PDA

View Full Version : Απο Race σε Street Legal

Swoozm8
26/05/2020, 04:18
Γεια σας παιδιά, ψάχνω για μηχανάκι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που ελπίζω να έχω το δίπλωμα και τα λεφτά . Βρήκα ένα Derbi DRD Malossi 80 αγωνιστικό και αναρωτιόμουν,γινεται να το βάλω το "μαμά" 50ρι πιστόνι, φλας, φώτα και να βγάλω πινακίδα για τον δρόμο? Έχω σκαλώσει με το συγκεκριμένο επειδή είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο ( είναι του 14 ) και σε πολύ καλή τιμή.

Το μηχανάκι : https://www.car.gr/7885207-derbi-drd-80-malossi-factory

Bowleno
26/05/2020, 08:12
Όχι διότι δεν έχει έγκριση τύπου για κυκλοφορία στον δρόμο...
Επίσης, πώς ακριβώς θα του βάλεις φώτα; Το πιθανότερο να μην έχει τα απαραίτητα ηλεκτρικά μπλιμπίκια

kostaskk
26/05/2020, 13:07
Υπάρχουν και drd με εξοπλισμό δρόμου και με άλλες ονομασιες. Αγοράζεις ένα τετειο έτοιμο και τέλος, θα προτιμούσα aprilia,υπάρχει και σε rieju, Αν πάρεις αυτό θα χρειαστείς πολύ χρήμα σε ανταλλακτικά,εργασία,και γραφειοκρατεία αν γίνεται κιόλας να βγάλει άδεια,πινακίδα,

typhoon
26/05/2020, 14:57
Απο street legal σε race γίνεται.
Το ανάποδο όχι.

Αφενός αφού δεν ταξινομήθηκε ποτέ στο Υπουργείο, δεν μπορεί μετέπειτα, ακόμη και όλο τον εξοπλισμό να του βάλεις.
Αφετέρου ότι βγαίνει race απο το εργοστάσιο δεν έχει υποδοχές αναμονές για κανένα έξτρα. Δεν μπορεί να μπεί ούτε καν φανάρι σ αυτά, δεν βγάζει ρεύμα απο πουθενά το μοτέρ, πέρα απο την ανάφλεξη κι αυτό οριακά για να καλύπτει τις ανάγκες της(race χαρακτηρας είπαμε)

Parking
26/05/2020, 15:08
Πάρτο και γίνε καμικάζι όπως ο θείος μου στα 80ς.
Πάρκαρε πάντα με την μούρη έξω έτοιμος να την κοπανήσει
γιατί δεν είχε χαρτιά τίποτα.
Μπορείς πάντα να ρίξεις και την ατάκα
-Έχω μια 1η που γ.... και δέρνει.
Καλτ καταστάσεις, τα τσακάλια κλπ
Δες καμιά ταινία να πάρεις ιδέες.
:D

Γκαζοφονιάς κι έτσ......
:lol: