PDA

View Full Version : Αξίζει ανταλλαγή Sprinter με CRYPTON X?

CuckooDestroyer
25/04/2020, 09:18
Ποστ εκ μέρους συμφοιτητή που δεν έχει λογαριασμό:

"Καλησπέρα έχω ένα Daytona Sprinter 30.000km απίστευτα προσεγμένο , δουλεύει ρολόι , γενικά είμαι πολύ μερακλής αγρατσουνιστο με όλα τα σέρβις , πλύσιμο με κερί συνέχεια , γκαράζ , καταλαβαίνετε

Δεν έχει κανένα θέμα και είναι τέλειο αλλά πάντα από μικρός ήθελα ένα CRYPTON X , απλά το θεωρώ πολύ όμορφο...Δεν είχα παλιά λεφτά και για αυτό πήρα κουτα ένα sprinter αλλά τώρα έχω βρει δουλειά από πέρσι και έχω αρκετά λεφτά για να πάρω crypton x μέχρι 2700€ και να δώσω το σπρίντερ...Μην προτείνεται τίποτε άλλο , η θα πάρω το Χ η θα κάτσω στα αυγά μου , απλά έχω κόλλημα με το κρυπτόν

Αξίζει να μπλέξω με μεταχειρισμένα Χ η θα το μετανιώσω;Θα είναι μια αγορά που θα αξίζει μακροπρόθεσμα και θα δω διάφορα μεγάλη από το σπρίντερ?Απλά μου αρέσει τόσο πολύ εμφανισιακά + είναι πιο δυνατό.

Να κάνω την κίνηση;Τα λεφτά ΔΕΝ είναι θέμα , το ερώτημα είναι το αν αξίζει "

panavour
25/04/2020, 09:23
αφου εχεις το χρημα παρτο καινουργιο,μεταχειρισμενο μπορει να μπλεξεις.

Biker
25/04/2020, 09:41
Αν εχεις διπλωμα Α2 και βρεις καποιο με λιγα χιλιομετρα (καινουργιο νομιζω δυσκολα θα βρεις) το ελεγχεις με μηχανικο και εισαι μια χαρα. Με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις ανετα ενα κρυπτον σε πολυ καλη κατασταση. Απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο παπι που εχει ερθει στην ελλαδα. Μην το φοβασαι ιδιαιτερα. Ειδικα αν το προσεχεις τοσο οσο λες δεν θα εχεις θεμα. Σιγουρα πολυ ανωτερο απο το σπριντερ στα παντα του. Γκαραζ εχεις δυσκολα θα στο κλεψουν και απο τη στιγμη που το θες απο μικρος απλα καντο δεν χανεις κατι σιγουρα.

CuckooDestroyer
25/04/2020, 09:57
Αν εχεις διπλωμα Α2 και βρεις καποιο με λιγα χιλιομετρα (καινουργιο νομιζω δυσκολα θα βρεις) το ελεγχεις με μηχανικο και εισαι μια χαρα. Με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις ανετα ενα κρυπτον σε πολυ καλη κατασταση. Απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο παπι που εχει ερθει στην ελλαδα. Μην το φοβασαι ιδιαιτερα. Ειδικα αν το προσεχεις τοσο οσο λες δεν θα εχεις θεμα. Σιγουρα πολυ ανωτερο απο το σπριντερ στα παντα του. Γκαραζ εχεις δυσκολα θα στο κλεψουν και απο τη στιγμη που το θες απο μικρος απλα καντο δεν χανεις κατι σιγουρα.

Ερώτηση από μένα αυτή τη φορά , δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει Χ χωρίς γκαράζ?Τόσο σίγουρο είναι ότι θα στο φάνε?

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που είχε αμέτρητες πωλήσεις και βλέπεις συνέχεια Χ στους δρόμους (με αναβάτη πάνω) , ποτέ δεν βλέπεις Χ παρκαρισμένα έξω..

o_gavros
25/04/2020, 10:01
Σου κάνει εντύπωση που δεν "διαφημίζει" κάποιος ότι παρκάρει το πιο μοσχοκλεμμένο παπάκι στο πεζοδρόμιο;

CuckooDestroyer
25/04/2020, 10:03
Και πληρώνουν όλοι αυτού γκαράζ?Η πλειοψηφία των ατόμων στις πόλεις δεν έχουν καν πυλωτη να το κρύψουν

Biker
25/04/2020, 10:12
Φιλε εξαρταται που μενεις. Αθηνα πχ γινονται πολλες κλοπες μηχανων παπιων ο,τι θες. Δυο ατομα θελει το πετανε σε ενα βανακι και τελειωσε 1 λεπτο υποθεση. Τωρα σε χωρια και πιο μικρες πολεις ειναι πιο σπανιο αλλα συμβαινει. Αν στο σταμπαρουν λογικα θα στο παρουν. Αυτο δε σημαινει οτι θα παρεις Χ και θα στο κλεψουν. Παιζει ρολο η τυχη οι συγκυριες τα αντικλεπτικα που του βαζεις( συναγερμους,δαγκανεςκλπ) που το αφηνεις. Κανεις δεν αφηνει καλα εργαλεια στους δρομους ετσι ξεμπαρκα ειδικα στην αθηνα. Κατι θα ξερουν. Αλλα αφου εχεις γκαραζ δε σε νοιαζει τοσο.

DRAKONET
26/04/2020, 19:35
αφου εχεις το χρημα παρτο καινουργιο,μεταχειρισμενο μπορει να μπλεξεις.

μακαρι να υπηρχε καινουριο....δεν το βγαζει πλεον !

andreaspetr
30/04/2020, 02:33
Αν βρεις να δωσεις το παπακι που εχεις τωρα σε καλη τιμη και οχι να το χαρισεις τοτε κανε κινηση για Χ
αλλα να το ψαξεις καλα γιατι συνηθως ειναι "σκισμενα" απο νεαρους.
κοιταγα και εγω για λιγο καιρο να παρω ενα Χ αλλα δεν βρηκα καποιο να μου κανει κλικ.

CuckooDestroyer
30/04/2020, 15:27
Εγώ πάντως του λεω να δώσει το σπριντερ και να πάρει κούτα vf 185

DRAKONET
30/04/2020, 19:51
Σε λιγους μηνες εαν παει παλι το θεμα με την καραντινα...μας βλεπω να πουλαμε τα δικυκλα ολοι και να περνουμε....

ΤΑ ΒΟΥΝΑ !

CuckooDestroyer
30/04/2020, 20:31
Θα υπάρξει και δεύτερο κύμα κορονας να το θυμάστε , και οι νεκροί μας μέχρι να φύγει μόνιμα (2ετια-4ετια περίπου) θα ειναι πολλοί , σίγουρα 4ψηφιος αριθμός , ελπίζω αν γίνει 5ψηφιος να είναι αρκετά χαμηλός

Να με θυμάστε , και αν στο μέλλον δει κάποιος αυτό το κομμέντ είμαι σίγουρος ότι θα πει "κοίτα που κάτι ήξερε ο σοφός"

Ελπίζω εσύ από το μέλλον να είσαι καλά και γενικά η Ελλάδα να μην είναι σε άσχημη κατάσταση

o_gavros
30/04/2020, 22:12
ρε φιλε, αλήθεια τώρα;;;

Στείλε ένα μήνυμα στο 13033 και βγες κανε μια βόλτα ρε αδερφέ.
Όλοι ζόρια περνάνε.

buckley
30/04/2020, 22:24
ρε φιλε, αλήθεια τώρα;;;

Όλοι ζόρια περνάνε.

Ισχύει :smokin:
417889

viper1
01/05/2020, 02:00
Ισχύει :smokin:
417889

Μας έκανες μούσκεμα :D

CuckooDestroyer
01/05/2020, 10:28
ρε φιλε, αλήθεια τώρα;;;

Όλοι ζόρια περνάνε.

Δεν λέω κάτι παράλογο φίλε , δεύτερο κύμα θα υπάρξει , το εμβόλιο θα κάνει καιρό να βγει (αν βγεί) και φαντάσου πόσον ακόμα θα θέλει για να εμβολιαστεί και ένα μεγάλο μέρος της χώρας μας