View Full Version : Εξάτμιση Crypton X?
JohnVita8
22/06/2020, 10:41
Καλημέρα,
Ψάχνω για μία εξάτμιση με μπάσο ήχο για το crypton X,
Τι μάρκα να κοιτάξω, τι είδος (high up, κανονική), τι σχήμα; (στρογγυλή, οβάλ ή τριοβαλ)
Είδα μερικές και μου άρεσε η yoshimura τριοβαλ, αλλά την βρήκα στο car.gr με 300 ευρώ... αξίζει τόσα για μια
yoshimura η μήπως κάποια άλλη εξάτμιση δίνει παρόμοια αποτελέσματα;
Επίσης θέλω να παίρνει σιγαστήρα...
Ευχαριστώ...
Καλημέρα,
Θα πρότεινα να μην αλλάξεις την εξάτμιση. Αφενός θα είσαι παράνομος, αφετέρου θα ενοχλείς τους άλλους γύρω σου.
doctor_john
22/06/2020, 11:22
Όσο περισσότερο χώρο δώσεις σε έναν απο τους άξονες του τελικού θα βοηθήσει να ακουστεί πιο μπάσο.
ένα οβαλ θα ακουστεί καλύτερα απο ένα στρογγυλό κ.λπ.
Οι τιμές είναι ψηλές στα έτοιμα και επώνυμα, σε καταστήματα που κατασκευάζουν εξατμίσεις
θα σου κοστίσει λιγότερο, θα σε βοηθήσουν να είναι σωστή χωρις να επιβαρύνει την λειτουργία
και έχουν διάφορους db killer που θα δοκιμάσεις έτσι ώστε να έχεις καλό ήχο και να μην ενοχλείς τους γύρω σου.
JohnVita8
22/06/2020, 11:36
Αν και μου αρέσει η ιδέα αυτή φίλε μου, δεν μπορώ να πάω σε ένα τέτοιο κατάστημα γιατί βρίσκομαι
σε νησί, και δεν υπάρχει εδώ εξατμισάς...
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...
Καλημέρα,
Θα πρότεινα να μην αλλάξεις την εξάτμιση. Αφενός θα είσαι παράνομος, αφετέρου θα ενοχλείς τους άλλους γύρω σου.
Συγνώμη δεν άντεξα :lol:
έχει και racetech όλοσωμες τιτανίου για τα Χ ;) τυχεροί,εμείς μια sebring είχαμε όλο και όλο.
419060
έχει και racetech όλοσωμες τιτανίου για τα Χ ;) τυχεροί,εμείς μια sebring είχαμε όλο και όλο.
JohnVita8
22/06/2020, 12:09
Lol... ωραίος φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα!...:lol:
Ναι τις έχω δει και τις race tech, έχει και ένας φίλος, αλλά μου λέει πως αυτές δίνουν μόνο ήχο και πως δεν δίνουν καλύτερα τραβήγματα κλπ... Μου λέει αυτός πως οι vpr έχουν καλύτερη απόδοση... Είναι όντως έτσι;
johnnybond
22/06/2020, 15:15
Lol... ωραίος φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα!...:lol:
Ναι τις έχω δει και τις race tech, έχει και ένας φίλος, αλλά μου λέει πως αυτές δίνουν μόνο ήχο και πως δεν δίνουν καλύτερα τραβήγματα κλπ... Μου λέει αυτός πως οι vpr έχουν καλύτερη απόδοση... Είναι όντως έτσι;
Τι απόδοση ρε φίλε; Εδώ δύσκολα βλέπεις διαφορά με ολόσωμη-φίλτρο-power commander σε 50-100 άλογα, περιμένεις να δεις στη πάπια με ένα τελικό;
Αν θες να αλλάξεις για θέμα εμφάνισης-ήχου βάλε αυτό που σου αρέσει περισσότερο με βάση το budget και τέλος, δεν χρειάζεται να το περιπλέκεις παραπάνω στο μυαλό σου..
JohnVita8
22/06/2020, 21:17
Τι απόδοση ρε φίλε; Εδώ δύσκολα βλέπεις διαφορά με ολόσωμη-φίλτρο-power commander σε 50-100 άλογα, περιμένεις να δεις στη πάπια με ένα τελικό;
Αν θες να αλλάξεις για θέμα εμφάνισης-ήχου βάλε αυτό που σου αρέσει περισσότερο με βάση το budget και τέλος, δεν χρειάζεται να το περιπλέκεις παραπάνω στο μυαλό σου..
Έχεις δίκιο φίλε, απόδοση δεν ανεβάζει σχεδόν έως και καθόλου ένα τελικό, απλώς επειδή είμαι λίγο πολύ άσχετος σε τεχνικά/μηχανικά θέματα, ένας φίλος μου το έπαιξε και "ειδικός", τεσπα να σαι καλά φίλε για την χρήσιμη συμβουλή σου, με βοήθησε αρκετά...
strokt up
22/06/2020, 21:42
Θα σου φανεί αστείο, αλλά έβαλε ο μικρός εξάτμιση σε daytona euro 4 και κέρδισε γύρω στα 10 χιλιόμετρα τελικής και αρκετή επιτάχυνση. Βέβαια κάνει σαν μπρίκι αλλα όντως κέρδισε σε επιδόσεις.
Έχεις δίκιο φίλε, απόδοση δεν ανεβάζει σχεδόν έως και καθόλου ένα τελικό, απλώς επειδή είμαι λίγο πολύ άσχετος σε τεχνικά/μηχανικά θέματα, ένας φίλος μου το έπαιξε και "ειδικός", τεσπα να σαι καλά φίλε για την χρήσιμη συμβουλή σου, με βοήθησε αρκετά...
Αυτοί οι "φίλοι" που το παίζουν "ειδικοί" έχουν κάψει τσέπες και τσέπες άδικα να ξέρεις.... Ο Γιάννης 007 :p μια χαρά στα είπε. Υπόψη ότι αλλάζοντας εξάτμιση θέλει και σωστές ρυθμίσεις μετά σε μίγματα κ.λ.π. αλλιώς σύντομα θα ψάχνεις κάτι βαλβίδες, χωρίς ουσιαστικό κέρδος.
Ασε το μηχανάκι στην ησυχία του και αν θες παραπάνω επιδόσεις, πάρε κάτι μεγαλύτερο.
Lioulios
24/06/2020, 01:22
Θα ανοιγεις το γκαζι , θα κανεις φασαρια και θα νομιζεις πως το μηχανακι σου παει καλυτερα ή εχει καλυτερα τραβηγματα .
Βεβαια θα εχεις εξατμιση . Αυτο μετραει .
Και για σενα , και για μενα και για ολους .
Ολοι τη θελαμε , τη βαλαμε και αν ειναι να ψαχνεις και καμια βαλβιδα ...αστη να φυγει και ας μην ξαναγυρισει ποτε .
Καντα τωρα γιατι μετα δεν θα μπορεις .
Βαλε οποια γουσταρεις και μπορεις .
Διαφορα δεν θα δεις καμια , αλλα θα εχεις εξατμιση .