View Full Version : Bmw r26
Giannisg
29/04/2020, 15:33
Καλησπερα μηπως γνωριζει κανενας το διακενο πλατινας και διακενο βαλβιδων για βmw r26 ???
sapila racing
29/04/2020, 15:55
Καλησπερα μηπως γνωριζει κανενας το διακενο πλατινας και διακενο βαλβιδων για βmw r26 ???
Βαλβίδες:
Εισαγωγή 0,15 mm
Εξαγωγή 0,20 mm
Πλατίνες 0,4 mm
Giannisg
29/04/2020, 16:42
Ευχαριστω πολυ! !!!!
sapila racing
29/04/2020, 18:36
Ευχαριστω πολυ! !!!!
Παρακαλώ.
Οτι αλλο θέλεις ρώτα με, έχω το service manual για το R26, το έχω εδω και 30+ χρόνια το μηχανάκι!
Καλησπέρα φιλε
Έχω ένα R80 του ‘78 και ψάχνω συνεργείο για να μου κάνει ένα γενικό έλεγχο και service. Έχει αρχίσει και καπνίζει μια ιδέα και τα bings με παιδεύουν λίγο. Παλιά το είχα πάει στο Νέο Κόσμο αλλά ο τύπος με έγδαρε και δουλειά δεν έκανε. Το μηχανάκι μπορώ σε κάποια φάση να το πάω Αθήνα και να το αφήσω για λίγους μήνες μια και ζω εξωτερικό.
Γνωρίζεις κανένα που μπορεί να του κάνει ένα γενικό ρεκτιφιέ;
Φιλικά
https://flip.it/7sq_mK
sapila racing
29/04/2020, 20:45
Καλησπέρα φιλε
Έχω ένα R80 του ‘78 και ψάχνω συνεργείο για να μου κάνει ένα γενικό έλεγχο και service. Έχει αρχίσει και καπνίζει μια ιδέα και τα bings με παιδεύουν λίγο. Παλιά το είχα πάει στο Νέο Κόσμο αλλά ο τύπος με έγδαρε και δουλειά δεν έκανε. Το μηχανάκι μπορώ σε κάποια φάση να το πάω Αθήνα και να το αφήσω για λίγους μήνες μια και ζω εξωτερικό.
Φιλικά
Πολύ ωραία η BMW σου, κούκλα!
Οταν λές καπνίζει, πως καπνίζει? Στο άνοιγμα του γκαζιού ή στο κλείσιμο?
Καπνίζει όταν την βάζεις μπρός και μέχρι να ζεσταθεί μήπως?
Σίγουρα καπνίζει όταν την παρκάρεις στο πλαινό στάντ, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Γνωρίζω συνεργείο αλλά αυτά αν είναι θα τα πούμε σε πμ.
Καπνίζει κυρίως στην αρχή και στο άνοιγμα γκαζιού. Επίσης περιοδικά και όταν είναι ζεστή και πάω με 90-100 όταν κατεβάζω γκάζι δεν κατεβαίνουν οι στροφές οπότε αναγκάζομαι και πιάνω φρένα. Άλλαξα μεμβράνες και έκανα service τα bing αλλά τίποτα.
turogalos
30/04/2020, 13:12
Παρακαλώ.
Οτι αλλο θέλεις ρώτα με, έχω το service manual για το R26, το έχω εδω και 30+ χρόνια το μηχανάκι!
Από το σάιτ με τα μονοκύλινδρα, κατέβασε αυτό το βιβλίο για να λύσεις/δέσεις το R26/R27 σου (http://www.bmw-einzylinder.de/Start/tips/handbuecher/anleitung/r26_27-reparatur.pdf)
Όλη η βιβλιογραφία εδώ: cms.bmw-einzylinder.de (https://cms.bmw-einzylinder.de/index.php/literatur/bmw-handbuecher-und-ersatzteillisten.html)
sapila racing
30/04/2020, 13:19
Από το σάιτ με τα μονοκύλινδρα, κατέβασε αυτό το βιβλίο για να λύσεις/δέσεις το R26/R27 σου (http://www.bmw-einzylinder.de/Start/tips/handbuecher/anleitung/r26_27-reparatur.pdf)
Όλη η βιβλιογραφία εδώ: cms.bmw-einzylinder.de (https://cms.bmw-einzylinder.de/index.php/literatur/bmw-handbuecher-und-ersatzteillisten.html)
Σωστός! :beer:
alexis72
30/04/2020, 13:51
Καλησπέρα φιλε
Φιλικά
απαντώ στο 8 σχόλιο ,
μήπως κολλάει το συρματόσχοινο τού γκαζιού η η γκαζιέρα κ θέλουν αλλαγή η λάδωμα ? οι μεμβράνες που αλλάχτηκαν ηταν καινούργιες η μετ/νες κ ειχαν κάποια τρυπούλα ισως ?
οποτε βρείτε χρόνο ,γράψτε εντυπώσεις απο αυτη την μοτο ,προβλήματα που εβγαλε κλπ , πράγματι την εχετε σαν να βγήκε χθές απο το εργοστάσιο . οσο για τον μάστορα στον νέο κόσμο (ασχολείται μόνο με bmw ειδικά με παλαιά μοντέλα) ειχα ακούσει καλά λόγια ,τουλάχιστον πρίν 5-6 χρόνια ,απο κάποιον γνωστό που τού πήγαινε ενα τρίκυκλο bmw για service ...
Το συρματόσχοινο είναι καινούργιο και ρολάρει ελεύθερα. Επίσης οι μεμβράνες καινούργιες και άθικτες. Το πρόβλημα είναι σίγουρα απλό αλλά καμία φορά και τα απλά λύνονται δύσκολα.
Το μηχανάκι είχε ολική αναπαλαίωση πριν από 7-8 χρόνια και είχε μπει ως εκθεσιακό σε επίσημο dealership στο Essex. Το είχε ενας δικηγόρος που σταμάτησε τις μηχανες και έτυχε να είχαμε πιάσει συζήτηση. Την αγόρασα μολις την είδα γιατί με ενθουσίασε το γεγονός ότι δεν έχει πειραχτεί όπως αυτά τα παραλλαγμένα που βλέπουμε σήμερα. Από την αναπαλαίωση το έφερα Ελλάδα, έχει κάνει μόνο 3-4 χιλ χιλιόμετρα και από προβλήματα, απολύτως τίποτε. Αυτά που αναφέρω έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι κάθεται 11.5 μήνες το χρόνο και το κυκλοφορώ μόνο 15 μέρες το χρόνο όταν κατεβαίνω Πάρο το καλοκαίρι. Είναι πανεύκολο να τα κανείς όλα μονος από οδηγίες του manual που έχω. Ο μονος λόγος για τον οποίο ίσως θα το πούλαγα είναι αυτή η απραξία. Δύσκολο να κατεβαίνω λίγες μέρες και να κάθομαι να κάνω συντήρηση. Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά εδώ και πέντε χρόνια δεν έχω αποσυνδέσει ούτε τη μπαταρία. Ποτέ. Φτάνω, βάζω κλειδί και παίρνει με τη μια.
Οδηγικά είναι σα τραινο. Σταθερό και ροπάτο ( μιλάμε για μηχανή του 70) με τέλειο ήχο. Πάρα πολύ άνετο και οι συνεπιβάτες (κυρίως η γυναίκα μου) ενθουσιάζονται με την άνεση και το χαρακτήρα του. Οι ταχύτητες δουλεύουν άψογα αλλά είναι λίγο vibey μέχρι 3-4 χιλ στροφές αλλά από εκεί και πάνω είναι μετάξι. Είναι σχετικά ελαφρύ, γύρω στα 200 κιλά και θα έλεγα απόλυτα ευκολοδήγητο. Στη ζέστη με μακριά λειτουργία τηγανίζεις αυγά στους κυλίνδρους οποτε δεν θα το συνιστούσα για πολύ κίνηση στην Αθήνα το καλοκαίρι.
Εδώ και χρόνια αλλάζω μια δυο μηχανές το χρόνο. Ειλικρινά είναι η μόνη μηχανή που δεν βαριέμαι και θέλω να τη καβαλάω με κάθε ευκαιρία. Real Retro χωρίς φανφάρες και μπλιμπλίκια. Και βεβαια δεν υφίσταται περίπτωση να τη βγάλεις βόλτα και να μη στην πέσουν όλοι. Κάνεις φίλους! Πολλούς!
πω πω.μ'αρέσει,να το χαίρεσαι!!
Giannisg
01/05/2020, 15:38
Turogalos respct!!!!!
Giannisg
01/05/2020, 15:59
Στις ανηφορες δεν ξερω μπορει να ειναι και ιδεα μου αλλα αισθανομαι οτι κοβει λιγο η μηχανη ...ριξτε καμια γνωμη τι να ψιλοκοιταξω....συμπιεση η μανιβελα ειναι μια χαρα
Στις ανηφορες δεν ξερω μπορει να ειναι και ιδεα μου αλλα αισθανομαι οτι κοβει λιγο η μηχανη ...ριξτε καμια γνωμη τι να ψιλοκοιταξω....συμπιεση η μανιβελα ειναι μια χαρα
Αβανς....
Συγνώμη, αλλά είναι 250 κυβικά, 15 ίπποι και 220-240 κιλά με οδηγό. Δε θα κόψει λίγο;
andreastwin
01/05/2020, 18:19
Κουκλα το BMW. να το χαιρεσαι.
Δες τα λαστιχα που ενωνουν φιλτρο καρμπιρατερ, μηπως εχουν κανενα κοψιμο, η εχουν ξεραθει και τραβαει αερα.
Giannisg
05/05/2020, 14:17
Στο σασμαν tou r26 βαλβολινη βαζουμε π και τι νουμερο?: και αν ξερει κανενας αλλαζει ευκολα ο συμπλεκτης??
sapila racing
05/05/2020, 15:31
Στο σασμαν tou r26 βαλβολινη βαζουμε π και τι νουμερο?: και αν ξερει κανενας αλλαζει ευκολα ο συμπλεκτης??
Εγώ βάζω Βαλβολίνη 80-90.
Το manual αναφέρει λάδι 10-30 αλλά αναθεωρήθηκε αργότερα.
Αν εννοείς να αλλάξεις τον δίσκο συμπλέκτη, δεν αλλάζει καθόλου εύκολα αφού βρίσκεται ανάμεσα στον κινητήρα και το κιβώτιο.
Θα πρέπει να λυθεί η μιση μοτοσυκλέτα στην ουσία.
Giannisg
05/05/2020, 16:20
Βαλβολινη ε?? Ok sapila racing σ ευχαριστω με βγαζεις απ τα δυσκολα... απλα πιανουν λιγο τα χερια μου γιαυτο ρωτησα για συμπλεκτη και αυτοι στα συνεργεια εχουν γινει φιρμες και απλησιαστοι
Giannisg
07/05/2020, 14:28
Αν ο σκελετος στη μηχανη ειναι στραβος μπορω να τον αλαξω??
sapila racing
07/05/2020, 14:42
Αν ο σκελετος στη μηχανη ειναι στραβος μπορω να τον αλαξω??
Οχι δεν μπορείς αλλά μπορείς να πας σε καλίμπρα τον δικό σου.
Giannisg
07/05/2020, 14:58
Να ρωτησω και κατι αλλο...Βρηκα ενα καλαθι για τη μηχανη αλλα η αδεια δεν ειναι τρυκικλη μηπως ξερεις sapila τι προστιμο εχει αν σε σταματησουν
sapila racing
07/05/2020, 16:06
Να ρωτησω και κατι αλλο...Βρηκα ενα καλαθι για τη μηχανη αλλα η αδεια δεν ειναι τρυκικλη μηπως ξερεις sapila τι προστιμο εχει αν σε σταματησουν
Οχι δεν ξέρω, αλλά κι εσυ δεν θα θέλεις να μάθεις μάλλον!
Σαν τρίκυκλο το R26 έχει προβάδισμα λόγω καταλληλου μπροστινού συστήματος σε σχέση με τα R25, αλλά και παλι θα είναι τραγικά αργό.
Επίσης θέλει άλλο γρανάζωμα στον άξονα για sidecar, ωστε να κοντύνει και να ξεκινάει και σε μεγαλη ανηφόρα.
Giannisg
07/05/2020, 16:26
Σ ευχαριστω sapila μπραβο παντος το κατεχεις το αθλημα bmw
Giannisg
15/05/2020, 14:58
Η μπαταρια μου κανει υπερφορτηση παιδια καιξερναει τα υγρα προφανος φταιει ο ανωρθοτης τον βλεπω καινουργιο ομως τι φταιει. ??? Ακουσα οτι ρυθμιζεται??
sapila racing
15/05/2020, 15:49
Η μπαταρια μου κανει υπερφορτηση παιδια καιξερναει τα υγρα προφανος φταιει ο ανωρθοτης τον βλεπω καινουργιο ομως τι φταιει. ??? Ακουσα οτι ρυθμιζεται??
Το R26 κανονικά έχει εναν Voltage Regulator (τον λεγόμενο 'Αυτόματο') μέσα απο το καπάκι που βρίσκεται στο εμπρός μέρος του μοτέρ.
Πιθανότατα αυτός έχει αλλαχτεί με άλλον που είναι τοποθετημένος καπου εξωτερικά πανω στο μηχανακι.
Αν ειναι ετσι ειναι ενα στρογγυλό η παραλληλόγραμμο εξάρτημα κι εκεί ειναι και το πρόβλημα.
Οντως ρυθμίζεται αλλά αν ειναι ο μηχανικός παλαιού τύπου, που μαλλον αυτόν έχεις, δεν ειναι και πολύ ευκολο να τον κανεις να δουλέψει τέλεια.
Πλέον υπαρχουν και σύγχρονοι ηλεκτρονικοί, αλλά κανουν πανω απο 100 Ευρω.
Giannisg
18/06/2020, 16:31
Μπορει να μου πει καποιος ποσες στροφες γυρναμε τη βιδα ρυθμισης του μιγματος??.περιπου
turogalos
19/06/2020, 03:02
Μπορει να μου πει καποιος ποσες στροφες γυρναμε τη βιδα ρυθμισης του μιγματος??.περιπου
Στο μανουάλι που σου έστειλα, στην σελίδα 13 λέει αυτό που ψάχνεις:
419000
Giannisg
19/06/2020, 07:43
Respect!!! Σ ευχαριστω πολυ
Giannisg
19/06/2020, 21:35
Αμα το μπουζι με βγαινει μαυρο και λιγο λαδομενο....ξερει κανεις μηπως τι θελει? ?
sapila racing
23/06/2020, 09:56
Αμα το μπουζι με βγαινει μαυρο και λιγο λαδομενο....ξερει κανεις μηπως τι θελει? ?
Μαυρο σημαίνει πλούσιο μίγμα. Λαδωμένο σημαίνει πας για ρεκτιφιέ.
Giannisg
23/06/2020, 20:09
Ωχχχχχ.......ευχαριστω
Giannisg
01/07/2020, 18:55
Heeeelp πηγα να σφιξω το ζιγκλερ και ....κλωτσισε....τι κανουμε παιδια??
Giannisg
06/07/2020, 13:14
Καλησπερα μηπως γνωριζει κανεις οταν βαζω μπρος τη μηχανη δουλευει και σε ενα λεπτο χανεται το ρευμα σβηνει και μετα επανερχεται...... ξερει κανεις τι να κοιταξω???
turogalos
07/07/2020, 02:59
Μπουζί, μπουζόπιπα, μπουζοκαλώδιο, πυκνωτής, πλατίνες και φυσικά πολλαπλασιαστή. Τα τελευταία 3 είναι μέσα στο στρογγυλό καπάκι μπροστά στην μηχανή. Αν έχεις after market αυτόματο δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Διάβασε από το μάνιουαλ πως χρονίζεται η μηχανή σου για να καταλάβεις την απλή λογική αυτών των μοτοσυκλετών. Είναι εύκολο μετά να βρεις το προβληματικό εξάρτημα με ένα πολύμετρο ή δοκιμαστικό φωτάκι.
419477
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μηχανές αυτές θέλουν μπουζοκαλώδιο και πίπα με 0 Ohm αντίσταση.
Giannisg
07/07/2020, 12:11
Σ ευχαριστω πολυ!!!!!
Giannisg
16/07/2020, 18:41
Παιδια καλησπερα μηπως μπορει να μοτ πει καποιος γιατι στο ρελαντι δουλευει αψογα η μηχανη και μολι ς ανοιξω λιγο γκαζι κανει να σβησει???
turogalos
17/07/2020, 07:16
Δυστυχώς ο πόνος αυτών των μοτοσυκλετών είναι το καρμπυρατέρ. Μια χαρά ήταν πριν 60 χρόνια αλλά τώρα ότι και να λέμε, θα παλέψεις πολύ και πολλές φορές χωρίς αποτελέσματα. Στην δική σου περίπτωση, είτε πλημμυρίζει με βενζίνη, είτε τραβάει πολύ αέρα. Άλλαξες τα ζιγκλέρ με νέα σωστά; Άλλαξες και την βελόνα με νέα καλού κακού; Το σλάιντ (κυλινδράκι-βαρελάκι) που κουμπώνει η βελόνα έχει μπόσικα; Έχεις την βελόνα στην σωστή εγκοπή με το κλιπ; Το φλοτέρ δουλεύει σωστά και κλείνει την παροχή όταν σηκωθεί και δεν πλημμυρίζει τον κύλινδρο;
Giannisg
17/07/2020, 08:04
Σ ευχαριστω πολυ παντος που με βοηθας. Θα κανω μια προσπαθεια γιατι οντως απο το καρμπ ειναι και... ο θεος βοηθος!!! Thaaanks
Giannisg
19/07/2020, 22:17
Εχω βρει ενα καρπυλατερ απο r23 μπαινει στη r26...θα δουλεψει????
panavour
20/07/2020, 00:11
Εχω βρει ενα καρπυλατερ απο r23 μπαινει στη r26...θα δουλεψει????
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_r23.htm
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_r26.htm
μπορει (μαλλον)θεωρητικα,να δουλεψει,ομως μετα απο 60 χρονια,πως ξερεις οτι κι αυτο δεν θα ειναι σαν αυτο που εχεις??
turogalos
20/07/2020, 02:05
Στην θέση σου, αν είσαι στην Αθήνα, θα πήγαινα την μηχανή στον Στέλιο Ραπτόπουλο να μου την ρυθμίσει σωστά και να δουλεύει σαν ρολόι. Τώρα παλεύεις άσκοπα και ξοδεύεις λεφτά δηλητηριάζοντας την χαρά σου για να απολαύσεις το ρο26 σου. Από το να ξοδεύεσαι χωρίς αποτέλεσμα, θα τα δώσεις μια φορά στον κυρ Στέλιο και θα έχεις μηχανάκι που θα παίρνει μπρος με μια μανιβελιά και θα δουλεύει τέλεια. Αυτός έχει και ανταλλακτικά και τεχνογνωσία.
Giannisg
20/07/2020, 08:05
Εχεις απολυτο δικιοκαι σορρυ αν σας ζαλισα
απλα δεν ειμαι αθξνα και εδω στη θεσσ τα φοβαμε τα συνεργεια εχω ακουσει οτι εχοτν σφαξει πολλες παλιες μηχανες
pano kato
20/07/2020, 15:57
Ο ξανθοπουλος υπαρχει ακομα, στην αρχη της λαγγαδα δεξια. Ρωτα τιμη πρωτα γιατι ειναι ''ακριβουτσικος'' Αν δεν εχεις θεμα να παραμεινει η μηχανη σε οριτζιναλ κατασταση, βαλε ενα καρμπυρατερ 26mm αλλης μαρκας.
turogalos
23/07/2020, 02:00
Εχεις απολυτο δικιοκαι σορρυ αν σας ζαλισα
απλα δεν ειμαι αθξνα και εδω στη θεσσ τα φοβαμε τα συνεργεια εχω ακουσει οτι εχοτν σφαξει πολλες παλιες μηχανες
Εμένα προσωπικά δεν με έπρηξες καθόλου. Απλά φοβάμαι την απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις σκαλίζοντας και ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα χωρίς επιτυχία. Πέρνα μια βόλτα από τον μηχανικό που λέει ο pano kato και μίλα του. Λογικά τέτοιες μέρες δεν θα έχει και πολλή δουλειά και θα μπορέσει να σου αφιερώσει λίγο χρόνο.
Giannisg
02/09/2020, 21:58
Παιδια εχω ενα θεματακι μηπωες μπορει να βοηθησει αν ξερει καποιος? ? Περνει κανονικα μπρος η μηχσνη και χωρις γκαζι μαλιστα ..κραταει αψογα το ρελαντι. Και μολις ανοιγω το γκαζι περνει στροφες αλλα μεχρι το τετερτο του γκαζιου περιπου απο κει και μετα τπτ με σβηνει
Giannisg
29/03/2021, 15:40
Καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανενας γισ τις πλατινες σε πιο σημαδι βσζουμε τον κινητηρα για να ρυθμισουμε???
sapila racing
29/03/2021, 15:52
Δεν το έχεις κατεβασει ακόμα το manual?
Κατεβασε το, θα σε βοηθησει.
Παντως γυριζεις τον στροφαλο μεχρι να δεις το F σε φαση συμπίεσης (κλειστες βαλβιδες) και μετα λιγο ακόμα μεχρι να δεις το S.
Αυτό ειναι το σωστό σημείο και ειναι 7 μοιρες πριν το Ανω Νεκρό Σημείο συφωνα με το manual. Εκει πρέπει να αρχίσουν να ανοιγουν οι πλατίνες.
Giannisg
29/03/2021, 16:31
Στο s αρχιζουν να ανοιγουν ? Οκ και 0.4 ποτε ρυμιζουμε?
sapila racing
29/03/2021, 16:49
Απλα το γυριζεις ακόμα λιγο μέχρι να ειναι τελείως ανοιχτες οι πλατίνες και ρυθμίζεις.
Μπορεί να χρειαστεί ομως να γυρίσεις και τον πλατινοφόρο για να πετυχεις σωστό αβανς.
Κανονικά θέλει και στροβοσκοπιο αλλά με ενα λαμπάκι και καλώδιο μπορείς να το φέρεις σωστά.
Giannisg
29/03/2021, 17:24
Χιλια ευχαριστω και οσο και αν σου φσινεται περιεργο με τα οσα μου εχεις πει γενικωε την εφερα στα ισια της thank a lot καρνταση
sapila racing
29/03/2021, 18:40
Χιλια ευχαριστω και οσο και αν σου φσινεται περιεργο με τα οσα μου εχεις πει γενικωε την εφερα στα ισια της thank a lot καρνταση
:beer:
Giannisg
11/07/2021, 14:59
Παιδια καλησπερα εχω αλαξει εξωτερικο αυτοματο μαρκας magneton και μου δινει φορτιση μεχρι6,85v πανω απο 2500 3000 στροφες ...τι παιζει
doctor_john
11/07/2021, 16:15
Είναι αυτός που εχει μια βίδα μέσα να ρυθμίζεις πότε κόβει;
Αν είναι καινούριος δεν είναι απίστευτο να θέλει ρύθμισμα.
Κοίταξε τα καρβουνάκια, τρίψε τα και τσέκαρε τα καλωδιάκια που έχει εκεί.
Giannisg
11/07/2021, 16:55
Θελει ρυθμισμα μαλλον ε?? Για να τα κοιταξω ολα αυτα μια....ευχαριστω
stefanos
11/07/2021, 18:54
Pal magneton τετράγωνος;
ρυθμίζει λυγίζοντας αυτάκια.
Δεν ξέρω να τον ρυθμίζω δυστυχώς.
Ποτέ δεν βρήκα καμιά πληροφορία σχετικά.
Giannisg
11/07/2021, 19:00
Σωστα ετσι ρυθμιζεται αλλα και γω δεν ξερω...καποιο αλλο αυτοματο μπορεις να με προτεινετε για bmw r 26?
stefanos
11/07/2021, 19:19
Προσωπικά δεν έχω ιδέα από R26, με τον magneton γνωρίστηκα στο CZ μου που τον
έχει από μαμά.
Στα 10 χρόνια που το κυκλοφορούσα τον άλλαζα συχνότερα από τις πλατίνες.
Βέβαια μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι είμαι άσχετος και δεν το πήγαινα σε μάστορα
απλά έβαζα άλλο και δούλευε.
Θα πρότεινα να ρωτήσεις εδώ: https://www.jawaparts.com/search-engine.htm?q=regulator&qm=2 ιατί δεν νομίζω
προκειμένου να τον αντικαταστήσεις με ηλεκτρονικό,
ή να βάλεις το μαμά σου γιατί μάλλον πατέντα τον έχουν βάλει.
Giannisg
12/07/2021, 07:55
Σ ευχαριστω πολυ στεφανε
turogalos
12/07/2021, 08:36
Με αυθεντικά εξαρτήματα η μπαταρία σου πρέπει να φορτίζει από τις 1600 στρ/λεπτό και μετά.
429448