Σύνδεση

View Full Version : Τιτιβίσματα Άλπεων Με αεροπλάνα και βαπόρια και guest star το Fazer

Σελίδες : 1 [2]

NIKANTHI
30/03/2020, 21:23
Επέστρεψα στα Θήρα και γυρισα πισω το μηχανακι μιας και ουσιαστικά δεν το χρειαζόμουν άλλο αφού αύριο θα πήγαινα με λεωφορείο για να πάρω το αεροπλάνο.

417019

Άλλα ταυτόχρονα ήθελα να πάρω στα χεριά μου το δίπλωμα μου για να μην το έχω στην έννοια μου. Και αφού πείρα το δίπλωμα άφησα και τα πράγματα μου να μην τα κουβαλάω αφού για σήμερα είχα κάνει κράτηση σε ενα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανητη...Χωρίς υπερβολές!!

Και αφού ησύχασα και απο αυτό... Καλο περπάτημα μου τώρα

417020

Ανέβηκα τέρμα πάνω και ξανα κατηφόρισα μέχρι να ανηφορίσω και πάλι πιο μετά.

417021

417022

NIKANTHI
30/03/2020, 21:27
Και όταν βρήκα το εστιατόριο με την καλύτερη θεά απο ψηλά

417023

Ντερλίκωσα!!

Εκει αλλη φάση ερχόντουσαν πελάτες και τους έλεγαν οτι θα κλείσουν σε 20 λεπτά αυτη παρήγγειλαν και μόλις ερχόταν το φαι τους έλεγαν πρέπει να κλείσουμε ...

417024

Πήγα στο Franco για milkshake ( Αφου έπαιρνα αντιβίωση ) και άραξα στης ξαπλώστρες του. Αλλα δεν το πολύ ευχαριστήθηκα γιατι η γνώριμη κλασικές μελωδίες που έπαιζε αναμιγνυόταν με άλλες μουσικές απο τα παραδίπλα μπαράκια και γινόταν ενας χαμός!!

Ένα ύπνο όμως τον ευχαριστήθηκα...

Γενικά γαμήθηκα να περπατάω πάνω κάτω.

Πήγα μετά απο πολυ περπάτημα να ξεκουραστώ σε ενα παγκάκι, ανάβω ενα τσιγάρο και ανα τζούρα κοιμόμουν και... ανα τζούρα ξυπνούσα.Κάλλιστα θα μπορούσες να αναφερθείς για Ταξιδιωτικό ξεπεσμό !! Η σαν πρεζακι!!

Όμως κάποιος καλοθελητής θα μπορούσε να πει ...Οτι καμιά φορά η ψυχική σου θέληση να δεις ξεπερνά της σωματικές σου αντοχές και εφοσον δεν κινδυνεύει άμεσα η σωματική σου ακεραιτότητα ισως καμιά φορα θα ήταν κάλο να βιώσεις κάποια ανάλογη εμπειρία

Προτού να χαράξει πέρασα απο τα κλαμπ οπού γινόταν πραγματικά η σφαγή της τουρίστριας. Οποίος προλάβει Οτι προλάβει Οτι αρπάξει...

Και με την χαραυγή ανέβηκα τέρμα πάνω ακομα πιο ψηλα απο τον κινηματογράφο για όσους γνωρίζουν. Και με το που βρήκα το κατάλληλο πεζούλι την έπεσα να ξεκουράσω λίγο τα μάτια μου πραγματικά σε ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία της γης...

NIKANTHI
30/03/2020, 21:37
Ημερα 16 17/06/2016

Ένταξη ας πούμε οτι κοιμήθηκα!! Φυσικά άραξα στην μπαλκοναρα μου να πιο καφέ

417025

Και αφού ξύπνησα καπως

417026

Ξεκίνησα την κάθοδο

417027

417028

417029

NIKANTHI
30/03/2020, 21:40
417030

417031

417032

417033

417034

Κάπου εκει τέρμα πάνω κοιμήθηκα

417035

NIKANTHI
30/03/2020, 21:49
Χώθηκα μέσα στα καλντερίμια

417037

417036

417038

Πήδηξα φράκτες χώθηκα σε άυλες

417039

Μέχρι που πείρα τον δρόμο για την αναχώρηση μου... Επ ΤΑΧΙ

417040

Οχι ε!! Καλά θα περπατήσω...

NIKANTHI
30/03/2020, 21:56
Πήγα πήρα τα πράγματα και με λεωφορείο έφτασα νωρίς στο αεροδρόμιο

417041

Και αφου σκότωσα την ώρα μου πείρα σειρά να επιβιβαστώ

Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο της αναμονής

417042

Και επακολοθουσε και δεύτερο...

417043

Το καλύτερο απο ολα όμως ήταν οτι δεν είχαν νερό η τουαλέτες!!!

Φεύγετε δεν φεύγετε!! Αρα σας πήραμε τα λεφτα οποτε κατουρηθείτε και πανω σας... Τι μας νοιάζει

Και αφού πέρασα τον έλεγχο

417044

Πήρα την πτήση για θεσσαλονικη...

Δεν θημαμε τι και πως (Πως και έτσι ) Άλλα γνωρίστηκα με μια παρέα στην αναμονή για το αεροπλάνο και μολις προσγειωθήκαμε και πειραμε το λεωφορείο για το κέντρο της Θεσσαλονίκης... Η κυρία (Συνοδευόταν) ανακάλυψε οτι το πορτοφόλι της έκανε φτερά!! Πάνε τα λεφτά...

Και αφου άλλαξα λεωφορεία έφτασα το απόγευμα στο σπίτι... Με μιάμιση μέρα περιθώριο για να πάω στην δουλειά

ΤΕΛΟΣ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αφού γύρισα μετά απο καμιά βδομάδα ήρθε το φειζερ στο συνεργείο ο μηχανικός άλλαξε κάποια καμένα καλώδια έβαλε καινούργια μπαταρία και το μηχανακι δούλεψε κανονικά ...

ΤΕΛΟΣ

panavour
30/03/2020, 22:04
ΑΡΧΙΖΩ απο τους επαινους,γλαφυρος,περιγραφικος,λεπτομερης,απολαυστικ ος.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ με κριτικη ,ανορθογραφος-ξεπερασες κατα πολυ καποιους εδω μεσα,
τσιγγουνης -κυκλοφορουσες ξυπολυτος-απο την μια,σπαταλος απο την αλλη με τα ξενοδοχεια στο νησι,και κακως δεν ανεφερες την πτωση στο γραφειο ενοικιασεως μοτοποδηλατων,κατα τα αλλα και του χρονου με υγεια.

NIKANTHI
01/04/2020, 10:25
ΑΡΧΙΖΩ απο τους επαινους,γλαφυρος,περιγραφικος,λεπτομερης,απολαυστικ ος.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ με κριτικη ,ανορθογραφος-ξεπερασες κατα πολυ καποιους εδω μεσα,
τσιγγουνης -κυκλοφορουσες ξυπολυτος-απο την μια,σπαταλος απο την αλλη με τα ξενοδοχεια στο νησι,και κακως δεν ανεφερες την πτωση στο γραφειο ενοικιασεως μοτοποδηλατων,κατα τα αλλα και του χρονου με υγεια.

ευχαριστώ ρε για τα καλά σου λογια

stavrouliasp
01/04/2020, 17:45
Ευχαριστούμε για την περιγραφή!

Δε περίμενα τίποτα διαφορετικό από εσένα τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο κομμάτι του ταξιδιού με τη μηχανή.

Να υποθέσω ότι η adac σε πέταξε μετά ε;

NIKANTHI
17/08/2021, 08:25
Ευχαριστώ

Τώρα θυμήθηκα την ύπαρξη μου στο φόρουμ μιας και μετά από 4 χρόνια έκανα ένα ακόμη ταξίδι με μοτοσυκλέτα

Ευκαιρία για ένα τελευταίο ταξιδιωτικό για να ολοκληρωθεί η συλλογή της συμφοράς

Το χειμώνα κάποια στιγμή

Την ADAC την πληρώνω από το 2014 κάθε χρόνο για να διατηρήσω τα δικαιώματα μου

Ελλάδα μου φαίνεται δεν έχει δυνατότητα συνδρομής

Nitse3
17/08/2021, 09:54
Περιμένουμε! Εγώ πάντως μια φορά το χρόνο διαβάζω το Νορντκαπ!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/08/2021, 16:41
Περιμένουμε! Εγώ πάντως μια φορά το χρόνο διαβάζω το Νορντκαπ!

Τι ήταν κι αυτο!!!