Gikalt100
12/04/2020, 00:31
Καλησπέρα!! Κατέχω το μηχανάκι του τιτλου και σκέφτομαι να του κάνω κάποια αλλαγή. Λόγω του ότι η εξάτμιση που εχει μοιάζει με τις μαμά των glx και c50 από ότι είδα και δεν μου αρέσει ούτε και ο ήχος τόσο, θα ήθελα να την αλλάξω. Επειδή το συγκεκριμένο παπί δεν πολύ κυκλοφόρησε στα νιάτα του δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα αφτερμαρκετ για αυτό το μοντέλο. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να βάλω ολόσωμη εξατμιση από το f1 το οποίο από όσο ξέρω είναι ο απογονος του alfa μου και έχουν παρόμοιο μοτέρ με κάποιες παραλλαγές. Η ακόμα και από Yamaha z που επίσης δίχρονο αλλά δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα κυβικά με την εξάτμιση. Επίσης, με την αλλαγή της θα έχω χάσει σε αξιοπιστία η σε κατανάλωση;; Ο ήχος θα αλλάξει σίγουρα . Για ιπποδύναμη δεν με ενδιαφέρει κιόλας αλλά θα αλλάξει κι αυτή;;
Ακόμη ένα ερώτημα, τι λάδι μίξης προτείνετε να του βάζω για την βέλτιστη κατάσταση του μοτέρ;; Μέχρι τώρα του έβαζα του βενζιναδκου αλλά καπνίζει πολύ και έχω ακούσει για το motul 510 συγκεκριμένα ότι είναι πολύ καλό για το μοτέρ!!
Αυτες οι ερωτήσεις για αρχή , καθώς σιγά σιγά προσπαθώ να μπω στον κόσμο της βελτίωσης , πιο πολύ όμως εμφανισιακης δεν με ενδιαφέρει να του ανεβάσω ιπποδύναμη και τα σχετικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ακόμη ένα ερώτημα, τι λάδι μίξης προτείνετε να του βάζω για την βέλτιστη κατάσταση του μοτέρ;; Μέχρι τώρα του έβαζα του βενζιναδκου αλλά καπνίζει πολύ και έχω ακούσει για το motul 510 συγκεκριμένα ότι είναι πολύ καλό για το μοτέρ!!
Αυτες οι ερωτήσεις για αρχή , καθώς σιγά σιγά προσπαθώ να μπω στον κόσμο της βελτίωσης , πιο πολύ όμως εμφανισιακης δεν με ενδιαφέρει να του ανεβάσω ιπποδύναμη και τα σχετικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!