PDA

View Full Version : Riding school εντυπώσεις και όχι μόνο...

Σελίδες : [1] 2

o teos
18/05/2020, 15:13
Λοιιιιποοοον......ηρθε Η ώρα και ο καιρός Και το έκανα και εγώ το πρώτο level ύστερα από παρότρυνση φίλου....

Εντύπωση????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1ο ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Η ΕΜΠΕΙΡΊΑΣ....

Έμεινα τραγικά ευχαριστημένος και κάλυψα κενα που ούτε ήξερα πως είχα...το λέω αυτό στα 34 μετά απο
17-18 χρόνια οδήγησης...Δε θα κρυφτώ πήγα επιφυλακτικά και λίγο αρνητικός στο τι μπορεί να πάρω από το 1ο λεβελ μιας και όπως όλοι ΝΌΜΙΖΑ ότι τα ήξερα ήδη,θες από παρέες,θες από γιουτιουμπ,θες από εμπειρία προσωπική θες θες θες.........
Ναι ορισμένα τα είχα στο κεφάλι μου μέχρι ένα βαθμό ΑΛΛΑ τα έβαλα σε τάξη κυριολεκτικά και βρήκα μικροπράγματα που ούτε τα είχα προσέξει ποτέ(εδώ ένα μεγάλο RESPECT στους εκπαιδευτές που είναι εκεί και προσέχουν τα πάντα) σκεφτείτε λοιπόν τι μπορεί να αποκομίσει κάποιος με μικρή εμπειρία η μικρότερη από εμένα από ενα τέτοιο σχολείο...
Ο Χουντρας το έχει πάει σε άλλο λεβελ με το ποσό το έχει ψάξει και στο ποσό καλά στα περνάει και πραγματικά ένιωσα ότι ήταν απ τα καλύτερα λεφτά που έχω επενδύσει σε κάτι τον τελευταίο καιρό...

Εδώ να σημειώσω ότι ο καιρός με πέθανε και το έκανα με 38 βαθμούς θερμοκρασία......νοτ βερυ φαν αλλά και πάλι άξιζε χαλάλι....ισως παρά ειμαι φλώρος με τη ζέστη..:lol:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω και τα υπόλοιπα 2...:D

Αυτά για όποιον το σκέφτεται και έχει αμφιβολίες..ειδικα νέους αναβάτες..Θα βάλω καμία φωτο κάποια στιγμή όταν τις πάρω...απο μένα όπως του είπα και από κοντά ένα ευχαριστώ στο Θανάση και το υπόλοιπο team γιατί όντως γίνεται δουλειά και σοβαρή δουλειά...:rockon::a18:

zannisvel
18/05/2020, 16:53
Ωραίος!!!:beer:
Το είχα κάνει και εγώ το μακρινό 2006 στην Αμερική, ήταν δώρο μαζί μαζί με το R6 που είχα πάρει τότε.
Νομίζω ήρθε η ώρα να το ξανακάνω!!

sapila racing
18/05/2020, 17:09
Ωραίος!!!:beer:
Το είχα κάνει και εγώ το μακρινό 2006 στην Αμερική, ήταν δώρο μαζί μαζί με το R6 που είχα πάρει τότε.
Νομίζω ήρθε η ώρα να το ξανακάνω!!

Δεν μπορεί να έκανες το Riding School στην Αμερική, το California Superbike School έκανες.
Είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

o teos
18/05/2020, 17:11
Δεν μπορεί να έκανες το Riding School στην Αμερική, το California Superbike School έκανες.

Αυτό ήθελα να πω και γω...Εγω λέω για το RIDING SCHOOL του Θανάση Χουντρα που απ όσο ξέρω είναι ακομα πιο λεπτομερές από το CALIFORNIA..

sapila racing
18/05/2020, 17:18
Αυτό ήθελα να πω και γω...Εγω λέω για το RIDING SCHOOL του Θανάση Χουντρα που απ όσο ξέρω είναι ακομα πιο λεπτομερές από το CALIFORNIA..

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα αλλά δεν ειναι επι της παρούσης αυτό.

Bowleno
18/05/2020, 18:45

Από ότι ξέρω, το California σου μαθαίνει οδήγηση πίστας η οποία ουδεμία σχέση έχει με την οδήγηση στον δρόμο η έστω, σε ορεινό Στροφιλίκι που μαθαίνεις στο riding (διορθώστε αν κάνω εγώ λάθος....)

o teos
18/05/2020, 18:48
Μην μπσρδευετε τον κόσμο...δε χρειάζεται νομίζω να μπούμε σε τέτοιες λεπτομέριες εδώ...καπου παίζει σχετικό νήμα...και τα δυο βοηθάνε στην οδήγηση..εγω απλά είδα τα προγράμματα και των δύο και το RIDING SCHOOL είχε παραπάνω πράγματα στο 1ο...το όλο θέμα είναι ότι σου μαθαίνουν να οδηγάς με ασφάλεια...:wave2:

nikonian
18/05/2020, 19:35
To California, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε συζητηθεί πολύ και μας είχε επηρεάσει όλους τότε. Όχι μόνο όσους το παρακολούθησαν, αλλά και τους υπόλοιπους , που προσπαθούσαν να δοκιμάσουν στο δρόμο όσα τους μετέφεραν οι "απόφοιτοι" (εμένα μου έχει αφήσει κουσούρια).

Ο Χούντρας (ανεξάρτητα αν τον εκτιμάμε ή όχι) , σίγουρα έχει πολλά να πει, γιατί έχει κάνει πολλά.

zannisvel
18/05/2020, 20:28

Ναι έχεις δίκιο, κατάλαβα λάθος. Κάπου έχω και φωτογραφίες από τo Mid-Ohio που το είχαμε κάνει.
Μπορεί να μην ήταν το ίδιο παρόλα αυτά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.

zannisvel
18/05/2020, 20:33
Ποσό είναι το κόστος για ένα μικρό group 4 - 5 ατόμων;
Χρειάζεται δερμάτινα;
Που γίνεται;

ΥΓ: Για του Χούντρα ρωτάω.

jarv
18/05/2020, 20:56
Χρειάζεται δερμάτινα;
Που γίνεται;

Καλησπέρα, το κόστος είναι 160 ευρώ για μία συμμετοχή, 140 ευρώ έκαστος για δύο συμμετοχές στην ίδια ημερομηνία (ανεξαρτήτου επιπέδου) 120 ευρώ για μέλη του moto.gr εγγεγραμμένα τουλάχιστον 1 χρόνο και 120 ευρώ για κατόχους Ducati. Δερμάτινα ή Cordura, οι εγκαταστάσεις του σχολείου είναι 32ο χλμ Αθηνών Λαμίας.
Ιωάννα Αρβανιτάκη

karellen
18/05/2020, 20:58
Χρειάζεται δερμάτινα;
Που γίνεται;

Όχι και με κορντούρα μπορείς.
Στην καρτόπιστα στις Αφίδνες.

karellen
18/05/2020, 21:00
Καλησπέρα, το κόστος είναι 160 ευρώ για μία συμμετοχή, 140 ευρώ έκαστος για δύο συμμετοχές στην ίδια ημερομηνία (ανεξαρτήτου επιπέδου) 120 ευρώ για μέλη του moto.gr εγγεγραμμένα τουλάχιστον 1 χρόνο και 120 ευρώ για κατόχους Ducati.
Ιωάννα Αρβανιτάκη

:beer:

zannisvel
18/05/2020, 21:12
Ευχαριστώ!!

harris_x
18/05/2020, 22:47
Όχι και με κορντούρα μπορείς.
Στην καρτόπιστα στις Αφίδνες.

Οχι δεν ειναι εκει.

Panos76
18/05/2020, 23:58
Εγώ φέτος, ένα χρόνο μετά, λέω να κάνω το 2. Μάλλον κατά τον Ιούλιο. Αν ψήνεται ο νηματοθέτης ή άλλος ενδιαφερόμενος για την ίδια περίοδο θα ήταν ωραία να σκαγαμε παρέα. :D

Το κλίμα έτσι και αλλιώς είναι πολύ ευχάριστο.

o teos
19/05/2020, 00:02
Με θερμοκρασίες Ιουλίου ο νηματοθετης δεν ψήνεται με τίποτα...εξαλλου έχει σκοπό να το κάνει πιο σύντομα...:D

karellen
19/05/2020, 08:55
Οχι δεν ειναι εκει.

Α ναι υπάρχει κι άλλη.
Περνάγαμε τα διόδια και λίγο πιο πάνω.

Panos76
19/05/2020, 09:45
Α ναι υπάρχει κι άλλη.

Εσείς μάλλον ψάχνατε τις ταβέρνες των Κιούρκων :D

harris_x
19/05/2020, 09:53
Α ναι υπάρχει κι άλλη.
Ας μη μπερδεύουμε τον κόσμο, το πού βρήσκεται αναφέρεται ξεκάθαρα στο μήνυμα της Ιωάννας:

[...] οι εγκαταστάσεις του σχολείου είναι 32ο χλμ Αθηνών Λαμίας.
Ιωάννα Αρβανιτάκη

και μια εύκολη διαδρομή (χωρίς διόδια) για να πάει κάποιος είναι η παρακάτω:
https://goo.gl/maps/jKhKNZ1HBLky9do77

Bowleno
19/05/2020, 18:51
Εσείς μάλλον ψάχνατε τις ταβέρνες των Κιούρκων :D

Δεν κακό:D

GeorgeHellas
27/05/2020, 12:56
Απο εξοπλισμό υποθέτω θέλςι να έχεις τα πάντα. (μπουφαν/παντελονι/μποτακια/γαντια)

o teos
27/05/2020, 12:57
Σου δίνουν εκεί ότι δεν έχεις αλλά καλό είναι να έχεις τα δικά σου..μπορείς με ένα απλό τζιν αλλά θα βάλεις επιγονατιδες

harris_x
27/05/2020, 12:58
Απο εξοπλισμό υποθέτω θέλςι να έχεις τα πάντα. (μπουφαν/παντελονι/μποτακια/γαντια)

αν όχι παντελόνι, να έχεις επιγονατίδες.

Βέβαια, ό,τι σου λείπει μπορείς να το πάρεις απο εκεί χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μίλα με την Ιωάννα για περισσότερες πληροφορίες.

harris_x
27/05/2020, 13:01
να πεις ότι είσαι απο το moto.gr γιατι τα μέλη έχουμε ειδική τιμή.

ratamahatta
14/08/2020, 07:55
Εάν δεν φάω χωσιμο στην δουλειά 6/9 θα πάω για το level 2, θα είναι κανείς;
Επίσης η έκπτωση για τα μέλη ισχύει σε περίπτωση πολλών συμμετοχών η και μεμονωμένα;;

andstag
14/08/2020, 09:23
Επίσης η έκπτωση για τα μέλη ισχύει σε περίπτωση πολλών συμμετοχών η και μεμονωμένα;;
Και μεμονωμένα μια χαρά ισχύει.
Αν τα καταφέρω θα πάω κι εγώ για το level 2

ratamahatta
31/08/2020, 11:46
Έκλεισα θέση για τις 6/9 για το RS 2 οπότε εκτος απροόπτου θα είμαι εκεί,πήρα και την έκπτωση του φόρουμ.. κομπλέ.
Θα μεταφέρω εντυπώσεις μετά την ολοκλήρωση.

ratamahatta
06/09/2020, 19:28
Λοιπόν επέστρεψα με ένα κεφάλι γεμάτο με νέες πληροφορίες που πρέπει να αφομοιωσω,στην ουσία το level 2 αφορά τα μάτια και την αναγνώριση apex,σημείων , σημάδια,εμπόδια , κλίσεις κλπ.

Ωραία η οργάνωση, ειδικά στο lvl 2 ήμασταν 5 άτομα.. πριβέ.

Μικρή η πίστα αλλά αρκετή για να κάνεις τις ασκήσεις σωστά.

Ο εκπαιδευτής μου ..ήταν αποκλειστικά για εμένα (καθώς στα 5 άτομα αντιστοιχούσαν 3εκπαιδευτες).. ήταν επίμονος αλλά και υπομονετικός και με βοήθησε να βελτωθω.

Τώρα θα πρέπει να τα δουλέψω στον δρόμο ώστε να μπορέσω να τα αφομοιωσω πλήρως.

Γενικά απόλυτα ικανοποιημένος.

SeniorCanardo
07/09/2020, 17:04
Λοιπόν με ψήσατε, το κλείνω, να πάω να ξεστραβωθώ (Level 1 λέμε)...:bawl:

Από ότι κατάλαβα παίζει διαφορετική τιμή ανά τόπο και η έκπτωση στα μέλη του φόρουμ παίζει μόνο για Αθήνα, σωστά;;;

harris_x
07/09/2020, 17:55
Λοιπόν με ψήσατε, το κλείνω, να πάω να ξεστραβωθώ (Level 1 λέμε)...:bawl:

Από ότι κατάλαβα παίζει διαφορετική τιμή ανά τόπο και η έκπτωση στα μέλη του φόρουμ παίζει μόνο για Αθήνα, σωστά;;;

Μίλα με την Ιωάννα Αρβανιτακη και θα σου λύσει όλες τις απορίες ;)

SeniorCanardo
08/09/2020, 10:52
Η επικοινωνία με την Ιωάννα επιβεβαίωσε ότι έγραψα πιο πριν!

Το έκλεισα, θα επανέλθω με εντυπώσεις. :wave2:

ratamahatta
08/09/2020, 16:11
Ίσως τα μόνα λεφτά που δεν θα λυπηθείς ποτέ ότι τα έδωσες.

L.omerta
08/09/2020, 16:43
Προέκυψε έκτακτο ταξιδάκι της συμβίας, οπότε το έκλεισα κι εγώ απευθείας, το είχα καιρό τώρα στο μυαλό μου. :)

GeorgeHellas
08/09/2020, 17:10
Και εγώ έκανα την Κυριακή το πρώτο επίπεδο. Αρκετά ικανοποιημένος, τωρα θέλει λίγη προσπάθεια για να συνηθίσω κάποια νέα δεδομένα στην καθημερινή οδήγηση! Όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα και όλοι τους πολύ φιλικοί, σε ότι και αν ζητούσες :)

doctoras
08/09/2020, 17:24
Η επικοινωνία με την Ιωάννα επιβεβαίωσε ότι έγραψα πιο πριν!

Το έκλεισα, θα επανέλθω με εντυπώσεις. :wave2:

senior λεω να έρθω να πάμε παρέα, για Κυριακή είμαι, εσύ?

SeniorCanardo
09/09/2020, 10:36
senior λεω να έρθω να πάμε παρέα, για Κυριακή είμαι, εσύ?

Ναι Κυριακή είμαι, παρέα θα πάμε.:)
Τα υπόλοιπα σε pm.

ptc
09/09/2020, 10:51
Αν δε δούλευα ΣΚ θα ερχόμουν κι εγώ για το 2. :(

Καλά να περάσετε!

Sachry
12/09/2020, 17:54
Από αυτούς που έχουν κάνει το rs1 θυμάται κάποιος τι ώρα πρέπει να πας , πότε ξεκινάει το μάθημα, τι ώρα φεύγεις, τι παίζει με τα διαλείμματα, αν πρέπει να. Έχεις μαζί σου σνακ και νερό ή σου δίνουν εκεί και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία

ratamahatta
12/09/2020, 18:21
Από αυτούς που έχουν κάνει το rs1 θυμάται κάποιος τι ώρα πρέπει να πας , πότε ξεκινάει το μάθημα, τι ώρα φεύγεις, τι παίζει με τα διαλείμματα, αν πρέπει να. Έχεις μαζί σου σνακ και νερό ή σου δίνουν εκεί και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία
8πμ κλείνουν οι εγγραφές οπότε πρέπει να είσαι εκεί, τελειώνει περίπου στης 5μμ.
Ανάλογα τα γκρουπ υπάρχουν μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα για να πιείς κάτι.
Παρέχονται νερα-αναψυκτικα-καφες, μπανάνες όπως και ένα γεύμα.
Αυτά..

Sachry
12/09/2020, 20:52
8πμ κλείνουν οι εγγραφές οπότε πρέπει να είσαι εκεί, τελειώνει περίπου στης 5μμ.
Ανάλογα τα γκρουπ υπάρχουν μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα για να πιείς κάτι.
Παρέχονται νερα-αναψυκτικα-καφες, μπανάνες όπως και ένα γεύμα.
Αυτά..

Δεν γίνεται να κάνω εγγραφή άλλη μέρα; Πρέπει να πάω από εκεί ;;;;; Αν έχουν συμπληρωθεί τα άτομα δεν θα πάει τζάμπα ο κόπος;;; Χρειάζεται να έχω μαζί μου κάτι; Όπως τετράδιο στυλό κτλ ;;

harris_x
12/09/2020, 20:56
Δεν γίνεται να κάνω εγγραφή άλλη μέρα; Πρέπει να πάω από εκεί ;;;;; Αν έχουν συμπληρωθεί τα άτομα δεν θα πάει τζάμπα ο κόπος;;; Χρειάζεται να έχω μαζί μου κάτι; Όπως τετράδιο στυλό κτλ ;;

Θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την Ιωάννα Αρβανιτακη και να κλεισεις θέση.
Η Ιωάννα θα σου πει ποτέ έχει θέση και σχετικά με το πρόγραμμα της ημέρας.

Προφανώς και δεν θα πας εκεί χωρίς πρώτα να έχεις μιλήσει.

L.omerta
14/09/2020, 12:13
Πάρα πολύ χρήσιμο σεμινάριο!!!! Η οργάνωση πολύ καλή χωρίς να χάνεις χρόνο άσκοπα και ο Θανάσσης Χούντρας πολύ απλός και μεταδοτικός!! Μας έκανε την χάρη και ο καιρός και είχε ένα αεράκι και λίγα συνεφάκια που και που. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν το είχα κάνει νωρίτερα.

parkaris
14/09/2020, 18:06
Σε ποιο γκρουπ είσουν; Ήμουν και εγώ την Κυριακή και συμφωνώ σε ότι είπες 100%

L.omerta
14/09/2020, 18:35
Στο κίτρινο ήμουν φίλε. Με ένα γκρι τουόνο. :wave2:

parkaris
14/09/2020, 19:05
Μαζί ημασταν:beer:

stamatisx
15/09/2020, 16:12
Παρέα ήμασταν όλοι, κίτρινο γκρουπ και γω, με το άσπρο το Triumph.
Έμεινα εξαιρετικά ευχαριστημένος και έκλεισα μάλιστα την ίδια μέρα και για το δεύτερο level για αυτήν την Κυριακή.
Πολύ καλό το θεωρητικό κομμάτι, οι ασκήσεις στην πίστα και αυτές πολύ καλές με τον εκπαιδευτή να είναι κοντά και να σου δείχνει όποτε χρειάζεται.
Σε σχέση με το CSS που έχω κάνει τα δυο πρώτα μέχρι στιγμής βρήκα την ύλη πιο καλά δομημένη και με καλύτερη επεξήγηση (αν και περιμένω να κάνω και τουλάχιστον το δεύτερο για να έχω πλήρη εικόνα).
Πολύ καλό value for money και σίγουρα η καλύτερη επένδυση για κάποιον που θέλει να οδηγάει μοτοσυκλέτα στο δρόμο.

L.omerta
15/09/2020, 22:33
Ωπ! ο φασαρίας! Απίστευτος ο ήχος του daytona. Τρομοκρατία! Καλά να περάσεις την Κυριακή. Πες μας τις εντυπώσεις σου από το level 2 όταν ολοκληρώσεις.:wave2:

Panos76
16/09/2020, 12:27
Πες μας τις εντυπώσεις σου από το level 2 όταν ολοκληρώσεις.:wave2:

Προσωπικά, πέρυσι που τους έβλεπα, ήταν ένα τσούρμο τρελαμένοι που έκαναν γύρω - γύρω την πίστα επί 7-8 ώρες σαν αφιονισμένοι :lol:

Sachry
19/09/2020, 01:19
Και εγώ ήμουν την Κυριακή εκεί τελικά. Μπλε γκρουπ . Πολύ καλές οι εντυπώσεις. Το δεύτερο επίπεδο τι έχει ;;; Ποιο είναι το κόστος του ;;;

ratamahatta
19/09/2020, 10:25
Έπρεπε να συνεννοηθείτε ώστε να βρεθείτε εκεί.
Το 2ο έχει το ίδιο κόστος και ασχολείται με τα μάτια και την αναγνώριση δρόμου, διαδρομής εμποδίων κλπ.
Θέλει πολύ "δουλειά" μετά,σε βόλτες,ώστε να μπορέσεις να τα αφομοιώσεις σωστά.

ptc
19/09/2020, 10:31
Έπρεπε να συνεννοηθείτε ώστε να βρεθείτε εκεί.
Το 2ο έχει το ίδιο κόστος και ασχολείται με τα μάτια και την αναγνώριση δρόμου, διαδρομής εμποδίων κλπ.
Θέλει πολύ "δουλειά" μετά,σε βόλτες,ώστε να μπορέσεις να τα αφομοιώσεις σωστά.

Θα ηταν too much αν σου ζητουσα να γραψεις συγκεκριμενα τις ασκησεις που γινονται στο 2;
Μιας και τα εχεις φρεσκα.

ratamahatta
19/09/2020, 15:35
Τα γράφει και εδώ αναλυτικά.http://www.motorcycleridingacademy.com/course/riding-schol-1-2-3/1
Ακριβώς αυτά,η θεωρία δεν είναι πάνω από 10'...η αυτή την εντύπωση είχα άλλα όπως είπα θέλει χλμ ώστε να μπορέσεις να τα βάλεις στην οδήγηση σου.

Sachry
26/09/2020, 01:51
Τα γράφει και εδώ αναλυτικά.http://www.motorcycleridingacademy.com/course/riding-schol-1-2-3/1
Ακριβώς αυτά,η θεωρία δεν είναι πάνω από 10'...η αυτή την εντύπωση είχα άλλα όπως είπα θέλει χλμ ώστε να μπορέσεις να τα βάλεις στην οδήγηση σου.

Και το r.s. 1 θέλει εφαρμογή στον δρόμο. Όπως και κάθε τι που μαθαίνεις πρεπει να το εφαρμόσεις. Όμως θεωρώ ότι το r.s. 1 είναι αρκετά βασικό. Δηλαδή ότι υπάρχει για να πας στο επόμενο , το r.s.2. θεωρώ πως το πρώτο το βάζει ο καθένας. Με το δεύτερο τι συμβαίνει;;; Χρειάζεται εμπειρία;;; Να οδηγείς χρόνια στον δρόμο ;;;

ratamahatta
26/09/2020, 07:17
Και το r.s. 1 θέλει εφαρμογή στον δρόμο. Όπως και κάθε τι που μαθαίνεις πρεπει να το εφαρμόσεις. Όμως θεωρώ ότι το r.s. 1 είναι αρκετά βασικό. Δηλαδή ότι υπάρχει για να πας στο επόμενο , το r.s.2. θεωρώ πως το πρώτο το βάζει ο καθένας. Με το δεύτερο τι συμβαίνει;;; Χρειάζεται εμπειρία;;; Να οδηγείς χρόνια στον δρόμο ;;;

Όσο λιγότερα χρόνια οδηγάς και όσοι λιγότερη εμπειρία έχεις είναι καλύτερα , είναι αυτό που λέει στην εισαγωγή του riding αν θυμάσαι ο χουντρας, καθώς είναι πιο εύκολο να τα αφομοιώσεις.
Προσωπικά προσπαθώ να κινούμαι σε διαδρομές που δεν γνωρίζω καλά ώστε να κάνω αναγνώριση του δρόμου-στροφης-κλισης.

L.omerta
26/09/2020, 08:46
Καλημέρα, έχει λάβει κάποιο από τα παιδιά που παρακολουθήσαμε το rs στις 13/09 τις φωτογραφίες?:ninja::ninja:

SeniorCanardo
28/09/2020, 15:12
Χθες (18/09/2020) ολοκλήρωσα το Riding Scholl Level 1, που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη. (Πίστα καρτ Λαγκαδά).

Κατά την άποψη μου αξίζει να το παρακολουθήσει κάποιος ακόμα και αν ξέρει αρκετά από αυτά που θα ακούσει. (Ή έστω νομίζει ότι ξέρει).

Επίσης πολύ χρήσιμη η εμπειρία της πίστας. (Έστω και της καρτόπιστας).

Το μάθημα περιελάμβανε 5 θεωρητικά κομμάτια με τις αντίστοιχες ασκήσεις τους. (back to back).

Η θεωρία πολύ καλή, ξεκαθάριζε και έβαζε σε μια σειρά σκόρπιες και ενίοτε αντιφατικές γνώσεις, απομυθοποιούσε κοινές πεποιθήσεις ανάμεσα στους μοτοσυκλετιστές(bro-science) και έδινε τροφή για περαιτέρω σκέψη).

Στο πρακτικό κομμάτι 4 "δάσκαλοι" ανά 12-13 άτομα επιτηρούσαν, διόρθωναν, καθοδηγούσαν και κάναν παρατηρήσεις αναλόγως.
Όπως ήταν φυσικό μεγαλύτερη, έμφαση δίνονταν στους λιγότερο προχωρημένους, αλλά κανείς, θέλω να πιστεύω, δεν έμεινε παραπονεμένος.

Η πίστα ήταν καλή για το σκοπό του μαθήματος, με σχετικά καλή άσφαλτο, ίσως λίγο μικρή για τον αριθμό τον μηχανών που υπήρχαν εντός αυτής.
Ενίοτε, δημιουργούνταν "μπουκώματα" (bottlenecks) λόγω διαφορετικής δυναμικότητας των αναβατών.
Οι δεξιές στροφές ήταν σαφώς περισσότερες σε σχέση με τις αριστερές και υπήρχε ουσιαστικά μια μεγάλη ευθεία. (Η δεύτερη ήταν μικρότερη και κατάληγε σε φουρκέτα).

Υπήρχε αρκετός κόσμος γιατί αναγκαστικά, λόγω έντονης βροχόπτωσης την προηγούμενη μέρα, μεταφέρθηκε και το Level 2 της προηγούμενης που είχε αναβληθεί.
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε επαρκώς.

Εγκαταστάσεις, σνακ, καφέδες σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Συνολικά η διοργάνωση πολύ καλή.

Προγραμματίζω από τώρα να κάνω και το Level 2.

andstag
28/09/2020, 15:18
Οι φωτογραφίες κάνουν περίπου 20-25 μέρες να έρθουν. Μην τρελαίνεσαι θα παραλάβεις!

Sachry
14/11/2020, 16:09
Στο rs1 μάθαμε μέσα σε άλλα ότι σφίγγουμε τα πόδια ώστε να κρατάμε από εκεί την μηχανή και όχι από το τιμόνι. Στα σκούτερ χάνεται η τεχνική αυτή. Τότε τα σκούτερ είναι λιγότερο ασφαλές γιατί απλά στηρίζεις τα πόδια σου στην βάση του ;;;;

Επίσης μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει rs με το σκούτερ του ή πρέπει να έχει ταχύτητες;

andstag
14/11/2020, 16:25
Μπορείς να παρακολουθήσεις το σχολείο με οτιδήποτε έχει 2 (3) ρόδες

ratamahatta
03/02/2021, 09:40
Την Κυριακή,αν όλα πάνε καλά,θα πάω για το level 3 και θα μεταφέρω εντυπώσεις.
Θα βρίσκετε κανένας άλλος από το moto;

ratamahatta
08/02/2021, 13:53
Τελικά ολοκλήρωσα το riding school,level3, χθές.

Η συμμετοχή στο level 3 ήταν 3 ατομα στα οποία αντιστοιχούσαν 2 εκπαιδευτές στην πίστα...γαμω.

Σαν υλικό μου φάνηκε πιο επιδραστικο σε σχέση με το 2, καθώς ήταν αποκλειστικά σχετικό με την οδήγηση,το οποίο βέβαια συμπληρώνει τα προηγούμενα.

Τα πήγα αρκετά καλά σύμφωνα με τον εκπαιδευτή μου αλλά και τους... υπόλοιπους.

Θέλω λίγο προπονηση στο να αρχίσω να βγάζω λίγο γόνατο μόνο.

Επίσης βρίσκονταν στο χώρο από την εκπομπή της ΕΡΤ 3 automoto για αφιέρωμα, πρέπει να μου έχει τραβήξει καλά πλάνα, είχαμε κουβεντουλα με τον παρουσιαστή, ωραίος τύπος,off camera.

o_gavros
08/02/2021, 15:58
άλλοι μαθαίνουν να ξύνουν γόνατα και αλλοι παίρνουν τη μπαταρία (λόγω ακινησίας) στη μασχάλη...
άτιμη κενωνία...

ratamahatta
08/02/2021, 16:04
άλλοι μαθαίνουν να ξύνουν γόνατα και αλλοι παίρνουν τη μπαταρία (λόγω ακινησίας) στη μασχάλη...
άτιμη κενωνία...

:lol: καλά μην φανταστείς,και εγώ δεν την κουνάω λόγω της κατάστασης παρά μόνο για αυτό... άντε να πάω και για μια εξάσκηση μέσα στον μήνα.

PapaDDoS
08/02/2021, 16:33
Καλησπέρα, ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες.
Έχω σκοπό να τα κάνω και εγώ σίγουρα.
Λογικά θα τα προγραμματίσω για το Μάρτιο - Μάιο.
Δεν είχα ιδέα ωστόσο ότι γίνονται και τώρα εν μέσω Covid. Θες να μας περιγράψεις λίγο τη κατάσταση;
Ακόμα και η μετακίνηση προς τα εκεί με το SMS 2 φαντάζομαι, είναι τύχη σε ποιον αστυνομικό θα πέσεις;
Τα μέτρα στο χώρο πώς ήταν; Υπάρχει περιορισμός ατόμων;
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί όπως το κόβω και όταν πάω εγώ, η κατάσταση έτσι θα είναι.

Τέλος, όσον αφορά το Level 3, το θεωρείτε απαραίτητο ή είναι ένα Plus για αυτούς που θέλουν να κάνουν
μία πιο "επιθετική" και γρήγορη οδήγηση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάντα όρθιοι ομάδα !

ratamahatta
08/02/2021, 19:09
Καλησπέρα, ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες.
Έχω σκοπό να τα κάνω και εγώ σίγουρα.
Λογικά θα τα προγραμματίσω για το Μάρτιο - Μάιο.
Δεν είχα ιδέα ωστόσο ότι γίνονται και τώρα εν μέσω Covid. Θες να μας περιγράψεις λίγο τη κατάσταση;
Ακόμα και η μετακίνηση προς τα εκεί με το SMS 2 φαντάζομαι, είναι τύχη σε ποιον αστυνομικό θα πέσεις;
Τα μέτρα στο χώρο πώς ήταν; Υπάρχει περιορισμός ατόμων;
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί όπως το κόβω και όταν πάω εγώ, η κατάσταση έτσι θα είναι.

Τέλος, όσον αφορά το Level 3, το θεωρείτε απαραίτητο ή είναι ένα Plus για αυτούς που θέλουν να κάνουν
μία πιο "επιθετική" και γρήγορη οδήγηση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάντα όρθιοι ομάδα !

Στέλνεις το μήνυμα 6,άσκηση, επιτρέπεται ο ατομικός μηχανοκίνητος αθλητισμός,σου στέλνουν με μέιλ χαρτιά ώστε να μην έχεις πρόβλημα.
Τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα-αποστασεις-μασκες,δεν υπάρχει κανένα θέμα όλοι τούς είναι προσεκτικοί,όπως πρέπει.

Νομίζω ότι με το 3ο επίπεδο ολοκληρώνεται το παζλ,δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά προσθέτει πολλά στην οδηγική ευχαρίστηση και ασφάλεια όμως.

PapaDDoS
08/02/2021, 19:15
Στέλνεις το μήνυμα 6,άσκηση, επιτρέπεται ο ατομικός μηχανοκίνητος αθλητισμός,σου στέλνουν με μέιλ χαρτιά ώστε να μην έχεις πρόβλημα.
Τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα-αποστασεις-μασκες,δεν υπάρχει κανένα θέμα όλοι τούς είναι προσεκτικοί,όπως πρέπει.

Νομίζω ότι με το 3ο επίπεδο ολοκληρώνεται το παζλ,δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά προσθέτει πολλά στην οδηγική ευχαρίστηση και ασφάλεια όμως.

Σε ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα όταν ολοκληρώσω τα πρώτα 2 επίπεδα θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Ίσως τώρα εν μέσω covid είναι καλύτερα λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων ανά ημερίδα.
Αυτό που αναφέρεις για το SMS 6 και τον ατομικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, ισχύει και γενικά εντός νομού; Δηλαδή να ξεκινήσω να πηγαίνω πιο μακρινές βόλτες; :P
Ή όλοι αυτοί που βλέπω τα ΣΚ στη Πεντέλη πάνε στη ζούλα :P
Θα κάνω και ένα search στο Google ωστόσο !

ratamahatta
09/02/2021, 12:13
Σε ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα όταν ολοκληρώσω τα πρώτα 2 επίπεδα θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Ίσως τώρα εν μέσω covid είναι καλύτερα λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων ανά ημερίδα.
Αυτό που αναφέρεις για το SMS 6 και τον ατομικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, ισχύει και γενικά εντός νομού; Δηλαδή να ξεκινήσω να πηγαίνω πιο μακρινές βόλτες; :P
Ή όλοι αυτοί που βλέπω τα ΣΚ στη Πεντέλη πάνε στη ζούλα :P
Θα κάνω και ένα search στο Google ωστόσο !

Τι να σου πω;
Και εγώ το φοβάμαι λίγο και δεν κυκλοφορώ τόσο καιρό καλού κακού αλλά δεν την παλεύω άλλο..

PapaDDoS
09/02/2021, 14:42
Τι να σου πω;
Και εγώ το φοβάμαι λίγο και δεν κυκλοφορώ τόσο καιρό καλού κακού αλλά δεν την παλεύω άλλο..

Θεωρώ ότι απαγορεύεται εκτος αν πας πίστα ή Enduro φάση.
Δεν ξέρω.
Απλά στηριζόμαστε ότι μηχανή με αναβάτη με full gear δεν τον σταματανε εύκολα, ειδικά εργάσιμες ώρες.

Sachry
22/02/2021, 11:39
έχω κάνει το rs1. Το 2 σου δίνει τόσα πολλά πράγματα ώστε να αξίζει; Το 1 άξιζε παρά πολύ πάντως.... Ποιο είναι το κόστος του ;

harris_x
23/02/2021, 16:45
έχω κάνει το rs1. Το 2 σου δίνει τόσα πολλά πράγματα ώστε να αξίζει; Το 1 άξιζε παρά πολύ πάντως.... Ποιο είναι το κόστος του ;
Το 2 σου μαθαίνει το σημαντικότερο στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας, πού να κοιτάς και πώς να αντιμετωπίζεις τις ιδιομορφίες του δρόμου, ανάποδες κλίσεις κλπ...

Το κόστος είναι το ίδιο σε όλα τα επίπεδα.

Αντιγράφω απο το website του RS (https://www.motorcycleridingacademy.com/course/riding-schol-1-2-3/1):

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ RIDING SCHOOL 2

1. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ RIDING 1
Σκοπός της άσκησης είναι να επαναλάβουμε τα δεδομένα του Riding 1, ώστε να υπάρχει η βεβαιότητα ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι πάντα σταθερή κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο οδηγός της θα ακολουθεί τη σωστή σειρά ενεργειών για τη στροφή.

2. ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ
Ποια είναι η ενέργεια με την οποία μπορούμε νε μειώσουμε την κλίση της μοτοσυκλέτας μέσα στη στροφή ώστε να μειώσουμε ταχύτητα αν χρειαστεί ή να αντιμετωπίσουμε ένα εμπόδιο, ανωμαλία τους δρόμου ή ολισθηρό οδόστρωμα.

3. APEX (ΑΠΕΞ)
Ο ορισμός και η σημασία του Apex για κάθε στροφή. Εντοπισμός του σε άγνωστη διαδρομή .

4. ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ
Αναγνώριση του σημείου όπου ξεκινά η στροφή, επιλογή θέσης στο δρόμο κατά τη διάρκεια της στροφής, αναγνώριση της θέσης του Apex σε άγνωστη διαδρομή, παραμονή στη λωρίδα μας με βεβαιότητα.

5. ΚΛΙΣΕΙΣ / ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
Πως διαφοροποιείται η οδήγηση ανάλογα με τις κλίσεις και τις ρήσεις του δρόμου, ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να αποσβεστούν οι κίνδυνοι που υποκρύπτονται.

6. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΜΠΟΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ
Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει με ασφάλεια η αποφυγή εμποδίου μέσα στη στροφή. Ταυτόχρονα διευρύνονται τα όρια χρήσης φρένων, ακόμη και μέσα στη στροφή.

Sachry
20/05/2021, 23:50
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η έκπτωση στην riding school για τα μέλη του φόρουμ; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες.

andstag
21/05/2021, 02:58
Πρέπει να είσαι μέλος πάνω από ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά

Sachry
21/05/2021, 11:47
Πρέπει να είσαι μέλος πάνω από ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά

Η έκπτωση πόσο είναι ; Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 1,5 μήνα ..πφ

PapaDDoS
21/05/2021, 18:10
Η έκπτωση πόσο είναι ; Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 1,5 μήνα ..πφ

Καλησπέρα, πρόσφατα μίλησα γιατί θέλω να πάω και εγώ.
160 ευρώ είναι η τιμή.
140 ευρώ αν πάτε 2 άτομα την ίδια ημέρα
120 ευρώ αν είσαι μέλος στο moto.gr ένα χρόνο και πάνω.

Sachry
21/05/2021, 23:17
Για κάνα 2 μήνες χάνω 40 ευρώ δηλαδή;;; Πφ κρίμα . Θα πάρω την έκπτωση στο rs3 τότε.

Είναι καλύτερα να κάνεις με δικό σου μηχανάκι ή με της σχολής . Στο πρώτο ήταν σίγουρα καλύτερα με της σχολής γιατί μέχρι και το πώς πρέπει να κάτσεις ή να στρίψεις δεν ξέρω αν μπορούσε να εφαρμοστεί σε Scooter.....Εγώ έχω Scooter.

harris_x
23/05/2021, 09:13
Για κάνα 2 μήνες χάνω 40 ευρώ δηλαδή;;; Πφ κρίμα . Θα πάρω την έκπτωση στο rs3 τότε.

Είναι καλύτερα να κάνεις με δικό σου μηχανάκι ή με της σχολής . Στο πρώτο ήταν σίγουρα καλύτερα με της σχολής γιατί μέχρι και το πώς πρέπει να κάτσεις ή να στρίψεις δεν ξέρω αν μπορούσε να εφαρμοστεί σε Scooter.....Εγώ έχω Scooter.

Καλύτερα θα ήταν τα ερωτήματά σου να τα απευθύνεις απευθείας στην Ιωάννα Αρβανιτακη.

Sachry
23/05/2021, 13:26
Καλύτερα θα ήταν τα ερωτήματά σου να τα απευθύνεις απευθείας στην Ιωάννα Αρβανιτακη.

Σε ευχαριστώ

jarv
24/05/2021, 12:09
Καλησπέρα, πρόσφατα μίλησα γιατί θέλω να πάω και εγώ.
160 ευρώ είναι η τιμή.
140 ευρώ αν πάτε 2 άτομα την ίδια ημέρα
120 ευρώ αν είσαι μέλος στο moto.gr ένα χρόνο και πάνω.

Σωστά

jarv
24/05/2021, 12:19
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρακολουθούν το σχολείο με τη δική τους μοτοσυκλέτα. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε, όπως έλεγε και η γνωστή (δεν θυμάμαι ποια) διαφήμιση. Επίσης επαναλαμβάνω πως έχετε έκπτωση στα μαθήματα, από 160 ευρώ πληρώνετε 120 αρκεί να είσαστε minimum 1 χρόνο μέλος στο moto.gr, άρα μου λέτε nick name και το ελέγχω.
Ας πούμε μερικά σημαντικά θέματα που αφορούν την προστασία όλων από τον Covid. Η θεωρία γίνεται σε εξωτερικό χώρο, οι καρέκλες είναι αριθμημένες, ο κάθε μαθητής χρησιμοποιεί αποκλειστικά την δική του καρέκλα όλη μέρα. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκα όση ώρα δεν είστε στη μοτοσυκλέτα.
Προσέχουμε να τηρούνται οι αποστάσεις.
Ευχαριστώ, Ιωάννα Αρβανιτάκη

Sachry
28/05/2021, 15:41
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρακολουθούν το σχολείο με τη δική τους μοτοσυκλέτα. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε, όπως έλεγε και η γνωστή (δεν θυμάμαι ποια) διαφήμιση. Επίσης επαναλαμβάνω πως έχετε έκπτωση στα μαθήματα, από 160 ευρώ πληρώνετε 120 αρκεί να είσαστε minimum 1 χρόνο μέλος στο moto.gr, άρα μου λέτε nick name και το ελέγχω.
Ας πούμε μερικά σημαντικά θέματα που αφορούν την προστασία όλων από τον Covid. Η θεωρία γίνεται σε εξωτερικό χώρο, οι καρέκλες είναι αριθμημένες, ο κάθε μαθητής χρησιμοποιεί αποκλειστικά την δική του καρέκλα όλη μέρα. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκα όση ώρα δεν είστε στη μοτοσυκλέτα.
Προσέχουμε να τηρούνται οι αποστάσεις.
Ευχαριστώ, Ιωάννα Αρβανιτάκη

Τι ώρα ξεκινούν τα μαθήματα και τι ώρα τελειώνουν;;;

harris_x
30/05/2021, 18:50
Τι ώρα ξεκινούν τα μαθήματα και τι ώρα τελειώνουν;;;
08:00 πρέπει να είσαι στην πίστα.
Περίπου στις 17:00 θα είσαι έτοιμος να πάρεις το δρόμο της επιστροφής.

xbul
30/05/2021, 19:52
για την Ιωάννα: εγώ που είμαι μέλος στο forum και έχω και ducati, τι τιμή θα έχω;

jarv
31/05/2021, 11:07
για την Ιωάννα: εγώ που είμαι μέλος στο forum και έχω και ducati, τι τιμή θα έχω;

Καλημέρα, 120 ευρώ

drspeed
17/10/2021, 23:41
Με τα από πολύ καιρό που έχω να γράψω ,πρέπει με λίγα λόγια να περιγράψω αυτό που έζησα σήμερα στο level 3,
Για όσους αναρωτιούνται αν το level 3 αξίζει και κατά ποσό χρειάζεται αν έχει κάνει το προηγούμενα 2, μπορώ απλά να πω ότι αν το level 1 σας έκανε να καταλάβετε πως πρέπει να οδηγείται μια μοτοσυκλέτα και το level 2 σας πήγε 3 βήματα παραπέρα ,τότε το level 3 δεν είναι απλά το επόμενο βήμα αλλά το επόμενο χιλιόμετρο και λίγο λέω! Ό,τι έχετε ακούσει ή διαβάσει ή δει σε βίντεο κλπ τι είναι το trail braking και τι προσφέρει απλά διαγράψτε τα όλα, ανοιχτέ το μυαλό σας και αφήστε τον Θανάση να κάνει τα μαγικά του. Το κόλπο είναι απλά να βγάλετε από το μυαλο σας όλες τις χαζομάρες που ακούσατε ως τώρα και απλά πείτε σε όποιον σας ακολουθεί σε βόλτα από εδώ και πέρα απλά να μη κάνει το λάθος να προσπαθήσει να ακολουθήσει τον ρυθμό σας γιατί την σούπα θα την έχει στην τσέπη!!!
Με 2 λόγια σήμερα βγαίνοντας από την πίστα ήταν η πρώτη φορα στην ζωή μου που αυτόματα έκανα πλάνο σε κάθε στροφή που έβλεπα μπροστά μου που θα ξεκινήσω φρένα που θα ξεκινήσω να στρίβω που θα ανοίξω γκάζι ακόμα και αν δεν χρειαζόταν να το κάνω η δεν μπορούσα λόγο κίνησης. Πλέον οι στροφές ακόμα και να μη το θέλεις αναλύονται στο μυαλο σου χωρίς καμία προσπάθεια και χωρίς καμία σκέψη. Σήμερα λοιπόν βγήκα από την πίστα με γδαρμένες μπίλιες στα μαρσπιέ , τερματισμένο πίσω λάστιχο και με ελάχιστο πλαϊνό στο μπροστά χωρίς να φοβηθώ ούτε για μια στιγμή ότι θα πέσω ή ότι θα κάνει κάτι η μηχανή που δεν θέλω η που δεν περιμένω. Από σήμερα λοιπόν στις λίγες περιπτώσεις που με πήγαινε η μηχανή μέσα στην στροφή, τώρα την πάω εγώ και μάλιστα χωρίς να έχει επιλογές από μόνη της να κάνει κάτι απρόβλεπτο.
Οποίος λοιπόν έχει κάνει το level 1 να πάει να κάνει το level 2, οποίος έχει κάνει το level 2 και έχει δει στον δρόμο ότι κάτι του λείπει ,αυτό το κάτι είναι στο 3 και σας ξαναλέω αυτό το κάτι δεν είναι ένα βήμα παραπέρα αλλά ένας νέος κόσμος που θα κάνει κάθε βόλτα διασκέδαση και θα γυρνάτε κάθε μέρα στο σπίτι σας με ένα πλατύ χαμόγελο. Και το βασικότερο είναι ότι θα ΓΥΡΝΑΤΕ σπίτι σας…….
Αυτά τα λίγα από εμένα και προσωπικά μετά το σημερινό θα προσπαθώ να έρχομαι να διορθώνουμε ότι χαλάει με τον καιρό. Η πίστα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανέναν δρόμο από μεριά διασκέδασης και ασφαλείας. Ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα μιας και έχω πολλούς να φέρω να τους ανοίξεις τα μάτια και το μυαλό!
ΥΓ. Τελικά πάλι σεντόνι βγήκε….

Crazy_Horse
18/10/2021, 11:25
Έκανα τα Riding School 1 και 2, καθώς και το 0-20, πέρυσι και άλλαξε η ζωή μου στη μοτοσυκλέτα, δεν βλέπω την ώρα να περιλάβω και τα RS-3, καθώς και τα On-Off και Enduro ...

AristidisZ
18/10/2021, 11:35
Είχα κάνει το 1 και εγώ δε ξέρω πόσο καιρό πριν, άραγε αξίζει ένα ρεπετιτιόν, ή να πάω στο 2 ;

Panos76
18/10/2021, 13:15
Είχα κάνει το 1 και εγώ δε ξέρω πόσο καιρό πριν, άραγε αξίζει ένα ρεπετιτιόν, ή να πάω στο 2 ;

Περίμενε να πάμε μαζί το καλοκαιράκι (μόλις κλέισουν τα σχολεία :p ) για το 2.

Εγώ έκανα το ένα το '19.

Αν θες επανάληψη μπορούμε να είμαστε μέσα στην αίθουσα όταν κάνουν το 1 - απλή παρακολούθηση, το επιτρέπουν. Εγώ αυτό λέω να κάνω.

jarv
19/10/2021, 08:00
Μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερο αν θέλετε για επανάληψη.

jarv
19/10/2021, 08:01
Περίμενε να πάμε μαζί το καλοκαιράκι (μόλις κλέισουν τα σχολεία :p ) για το 2.

Εγώ έκανα το ένα το '19.

Αν θες επανάληψη μπορούμε να είμαστε μέσα στην αίθουσα όταν κάνουν το 1 - απλή παρακολούθηση, το επιτρέπουν. Εγώ αυτό λέω να κάνω.

Δεν μπορείτε να είσαστε στη θεωρία, ειδικά αυτή την εποχή με τον Covid τα άτομα είναι περιορισμένα.

Panos76
19/10/2021, 08:30
Δεν μπορείτε να είσαστε στη θεωρία, ειδικά αυτή την εποχή με τον Covid τα άτομα είναι περιορισμένα.

Ναι αυτό το ξέχασα. Υπό κανονικές συνθήκες πάντως θυμάμαι επιτρεπόταν.

McGyver
23/05/2022, 08:29
Άξιζε η επανάληψη...

435923

435924

435925

McGyver
23/05/2022, 08:30
Και με αποδείξεις ως προς την εξέλιξη της μέρας...

435926

435927

435928

karellen
23/05/2022, 08:37
Ποιο λέβελ έκανες Τομ?

McGyver
23/05/2022, 08:47
Ποιο λέβελ έκανες Τομ?

Level 1...
Πρέπει να δουλέψω κάποια πράγματα πριν κάνω το 2.

Έτσι για την ιστορία, έχω κάνει το 0-300 Riding School το 2006 και τα CSS Levels 1 & 2 το 2009.

karellen
23/05/2022, 08:55
:wave2:

giorgosb
23/05/2022, 09:42
Σάββατο, Riding school 1, πρώτη φορά για μένα. Ότι έχει γραφτεί, για το κατά πόσο αξίζει, ισχύει. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.

McGyver χάρηκα που σε είδα κι ας μην έτυχε να συστηθούμε. :beer:

435929

THRESH
23/05/2022, 09:43
Level 1...
Πρέπει να δουλέψω κάποια πράγματα πριν κάνω το 2.

Έτσι για την ιστορία, έχω κάνει το 0-300 Riding School το 2006 και τα CSS Levels 1 & 2 το 2009.

ωραίος

κάτι για μπότες μου έλεγε ο Χούντρας τις προάλλες, τι περίπου να κοιτάξω ?

Τα μποτάκια μου είναι μοτοσυκλετιστικά αλλά θέλει κάτι να καλύπτει καλάμι ή κάτι τέτοιο

McGyver
23/05/2022, 09:56
McGyver χάρηκα που σε είδα κι ας μην έτυχε να συστηθούμε. :beer:

ωραίος

κάτι για μπότες μου έλεγε ο Χούντρας τις προάλλες, τι περίπου να κοιτάξω ?

Τα μποτάκια μου είναι μοτοσυκλετιστικά αλλά θέλει κάτι να καλύπτει καλάμι ή κάτι τέτοιο

Με μποτάκια μοτοσικλέτας & επιγονατίδες είσαι καλυμμένος.

Μπορείς να συνεννοηθείς και με το σχολείο για να συμπληρώσεις τον εξοπλισμό σου, νοικιάζοντας μπότες & επιγονατίδες.
Μίλα με την Ιωάννα (Αρβανιτάκη) για λεπτομέρειες.

doctoras
23/05/2022, 10:01
tom τι βλέπουμε στον οριζόντιο και κάθετο άξονα?