View Full Version : Η HONDROULA και οι αλλοι
panavour
04/05/2020, 17:44
βρε που παμε βρε :facepalm::facepalm:
https://www.youtube.com/watch?v=HdR4IEusGZc
Πολύ καλό και τίμιο μηχανάκι.Αντικειμενικά δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο στο βίντεο παρα μόνο έναν σχετικά έμπειρο και πιο γρήγορο οδηγό στο γκρουπ των αρχάριων.
Η Honda οφείλει να ξαναβγάλει το συγκεκριμένο μηχανάκι με το σύγχρονο μοτέρ του NC.Θα απελευθερωθεί και χώρος πάνω απο το μοτέρ για ένα ψευδοτεπόζιτο 21 λίτρων + τα 45 των εργοστασιακών βαλιτσών,θα είναι πραγματικά εξαιρετικό για τη χρήση που προορίζεται.
sapila racing
04/05/2020, 22:19
Εγω βλέπω εναν επικινδυνο οδηγό που προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι τιμονι, έχει μπεί σε αργό γκρουπ με σκοπό να τους περάσει όλους απο όπου ναναι.
Κανει επικινδυνα χωσίματα, δεν έχει καταλάβει οτι δεν ειναι αγωνας και φτάνει στο σημείο να κάνει και κολοδάχτυλα που δεν του έκαναν χώρο να περάσει πανω στο apex.
Κανονικά έπρεπε να έχει φάει μαυρη σημαία και να τον βγαλουν έξω.
Το video αυτό είναι καλό μόνο σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.
Coyote.V
04/05/2020, 23:02
Μια χαρά είναι μπροστά στο Isle of Man που δεν γκρινιάζει κανείς.
harris_x
05/05/2020, 07:16
Εγω βλέπω εναν επικινδυνο οδηγό που προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι τιμονι, έχει μπεί σε αργό γκρουπ με σκοπό να τους περάσει όλους απο όπου ναναι.
Κανει επικινδυνα χωσίματα, δεν έχει καταλάβει οτι δεν ειναι αγωνας και φτάνει στο σημείο να κάνει και κολοδάχτυλα που δεν του έκαναν χώρο να περάσει πανω στο apex.
Κανονικά έπρεπε να έχει φάει μαυρη σημαία και να τον βγαλουν έξω.
Αυτο ακριβώς.
το μικρο πεος ειναι γνωστο οτι δημιουργει ψυχολογικα σε πολυ κοσμο...
LOUKILOUK
10/05/2020, 20:41
το μικρο πεος ειναι γνωστο οτι δημιουργει ψυχολογικα σε πολυ κοσμο...
Μιλάς με γρίφους...
Δεν μας το κάμεις τάλαρα μπας και καταλάβουμε και μεις?
οτι ο τυπος εχει ψυχολογικα και θελει να αποδειξει στα κουλαδια οτι την εχει μεγαλη (την βλακεια στον εγκεφαλο προφανως)
ελπιζω να ειναι αρκετα κατανοητο τωρα :p
LOUKILOUK
10/05/2020, 21:01
οτι ο τυπος εχει ψυχολογικα και θελει να αποδειξει στα κουλαδια οτι την εχει μεγαλη (την βλακεια στον εγκεφαλο προφανως)
ελπιζω να ειναι αρκετα κατανοητο τωρα :p
Καταλαβαίνω τι βλέπεται και πως το "διαβάζετε", αλλά νομίζω ότι απλά έχουμε να κάνουμε με ένα βίντεο στο "σωλήνα" που κάποιος ψάχνει views...
Θεωρώ πιθανόν να ήταν όλοι ενημερωμένοι/μιλημένοί και για αυτό δεν είδε την "μαύρη"...
Για το μέγεθος του πέους του δεν κατέω πράμα, ούτε για το μυαλό του και τον χαρακτήρα του γνωρίζω κάτι, αλλά "χεράκια" έχει...
Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλαν με τους αρχάριους επειδή και μόνο τον είδαν με την "χοντρούλα"?
Ποιος κανονίζει τα γκρούπ και τι ευθύνη έχει?
Στην Σκωτία υπάρχουν τρακ ντέισ και όποιος θέλει μπαίνει...ψιλοχύμα θα έλεγα...
Στην τελική αυτό που προσπαθώ να πω είναι ΜΗ κρίνετε αβίαστα...
Φυσικά και μπορεί να είναι μικροτσούτσουνος κομπλεξικός...ΑΛΛΑ μπορεί και όχι...
τα σέβη μου :wave2:
Καταλαβαίνω τι βλέπεται και πως το "διαβάζετε", αλλά νομίζω ότι απλά έχουμε να κάνουμε με ένα βίντεο στο "σωλήνα" που κάποιος ψάχνει views...
Θεωρώ πιθανόν να ήταν όλοι ενημερωμένοι/μιλημένοί και για αυτό δεν είδε την "μαύρη"...
Για το μέγεθος του πέους του δεν κατέω πράμα, ούτε για το μυαλό του και τον χαρακτήρα του γνωρίζω κάτι, αλλά "χεράκια" έχει...
Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλαν με τους αρχάριους επειδή και μόνο τον είδαν με την "χοντρούλα"?
Ποιος κανονίζει τα γκρούπ και τι ευθύνη έχει?
Στην Σκωτία υπάρχουν τρακ ντέισ και όποιος θέλει μπαίνει...ψιλοχύμα θα έλεγα...
Στην τελική αυτό που προσπαθώ να πω είναι ΜΗ κρίνετε αβίαστα...
Φυσικά και μπορεί να είναι μικροτσούτσουνος κομπλεξικός...ΑΛΛΑ μπορεί και όχι...
τα σέβη μου :wave2:
θεωρητικα ναι, υπαρχει μια πιθανοτητα να μην ειναι κομπλεξικος αλλα ειναι τρομακτικα μικρη, οπως επισης ειναι σχεδον βεβαιο, οτι εχει καποιο προβλημα στο κεφαλι του...
το θεμα δεν ειναι μονο οτι ειναι απλα πιο γρηγορος απο το γκρουπ του αλλα η συμπεριφορα του...κλεινει κοσμο, κανει κωλοδαχτυλα, και αλλαζει γραμμες σαν να τρεχει στο παγκοσμιο ενω καβαλαει τη μαλακια...αν δεν εκανε αυτα και απλα οδηγουσε στο ρυθμο του χωρις να ειναι επικίνδυνος για τον εαυτο του (καλα αυτο δε μας νοιαζει ιδιαιτερα οσο δε παιρνει κανενα στο σβερκο του) η για τους αλλους, δεν θα υπηρχε προβλημα...το οτι κανει μαλακιες για να βγαλει views ειναι εντελως ακυρο, υπαρχει απειρος κοσμος που εχει χτυπησει η και σκοτωθει για να βγαλει μονο ενα εντυπωσιακο βιντεο/σελφι...επισης δε νομιζω να συμφωνισε τοσος κοσμος με το γεγονος οτι θα μπει ενας μεσα που παιζει να τους παρει παραμασχαλα μολις σαβουριαστει
οποτε το τι κανει δεν εχει καμμια σχεση με το οδηγικο του επιπεδο απο πλευρας ταχυτητας, αλλα απο πλευρας συμπεριφορας...
panavour
10/05/2020, 21:37
Παντως απ τα σχολια νομιζω οτι ενα θεματακι με την χοντρουλα και τον αναβατη το εχετε.Αν ηταν κανενας αλλος με κανενα ΚΤΜ δουκα η κανενα DUCATI monster,θα λεγατε τι τσαγακι εριξε στους αλλους.Το βιντεο ειναι σιγουρα εν μερει συννενοημενο,και αυτο φαινεται στο τελος με τους αλλους αναβατες.Αυτο βεβαια δεν μειωνει την ικανοτητα του αναβατη να κουμανταρει μεχρις εξαντλησεως των οριων την χοντρουλα.
Παντως απ τα σχολια νομιζω οτι ενα θεματακι με την χοντρουλα και τον αναβατη το εχετε.Αν ηταν κανενας αλλος με κανενα ΚΤΜ δουκα η κανενα DUCATI monster,θα λεγατε τι τσαγακι εριξε στους αλλους.Το βιντεο ειναι σιγουρα εν μερει συννενοημενο,και αυτο φαινεται στο τελος με τους αλλους αναβατες.Αυτο βεβαια δεν μειωνει την ικανοτητα του αναβατη να κουμανταρει μεχρις εξαντλησεως των οριων την χοντρουλα.
Άμα είχε ducati ή ktm θα ήταν στα πιτ
LOUKILOUK
10/05/2020, 22:21
Με μια θετικότερη προσέγγιση/οπτική εγώ βλέπω ένα ¨αλητάκο" (ΜΜ ίσως...?) να ξύνει συνεχώς στις στροφές ένα μηχανάκι με λιγότερα από 60άλογα και πάνω από 230 κιλά που σίγουρα δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια γούστα...
Από το αποτέλεσμα (18λτ βίντεο χωρίς να τον πετάξουν έξω...), από το τα συναδελφικά σχόλια στο !7ο λεπτό και από τα σχόλια στο σωλήνα μάλλον και πολλοί άλλοι βλέπουν το ίδιο...
Αυτό δεν σημαίνει πάντα και πολλά, αλλά καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψην μας όσο περισσότερα στοιχεία μπορούμε πριν καταλήξουμε σε ασφαλή/πιθανότερα/σχεδόν βέβαια συμπεράσματα.
Δεν έχω καμία όρεξη να υποστηρίξω ή να υπερασπιστώ τον τύπο αλλά δεν θα τον "σταύρωνα" για αυτά που ΕΓΩ βλέπω... μάλλον χαβαλεδιάζει με γνωστούς/φίλους που τους "κερνάει τσάι", αλλά κανείς δεν δείχνει να ζορίζεται...
Μπορεί να κάνω και λάθος...
sapila racing
11/05/2020, 08:30
Αυτό κατάλαβες εσυ? Οτι μας ενόχλησε επειδή καβαλάει αυτό το μηχανάκι? :rolleyes:
Εχει μπεί ποτέ σου σε πίστα?
Ξέρεις ποιοί είναι οι standard κανόνες που ισχύουν σε ενα σοβαρό trackday όπου είναι υποχρεωτική η ενημέρωση των συμμετεχόντων?
Μαλλον οχι, αλλά σου αρέσει να σχολιάζεις παρ ότι άσχετος με το θέμα.
Τι συζητάτε ότι δεν είναι στημένο ρε παιδιά ,με το πρώτο άκυρο κιόλας κωλοδάχτυλο στο 28ο δευτερόλεπτο :bawl:
Μα ούτε που τον κυνήγησε αυτός που το φαγε ;)
Πάντως το πάει το γράμμα ,εδώ αχρήστευσε το στροφόμετρο από το κυνήγι στο κακόμοιρο το μηχανάκι :wave2:
Επικίνδυνος οπότε όλα τα υπόλοιπα στολίσματα, θετικά, αρνητικά, σικέ η όχι, φίλοι η όχι, άκυρα.
Και μπαίνεις στη πίστα με καθρέφτες; Ο μόνος; Όσο καλός και να είσαι (και είναι) αν σε χτυπήσει άλλος έχεις φύγει χωρίς να φταις και οι καθρέφτες όποιον πάρουνε.. Κάτι τέτοιοι στο δρόμο είναι θέμα χρόνου πότε θα τους τύχει το σοβαρό.
LOUKILOUK
11/05/2020, 22:34
Επικίνδυνος οπότε όλα τα υπόλοιπα στολίσματα, θετικά, αρνητικά, σικέ η όχι, φίλοι η όχι, άκυρα.
Και μπαίνεις στη πίστα με καθρέφτες; Ο μόνος; Όσο καλός και να είσαι (και είναι) αν σε χτυπήσει άλλος έχεις φύγει χωρίς να φταις και οι καθρέφτες όποιον πάρουνε.. Κάτι τέτοιοι στο δρόμο είναι θέμα χρόνου πότε θα τους τύχει το σοβαρό.
Δεν υπάρχει κανονισμός για καθρέπτες για trackdays ιδιωτών σε πίστα, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι, αντίθετα βρήκα φωτό από πολλές ανά τον κόσμο πίστες με μηχανές με καθρέρφτες, αλλά αν ξέρεις κάτι διαφορετικό διαφωτίσέ μας.
Διαφορετικά ποιος τον άφησε να παραβεί τους κανόνες της πίστας?
Η διαφωνία είναι στο ΑΝ είναι επικίνδυνος και, όπως ξανάγραψα, από ότι φαίνεται οι οργανωτές, οι συμμετέχοντες αλλά και πολλοί άλλοι που είδαν και σχολιάσαν το βίντεο δεν τον θεώρησαν επικίνδυνο...
Για τα κωλοδάχτυλα νομίζω απλά αστείο να ασχολούμαστε, για τα χωσίματα... κάνανε και οι άλλοι...
Μήπως οι Γάλλοι είναι λίγο ποιο ανεκτικοί?
Στον δρόμο, μάλλον όσοι νομίσουν ότι με το σούπερ ντούπερ ακριβό απόκτημα τους θα μπορέσουν να προσπεράσουν ή ακόμα και να ακολουθήσουν σε ρυθμό το τυπάκι με το ταπεινό και φτηνό δίτροχο κινδυνέυουν να πάθουν κάτι σοβαρό... :bawl:
Στην τελική επικίνδυνοι θα ήταν οι υπευθυνοι της πίστας και αυτοί που κανονίζουν τα γκρουπ, το παλικάρι μάλλον είναι για παραπάνω.
Anyway δεν θα βγει άκρη μιας και καταλήγουμε σε υποκειμενικές απόψεις αφού δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.
Υ.Γ. Οκ θα το πω... ΕΓΩ είμαι στο βίντεο και "αρπάχτηκα" γιατί είπε ο panos ότι την έχω μικρή... το κομπλεξικός το ξεπερνώ, δεν με νοιάζει...:D;):bawl::moutza:
Δεν υπάρχει κανονισμός για καθρέπτες για trackdays ιδιωτών σε πίστα, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι, αντίθετα βρήκα φωτό από πολλές ανά τον κόσμο πίστες με μηχανές με καθρέρφτες, αλλά αν ξέρεις κάτι διαφορετικό διαφωτίσέ μας.
Διαφορετικά ποιος τον άφησε να παραβεί τους κανόνες της πίστας?
Η διαφωνία είναι στο ΑΝ είναι επικίνδυνος και, όπως ξανάγραψα, από ότι φαίνεται οι οργανωτές, οι συμμετέχοντες αλλά και πολλοί άλλοι που είδαν και σχολιάσαν το βίντεο δεν τον θεώρησαν επικίνδυνο...
Για τα κωλοδάχτυλα νομίζω απλά αστείο να ασχολούμαστε, για τα χωσίματα... κάνανε και οι άλλοι...
Μήπως οι Γάλλοι είναι λίγο ποιο ανεκτικοί?
Στον δρόμο, μάλλον όσοι νομίσουν ότι με το σούπερ ντούπερ ακριβό απόκτημα τους θα μπορέσουν να προσπεράσουν ή ακόμα και να ακολουθήσουν σε ρυθμό το τυπάκι με το ταπεινό και φτηνό δίτροχο κινδυνέυουν να πάθουν κάτι σοβαρό... :bawl:
Στην τελική επικίνδυνοι θα ήταν οι υπευθυνοι της πίστας και αυτοί που κανονίζουν τα γκρουπ, το παλικάρι μάλλον είναι για παραπάνω.
Anyway δεν θα βγει άκρη μιας και καταλήγουμε σε υποκειμενικές απόψεις αφού δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.
Υ.Γ. Οκ θα το πω... ΕΓΩ είμαι στο βίντεο και "αρπάχτηκα" γιατί είπε ο panos ότι την έχω μικρή... το κομπλεξικός το ξεπερνώ, δεν με νοιάζει...:D;):bawl::moutza:
Κρίμα φίλε νόμιζα ότι είχες καλύτερο γούστο στα μηχανάκια :bawl:
LOUKILOUK
12/05/2020, 09:33
Μόν αμί Μπακλύ είμαστε μερακλήδες εμείς οι Γάλλοι, και σαλιγκάρια και σαύρες και ότικάτσει τρώμε...
LOUKI πες μου γενέθλια και σε πάω δώρο 2 ώρες στο Knockhill. Κι εγώ μέσα. Είχα πάει δυο φορές πριν αρκετά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε γιατί γινόταν χαμός με τους αρχάριους ένας εκ των οποίων και εγώ. Στο briefing θυμάμαι ότι ναι μεν δεν ήταν κανόνας να βγάλεις καθρέφτες αλλά το είχαν αναφέρει ως ‘φιλική συμβουλή’ υπό τον όρο etiquette. Δυο οι λόγοι, πρώτος και βασικός για να βλέπεις μόνο μπροστά και δεύτερον για αποφυγή τραυματισμού και κινδύνου από κομμάτια γυαλιού κλπ σε περίπτωση πτώσης. Η ευθύνη για ασφαλή προσπέραση ήταν αποκλειστικά του πίσω.
Τωρα πόσο υπεύθυνος είναι ο τύπος στο βίντεο είναι πως το βλέπει ο καθένας. Εγώ τον βλέπω ως επικίνδυνο, εσυ σα μάγκα...
υ.γ. Παράτησες τη φούστα και μου έγινες Γάλλος τώρα;
Λευκάδιος
12/05/2020, 13:55
Αυτός που έφαγε κωλοδάχτυλο (R6) δυο φορές (δεν είδα όλο το βίντεο) είχε 2 close calls με τον αναβάτη που είχε την κάμερα.
418131
418133
Επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με το αντικείμενο (όλα και όλα 2 track days πριν πολλά χρόνια ) ποιος από τους δύο αναβάτες ευθύνεται για τα close calls?
Αυτό που έρχεται από πίσω
LOUKILOUK
12/05/2020, 15:29
Μάγκας, μαγκιές, και μηχανή μακριά από μένα... δεν είπα ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο... Είπα ότι δεν θα τον «σταύρωνα» έτσι απλά...διάβασε με λίγο καλύτερα...
Υπάρχει και το προφίλ Κόναν... (για τα γενέθλια...).
Για τους καθρέπτες μίλησα ξεκάθαρα για κανονισμό... συμβουλές άπειρες...
Γάλλος, κομπλεξικός με μικρό πουλί... ας είχα τουλάχιστον τα χέρια του τύπου...χαχα
Λευκάδιος
12/05/2020, 15:41
Ok.
Eγώ θα τον έπιανα το τύπο με την κάμερα στα πιτς και θα του έβαζα το μοτοσακό στον κ@λο.
Δεν είναι καν γρήγορος, αλλά είναι σίγουρα επικίνδυνος.
Eγώ θα τον έπιανα το τύπο με την κάμερα στα πιτς και θα του έβαζα το μοτοσακό στον κ@λο.
Ξέρει κανείς αν και σε αυτή την περίπτωση βγάζουμε τους καθρέπτες πρώτα για λόγους etiquette;
strokt up
17/05/2020, 11:36
Ξέρει κανείς αν και σε αυτή την περίπτωση βγάζουμε τους καθρέπτες πρώτα για λόγους etiquette;
Σε κάθε περίπτωση βγάζουμε τους καθρέφτες.