View Full Version : mr Loverμανα!!!
adam_tsouk
07/12/2005, 18:13
Στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει στο ταξιτζή:
- Μεγάλε γρήγορα στη οδό ... νούμερο ... Μόλις μου πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει με κάποιον άλλο. Πράγματι ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του. Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
- Ρε μεγάλε δεν ανεβαίνεις και εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα; Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου. Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα. Τραβάει τα σεντόνια και
φωνάζει:
- Εσύ ποιος είσαι ρε;;;
Και ο εραστής:
- Εγώ ποιος είμαι; Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 3.000 ευρώ για να εξοφλήσεις το δάνειο_τουαυτοκινήτου σου. Εγώ είμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου > >> 700 ευρώ για το νοίκι. Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδαδίνω λεφτά στην γυναίκα σου για το Super Market και για την λαϊκή. Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των παιδιών σου...
Οπότε ο ταξιτζής πλησιάζει τον απατημένο σύζυγο και του λέει ψιθυριστά:
- Ρε αφεντικό, δεν τον σκεπάζουμε τον άνθρωπο μη μας κρυώσει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει στο ταξιτζή:
- Μεγάλε γρήγορα στη οδό ... νούμερο ... Μόλις μου πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει με κάποιον άλλο. Πράγματι ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του. Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
- Ρε μεγάλε δεν ανεβαίνεις και εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα; Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου. Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα. Τραβάει τα σεντόνια και
φωνάζει:
- Εσύ ποιος είσαι ρε;;;
Και ο εραστής:
- Εγώ ποιος είμαι; Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 3.000 ευρώ για να εξοφλήσεις το δάνειο_τουαυτοκινήτου σου. Εγώ είμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου > >> 700 ευρώ για το νοίκι. Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδαδίνω λεφτά στην γυναίκα σου για το Super Market και για την λαϊκή. Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των παιδιών σου...
Οπότε ο ταξιτζής πλησιάζει τον απατημένο σύζυγο και του λέει ψιθυριστά:
- Ρε αφεντικό, δεν τον σκεπάζουμε τον άνθρωπο μη μας κρυώσει;
ξερεις τωρα... στους παλιους δεν χρειαζεται να τους το λεω με τροπο... :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=404
30331
adam_tsouk
07/12/2005, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ξερεις τωρα... στους παλιους δεν χρειαζεται να τους το λεω με τροπο... :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=404
ρε 'άκυρε τι σχέση έχει αυτό:
Ο Κρητίκαρος
Ο Κρητίκαρος σταματάει ένα ταξί στα Σφακιά. Με το που ξεκινάνε, βγάζει ένα πιστόλι και το κολλάει στο σβέρκο
του ταξιτζή.
"Μπρος", του λέει. "Κάμε στην άκρη, επαέ και... τράβα μια μαλατσία". Τρελαίνεται ο ταξιτζής, αλλά τι να κάνει; Υπακούει.
"Μπρος", του λέει πάλι... αμέσως μετά ο Κρητίκαρος.
"Τράβα τσι άλλη μία"...
Μετά δώσ' του ξανά: "Τσι άλλη μία".
Και δώσ' του πάλι: "Τσι άλλη μία"...
Ο ταξιτζής, όμως, έχει... ρέψει πια και δεν αντέχει: "Αμα θες σκότωσέ με", του λέει, "αλλά ήμαρτον. Δεν αντέχω πια".
"Είσαι σίγουρος, μωρέ, πως δεν μπορείς;".
"Στ'ορκίζομαι", λέει ο ταξιτζής.
"Ε, τότενες, πάμε πίσω", του λέει o Κρητίκαρος.
Πάνε, λοιπόν, ξανά πίσω, οπότε ο Κρητίκαρος μπαίνει στο σπίτι, βγαίνει με την κόρη του έξω και πριν τη βάλει στο ταξί, της λέει:
"Εντάξει, Μαρία. Ετούτος εδώ... θα σε πάει στο Λασίθι."
και στην τελική , ακόμα και το ίδιο να ήταν (που δεν έχει καμια σΚέση)... δεν δέχομαι recycle που έχουν μπει από μέλη... χαμένα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο Κρητίκαρος
Ο Κρητίκαρος σταματάει ένα ταξί στα Σφακιά. Με το που ξεκινάνε, βγάζει ένα πιστόλι και το κολλάει στο σβέρκο
του ταξιτζή.
"Μπρος", του λέει. "Κάμε στην άκρη, επαέ και... τράβα μια μαλατσία". Τρελαίνεται ο ταξιτζής, αλλά τι να κάνει; Υπακούει.
"Τράβα τσι άλλη μία"...
Ο ταξιτζής, όμως, έχει... ρέψει πια και δεν αντέχει: "Αμα θες σκότωσέ με", του λέει, "αλλά ήμαρτον. Δεν αντέχω πια".
Πάνε, λοιπόν, ξανά πίσω, οπότε ο Κρητίκαρος μπαίνει στο σπίτι, βγαίνει με την κόρη του έξω και πριν τη βάλει στο ταξί, της λέει:
και στην τελική , ακόμα και το ίδιο να ήταν (που δεν έχει καμια σΚέση)... δεν δέχομαι recycle που έχουν μπει από μέλη... χαμένα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Ανταμακο...δευτερα στο δελεαρ σε κερναω οτι θελεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο Κρητίκαρος
του ταξιτζή.
"Τράβα τσι άλλη μία"...
:sad: :sad: :sad: :sad:
οκ, πρωτη φορα με πατατα... νομιζω οτι δικαιουμαι ενα λαθος και εγω...
:bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:
αλλα ετσι και το βρω, ξερεις εσυ.... ^&%&%(^&%*^):@#!)
:bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:
αλλα ετσι και το βρω, ξερεις εσυ.... ^&%&%(^&%*^):@#!)
:a9: :a9:
Ρε πρόεδρα, πώς την πάτησες έτσι;;;
:a029: :a029: :a029:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ωωωωωπ
τι εχουμε εδω;
κανονικα βεβαια αυτο πρεπει να γινει sticky.
η μηπως πρεπει να βγουν αυτοκολλητα;
"Πως την εκανα εγω την πατατα; Bartlal"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
30391
Bart .....
σου βρηκα καινουργιο avatar
30392
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ωωωωωπ
τι εχουμε εδω;
κανονικα βεβαια αυτο πρεπει να γινει sticky.
η μηπως πρεπει να βγουν αυτοκολλητα;
"Πως την εκανα εγω την πατατα; Bartlal"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι μαλακα εισαι!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a013:
μα γιατι;
φαντασου σε ωραιο ροζακι χρωμα, ανακλαστικο βεβαιως βεβαιως, σε σχημα πατατας...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
08/12/2005, 13:55
Μπαααααααρρρρρρρρρρτττττττ.........
:a36: :a36: :a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
Ανταμακο...δευτερα στο δελεαρ σε κερναω οτι θελεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είσαι σίγουρη???:a51: :wave2:
είσαι σίγουρη???:a51: :wave2:
μαλλον εχει ξεχασει τι κατεβαζεις και εσυ.... ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ μετα το ξεπαραδιασμα λογω λαστιχου... :lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
08/12/2005, 14:11
μαλλον εχει ξεχασει τι κατεβαζεις και εσυ.... ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ μετα το ξεπαραδιασμα λογω λαστιχου... :lol: :lol: :lol:
όχι ρε..... κάνω δίαιτα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: