View Full Version : τα κουρελια τραγουδανε ακομη
panavour
26/04/2020, 10:04
honda cbr 1000 f.
https://www.youtube.com/watch?v=xaYFuQjhVNU
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/04/2020, 11:14
Δε θα τα λεγα κουρέλια. Κάθε άλλο...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/04/2020, 11:17
Παρατήρησα ότι ο τύπος παίρνει λάθος γραμμές...
panavour
26/04/2020, 11:20
δεν ξερω δεν εχω κανει track days.:lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/04/2020, 11:31
δεν ξερω δεν εχω κανει track days.:lol:
Ούτε εγώ. :p
Εντάξει ο άνθρωπος με το μαστόδοντο των 250+ κιλών, με την βάση για τις βαλίτσες απάνω προφανώς δεν μπήκε πίστα για να σπάσει τα χρονόμετρα.
Μια χαρά κάνει την γκ@υλ@ του,ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ πολύ Motogp βλέπεις ε, αυτός ο 46 σας έχει κάνει elitist jerks :lol:
o_gavros
26/04/2020, 12:33
Εντάξει ο άνθρωπος με το μαστόδοντο των 250+ κιλών, με την βάση για τις βαλίτσες απάνω προφανώς δεν μπήκε πίστα για να σπάσει τα χρονόμετρα.
Μια χαρά κάνει την γκ@υλ@ του,ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ πολύ Motogp βλέπεις ε, αυτός ο 46 σας έχει κάνει elitist jerks :lol:
+1
περνάει εναμισο πόντο απο το απεξ και παίρνει λάθος γραμμές;;;
κάντε κάνα κρύο ντους ωρε :D
honda cbr 1000 f.
https://www.youtube.com/watch?v=xaYFuQjhVNU
Εκανα μπολικα ταξιδια μ' ενα τετοιο την δεκαετια του 90, και μονος και διπλος. Εκτοτε δεν ετυχε να καβαλησω πιο ξεκουραστο μηχανακι μεγαλων αποστασεων. Μοτερ ο,τι πρεπει, αναρτησεις ο,τι πρεπει, ανεμοκαλυψη ο,τι πρεπει, σταση σωματος ο,τι πρεπει. Αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης......στο θεο. Καταναλωση μονο δε θυμαμαι.
Και η μουσικη στο βιντεο ολα τα λεφτα!
LOUKILOUK
26/04/2020, 12:46
Μη μας πετύχει μονό σε κανα ορεινό στροφιλίκι και μας καθυστερήσει το κουλάδι....:cry::bawl:
o_gavros
26/04/2020, 12:58
Μη μας πετύχει μονό σε κανα ορεινό στροφιλίκι και μας καθυστερήσει το κουλάδι....:cry::bawl:
το φαντάζεσαι να σε κερασει λιπτον ο "μπάρμπας" με το μαστοδοντο πάνω που πήγαινες να το παίξεις βελιγκέκας στην αγέλη;
το του καμεραμάνου τι είναι; γιαμαχα ρ6;
sapila racing
26/04/2020, 13:04
Ισα ίσα που το πηγαίνει πάρα πολύ καλά.
Προφανώς και ξέρει πολύ καλά τι κάνει, και η πίστα αυτη είναι πολυ μικρή και κλειστή ειδικά για τέτοια μοτο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/04/2020, 16:18
Έχω τις αμφιβολίες μου αλλά τι ξέρω εγώ :D
Και εγώ θεωρώ οτι απο γραμμές είναι εξαιρετικός.Πάει βαθιά μέσα στη στροφή,φαίνεται οτι γνωρίζει το αντικείμενο.Παρολαυτά,για να τα λέμε όλα,το βίντεο είναι fast forward.:)
KotsosDR
27/04/2020, 16:20
Πως είχα διαβάσει κάπου αλλού :
"He's changing the gravity center of his bike using his balls on every corner..." :lol:
LOUKILOUK
27/04/2020, 18:35
το φαντάζεσαι να σε κερασει λιπτον ο "μπάρμπας" με το μαστοδοντο πάνω που πήγαινες να το παίξεις βελιγκέκας στην αγέλη;
το του καμεραμάνου τι είναι; γιαμαχα ρ6;
Μη σου τύχει λέμε...:cry:
Ευτυχώς μετά από 25 χρόνια πάνω στη μηχανή, έχω πάρει τα μαθήματά μου και κρατάω λόου προφάιλ στο δρόμο, και τη ζωή μη σου πω...
Όσο για τις γραμμές νομίζω ότι ο τύπος αν δεν είναι εκπαιδευτής είναι ο καλύτερος μαθητής...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/04/2020, 19:59
Ξαναείδα το βίντεο. Δε ξέρω αρχικά πώς πίστεψα κάτι τέτοιο. Δε θα το ξαναεβλεπα αν δε λέγατε τόσοι ότι είναι άριστος.
Μαϊ μιστεικς άιντ του σεντς....