PDA

View Full Version : Τι έγινε ορέ ;;;

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 10:56
Γιατί δεν έχω πρόσβαση στην τελευταία σελίδα της συζήτησης ‘Απο το...αστυνομικο δελτιο’ ;;;;
Έφαγα πόρτα ή το pc μου με δουλεύει ;;;

30399

byron
08/12/2005, 10:58
κατι μου λέει ότι μετά το τελευταίο μήνυμα του Δικυκλου, ο Sniper έστειλε για χόρτα όλο το thread.

hornet
08/12/2005, 10:58
το ολο ποστ διαγραφτηκε (πηγε στη ζωνη βασικα ) και ο χρηστης δικυκλος εγινε ban

Ηταν εριστικος με συναδελφους αγνοησε τις προειδοποιησεις του sniper και οταν αλλαξα τον τιτλο για να αποσυμφορισω την ολη κατασταση (με ειχαν ενημερωσει για το ποστ αλλα δεν ειχα χρονο να το δω) στραφηκε εναντιον μου με χαρακτηρισμους

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ MODS ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Αιντε γιατι πολυ ελαστικοτητα εχει πεσει

αυτα!!!

tools
08/12/2005, 11:00
επαθα το ιδιο με το ''f@ck the ...'' 7η σελιδα!!!
κ τωρα χαθηκε τελειως-νομιζω

τι παιζει?:confused:

tools
08/12/2005, 11:01
οκ,τωρα το ειδα.:D

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
το ολο ποστ διαγραφτηκε (πηγε στη ζωνη βασικα ) και ο χρηστης δικυκλος εγινε ban

αυτα!!!

πηγε στη ζωνη βασικα ;;;;; δηλαδή;;;

δικυκλος εγινε ban;;; Τι είναι αυτό ;;

hornet
08/12/2005, 11:03
δεν εχει δικαιωμα να ξαναγραψει εδω του απαγορευσα την προσβαση

byron
08/12/2005, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Μάλλον είναι η ζώνη του λυκόφωτος.....

sniper
08/12/2005, 11:06

Ζώνη : Τόπος χλοερός όπου πάνε όσα threads εγκαταλείπουν το μάταιο τούτο φόρουμ (κάτι σαν τα Ηλύσια Πεδία) :D

ΒΑΝ : Γλύκισμα και ο χρήστης που το τρώει έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί και να αναλογισθεί τα πεπραγμένα γιατί δεν μπορεί να γράψει στο φόρουμ...... Σαν λωτός ένα πράμα :D

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 11:09
Με όλη την καλή διάθεση ...ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ έτσι ;;;;;;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;

sniper
08/12/2005, 11:11

Όχι..... αν και το συνηθίζουμε καμμιά φορά, σε αυτή την περίπτωση..... Δυστυχώς.... δεν είναι και ότι καλύτερο ούτε μας αρέσει.....

marine521
08/12/2005, 11:13

Εν το νομίζω...σοβαρολογούν

:a46::a46::a46::a46:

Cpt. Haddock
08/12/2005, 11:15

Ηταν εριστικος με συναδελφους αγνοησε τις προειδοποιησεις του sniper και οταν αλλαξα τον τιτλο για να αποσυμφορισω την ολη κατασταση (με ειχαν ενημερωσει για το ποστ αλλα δεν ειχα χρονο να το δω) στραφηκε εναντιον μου με χαρακτηρισμους

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ MODS ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Αιντε γιατι πολυ ελαστικοτητα εχει πεσει

αυτα!!!

Δεν είδα τα τελευταία posts (είχα γράψει στην αρχή κάτι), πάντως τον τίτλο καλώς τον άλλαξες. Δε χρειάζεται να προκαλούμε χωρίς λόγο και ενδεχομένως να βγει προς τα έξω μια κακή εικόνα.

Για τα σχόλια του Δίκυκλου κλπ, δεν τα είδα και δεν έχω άποψη.

:wave2:

hornet
08/12/2005, 11:17
Σε τετοια πραγματα δεν αστειευομαστε !!!

Θα μεινει εκτος μεχρι νεοτερας

ειναι καιρος να αρχισζουμε να σεβομαστε ο ενας τον αλλον και κυριως τους ανθρωπους που συντηρουν και προσεχουν αυτον τον χωρο!!!

Κοκκορια δεν θελουμε !!

marine521
08/12/2005, 11:20
Κοκκορια δεν θελουμε !!

Γαλοπούλεσ;;;;

Εντάξει SPAM μη βαράτε:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

30418

Tigas
08/12/2005, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι..... αν και το συνηθίζουμε καμμιά φορά, σε αυτή την περίπτωση..... Δυστυχώς.... δεν είναι και ότι καλύτερο ούτε μας αρέσει.....

Άστα αυτα ρε συ στημένε διαιτητή.
Μήν μου πείς ότι επιτέλους έβγαλες αυτή την περίφημη κόκκινη κάρτα γιατί μας είχες μουρλάνει στην κίτρινη.:lol:

sniper last year

30421

Tigas
08/12/2005, 11:24
sniper today :lol: :lol: :wave2:

30422

sniper
08/12/2005, 11:25
Δεν έχω τέτοια δικαιώματα εγώ.....

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 11:26
Ok άντε και καταλαβαίνω τους λόγους σας και τις προθέσεις ....τον κύριο Θρασύβουλα που ήταν προσβλητικός και αγενής από την αρχή ( για να μην πω τίποτα πιο βαρύ ) να υποθέσω ότι τον ξηλώσατε και αυτόν έτσι ;;

Tigas
08/12/2005, 11:27
Δεν έχω τέτοια δικαιώματα εγώ.....

Πλάκα σε κάνω βρεεεεε :wave2:

hornet
08/12/2005, 11:31
το προβλημα δεν ειναι ο θρασυβουλας και δεν ειναι εκει το θεμα

Κανουμε μια διορθωτικη κινηση και ερχεται και μας λεει διαφορα και μας σερνει διαφορα το οποιο δεν ειναι αποδεκτο

Ο θρασυβουλας διαπληκτιστηκε με τον εν λογω κυριο και αυτο δεν με ενδιαφερει αλλα εγω διαβαζοντας ολη τη πορεια κρινω οτι πρεπει να αλλαξει ο τιτλος και το κανω...και μετα ερχεται παλι ο εν λογω κυριος και μας αραδιαζει διαφορα ε αυτα τα διαφορα δεν τα σηκωνουμε και πολυ και οποτε bye η μαλλον ban

makis206
08/12/2005, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Άστα αυτα ρε συ στημένε διαιτητή.
Μήν μου πείς ότι επιτέλους έβγαλες αυτή την περίφημη κόκκινη κάρτα γιατί μας είχες μουρλάνει στην κίτρινη.:lol:

Εδώ την έχω συνάδελφε ! :D :D :D

30431

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 11:41
το προβλημα δεν ειναι ο θρασυβουλας και δεν ειναι εκει το θεμα

Κανουμε μια διορθωτικη κινηση και ερχεται και μας λεει διαφορα και μας σερνει διαφορα το οποιο δεν ειναι αποδεκτο

Ο θρασυβουλας διαπληκτιστηκε με τον εν λογω κυριο και αυτο δεν με ενδιαφερει αλλα εγω διαβαζοντας ολη τη πορεια κρινω οτι πρεπει να αλλαξει ο τιτλος και το κανω...και μετα ερχεται παλι ο εν λογω κυριος και μας αραδιαζει διαφορα ε αυτα τα διαφορα δεν τα σηκωνουμε και πολυ και οποτε bye η μαλλον ban

με τον εν λόγω κυριο ;;;

30432

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 11:42
**

30434

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 11:44
kai kapos etsi 3ekinise na milaei...me mia anafora se olous mas

30435

sniper
08/12/2005, 11:45
με τον εν λόγω κυριο ;;;

έχεις όρεξη κι εγώ καμία....

Δεν συνηθίζουμε να αλλάζουμε τίτλους ΟΚ;

Το θέμα είναι λήξαν και ΤΕΛΟΣ!

Μην ξυνόμαστε στην γκλίτσα του τσοπάνη....

Όταν έρθει κάποιος στο σπίτι σου που το κρατάς καθαρό και αρχίσει να στο λερώνει και να σε λέει και κότα που το καθάρισες τότε κάνε ότι ΕΣΥ θες....

afrotwin
08/12/2005, 11:45
re ti exasa o malakas...:hypnotize

kala re pedia elada den ine edo?
i kano la8os?

ksafnika 8a ginoume proigmeni evropi?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

re papou giati re to baniarises to paloukari?

esi mikros isoun kaliteros diladi?

ante rixtou ena ksevgalma tora ke min to pernete apofasi toso efkola to baniarisma

8a mas vgi to onoma edo mesa....

marine521
08/12/2005, 11:47
kai kapos etsi 3ekinise na milaei...me mia anafora se olous mas

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.

Εάν εσύ βγεις αύριο και αρχίσεις με μερικούς φίλους σου και σχολιάζεις αναφορές οτι κάποιος έπνιξε πέντε δύτες χωρίς να έχεις ιδέα από κατάδυση τι περιμένεις να σου γράψω;;;

Ρε τι ωραία που τα λες;

Ακριβώσ την ίδια απάντηση θα πάρεις

Tigas
08/12/2005, 11:47
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας :D :D :D

30436

makis206
08/12/2005, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας :D :D :D

Απο χτές το βράδυ είναι ωχτροί !

afrotwin
08/12/2005, 11:50
exoume mpatsous sto forum?:eyepop:
gouaou goustaro leme.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mipos iparxi ke kanas raftis exo ena panteloni gia stenema:look:

afrotwin
08/12/2005, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521

Εάν εσύ βγεις αύριο και αρχίσεις με μερικούς φίλους σου και σχολιάζεις αναφορές οτι κάποιος έπνιξε πέντε δύτες χωρίς να έχεις ιδέα από κατάδυση τι περιμένεις να σου γράψω;;;

Ρε τι ωραία που τα λες;

kitakse file mou ama ine 5 dikigori dites oti ke na grapsis sta apaftaria mas
emis tin xara 8a tin paroume:rotflmao: :rotflmao:
ke opos leei ke to rito ine mia kali arxi....

marine521
08/12/2005, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kitakse file mou ama ine 5 dikigori dites oti ke na grapsis sta apaftaria mas
emis tin xara 8a tin paroume:rotflmao: :rotflmao:
ke opos leei ke to rito ine mia kali arxi....

Δηλαδή εάν είναι εφοριακοί θα κλάψεις;;;;

:lol: :lol: :lol:

πάνω από 5 είναι μόλυνση;;;

:lol: :lol: :lol:

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 12:11

Ρε τι ωραία που τα λες;

Ti enoeis den exoume idea gia to 8ema ;;; epidi den eimaste mpatsoi;;; Kai nai eina prosblitiko otan les oti to forum malakizete ...kai einai kai h proti sou koubenta....

bartlal
08/12/2005, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απο χτές το βράδυ είναι ωχτροί !

απο χθες το βραδυ ειναι 2 φορες φιλοι μας!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

marine521
08/12/2005, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

για να μην σου και 5 φορές φίλοι μας.

makis206
08/12/2005, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

Πάμε "Διαμάχες" ;;

:beer:

makis206
08/12/2005, 12:20
για να μην σου και 5 φορές φίλοι μας.

ΦΥΓΑΜΕ !!!

:lol: :bawl: :lol:

marine521
08/12/2005, 12:20
Ti enoeis den exoume idea gia to 8ema ;;; epidi den eimaste mpatsoi;;; Kai nai eina prosblitiko otan les oti to forum malakizete ...kai einai kai h proti sou koubenta....

Νομίζω οτι γενικότερα τα σχόλια είχαν αρκετή δόση υπερβολής και πήραν την ανάλογη απάντηση.

αλλά και πάλι.....

γνώμη μου:lol: :lol:

afrotwin
08/12/2005, 12:23
pantos pedia 8a simfoniso ke ego den ine sosto na vrizete tous xamilomis8ous ipaliliskous tou kratous...

opos ke edo ta palikaria pou skizonte ka8imerina me afto8isia ke aftaparnisi pou peftoun sto vomo tis 8isias gia olous mas

ke anti na tous lete ke ena efxaristo is to pou ke is to pou
anti gia afto tous apokalite ekolaptomena ptina ke afragkous epidiksies dinamis ke prosopikotitas....

krima ine ki afta tou 8eou ine..

kala gia ton sniper den vazo to xeri stin fotia
ke den ime sigouros ala ida kati san avgo pou evaze sto kranos tou..:rotflmao: :rotflmao:

ala min to kanoume 8ema
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edo mpori na vrizomaste na sfazomaste na skotonomaste na 8rinoume 8imata....
ala propanton imaste agapimeni
ke meriki exoun proxorisi ke tis sxesis tous

dirty afto to fili ston SF 8a to prirosis poli asxima:mad:
ta ida ola 8anasi
ke prepi na kseris.......

ala ase 8a ta poume alou afta min mas vlepi ki o kosmos
ti gnomi 8a sximatisi gia mas......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 12:53
To astio einai oti milagame gia thn kataxrisi tis e3ousias....
oreos tropos na klisei mia tetoia sizitisi......

rsp
08/12/2005, 12:55
Γιατι δεν καταλαβενετε οτι οπως σε ολες τις κοινοτητες ετσι και εδω υπαρχουν καποιοι κανονες...Μια ομαδα ανθρωπων εδω μεσα, φιλων μας, προσεχει ωστε να τηρουντε αυτοι οι κανονες. Ειναι ενας αχαρος ρολος που τα παιδια κουραζοντε για να κανουν. Και εγω στο περθον εχω εκνευριστει (τοτε με τη βεβηλωση της σημαιας μας απο καποιο μελος) που αργησε να γινει κατι, αλλα καταλαβαινω οτι οτι μπορουνε κανουν!!

Στη τελικη δεν μας αναγκαζει κανεις να ειμαστε σε αυτο το φορουμ...Το εχω ξανα πει, οποιος χαλιετε, πανω δεξια εχει ενα κουμπακι "Χ" ........

makis206
08/12/2005, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιατι δεν καταλαβενετε οτι οπως σε ολες τις κοινοτητες ετσι και εδω υπαρχουν καποιοι κανονες...Μια ομαδα ανθρωπων εδω μεσα, φιλων μας, προσεχει ωστε να τηρουντε αυτοι οι κανονες. Ειναι ενας αχαρος ρολος που τα παιδια κουραζοντε για να κανουν. Και εγω στο περθον εχω εκνευριστει (τοτε με τη βεβηλωση της σημαιας μας απο καποιο μελος) που αργησε να γινει κατι, αλλα καταλαβαινω οτι οτι μπορουνε κανουν!!
Στη τελικη δεν μας αναγκαζει κανεις να ειμαστε σε αυτο το φορουμ...Το εχω ξανα πει, οποιος χαλιετε, πανω δεξια εχει ενα κουμπακι "Χ" ........

Μαζί σου 100%

+1000 λοιπόν.

:beer:

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

Diaole den eipa na ginei 3efragko ampeli to forum kai fisika xriazonte kanones ...8eorw omos oti oi kanones isxioun gia olous kai exoun ka8oliki a3ia ,alios den einai kanones einai kapritsia maskaremena....Pisteuw oti to adikisan to palikari me autin tin apofasi...Den einai sosto na pernontai toso drastika mesa se mia fortismeni katastasi ...kai re gamoto oxi epidi fonazei enas #%^#@@# san to 8rasiboula....Aparadektos me to pou arxise na grafei....kai fonaze xwris epixirimata ta exone sto forum kai ekane ipodikseis stous mod ...kai apilouse kiolas o leventis....
eeee oxi den paei etsi....

sniper
08/12/2005, 13:16
Diaole den eipa na ginei 3efragko ampeli to forum kai fisika xriazonte kanones ...8eorw omos oti oi kanones isxioun gia olous kai exoun ka8oliki a3ia ,alios den einai kanones einai kapritsia maskaremena....Pisteuw oti to adikisan to palikari me autin tin apofasi...Den einai sosto na pernontai toso drastika mesa se mia fortismeni katastasi ...kai re gamoto oxi epidi fonazei enas #%^#@@# san to 8rasiboula....Aparadektos me to pou arxise na grafei....kai fonaze xwris epixirimata ta exone sto forum kai ekane ipodikseis stous mod ...kai apilouse kiolas o leventis....
eeee oxi den paei etsi....

Απείλησε με την ΔΙΚΗ του αποχώρηση.... Δικαίωμά του και του καθενός....

Δεν ήταν το πρώτο του ποστ όπως λές.... Δεν ξέρω από πότε διαβάζεις εδώ αλλά με ημερομηνία εγγραφής 9/11/2005 μάλλον θες λίγο καιρό ακόμα για να δεις ότι δεν ενεργούμε κάτω από το καθεστώς καπρίτσιου....

Εσύ δλδ τώρα που βρίζεις τον Θ γίνεσαι καλύτερος? και άλλωστε τι κόπτεσαι εσύ για τον Δίκυκλο?

adam_tsouk
08/12/2005, 13:27
γμτ γμτ γμτ...

και μου φαινόταν ανιερό εκείνο το ποστ..... :sad: :sad:

:rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
08/12/2005, 13:29

Δεν ήταν το πρώτο του ποστ όπως λές.... Δεν ξέρω από πότε διαβάζεις εδώ αλλά με ημερομηνία εγγραφής 9/11/2005 μάλλον θες λίγο καιρό ακόμα για να δεις ότι δεν ενεργούμε κάτω από το καθεστώς καπρίτσιου....

Εσύ δλδ τώρα που βρίζεις τον Θ γίνεσαι καλύτερος? και άλλωστε τι κόπτεσαι εσύ για τον Δίκυκλο?

kala sas leei

is ionos axristos amines8e peri parti sas....

byron
08/12/2005, 13:30
Αρχηγού παρόντος..........κλπ κλπ. Νομίζω ότι κανόνες υπάρχουν, είτε είναι γραπτοί (είχαν πέσει προειδοποιήσεις για να κουλάρουν τα πράγματα), είτε άγραφοι (όπως πχ το πως μιλάς σε κάποιον που τον ξέρεις από την οθόνη). Ο Θρασύβουλας, ενοχλήθηκε, τσακώθηκε και την έκανε. Τέλος.
Όταν όμως τα χώνεις σε αυτόν που σε φιλοξενεί και βάζει τους κανόνες, αλλάζει το πράγμα.
Αν δεν κάνω λάθος φιλοξενούμενοι ήμαστε, κάνω λάθος;

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 13:31

To proto tou stin sizitisi enoousa!!
Fisika den kai pisteuw oti antimetopizete panta etsi to pragmata...
8eorw oti o dikiklos odigi8ike se akrotites kai oti h enar3h ton entasewn pou odigisan etsi ta pragmata egine apo ton 8rasiboulo kai epidi me exei prosbalei h stasi tou, ton antimetopizw etsi....an ginome kaliteros den 3erw....ekneurismenos eimai....
ti enoieis ti koptome gia ton dikiklo;

BELZEBOYLIS
08/12/2005, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αρχηγού παρόντος..........κλπ κλπ. Νομίζω ότι κανόνες υπάρχουν, είτε είναι γραπτοί (είχαν πέσει προειδοποιήσεις για να κουλάρουν τα πράγματα), είτε άγραφοι (όπως πχ το πως μιλάς σε κάποιον που τον ξέρεις από την οθόνη). Ο Θρασύβουλας, ενοχλήθηκε, τσακώθηκε και την έκανε. Τέλος.
Όταν όμως τα χώνεις σε αυτόν που σε φιλοξενεί και βάζει τους κανόνες, αλλάζει το πράγμα.
Αν δεν κάνω λάθος φιλοξενούμενοι ήμαστε, κάνω λάθος;

Αρχηγού παρόντος....den sizitas etsi....kanones nai to eipame ,simfonw ! O Θ tsako8ike mono pou den eimastan stis diamaxes gia na mporei na leei oti malakizomaste....

Ekane kai mia anafora sto oti o mpatsos sas gamaei....san apili mou fanike o tropos pou eipo8ike ,alla mporei na kanw la8os na mhn to 8imame sosta , den exw to keimeno blepeis...;)

OldMan
08/12/2005, 15:11
Gentlemen....

θα πρότεινα να λήξει το θέμα (και να μην ανοιχθούν παρόμοια στο μέλλον...), με την απλή παραδοχή ότι : Ο Webmaster, οι amdinistrators, οι moderators (κατά σειρά αρχαιότητας..) είναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, τα οποία δεν γουστάρουν κάτι που ξεφεύγει του επίπεδου εξυπνάδας τους, γι'αυτό και το "σφάζουν" αυθορεί και παραχρήμα !!!

Σε κάποιους βεβαια που είναι κολλητοί τους, φιλαράκια τους ή γκόμενοί τους, κάνουν και λίγο τα στραβά μάτια (ανθρώπινος παράγων...), οπότε και παρατηρείται αυτή η "καθυστέρηση" και η εύνοια (η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις παίρνει διαστάσεις "σκανδάλου" - ακούς Ορεστάκο ???).

.
.
.
.
.

Μάγκες, η κριτική στην δουλειά κάποιου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνεται, αλλά όταν είναι άκοπη και εκ του ασφαλούς, είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ !!!

:wave2: :wave2: :wave2:

afrotwin
08/12/2005, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Gentlemen....

θα πρότεινα να λήξει το θέμα (και να μην ανοιχθούν παρόμοια στο μέλλον...), με την απλή παραδοχή ότι : Ο Webmaster, οι amdinistrators, οι moderators (κατά σειρά αρχαιότητας..) είναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, τα οποία δεν γουστάρουν κάτι που ξεφεύγει του επίπεδου εξυπνάδας τους, γι'αυτό και το "σφάζουν" αυθορεί και παραχρήμα !!!

Σε κάποιους βεβαια που είναι κολλητοί τους, φιλαράκια τους ή γκόμενοί τους, κάνουν και λίγο τα στραβά μάτια (ανθρώπινος παράγων...), οπότε και παρατηρείται αυτή η "καθυστέρηση" και η εύνοια (η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις παίρνει διαστάσεις "σκανδάλου" - ακούς Ορεστάκο ???).

.
.
.
.
.

Μάγκες, η κριτική στην δουλειά κάποιου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνεται, αλλά όταν είναι άκοπη και εκ του ασφαλούς, είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ !!!

:wave2: :wave2: :wave2:

oreei kanones re teliomene na paris volta ta spitia olonon ke na tous epivalis leme
pos mpori o ka8e enas na kani oti 8eli na exi tis simpa8ies pou 8eli ke ala tetia?

asxos anikousto sokaristiko....

na sou po re den sou exo pi ta mple xapia ine gia tis paraskeves na minta pernis tis pemtes giati se pirazoun:mad:

episis na pernis ta xapia gia tin mnimi na 8imase na pernis ta ipolipa xapia sou...

ke min pernis antisiliptika astio to ipe o vegkos.....
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

OldMan
08/12/2005, 16:00
:confused: :confused: :confused:

Αφού απαντάς σέ άλλον ρε Λεό, γιατί κάνεις quote εμένα ???

sonic22
08/12/2005, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

epidei apo edomesa den exw kanena [kolito, filaraki, gomena] mias kai den exw gnorisei kanenan apo koda
mallon tha eprepe na to psajeis gia to an se adipathei kapoios kai kanei ta strava matia gia na se skandalisei palianthrwpe.... :rotflmao: :rotflmao:
mipos arnithikes tis "protaseis" eterou mod kai se vasanizei twra?? :rotflmao: :rotflmao:

kata ta alla ok diko sas einai to idrima (aniatwn mixanoviwn) tou vazete fwtia kai to kete... alla min perimenete kai na mas aresei...

auta genika... gia to paron thema an kai simetixa kai to parakolouthisa mexri tis kitrines ta binelikia tou dikiklou den ta diavasa den jerw ti paixtike den exw gnomi gia to ban (or to imifortigo)
elpizw apla na itan pragmati polli prosvlitika kai na ajize to palikari to ban... emperiexei pados arnitiki energia auti i kinisi..
to karma sas den to skeuteste??

gia to svisimo oloklirou to post den exei noima na pw tipota...
to thema omws einai na mathenoun oi "episkeptes" apo ta lathi tous...

irini imin!!

:beer: :beer: :beer: