Σύνδεση

View Full Version : Τιτιβίσματα Άλπεων Με αεροπλάνα και βαπόρια και guest star το Fazer

Σελίδες : [1] 2

NIKANTHI
24/03/2020, 23:24
Ε λόγο τον συνθηκών και της καραντίνας είπα να ανεβάσω ενα παλιο ξεχασμένο ταξιδιώτικο να με (μας) ταξιδέψει έστω και νοερά σε μέρη που εύχομαι να ξανά επισκεφτούμε σύντομα

NIKANTHI
24/03/2020, 23:30
Έφτασε η ώρα να γράψω το ίσως πιο απροσδόκητο και σίγουρα το πιο περιπετειώδες απο τα ταξίδια μου.Βεβαία περάσαν πολλά χρονιά απο τότε ( 3 ) που το πραγματοποίησα να όμως που πείρα επιτελούς την απόφαση να το γράψω...

Βεβαία το ότι πέρασε τόσο καιρός είναι θετικό θα έλεγα για όλους μας μιας και δεν θημαμε και πολλά...

Παμε λοιπόν...

Γενικά το ταξίδι φάνηκε ότι θα είχε απρόσμενη εξέλιξη πολύ πριν καν ξεκινήσει... Η τότε κατάσταση της οικογένεια μας ήταν οτι εγω δούλευα κλασικά δωδεκαωρα ενω η ανθη ηταν σε ταμείο ανεργίας και δεν αισθάνονταν καλα με τον εαυτο της, να με ακολούθηση στο ταξίδι...

Ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων είτε από μένα είτε απο την μάνα μου για να έρθει τελικά μαζί μου μέχρι που επιτελούς πείστηκε... Βεβαία για να πειστεί έπρεπε πρωτα να διευθετήθη το αιώνιο πρόβλημα που απασχολούσε επι χρονια την οικογένεια μας οταν πλησίαζαν η μέρες τον διακοπών μας που ηταν, το τι θα κανουμε με τον σκύλο

- Ανθη αφού το είπε, η μανα μου θα το κράτηση...

- Καλά

Έτσι κλείσαμε αεροπορικά εισιτήρια για το μονάχο με την προοπτική να πάω εγω με το καράβι Ιταλία και αφού γυρίσω Γαλλία Ελβετία να την πάρω απο το Μονάχο και να συνεχίσουμε μαζί προς Γερμανία Αυστρία Ιταλια...Μιας που δεν ήθελε να ερθη για πολλές μέρες

Η μέρες πλησίαζαν για το ταξίδι, εγώ στην δουλειά τους ειχα φλομώσει στα ψέματα για το που θα πάω γιατί δεν ήθελα και να περιαυτολογήσω αλλα ουτε και πιθανόν, να μου ματιαξουν το ταξίδι. Εδω στην πινδο που τους ελεγα οτι θα παω και παλι το θεωρούσαν εξωπραγματικό που δεν θα παμε διακοπές, σε καποια παράλια...

Μέχρι που καμιά δεκάρια μέρες πριν το ταξίδι σπάει η μάνα μου το χέρι της. Με αποτέλεσμα να είναι πλέον αδύνατο να κράτηση τον σκύλο και η άνθη να στραβώνει για άλλη μια φορά με την συμμετοχή της στο ταξίδι...

- Βρε ανθη να το πάμε σε διάφορους συγγενείς και φίλους...

- Όχι

- Να το πάμε σε ξενοδοχείο ζωών...

- Όχι

- Και το εισιτήριο

- ...

Κάπως έτσι τα εισιτήρια για ο μονάχο πήγαν στο κάδο... ( Επειδή δεν πληρώσαμε όταν είχαμε κάνει την κράτηση για δωρεάν ακύρωση και εφόσον ηταν χαμηλού κόστους (70 Ε ) Η επιστροφή χρημάτων που επερνες, ήταν μηδενική...Μια μουτζα δηλαδή )

Κάπως ετσι μπηκα επιτελούς στην τελική ευθεία του ταξιδιού. Με έμενα να βρίζω τον σκύλο και την μάνα μου έμενα που την ανάγκαζα με σπασμένο χέρι, να νοιάζεται και για μένα!!

Οπως καταλαβαίνεται το κλίμα ήταν λίγο βάρη και εγώ να προσπαθώ όσο μπορώ να μην επηρεάζομαι κάνοντας πλάνα, για να υλοποιήσω ένα ακόμα ταξιδιώτικο μου όνειρο. Στεναχωριόμουν όμως κιόλας γιατί ήθελα εκείνα τα μέρη να τα επισκεφτώ με την άνθη και οχι μόνος...Χαλιόμουν ναι και μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσα να την μεταποιήσω αλλα μάταια δύστυχος

Το ταξιδιοτικο μου πλανο ελεγε να κανω την περιφημη διαδρομη Route des Grandes Alpes της γαλλιας αλλα και να κοινηθω οσο μπορώ στα πιο επικίνδυνα και πιο εντυπωσιακά περάσματα αυτής της χωρας. balcony roads, which are hair-raising lanes cut into the sides of sheer cliffs

Μετέπειτα να πάω Ελβετια και να γυρίσω απο την Βενετιά

Βεβαία το που θα καταλήξω ξεπερνά πραγματικά και την πιο τρελή φαντασία...

Αλλάζω λάστιχα στο φειζερ....

416334

Το κάνω σέρβις στο Μάκη

Σκέφτομαι να το πάω στον ηλεκτρολόγο αλλα επειδή τον ειχα σε μεγάλη εκτίμηση είπα ...Εφόσον δεν έχει πρόβλημα το μηχανάκι γιατί να το πάω... Για να μου το χαλάσει, ΧΕΣΤΟ!!

Το πλένω, πηγαίνοντας το σε ένα πλυντήριο αυτοκίνητον λέγοντας του φυσικά να προσέξει τα ηλεκτρολογικά,την αλυσίδα και είμαι πλέων έτοιμος

NIKANTHI
24/03/2020, 23:51
Ημερα 1 03-06-2016 (Στο περιπου )

Έφτασε η μέρα που θα έφευγα. Το πλοίο έφευγε για Ανκονα το απόγευμα απο Ηγουμενίτσα, όποτε είχα χρόνο.

Πάω στο γκαράζ με βλεπει το αφεντικό

- Που πας

- Χαλκιδική

- Άρε φίλε να δω εγώ πότε θα παω πουθενά με την μηχανή

Είπαμε δεν ήθελα να το γρουσουζέψω

Παω σπιτι αφού πέρασε η ώρα, λέω την άνθη

- Πάω να φορτώσω τα πράγματα κράτα χρόνο.....

Μέτα απο μόλις μιάμιση ώρα, πραγματικά κατάκοπος, ανεβαίνω στο σπίτι

- Τα κατάφερα

416335

- Κομάντο μου εσύ

Και κατευθείαν για μπάνιο γιατί έσταζα απο τον ίδρωτα... Κάπως έτσι έγινε κα η πρώτη στάση του ταξιδιού,προτού καν βάλω μπρος!!!

Βεβαία τόση ώρα που έκανα να ετοιμαστώ αναπόφευκτα συνάντησα και τον γείτονα οπού και πάλι του είπα της ιδιες μπαρούφες για να εχω την συνείδηση μου ήσυχη

Εδώ να πω οτι αφού έφτιαξα το μηχανάκι δεν το περπάτησα καθόλου φοβούμενος μην το σουτάρω και τελικά δεν πάω πουθενά...

Με το που έφτασε λοιπόν η ώρα, χαιρετηθήκαμε

416336

Και ξεκίνησα για Ηγουμενίτσα...

416337

Μεχρι που εφτασα....

416338

Και φυσικά απόλαυσα τον τελευταίο μου ελληνικό καφέ

NIKANTHI
25/03/2020, 00:02
Πάμε στην αποβάθρα να περιμένουμε το καράβι

416339

Ολα τα γεροντοπαλίκαρα μαζί...

416340

416341

Τα Gs ήταν απο την τουρκιά και πηγαίναν και αυτή της δίκες τους καλοκαιρινές διακοπές

Α.. βλέποντας την φωτογραφία θυμήθηκα οτι δεν είχα πάρει μαζι μου παντελόνι μηχανής... ΣΙΓΆ!! Τι να το κάνω αφού πέρσι γυρνώντας απο την Νορβηγία ειχα βγάλει σπυριά στης Άλπεις απο την ζεστή...

Τότε ενα κοκκινομάλλικο αγγλακι ήταν δεν ήταν δώδεκα χρόνον περνούσε χαζεύοντας της μηχαναρες και φτάνοντας μπροστά απο το φειζερ, απλώνει μια το χερι του και λεει...

- OH MY GOD THIS IS OLD!!!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Επίσης γνώρισα ενα Ελληνα που ταξίδευε με την γυναίκα του και για αποσκευές ειχε μονο την κεντρική βαλίτσα... Μπραβο Εντυπωσιάστηκα!!

Επιβιβαζόμαστε στο καράβι

416342

NIKANTHI
25/03/2020, 00:09
Παρκάροντας δίπλα απο ενα μηχανόβιο που ανέβαζε αγορασμένο ελληνικό μηχανάκι για μόνιμη χρήση στην γερμάνια

416343

- Καλα με αυτο θα ανεβείς γερμάνια

- Γιατί όχι!!!

Και κατευθείαν επί το έργον

416344

Λίγο πριν την δύση σαλπάραμε

416345

Το βραδύ την έβγαλα κλασικά στο σαλόνι του πλοίου και λαγοκοιμομενος παρακολουθούσα τους αγώνες του EYRO που κατα σύμπτωση, διεξαγόταν εκείνες της μέρες στην Γαλλία

NIKANTHI
25/03/2020, 11:22
Ημερα 2 04-06-2016

Κλασικά ξύπνησα πριν το χάραμα

416354

Άραξα σε γνώριμη θέση

416355

Πάντα δίπλα απο της μπριζες...

Και αφού ήπια ανυπολόγιστη ποσότητα καφέδων... φτάσαμε σιγά σιγά στο λιμάνι της Ανκονας

Πάω να πάρω το μηχανάκι από το παρκινκ, το βάζω μπρος ανάβω μια τα φωτά, και βλέπω τη δέσμη φωτός κάπως αδύναμη...ΩΧ!!

Βγαίνω απο το καράβι και ετσι οπως ημουν φρικαρισμένος απο το μηχανάκι στρίβω λάθος και χάνομαι στο λιμάνι!! Σάλταρα, και να μην βρίσκω την εξοδο. Να περιπλανιέμαι από εδώ και από εκεί ανάμεσα σε νταλίκες και να βλέπω τούς υπαλλήλους από τα κοντέινερ να με κοιτάνε τρώγοντας, με απορία...ΩΧ!!

Μέτα από χιλιάδες μπινελίκια στάζοντας απο ίδρωτα βρίσκω επιτελούς την έξοδο (ΑΜΉΝ). Σταματάω στην άκρη του δρόμου για να βάλω τον ΤΟΜ, Να μην ακούγετε τίποτα απο τα ακουστικά...ΩΧ!!

Κοίταξε να δεις δεν ξεκινήσαμε καλά το ταξίδι

Μέτα από ώρα αφοί προσανατολιστήκαμε εγω και ο ΤΟΜ βγήκαμε στην εθνική, αλλα ο νους μου ηταν αλλου

416356

Σκεφτόμουν βεβαία να παω αυριο σε κάποιο συνεργείο να το ελέγξω αλλα υπολογίζοντας το ξύρισμα που θα με έκαναν σφιγγόμουν κιόλας.Ασε που, θα εκτινασσόταν το μπάτζετ τον διακοπών στα ύψη

NIKANTHI
25/03/2020, 11:31
Και άλλες στάσεις στο δρόμο

416357

Παρέα με κάθε λογής οχήματα

416358

Που δεν εχουν προβλήματα απο τέτοια

Αφού έφτασα Λιβόρνο έπιασα δευτερεύουσα εθνική οδό κατω απο την autostrada για να απολαύσω και τοπίο. Τελικά αποδείχθηκε οτι ήταν το μεγαλύτερο μου λάθος αυτη η επιλογή γιατι η διαδρομή ηταν πραγματικά αθλία. Εντωμεταξύ ο δρόμος ηταν που ήταν χαλια απο θεμα φυσικής ομορφιάς εγώ δεν τον άφηνα να κινηθώ απο την εθνική, όχι!! Ελεγα θα στρώσει αν ειναι δυνατών στην Ιταλική Ριβιέρα ειμαι...ΝΑΙ ΚΑΛΑ!! ΑΘΛΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Περνω την άνθη στο τηλεφωνώ την λέω, να δει στο ίντερνετ κανένα ωραίο μερος να διανυκτερεύσω

Φτάνω, προσπερνάω ενα μικρο κάμπινγκ, τιποτα το ιδιαίτερο. Συνεχίζω βλέπω ενα αλλο, έτσι και έτσι!!

Λεω,Νικο άστο!! Πολύ οδήγησες σήμερα φτανει τοσο, κατσε ξεκουράσου ενα βραδύ είναι θα περάσει!!

Πληρώνω 25Ε (Και με εκπτώσει απο την ADAC. ΑΧ αυτην την ADAC πραγματικά την ξέσκισα σε αυτό το ταξίδι ) Στηνω την σκηνη...

416359

NIKANTHI
25/03/2020, 11:38
Κάνω μια γύρα στο κάμπινγκ, πολυ οικογενειακό για έμενα θα το χαρακτήριζα.

416360

( Από πρωινή φωτογραφία )

Όποτε τι να κάνω, περνώ της κονσέρβες μου παραμάσχαλα , να βρω κάπου ενα ωραίο μέρος να της απολαύσω

Με το που βγαίνω απο το κάμπινγκ χτυπάω ένα πρώτο εγκεφαλικό. Ακριβώς κολλητά απο το κάμπινγκ που έμενα στα 50 μετρά ηταν ενα αλλο κάμπινγκ το οποίο ήταν πολύ πιο όμορφο μέσα στα δεντρά.... ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!

Αλλα το μεγαλύτερο σοκ ήταν άλλο ήταν το μερος ας πούμε σαν τα Καμένα βούρλα. Ο κεντρικός δρόμος το χώριζε στην μέση απο την μια ηταν οι εγκαταστάσεις και απο την αλλη ηταν οι ξαπλώστρες με την παράλια. Επειδή εκείνη την ωρα που κυκλοφορούσα είχαν πλέον κλείσει οι επιχείρησης, προφανώς για να μην ανησυχούν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, είχαν κλείσει ολη την παράλια με αλουμινένιες πλάκες...αυτο πρωτη φορα το ειδα!!

Δηλαδή ημουν στην παράλια και δεν εβλεπα θάλασσα

Τωρα που θα φαμε, αφου θαλασσα δεν, Ε έκατσα και εγω σε ενα παγκάκι στην άκρη του δρόμου... και έστρωσα τραπεζομάντιλο

416361

Με τούς περαστικούς να με κοιτάν με απορία...

Αφού έφαγα γύρισα νύχτα ποια στο κάμπινγκ, μπήκα στην σκηνή και καληνύχτα

NIKANTHI
25/03/2020, 11:45
Ημερα 3 05-06-2016

Πόλυ πριν το χάραμα ξύπνησα παγωμένος. Επειδή η χρόνοι μου στο να μαζεύω τα πράγματα είναι επική...Μιλάμε για ζόρι οχι αστεία!!

Σκέφτηκα για να κανω την ζωή μου το πρωι λιγο ποιο εύκολη, να μην βγαλο το sleaping bag απο τον σάκο μεταφοράς μπας και έχω ένα κάπως ποιο εύκολο πρωινό...Όσο πιο λίγα βγάζεις τόσα πιο λίγα ξανά τοποθετείς στην θέση τους και μετέπειτα στο μηχανάκι, αμ πως...Άσε που κολοποιαστηκα!!

Περνώ ολα τα υπάρχοντα μου ανα χείρας και παω για καφέ

416362

Πολύ πρώτου να ξημερώσει

416363

Και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω σε ποια δεκαετία βρίσκομαι...

416364

Πλακα με κανεις

416365

NIKANTHI
25/03/2020, 12:06
Χειρότερα δεν παει....

416366

ΚΑΙ ΟΜΩΣ...

Εχθές το βράδυ πραγματικά νοστάλγησα την Νορβηγία. Το κακό με έμενα ήταν οτι την πρώτη φορά στη ζωή μου που έκατσα σε κάμπινγκ στο εξωτερικό ηταν στην Νορβηγία. Όποτε υπέθεσα οτι τα στάνταρ καθαριότητας ειναι ανάλογα της Νορβηγίας οπουδήποτε και αν ταξιδέψω στην Ευρώπη!!! ΑΜ ΔΕ!!

Μπήκα στα μπάνια τέτοια βρόμα δεν είχα δει από τότε που ήμουν φαντάρος.... Καταλαβαίνεται τώρα!!

Απο το σοκ και την ζαβλακομαρα με πεφτη μια και το κινητο και σπαει η οθονη,fack!!

Τακτοποίησα λίγο τα πράγματα μου

416367

Το σκόρδο πραγματικά με ξεπερνάει....

Τωρα αν αναρωτιεσται το που ειναι τα πράγματα μου για 15 + μέρες στην ευρωπη, το ίδιο αναλογίζομαι και εγω!! Άλλα το σκόρδο σκόρδο!!

416368

Για να τα ξανατοποθετήσω παλι πανω στο μηχανάκι για άλλη μια φορά μάτωσα...Και ξεκίνησα, παντα απο την δευτερεύουσα εθνική για Γαλλία. Δεν μπορεί θα είναι όμορφα, δεν μπορεί... Μπορεί και παρα μπορεί...ΑΘΛΊΑ ΔΙΑΔΡΟΜΉ!!!

Ο δρόμος ήταν στενός μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και μόνο ευθεία. Ειχε κίνηση ζεστή και εγώ πηγενα με την ελπίδα να δω επιτελούς την διαδρομή τον όνειρον μου...

Συνεχίζω τοτε ο ΤΟΜ, πως το έπαθε με ανεβάζει μια πάνω στα βουνά οπου έκανα στάση

416369

Δίπλα σε κάτι γερόντια που με παραχώρησαν προθύμως μια θέση μαζι τους

NIKANTHI
25/03/2020, 12:12
416370

Και με ποια σαν συζήτηση στα ιταλικά χωρις να καταλαβαίνω το τι μου λένε...ΝΑΙ το εχουν αυτο!!

416371

Με κατέβασε παραλιακά

416372

Σε μια πανεμορφη κομοπολη

416370

NIKANTHI
25/03/2020, 12:20
Που όσο και αν έψαξα στο ίντερνετ δεν ανακάλυψα το όνομα της

416373

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ???

416374

Τέλος πάντων κανω στάση, και να εχω σκάσει απο την ζεστή.

416375

Να έχω πεθάνει από την διψά και να φοβαμε να ψαξο για νερο ,μην και με γράψουν για παράνομο παρκάρισμα με το μηχανάκι... Και έφυγα

NIKANTHI
25/03/2020, 21:45
Εποιασα και παλι ορεινο δυκτιο οπου ο ΤΟΜ με οδήγησε από κάποια ανηφορικά καλντερίμια θανάτου, με κλειστές στροφές που με σημπλεκτραισμα πρώτης,το φειζερ δυσκολευόταν να ανεβεί. Και βρεθηκα στα ορεινα πρωαστεια μιας πολης, μπροστα απο ενα παρκο

416397

Με ωραία θεά

416398

Έκατσα να ξεκουραστώ οταν άρχισε να με πλησιάζει ενας περίεργος μαύρος για να μου πούληση διάφορα. Και φυσικά εξαφανίστηκα

Καλά οταν περνούσα μέσα απο της πόλης γινόταν ο κακός χαμός απο την κίνηση, αν ειχε και φανάρι ήταν για χαρακίρι. Άλλα εγω είπαμε το βιολί μου

Μπαίνω μεσα στην Γένοβα ακολουθώντας παντα πιστα τον ΤΟΜ και με χωνει μεσα στην πόλη. Να με πηγαίνει απο εδω να με πηγαίνει απο εκεί με χωνει μεσα σε κατι πεζοδρομημένα στενά που καταλήγουν στην παλιά πόλη. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΩ. Εντωμεταξύ ερειμια να μην κυκλοφορεί κάνεις

Στα εκατό μετρά στρίψτε αριστερά, έστριβα και εγώ!! Μέχρι που με οδήγησε σε μια πλατεία που κατέληγε σε αδιέξοδο. Είχε βεβαία ενα πολύ πολυ μικρο στενο που εκει μεσα δεν χωρουσε το φειζερ.

Επιτελούς συναντώ δυο τουρίστες που με κοιταν με απορεια (Μαλλον δεν θα ειχαν διαβασει τα ταξιδιωτικα μου )

- Συγνώμη ρε παιδιά από εδώ βγαίνει στην εθνική

- ΤΙ!! (Καλά τι λέει αυτός χαζός είναι??)

- Αμα συνεχίσω απο εδω βγαίνω Γαλλία

- ΤΙ! ( Τελικά όντως κυκλοφορούν αναμεσα μας!!) ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!! Εδω ειναι το πεζοδρομημένο τμήμα της παλιας πολης . Και ειναι μονο για πεζους, αν σε δουν θα σε γραψουν.

- Α...

Εντωμεταξύ εγω να εχω γίνει μούσκεμα από την ζεστή και να στάζω απο ίδρωτα μέσα απο το κράνος. Κοιτάω για πολλοστή φορά τον ΤΟΜ με έβγαζε απο εκει που πήγαινα, μιλάμε πως δεν τον εξφεντονισα σε κανένα ντουβάρι ενας θεός ξέρει!!

Προσπαθώ να συγκεντρωθώ και μπαίνω πιο βαθειά στης ρυθμίσεις του GPS, Πλάκα με κάνεις!! Μιλάμε χτυπάω εγκεφαλικοί. Η εγώ η κατα λαθος η απο βραχυκύκλωμα (Άλλα μαλλον εγώ!!). Ο ΤΟΜ με κατεύθυνε να πάω απο τον πιο σύντομο δρόμο προς την Γαλλία, αλλα με τα ΠΟΔΆΡΙΑ!!:ufo:

Μιλαμε ναι, συνεβει και αυτό!! Για αυτο με εστελνε μεσα απο τα καλντερίμια, ρομαντικά στην Γαλλια. Άμα αυτός είναι χαζός, ας τον στείλω στην Γαλλία!! Ποδαράτος ποδαράτος, έμενα τι με νοιάζει, σαμπος εγω θα παω!!!:ufo:

Ήμουν για αυτοκτονία, μαζεύω τα κοματια μου και προσπαθώ να βρω τον σωστό δρόμο. Σε καποια φάση αναβει το βεντιλατερ απο το φειζερ και να μην κλείνει. αρχινάει να βγάζει καπνούς ο κινητήρας. Με πιάνει πανικός βρίσκω μια γέφυρα και σταματάω απο κάτω, ενω με σβήνει η μηχανη.

Πάω να βάλω μπρος τίποτα. κατεβαίνω απο το μηχανάκι, συνεχίζει να βγάζει καπνούς να βογκάει το βεντιλατερ και κατω απο το κινητήρα να στάζει παραφλου απο τα σωληνάκια σαν βρύση. ΩΧ το εκαψα

Αρχινάω να περιφέρομαι σαν χαμένος (Οχι οτι δεν ήμουν) δεξιά και αριστερά. Στρίβω ενα τσιγάρο μπας και ηρεμήσω και περιμένω. Μετα απο λίγο που ηρέμησε καπος το μηχανάκι το βάζω ολος αγωνια μια μπρος...ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ!! Αγαπη μου εσυ. Ουφ τι ήταν αυτό πάλι ...

NIKANTHI
25/03/2020, 21:54
416400

Συνεχίζω πραγματικά σαν χεσμένος, το ταξίδι πάντα όμως απο την δευτερεύουσα εθνική για Γαλλία.. Άμα είσαι κολλημένο μυαλό!! Μεχρι που μετά απο κάποια χιλιόμετρα ο δρόμος σταματάει και με αναγκάζει να γυρίσω πίσω στην Γένοβα απο την εθνική... TRAGIK!! Μιλάμε μονο που δεν έκλαψα !! Πετυχαίνω εναν Γάλλο και αρχινάω να του λέω το πρόβλημα μου (Οχι το εγκεφαλικό ) Και να αρχινάει να με παρηγορει ...

- Ελα θα τα καταφέρεις!!

Ναι και με ψυχολογική υποστήριξη on the road...

Βρίσκω τον δρομο μου και συνεχίζω και παλι το βιολί μου απο τον Αθλιο παραλιακό.Μέχρι που μετα απο αρκετές ώρες έκανα επιτελούς ενα ωραίο κομμάτι δρόμου. Θυμάμαι θεόρατα κάθετα βράχια δίπλα στην θάλασσα και ο δρόμος να πηγαίνει δίπλα στο κύμα....ΑΜΗΝ!!

416401

Η ώρα όμως ειχε περάσει κόντευε 19.00 και επειδή εγώ φοβόμουν να οδηγαω με φωτά βγήκα εθνική λιγα χιλιόμετρα πριν τα σύνορα

Πω πω η καλύτερη διαδρομή που είχα κάνει μέχρι τοτε απο εθνική οδό (Η καλύτερη ever είναι η ίδια διαδρομή άλλα βραδύ που την έκανα του χρόνου ) Φανταστείτε θεόρατες γέφυρες να διακόπτονται από τεράστια τούνελ και ξανά γέφυρες και ξανά τούνελ και απο κάτω να απλώνεται η κιανη ακτή...Λες και ήσουν από αεροπλάνο!!!

Βεβαία οταν περνούσα τα τούνελ και άναβα τα φωτα αναγκαστικά , μου ανεβενε η πίεση στο κεφαλή , μιας και δεν έβλεπα φως. Πολλής φόρες δεν άναβα καν τα φωτά στης γαλάριες και αλες φορές άναβα τα αλαρμ, για να μην ζορίζω το μηχανάκι!! Κανω στασει σε βενζιναδικο και προσπαθω να ηρεμησω

Ξεκιναω και κατεβενω απο την εξοδω για Mortola που ειναι ακριβος δυπλα στα σηνορα με την Γαλλια. Περναω το φιλακιο χωρις καν να με σταματησουν και σταματαω στο Menton

416402

NIKANTHI
25/03/2020, 22:03
Κάθομαι σε μια γωνιά κάνοντας ενα αγχωμένο τσιγάρο, τριγυρίζοντας από εδώ και απο εκεί γιατί νύχτωνε

416403

Φωτογράφιζα μόνο οτι μπορούσα να ζουμάρω

Αλλα ηταν πραγματικά

416404

Πανέμορφα!!

Δεν πειράζει αυριο θα το απολαύσω το μερος χωρίς άγχος και χωρις κίνηση.

Πάω Ιταλία βρίσκω κάμπινγκ ευτυχώς αυτό ηταν όμορφο. Αποτελούταν κύριος απο μικρά μπανκαλους ενω ο χορός για της σκηνές ηταν κάπως πιο απομονωμένος. Στήνω την σκηνή σε κάπως επικλινές δάπεδο και εύχομαι να μην κατρακυλήσω στον ύπνο μου απο το γκρεμό.

Παω μια βολτα να δω το μερος.

416405

NIKANTHI
25/03/2020, 22:16
Μπαίνω σε ένα κήπο

416406

Μεχρι που...

416407

Φτανω στην παράλια

416408

Και αφου εκανα πικ- νικ

416409

Γύρισα σιγα σιγα προς τα πίσω

Φτάνω στην σκηνή και χαζεύω λίγο τους γείτονες μου. Απο την μια πλευρά ηταν μια παρέα με δυο SUV που κουβαλούσαν κατι τεράστιες σκηνές και απο την αλλη ηταν τρεις έφηβη με ενα σαραβαλάκι που ειχαν φορτωμένο πάνω στην σχάρα του τα πάντα ολα και κοιμόντουσαν στο πάτωμα με sleaping bag. Η δυο όψεις του ιδιου νομίσματος

Ένταξη δεν ήμουν καλά, ειχα άγχος με το μηχανάκι. Ειχα φαει και φρίκη που στην τελευταία στάση μου έχασα τον χάρτη που ειχα της Γαλλίας.Και γενικά έβριζα.

ΧΕ ΣΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΧΕ ΣΤΑ. Οκ δεν θες να δόσεις κανένα πιθανός πεντακοσάρικο για να φτιάξεις το μηχανάκι. Βεβαια δεν ειναι μονο τα λεφτά, ας πουμε χεστα τα λεφτά!! Μεχρι να το φτιάξεις που θα μήνης σε σκηνή σε ξενοδοχείο που?? Και πόσες μερες θα κάνει να φτιαχτεί?? Πως θα περνας την ώρα σου, δεν θα βαρεθείς. Και θα σου μείνουν μερες αδεια η θα φας ολα τα λεφτα του κοσμου και τελικα δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα μιας που για πρώτη φορα ειχες κανονική και οχι απεριόριστη άδεια, ΘΑ δούμε κοιμήσου και θα δουμε...

Κοιμήσου εύκολα το λες δύσκολα το κάνεις, στο γκρεμο....Δεν ειχα και τίποτα σκοινιά μαζι μου

NIKANTHI
25/03/2020, 23:33
Ημερα 4 06-06-2016

Ξυπνάω πολύ πρην το χάραμα, τζαμι!! Το σημερινό μου πρόγραμμα έλεγε να πάω Μονακό τώρα πρώτου να ξυπνήσουν η Γάλλοι για να μην μπλέξω. Μετέπειτα γυρνάω πισω μαζεύω σκηνή και φεύγω για της Άλπεις ποιανοντας απο τν αρχη την Route des Grandes Alpes που ξεκινάει απο το Menton

Πεινώ καφέ

416410

Και ξεκινάω

416411

Περναω τα σηνορα και φτανω στο Μονακο

Μιλάμε δεν μπορούσα να το πιστέψω Οτι ημουν στο Μόνακο και εκανα την διαδρομή της φόρμουλα 1

416412

Ε ναι... βασικα να πω οτι μπερδεύτηκα λιγο και δεν εβρισκα την διαδρομη...

416413

NIKANTHI
25/03/2020, 23:45
Το τούνελ παντος το βρήκα και οχι μόνο αλλα με έκανε εντύπωση οτι κάτω απο το τούνελ είχε 3 υπόγεια πάρκινγκ.

Ρε που είναι η διαδρομή πλάκα με κάνετε. Εγω νόμιζα οτι το Μονακό ειναι ολο και ολο μονο η διαδρομη...ΑΜ ΔΕ!! Γυρνάω απο εδω γυρνάω από εκει τίποτα, εγώ εντωμεταξύ να αρχίζω να βράζω γιατί περνάει η ωρα και θα ξεκινήσει η κίνηση. Είχε και αυτά το κολοφαναρα δεν άναβαν με τίποτα!! Τρωω σκάλωμα και περνάω ενα κόκκινο...ΩΧ

Βρίσκω ενα γάλατα, σταματάω μπροστα του το φειζερ , κατεβαίνω κατω σε υστερια αυτός, σάστισε

- Ρε φυλε μου που είναι η διαδρομή της φόρμουλα

- Εδω ειναι

- Ναι αλλα που ειναι ο κυκλικός κόμβος. έσκασα δεν μπορώ να το βρω

- Ελα μαζι μου...

Και ξεκίνησα να κάνω την διαδρομή με SAFETY CAR παρακαλώ... το γαλατάδικο...

Με πήγε από την εκκίνηση (Άλλα αυτο το ειχα βρει και μόνος μου, για ποιον με πέρασε δηλαδή!!)

Σταματάει μια και με κάνει νόημα

- Τι??

- Εδω ειναι!!!

- ??

- Η στροφή

Κοιτάω μια....Α ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ!!

Καλα μιλαμε δεν θα την έβρισκα ποτε γιατι οταν οδηγάς δεν την καταλαβαίνεις οτι την διασχίζεις

416414

Η λετε να πεζη τιποτα αλλο...

416415

Μα φυσικα οτι δεν ειχα πιει δεύτερο καφέ...Νόμιζα μήπως!!

416416

Εκει συνάντησα μια δεσποινίδα που πήγαινε στο προσωπικό της κότερο, φτωχολογιά!! Ευγενέστατη όμως δεν μπορώ να πω ,αφού δεν ενοχλήθηκε που ειχα παρκάρει καπως μπροστά της το μηχανάκι

416417

NIKANTHI
26/03/2020, 00:11
Πως το λενε για να δεις το επίπεδο και ποσο καθαρός ειναι ενας χώρος επισκέψου την τουαλέτα. Ε πετώντας το νερό μου στον καδο σκουπιδιών ειναι σαν επισκέφτηκα την τουαλέτα της πόλης . Μιλαμε ηταν της δεκαετίας του 60 και βαλε!! Στην θεσσαλονικη ειναι πολύ πιο ανακαινισμένη. φαντάσου!!

Αν μου άρεσε τώρα... θα έλεγα πως οχι!! Ένταξη οταν χτηστικαν οι διάφοροι ουρανοξύστες την δεκαετια του 60 φαντάζομαι (Μαζί με τους κάδους), θα ηταν σίγουρα υπερπαραγωγή. Πλέον ομως βλέποντας πολιτείες όπως το Dubai θα τους χαρακτήριζες εργατικές κατοικίες απλα σε καλοδιατηρημένη μορφή

416418

Ειχε όμως και κάποια νεοκλασικά κτίρια που ηταν το λιγότερο αυτοκρατορικά

416419

Να και το φειζερ νεοκλασικό θεωρείτε

Πάω μαζεύω τα πράγματα σε γνωστούς χρόνους, οπου έγινα, και παλι μούσκεμα απο τον ιδρωτα.. Τρώω φρίκη για το μηχανάκι μέχρι που την φιλοσόφησα αλλιώς την δουλειά!! Ρε Νίκο θυμασε της πρώτες διακοπές σου που τριγυρνούσες στην Ελλάδα χωρις να σε νοιάζει τίποτα. Το μόνο που σε ένοιαζε ηταν να σε οδήγηση ο δρομος, ορίζοντας σου εκεινος το ταξιδη!! Ε καντο και τωρα και δες που θα βγει.

ΧΕΣΤΑ ΡΕ και απλά γούσταρε το!!

Ξεκινάω ο ΤΟΜ με πάει πάλι από οπού νάνε, απο αγροτικούς δρόμους θα τους έλεγα μέχρι που έφτασα ποια στης Άλπεις...

Ένταξη λιγο προσωπικό αυτό που θα πω άλλα θα το πω. Εκει που ανεβενα στα βουνά με πιάνει επιτακτική ανάγκη να αδειάσω τον θερμοσίφωνα (ΥΓΡΆ) . Ε σταματάω σε μια ερημιά

416420

Ξεκινάω τώρα ένταξη ερημιά είναι. Και εκει που ανακυκλώνω τα λάδια ακούω θόρυβο οτι κάποιος έρχεται!!Ε σιγα!! Τότε περνάνε πόση ζηταδες περιπολικά πυροσβεστική ασθενοφόρα και άλλη ζηταδες και αλλα περιπολικά ... Ρε πλακα με Κάνεις!!! ΚΙΟΜΩΣ

Μέτα απο πολλά χιλιόμετρα (Τουλάχιστον 30 ) ξανάκανα στάση...

416421

NIKANTHI
26/03/2020, 00:18
Με πικ - νικ αυτη την φορά πάνω στα βράχια

416422

Και ξεκίνησα να κάνω το Col de Turini που είναι εως και σήμερα που γραφώ το ταξιδιώτικο, το πιο τρομακτικό πάσο (απο φυσικό τοπίο ) που εχω κάνει στην ευρωπη

416423

Φανταστείτε αλλεπάλληλες φουρκέτες να διαδέχονται η μια την αλλη και απο κάτω τη χαράδρα. Στροφή στην στροφή και ακομα πιο ψηλα και αλλη φουρκέτα και αλλα στροφή και ακόμη μια...Πω πω τι είναι αυτό!! Να περνάω τούνελ σπηλιές και άλλα που να μιαζουν με απομονωμένες πτέρυγες ψυχιατρικών κλινικών, έχοντας ενα απόκοσμο κοκινοπορτακαλη φώτισμα δεξιά και αριστερά των γυαλισμένων απο την υγρασία πετρωμάτων που στηλοβατουσαν της γαλάριες.!! Και αλλες στροφές πότε μέσα στα δεντρά και ποτε στο χείλος του γρεμου

Πέρασα απο κάποιο πολιτισμό αλλα δεν σταμάτησα κάπου έστριψα σε ενα πολυ μικρο επαρχιακό δρόμο και κοιτώντας τον ΤΟΜ έλεγε δρόμος χωρις όνομα...ΩΧ αν μείνω εδώ πως θα με βρούνε, και επανήλθα στο πιο κεντρικό δρόμο

Μέχρι που πραγματικά εξαντλημένος απο την ζεστή και την διψά. Αφου ένιωθα στεγνό το στόμα μου κατεβαίνω σε μια κεντρική αρτηρία και βρίσκω σκιά κάτω απο μια στάση

416424

Ευκαιρία να ξεκουραστώ και λίγο..

416425

Πίνω οσο νερό ειχα μαζί μου, κανω ενα τσιγάρο με στεγνό στομα και να σκέφτομαι... Φαντάζεσαι να με αφήσει εδω το φειζερ. Αφού ξεκουραστικά ανεβαίνω στο μηχανάκι βάζω μπρος, τίποτα!! Ξαναβάζω τίποτα!! Αρχινάω να γελάω τώρα (Έτσι λειτουργεί ο οργανισμό μου οταν έρχομαι σε κατάσταση φρίκης, γελάω ) Ξανα και ξανα οχι, αρχινάει να ξελιγώνεται και η μπαταριά. Βγάζω το κράνος, ΈΜΕΙΝΑ!!

Είμαι και γκαντεμοστομος ο άτιμος!! Το μελέτησα δεν το μελέτησα, παρτα τώρα!!

Κάπως έτσι γεννήθηκε η πιο συγκλονιστικοί στιγμή στην κατά τα αλλα πενιχρή μοτοσικλετιστηκη μου καριέρας. Μα που έμεινα μόνος στην μέση της ερημιάς κάπου στης γαλλικές Άλπεις

NIKANTHI
26/03/2020, 07:58
Τώρα τι κάνουμε, τσουλάμε να τι κάνουμε

Βάζω το κράνος και αρχινάω να σπρώχνω το μηχανάκι οχι απο την πλευρά του τούνελ οπος ειναι η φωτογραφία αλλα απο την αλλη, που ηταν κάπως πιο κατηφορική, η κλίση του δρόμου. Ο δρόμος πήγαινε με μια κλειστή στροφή στα δεξιά, εγώ τσουλώντας χωρίς να εχω ορατότητα να παρακαλάω να μην βρω μπροστά μου κάποιο τούνελ. Στρίβω βλέπω στα 500 μετρά τούνελ!! ΩΧ πως θα τσουλήσω εκεί μέσα!! Θα με πατήσουν!!

Προσπαθώ να βάλω σκαστό μπρος το μηχανακη, τίποτα!! Πλησιάζοντας το τούνελ και έχοντας καλύτερη ορατότητα βλέπω οτι το τούνελ ειναι παρα πολύ μικρο, όποτε δεν θα είχα και πρόβλημα!! Ευτυχώς!!

Ακριβώς δίπλα απο το τούνελ ειναι σταματημένο ενα αυτοκίνητο, το πλευρίζω

- Συγνώμη μήπως μπορείς να με σπρωξεις γιατι εχω πρόβλημα με το μηχανάκι

- ??

- Αμα με σπρωξεισ ίσως σκάσει και πάρει

- Ε... Ναι αλλα εχω το παιδί μου στο αυτοκίνητο

- Α... Καλα

Το σκέφτεται

- Ελα θα σε σπρώξω

- Όχι ένταξη

Τότε έρχονται ενα ζευγάρι πάνω σε μηχανή, τους εξηγούμε και με σπρώχνει αυτός, πήρε!!

Συνεχίζω τον δρομο και να σκέφτομαι τι να κάνω. Οκ να οδηγαω χωρίς φωτά αλλα μεσα στα τουνελ?? Άσε που βραδιάζει σιγά σιγά και η οποία κίνηση έχει ο δρόμος θα εξαλειφθεί!!

Περνάω ενα απόκοσμο φαράγγι με κοκινογριζα πετρώματα, και να σκέφτομαι οτι αν μείνω εδω την γαμ...α!! Φτάνω σε μια ανηφορική στροφή οταν, το μηχανακη αρχινάει και παλι να μπερδεύει, μέχρι που σβήνει!! Κοιτάω μια το κινητό δεν εχω σήμα, βλέπω το αλλο, ουτε ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!

Πως κοιτάω ειμαι στην είσοδο ενος χωρίου του Rubion, Τωρα!! Να τσουλήσω στην κατηφόρα και να το παλέψω η να πάω στο χωρίο!! Και με το κινητό που δεν εχει σήμα τι θα κάνω!! Αν μείνω στην ερημιά χωρις κινητό την γαμη...α!! Ειχα και την επιλογή να πάω κάποια χιλιόμετρα πιο μπροστά που είχε ένα κάμπινγκ για φορτηγά...

Σταματάω ενα αμάξι του λεω τι και πως, και αν μπορώ να παρω τηλεφωνώ, κοιτάει δε εχει σήμα!! Α μάλλον δεν μας παίρνει...

Παρατάω το μηχανακη και παω για βοήθεια. Το χωρίο δεν εχει τίποτα παρα μονο, ενα γραφείο προς ενημέρωση τον τουριστών, οτι πρέπει για μένα δηλαδή!! Παω να μπω ειναι κλειστό ...Ε ΟΧΙ!!

416427

Μάλιστα όποτε δεν πάμε να δούμε λίγο το μέρος να βγάλω και καμιά φωτογραφία!!:ufo::ufo:

416428

NIKANTHI
26/03/2020, 08:13
416429

Ξαναπάω στο γραφείο, ουφ ευναι ανοιχτό,ευτυχώς!! Μπενω μεσα

- Ναι γεια σας ταξιδεύω με μοτοσυκλέτα και εχω πρόβλημα με το μηχανακη και μιας και δεν εχω σημα στο κινητο θα μπορούσαμε να παρουμε τηλέφωνο την ADAC

- ??

- Να κανουμε ενα τηλεφωνο στην οδικη βωηθεια ??

- ??

Ούτε που καταλαβα τι του ειπα και ουτε που ειχε ξανά ακούσει την ADAC. Οσον άφορα τα αγγλικά του εγω που δεν ξερο Γρη αγγλικά, σε σχεση με αυτον, είμαι πρύτανης πανεπιστημίου

Του δείχνω την κάρτα και του εξηγώ οτι είναι οδικοί βοήθεια και σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνουν την μεταφορά μου.Ψάχνει στο ίντερνετ δεν βρίσκει τίποτα...ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!!

Μέτα απο πόση ώρα τελικά βρίσκει ενα τηλέφωνο και βγαζει επιτελούς συνεννόηση...ΑΜΗΝ!! Μου δίνη το τηλεφωνο σε εμενα και τον ενημερώνω...

- Ναι γεια σας εχω μήνη με το μηχανακη, δεν περνη μπρος και θα ηθελα μεταφορά

- Τα στοιχειά της μοτοσυκλέτας

- ΝΑΙ...

- Καλά μολις βρεθεί διαθέσιμο όχημα θα σας ενημερώσουμε....

- Δεν εχω σημα...

- Καλα θα ενημερωθείτε μεσω του τουριστικού γραφείου

- Μονό σας παρακαλώ ο οδηγός να ξέρει αγγλικά για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε!!

- Φυσικά!!

Το μέρος πρόσφερε διάφορες δραστηριότητες όπως πεζοπορίες, ορεινή ποδηλασία, αναρρίχηση καγιάκ και άλλα, για αυτό και η χρίση του τουριστικού περίπτερου, μέχρι βεβαία να φτάσω εγώ...

Κάνω κάποιες γύρες ακόμα, το μόνο πράγμα που υπήρχε στο χωρίο ήταν ένα καφενείο - εστιατόριο και μια καφετερία ακριβός μπροστά απο το γραφείο τουρισμοί, οπού και έκατσα.

Κάθισα κάτω απο μια ομπρελά να προστατευτώ από τον ήλιο, σε δευτερόλεπτα όμως σκοτείνιασε και έβγαλε ενα μανιασμενο αέρα, που παραλίγο να εκτόξευσή την ομπρελά σαν διαστημόπλοιο!! Ευτυχώς που την κράτησα!!

Είδα δυο μοτοσυκλετιστές που έφτασαν στο χωρίο οπου τους ειπα τον καημο μου

- Κάλο κουράγιο!!

Ενώ μολις έβαλαν μπρος την V- storm για να φύγουν τους κοιτούσα σαν εξωγήινος...ΑΡΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ!!

Ήπια τον καπουτσίνο με δυο μισές γουλιές (Μιλάμε για τρομερή ποσότητα ) και πήγα στο μηχανάκι, να δω αν υπάρχει

416430

Εφαγα το κατι της μου :ufo::ufo: και περίμενα

Ξάπλωσα λίγο προσπαθώντας να οραματισθώ το ταξιδιώτικο μου μελών, δύσκολα!! Το μονο καλο είναι ότι η άνθη δεν θα με ψαχνοί μιας και ειναι νωρίς ακόμα, οποτε δεν θα ξέρει και δεν θα ανήσυχη

Περάσαν κάμποσοι μηχανόβιοι και όλη σταμάτησαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά, μέχρι που έσκασα να περιμένω και ξαναπήγα στο γραφείο

Με βλέπει

- Να μόλις τώρα με πήραν τηλεφωνώ έρχονται...

Τροχάδην πίσω

Έρχεται η ADAC κατεβαίνει ο οδηγος

- Τι έχουμε εδώ ??

- Δεν παίρνει μπρος

Παίρνει τα καλώδια το βάζει μπρος, πήρε!!

- Να δεν έχει πρόβλημα

- Καλά για σβηστό μια, και ξαναβαλτο

Το κάνει, φυσικά δεν πήρε!!

-Θα το φορτώσουμε, περίμενε να συνεννοηθω με τα κεντρικά και θα σε ενημερώσω!!

- Οκ

- Λοιπόν θα πάμε στην Νίκαια. Απο κει και πέρα θα σε αφησω εγώ στην αποθήκη που θα αφήσουμε το φειζερ, και μετέπειτα θα παρεις ταξι για να σε παει στο ξενοδοχείο

- Και πως θα τους που είμαι, και που να πάω

- Θα τα κανονίσουμε εμείς. Έχεις κάποιο πρόβλημα με όλο αυτό

- Ε όχι, άλλα απο λεφτά

- Ολα πληρωμένα, έχεις πρόβλημα??

- Όχι Οχι

Με το που φορτώσαμε το μηχανακη άρχισε να ρίχνει καρέκλες

416431

( Ακριβώς στην στροφή με άφησε. Ως εναλλακτικές- θα μπορουσα η να παω με τα ποδια στο καμπινγκ ευθεια επανω. Η να τσουλησω στην κατηφορα με αβεβεα αποτελεσματα!! Με εμενα τελικα να επιλεγο να κοινηθο στο δρομο που ειναι πλατη σε εμενα ετσι οπος τραβηξα την φωτογραφια που οδηγουσε στο χωριο )

Ξεκινάμε

416432

NIKANTHI
26/03/2020, 08:32
Μιλάμε για βροχή όχι αστεία!! Κατακλυσμός!! Κατηφορίζοντας προς την Νίκαια εξω απο ενα πετροκτιστο τούνελ ηταν ακινητοποιημένη δυο μοτοσυκλετιστές προσπαθώντας να σωθούν από την πλημμύρα. Πραγματικά δεν ήξερα να τους λυπηθώ η να τους ζηλέψω

Μέτα από κάποια χιλιόμετρα έστριψε το φορτηγό σε κάποια πιο κεντρική αρτηρία προς την Νίκαια. Παραξενεύτηκα όμως γιατί ακόμα δεν είχα σήμα στο κινητό. Πάλι καλά που το παλικάρι που οδηγούσε μου έδωσε το τηλέφωνο του και πείρα την ανθη

Η άνθη βλέπει νούμερο οτι νάνε και λέει...!! Ωχ φυλακή τον έβαλαν!! Ολο και κάπου παράνομα θα την έπεσε και τον μάγκωσαν!! Οχι πλάκα κάνω

- Ναι

- Ανθή άκουσε με. Έμεινα με το μηχανακη στης Άλπεις!! ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ!! Τώρα είμαι με την οδική και πα στην Νίκαια!! Δεν ξερω όμως τι πεζή και δεν έχω τηλέφωνο!! Πάνε στην Wind και πες τους τι και πως!! Πάνε τώρα!! Κατάλαβες!!

- Ναι Ναι παω

Μέτα απο κάμποση ωρα την ξαναπερνώ τηλέφωνο απο τον οδηγό

- Ελα τη έγινε

- Δεν με λενε επειδή ειναι στο όνομα σου

- Τι!!

- Μάλλον πρέπει να αλλάχτηκε το δίκτυο που η Wind ειναι συμβεβλημένη με το γαλλικό τηλεφωνικό δίκτυο. Μπες εδω...Και κανε επανεκκίνηση το κινητό

Όπως έκανα και το θαύμα έγινε... Δηλαδή μιλάμε απίστευτη γκαντεμιά

Ίσως αν είχα τηλέφωνο να επραττα διαφορετικά και να το πάλευα λίγο ακόμα, ισως...

Μπαίνουμε στα περίχωρα της Νίκαιας οπού και σταματάμε σε μια τεράστια αποθήκη.

Ξεφορτώνουμε το μηχανακη και με λέει ο οδηγός

- Πάρε οτι χρειάζεσαι άμεσα μαζί σου γιατί το μηχανακη θα μείνει εδω. Αύριο θα το πάνε στο συνεργείο και απο εκει και πέρα θα σε ενημερώσουμε τηλεφωνικά

- Α...Οκ!! Ταξί καλέσατε??

- Ναι ναι σε 20 λεπτά περίπου θα ειναι εδω

- Α... Αυτό ποίος θα τα πληρώσει

- Πληρωμένα είναι

- Α

Άφησα τα κλειδιά σφράγισε με ταινία την μπαγαζιερα και οτι αλλο μπορούσε για να ειναι καλυμμένος σε περιπτώσει κλοπής (Η ισχυρισμοί κλοπής απο μένα)

Κλείνει η αποθήκη φεύγει ο οδηγός και μένω με τα πράγματα μου στην ερημιά...

416433

Αγριευτικα!!

416434

Είχε και κάποιους περίεργους που με κοιτούσαν κάπως

416435

Ήμουν τσίτα!! Ευτυχώς ομος μετά από κάποια ώρα ήρθε το ταξί και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο

Με το που επιβιβάστηκα μου λέει

- Επειδή η σύμβαση μας με την ADAC άλλαξε θα πρέπει να με πληρώσεις εσύ το ταξί και εγώ θα σου δωσω μια απόδειξη και μετέπειτα βάση αυτής θα σου επιστρέψει τα λεφτά η ADAC

- Α καλά

Στο δρόμο τώρα σκεφτόμουν ποίος ξέρει σε τι καταγωγή θα με πάει, χέσε μέσα!! Στο οπού νάνε θα με πάνε εύχομαι μόνο να έχει τίποτα κοντά μου για να φάω, ξέχασα να πάρω και της κονσέρβες...Καημός και αυτός!!

Ο ταξιτζής κλασικά αγγλικά δεν ήξερε, αλλα με νοήματα και στο περίπου βγάζαμε κάποια συνεννόηση, όπως πάντα δηλαδή!!

Πάντως δεν ξέρω τι τον έπιασε τον οδηγό, έτσι ηταν το στυλ του,η δεν ήθελε να πληρώσω πολλα λεφτα άλλα πήγαινε γαμιοντας, με της μπάντες με πήγαινε και να εχω χαζέψει.

Του ελεγα

- My morning Monte Karlo, yes??

- Yes!!!

- My F1 race, yes??

- Yes!!

- You F1 driver!!!

Και δωστου γκάζι ο δικος σου

NIKANTHI
26/03/2020, 08:46
Φτάνουμε στο ξενοδοχείο και παθαίνω σοκ

416436

Πλακα με κανεις...

Με παρκάρει στην άυλη και πάω στο ξενοδοχείο!!

416437

????

Μπαίνω στην είσοδο...

416438

Πλακα με κανεις!!!

Και πάω για την ρεσεψιόν

416439

??

Φτάνω στον γκισέ

- Ναι γεια σας δεν ξέρω αν εχεται ενημερώσει αλλα ειμαι από την ADAC

- Βεβαίως σας περιμέναμε είστε ο κύριος Νικος

-??

- Το δωμάτιο σας είναι έτοιμο εύχομαι να σας αρέσει??

- ??

NIKANTHI
26/03/2020, 08:53
Πάω βλέπω το δωμάτιο

416440

Πλάκα με κάνεις!!

Κάνω ενα μπάνιο αλλάζω και ξανακατεβενω στην ρεσεψιόν

- Μείνατε ευχαριστημένος μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα

- ?? Συγνώμη το κόστος του δωματίου ??

- Είναι πληρωμένο

- ΤΖΆΜΙ!! Εχει πουθενά εδω τριγύρω να κάτσω για φαγητό

- Φυσικά στα 500 μετρα ολο ευθεία εχει τα πάντα

Ουφ ευτυχώς δεν θα μείνω νηστικός

Ξεκινάω

416441

416442

Βγάζω κάποιες φωτογραφίες απο την γειτονιά μου να της δω, αν χαθω!! Μπας και προσανατολιστώ !!

Αλλα με το πιο σημαντικό...

416444

Χα σε μενα ρε...:ufo::ufo:

NIKANTHI
26/03/2020, 09:03
Μέχρι που μετά απο λίγα μετρά...

416446

Φτάνω στο κέντρο της Νίκαιας

Γουσταρω ρε!!

416447

416448

416449

NIKANTHI
26/03/2020, 09:24
Όπως καταλαβαίνεται έπαθα πολιτισμικό σοκ

416450

Κάπου εκει πήγε να σκοτώσει ενας βραζιλιάνος που έκανε Capoeira

416451

Πω πω τι ωραία

416454

Κατέβηκα στην παράλια

416455

Όπου γινόταν ο κακώς χαμός απο νεολαία

NIKANTHI
26/03/2020, 09:35
Και αφού περπάτησα αρκετά αντικριστά της παραθαλάσσιας λεωφόρου

416456

416457

416458

416459

NIKANTHI
26/03/2020, 09:41
416460

Όπου και έφαγα το βραδινό μου

416461

Ξεκίνησα την επιστροφή προς το ξενοδοχείο. Καθώς περπατούσα και ανέβαινα κατι πεζοδρομημένα σκαλοπάτια επαθα κράμπες ταυτόχρονα και στα δυο μου ποδια.Και εμεινα κόκκαλο για τουλάχιστον 5 λεπτά!! Μάλιστα τοσο πολυ ειχα καταπόνηση εργασιακά τον εαυτό μου μπας και μαζέψω λιγα περισσότερα ευρώ για αυτές της διακοπές!!

Μέχρι που κατέληξα επιτελους στο ξενοδοχείο

416462

Κάλο σας βράδυ

Που να μην θημομουν κιολας πραγατα και καταστασεις τη αλλο θα εγραφα!! :ufo::ufo:

NIKANTHI
26/03/2020, 10:59
Ημερα 5 07-06-2016

Tο πρωί ξύπνησα το χάραμα!! Καφεδάκι τσιγαράκι στο μπαλκόνι και περίμενα να μάθω τη θα γίνει με το μηχανάκι. Από εχθές με ειχαν ενημερώσει οτι κατα της 10.00 το πρωι θα ειχα επικοινωνία...Και όντως!!

- Ναι απο την ADAC σας κάλω ...

- Πιείτε μου

- Το ανταλλακτικό που χρειάζεται το μηχανάκι σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμο (Τι περίεργο!!) Από εκεί και πέρα αν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε την δωρεάν μεταφορά σας μαζί με το όχημα σας πίσω στην θεσσαλονικη . Η μπορειτε να περιμένετε το ανταλλακτικό μέχρι να σας σταλεί, άλλα με δικά σας έξοδα διαμονής μέχρι να το παραλάβετε!! Τι επιθυμητέ??

- Τι ανταλλακτικό χρειάζεται ??

- Δεν γνωρίζω!!

- Το ανταλλακτικό πόσες μέρες θα κανει να έρθει σε μένα

- Δεν γνωρίζω αλλα παραπάνω απο μια εβδομάδα. Εμεις ως εταιρία μπορούμε να πληρώσουμε τα έξοδα διαμονής σας μέχρι και 2 διανυκτέρευσης. Όλες της υπόλοιπες θα της επωμιστειτε εσείς..

- Και πως θα γίνει η μεταφορά

- Εσείς θα γυρίσετε αεροπορικός και το μηχανάκι με φορτηγό πλοίο απο την Νίκαια. Περίπου στον ενα μηνά θα κανει να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Τι επιθυμητέ??

- Οκ θα επιστρέψω αεροπορικός με εσάς!!

- Πολύ ωραία θα ξανα επικοινωνήσουμε μαζι σας μόλις βρούμε πτήση για εσάς

- Να ρωτήσω αυτα τα έξοδα τα αναλαμβάνεται εσείς

- Φυσικά τα πάντα είναι πληρωμένα!!

- Α...(Τζ;αμι!!)

- Απλά επειδή θα γίνει διεθνής μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας χρειαζόμαστε και την άδεια κυκλοφορίας, θα μπορέσετε να μας την φέρεται! Απλα το μηχανάκι ειναι σε κοντινή κωμόπολη

- Α (Σκατα) Μήπως να σας το στείλω με ταχυδρομείο

- Φυσικά επίσης όταν θα ξανά επικοινωνήσουμε θα σας ζητήσουμε την διευθηνση που θα σταλεί το μηχανάκι

- Του σπιτιού μου

- Όχι του συνεργείου που θα το στείλουμε

- Α

Μιλαω με την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου αν εχουν δωμάτιο για αύριο μπας και χρειαστεί!!

- Έχουμε!!

Να παραλάβω το ΦΑΞ με την διεύθυνση του συνεργείου,, που με εστηλε η ADAC Και που ειναι το ταχυδρομείο.

Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να χάσω την σημερινή μου ήμερα στο πάνε έλα στο συνεργείο. Εγώ ήθελα να γουστάρω στην Νίκαια!! Άσε που και να πήγαινα άκρη αποκλείεται να έβγαζα.

Μίλησα με την Ανθη να ενημερώσει τον μηχανικό μου τι και πως και ξεκίνησα για το ταχυδρομείο.

416477

416478

Φτάνω στο ταχυδρομείο γινόταν ο κακός χαμός απο κόσμο!! Φτανει η σειρα μου και μια στρουμπουλή μαυρουλα, να κοιτάει το φαξ και να αρχινάει να με κράζει στα γαλλικά

- ??

Και να κράζει να μου δειχνη το φαξ και να φωνάζει

-??

Ευτυχώς που ενας κύριος μου εξήγησε ότι

- Φίλε μου άπλα σου λέει οτι δεν μπορεί να ταχυδρόμηση την άδεια κυκλοφορίας σου γιατί το φαξ λέει οτι πρέπει να παραδοθεί ΜΟΝΟ κατ ιδίαν

- Μα

- Ξεχνά το δεν το στέλνει με τίποτα!!

- ??

Γυρνάω άπραγος στο ξενοδοχείο. Οπου και μιλάω με την ADAC

- Έχουμε βρει πτήση για αύριο το πρωί μεσώ Κωνσταντινούπολης, συμφωνείτε !

- Ναι (Βεβαία σφίχτηκα γιατι είχαν περάσει μόλις λίγες μέρες μετα την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπολιτών. Αλλα και τι να κάνω!!) Να σας ρωτήσω ,μήπως γίνεται να περάσω και το επόμενο μου βραδυ στο ιδιο ξενοδοχείο

- Βεβαίως,αν υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια... Υπάρχουν όποτε ναι!!

- Τελεία και κατι ακόμα, μήπως θα γίνεται να σας στείλουμε με φαξ την αδεια κυκλοφορίας για το μηχανακη (Το ξενοδοχείο μου το πρότεινε)

- Ναι

Τελεια

Ουφ ας φαμε κατι

416486

( Η ποικιλία απο τα αλλαντικά ειναι πραγματικά τσάμπα!!)

NIKANTHI
27/03/2020, 08:38
Λέω την Ανθη τα νεα...

- ΓΙΟΎΠΙ!!! ΆΝΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΌ ΤΟΥ X- FACTOR

- ΓΙΟΎΠΙ!!!

Βεβαία οταν την ειπα οτι γυρνάω μεσώ Κωνσταντινουπολη σφίχτηκε λιγο αλλα μπρος στο X- FACTOR ... Χέστηκε κιόλας!!

Αφού έφαγα με παίρνει ο μηχανικός τηλέφωνο

- Τη έπαθες ρε Νικολά τι με ειπε η γυναίκα σου!!

- Άστα να πάνε με άφησε στου διαύλου το κέρατο, κάπου στης Άλπεις. Δεν υπάρχει ανταλλακτικό λένε, και θα μου επαναπατρίσουν το φειζερ με καράβι. Τι διεύθυνση σου θέλω Μάκη για να ήρθη εκεί το μηχανακη

- Ναι ξέρω, με είπε η Ανθή, αλλα τι ανταλλακτικό θέλει?? Μήπως το πάρουμε και το στείλουμε με κουριερ, σε 2 -3 μέρες μπορεί να ειναι εκει. Κρίμα ειναι να τελειώσουν ετσι η διακοπές σου!!

- Δεν ξερω τι ανταλακτικο θελει,δεν με ειπαν!!

- Μπορείς να μάθεις, να τσεκάρουμε το κωδικό μπας και υπάρχει

- Μάκη αυτή την στιγμή η ADAC μου λεει οτι θα με επιστρέψει έμενα και το μηχανάκι πισω εντελώς δωρεάν. Με πλήρωσε ξενοδοχείο και τα πάντα!! Αλλα με λεει οτι αν δεν επιστρέψω τώρα μαζι τους απο εκεί και πέρα αναλαμβάνω πλεων πλήρως ολα τα έξοδα που ακολουθούν.

Αν ερθη το ανταλλακτικό και τελικα δεν γίνει το μηχανάκι??Και πόσο θα πληρώσω γισ την επισκευή??

Η πες οτι λειτουργεί και συνεχίζω κανονικά το ταξίδι, αν μου ξανα βγάλει πρόβλημα?? Τι θα με πει η ADAC. Οκ στο γυρνάω πισω?? Η θα με πει ξέρεις κατι, εμείς σε προτείναμε να στο γυρίσουμε πίσω, απο την Νίκαια, Τώρα βγαλτα πέρα μόνος σου. Με εσενα θα ασχολούμαστε...

- Όπως νομίζεις

Ε ναι διακοπές πηγαμε, μην μας ξυρίσουν κιόλας!!!!

Εκεί έχασα την κάρτα κλειδί του δωματίου και γαμήθηκα να την ψάχνω μέσα σε ατελείωτω βρισίδι. ΕΒΡΙΖΑ προκαταβολικά μην με χρεώσουν την αντικατάσταση αλλα τελικά μαλον με είδαν οτι ειμαι ολοκληρωτικά χαμένος και μου την χάρισαν

Τέλος με όλα αυτά, αντε παμε καμιά βόλτα!!

416507

Μουρη λεμε!!

416508

Place Masséna με το ωραιο το πιπινι!!

Οπου στην πλατεια υπαρχει το Promenade du Paillon

416509

Που ειναι ουσιαστικά ενα υδάτινο πάρκο με δεκάδες αναδυόμενους πίδακες νερού που λειτουργούσαν με χρόνοκαθυστέρηση, οπού φυσικα δεν έχαναν ευκαιρία τα πιτσιρίκια να δροσιστούν απο το καύσωνα

NIKANTHI
27/03/2020, 08:46
416511

Βρε πάλι καλά δεν λες που γράφω το ταξιδιώτικο μετα απο τρία χρονιά... Για να μάθω που πήγα στης διακοπές μου μετά απο τρία χρονιά!!

Φυσικα στην Νίκαια ημουν οπου δεν ηταν δυνατών να λύπη...

416512

Κάποια υπαίθρια καλλιτεχνική εκδήλωση!!

Μετέπειτα προχώρησα προς την παλιά πόλη

416513

Και άλλο ωραίο πιπινι

416514

Αν και εκείνο στο συντριβάνι ηταν καλύτερο!!

NIKANTHI
27/03/2020, 08:59
Καλά είναι για βόλτα δεν λέω...

416515

Αλλα να μένεις εκει είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία... (Πόσο μάλλον στης μέρες μας με την καραντίνα)

Μετέπειτα ανηφόρισα προς το Castle Hill οπου με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη...

416516

Να δω όλη την θεά απο ψηλά...

416517

Ειχε και καταρράχτη

416518

Οτι πρέπει για να δροσιστούμε λιγο απο τους υδρατμούς του

Εκεί είδα οτι έχει ασανσέρ κοιτα να δεις, τι ανέβηκα με τα ποδάρια εδω πάνω.(δωρεάν παρακαλώ )

416519

NIKANTHI
27/03/2020, 09:08
Και μετέπειτα κατέβηκα προς το αλλο λιμανάκι ετσι όπως το ειδα ψιλά από τον λόφο

416520

Πέρασα απο ενα μνημείο αδιευκρίνιστης ταυτότητας

416521

Μεχρι που εφτασα, αλλα δεν ηταν τιποτα το ιδιετερο

416522

Λες με αυτό να γυρίσει το φειζερ στην πατρίδα!!

416523

Μετέπειτα πήγα σε ενα σούπερ μάρκετ να πάρω κανένα νερό και με εκανε εντύπωση οτι είχε αυτόματο σύστημα πληρωμών στο ταμείο. Περνούσες τα προϊόντα απο ενα μηχάνημα, σου έβγαζε την τιμή και πλήρωνες μέσα σε μια άλλη υποδοχή μεσα στο μηχάνημα, ειτε με μετρητά ειτε με κάρτα

Εκεί γνώρισα μια μελαμψη νταρντάνα γυναίκα που έμοιαζε και λίγο με τραβελι οπου με είπε οτι η ζωή στην Νίκαια ειναι πολυ ακριβή για αυτήν μιας και είναι ακριβή γενικός, λογο του πόλου τουρισμου που έχει!! Εμ αυτο ειναι το τίμημα της γλαμουριας.

NIKANTHI
27/03/2020, 09:16
Επιστρέφοντας

416524

Πέρασα απο δυο και μοναδικές καφετερίες που συνάντησα στην διαδρομή μου οπου κατι με έκανε κλικ!!

416525

Μα φυσικά που χτύπησα δυο Mojito με κόστος πεντε ευρώ!! (Το πρωτο μου και τελευταίο πότο σε διακοπές. Αρε κοσμοϊστορικές στιγμές!!)

Έτσι για την ιστορία να πω οτι μετά απο κάποιες μέρες πήγαμε βόλτα με την άνθη στην Περαια που είναι για όσους δεν γνωρίζουν ενα πολύ κοντινό παραθαλάσσιο χωριουδάκι δυπλα στην θεσσαλονικη. ( 20 χιλιόμετρα). Που χαρακτηρίζεται ως πολύ λαϊκό και οικονομικό μέρος και το Mojito έκανε εννιά ευρώ. Ενω στην Promenade des Anglaisστον στον παραλιακό και πιο φημισμένο δρόμο της Νίκαιας και απο τους πιο κοσμοπολίτικους της Κυανής ακτής εκανε πέντε...

Νταγλαρισμενος απο τα ποτα περνάω κάπως απρόσεκτα τον παραλιακό πεζόδρομο οπου πηγε να με διαμέλιση ενας με πατίνια. Ειχε καπιους ομος που καναν εκπληκτικά ακροβατικό

416527

Πέρασα απο καπιο ξεχασμένο απο τον χρόνο χώρο μνήμης

416529

NIKANTHI
27/03/2020, 09:23
Προχωρώντας εβλεπα εκατοντάδες νεους να ζουν την καθημερινότητα τους τελείως απλοϊκά θυμίζοντας ίσως μια Ελλάδα μια κάπως παλιότερης εποχής

416530

Περπάτησα αρκετά στα σοκάκια

416531

Μεχρι που κατεληξα σε ενα παρκο

416532

Και απόλαυσα μια υπαίθρια συναυλία με κλασική μουσική

416533

NIKANTHI
27/03/2020, 09:36
Έφτασα στο θέατρο

416534

Και ξαναγύρισα προς τον παραλιακό

416535

Και την πλατεία

416536

Πήγα σε ενα ειδικό κατασκευασμένο χώρο που ειχε στιθη για το ΕΥΡΟ και αφου πέρασα απο σωματική ερευνά από καμιά ντουζίνα αστυνομικούς...

416537

Μιλάμε δεν άφηναν να περάσει τίποτα μέσα... Δειτε χαρακτιρηστικα πως σερβίραν την μπίρα

416538

(Άντε και κατι πικάντικο μπαίνοντας είχε δυο σειρές ελενχου μια για άντρες και μια για γυναίκες και με αστυνομικούς του ιδιου φίλου να κανουν την σωματική ερευνά!! Και εγω για αδιευκρίνιστο λόγο πηγα απο την γυναίκεια ουρά και την ακουσα κλασικα στα γαλλικά!! Μήπως με χαλάν οι διακοπές...)

Και με το που κέρδισε η Πορτογαλια την Ουαλία εγινε χαμος απο πανηγυρισμούς μετέπειτα στους δρόμους!! Χωρίς να άνοιξη ρουθούνι

Και αφού έφαγα οτι και εχθές γύρισα για μια τελευταία φορά προς το ξενοδοχείο...

NIKANTHI
27/03/2020, 09:56
Ημερα 6 08-06-2016

Ξύπνησα το πρωί και ήμουν πανέτοιμος για την επικείμενη αναχώρηση μου. Κατεβασα τα πράγματα και περίμενα να έρθει το ειδικά για αυτό το σκοπό ταξι να με πάει στο αεροδρόμιο!! 50 ευρό!! Βασικά αυτό με έτσουξε γιατί το αεροδρόμιο ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο άλλα η ταρίφα ταρίφα!! Αφού με έδωσε ενα απόκομμα του λογαριασμού για να μου επιστρέψει τα λεφτά η ADAC κατέβηκα να περιμένω το αεροπλάνο.

416539

Στην καφετερία που περίμενα θημαμε ήταν μια ομάδα α νεαρής ηλικίας υπαλλήλων οπου και κάναν τρελο χαβαλέ με τους πελάτες!! Μουσική στο τέρμα να βαράει και αυτή να χορεύουν να τραγουδάνε και δω στου και άλλο χαβαλέ.... Μάλλον θα ειχαν ξεχάσει οτι βρισκόταν σε αεροδρόμιο

Πέρασα τον ελέγχο και ξεκίνησα προς την πύλη αναχώρησης μου

416540

Όπου και με κάναν τρελή μανούρα το πως με επέτρεψαν να πάρω μαζι μου το κράνος στο αεροπλάνο...

Με τα πολλά με άφησαν και επιβιβάστηκα!!

Καλά μιλάμε για αεροπλάνο υπερπαραγωγή. Γενικά να πω οτι λόγο συγγενικούν μου προσώπων στην γερμάνια εχω ταξιδέψει αμέτρητες φορες με αεροπλάνο άλλα τετια χλιδα πρώτη φορά είδα!!

Πέταξα με Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη και μας παρείχαν

416541

Φαγητό και ακούστηκα για την ενσωμάτωση τους στην προσωπική μας τηλεόραση για το ταξίδι

416542

Οπου μπορούσες να δεις απο έργα μεχρι συναυλίες και video clip η ακομα να ακούσεις μουσική η να παρακολουθήσεις διάφορα τηλεοπτικά show. Βεβαία καθε φορα που έκανες καινούργια επιλογή θέασης εμφανιζόταν το λογότυπο της εταιρίας απο την σκηνή του εργου batman v superman οπου διασχίζουν την γέφυρά του βοσπορου...

Και μετά στην Ελλάδα ακόμα και τώρα κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε τον απαιτούμενο τουρισμό σε σχέση πάντα με της γείτονες χώρες

Βεβαία όταν προσγειώθηκα στην Κωνσταντινούπολη αντιμετώπισα μια τελείως διαφορετική κατάσταση

416543

Μιλάμε για βρώμα οχι αστεία!!

416544

Και τρελή ποδαρίλα!!

Φυσικά ούτε που τόλμησα να βγω έξω απο το αεροδρόμιο για φρέσκο οξυγόνο γιατι μετά θα έπρεπε να περάσω απο τρεις διαφορετικές ζώνες ασφαλείας. Δεν βαριεσαι!! Είπα να παραγγείλω φραπε που το χρυσοπλήρωσα 6 ευρώ( Με τρελή στρογγυλοποίηση του ευρό φυσικά προς όφελος τους) και ηταν ενα ζεστό νεροζουμιών ☺ με τρια παγακια... ΟΥΦ αντε να φυγουμε απο εδω!!!

Και όντος μετά απο κάποιες ώρες επέστρεψα στην οικογένεια μου

NIKANTHI
27/03/2020, 10:04
Ημερα 7 -8 08 / 09-06-2016

Αφού έφτασα θεσσαλονικη και παρακολούθησα τον τελικό του X - FACTOR!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=6nBTjLq-jgI&feature=emb_logo

Και αφού φάγαμε την κρυάδα που χάσαμε στον τελικό ειχα και παλι επικοινωνία με τν ADAC

- Ναι σας ξανά πειρα τηλέφωνο να σας ενημερώσω οτι χρειαζόμαστε επείγοντος την αδεια κυκλοφορίας απο το μηχανάκι

- Μα σας την έστειλα με φαξ

- Όχι χρειαζόμαστε την γνήσια γιατι πρόκειται για διεθνης μεταφορά στο μηχανάκι. Όσο μπορείτε βιαστείτε γιατί εμείς αυτη την στιγμή πληρώνουμε ενοίκιο για καθε επιπλέον μέρα παραμονής του οχήματος σας στο συνεργαζόμενο γκαράζ μας στην Νίκαια

- (Ωρε αν το άφηνα εκει θα με έσκιζαν!!) Μα μίλησα με μια υπαλληλο σας και είμαι είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αν σας την στάλο με φαξ ( Καλά τη ασχολούμαι αφου ακρη δεν θα βγάλω!!) Οκ θα σας την στείλω (Πάντως ειναι και αυτή λιγο οτι να ναι!!)

Πενήντα ευρο για κατεπείγουσα αποστολή με ACS

Τώρα απο διακοπές τι θα κάνουμε...

Έκανα κάτι ταξιδιώτικα σχεδία που έφαγα για διαφόρους λογούς άκυρο, μέχρι που εκ θαύματος με ήρθε η έμπνευση!!

- Ανθη θα ρθεις...

- Οχι, εχω το σκύλο

Καλο μου ταξιδη λοιπον...

Κάπως ετσοι έμελε να συνεχίσω της διακοπείς μου σε άγνωστα για μένα καινούργια μέρη... Κάνοντας ισως για πρώτη φορα στην ενήλικη ζωι μου διακοπές χωρίς κλειδιά!!

Πάμε λοιπόν...

Τελικά αυτό που κατάλαβα απο αυτο το ταξίδι είναι οτι η διακοπές σου τελικά τελειώνουν οχι απαραίτητα οταν γυρίσεις σπίτι απο κάποιο προορισμό, η αν θα σου τελείωση η καλοκαιρινή σου άδεια αλλα σταματάνε μονο οταν εσύ της σταματήσεις!!

Συνεχίζεται...

NIKANTHI
27/03/2020, 17:51
Ημερα 9 10-06-2016

Προτού να γραψω για τον συνεχεία του εκδρομικού μου να πω οτι πραγματικά δεν θημαμε σχεδόν τίποτα απο εκείνο το διάστημα τον διακοπον...ΑΜΗΝ!! Βεβαια τα ιδια ελεγα και για τα προιγουμενα και έκανα παγκόσμιο ρεκόρ ακατάπαυστης φλυαρίας για μόλις εξι περιγραφικές μερες διακοπών ...Ο Θεός ας μας λυπηθεί!!

Οχι ρε!! θα είμαι πιο σβέλτος

Ξυπνάω το πρωί και αφού αποχαιρέτησα την οικογένεια μου πειρα το λεωφορείο και έφτασα με τα πολλά... στο αεροδρόμιο

416555

Όπου με ξανα υποδέχτηκε η γνώριμη ελληνική βρόμα!!

Μέχρι που προσγειώθηκα..

416556

Στην Μηλο

Πείρα το λεωφορείο απο το αεροδρόμιο και αφού με κατέβασε στην χώρα, άραξα λίγο να πάρω κάποιες ανάσες

416557

Και έφυγα να νοικιάσω μηχανακη

- Πόσο κάνει ένα 125

- 20!! Ξέρεις να οδηγάς...

- Πλάκα με κάνεις!! (Ρε εγω ειμαι Nordkapp ρε!! Τι μας λες και εσύ τώρα !!) ΦΥΣΙΚΆ!!

- Καλα

Περνό το αυτόματο και ξεκινάω.... Μια σημαντική υποσημειώσει ειναι να πω οτι πρώτη φορά στην ζωι μου οδηγούσα αυτόματο...ΝΑΙ!! Αφου να φανταστείτε οταν πατούσα φρένο χοροπηδούσα το πόδι μου πάνω στην λαμαρίνα μπας και σταματήσει άλλα που... Μέχρι που την κατάλαβα την δουλειά!! (Ρε εγώ είμαι Nordkapp ρε!!)

Ανεβαίνω καβάλα στον πύραυλο πάνω σε ενα βουνό (λεπτομεριεσ πολες μην ζητάτε) οποί κατέληγε μεσα απο χωματόδρομο σε ενα εκλησακi

416558

Εκει συνάντησα ενα πάτερα με το γιο του που στην συζήτηση επάνω με είπαν οτι είναι απο την Νορβηγία και τα τελευταία είκοσι χρονιά έρχονται καθε χρόνο διακοπές στην μήλο!! Κοίταξε να δεις περίπτωση

Μέχρι που έφυγα καρφί για το Σαρακινικο

416559

NIKANTHI
27/03/2020, 17:56
Με το τοπίο να ειναι πραγματικά απο αλλο πλανητη

416560

416561

Σεληνιακό τελείως

416562

Η έστω σχεδόν σεληνιακό...

416563

Πολύ σχεδόν!! Ναι...

NIKANTHI
27/03/2020, 18:11
416564

Γαμάτο ήταν...

416565

416566

Εκεί που όμως πραγματικά τρελάθηκα ήταν οταν έφτασα στο

416567

Στο κλημα

416569

NIKANTHI
27/03/2020, 18:21
Πω πω τι ομορφια ειναι αυτη...

416571

Η είσοδος που φαίνεται στο κάτω μέρος του σπιτιού ειναι ειδικά διαμορφωμένη έτσι ώστε να μπαίνει η βάρκα του εκάστοτε ψαρά...

416572

Τι να λεμε τώρα!!

Και αφού απόλαυσα όπως θα έπρεπε το μέρος

416573

Ξεκινησα για την Φυριπλάκα

416574

Αλλα δεν πήγα μέχρι κατω στην αμμουδιά γιατι ειχε και περίεργα σκαλοπάτια να κατέβεις..

416575

NIKANTHI
27/03/2020, 18:27
Ήπια καφε σε μια καντίνα (Τι περίεργο!!) Μέχρι που άρχισε να σουρουπώνει ποια και ξεκίνησα την επιστροφή μου προς την Τρυπητή

416576

Ενα πολύ όμορφο μέσα στην γραφικότητα οικισμό...

416577

Όπου φυσικά το απόλαυσα με τη άλλο....

416578

Ξέρετε...

Κάποιοι βλέπανε τον τελικό του EYRO

416579

Και εγω δεν μπορούσα να πιστέψω οτι τον πρώτο ημιτελικό τον εια δει στην Νίκαια τον δεύτερο στην Θεσσαλονίκη και τον τελικό στην Μύλο... Μιλάμε ούτε αεροσυνοδός να μουν!!:ufo::ufo: Space αεροσυνοδός

NIKANTHI
27/03/2020, 18:34
Μέχρι που κατηφόρισα προς την παράλια της χωρας

416580

Και αφού κανόνισα για την αυριανή μου κρουαζιέρα, αφού βέβαια τους έπρηξα τα συκώτια το πόσο κοστίζει και τι προσφέρουν ροτόντας τουσ ιδίους δυο και τρεις φόρες (Ξεχνώντας ποίους ρωτούσα )... επέστρεψα στο κάμπινγκ για το βραδινό μου ύπνο

NIKANTHI
27/03/2020, 19:20
Ημερα 10 11/06/2016

Με το που ξύπνησα περίπου, φανταζεσται τι ώρα...

416582

Και ήπια φαντάζομαι.... ΞΈΡΟΥΜΕ!!

Οδήγησα μέχρι το σημείο που θα ξεκινούσε η κρουαζιέρα και αφου ανέβηκα στο βαρκάκι που με επιβίβασε στο καραβάκι...

416583

Σαλπάραμε για το Κλέφτικο!!

416584

Καμιά φορά τα λογία είναι πραγματικά περιττά

416585

Το μέρος είναι...

416586

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!!

416587

Και ακόμα ουτε καν δεν ειχαμε παει στο Κλέφτικο

416588

ΦΑΝΤΆΣΟΥ!!

NIKANTHI
27/03/2020, 19:30
Ισλανδία λεμε...

416589

Περάσαμε απο παλιά ορυχεία

416590

Μέχρι που...

416591

Φτάσαμε στο Κλέφτικο...

416592

Δέος!!

416593

NIKANTHI
27/03/2020, 19:42
416594

Και αφού έβγαλα μια τελευταία σελφι

416595

Πήδηξα απο το καράβι... Κολυμπώντας ανάμεσα απο της σπηλιές

416597

Ένταξη μιλάμε για ανεπανάληπτη εμπειρία!!

416599

Στο γυρισμό ο ξεναγός μας έδειξε ενα περίεργο σχηματισμό στα βράχια της Μήλου

416601

NIKANTHI
27/03/2020, 19:51
Μέχρι που ξανά δέσαμε στο μικρο μας λιμανάκι

416602

Καλα όλα αυτά δεν λέω αλλα εγω χρειαζόμουν επείγοντος έναν...

416603

Με την κατάλληλη θεά

416604

Κάπου σε μια κοσμοπολίτικη παράλια

416605

Ξεκίνησα μεχρι που ο δρόμος με οδήγησε στην Σχινωπη

416606

NIKANTHI
27/03/2020, 20:00
Εκεί οτι και αν μου ειχε μήνη, το έχασα τέλειος!!

416607

Περπάτησα απο αυλή σε αυλή

416608

Όπου πολλές φόρες το κύμα μούσκευε τα ποδιά μου

416609

416610

Μέχρι που...

416611

Έφτασα στο κατάλληλο σημείο για να βγάλω την καλύτερη φωτογραφία

416612

NIKANTHI
27/03/2020, 20:16
Φεύγω, καλά μιλάμε ήμουν κλασικά στον κόσμο μου (Βασικά ολο στο κόσμο μου είμαι, μήπως πρέπει να το ψάξω!!) Οδηγούσα πατώντας την λαμαρίνα για φρένο έχοντας την φωτογραφική μηχανή περασμένη χιαστί απο τον ώμο. Γυαλικό ξερετε, και πολλές φόρες οδηγούσα με το ένα χέρι.

Μπαίνω σε ενα χωματόδρομο, χαλαρός εγώ και εκεί που ήμουν στο υπερπέραν χανω μια μπροστινό (Ετσοι έλεγε παλιότερα ενας φίλος μου που ειχε ξεσκιστεί στης σαβουρτες!!) Και τρωο μια σαβουρτα, πέφτοντας με τα πλευρά μου πάνω στην φωτογραφική μηχανή!! Μιλάμε απο τον πονο μου έσβησαν τα φωτά!! Αφού νόμιζα οτι θα μείνω για πάντα εκεί!!

Μέτα από λίγη ώρα αφού μάζεψα τα κοματια μου σηκώνομαι και μετά βιας σηκώνω μια όρθιο και το μηχανακη. Δεν περνούσε και κάνεις απο τον χωματόδρομο να με βοηθήσει... Κοιτάζω την φωτογραφική μηχανή,κοματια!! Άλλοι μαχαίρια στο κορμί μου... Παίρνει με τα χίλια ζόρια μπρος το μηχανακη ,το βλέπω γεμάτο γρατζουνιες ....ΩΧ!!

Γυρνάω προς τα πίσω κάθομαι σε μια ταβέρνα να ξαποστάσω. Μιλάμε περπατούσα και βογκούσα !!

416616

Το τι έβγαζε η φωτογραφική μηχανή

Περνώ την άνθη τηλέφωνο

- Ελα γαμήθηκα

- Τι έπαθες

- Έπεσα πάνω στην φωτογραφική μηχανή, και γαμήθηκα και την διέλυσα!!

- Πονάς...

-ΝΑΙ...

-Πάνε σε κανένα νοσοκομείο

- Καλά θα δω!!

Α εντωμεταξύ επειδή το σκουτερακη δεν ειχε πλαγιοστατη απο το πόνο δεν μπορούσα να το ανεβάσω στον ορθοστάτη και καθε φορά που πάρκαρα, βογκούσα!!

Πάω στο κέντρο υγείας τησ Μήλου, είχαν ένα εκτατό περιστατικό με ενα αγρότη που έπεσε στο γκρεμό και ολο το προσωπικό ήταν επι πόδας για αυτόν!

- Περίμενε

Περιμένω κανένα μισάωρο, περιμένω μέχρι που βαρέθηκα και φεύγω να πιω κανένα καφέ!!

- Συγνώμη μήπως μπορειται να με βοηθήσετε να παρκάρω γιατι εχω χτυπήσει

Ναι τέτοια φάση!!

Κάθομαι σε ενα σοκάκι

416618

Μπας με περασει ο πονος αλλα που!!

Φυσικα και τους ελεγα αλλα και με βλεπαν που πηγενα σαν χεσμενος και ολη με λεγαν

- Τράβα στο κέντρο υγείας

- Προτιμώ να κατσω εδω!!

Στην κοσμαρα μου οχι αστεια

Απο την άλλη ουτε να μιλήσω δεν μπορούσα καλά καλα γιατί με έπιανε σφακτης. Αλλα ουτε να πολύ κουνιέμαι, αφήστε μαι ακίνητο και μια χαρά είμαι

Ο σερβιτόρος μου έλεγε τα δικα του οτι είναι απο την Αθήνα και ειχε φάει τρελη καψούρα με μια θεσσαλονικια με ολα τα λεφτά του να τα δεινή στα τρένα. Αλλα και φυσικα

- Αντε πάνε στο κέντρο υγείας

- Ναι τώρα θα πάω...

Φτάνω στο κέντρο με βλέπει η ιατρός...Με στέλνει για

416619

Ακτινογραφίες

- Μια χαρά είσαι, μια μικρή θλάση είναι!! Άπλα θέλει ξεκουραση

- Διακοπές είμαι γιατρε

- Ναι άπλα να προσεχείς

- Πως το βλέπεις θα μπορέσω να κοιμηθώ στην σκηνή

- Χμμ... Καλο σου κουράγιο Θα το χρειαστείς

Με γραφή μια ντουζίνα φάρμακα και πάω να συνεχίσω την βραδινή μου βόλτα

- Συγνώμη μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να παρκάρω...

Για πολλές φωτογραφίες όπως καταλαβαίνεται δεν ήμασταν πάρα μόνο...

416620

Για φαΐ!!

Παω στο κάμπινγκ ΓΑΜΗΣΕΤΑ!!!!!!Τι να λέμε τώρα ήταν μακράν, η χειρότερη ταξιδιωτική νύχτα της ζωής μου. Καταρχάς μάτωσα για να μπω στην σκηνή.Να ξαπλώσω δεν μπορούσα, ούτε μπρούμυτα ούτε ανάσκελα άλλα και ούτε πλάγια, βογκούσα!! Να παιδεύομαι απο εδω να παιδεύομαι απο εκεί τελικά με τα χίλια μύρια κοιμήθηκα κάπως καθισμένος οκλαδόν και να γερνώ προς την καλή μου πλευρά!! ΓΑΜΗΣΕΤΑ!!

Μετα απο κανένα τρίωρο,δεν άντεξα άλλο και σηκώθηκα!! Παω στην καφετερία δεν ημουν μονος και φυσικά πιάσαμε συζήτηση αφού του είπα εγώ τα δικα μου...

- Περαστικα ρε... Εγω ήρθα για δουλειά εδω στο κάμπινγκ απο Αθηνά και αλλιώς μου τα λέγαν στο τηλέφωνο και αλλιώς μου τα είπαν εδώ!! Εγω ηρθα για επιστάτης και με έβαλαν να καθαρίζω τουαλέτες να μαγειρεύω στην κουζίνα,συν ολες της δουλείες που ειχαμε συμφωνήσει. Εγω ήρθα κύριος για καθαριστής πισίνας οχι για την δούλα του κάμπινγκ.
Και περα απο όλα αυτα με έβαλαν να κοιμαμε σε μια αποθήκη χωρις παράθυρο και τηλεόραση, ενταξη ρε δεν ήμαστε και ζώα...Αύριο γυρνάω Αθηνα,τσάμπα τοσα λεφτά που ξόδεψα ρε γαμοτο

- (Α εχει και πισίνα ΤΖΆΜΙ!!) Καλά θα κάνεις!!

Μέτα από κάμποση ώρα συζήτησης πήγα στην πισίνα και σε μια ξαπλώστρα μόλις άρχισε να ξημερωμένη κάπως ξανακοιμιθικα!!

NIKANTHI
27/03/2020, 20:48
Ημερα 11 12/06/2016

Πω πω ξεράθηκα στον ύπνο.Αφού απορούσα πως δεν με έκοψε να κοιμηθώ εξαρχής εδώ!! Βεβαία μετα απο κανένα δίωρο που κοιμήθηκα χτυπάει το τηλέφωνο μου

- Ναι (Με φωνή ετοιμοθάνατου!!)

- Έλα πως είσαι?? Κοιμασε!!

-Μανα (Καλά χάζεψε!!) Πονάω αλλα δεν έσπασα κάτι

- Θα περάσει. Νικο εκει που θες να πας δεν ειναι ωραία τα ειδα στο google maps

- ?? (Μήπως το σπάσιμο του χεριού έχει κανένα αντίκτυπο στης εγκεφαλικές λειτουργίες???)

- Πάνε αλλο άμα μπορείς!!

- Καλα θα το δω...

Εμενα ο στόχος μου (Όπως δηλαδή κατέληξαν πλέον τα πράγματα ήταν απο την Μήλο να παω Κίμωλο Σίφνο Σέριφο Κύθνο και Αθηνά και μετά με τρένο η λεωφορείο επιστροφή στην θεσσαλονικη

Όμως επειδή είμαι κολλημένο μυαλό είδα αυτό το τηλεφώνημα σαν οιωνό οτι ίσως αν μπορέσω να αλλάξω το πρόγραμμα μου. Σαν να με μίλησε το ταξίδι ενα πράγμα και εγω να υπάκουσα!! Μάλλον τα έχω χαμένα τελείως.

Άλλα το πρόβλημα ήταν άλλο, οτι είχα συγκεκριμένες μέρες άδειας και έπρεπε να γυρίσω πίσω συγκεκριμένη μέρα στην δουλειά για να φυγή κάποιος άλλος συνάδελφος μου διακοπές!! Κατι που δεν ήθελα με τίποτα να διακινδυνέψω!!

Μιας και είμαι πολυπαθείς στα χωσίματα προνόησα και πείρα πρώτος άδεια όποτε να μην μπορεί κανένας ειτε ηθελημένα είτε αθέλητα να μου την κοψει. Οποτε δεν λεει οτι δεν θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι να το πράττουμε εμείς σε αυτούς ... Ε ναι υπάρχει και Θεος!!!

Όποτε με το κινητό και την Ανθη σαν ταξιδιώτικο πράκτορα εκανα κάποιο άλλο εναλλακτικό σχέδιο, που βέβαιος με ξέσκισε λίγο οικονομικά μιας και τα εισιτήρια ηταν πανάκριβα (Ελλάδα το μεγαλείο σου) Άλλα είπαμε το ταξίδι με μίλησε (Τα ψυχιατρεία έχουν λετε κανένα χώρο...)

Πάω μαζεύω την σκηνή

416633

Μιλάμε για συλλεκτική φωτογραφία!! Οχι γιατι ειδα τα ραδίκια ανάποδα... Αλλα ειναι η πρώτη φωτογραφία (Και χρησιμοποίηση ) της σκηνής που κουβαλούσα στο τουρ μου πριν δυο χρονιά ανα την Ελλάδα... Ε κάλιο αργα πάρα πότε!! Βελτιώνομαι παντός δεν μπορείτε να πείτε...

Πάω παρκάρω το μηχανάκι λιγο πιο εκεί απο την μάντρα που το νοίκιασα. Δεινό τα κλειδιά και εξαφανίστηκα;!!Ανέβηκα στο πλοίο γεια σας!!Σε κάποια φάση άκουγα το κινητό μου να χτυπάει επίμονα από άγνωστο τοπικό νούμερο....Πίος να ταν άραγε!! Και τι να ήθελε... Κρίμα που δεν πρόλαβα να το σηκώσω...

Κατεβαίνω απο το καράβι παω διστακτικά σε μια μάντρα απο μηχανάκια

- Μηχανή θέλω

- Διάλεξε ένα από αυτα τα 125cc

- Μμμ... εκείνο εκεί

- Αυτό ειναι δίχρονο 50cc. Δεν θα πηγαίνει βήμα

- (Για την περίπτωση μου ειναι τζάμι...ΟΥΦ ΞΕΛΆΦΡΩΣΑ!!) Αυτο θέλω

- Ξέρεις να οδηγάς

- Ρε φίλε μεγάλη μηχανή οδηγαω (Όπως βλέπεται επιδέξια αποφυγή απαντήσεις... Ουτε πολίτικος να μουν)

Βρίσκω δωμάτιο στην χώρα...

416634

Μιας που η κατάσταση μου πλέον δεν ηταν για κάμπινγκ. Να μερικα απο τα χαπια μου!!

Άραξα να ξεκουραστώ λιγακι

416635

Και ξεκίνησα για να εξερευνήσω την Αστυπάλαια

416636

Ένταξη μικρο νησί ηταν ανηφόρες αρκετές είχε

416637

Αλλα το διαστημόπλοιο μου δεν μασούσε!!

416638

NIKANTHI
27/03/2020, 21:22
Τώρα που γραφώ το ταξιδιώτικο παρατηρώ οτι του πουγκί με της μπανέλες φαίνονται σαν το χάρο με το φτυάρι, ετοιμο να με θάψει!! Χα κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!! Άλλα για κάλο και για κακό το 50ρακι μια χαρα είναι...

Σε μια ώρα το γύρισα το νησί!!Είχε βεβαία και πόλους χωματόδρομους άλλα δεν με επαιρνε ...

Σταμάτησα κάπου σε μια παράλια

416639

Και παρότι ημουν κατεστραμμένος συνέχισα το βιολί μου

416640

Έφτασα σε μια ταβέρνα με θεα

416644

Και αν ήθελες συνέχιζες και πιο μακριά αλλα δεν...

416643

george.S
27/03/2020, 21:26
Κράζεις τους ελληναράδες αλλά συμπεριφέρεσαι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο

Γιατί παράτησες το μηχανάκι και δεν ανέλαβες τις ευθύνες σου ? Πονηριά και καλά:facepalm:

NIKANTHI
27/03/2020, 21:33
Το απόγευμα αφού γύρισα στο δωμάτιο ανηφόρισα προσ την φημισμένη εκκλησιά

416647

Σε κάθε βήμα φυστικονομουν αλλα συνέχιζα

416648

Και μου το που εφτασα...

416649

Συνέχισα ακόμα πιο πάνω

416650

Όσο πιο πάνω μπορούσα!!

416651

NIKANTHI
27/03/2020, 21:34
Τώρα που γραφώ το ταξιδιώτικο παρατηρώ οτι του πουγκί με της μπανέλες φαίνονται σαν το χάρο με το φτυάρι, ετοιμο να με θάψει!! Χα κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!! Άλλα για κάλο και για κακό το 50ρακι μια χαρα είναι...

Σε μια ώρα το γύρισα το νησί!!Είχε βεβαία και πόλους χωματόδρομους άλλα δεν με επαιρνε ...

Σταμάτησα κάπου σε μια παράλια

416639

Και παρότι ημουν κατεστραμμένος συνέχισα το βιολί μου

416640

Έφτασα σε μια ταβέρνα με θεα

416644

Και αν ήθελες συνέχιζες και πιο μακριά αλλα δεν...

416643

NIKANTHI
27/03/2020, 21:39
Το απόγευμα αφού γύρισα στο δωμάτιο ανηφόρισα προσ την φημισμένη εκκλησιά

416652

Σε κάθε βήμα φυστικονομουν αλλα συνέχιζα

416653

Και μου το που εφτασα...

416654

Συνεχισα ακομα πιο πανω

416655

Οσο πιο πάνω μπορούσα!!

416657

NIKANTHI
27/03/2020, 21:48
Για να δω το ηλιοβασίλεμα από όσο το δυνατών πιο ψηλά

416658

Νυχτα ποια επέστρεψα στην χωρα

416659

Και αφου εκανα βόλτες στα σοκάκια

416660

416661

Πήγα στην μεγάλη πλατεία του χωρίου οπου ηταν τριγύρω αραδιασμένα ολα τα ταβερνάκια

416662

NIKANTHI
27/03/2020, 21:55
416663

Και αφού περίμενα την σειρά μου να βρω κατάλληλο τραπέζι...

416664

Ξεσκίστηκα στο φαΐ

416665

Πηγαίνοντας προς το δωμάτιο έπεσα πάνω σε τοπική γιορτή

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0O882jyLAe4&feature=emb_logo

Αλλα δεν έκατσα πολύ γιατι ήμουν πραγματικά κομμάτια

Ένταξη κοιμήθηκα αλλα και παλι ζορίστηκα!! Τουλάχιστον πολύ καλύτερα απο εκ θες

NIKANTHI
28/03/2020, 11:21
Ημερα 12 13/06/2016

Ξύπνησα το πρωί με το χάραμα!!

416680

Και αφου αγόρασα ενα για τον δρόμο

416681

Ξεκινησα να περιπλανιέμαι στην παλιά πόλη

416682

Που ουσιαστικά ήταν ενα παλιό φρούριο

416683

NIKANTHI
28/03/2020, 11:27
Και ήταν απίστευτα γραφικά

416684

416685

Λες και βρισκόσουν σε κάποια άλλη εποχή

416686

Η συστοιχία τον σπιτιών εσωτερικά των τειχών ήταν κάπως έτσι

416687

Όπου το πίσω τοίχωμα τον σπιτιών θέσπιζε το τείχος της πόλης

416688

Είναι σίγουρα λίγο μπουντρουμεξ άλλα και τι να κάνεις

NIKANTHI
28/03/2020, 11:29
416689

Γύρισα στο ξενοδοχείο να μαζεψω τα πράγματα

416690

Αφού παρέδωσα το μηχανάκι σαν κύριος αυτή την φορά, έφτασα στο λιμάνι

416691

Και ADIOS

416692

Από οσο θυμαμαι αυτό το εισιτήριο με γονάτισε!! Αλλα ταξίδεψα και υπερηχητικά, εμ τα γούστα πληρώνονται

Και πρώτου να πω γκιχ, τσίμα τσίμα που πρόλαβα για ενα υπνάκο... Έφτασα στα Κουφονησια

Έτσι οπός ήμουν ζαβλακωμένος βρίσκω μια καφετέρια απέναντι απο το λιμάνι

416693

Κια χτύπησα καφεδάκι που με τελικά αυτό με χτύπησε ακομα περισσότερο στο ταλαίπωρο κορμί μου... μιας και έκανε 5 ευρώ!! Μιλάμε έφαγα απιστευτο ξενερομα, ένταξη ρε παιδια είπαμε να μας τον πιάνετε αλλα οχι και έτσι.

Δεν μπορούσα να χωνέψω το 5ευρο ήταν και απόγευμα άντε βρες ξενοδοχείο τώρα!! Εντωμεταξύ όταν φτάσαμε στο λιμάνι είδα δυο πινάκες με δρομολόγια και ρωτάω μια παρέα από ταξιδιώτες

- Τι είναι αυτά ρε παλικάρια

- Τα δρομολόγια για το κάτω κουφονηση

- Α

- Έχει δυο προορισμούς την ταβέρνα που εχει μόνο μια ταβέρνα αλλα και την παράλια που δεν έχει τίποτα

- Εσείς που θα πατε

- Στην παραλια και το ρωτας!!!

Τους βλέπω τώρα εγω οπου περιμένουν το τελευταίο δρομολόγιο για το ακατοίκητο νησί... Και τρώω φλασια, τρέχω σε ένα μίνι μάρκετ παίρνω κονσέρβες και νερά και γεια σας...

416694

NIKANTHI
28/03/2020, 11:51
Κάναμε στάση αρχικά στην ταβέρνα

416695

Μέχρι που φτάσαμε

416696

416697

Είχε και ντόπιους

416698

NIKANTHI
28/03/2020, 11:56
Και κατευθείαν για μπάνιο!!

Ένταξη ηταν πολυ ρεμαλοκατασταση!! Αν το ήξερα ισως ερχόμουν εδω απο την αρχή!! Οχι παρα ήταν ακόμα και για μένα

416699

Έφαγα της προμήθειες μου και εκει όπως έκατσα για να χωνέψω αποκιμηθικα

Ξύπνησα μεσα στην νηχτα κάποιοι ειχαν ανάψει φωτιά

416700

Και μετά απο κάποια ωρα που ξανα ανοιξα τα ματια μου, ειδα την απίστευτη αυτη εικόνα

416701

Δεν ειχε καθόλου φως πουθενά και στον ουρανό φαινόταν ακόμα και η πιο μακρινή ορατή γαλαξίες.. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!!!! Περιττό να πω οτι μαγευτικά!! Κάλο μας βράδυ λοιπόν...

NIKANTHI
28/03/2020, 13:06
Ημερα 13 14/06/2016

Ξύπνησα πριν το χάραμα

416702

Και παρότι το δάγκωσα έκανα μια βουτιά κάτω απο αυτήν την θεά

416705

Έκανα μια δυο γύρες μπας και μπορέσω να σκαρφαλώσω για να πάω και πουθενά αλλου, μπα δεν ήμαστε για τέτοια. Ε και περίμενα μέχρι να περάσει η ωρα να ερθη το καραβάκι να με πάρει

Τώρα εγώ πως κατέληξα απο το Μόνακο

416707

Αγκαλιά με της κατσίκες... Μάλλον χρίζει επιστημονικής διερεύνησης!!:ufo::ufo:

NIKANTHI
28/03/2020, 13:14
416708

Η μόνιμη κάτοικοι της φρόντιζαν αντλώντας απο ενα πηγάδι νερό (Που όμως δεν ηταν πόσιμο για τους ανθρώπους )

416709

Μέχρι που πήγα στην αποβάθρα Νο 23

416710

Και καλή μου επιστροφή στον πολιτισμό

416711

NIKANTHI
28/03/2020, 13:30
Με το που επέστρεψα θημαμε οτι ζορίστηκα πολυ να βρω δωμάτιο!! Κουβαλούσα και τα πράγματα ήμουν και σακατεμένος βάλε και τον καύσωνα, ψόφησα!! Άσε που είχε μεγάλη πληρότητα ήταν και πανάκριβα!!

Σε καποια φάση παω σε ενα μάρκετ να πάρω νερό!! Ήταν μια γιαγιά εκεί υπεύθυνη

- Ποσο κανει

- 1,50

- Α..(Μέτα θυμήθηκα οτι πιο πανω σε ενα αλλο μάρκετ το διαφήμιζε με 1 ευρό) Δεν θέλω!!

- Τσιγκούνη!!!

- Μαζί σου θα τα πάρεις!!

Ναι ειχαμε και εντάσεις!!

Τελικά μετά απο πολύ κόπο βρήκα ενα δωμάτιο...

416712

Και αφού ξεκουραστικά λίγο βγήκα για την μεσημεριανή μου εξερεύνηση. Βγαίνοντας απο το δωμάτιο ειδα μια κοπέλα που ειχε νοικιάσει ποδήλατο...Λες!!

- Κοπελιά να δοκιμάσω μπας και μπορώ

Ουτε καν!! Άστο δεν είμαστε σε κατάσταση!!

- Μην νομίζεις, δεν είναι μακριά άνετα πας με τα ποδια. Άσε που έχει και θαλασσιά ταξί, που σε πηγαίνουν από παράλια σε παράλια!!

416713

Καλά πάμε με τα ποδια να δούμε και το μέρος!!

416714

Πηγαίνοντας ακολουθούσα μια μάνα με τα εφτάχρονα παιδιά της και άκουγα της συζητήσεις τούς. τα παιδιά θέλανε να φτάσουν στην πισίνα και η μάνα με το ζόρι ήθελε να γυρίσουν πίσω γιατί ήταν μακριά (5 λεπτό με τα ποδιά). Δηλαδή έλεος!! Διακοπές εισαι περπατά και λίγο ποσο μάλλον οταν έχεις μικρά παιδιά.

416715

Μέτα απο κανένα δίλεπτο γύρισε τελικά με τα παιδιά της προς τα πίσω... Και μετά απο καμιά 500 μετρά...

416716

Έφτασα στην πισίνα

416717

Κρίμα που δεν ήμουν σε κατάσταση να κάνω μπάνιο!! Μιας και τα βράχια ήταν λίγο απότομα

Και συνέχισα...

NIKANTHI
28/03/2020, 13:40
416719

Μέχρι που έφτασα στο Πορι

416720

Πω Πω τι νερα ειναι αυτα...

Και σμαραγδένια νερα ειχε!!

416721

Και σμαραγδένιους κώλους!! Αλλα δεν τους έβγαλα φωτογραφία γιατι δεν ήμουν για ξύλο!!

Να και ένα βίντεο απο το ίντερνετ

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=XaQadYT0k10&feature=emb_logo

NIKANTHI
28/03/2020, 13:58
Μέχρι που έφτασα!!

416722

Ωρε μάγκα μου τι σπήλια είναι αυτή!!

Εκεί που καθόμουν ήταν μια παρέα απο δυο ζευγαράκια οπου τα παλικαριά της παρέας συζητούσαν το αν θα βουτήξουν η όχι!! Να και ειναι ψηλα και δεν ξέρουμε τη βάθος έχει και πως θα ανεβούμε ξανά πάνω (Καλα μιλαμε έμενα και 1000 ευρώ να με δίναν δεν πηδούσα) Και δεν έχει ώρα που φάγαμε...Όταν μια κοπέλα από την παρέα αστραπιαία βουτάει!! Και μείναμε όλη παγωτό

416727

Και είχε ύψος οχι αστεία...

Συνέχισα λίγο παραπέρα,μέχρι που γύρισα στο ξενοδοχείο!!

416730

Να και το μπαλκονάκι μου!!

NIKANTHI
28/03/2020, 14:09
Σούρουπο ποια ξεκίνησα για την βραδινή μου βόλτα...

416731

416732

416733

Καπου ειχα αράξει κλασικά σε κάποιο σκαλοπάτι όταν από παραδίπλα μου βγήκε από το σπίτι της μια γιαγιά ογδόντα και χρόνων

Και την ρωτάω

- Σου αρέσει γιαγιά που έχει τόσο κόσμο το νησί

- ΌΧΙ!!

Ε ναι σιγά μην της αρεζε αφού την αναστατώναμε την ησυχία της

416734

Συνέχισα να περιπλανιέμαι μέχρι που βγήκα έξω λίγο απο το χωρίο, έφτασα σε ενα κλαμπ

416742

Σκέφτηκα μια να αραξω ... Αλλα τελικά συνέχισα παραλιακά μπροστά απο ενα ταβερνάκι

416746

NIKANTHI
28/03/2020, 14:13
Μέχρι που κατέληξα σε ενα ανεμόμυλο

416747

Ανέβηκα πάνω...Πω πω ήταν τελεία ειχε μέχρι και ξαπλώστρες και απίστευτη θεά!! Μιλαμε ήταν η τελεία καβαντζα για ύπνο, κρίμα!!

Στο γηρησμο και ενω πήγαινα αγκομαχώντας ενας σερβιτόρος απο κάπου με ρωτάει

- Είσαι καλά

- Ε είχα ενα ατύχημα, δεν πειράζει, τα Κουφονησια ειναι υπέροχα!!

-Περαστικά σου,ναι ειναι απίστευτα!! Στο Γάλα πήγες

-Ναι , νομίζω

- Που μπαίνει η θάλασσα μέσα στην σπήλια

- Α όχι

Κοιτά να δεις, δίπλα ήμουν και δεν το θυμήθηκα, δεν πειράζει θα πάω το πρωί

Πήγα σε ενα σαντουιτσαδικο που γινόταν ο κακός χαμός απο κόσμο. Και το περίεργο ήταν οτι σερβίραν σάντουιτς η οτιδήποτε μέσα απο ενα παράθυρο, δεν είχες κάποια δίοδο για το μαγαζί.
Και αφού περίμενα κανένα μισάωρο στο όρθιο για να παραγγείλω...

416748

Πείρα κατι ελαφρύ για το βράδυ... Οχι μόνος μου τα έφαγα δεν ειχα παρέα

Και γύρισα στο ξενοδοχείο!!

NIKANTHI
28/03/2020, 19:16
Ημερα 13 14/06/2016

Το πρωί που σηκώθηκα πήγα από την κυρία άυλη του ξενοδοχείου που ήταν μπροστά στην θάλασσα να πιω καφέ παρότι δεν είχαν ακόμα άνοιξη

416773

Α δεν σας είπα είχα και άλλα θέματα απο τα πλευρά μου στο ταξίδι. Καταρχάς είχαν διαλυθεί τα παπούτσια μου, κοίταξα να αγοράσω και η τιμές ήταν πάνω απο 100 ευρό, και για σανδάλια πάνω από 50, ουστ!! Έκανα κατι πατέντες και προχωρούσα!!

Έπειτα είχαν πρηστεί τα ποδιά μου από την κούραση (Φαίνονται στην φωτογραφία) Και το καλύτερο είχαν καεί απο τον ήλιο, μιλαμε όταν με βάραγε ο ηλιος ζηματουσαν σαν φωτιά!! Τι θέλετε και άλλο...

Κατέβηκα στην Χωρά για μια τελευταία εξερεύνηση

416774

416775

Πάντα με τα κατάλληλα εφόδια

416776

NIKANTHI
28/03/2020, 19:23
Να με και εγώ

416777

ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!

Μέχρι που έφτασε η ωρα να πάρω το θαλασσιο μου λεωφορείο για να παω στο Γάλα

416778

Αφού κάναμε στάση σε όλες της παράλιες κατέβηκα στο τέλος της γραμης που ηταν το Πορι και απο εκει με τα ποδάρια

Κοντά ήταν...Λίγα βήματα προτού να φτάσω ειμαι σε μια διχάλα, αριστερά ηταν το Γαλα και δεξιά συνέχιζαν τα βράχια προς άγνωστη κατεύθυνση. Περιμένω τώρα να περάσει μια παρέα νεαρών μιας και ήταν κάπως στριμοκολα. Και τους ακουο τωρα που μιλανε...

- Θα πάμε τελικά από αυτή την πλευρά στα βράχια

- Οχι μωρέ χεστώ αφού μας είπαν οτι δεν αξίζει και κάτι

- ΟΧΙ ΟΧΙ... Πετάχτηκαν όλη μαζί

Δεν μπορούσα να καταλάβω!! Εκεί είσαι μπορεί να μην ξαναπάς ποτε στην ζωή σου, τι και αν σε είπαν οτι δεν είναι ωραία...ΠΆΝΕ!! Σάμπως που θα πας σε κανένα beach -bar αφού δεν έχει!!

416779

Εφτασα ρε!! Γαματο δεν ειναι!!:eyepop::eyepop: OH GOD:eyepop::eyepop:

NIKANTHI
28/03/2020, 19:29
Έμπαινες στην σπήλια υπολογίζοντας τα κύματα και κολυμπώντας η περνούσες απο την απέναντι πλευρά η σκοτωνόσουν!! ΓΑΜΑΤΟ Ε!!

416780

Να εδω φαίνεται πιο καθαρά!!

Εγώ μιας και κολυμπάω σαν βάτραχος επέλεξα να μην το επιχειρήσω γιατι πολύ πιθανόν με έβλεπα να γινόμουν είδηση του STAR

416781

Απο πιο μακρια!!

Και με τον Ο.Υ.Κ.Α.

416782

NIKANTHI
28/03/2020, 19:43
Έκατσα κάμποση ώρα μέχρι που πήγα απο την μεριά που βαριόντουσαν τα παιδιά να πάνε

Εδώ είναι η έξοδος απο το Γαλα

416783

Ωχ νατοι οι τολμηρή

Εγώ απο την άλλη συνέχισα να περπατώ

416784

Παραληλα με τα βράχια

416785

Μεχρι που βρηκα σκια και πειρα την ανθη τηλεφωνο

- Ελα Ανθή

- Αγάπη μου τι μου κάνεις πως εισαι... Πονάς!!!

- Ε την παλεύω

- Που εισαι

- Σε κάτι βράχια. Καλα ήρθα δεν ξέρω όμως πως θα γυρίσω πίσω

-Κανόνισε!!

Ε και μιας που το έφερε η κουβέντα...

416786

Χτύπησα και το κοκτέιλ μου, μπας και καρδαμώσω!!

NIKANTHI
28/03/2020, 19:54
416787

Πήρα το δρόμο της επιστροφής και απο εκει στο λιμάνι περιμένοντας το πλοίο

416788

Αυτή είναι η στάση που γράφει τα δρομολόγια για τα κατω Κουφονησια...

Μέχρι που ήρθε το καράβι και ALOHA!!

Στο καραβι ήταν μια κυρια που είχε πιάσει ρεζερβέ το κατάστρωμα... Και αν ήθελες να περάσεις

416789

Διόδια

Μέχρι που έφτασα σιγά σιγά Στο λιμάνι της Αμοργού

416793

Νοίκιασα μηχανάκι

416796

Το μπροστά αν και πολύ θα ήθελα αλλα δεν με παίρνει

NIKANTHI
28/03/2020, 20:07
Αν και είχα ακούσει ότι η Χωρά της Αμοργό δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο, έχω να πω οτι κατά την γνώμη μου ειναι πανέμορφη!! Μιλάμε την ερωτεύτηκα

416800

Παντού είχε σοκάκια γεμάτο ταβερνάκια και απο κόσμο ένας χαμός!!

416803

Πιο γράφηκα δεν πάει!!

416804

Ανέβηκα μέχρι τέρμα πάνω και ξεκίνησα τον κατήφορο

416805

Μια πραγματική κυκλαδίτικη ζωγραφιά

416806

Αν θες να πας στο Έβερεστ για προετοιμασία...

416807

Στην Αμοργό να ρθεις!!

NIKANTHI
28/03/2020, 20:14
416808

416809

Μέχρι που έφτασα στο μηχανάκι και ξεκίνησα για τον γύρο του νησιού...

416810

Μέσα σε μια απίστευτη διαδρομή που να κόβει κάθετα τα βουνά έχοντας σαν θεά το απέραντο της θάλασσας

416811

Δεν μπορούσα να πιστέψω το που βρίσκομαι...

NIKANTHI
28/03/2020, 20:24
416812

Συγνώμη που θα το πω (Και το λεω τώρα που γράφω το ταξιδιώτικο) Τι Άλπεις και μαλακίες!!!

416813

Μέχρι που έφτασα στον Ορμο Αιγιαλης. Άντε βρες δωμάτιο τώρα...

Ρωτάω μια κηρία

- Η ξαδέρφη μου εχει

Πάμε στην ξαδέρφη. .. 70

- Έχει θεά

- Ναι

- Νο πολύ ακριβό. Δεν μου πολλή αρέσει το μέρος θα γυρίσω στην χωρά!!

- Μα που το ξέρεις τώρα ήρθες

- Μπα η χωρά με εντυπωσίασε

- Κατσε εχει και φεστιβάλ σήμερα

- Σιγά αυτό ειναι για τους νεους

- Αι μωρέ, εσυ τι είσαι...

Με έκραζαν κιόλας!! Φεύγω ψάχνω τίποτα!!

Ρωτάω ενα μπάρμπα που ειναι το κάμπινγκ

- Δεν ξέρω!!

- ??

Πάω τελικά στο κάμπινγκ γινόταν ο χαμός από κόσμο . Παω να ρωτήσω με ελέγχουν!! Μπράβο εντυπωσιάστηκα...

Γενικά δεν έβγαλα άκρη και γύρισα στην ξαδέρφη, βαριόμουν να ξανά γυρίσω στην χωρά!!

Ένταξη εσωτερικά το δωμάτιο δεν έλεγε πολλά

416814

Αλλα με το που έβγαινες στο μπαλκόνι

416815

Κοκάλωνες

NIKANTHI
28/03/2020, 21:39
416827

Όπου φυσικά και άραξα

Μεχρι που βράδυ ποια ξεκίνησα για την νυχτερινή μου βόλτα...

416829

Ξεκίνησα παραλιακά και ακτή στην ακτή έφτασα μέχρι την παράλια που γινόταν το φεστιβάλ!!

Φτάνω εκει και γινόταν ο πανικός!! Μπίρες τσιγάρα αλκοόλ κόσμος νεολαία (Πραγματική νεολαία που ο μεγαλύτερος τους ειχε τα μισά μου χρονιά ) Και οταν άρχισε το λαιβ εγινε χαμός!!

https://www.youtube.com/watch?v=9PbOf-g5cTA&feature=emb_logo

NIKANTHI
28/03/2020, 21:43
Ποίος είναι αυτός ρε παιδιά...

Δεν τον ήξερα αλλα επειδή ειχε πει ενα τραγούδι με ιδιαίτερο στίχο ξεκινώντας την συναυλία του τον έψαξα στο ιντερνέτ

https://www.youtube.com/watch?v=UtrPHG357DE&feature=emb_logo

Δεν έκατσα πολύ ασε που δεν μπορούσα να πιω αφού ημουν καργαρισμενος στην αντιβίωση...Και έφυγα!!

416831

Συνέχισα την βραδινή μου βόλτα

416833

Όπως βλέπεται δεν ασχολούνταν και όλοι με το φεστιβάλ

NIKANTHI
28/03/2020, 21:51
Είχε και παραδοσιακές πινελιές δεν λέω...

416834

Άλλα η χωρά για μένα ηταν πιο όμορφη

416835

Χτύπησα το βραδινό μου!! Και γύρισα στο δωμάτιο μου. Άραξα στο μπαλκόνι οπου ενα θαλασσινό αεράκι με χουζουρεψε μεχρι που αποκοιμηθικα εκει εξω... Αργότερα ξύπνησα και την έπεσα στο κρεβάτι μου.

Α και το πιο απιστευτο

Την ωρα Που έτρωγα με παίρνει η Ανθή τηλεφωνώ

- Έμαθες...

- Τι...

- Στη Νίκαια έγινε τρομοκρατική επίθεση με πόσους νεκρούς

- Πλακα κανεις

- Οχι

Κοιτα να δεις ...

Και επηδη δεν ειχα ολοκλήρωση την περιήγηση μου στην Κυάνη ακτη σκεφτόμουν αφου γυρίσω στης Άλπεις, να ξανακατέβω προς τα κάτω για να δω οσο περισσότερο γλαμουρια μπορώ ... Εντάξει από σκέψεις πολλές

Ίσως να με έβρισκε κάπου εκεί κοντά στην Νίκαια η τρομοκρατική επίθεση... Ίσως!!

NIKANTHI
29/03/2020, 11:40
Ημερα 14 15/06/2016

Ξύπνησα το πρωι χαράματα και απόλαυσα την μπαλκοναρα μου

416868

Και μιας που με έκοψε η πεινά χτύπησα για πρωινό ενα απο τα σάντουιτς που μου περίσσεψαν απο εχθές. Ενα εχω να πω (Βασικά να ταν μόνο ενα καλά θα ήταν) Τα σάντουιτς της νοτιάς Ελλάδας μπορεί να είναι πραγματικά χωρίς υπερβολές τα μισά απο τα της θεσσαλονικης άλλα την επόμενη μέρα τρώγονται άνετα... Ενω τα δικα μας είναι σκέτη σόλα!!

Πήγα κατω στην ρεσεψιόν και αφου πείρα... ΞΈΡΟΥΜΕ!!

416869

Ξεκίνησα την πρωινή μου μότο βόλτα

416870

Και έφτασα στην Αιγιαλοί που ήταν τέρμα πάνω στο βουνό

Φυσικά βουνό ειχε και μεσα στην Αιγιαλοί

416871

NIKANTHI
29/03/2020, 12:18
Και εκεί ήταν όμορφα

416872

Αντοχές να έχεις να περπατάς

416873

Το ανεβοκατεβικα κάμποσο το χωρίο

416874

Κάπου κατά εκεί σε ένα καφενέ ενα ηλικιωμένο ζευγαράκι με πρόσφερε καφέ...

416875

Αλλα τους αρνήθηκα ευγενικά γιατί έπρεπε να φύγω... Ασε μην τους κολουσα και Κορονοιο!!

416876

NIKANTHI
29/03/2020, 12:27
Και μετά από κάμποση ώρα έφτασα στο μηχανάκι, να με και εγώ

416877

Γαματος δεν ειμαι!! Και τι να κάνω αφού είχαν καεί τα ποδιά μου από τον ήλιο ,εγώ φταίω!!

416878

Και κάποιες φωτογραφίες απο το δρόμο γιατί έθαψα της Άλπεις όχι τίποτα άλλο

416879

Λέμε την άποψη μας άλλα κάλο είναι να την τεκμηριώνουμε

416880

NIKANTHI
29/03/2020, 12:36
416881

416882

ΦΤΑΝΕΙ!!

416883

Όχι άλλο κάρβουνο .

416884

Ακόμα 25 έχω...Άντε καλά!!

Έφτασα στην Μονη της Παναγιας Χαζοβιωτισσας οπού με περίμεναν δυο εκπλήξεις Αρχικά είχε συγκεκριμένο ωράριο επισκεπτηρίου και τωρα ήταν κλειστή, δεν πειράζει θα ξαναρχόμουν πιο μετά.Την άλλη έκπληξη θα σας την πω στην ώρα της...

416885

NIKANTHI
29/03/2020, 12:53
Και συνέχισα τον δρόμο μου...

416886

Άλλες 24...

Αρχικά πήγα στην παράλια του Αγίου Παύλου οπου η παράλια έκανε μύτη μεσα στην θάλασσα

416888

Για να πήγαινες εκεί περνούσες αν ήθελες μέσα απο beach bar

416889

Μμμ... Μεγάλος πειρασμός!! Και ηθελα να κάτσω για ένα καφέ και έπρεπε να φύγω για να προλάβω το επισκεπτήριο στην μονή. Και τι έκανα ο απίστευτος!! Πήγα στο μπαρ αγόρασα ένα νερό και σαν πελάτης ποια έριξα μέσα στο νερό ένα φακελάκι καφέ και στην υγειά μου!! Και οποίος ήθελε ας μου την έλεγε!!!

Έπιασα κουβέντα με τον μπάρμαν που στην συζήτηση μαθεύτηκε οτι ήμασταν γειτονακια μιας και εμενε δυο στενά πάνω από το σπίτι μου.

Να η συζήτηση με κάποια γενικά συμπεράσματα απο ολες της συζητήσεις μου στο νησί

- Ξέρεις που είναι το ναυάγιο τον ρώτησα

- Οχι και τι θες να πας να κανεις εκει ( Βασικά οποίον ρωτούσα για το ναυάγιο ολη με λέγαν ακριβός το ίδιο ... Από το χθεσινό ξενοδοχείο μεχρι τον οποιονδήποτε ντόπιο!!!Μου έκανε τρομερή εντύπωση και ταυτόχρονα με ευγενικό πάντα τρόπο με απέτρεπαν στο να πάω... Τι να πας να κανεις εκει!!! Δεν μπορούσα να καταλάβω μέχρι που πήγα )

- Να το δω!!Χθες ήρθα και αύριο φεύγω και θέλω να γυρίσω ολο το νησί

- ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!! (Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!!)

- Σιγα αφου δεν κανω μπάνιο και αν κάνω κάθομαι δεκα λεπτά και φεύγω (Ούτε εγώ μπορούσα να το πιστέψω που τόσο καιρό στης διακοπές τους όσους ρωτούσα, δεν πηγαίναν πουθενά)

Η εκκλησιά

416890

Και οι ακολασία

416891

Όπως και να έχει ήταν ενα πανέμορφο μέρος!!

416892

NIKANTHI
29/03/2020, 16:21
Αμάν πέρασε η ώρα πρέπει να πάω στην Μονη...

416945

Είχε τρελή ανηφόρα οχι μαλακίες

Το τι πέρασε...

416946

Και το τι έμεινε...

416947

Είναι όμως ίσως...Το πιο εντυπωσιακό μοναστήρι που έχω πάει

Έφτασα στην είσοδο

416948

NIKANTHI
29/03/2020, 16:35
Οπού έχοντας την καλύτερη παρέα...

416949

Περίμενα την σειρά μου ώστε χωρισμένος σε γκρουπ να βγουν αυτή που ήταν μέσα στο μοναστήρι για να εισέλθουμε εμείς!! Για να μπουμε στο μοναστήρι όση φορούσαμε σορτσάκια μας δίναν (Κυριολεκτικά!!) κουρέλια για να σκεπαστούμε!!

Αυτο που με χάλασε ήταν οτι κάποιες εμετικές ξένες πιτσιρίκες χλεύαζαν και κορόιδευαν την όλη φάση με το πιο απαίσιο τρόπο...Ένταξη λιγο σεβασμός στην χαλαρη θρησκεια μας δεν βλάπτει !! Αν τα κάναν αυτά στους μωαμεθανούς θα κατεβαίναν τα σκαλιά για κάτω πίσω με ενα πόδι λιγότερο...

Και μπήκαμε μέσα

416950

Φτάσαμε στο παράθυρο και αγνάντεψαμε την θεά

416951

Μέσα απο την Μονη

416952

416953

NIKANTHI
29/03/2020, 16:57
Γυρνώντας κατα το μηχανάκι...

416955

Ηταν ένας μικροπωλητής ξέρετε, οπου και αγόρασα δυο μπουκαλάκια λικέρ για ενθύμιο... (Τωρα που γράφω το ταξιδιωτικό ειναι 24.00 τα μεσάνυχτα είδα το μπουκάλι... Και με νυχιά και δόντια κρατιέμαι να μην το ανοίξω)

Μεχρι που πείρα πάλι τους δρόμους

416956

Όνειρο δεν είναι...

416957

Όνειρο...Xμ για εσάς δεν ξέρω 22...χιχιχιχιχι

Έφτασα στην παράλια του Μουρου οπου είχε τρελό κατσάβραχο να κατέβεις

416958

Αλλα φτάνοντας ήταν εντυπωσιακή

416959

Οσο μπόρεσα και την είδα απο λίγο ψηλά γιατί για να κατέβαινα και αλλο, θα έπρεπε να κανω κάνα δυο σάλτα και δεν με επερνε!! Αλλα φάρμακα δεν ήθελα να πάρω

416960

NIKANTHI
29/03/2020, 17:06
Μέχρι που ξανά ξεκίνησα για τον τελευταίο μου προορισμό το Ναυάγιο, τέρμα στην άκρη του νησιού!!

Ροτουσα για το Ναυάγιο, με λεγαν βεβαία άλλα και

- Τι να πας να κάνεις εκεί

Κάπου στο πουθενά βλέπω σταματημένο ενα αμάξι και πος γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω τέρμα στο βάθος το Ναυάγιο!! Ούτε πινακίδες ούτε δρόμος να πας ούτε μονοπάτι ούτε τίποτα!! (Τουλάχιστον απο εκει που σταμάτησα εγώ,δεν ξέρω αν έχει άλλο δρόμο πιο πέρα αν και δεν νομίζω)

Φλασαρα!! Δεν μπορούσα να το πιστέψω!! Και μέσα απο τα χωράφια άρχισα να πλησιάζω το Ναυάγιο

Μέτα από πολύ ώρα έφτασα

416961

Έχω πάει σε τρία ναυάγια στην Ελλάδα.Στη Ζάκυνθο Στη Πελοπόννησο και εδω. Κατα την γνωμη μου αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα. Γιατι ειναι μέσα στο νερό και συνάμα είναι κομμένο στα δυο όποτε αν είσαι τολμηρός, θα μπορούσες να κολυμπήσεις ανάμεσα στα χαλάσματα του.

Όμως ήταν τελείως παρατημένο και μέσα στα σκουπίδια

416962

ΚΡΊΜΑ!!

416963

Να και εδώ φαίνεται η κατάντια του!! Θα μπορούσε να ηταν το στολίδι της Αμοργου και ειναι η ΝΤΡΟΠΗ της!! Ισως για αυτο να με απέτρεπαν να το επισκεπτω...Ίσως!! Ήθελα να πάω και από την αλλη πλευρά αλλα ειχε παντού σκουριασμένα σίδερα, και μιας που ήμουν με της σαγιονάρες φοβήθηκα μην πάθω καμιά γάγγραινα και το άφησα...Φαντάσου

Βράδυ ποια έφτασα στην χωρα και ξεκίνησα τον βραδύνω μου περίπατο

416964

NIKANTHI
29/03/2020, 20:23
Το τι έφαγα παραμένει ενα αίνιγμα αλλα...

416966

Πολύ χαλαρός δεν είμαι πως το βλέπεται!!Εγώ το βράδυ δεν θα κοιμηθώ..ΧΑ!!! Θυμάστε που σας είπα στην μονή οτι ειχα δυο εκπλήξεις αλλα σας εξιστόρησα την μια...Οταν έφτασα στην είσοδο της μονής, δίπλα ακριβός ειχε μια τεραστία στάση οπου φυσικά την καπάρωσα για τον βραδινό μου ύπνο!!

Πήγα να βγάλω φωτογραφία την στάση και την ώρα που θα φωτογράφιζα με πήρε ο ύπνος με το τσιγάρο στο χέρι

416967

Απο την εξάντληση... Τέτοιο σκηνικό μου είχε να συνβει από το στρατό!!

Τελικά με πολύ δυσκολία κατάφερα να φωτογραφίσω

416968

Και σε κλάσματα του δευτερόλεπτου να αποκοιμηθώ

NIKANTHI
29/03/2020, 22:06
Ημερα 15 16/06/2016

Ξύπνησα όπως πάντα στην ώρα μου

416971

Και περίμενα να ξημερώσει

416972

Με της κατάλληλες προμήθειες

416973

Και την κατάλληλη παρέα

416974

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να παρακολουθείς την ανατολή του ηλίου σε σε κάποιο μέρος που αποτελεί ορόσημο για το ταξίδι σου

416975

NIKANTHI
29/03/2020, 22:20
Σας είπα οτι τα παπούτσια μου διαλύθηκαν...

416976

Η μάλλον διαμελίστηκαν... Πραγματικά τα έλιωσα!!

Αποχερετισα την Μονη

416977

Και μετέπειτα την Αμοργό

416978

Για τον τελευταίο μου προορισμό

416979

Την Σαντορίνη οπου αύριο θα έπαιρνα το αεροπλάνο για την θεσσαλονικη

416980

NIKANTHI
29/03/2020, 22:30
Φτάσαμε στο λιμάνι επιβιβάστηκα στο λεωφορείο οπού πήγαινε με μπάντες στης διαδοχικές φουρκέτες που σε οδηγούν προς τα Θήρα

Με το που κατέβηκα ρώτησα για μηχανάκι σε ενα περίπτερο και εξ ουρανού πραγματικά ένας με τσάκωσε και πήγαμε να νοικιάσω ένα

- Ενα μηχανακι θέλω

- Διαλεξε αλλα πρεπει να μας αφησεις το δυπλομα σου για εγγυηση

- ??

Δεν ξέρετε πόσο χαλάστηκα. Με μεγάλη φρίκη όμως δεκτικά γιατί δεν είχα ούτε κουράγιο άλλα ούτε και χρόνο στο να ψάχνω για κάτι άλλο

Να με και εγώ

416981

Σας έλειψα... Όχι ε!!

NIKANTHI
30/03/2020, 12:29
416987

Καλά εντάξει η Σαντορίνη πραγματικά δεν υπάρχει!!

416988

This is paradice baby...Do you think so

416989

Oh yes!!!

Εκεί μίλησα με την άνθη στο τηλέφωνο

- Oh yes!!!baby!!!!

- Αγάπη μου χαίρομε που γουσταρεις

- Oh yes!!! (Καλά δεν νιώθει ούτε αναστατώνεται ιδιαίτερα με την όλη φάση που εγώ είμαι εδώ και αυτή στο σπίτι...Γυναίκες )

- Καμιλοπαρδιτσα μου πολλη χαίρομαι για εσένα. Άκου τη έγινε με το Ακιτα

- ?? ( θα την λυγίσω δεν γίνεται θα την λυγίσω ) Ανθή ξέρεις τι τρώω??

- Τι??

- ΚΑΝΤΑΐΦΙ ΠΑΓΩΤΌ

-:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Ποσο κακος ειμαι...

NIKANTHI
30/03/2020, 12:59
Καφές με θέα...

416990

Κάπου εκει θυμικά και το φειζερ

416991

Μια χαρά διακοπές έκανα τελικά δεν γαμιέται και το φειζερ!!

Εποιασα συζήτηση με τους σερβιτόρους με ειπαν που ειναι η Θεά και οτι στο ηλιοβασίλεμα επάνω, εχει κάπου στα δεκα εκατομμύρια Κινέζους και ολη προσπαθούν να βγάλουν σελφι. Και οτι το βράδυ στα μπαράκια τα πεντακοσάρικα φεύγουν με ταχύτητα φωτος στης σαμπάνιες για της τουρίστριες!! Και για μπουρμουαρ αν ειαι σε καλο ποστο βγάζουν χιλιάρικα στη σεζόν

Και συνέχισα την μεσημεριανή μου βόλτα

416992

Συνήθως σε φωτογραφίες τοπίου αμα είναι κανένα κορίτσαρος, συνήθως κλέβει της εντυπώσεις απο την φωτογραφία!! Αλήθεια παρατήρησε κανεις το κορίτσι στην παραπάνω φωτογραφία?? Μπορεί και όχι...Εμ με τέτοιο τοπίο τι να κλάσει το οποιοδήποτε κορίτσι!!( Για την επάνω φωτογραφία )

Άρε αθάνατη ελλαδαρα!! Με τις ομορφιες σου...

416993

Και τις αρπακτες σου

416994

NIKANTHI
30/03/2020, 13:09
Η αλήθεια είναι οτι είχα να έρθω καμιά δεκαπέντε χρονιά... Και είχα και ειχα το πόσο παραμυθένια είναι

416996

Στη βόλτα πανω έπεσα πάνω σε ενα φωτογραφείο και παω να τον ρωτήσω για την μηχανή

- Πως την βλέπεται ειναι για πέταμα

- Οχι μόνο ο φακός έσπασε η μηχανή είναι ακέραιη

- Α

Πω πω μιλαμε ειμαι τεράστιος φωτογράφος!! Έσπασα τον φακό και νόμιζα οτι διέλυσα το σώμα (Είδατε ολα τα ξέρω). Βρε ευτυχώς που δεν την σούταρα πουθενά

Και η τελειότητα ήταν όταν την είχα αγοράσει την είχαν σε σετ με δυο φακούς... Τζάμι!!

Μπορεί βεβαία να επέζησε η κάμερα απο την βουτά, αλλα σε μια απο της επόμενες εξόρμησης της ολος τυχαίος, θα βυθιστεί μέσα στο ποτάμι στο φαράγγι της Πορτίτσας... Και εκεί θα πιει το στερνό αντίο!!!!

Απόγευμα ποια πήρα το μηχανακι και πήγα στην Οία για να δω το ηλιοβασίλεμα

416997

Μιλαμε για διπλασία έκταση και βάλε.

416998

Όταν είσαι όμως μόνος σου ο ρομαντισμός μπορεί να χάνεται, αλλα δίνει την θέσει του πολλής φόρες στην περισυλλογή. Ετσι και εγώ πήγα τέρμα στην άκρη στο Ημεροβιγλι για να απολαύσω το ηλιοβασίλεμα μόνος μου (Τι νομίζεται οτι μπερδεύτηκα...Οχι!! Απλός επειδή δεν θημαμε που πήγα και βαριόμουν να το πολύ ψάξω απο της φωτογραφίες εγραψα και Οια και Ημεροβιγλι για να είμαι μέσα :ufo::ufo: )

NIKANTHI
30/03/2020, 13:17
Έκανα καφέ και περίμενα

416999

Και περίμενα

417000

Και περίμενα

417001

Εκει που περίμενα σκάει μύτη ενα ζευγάρι Κινέζων για γαμήλια φωτογραφία με δυο φωτογράφους παρακαλώ που τους έφερε και αυτούς απο την Κινά!! Ο εΝνας φωτογράφος ειχε μια ζώνη περιμετρικά της μέσης του γεμάτη με φίκους και εγω να του λέω

- Granades

Πάντως συνεννοήσει βγαλαμε

Μέχρι που...

417002

Ήρθε και το ηλιοβασίλεμα

417003

Ένταξη ωραίο ήταν αλλλα δεν τρελαθικα κιόλας...

NIKANTHI
30/03/2020, 21:11
Εκει όμως που τρελάθηκα ήταν οταν ξανά περπάτησα την Οία - Ημεροβιγλι για να επιστρέψω στο μηχανακι

417015

417016

417017

Τι να λέμε τώρα...

417018