View Full Version : Benelli TRK 502 vs BMW F650GS
Το πήρες το 251 σωστά? Άντε καλόστριφτο με ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ χιλιόμετρα....και να θυμάσαι, εσύ βάζεις τα όρια και τον προορισμό, κάποτε με 250 κυβικά γύριζαν όλη την Ελλάδα (ίσως ακόμα να το κάνουν κάποιοι)
Το πήρε και το χαίρεται. :) (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158759)
haga1981
25/06/2020, 07:47
Το πήρες το 251 σωστά? Άντε καλόστριφτο με ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ χιλιόμετρα....και να θυμάσαι, εσύ βάζεις τα όρια και τον προορισμό, κάποτε με 250 κυβικά γύριζαν όλη την Ελλάδα (ίσως ακόμα να το κάνουν κάποιοι)
Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες ευχές και την όλη βοήθεια. Ισχύει αυτό που λες και επιφυλάσσομαι...
Η προσπάθεια να το πάω παντού (εντός λογικών πλαισίων) σίγουρα θα γίνει, τώρα αν το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς το αναμενόμενο λόγω υποχρεώσεων, προβλημάτων, καθημερινότητας, χρόνου και γενικότερα "ζωής" τι να πω...
Υ.Γ. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν τα παλιότερα (και περισσότερων κυβικών) μονοκίλυνδρα είχαν τόσους κραδασμούς και πως την πάλευαν σε πολύωρη οδήγηση οι αναβάτες...
panavour
25/06/2020, 08:42
Ειχαν και πιο πολλους λογω τεχνολογιας και κυβικων (τα μεγαλυτερα) αλλα δεν ειχαμε αλλες επιλογες ,και ειμασταν λογω συνηθειας και πιο σκληραγωγημενοι :lol::lol:
(ψεμματα απλως καναμε την αναγκη μας φιλοτιμο)
Και δεν την παλευαμε,απλως καναμε περισσοτερες στασεις.
Lioulios
26/06/2020, 01:30
Παιδια τωρα ειδα τι γινεται εδω ....
Και επειδη τον ξερω τον f4 300cc της sym , εχω να πω πως το gts του φιλου κανει καλυτερο ταξιδι και πιο ξεκουραστο απο το trk το 250....
Αλλα παρ' όλα αυτα , καλοριζικο .
Ευχομαι να μην το μετανιωσει .
haga1981
26/06/2020, 07:30
Παιδια τωρα ειδα τι γινεται εδω ....
Και επειδη τον ξερω τον f4 300cc της sym , εχω να πω πως το gts του φιλου κανει καλυτερο ταξιδι και πιο ξεκουραστο απο το trk το 250....
Αλλα παρ' όλα αυτα , καλοριζικο .
Ευχομαι να μην το μετανιωσει .
Ευχαριστώ πολύ.
Το Sym είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο καθημερινής μετακίνησης και ο F4 είναι super για αυτό και το κρατάω.
Η μέχρι τώρα όμως συνολική αίσθηση του TRK είναι καλύτερη στον δρόμο αν εξαιρέσεις τους κραδασμούς που εκεί σίγουρα χάνει.
Όπως και να έχει, πρώτη μηχανή είναι, μετά βλέπουμε...:cool:
doctoras
26/06/2020, 07:53
Ευχαριστώ πολύ.
Το Sym είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο καθημερινής μετακίνησης και ο F4 είναι super για αυτό και το κρατάω.
Η μέχρι τώρα όμως συνολική αίσθηση του TRK είναι καλύτερη στον δρόμο αν εξαιρέσεις τους κραδασμούς που εκεί σίγουρα χάνει.
Όπως και να έχει, πρώτη μηχανή είναι, μετά βλέπουμε...:cool:
Αν του δωσεις την ευκαιρια και δε κάνεις σπασμωδική κινηση(πώληση), μια εξοικείωση για 5000χλμ θα σε πείσει αν αυτο το μηχανακι ειναι αυτο που θελεις η θα μπορεσεις να το αλλαξεις με κατι αλλο
Για τους κραδασμούς μαθαινεις τις rpm που ενοχλούν και οδηγείς ειτε πριν ειτε μετα απο αυτο το σημείο rpm
haga1981
26/06/2020, 08:08
Αν του δωσεις την ευκαιρια και δε κάνεις σπασμωδική κινηση(πώληση), μια εξοικείωση για 5000χλμ θα σε πείσει αν αυτο το μηχανακι ειναι αυτο που θελεις η θα μπορεσεις να το αλλαξεις με κατι αλλο
Για τους κραδασμούς μαθαινεις τις rpm που ενοχλούν και οδηγείς ειτε πριν ειτε μετα απο αυτο το σημείο rpm
Πώληση???? Ποιά πώληση???:nono: Όχι δεν έχει τέτοια...στην ζωή πρέπει να προσαρμόζεσαι αλλιώς θα είσαι πάντα δυστυχισμένος, και μια σωστή και δίκαιη ευκαιρία πρέπει να την δώσω όπως και να έχει στο TRK.
Για τις στροφές και τους κραδασμούς η λογική μου λέει πως εφόσον στα 80 και τις 5,500 έχει αρκετούς κραδασμούς αν ανέβει η ταχύτητα και οι στροφές θα ανέβουν και οι κραδασμοί, το σκέφτομαι λάθος?
doctoras
26/06/2020, 08:44
Πώληση???? Ποιά πώληση???:nono: Όχι δεν έχει τέτοια...στην ζωή πρέπει να προσαρμόζεσαι αλλιώς θα είσαι πάντα δυστυχισμένος, και μια σωστή και δίκαιη ευκαιρία πρέπει να την δώσω όπως και να έχει στο TRK.
Για τις στροφές και τους κραδασμούς η λογική μου λέει πως εφόσον στα 80 και τις 5,500 έχει αρκετούς κραδασμούς αν ανέβει η ταχύτητα και οι στροφές θα ανέβουν και οι κραδασμοί, το σκέφτομαι λάθος?
Οχι συνηθως εχουν ενα συγκεκριμένο φάσμα οι κραδασμοί.
Ομως μπορουν να σχετίζονται και με αλλα κινούμενα μερη οπως αλυσίδα-γραναζια και αλλα
Για τις αγοραπωλησίες ποτε μη πεις ποτε, συμφωνώ οτι να αφήνεις τον χρονο να αποφασίσει να μαθαίνεις με την χρηση και την εμπειρία αν το οχημα ειναι αυτο που θες ή οχι
Νομίζω είναι και θέμα συνήθειας ,εμένα μετά από 10 χρόνια με μονοκύλινδρο 600κε και αρκετές βόλτες αν με ρωτούσαν θα έλεγα ποιοι κραδασμοί;
contes di Zante
26/06/2020, 12:45
Νομίζω είναι και θέμα συνήθειας ,εμένα μετά από 10 χρόνια με μονοκύλινδρο 600κε και αρκετές βόλτες αν με ρωτούσαν θα έλεγα ποιοι κραδασμοί;
....και θέμα γούστου να προσθέσω. Γι' αυτό είμαι φάν των 2κύλινδρων, αλλιώς θα αγόραζα (ραπτο)μηχανή