View Full Version : Χόνδα ,όλο προσόντα.
Μιας και δεν ταίριαζε στο θρεντ με τα ελατήρια του οσφπ ,το βάζω εδώ για να καταλάβετε γιατί η ποτάνα η χόνδα έγινε αυτή που έγινε.
Δυό 750(650) και δύο 1000 70s χόντα και κάβα.
Κάβα
418429
418430
Χόνδα
418431
418432
Παει, εξηγηθηκε κι αυτο....
Η ποτανα η κτμ μου εξηγεις πως εγινε αυτη που εγινε? :bawl:
panavour
23/05/2020, 10:50
Παει, εξηγηθηκε κι αυτο....
Η ποτανα η κτμ μου εξηγεις πως εγινε αυτη που εγινε? :bawl:
TESTOSTERONE LEVEL
KTM OWNER = 1 kg/km
HONDA OWNER =Negligible.
Έχει τα δικά του,έχει brough,έχει Norton,έχει vincent,έχει Ducates και ότι άλλο φαίνεται ( το καλό είναι στο βάθος μόνο του για τους παρατηρητικούς :smokin: )
Μάντεψε τι δεν έχει !! :lol:
418434
o_gavros
23/05/2020, 12:05
ρε δεν είναι δικό μου το θρεντ διπλα, ο άνθρωπος μέτραγε τα κατοστάρικα λες κι είναι στραγάλια και είπα μήπως τονε πονηρέψω.
στο εδω τωρα.
κάποιος κάπου κάποτε έβγαλε κάτι που δε δούλευε δέκα στα δέκα.
ρε συ μπάκλης, κάνα συγκριτικό για τη ροπή των εφήβων βροντόσαυρων έχουμε να σκανάρουμε;
παίζοντας πάντα στην ασφαλή ζώνη, έκανε τη χόντα να βγάλει κι άλλο χαρακτηριστικό πέρα απο το "αξιόπιστα"... μποοοορινγκ το λένε οι γιανκηδες.
418434
Μαντεψε ποιον δεν ενδιαφερει αν παθουν κατι αυτα που εχει :bawl:
Έχει τα δικά του,έχει brough,έχει Norton,έχει vincent,έχει Ducates και ότι άλλο φαίνεται ( το καλό είναι στο βάθος μόνο του για τους παρατηρητικούς :smokin: )
418434
Χόντα.........
418434
Μαντέψτε τώρα και τι έχει (μπόλικο μάλιστα..),ώστε να μη τον νοιάζουν ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν από αυτά που έχει...
Μαντέψτε τώρα και τι έχει (μπόλικο μάλιστα..),ώστε να μη τον νοιάζουν ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν από αυτά που έχει...
Έλα εύκολο ήταν ,λάδι έχει γι αυτά που είτε το χάνουν είτε το καίνε.Το βρήκα το βρήκα ? :bawl:
Γεια σου κ.buckley ,είσαι ωραίος :beer: :bawl:
Αυτό ήθελα να ποστάρω αλλά με πρόλαβες :lol:
418441