PDA

View Full Version : Ταξίδι με suzuki marauder 125

pepitop
18/05/2020, 08:15
Καλημέρα παιδιά ήθελα την γνώμη σας έχω εδώ κ αρκετά χρόνια ένα suzuki marauder 125 του 1999.εχει αποδειχθεί σκυλί μαύρο τ μηχανακι.σκεφτομαι να κάνω ένα καλό ταξίδι βολο-αθηνα με δεύτερο άτομο ήθελα τ γνώμη σας αν θ φτάσουμε ποτέ κ αν θ παίξει κανένα προβλήμα με τ μηχανάκι.φυσικα μιλάω γ ταξίδι με στάσεις αρκετές

billy84
18/05/2020, 08:24
Προτίμησε παλιά εθνική από μάνδρα, Θήβα, λίγο πριν τη Λιβαδειά δεξιά στη διασταύρωση για τιθορεα, μπραλο, Λαμία, δομοκος, Φάρσαλα, βόλος. Τσέκαρε αν τσιμπάει λάδι και πόσο αν είναι να πάρεις μαζί σου. Εφόσον έχει βγει αξιόπιστο όπως λες δε θα έχεις πρόβλημα. Οπλισου με υπομονή και βουρ!

Bowleno
18/05/2020, 08:37
Ότι πάει, πάει. Εδώ παπάκια έχουν κάνει μεγαλύτερα ταξίδια.
Το ζήτημα είναι η κατάσταση της μοτό την οποία μόνο εσύ ξέρεις.
Ένα καλό σέρβις πριν ξεκινήσεις, 350 κάτι χλμ είναι, τιποτα το τρομερό, μπόλικη υπομονή και χαλαρή διάθεση.....

doctoras
18/05/2020, 08:56
επίσης με τα παραπάνω πρέπει να διατηρήσεις μια ταχύτητα ταξιδιού που δεν θα ξεπεράσει τα 80-90km/h αν το κάνεις αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν απο ποσο σιδερόκωλοι είστε. Αν το έχετε, μπορεί να βγει ακόμη και χωρίς στάση δεδομένου οτι το μηχανάκι έχει μεγάλο ρεζερβουάρ και χαμηλή κατανάλωση

Parking
18/05/2020, 09:06
σιγούλια σιγούλια πας παντού

panavour
18/05/2020, 11:58
επίσης με τα παραπάνω πρέπει να διατηρήσεις μια ταχύτητα ταξιδιού που δεν θα ξεπεράσει τα 80-90km/h αν το κάνεις αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν απο ποσο σιδερόκωλοι είστε. Αν το έχετε, μπορεί να βγει ακόμη και χωρίς στάση δεδομένου οτι το μηχανάκι έχει μεγάλο ρεζερβουάρ και χαμηλή κατανάλωση

Για 125 και μαραουντερ και 2 ατομα πολλα λες.60-80 το πολυ.

katsar
18/05/2020, 12:10
Η δικιά μου άποψη.
Να το κάνεις φυσικά το ταξιδάκι αλλά να μην βγεις Εθνική οδό-όσο το δυνατόν βέβαια.
Θα πηγαίνεις σχετικά αργά και θα σε προσπερνάνε όλοι,νταλίκες,λεωφορεία κτλ .Εντάξει δεν θα περνάνε από πολύ κοντά σου αφού έχει 2 ρεύματα κυκλοφορίας αλλά σε τέτοιο δρόμο με τόσα χλμ η βόλτα καταντάει βαρετή .
Εγώ με 140 πήγαινα και κόντεψε να με πάρει ο ύπνος πριν την Λάρισα .
Δικάβαλο και τέρμα γκάζια θα έχεις και κραδασμούς αν πεις να το πας σταθερά ~100 .Είναι κρίμα και το μοτεράκι του να το πας τόσα χλμ τέρμα.
Όπως σου είπαν βρες εναλλακτικές διαδρομές από πιο επαρχιακούς δρόμους,φρόντισε να έχεις άνεση χρόνου,να δεις τα λάδια πριν και μετά και θα κάνετε ένα καταπληκτικό ταξιδάκι. :beer:
Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα το πολύ μέχρι Λαμία από εθνική και εκεί θα ανέβαινα Μπράλο και μετά ΕΟ Λιβαδειάς-Λαμίας-Θήβα, ο δρόμος 3 και από Θήβα προς Μάνδρα όπως σου είπαν και πιο πάνω .
Από την άλλη και όλο στην Εθνική να το κάνεις οκ βγαίνει και πάλι αλλά πολύ ''στείρο'' ταξίδι.

andreastwin
18/05/2020, 12:24
12 ιππους, 6αρι σασμαν, θα σε παει μια χαρα , αν δεν βιαζεσαι. Ο αγγλος με 90αρι παπι γυρισε ολοι την αφρικη. Οπως σου ειπαν τα παιδια, απο μεσα, οχι απο εθνικη, και δεν θα ζοριστει το μηχανακι, και θα το ευχαριστηθεις.
καλο δρομο να εχεις.

katsar
18/05/2020, 12:33
Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από το τι θέλετε εσείς οι ίδιοι.
Θέλεις η βόλτα να είναι απλά διαδικαστική, διεκπεραιωτική ,απλή μεταφορά από το σημείο Α στο Β,''άντε να φτάσουμε να τελειώνουμε΄΄;
Δεν είναι κακό εντάξει αν το βλέπεις έτσι ,μένεις στον μεγάλο δρόμο και φτάνεις σίγουρα γρηγορότερα.
Αν όμως το δεις και σαν ευκαιρία να οδηγήσεις και λίγο ρε παιδί μου,να δεις κάποια μέρη με περισσότερο ενδιαφέρον,να κάνεις αυτές τις στάσεις που λες σε πιο ωραία μέρη π.χ στα χωριά του Μπράλου και όχι στα Olympus Plaza της Εθνικής,να μην σταματάς για διόδια ε τότε όπως τα είπαμε πιο πάνω.

sapila racing
18/05/2020, 13:14
Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα το πολύ μέχρι Λαμία από εθνική και εκεί θα ανέβαινα Μπράλο και μετά ΕΟ Λιβαδειάς-Λαμίας-Θήβα, ο δρόμος 3 και από Θήβα προς Μάνδρα όπως σου είπαν και πιο πάνω .
Από την άλλη και όλο στην Εθνική να το κάνεις οκ βγαίνει και πάλι αλλά πολύ ''στείρο'' ταξίδι.

Tο Marauder 125 δικάβαλο για ανέβει τον Μπράλλο θα γονατίσει άσχημα για αρκετή ώρα.
Αν ηταν μόνος του η δικάβαλο σε αντίστοιχο 250 θα συμφωνούσα.
Eίναι ενα αερόψυκτο 125, και σίγουρα γι αυτό ο καλύτερος δρόμος είναι επαρχιακός αλλά και χωρίς μεγάλες ανηφόρες!

buckley
18/05/2020, 13:53
Γράψε τα κιλά και των δύο αναβατών γιατί ενδεχομένως να μιλάς και για επικίνδυνες με το 125ρι, άνευ καμμιάς ενεργητικής ασφάλειας φάσεις :uplate:

pepitop
18/05/2020, 14:22
Παιδιά κοριτσάκι ειμαι

pepitop
18/05/2020, 14:23
Την φοβάμαι ότι στον Μπράλο θα γονατίσει κ επειδή μένω πρόποδες Πηλίου ζοριζεται στ ανηφόρα τ μωρό μ

strokt up
18/05/2020, 15:17
Στην θέση σου μάλλον θα έστελνα το δικάβαλο μου μαζί με τα πράγματα με το κτελ και εγώ θα πήγαινα αρχοντικά μονοκάβαλο μόνο με το κινητό και το πορτοφόλι μου.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ θα το τολμούσα βέβαια (μόνο στην περίπτωση όμως που είναι άριστο το μηχανάκι). Θα έκανα αυτό που είπε πιο πάνω ένα μέλος. Εθνική μέχρι Λαμία και μετά επαρχιακός χαλλλαρά. Έχε υπόψιν όμως ότι στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για τουλάχιστον 6 ώρες στον δρόμο στην καλύτερη περίπτωση με στάσεις μόνο για βενζίνη. 6 ώρες στον δρόμο με αυτές τις ταχύτητες με αυτό το μηχανάκι με καύσωνα δεν νομίζω να είναι απολαυστικό το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση τα ζυγίζεις και πράττεις.

doctor_john
18/05/2020, 16:02
Τα πράγματα στο κτελ, διπλοί με μια τσάντα, ταπα λαδιου με θερμόμετρο, αντηλιακό, συχνές στάσεις..
Είναι άθλος αλλά θα περάσετε ωραία, ιζι λιβιν, φωτογραφίες..

pepitop
18/05/2020, 20:34
Σας ευχαριστώ όλους ελπίζω ν πάνε καλά τα πράγματα με τ τουρισμό κ ν μπορέσω ν πάω.να ΣτΕ καλα

alexis72
19/05/2020, 00:28
εδώ με αυτοκίνητο πάς 350 χλμ απόσταση με 2-3 στάσεις κ πιάνεσαι κ ακούς κ την μουσικούλα σου η το μπίρι μπίρι τής γυναίκας σου....
οχι να πάς με 125 κυβικά κ 2 ατομα κ σίγουρα φορτωμένο ....
θα βλασθημάς την ωρα κ την στιγμή πού το αποφάσισες ....
για μένα 2 επιλογές εχεις ...
α) στο λεωφορείο η τραίνο το 1 ατομο + τα μπαγκάζια μαζί
β ) αν πάς μόνο για βόλτα κ επιστροφή σε πολύ λίγες ημέρες νοίκιασε ενα σοβαρό καλό μοτο κ πήγαινε με αυτό ...
αν πάς απο εθνική θα σε πατήσουν και οι 80-90χρονοι που πάνε στην εθνική κάνοντας ζίκ ζάκ στο δρόμο με 50χλμ ....
αν τελικά πάς οπως το σκέπτεσαι...βάλε οδική βοήθεια απαραιτήτως + 2-3 κινητά φορτισμένα μαζί σας +το τηλέφωνο τής αγγελικής νικολούλη ...για πάν ενδεχόμενο...

Panos76
19/05/2020, 00:45
12 ιππους, 6αρι σασμαν, θα σε παει μια χαρα , αν δεν βιαζεσαι. Ο αγγλος με 90αρι παπι γυρισε ολοι την αφρικη.

Και εγώ με 50 άρι πήγα Άστρος :D αλλά με είχε βρει λάστιχο.

Τη διαδρομή την κάνει για πλάκα αλλά με φοβίζουν οι τωρινές καταστάσεις των δρόμων. Δεν υπολογίζει κανένας κανέναν!

panavour
19/05/2020, 01:13
Καλημέρα παιδιά ήθελα την γνώμη σας έχω εδώ κ αρκετά χρόνια ένα suzuki marauder 125 του 1999.εχει αποδειχθεί σκυλί μαύρο τ μηχανακι.σκεφτομαι να κάνω ένα καλό ταξίδι βολο-αθηνα με δεύτερο άτομο ήθελα τ γνώμη σας αν θ φτάσουμε ποτέ κ αν θ παίξει κανένα προβλήμα με τ μηχανάκι.φυσικα μιλάω γ ταξίδι με στάσεις αρκετές

Αθηνα-Βολος απο εθνικη 327 χιλιομετρα.
Πας τελειως δεξια δεν σε ενοχλει κανενας σε 7 ωριτσες με 1 ωρα στασεις εισαι εκει.6x55 xλμ την ωρα μεση ωριαια και 10 λεπτα σταση ανα ωρα.
Ξεκινας 5 το πρωι με την δροσουλα 12 εισαι Βολο.:wave2::wave2::wave2:

buckley
19/05/2020, 07:35
Παιδιά κοριτσάκι ειμαι

Κιλά δεν έγραψες μπορεί να είσαι κεντρικός στο βόλλευ 185+ στο μπόι, που θες να το ξέρουμε :p

spyrval
19/05/2020, 09:34
Αθηνα-Βολος απο εθνικη 327 χιλιομετρα.
Πας τελειως δεξια δεν σε ενοχλει κανενας σε 7 ωριτσες με 1 ωρα στασεις εισαι εκει.6x55 xλμ την ωρα μεση ωριαια και 10 λεπτα σταση ανα ωρα.
Ξεκινας 5 το πρωι με την δροσουλα 12 εισαι Βολο.:wave2::wave2::wave2:

Μην τα πετάς βρε απότομα αυτά :lol:

6 ώρες στην Εθνική με 55 χλμ / ώρα; Και να σε περνάνε με άλλα τόσα νταλίκες, ΚΤΕΛ, παππούδες με Ascona; Μπρρρρρρ.....

panavour
19/05/2020, 09:50

6 ώρες στην Εθνική με 55 χλμ / ώρα; Και να σε περνάνε με άλλα τόσα νταλίκες, ΚΤΕΛ, παππούδες με Ascona; Μπρρρρρρ.....

Μια χαρα ειναι αν πας στην ΛΕΑ δεν σε ενοχλει κανεις,ασε που 5 η ωρα το πρωι μεχρι τα διοδια στις αφιδνες που εχει την κινηση δεν επαρχει κανεις, απο κει και περα η κινηση ειναι αμελητεα.Τα 55 ειναι ελαχιστη μεση ωριαια με τις στασεις.Αμα θελει ας το τελικιασει στα 100.Τα σουτζουκια αντεχουν:lol:

buckley
19/05/2020, 09:53

Στην εποχή των ascona (1982) άντεξα με 50ρι 12βολτο δικάβαλο μέχρι Αγ Κωνσταντίνο :cry:

panavour
19/05/2020, 09:57
Στην εποχή των ascona (1982) άντεξα με 50ρι 12βολτο δικάβαλο μέχρι Αγ Κωνσταντίνο :cry:

Ενα χρονο μετα καλοκαιρι του 83 εκανα την ιδια διαδρομη με ποδηλατο .Αχ ρε ατιμα νειατα να ξαναρχοσαστε.
:(418316

spyrval
19/05/2020, 10:00

:D
Αυτός ήταν ο προορισμός ή εννοείς ότι στον Άγιο Κωνσταντίνο το πέταξες και συνέχισες με το ΚΤΕΛ;

buckley
19/05/2020, 10:04
:D
Αυτός ήταν ο προορισμός ή εννοείς ότι στον Άγιο Κωνσταντίνο το πέταξες και συνέχισες με το ΚΤΕΛ;

Σκιάθος Borzoi :smokin:

thunder ace
19/05/2020, 10:24
Φιλος-οχι εγω-πηγε με kawasaki eliminator 125 (κατι σα το δικο σου,αλλα σε kawa) μαζι με τη κοπελα του,Αγρινιο-Ηγουμενιτσα και μετα περασε Κερκυρα.
Απλα ,''δεν το ξανακανω'' μου ειπε..............ομως και πηγε και ηρθε,απλα ταλαιπωρια μεγαλη.

thunder ace
19/05/2020, 10:28
Ξεχασα το σημαντικοτερο : ποσο χρονων εισαι;
Αν εισαι περιπου μεχρι 22-25,τοτε δεν χαμπαριαζεις τιποτα απο κουραση
Αν εισαι 30+ σκεψου το (λιγο)

stefanos
19/05/2020, 12:23
Αυτές οι περιπτώσεις είναι "ΓΟΥΣΤΑΡΩ και το κάνω"
αν "πρέπει" είναι βαρετό με δόση κινδύνου οπότε ψάχνουμε εναλλακτική.
Βέβαια έχω να κάνω τέτοια φάση από τότε που αναβοσβήναμε φώτα στα απέναντι μηχανάκια.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/05/2020, 16:53
Να πάς. Να πάς.Μη μασάς...

o_gavros
19/05/2020, 17:32
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι το μηχανακι είναι μικρούλι. Αν ξέρετε τι παραχωρήσεις σε άνεση και ταχύτητα πρέπει να γίνουν τότε βουρ.
μέηκινγκ μέμοριζ και τετοια.

Παιδιά κοριτσάκι ειμαι

συνηθως, τέτοιες δηλώσεις φτάνουν τα θρεντ σε κάμποσες σελίδες, τι έγινε παιδια; ελα δε θέλω να πέφτουμε, για ξεκουνάτε :p

Κιλά δεν έγραψες μπορεί να είσαι κεντρικός στο βόλλευ 185+ στο μπόι, που θες να το ξέρουμε :p

έκλαψα!
αν είναι διαγωνιος αλλάζει η γνωμάτευση;:p

buckley
19/05/2020, 18:15
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι το μηχανακι είναι μικρούλι. Αν ξέρετε τι παραχωρήσεις σε άνεση και ταχύτητα πρέπει να γίνουν τότε βουρ.
μέηκινγκ μέμοριζ και τετοια.

συνηθως, τέτοιες δηλώσεις φτάνουν τα θρεντ σε κάμποσες σελίδες, τι έγινε παιδια; ελα δε θέλω να πέφτουμε, για ξεκουνάτε :p

έκλαψα!
αν είναι διαγωνιος αλλάζει η γνωμάτευση;:p

Μπα παρακολουθάμε και πετοσφαίριση νέος :smokin:
Καμμιά ταινιούλα όμως ούτε απέξω ε ...:bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=60903&p=3049327&viewfull=1#post3049327

mikes
19/05/2020, 18:57
το μηχανακι αν ειναι σωστα συντηρημενο και τεχνικα αρτιο, μια χαρα θα αντεξει...
το θεμα ειναι αν αντεξεις εσυ... πριν κανεις κατι τετοιο καλο θα ειναι να ξεκινησεις
με κοντινες κυκλικες βολτουλες των 150-200 χλμ.. πηγαινε πχ μια λαυριο και πισω
μετα ενα λουτρακι, μια χαλκιδα που ειναι πανεμορφη για καφε, και αν δεις οτι το
ευχαριστιεσαι και θες κι αλλο τοτε βουρ στον πατσα.. (πες μου τωρα οτι τρως πατσα
να με τρελανεις.. :lol: )

Α! και καλοριζικο το 300αρι...

buckley
19/05/2020, 19:06
το μηχανακι αν ειναι σωστα συντηρημενο και τεχνικα αρτιο, μια χαρα θα αντεξει...
το θεμα ειναι αν αντεξεις εσυ... πριν κανεις κατι τετοιο καλο θα ειναι να ξεκινησεις
με κοντινες κυκλικες βολτουλες των 150-200 χλμ.. πηγαινε πχ μια λαυριο και πισω
μετα ενα λουτρακι, μια χαλκιδα που ειναι πανεμορφη για καφε, και αν δεις οτι το
ευχαριστιεσαι και θες κι αλλο τοτε βουρ στον πατσα.. (πες μου τωρα οτι τρως πατσα
να με τρελανεις.. :lol: )

Α! και καλοριζικο το 300αρι...

Απ το Βόλο ρε :uplate:
:bawl:

o_gavros
19/05/2020, 19:39
Μπα παρακολουθάμε και πετοσφαίριση νέος :smokin:
Καμμιά ταινιούλα όμως ούτε απέξω ε ...:bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=60903&p=3049327&viewfull=1#post3049327

Εγώ μόνο Γκόλφω και νόημα :p

mikes
19/05/2020, 19:46
Απ το Βόλο ρε :uplate:
:bawl:

αχ! ναι ρε βολο-αθηνα ειπε, οχι το αναποδο, μπερδευτηκα..

ε τοτε να παει ευβοια μεσω γλυφας-αγιοκαμπου, η λαρισα κατερινη κτλ..εκει γυρω δλδ

buckley
19/05/2020, 21:26
αχ! ναι ρε βολο-αθηνα ειπε, οχι το αναποδο, μπερδευτηκα..

ε τοτε να παει ευβοια μεσω γλυφας-αγιοκαμπου, η λαρισα κατερινη κτλ..εκει γυρω δλδ

Αν περάσει Εύβοια αναλαμβάνω εγώ ,κάνε άκρη νέος :bawl:
Ρε λες να φοβήθηκε ,την χάσαμε :D

o_gavros
19/05/2020, 21:29
418322

mikes
19/05/2020, 23:10
Αν περάσει Εύβοια αναλαμβάνω εγώ ,κάνε άκρη νέος :bawl:
Ρε λες να φοβήθηκε ,την χάσαμε :D

να σου δωσω μια συμβουλη μιας και η κοπελια δηλωσε "κοριτσακι" και οχι κοπελα η γυναικα αρα ειναι μικρη...

στην ηλικια σου δεν ειναι και τοσο θεμιτο να μπλεκεις με μικρουλες, γιατι ως γνωστον ο συνδυασμος υπερηλικος με
πιτσιρικα ειναι θανατηφορος, μαντεψε για ποιον.. βεβαια αμα τη καταφερεις μαγκια σου και σου βγαζω το καπελο..
αλλα τουλαχιστον αμα σε ξεκανει ελπιζω να το αντιμετωπισεις με χιουμορ...

418323

:lol::bawl:

buckley
20/05/2020, 05:49
να σου δωσω μια συμβουλη μιας και η κοπελια δηλωσε "κοριτσακι" και οχι κοπελα η γυναικα αρα ειναι μικρη...

στην ηλικια σου δεν ειναι και τοσο θεμιτο να μπλεκεις με μικρουλες, γιατι ως γνωστον ο συνδυασμος υπερηλικος με
πιτσιρικα ειναι θανατηφορος, μαντεψε για ποιον.. βεβαια αμα τη καταφερεις μαγκια σου και σου βγαζω το καπελο..

418323

:a024::a25:

pepitop
21/05/2020, 06:47

418323

Κοριτσάκι θ θελα ν είμαι ακόμα.το μηχανάκι το έχω απ' τ 18 μου κ σε λίγες μέρες κλείνω τ πρώτα αντα.

pepitop
21/05/2020, 06:49
[QUOTE=buckley;3049404]Αν περάσει Εύβοια αναλαμβάνω εγώ ,κάνε άκρη νέος :bawl:
Ρε λες να φοβήθηκε ,την χάσαμε :D[/QUOTE

pepitop
21/05/2020, 06:50

Εσύ λισαξες Μ τ κιλά...έχω καμπύλες

buckley
21/05/2020, 07:03
Εσύ λισαξες Μ τ κιλά...έχω καμπύλες

Κατάλαβα, λίμπερο θα παίζεις :D
Έλα πιπίνι είσαι ακόμα ,προχώρα άφοβα :smokin:

mikes
21/05/2020, 07:14
Κοριτσάκι θ θελα ν είμαι ακόμα.το μηχανάκι το έχω απ' τ 18 μου κ σε λίγες μέρες κλείνω τ πρώτα αντα.

ε νταξ, για μενα που οταν εσυ γενηθηκες εγω πηγαινα λυκειο, και τον μπακλη που ειναι στα δευτερα (η μηπως τριτα? :lol: ) ηντα, πιτσιρικα εισαι..

τα κιλα εχουν σημασια ως προς το ποσο θα ζοριστει το μηχανακι να βγαλει τετοιο ταξιδι απο το επαρχιακο δικτυο..
σε αυτα τα κυβικα, οσο ελαφρυτερος ο αναβατης τοσο καλυτερα για το μηχανακι αυτο τωρα δικαβαλο φαντασου το επι 2

buckley
21/05/2020, 08:04
ε νταξ, για μενα που οταν εσυ γενηθηκες εγω πηγαινα λυκειο, και τον μπακλη που ειναι στα δευτερα (η μηπως τριτα? :lol: ) ηντα, πιτσιρικα εισαι..

τα κιλα εχουν σημασια ως προς το ποσο θα ζοριστει το μηχανακι να βγαλει τετοιο ταξιδι απο το επαρχιακο δικτυο..
σε αυτα τα κυβικα, οσο ελαφρυτερος ο αναβατης τοσο καλυτερα για το μηχανακι αυτο τωρα δικαβαλο φαντασου το επι 2

Άνοιξε το κουτάκι μάλιστα, σε λίγο θα μας πιάσει σχοινί κορδόνι κι ο Καζανόβας :bawl:
Κοπελιά δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχεις πάει δικάβαλο αλλά καλύτερα να το αποφύγεις εδώ.
Δεν υπάρχει σεβασμός από τους υπόλοιπους σε μικρό-αργό μηχανάκι με δύο κορίτσια πάνω :cry:

pepitop
21/05/2020, 09:18
Ναι σίγουρα με δύο άτομα και βαλιτσακια αποσκευές λογικά θ κάνουμε διακοπές στ άγιο Κωνσταντίνο κ άμα φτάσουμε κ εκεί

pepitop
21/05/2020, 09:19
Άνοιξε το κουτάκι μάλιστα, σε λίγο θα μας πιάσει σχοινί κορδόνι κι ο Καζανόβας :bawl:
Κοπελιά δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχεις πάει δικάβαλο αλλά καλύτερα να το αποφύγεις εδώ.
Δεν υπάρχει σεβασμός από τους υπόλοιπους σε μικρό-αργό μηχανάκι με δύο κορίτσια πάνω :cry:

Το πολύ πολύ να βρεθούμε στην Εύβοια αντί γ τ Κρήτη π είναι ο τελικός προορισμός μας

panavour
21/05/2020, 09:23
Τοσες μερες που το συζηταμε θαχες παει και θαχες ερθει 2-3 φορες.Πριν 40 χρονια αυτες τις διαδρομες τις καναμε απο την τοτε Εθνικη οδο με ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ της εποχης (simson , vespino κλπ)Η σημερινη νεολαια υπεραναλυει το οτιδηποτε για να κανει και το μικροτερο βημα σε κατι.Η υπερπληροφορηση βλεπεις.ΠΙΟ ασφαλης μεν ,χανεις ολη την πλακα του ρισκου και της περιπετειας δε.:wave2:

pepitop
21/05/2020, 09:41
Το θέμα δ ήταν η πλάκα κ το ρίσκο.αλλα το αν θα γυρίσουμε με ολόκληρο το μηχανακι

panavour
21/05/2020, 09:44
Το θέμα δ ήταν η πλάκα κ το ρίσκο.αλλα το αν θα γυρίσουμε με ολόκληρο το μηχανακι

θα γυρισεις μια χαρα,οπως γυρισαμε και μεις τοτε με μικροτερα κυβικα .Βολο-Αθηνα πας δεν πας Βολο-βορεια κορεα.Ξεκινα χτες.

teogtp
21/05/2020, 10:44
Αν του φερθείς με "φροντίδα και προδερμ" θα σε πάει όπου θες.
Υπ όψιν ότι πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι το ταξίδι θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από κάποιο άλλο μέσο, αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις.
Για αρχή το μηχανάκι πρέπει να είναι σωστά συντηρημένο, αλλά διακρίνω μια δυσπιστία ως προς το μηχανάκι που δείχνει ότι μάλλον τα σέρβις δεν πρέπει να είχαν συνέπεια.
Πήγαινε το σε ένα καλό μηχανικό να το σενιαρει(λάδι-ντιζες-κλπ)και τράβα μια βόλτα προς Αργαλαστή, Τρίκερι να δεις αν μπορείς να αντέξεις και εσύ αλλά και το μηχανάκι.

buckley
21/05/2020, 11:14
Υπ όψιν ότι πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι το ταξίδι θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από κάποιο άλλο μέσο, αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις.
Για αρχή το μηχανάκι πρέπει να είναι σωστά συντηρημένο, αλλά διακρίνω μια δυσπιστία ως προς το μηχανάκι που δείχνει ότι μάλλον τα σέρβις δεν πρέπει να είχαν συνέπεια.
Πήγαινε το σε ένα καλό μηχανικό να το σενιαρει(λάδι-ντιζες-κλπ)και τράβα μια βόλτα προς Αργαλαστή, Τρίκερι να δεις αν μπορείς να αντέξεις και εσύ αλλά και το μηχανάκι.

Αν πηγαίνανε με δύο θα το γλεντούσαν ,με ένα ψιλο-ταλαιπωρία. Τεσπα προσοχή και καλή επιτυχία :beer:

mikes
21/05/2020, 23:09

ψιτ, καφετζη, αντι να δινεις συμβουλες δε κοβεις μια χορηγια στη συντοπιτισσα σου λεω γω? προμηθευσε την ολη την αναγκαια ποσοτητα καφε για το ταξιδι.. θα της χρειαστει και θα σε εκτιμησει δεοντως..

viper1
21/05/2020, 23:54

Πανω στην οδική θα γυρίσετε κι εσείς μαζί του :D