View Full Version : Αγορά πρώτης μηχανής - Απόψεις - Ιδέες
Καλησπέρα σε όλους,
Στα 33 μου ήρθε η ώρα να αποκτήσω την πρώτη μου μηχανή.
Άσχετος με τον χώρο, χρειάζομαι τα φώτα σας.
Για να σας βοηθήσω να με βοηθησετε, ορισμένες πληροφορίες από την μεριά μου:
Σωματοδομή: 1,75 / 70kg
Χρήση: Σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλεως, μικρές αρχικά μετακινήσεις με σκοπό (μόλις εξοικειωθώ) μετακίνηση προς την δουλειά μου (απόσταση από το σπίτι: 22χλμ.)
Μικρές εκδρομές τύπου Κόρινθος, Χαλκίδα κτλ. σπάνια (ίσως και καθόλου).
Τι με ενδιαφέρει: Ευκολία και άνεση στην οδήγηση / αξιοπιστία (όσο γίνεται) / οικονομική συντήρηση
Μτχ./Καινούργια - budget: εδώ είμαι πολύ μπερδεμένος.
Είμαι πάντα υπέρ του καινούργιου, γιατί έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και για την πραγματική κατάσταση της μηχανής.
Αλλά είναι η πρώτη μου, είναι και λίγο δοκιμαστική η όλη φάση με την μηχανή, οπότε μεταχειρισμένη ίσως να ήταν πιο σωστή κίνηση.
Αν πάω για μεταχειρισμένη, θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσω πάνω από 3-3,5 χιλιάρικα , μιας και αν είναι να ανέβω κι άλλο προτιμώ σε καινούργια (όπου παίζω και με δόσεις).
Τύπος μηχανής: όχι scooter. Μετά από αναζήτηση online (και στο φόρουμ) , μου τράβηξαν την προσοχή μηχανές τύπου MT-03/07 , Z400, CMX500 Rebel. Επίσης θεωρώ ότι ΔΕΝ θα με βόλευε (λόγω χρήσης και σωματοδομής) κάποια τύπου Transalp / V-Strom.
Έχετε κάποια πρόταση προς τα που να κατευθυνθώ (μάρκα, μοντέλο, τύπος);
Εάν πάω σε μτχ., τι θα πρέπει να προσέξω, να αποφύγω (ηλικία, χιλιόμετρα);
Κάτι που μου διαφεύγει γενικά σαν κριτήριο επιλογής;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
lleonidas
11/05/2020, 20:12
Welcome!
Για να ρωτάς περί Transalp, MT07, υποθέτω πως διαθέτεις το απεριόριστο.Ωστόσο για τη χρήση αυτή που περιγράφεις, δεν έχεις λόγο να κινηθείς ψηλά σε κυβικά...θα κάνεις άνετα τη δουλειά σου και με 300-400cc.Προτείνω να κινηθείς στην αγορά των μεταχειρισμένων με ένα ποιοτικό και με καλή μεταπώληση δίτροχο και στην πορεία που θα γνωρίζεις καλύτερα τις ικανότητες και τα γούστα σου, το αλλάζεις.
Δες για 390 duke, z300, MT-03, Suzuki Inazuma,CBR300.
Εξοπλισμός υπάρχει;Αν όχι, χρειάζεσαι οπωσδήποτε χρήματα και για κράνος, μπουφάν, γάντια, μπότες :)
Συμφωνω με τον Λεωνιδα.
Αφηνω εδω κι αυτην την αγγελια (https://www.car.gr/28433473-honda-cbr-300-r) που ανεβηκε χθες. Εντος μπατζετ και εντος θεματος.
panavour
11/05/2020, 21:02
Αφου εισαι παντελως ασχετος και 33 ,ξεκινα με καποιο μηχανακι μεχρι 15 ιππους ,δηλαδη ενα παπι ή μοτοσυκλεττακι μεχρι 200 κυβικα,και μετα ανεβαινεις.
Λόγω ηλικίας, δηλαδή μυαλό στο κεφάλι θα πρότεινα να προσανατολιστεις σε μεταχειρισμένο εμπορικό μοντέλο με την λογική αν δεν σου αρέσει τελικά ή σε φοβίσει, να μπορέσεις να πουλήσεις άμεσα χωρίς πολύ μεγάλη χασουρα
Επομενως δες το mt07 που είναι κ για αρχάριους κ πουλιέται κ εύκολα
Mt 03 και Ζ 400 είναι ιδανικά για την χρήση που θες..δες τα και από κοντά να δεις και ποιο σού ταιριάζει καλύτερα!
KotsosDR
12/05/2020, 01:05
Εγώ από την άλλη θα προτείνω : HONDA CRF 250 RALLY
Ότι πρέπει για αρχάριο , ότι πρέπει για να μάθεις (και ίσως αγαπήσεις) άλλες ομορφιές του μοτοσυκλετισμού , ότι πρέπει για Αττική και γύρω και άν έχεις όρεξη ...πολύ πιο γύρω (υπάρχουν άτομα που έχουν γυρίσει τον πλανήτη). Ευέλικτο μέσα στη πόλη , άνετο και όμορφο (γούστα είναι αυτά βέβαια)
Μπορείς άνετα να το κρατήσεις μια ζωή αν σε καλύπτει αφού είναι σχετικά αθάνατο και αν όχι έχει καλή μεταπώληση .
Το ύψος σου μή το φοβάσαι , μπορείς να οδηγήσεις ότι μοτοσυκλέτα υπάρχει στο εμπόριο , το να μάθεις σωστά είναι το θέμα .
https://www.youtube.com/watch?v=EQ4ykxSvPmU
https://www.youtube.com/watch?v=H7cd9ifCqfo
Για έμενα οι ψευδοεντούρο 250 ήταν είναι και θα είναι οι πιο κατάλληλες και ταυτόχρονα εύκολες μοτοσυκλέτες για ξεκίνημα .
o_gavros
12/05/2020, 10:04
το rally 250 είναι όντως πανέμορφο! και δεν είμαι καν χωματινος.
Πολύ δυνατή επιλογή αν και νομίζω είναι λίγο ακριβούτσικο για καινούριο.
Αν το μεταχειρισμένο προϋποθέτει και σύγχρονο εγώ θα πήγαινα σε sv650 ή er6. Αν δεν έχεις θέμα να αγοράσεις και κάτι πιο παλιό τα er5, gs500 και cb500(το παλιό) είναι τρελά σχολεία.
Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.
Πάμε να συνοψίσουμε:
καταρχάς όντως έχω δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά.
Επίσης δεν θέλω να πάω σε παπί, και γιατί πιο ασφαλής νιώθω σε μηχανή.....ε, και μου αρέσει περισσότερο και οπτικά.
Supersport δεν είναι επίσης του γούστου μου.
(...)Ωστόσο για τη χρήση αυτή που περιγράφεις, δεν έχεις λόγο να κινηθείς ψηλά σε κυβικά...θα κάνεις άνετα τη δουλειά σου και με 300-400cc.Προτείνω να κινηθείς στην αγορά των μεταχειρισμένων με ένα ποιοτικό και με καλή μεταπώληση δίτροχο και στην πορεία που θα γνωρίζεις καλύτερα τις ικανότητες και τα γούστα σου, το αλλάζεις. (..)
Λόγω ηλικίας, δηλαδή μυαλό στο κεφάλι θα πρότεινα να προσανατολιστεις σε μεταχειρισμένο εμπορικό μοντέλο με την λογική αν δεν σου αρέσει τελικά ή σε φοβίσει, να μπορέσεις να πουλήσεις άμεσα χωρίς πολύ μεγάλη χασουρα
Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ την προσέγγιση μεταχειρισμένου.
Έκανα μία έρευνα αγοράς για τα μοντέλα που αναφέρθηκαν, σε μεταχειρισμένο και καινούργιο (στο car.gr κυρίως), για να δω σε τι τιμές παίζουν:
ΜΤΧ. (<10 ετών)
Καινούργια
Yamaha MT-03
2500 - 4000
5200
Yamaha MT-07
4000 - 5500
6800
Kawasaki Z300
3500 - 4000
5200
Kawasaki Z750
3500 - 5000
---
KTM Duke 390
3000 - 4500
5800
Suzuki Inazuma
2700 - 3000
---
Suzuki SV650
4300 - 5500
6800
Kawasaki ER6
3000 - 4000
---
Η ΜΤ-07 προτείνεται αρκετά απ'ό,τι βλέπω (και μου αρέσει και πολύ), είναι όμως πάνω από το budget μου για μτχ. και σχεδόν πλησιάζει καινούργια MT-03.
Αν βέβαια έχει μεταπωλητική αξία, ίσως αξίζει την υπέρβαση.
Αλλιώς εντός budget, βλέπω τις MT-03 (νομίζω 1η προτίμηση) , Inazuma, ER6.
Σχετικά με την αγορά:
έβαλα ηλικία έως 10ετίας στην αναζήτηση, θεωρώντας ότι σε πιο παλιά ίσως δεν αξίζει. Τι λέτε;
Επίσης πόσα χλμ. θεωρούνται "normal" σε μια μηχανή (σε αυτοκίνητο π.χ. συνήθως λέμε τα 10.000 τον χρόνο);
Μια παρατηρηση εδω. Η τιμη μεταχειρισμενων ΜΤ03 που εχεις βαλει δεν ειναι σωστη. Βλεπεις και τιμες απο το παλιο ΜΤ03 (660cc) που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το ΜΤ03 που μαλλον σε ενδιαφερει (το γυμνο R3 βασικα). Το πιο φθηνο μεταχειρισμενο στο car (https://www.car.gr/used-bikes/yamaha/mt-03.html?sort=pra&fs=1&engine_size-to=%3C350) αυτη τη στιγμη ειναι στα 3900€ απ'ο,τι βλεπω.
Μια παρατηρηση εδω. Η τιμη μεταχειρισμενων ΜΤ03 που εχεις βαλει δεν ειναι σωστη. Βλεπεις και τιμες απο το παλιο ΜΤ03 (660cc) που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το ΜΤ03 που μαλλον σε ενδιαφερει (το γυμνο R3 βασικα). Το πιο φθηνο μεταχειρισμενο στο car (https://www.car.gr/used-bikes/yamaha/mt-03.html?sort=pra&fs=1&engine_size-to=%3C350) αυτη τη στιγμη ειναι στα 3900€ απ'ο,τι βλεπω.
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, δεν το είχα παρατηρήσει.
Υπάρχει κάποιος λόγος για να αποφύγω το παλιό MT-03;
Στα μάτια μου φαίνεται ΟΚ εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
Είναι μονοκύλινδρο ,660 κε και φοράει το μοτέρ από χτ660,απριλια πηγασο κτλ με ότι σημαίνει αυτό.
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, δεν το είχα παρατηρήσει.
Υπάρχει κάποιος λόγος για να αποφύγω το παλιό MT-03;
Στα μάτια μου φαίνεται ΟΚ εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
Οχι, δεν ειπα οτι πρεπει να το αποφυγεις. Απλα επειδη εβαλες τιμη καινουριου διπλα 5200 (που ειναι η τιμη του ΜΤ03 των 320cc) φανταστηκα οτι μπερδεψες τα δυο μοντελα. Θα μπορουσε να σε ενδιαφερει και το παλιο καλλιστα για τη χρηση που θες. Καποιες παραπανω πληροφοριες εδω (https://www.motomag.gr/news/mini-test/yamaha-mt-03-2006-2014). Για τα συγχρονα μοντελα ειναι πιο ευκολο να βρεις παρουσιασεις και γνωμες. Οι ομοιοτητες των δυο ΜΤ03 τελειωνουν στο ονομα παντως. Εχουν δεκα χρονια διαφορα ως μοντελα, το ενα 660 μονοκυλινδρο, πενταταχυτο, χωρις ABS, το αλλο 320 δικυλινδρο, πολυ πιο συγχρονο.
harris_x
13/05/2020, 15:22
Καλησπέρα σε όλους,
Στα 33 μου ήρθε η ώρα να αποκτήσω την πρώτη μου μηχανή.
Άσχετος με τον χώρο, χρειάζομαι τα φώτα σας.
Για να σας βοηθήσω να με βοηθησετε, ορισμένες πληροφορίες από την μεριά μου:
Σωματοδομή: 1,75 / 70kg
Χρήση: Σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλεως, μικρές αρχικά μετακινήσεις με σκοπό (μόλις εξοικειωθώ) μετακίνηση προς την δουλειά μου (απόσταση από το σπίτι: 22χλμ.)
Μικρές εκδρομές τύπου Κόρινθος, Χαλκίδα κτλ. σπάνια (ίσως και καθόλου).
Τι με ενδιαφέρει: Ευκολία και άνεση στην οδήγηση / αξιοπιστία (όσο γίνεται) / οικονομική συντήρηση
Μτχ./Καινούργια - budget: εδώ είμαι πολύ μπερδεμένος.
Είμαι πάντα υπέρ του καινούργιου, γιατί έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και για την πραγματική κατάσταση της μηχανής.
Αλλά είναι η πρώτη μου, είναι και λίγο δοκιμαστική η όλη φάση με την μηχανή, οπότε μεταχειρισμένη ίσως να ήταν πιο σωστή κίνηση.
Αν πάω για μεταχειρισμένη, θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσω πάνω από 3-3,5 χιλιάρικα , μιας και αν είναι να ανέβω κι άλλο προτιμώ σε καινούργια (όπου παίζω και με δόσεις).
Τύπος μηχανής: όχι scooter. Μετά από αναζήτηση online (και στο φόρουμ) , μου τράβηξαν την προσοχή μηχανές τύπου MT-03/07 , Z400, CMX500 Rebel. Επίσης θεωρώ ότι ΔΕΝ θα με βόλευε (λόγω χρήσης και σωματοδομής) κάποια τύπου Transalp / V-Strom.
Έχετε κάποια πρόταση προς τα που να κατευθυνθώ (μάρκα, μοντέλο, τύπος);
Εάν πάω σε μτχ., τι θα πρέπει να προσέξω, να αποφύγω (ηλικία, χιλιόμετρα);
Κάτι που μου διαφεύγει γενικά σαν κριτήριο επιλογής;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θα συμφωνήσω με τον typhoon:
Επομενως δες το mt07 που είναι κ για αρχάριους κ πουλιέται κ εύκολα
Είσαι 33 ετών, λογικά κάποια εγκράτεια και ωριμότητα υπάρχει.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πας σε MT-07 που είναι και το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, από όσα ανέφερες.
lleonidas
13/05/2020, 15:23
Αν εξακολουθείς να ψάχνεις για μικρή μοτοσυκλέτα, δες και το Suzuki GSX 250R (https://www.car.gr/14403911-suzuki-gsx-250-4) ...το δίνει σε προσφορά στα 2.900€ ... θεωρώ πως είναι δελεαστική η τιμή.
harris_x
13/05/2020, 15:26
Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.
Πάμε να συνοψίσουμε:
καταρχάς όντως έχω δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά.
Επίσης δεν θέλω να πάω σε παπί, και γιατί πιο ασφαλής νιώθω σε μηχανή.....ε, και μου αρέσει περισσότερο και οπτικά.
Supersport δεν είναι επίσης του γούστου μου.
Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ την προσέγγιση μεταχειρισμένου.
Έκανα μία έρευνα αγοράς για τα μοντέλα που αναφέρθηκαν, σε μεταχειρισμένο και καινούργιο (στο car.gr κυρίως), για να δω σε τι τιμές παίζουν:
ΜΤΧ. (<10 ετών)
Καινούργια
Yamaha MT-03
2500 - 4000
5200
Yamaha MT-07
4000 - 5500
6800
Kawasaki Z300
3500 - 4000
5200
Kawasaki Z750
3500 - 5000
---
KTM Duke 390
3000 - 4500
5800
Suzuki Inazuma
2700 - 3000
---
Suzuki SV650
4300 - 5500
6800
Kawasaki ER6
3000 - 4000
---
Η ΜΤ-07 προτείνεται αρκετά απ'ό,τι βλέπω (και μου αρέσει και πολύ), είναι όμως πάνω από το budget μου για μτχ. και σχεδόν πλησιάζει καινούργια MT-03.
Αν βέβαια έχει μεταπωλητική αξία, ίσως αξίζει την υπέρβαση.
Αλλιώς εντός budget, βλέπω τις MT-03 (νομίζω 1η προτίμηση) , Inazuma, ER6.
Σχετικά με την αγορά:
έβαλα ηλικία έως 10ετίας στην αναζήτηση, θεωρώντας ότι σε πιο παλιά ίσως δεν αξίζει. Τι λέτε;
Επίσης πόσα χλμ. θεωρούνται "normal" σε μια μηχανή (σε αυτοκίνητο π.χ. συνήθως λέμε τα 10.000 τον χρόνο);
εγω θα επέλεγα το ΜΤ-07 μτχ.
όταν θα θελήσεις να το πουλήσεις δεν θα χάσεις ιδιαίτερα σε σχέση με το οποιοδήποτε καινούριο.
doctoras
13/05/2020, 15:49
Αν εξακολουθείς να ψάχνεις για μικρή μοτοσυκλέτα, δες και το Suzuki GSX 250R (https://www.car.gr/14403911-suzuki-gsx-250-4) ...το δίνει σε προσφορά στα 2.900€ ... θεωρώ πως είναι δελεαστική η τιμή.
αντί του inazuma δες αυτό που έβαλε ο Λεωνίδας απο πανω, καινούργιο τεράστιο VFM
Καποιο από τα 2κύλινδρα Honda στα 500cc (4++) δεν είδα στις επιλογες και νομίζω ότι ειναι πολύ καλά για αρχάριους και εχουν και την σχετική καλή μεταπώληση.
Αν βέβαια έχει μεταπωλητική αξία, ίσως αξίζει την υπέρβαση.;
Το 07 είναι το καλύτερο μηχανάκι απ'όλα της λίστας σου και έχει την καλύτερη μεταπωλητική αξία με διαφορά. Αν το ψάξεις λίγο, με 5.000-5.500€ βρίσκεις μεταχειρισμένο του 2019, ουσιαστικά καινούριο μηχανάκι, ακόμα στην εγγύηση. Αν το βαρεθείς ή θες να αλλάξεις του χρόνου, το πουλάς ακριβώς στην ίδια τιμή. Εγώ αυτό θα έκανα.
Πωπω, μας βάζεις σε σκέψεις ρε Leo. Ψάχνομαι στην κατηγορία και είναι όντως φοβερή προσφορά. Όταν κυκλοφόρησε πουλιοταν 5000. Πρέπει να είναι ολίγον τι σαύρα βέβαια (το μοτέρ του inazuma λογικά είναι) και τα κιλάκια του τα έχει. Αλλά καινούριο με τέσσερα χρόνια εγγύηση, τη στιγμή που τα 250 οχτώ και δέκα χρόνων πουλιούνται 2000-2500.
panavour
13/05/2020, 17:08
Πωπω, μας βάζεις σε σκέψεις ρε Leo. Ψάχνομαι στην κατηγορία και είναι όντως φοβερή προσφορά. Όταν κυκλοφόρησε πουλιοταν 5000. Πρέπει να είναι ολίγον τι σαύρα βέβαια (το μοτέρ του inazuma λογικά είναι) και τα κιλάκια του τα έχει. Αλλά καινούριο με τέσσερα χρόνια εγγύηση, τη στιγμή που τα 250 οχτώ και δέκα χρόνων πουλιούνται 2000-2500.
Στην τιμη του δεν παιζεται,και δεν ειναι σαυρα,απλως με 25 αλογα τελικιαζει στα 140. GPS μετρημενα.Με καταναλωση στην πολη 2,2 λιτρα.Αλλοιως παιρνεις παπι 150αρι .
doctoras
13/05/2020, 17:22
Στην τιμη του δεν παιζεται,και δεν ειναι σαυρα,απλως με 25 αλογα τελικιαζει στα 140. GPS μετρημενα.Με καταναλωση στην πολη 2,2 λιτρα.Αλλοιως παιρνεις παπι 150αρι .
και μάλιστα οχι γιαπωνέζικο αλλά ταιβάνεζικο
130Km στο gps βγάζει κυρίως λογο υπερβολικά κοντής σχέσης, επιλέχτηκε όμως σωστά και ως μονόδρομος για να μπορέσει να τραβήξει τα 185Kg (απο 25hp sohc 2v)
πάντως έκανε 5k, οκ 5 δεν άξιζε, 3,5 με 4k όμως θα ήταν λογικό και θα έμπαινε στον ανταγωνίσιμο χαμηλότερων μπατζετ(κινεζοινδικών κατασκευαστων)
με 2800ευρώ :uplate: ξεπερνάει κάθε εκτίμηση(τα Inazuma την περίοδο οικ.κρίσης 3,5k τα έσπρωχναν)....έτσι μου 'ρχετε να πάρω ενα να το βλέπω στην πυλωτή
panavour
13/05/2020, 17:26
και μάλιστα οχι γιαπωνέζικο αλλά ταιβάνεζικο
130Km στο gps βγάζει κυρίως λογο υπερβολικά κοντής σχέσης, επιλέχτηκε όμως σωστά και ως μονόδρομος για να μπορέσει να τραβήξει τα 185Kg (απο 25hp sohc 2v)
πάντως έκανε 5k, οκ 5 δεν άξιζε, 3,5 με 4k όμως θα ήταν λογικό και θα έμπαινε στον ανταγωνίσιμο χαμηλότερων μπατζετ(κινεζοινδικών κατασκευαστων)
με 2800ευρώ :uplate: ξεπερνάει κάθε εκτίμηση(τα Inazuma την περίοδο οικ.κρίσης 3,5k τα έσπρωχναν)....έτσι μου 'ρχετε να πάρω ενα να το βλέπω στην πυλωτή
ειδα και βιντεο με 151 τελικη χωρις GPS γι αυτο εγραψα 140 .
DRAKONET
13/05/2020, 18:19
Ωωωω....ευκαιρια !!
Με κλειστα ματια....διαστασεις σπορ μοτοσυκλετας με επιδοσεις που δεν τρομαζουν !!
Μπραβο λεωνιδα !
Αυτό στην περιγραφή το είδατε ή μόνο εγώ;
"ΝΕΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 4995 ΤΩΡΑ 4095"
doctoras
13/05/2020, 18:36
Αυτό στην περιγραφή το είδατε ή μόνο εγώ;
"ΝΕΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 4995 ΤΩΡΑ 4095"
ήταν παλαιότερη προσφορά, τώρα το ονομάζει summer sales και ισχύει λέει μέχρι 31/7 (https://www.suzuki.gr/motos/article.php?id=2358)
lleonidas
13/05/2020, 18:59
Ναι, είναι καινούρια προσφορά σε πολλά μοντέλα...δες και εδώ (https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&make=242&variant=Gsx&price-to=%3C3000®istration-from=%3E2017&mileage-to=%3C0&engine_size-from=%3E200&engine_size-to=%3C300) ,George.
Αν κάποιος ψάχνει μοτοσυκλετάκι σε αυτά τα κυβικά, η τιμή είναι εξαιρετική.Το ίδιο και το GSX-S 750 (https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&make=242&variant=Gsx+750&price-to=%3C8000®istration-from=%3E2017&mileage-to=%3C0&engine_size-from=%3E200&engine_size-to=%3C900) με τα 7,5 χιλιάρικα για τα μεγαλομεσαία γυμνά.
Και 4ετης εγγύηση σε όλα.
Μας γάμησε η σουζούκι... Αν ήταν γυμνό θα το είχα χτυπήσει χθες...
Δυστυχώς τα ss μικρού κυβισμού απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό....
Εγώ, πάντως, που είχα ένα cbr250 για λίγο καιρό, μια χαρά το απόλαυσα, γι'αυτό που είναι. 2.900€ είναι τζάμπα για καινούριο.
rainmike
13/05/2020, 19:26
Εγώ, πάντως, που είχα ένα cbr250 για λίγο καιρό, μια χαρά το απόλαυσα, γι'αυτό που είναι. 2.900€ είναι τζάμπα για καινούριο.
Μα με τα ίδια χρήματα παίρνει monster 15 ετιας :cool:
Μα με τα ίδια χρήματα παίρνει monster 15 ετιας :cool:
Ακριβώς!
:lol:
rainmike
13/05/2020, 19:34
Ακριβώς!
:lol:
υπερεκτιμημένα ιταλικά σκουπίδια:D
Το "πρόβλημα" μου είναι ότι είναι ss και όχι ότι είναι μικρό κυβισμού...
:a48:
:a26:
DRAKONET
13/05/2020, 20:03
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΥΡΟς ΤΩΡΑ ???
Μπορω να μην ρωτησω ρε γμτ ?
ΑΥΤΟ Η SUPER ΠΑΠΙ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οσο και να θελουμε ολο στα παπια θα παει η κουβεντα !!!:D
γαυρε :heartpound:
doctoras
13/05/2020, 20:54
πολλές καρδούλες βλέπω κάτι γίνεται εδώ....:lol:
Kickstart
14/05/2020, 08:24
καλημέρα παιδιά
μίλησα χθες με Σφακιανακη, το εχω ζητησει για τεστ...
αν ειναι οπως το φαντάζομαι μάλλον θα το χτυπησω...έτσι κι αλλιώς έψαχνα κομιουτερ για μέσα Αθήνα..παπί σκεφτόμουν υπερπαπι ή απλό...αλλά με την τιμή που έχει το gsx τι να λέμε τώρα...
οσο για την ιπποδύναμη, πραγματικά χέστηκα (συγγνώμη κιόλας)...είμεθα και κάποιας ηλικίας κι εχουμε καβαλήσει κάμποσα άλογα στη ζωη μας...ε δεν θα πάθουμε τίποτα με τη γυναικά μου αν πηγαίνουμε με στιλ gsx κάθε μερα για δουλειά χωρίς να έχουμε 100 άλογα απο κάτω..
γι αυτό που είναι μια χαρα ειναι...καινούργια μοτο που ειναι στους big4 με τέσσερα χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια δωρεάν στα 2800 κούτα...ε ημαρτον ρε παιδες...τι αλλο να ζητησω...το επομενο θα ναι να μας κάνουν και...κανα μασαζ.
το μονο που με προβληματίζει είναι οτι δεν εχει πουλησει σχεδον καθολου δυο χρονια τωρα που το πλασαρουν και δεν ξερω τι γινεται με το στοκ που εχουν στις βιτρίνες..λογικά αυτό θα κοιτάξουν να σπρώξουν...άρα απο λαστιχα μαλλον θα πηγαινει για αλλαγη με το καλημέρα...αν το παρω τελικα θα το διαπραγμευτω αυτό...επίσης φοράει από οτι είδα κάτι μουφα irc απο το εργοστάσιο και οι διαστάσεις είναι λιγο εξωτικές μπροστά πίσω και ισως είναι θέμα να βρεις ζεύγος επώνυμο και να μην πας σε διπλή λύση (αλλο μπροστά αλλο πισω)...
κατά τ΄άλλα το μηχανάκι είναι οπτικά σούπερ όμορφο κατά τη γνώμη μου με πολλα στάνταρντς που συναντάς σε ακριβότερες κατηγορίες (πίνακας οργάνων κτλ).
συγγνώμη απο το φίλο που ξεφύγαμε λίγο στο θέμα της ερώτησης που κάνει αλλα ας το δει και ο ίδιος ως πρόταση το σουζουκι...ειναι πολυ δελεαστική η πρόσφορα για καθημερινό μοτοσυκλετακι...και δεν ειναι σουπερσπορτ...εισαι καπως ορθιος πανω του...για αυτο και δεν λέγεται gsxr αλλα gsx250r
Συνεχίζω την κουβέντα για το Suzuki στο αντίστοιχο νήμα (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153035&page=2). Μην κανιβαλίζουμε
άλλο το συγκεκριμένο, το παιδί είπε πως δεν τον ενδιαφέρει το τζιξεράκι.
Καλησπέρα σε όλους σας!
Δυστυχώς δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μηχανές τύπου Supersport...
Και λέω "δυστυχώς" γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα είχα ήδη αγοράσει (ούτε καν δοκιμάσει πρώτα) το GSX που προτάθηκε: καλύπτει τα πάντα (για τις ανάγκες μου) και σε τιμή "χώμα".
Όπως βλέπω οι απόψεις συγκλίνουν στο MT-07.
Έχω λοιπόν μία ακόμα ερώτηση :
Λόγω της τιμής του, ίσως χρειαστεί ένα μέρος της αξίας να μπει σε δόσεις. Το οποίο σημαίνει αγορά από έμπορο.
Σε αυτή την περίπτωση, κοιτάζω σε Car.gr ή έχετε να προτείνετε κάποιον έμπορο να τσεκάρω;
panavour
16/05/2020, 16:02
Καλησπέρα σε όλους σας!
Δυστυχώς δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μηχανές τύπου Supersport...
Και λέω "δυστυχώς" γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα είχα ήδη αγοράσει (ούτε καν δοκιμάσει πρώτα) το GSX που προτάθηκε: καλύπτει τα πάντα (για τις ανάγκες μου) και σε τιμή "χώμα".
Όπως βλέπω οι απόψεις συγκλίνουν στο MT-07.
Έχω λοιπόν μία ακόμα ερώτηση :
Λόγω της τιμής του, ίσως χρειαστεί ένα μέρος της αξίας να μπει σε δόσεις. Το οποίο σημαίνει αγορά από έμπορο.
Σε αυτή την περίπτωση, κοιτάζω σε Car.gr ή έχετε να προτείνετε κάποιον έμπορο να τσεκάρω;
οπου σου κανουν πιο πολλες -κατα προτιμησιν ατοκες δοσεις-ή εκει που σου δινουν τα πιο πολλα δωρα
lleonidas
16/05/2020, 19:07
Έχω το ΜΤ εδώ και κάποιους μήνες.Να σου προτείνω συγκεκριμένα αθηναϊκά καταστήματα να πάρεις τηλέφωνο ή να περάσεις για προσφορές.Θα ζητήσεις αυτό που σε βολεύει καλύτερα και εκείνοι θα σου προτείνουν συγκεκριμένα χρηματοδοτικά πακέτα.
Μοτοδυναμική, Γκουζιβελάκης(Paddock), Νικολακόπουλος, Βύνιος, Παπαγεωργίου.
Αν χρειαστείς κάτι περισσότερο, με χαρά να σε βοηθήσω.
Έχω το ΜΤ εδώ και κάποιους μήνες.Να σου προτείνω συγκεκριμένα αθηναϊκά καταστήματα να πάρεις τηλέφωνο ή να περάσεις για προσφορές.Θα ζητήσεις αυτό που σε βολεύει καλύτερα και εκείνοι θα σου προτείνουν συγκεκριμένα χρηματοδοτικά πακέτα.
Μοτοδυναμική, Γκουζιβελάκης(Paddock), Νικολακόπουλος, Βύνιος, Παπαγεωργίου.
Αν χρειαστείς κάτι περισσότερο, με χαρά να σε βοηθήσω.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ (όπως και όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν να απαντήσουν στο thread )!
Θα το έχω υπόψη μου