρέσει να το κακοποιώ οπότε θα έλεγα ότι ταξιδεύει με 100 έως 110 ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΑ
Αν το πας τέρμα φυσικά πάει παραπάνω
Τελική:Δεν έχω βαρέσει ακόμα κόφτη στην 6 ωστόσο το έχω πάει μέχρι 147 κοντέρ και πήγαινε και άλλο πάντα μιλάμε για ευθεία και όχι κατηφόρα
Δικάβαλο:Σαν να μην υπάρχει άλλο άτομο πίσω με μια μικρή διαφορά όταν ανοίγεις από σταματημένος.
Όταν είσαι για παράδειγμα εν κινήση και ανοίγεις γκάζι πάει καλά ακόμα και σε ανηφορικούς δρόμους.
Από κατανάλωση η εταιρεία έχει πέσει μέσα,για την ακρίβεια δίνουν 2,2 λ/100
Εγώ θα σας πω ότι με φυσιολογική οδήγηση και ανοίγματακια μου καεί περίπου ένα ντεπόζιτο(7λ) στα 300χλ
Παιδιά δεν καίει και εδώ θα πρέπει να αναφερθεί πώς λόγω της δύναμης του δεν χρειάζεται να το πας τέρμα όπως ένα απλό παπί
Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο δεν το συζητάω κάν
Συγκρίσεις επίσης δεν κάνω είναι μια κατηγορία από μόνο του
Συμπέρασμα:
Αν τα οικονομικά κάποιου δεν βγαίνουν για μηχανή και θέλει ένα μηχανάκι οικονομικό που να πηγαίνει παντού ακόμα και μίνι εκδρομούλες τότε είναι η ιδανική επιλογή
Φυσικά το vf μπορεί να μετατραπεί και σε καγκουροεργαλείο καθώς για μαμίσιο παπί πάει τον κ@@ο του
Από αξιοπιστία θα δείξει ο χρόνος αλλά εγώ προσωπικά την sym κατόπιν προσωπικής έρευνας δεν την φοβάμαι καθώς από γνωστούς σκούτερακίδες ακούω τα καλύτερα λόγια

doctoras
02/08/2021, 09:54
Πάντως vf185 & nht200 με μοιρασμένα μοτερ και περιφερειακά, τους χωρίζουν 24 ολόκληρα κιλα!

Lord84
18/11/2021, 17:05
Μιας & υπάρχει μεγάλη moto καθώς και μικρος 100αρης καθημερινος εργάτης τον οποιο θα παραχωρησω πλεον στην γυναικα για τις δουλειές πρέπει να σκεφτω την αγορά μικρης moto για τα καθημερινά καθώς και οτι κοντινο χρειαζεται .
Τα 300αρια σκουτερ εχουν παει σε τιμες 4.500-5.500 € + πολυ μεγαλες τιμες σερβις .
Για κατι μτχ τωρα πας σε αχαρτογραφητα νερα + πολυ μεγαλη διαφορα κ καταναλωσης και σερβις.

Στην τιμη αυτη των 3000€ αξίζει το vf185 θα σε βγαλει ασπροπροσωπο σε stock παντα μορφη; Τρεμουλα , σταντ κ αλλα που εχουν γραφτεί εδω κ αλλου με κανουν να το σκεφτομαι ξανα και ξανα (αλλωστε υπαρχει έλλειψη και έρχονται ειπαν απο τελος ιανουαριου κ μετα η επομενη παρτιδα).
Ειχα παρει περυσι για ιδιο σκοπο το gsx250 καινουριο στην προσφορα στα 2.900 αλλα το εδωσα λόγω του οτι
1. ηταν βαρυ , 2. Ηταν πολυ ραθυμο , 3. Το πισω σελακι δεν εκανε για διακαβαλο , 4. Δεν ειχε καν χωρο στην ποδια + δυνατότητα μπαγκαζιερας (χαλια αισθητικα).
Και τωρα με τιμες στον Θεο πας για παπι-μοτοσυκλετακι στα σχεδον 3000 η πολυ παραπανω για σκουτερ στα 4.500+

Η γνωμη σας ?

Bowleno
18/11/2021, 17:51
Περιγράφεις και ζητάς το vf125 και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα:lol:
Το οποίο έχω κι εγώ και δηλώνω ευχαριστημένος για τις ίδιες δουλειές που λες κι εσύ. Και με τιμή κάτω από 2 Χιλ. (Έστω οριακά) δεν έχει αντίπαλο....

doctoras
18/11/2021, 18:25
Ο φθηνοτερος γιαπωνεζος mt3 κοστιζει 5.3k, σε ευρωπαικο το duke 250 στα 4.7k

Αν το μπατζετ ταβανιαζει τα 3k θα προτεινα το cfmoto 250nk το οποιο φαίνεται εξαιρετική προσφορα για τα δεδομένα

Lord84
18/11/2021, 20:08
Βασικά δεν ξερω αν με καλυψει το vf 185 που ειναι ιδανικο απο κοστη αγορας συντηρησης και καταναλωσης η αν χρειαστει να ανεβω στα 5200 για το mt03 .
Αυτόματα και υπόλοιπα δεν μ'αρέσουν δυστυχώς
Αν λυνονται τα θεματα του vf θα ταν το ιδανικό

vstrider
22/11/2021, 19:28
Περιγράφεις και ζητάς το vf125 και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα:lol:
Το οποίο έχω κι εγώ και δηλώνω ευχαριστημένος για τις ίδιες δουλειές που λες κι εσύ. Και με τιμή κάτω από 2 Χιλ. (Έστω οριακά) δεν έχει αντίπαλο....

Έχω το σκούτερ st200.
Μπήκα στο 4ο χρόνο χρήσης του,με 30κ χλμ, χωρίς προβλήματα και σκέφτομαι για αλλαγή. Έχω το μάτι μου το vf125 (που θα το ήθελα φυσικά με τον κινητήρα του 185) που δεν νομίζω ότι -τυπικά- είναι αναβάθμιση σε σχέση με το st200 αλλά... αυτό το 200άρι σκούτερ είναι εντελώς άοσμο/άγευστο/αδιάφορο/υπηρεσιακό βρε παιδί μου...
Είναι καλό σκούτερ για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται καθόλου -μα καθόλου- για δίτροχα και το έχουν μόνο για πήγαινε-έλα. Μόνο.
Εάν πάω καμιά βολτίτσα περιαστική... με πιάνει θλίψη.
Βλέπω το vf125, φθηνό ως προς κτήση/συντήρηση/έξοδα, θα έχει λίγη περισσότερη -υποθέτω- αίσθηση μοτοσυκλέτας, εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ εννοείται, οπότε το σκέφτομαι.
Επομένως, καλό "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" αλλά γράψε καμιά παράγραφο αναφορικά με την αίσθηση που σου δίνει (ξέρω παπί είναι, τι ζητάω θα μου πεις, αλλά πες..!) :)

Bowleno
22/11/2021, 22:26
Έχω το σκούτερ st200.
Μπήκα στο 4ο χρόνο χρήσης του,με 30κ χλμ, χωρίς προβλήματα και σκέφτομαι για αλλαγή. Έχω το μάτι μου το vf125 (που θα το ήθελα φυσικά με τον κινητήρα του 185) που δεν νομίζω ότι -τυπικά- είναι αναβάθμιση σε σχέση με το st200 αλλά... αυτό το 200άρι σκούτερ είναι εντελώς άοσμο/άγευστο/αδιάφορο/υπηρεσιακό βρε παιδί μου...
Είναι καλό σκούτερ για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται καθόλου -μα καθόλου- για δίτροχα και το έχουν μόνο για πήγαινε-έλα. Μόνο.
Εάν πάω καμιά βολτίτσα περιαστική... με πιάνει θλίψη.
Βλέπω το vf125, φθηνό ως προς κτήση/συντήρηση/έξοδα, θα έχει λίγη περισσότερη -υποθέτω- αίσθηση μοτοσυκλέτας, εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ εννοείται, οπότε το σκέφτομαι.
Επομένως, καλό "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" αλλά γράψε καμιά παράγραφο αναφορικά με την αίσθηση που σου δίνει (ξέρω παπί είναι, τι ζητάω θα μου πεις, αλλά πες..!) :)

Κοίτα.... Είναι αυτό είπες, παπί.
Προερχόμενος από μεγάλο μονοκύλινδρο (Πήγασος) είναι τρελή ξενέρα. Αγοράστηκε με μόνο γνώμονα την οικονομία σε όλα τα επίπεδα. (Μακρόχρονη ανεργία, γαρ...)
Όμως: το έχω ευχαριστηθεί πολύ μέσα στην κίνηση, (λογικό, παπί είναι) έχει υπέροχα φρένα, το cbs σε αυτό κάνει δουλίτσα! Ελαστικά μακράν τα πιο χοντρά που έχω δει σε παπί, χωρίς σαμπρέλα, ξεχνάς την λέξη κλατάρισμα. Επίσης είναι πολύ καλά, σε απαλλάσει από το κόστος να τα αλλάξεις με την αγορά του παπιού (πράγμα σύνηθες στα άλλα παπιά) Αναρτήσεις στον μέσο όρο, μια συνήθεια είναι. Μόνο μελανό σημείο η σέλα του που είναι κάπως σκληρή καθώς ήμουν κακομαθημένος από τον Πήγασο, πλέον την έχω συνηθίσει. Στην Εθνική με κόντρα άνεμο ψοφάει αλλά οκ, δεν είναι αυτή η δουλειά του, το στοιχείο του είναι η κίνηση στην πόλη. Είναι όμορφο, άκρως οικονομικό.
Ελπίζω να σε κάλυψα.....

Lord84
22/11/2021, 22:28
Κοιτα μια ματια και το cb125f του 2021.
Ψοφιμι βεβαια αλλα εχει αλλα θετικά αν δεν ζητας γκάζι. Ισως το πιο οικονομικο μηχανακι καιει κατω απο 2l/100

Bilis03
15/03/2024, 14:46
Καλησπέρα αγόρασα ένα vf 185 και παρατήρησα ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι δικό μου λάθος η όχι . Καθώς έχω μια ταχύτητα στο κιβώτιο μεγάλη και είναι ένα φανάρι και πρέπει να σταματήσω γρήγορα ας πούμε , όταν κατεβάζω ταχύτητες όταν φτάνω Δευτέρα και είναι να βάλω πρώτη μου βγάζει μια παύλα στις ταχύτητες και κολλάει το μηχανάκι δεν με αφήνει να βάλω πρώτη . Αυτό δεν το κάνει πάντα αλλά μου έχει τύχει να κολλήσει και για να ξεκολλήσει να πρέπει να αφήσω συμπλέκτη να τον ξαναπατήσω και δεν πιάνει πάντα αυτό με σκοπό να καθυστερώ . Γνωρίζει κάποιος τίποτα για αυτό το πρόβλημα;

Madmanface
12/08/2025, 00:08
Ενα φιλαράκι έχει ένα vf185 το οποίο του αλλάζει μπαταρίες του αλλάζει ανορθωτή τωρα θα ξανά αλλάξει γιατί γίνεται το εξής!εκει που μπορεί να δουλεύει ντελίβερι η βόλτα του κόβει και σβήνει και μετά από λίγο μόλις κρυώσει ξανά παίρνει 3σ φορές άλλαξε μπαταρία ανορθωτή και λυνόταν το πρόβλημα μετά από μέρες εβδομάδες πάλι τα ίδια έχει κανείς καμία ιδέα ;

argiris34
13/08/2025, 07:30
Ενα φιλαράκι έχει ένα vf185 το οποίο του αλλάζει μπαταρίες του αλλάζει ανορθωτή τωρα θα ξανά αλλάξει γιατί γίνεται το εξής!εκει που μπορεί να δουλεύει ντελίβερι η βόλτα του κόβει και σβήνει και μετά από λίγο μόλις κρυώσει ξανά παίρνει 3σ φορές άλλαξε μπαταρία ανορθωτή και λυνόταν το πρόβλημα μετά από μέρες εβδομάδες πάλι τα ίδια έχει κανείς καμία ιδέα ;

το "ματι" του στροφαλου να τσεκαρει και ζεστο και κρυο.. παθων