Σύνδεση

View Full Version : Ποια θα επιλαγατε απο αυτες τις δυο μηχανες(αγγελιες)

vour55
05/07/2020, 02:52
Ειμαι λιγο μπερδεμενος και οποιος μπορει να πει μια γνωμη καλη θα ειναι, μεχρι στιγμης εχω κατηληξει σε αυτες τις δυο αγγελιες
https://www.car.gr/29561484-kawasaki-ninja-250-r
Ελεχθηκε στον μηχανικο μου ειχε αρκετες γρατζουνιες το μηχανακι (οχι σπασιματα)(πλαστικα που προδιδαν οτι εχει βαφτει σε μερικα πλαστικα γιατι υπηρχε πρασινο),θελει τοπικο βαψιμο,καποιες σκουριες εδω και εκει,το δεξι clipon τιμονι εχει ελαχιστα στραβωσει απο τις πτωσεις(δεν φενεται ευκολα),παρολαυτα ο μηχανικος μου ειπε οτι το μηχανακι δεν ειναι τρακαρισμενο αλλα πεσμενο,μου ειπε απο την γενικη κατασταση οτι τα χιλιομετρα μπορει και να ειναι οντως τοσα λιγα,φοραει καινουργια λαστιχα,υπαρχει βιβλιο σερβις ητιμη εχει κατεβει

Μετα υπαρχει και αυτη η αγγελια https://www.car.gr/29985634-kawasaki-ninja-250-r
Δεν εχει τσεκαριστει απο μηχανικο ουτε εχω μιλησει,αλλα φαινεται ενδιαφερον αν και με παραπανω χιλιομετρα

Τι θα με συμβουλευατε να κανω?

toyar
05/07/2020, 06:39
Να δεις τι αναλώσιμα θα χρειαστεί το καθένα σχετικα άμεσα και κυρίως να τσεκαρεις φάτσες κατοχων

Bowleno
05/07/2020, 07:26
Να δεις τι αναλώσιμα θα χρειαστεί το καθένα σχετικα άμεσα και κυρίως να τσεκαρεις φάτσες κατοχων

Αν δηλαδή είναι γιατροί η αρτι αποφυλακισθέντες;:lol:

DrBig
05/07/2020, 07:42
Το πρωτο φαινεται προσεγμενο, καλη ευκαιρια αρκει ο ιδιοκτητης να μην ειναι γιατρος! :bawl:

doctoras
05/07/2020, 07:57
προφανέστατα το δεύτερο φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση και απο εκεί έπρεπε να ξεκινήσεις την έρευνα σε μηχανικό

toyar
05/07/2020, 08:09
τα μηχανακια δειχνουν παρομοια
οποτε αγοραζεις ιδιοκτητη
υπαρχει ο πιτσιρικας που το παει μονιμα τερμα βαζοντας μονο βενζινη
υπαρχει και ο μεγαλυτερος σε ηλικια η μια κοπελα πχ που το δουλευει και το συντηρει σωστα
υπαρχει ο ανετος ιδιοκτητης που μπορει ευκολα να κανει οτι και οποτε χρειαστει
υπαρχει κι ο ζορισμενος που αναβαλλει ενα εξαμηνο την αλλαγη λαδιων

doctoras
05/07/2020, 08:23
υπαρχει και ο μεγαλυτερος σε ηλικια η μια κοπελα πχ που το δουλευει και το συντηρει σωστα

για τον ιδιοκτήτη συμφωνώ

τα συγκεκριμένα μηχανάκια ομως δεν είναι παρόμοια
-στο πρώτο φαίνεται απο τις φωτό η κακή κτασταση της βαφής, ενώ έχει αλλαγμένες μανέτες/εξάτμιση/ζελατίνα, δεν αναφέρει πρώτο χέρι, συνεπώς εάν έχει περάσει απο την θητεία απο εμπορο μεταχειρισμένων κατα πασα πιθανότητα έχουν πειράξει τα χλμ
-το δεύτερο φαίνεται stock χωρίς μετατροπές ενώ λέει οτι είναι πρώτο χέρι (που μπορεί να διαπιστωθούν ευκολότερα τα πραγματικά χλμ) όμως και αυτό ενδέχεται να έχει ξαναβαφτεί γιατί του λείπουν αυτοκόλλητα

με λίγα παραπάνω μπορείς να τσεκάρεις αυτό που φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση (https://www.car.gr/21986578-kawasaki-ninja-250-r?current_slide=0) απο τα παραπάνω

ptc
05/07/2020, 09:11
Συμφωνώ με τον δόκτορ. Ξεκάθαρα θα ξεκινούσα απ' το δεύτερο κι εγώ. Πρώτο χέρι και φουλ στοκ, nuff said. Η ζελατίνα που θέλει αλλαγή και πιθανώς κάποιο αναλώσιμο που θα προκύψει στον έλεγχο θα συζητηθούν στην τελική τιμή.

Αν προχωρήσεις στο πρώτο για μένα η τιμή θα πρέπει να κατέβει αρκετά με τόσα "κουσούρια" που βρέθηκαν.

Παρεμπιπτόντως, το έχεις οδηγήσει το νίντζα; Το ρωτάω γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο μηχανάκι (μοτερικά). Είναι φτιαγμένο για να βγάζει δύναμη ψηλά και χαμηλά είναι τάφος. Σχεδόν "διχρονίζει" στον τρόπο λειτουργίας του. Για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης θα το απέφευγα. Αντίθετα είναι ό,τι πρέπει για κυνηγητό σε στροφές και μικρή πίστα.

doctor_john
05/07/2020, 09:33
Το πρωτο φαινεται προσεγμενο, καλη ευκαιρια αρκει ο ιδιοκτητης να μην ειναι γιατρος! :bawl:

419465

και οι δισκόπλακες έχουν να πουν αρκετά όσον αφορά το τρόπο χρήσης και συντήρησης.
Αδικείται πάντως πολύ σε μαύρο χρώμα, οτιδήποτε πιο ανοιχτόχρωμο την αναδεικνύει πολύ.

vour55
05/07/2020, 09:56
To παιδι φανηκε πολυ κομπλε δεν ξερω για τον δευτερο δεν εχω μιλησει...

Νταξει οσο να'ναι υπηρχε και βιβλιο σερβις που το τσεκαρε ο μηχανικος

για τον ιδιοκτήτη συμφωνώ

τα συγκεκριμένα μηχανάκια ομως δεν είναι παρόμοια
-στο πρώτο φαίνεται απο τις φωτό η κακή κτασταση της βαφής, ενώ έχει αλλαγμένες μανέτες/εξάτμιση/ζελατίνα, δεν αναφέρει πρώτο χέρι, συνεπώς εάν έχει περάσει απο την θητεία απο εμπορο μεταχειρισμένων κατα πασα πιθανότητα έχουν πειράξει τα χλμ
-το δεύτερο φαίνεται stock χωρίς μετατροπές ενώ λέει οτι είναι πρώτο χέρι (που μπορεί να διαπιστωθούν ευκολότερα τα πραγματικά χλμ) όμως και αυτό ενδέχεται να έχει ξαναβαφτεί γιατί του λείπουν αυτοκόλλητα

με λίγα παραπάνω μπορείς να τσεκάρεις αυτό που φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση (https://www.car.gr/21986578-kawasaki-ninja-250-r?current_slide=0) απο τα παραπάνω
Τριτο χερι χωρις να εχει περασει εμπορο,ο δευτερος το ειχε ενα χρονο και και ο τριτος το παιδι που το πουλαει 6 μηνες,ξεφευγουμε σε τιμη με την αγγελια που ποσταρες

Συμφωνώ με τον δόκτορ. Ξεκάθαρα θα ξεκινούσα απ' το δεύτερο κι εγώ. Πρώτο χέρι και φουλ στοκ, nuff said. Η ζελατίνα που θέλει αλλαγή και πιθανώς κάποιο αναλώσιμο που θα προκύψει στον έλεγχο θα συζητηθούν στην τελική τιμή.

Αν προχωρήσεις στο πρώτο για μένα η τιμή θα πρέπει να κατέβει αρκετά με τόσα "κουσούρια" που βρέθηκαν.

Παρεμπιπτόντως, το έχεις οδηγήσει το νίντζα; Το ρωτάω γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο μηχανάκι (μοτερικά). Είναι φτιαγμένο για να βγάζει δύναμη ψηλά και χαμηλά είναι τάφος. Σχεδόν "διχρονίζει" στον τρόπο λειτουργίας του. Για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης θα το απέφευγα. Αντίθετα είναι ό,τι πρέπει για κυνηγητό σε στροφές και μικρή πίστα.
Ας πουμε οτι η τιμη για το πρωτο ειναι 300 ευρω κατω απο την δευτερη αγγελια,ειχα cbr 125 και αυτο παρομοιο ειναι δουλευε στα ψηλα δεν ειχα ποτε θεμα με αυτο,ισχυει οτι λειπουν αυτοκολλητα και στα δυο εγω νομιζα οτι βγαινουν μερικες εκδοσεις ετσι αλλα μαλλον ειναι βαμμενες

419465

και οι δισκόπλακες έχουν να πουν αρκετά όσον αφορά το τρόπο χρήσης και συντήρησης.
Αδικείται πάντως πολύ σε μαύρο χρώμα, οτιδήποτε πιο ανοιχτόχρωμο την αναδεικνύει πολύ.

Δεν ξερω ο μηχανικος ετσι οπως το ειδε δεν μου ειπε οτι θελει κατι ,ηταν σε καλη κατασταση μοτερικα κτλ

doctoras
05/07/2020, 10:36
δηλαδή σε 12 χρόνια άλλαξε 3 κατόχους και οι τρεις έκαναν συνολικά 27k ? αποδεικνύεται αυτό(με ντοκουμέντα όχι στα λόγια)?
αν είσαι οκ, δεν τίθεται θέμα συζήτησης καν, προχώρα και καλή τύχη

ptc
05/07/2020, 10:42
To παιδι φανηκε πολυ κομπλε δεν ξερω για τον δευτερο δεν εχω μιλησει...

Τριτο χερι χωρις να εχει περασει εμπορο,ο δευτερος το ειχε ενα χρονο και και ο τριτος το παιδι που το πουλαει 6 μηνες.

To προβλημα με τα πολλα χερια ειναι οτι ουσιαστικα χανεις το κομματι "κοβω φατσα ιδιοκτητη" που ολοι συμφωνουμε πως ειναι σημαντικο. Αυτος που λες οτι σου φανηκε κομπλε (ο πωλητης) εχει κανει βαρια το 5% των χιλιομετρων της μηχανης. Το μεγαλυτερο μερος της χρησης εγινε απο τον πρωτο και για αυτον δεν μπορεις να ξερεις τιποτα. Ενω στο πρωτο χερι αυτος που θα δεις μπροστα σου ειναι και αυτος που εκανε ολη τη χρηση.

Παντως τα 1800€ ειναι καλη τιμη. Εγω θα εβλεπα και τη δευτερη μηχανη ομως. Γιατι τωρα λες πως ειναι 300 πιο ακριβη αλλα δεν ξερεις αν και ποσο μπορει να κατεβαινει κι αυτος. Και αν δε σου κανει κλικ παιρνεις την πρωτη.

vour55
05/07/2020, 11:10
δηλαδή σε 12 χρόνια άλλαξε 3 κατόχους και οι τρεις έκαναν συνολικά 27k ? αποδεικνύεται αυτό(με ντοκουμέντα όχι στα λόγια)?
αν είσαι οκ, δεν τίθεται θέμα συζήτησης καν, προχώρα και καλή τύχη
Δεν ξερω ο μηχανικος ελεγξε κτλ μονο με κτεο και τα σερβις(που ειναι απο τους λιγους που ειχε βιβλιο ολοι οι αλλοι που ειχα μιλησει δεν ειχαν) μπορεις να εχεις εικονα, επισης λογικα θα φανει και απο εξωτερικα φανταζομαι ενα εμπειρος μηχανικος μπορει ισως να καταλαβει απο αλυσιδογραναζα,δισκοφρενα αν εχει κανει χιλιομετρα το μηχανακι ,γενικα παντως δυσκολα να βγαλεις ακρη με τα χιλιομετρα και αυτος ο δευτερος μπορει να εχει 80.000 και να τα εχει κατεβασμενα αντε να καταλαβεις μετα...

To προβλημα με τα πολλα χερια ειναι οτι ουσιαστικα χανεις το κομματι "κοβω φατσα ιδιοκτητη" που ολοι συμφωνουμε πως ειναι σημαντικο. Αυτος που λες οτι σου φανηκε κομπλε (ο πωλητης) εχει κανει βαρια το 5% των χιλιομετρων της μηχανης. Το μεγαλυτερο μερος της χρησης εγινε απο τον πρωτο και για αυτον δεν μπορεις να ξερεις τιποτα. Ενω στο πρωτο χερι αυτος που θα δεις μπροστα σου ειναι και αυτος που εκανε ολη τη χρηση.

Παντως τα 1800€ ειναι καλη τιμη. Εγω θα εβλεπα και τη δευτερη μηχανη ομως. Γιατι τωρα λες πως ειναι 300 πιο ακριβη αλλα δεν ξερεις αν και ποσο μπορει να κατεβαινει κι αυτος. Και αν δε σου κανει κλικ παιρνεις την πρωτη.

Ειναι καλο deal πιστευω ,θα παρω ενα τηλεφωνακι και τον δευτερο μια να δουμε

vour55
05/07/2020, 11:42
Μιλησα με το δευτερο παιδι,το μηχανακι θελει λαστιχα λογικα και για αλυσιδογραναζα κτλ μου ειπε δεν εχει ελεγξει,οντως εχει αλλαξει πλαστικα και τα δυο τα μπροστα γιατι ειχε πεσει και λειπουν τα αυτοκολλητα(τωρα γιατι και τα 2 πως εξηγειται?) ,το πηγαινε σε kawasaki συνεργειο, εχει αλλη μηχανη.

Κατι μου λεει να παω στην πρωτη αγγελια αφου ο μαστορας το βρηκε κομπλε...Δεν ξερω μηπως κανω λαθος?

doctor_john
05/07/2020, 12:16
Αν κάνεις θα είναι το μικρότερο απο όλους μας, γιατί να σε νοιάζει; ;)

vour55
05/07/2020, 13:01
Αν κάνεις θα είναι το μικρότερο απο όλους μας, γιατί να σε νοιάζει; ;)
Ξερω εγω...

BLiTzER
05/07/2020, 13:45
Εγώ μηχανάκι με εξάτμιση "race guns" δε θα αγόραζα για κανένα λόγο. Λέει πολλά για τον ιδιοκτήτη.

rainmike
05/07/2020, 13:47

Δηλαδή τι συμπέρασμα θα βγάλει για το μηχανάκι απο τη φάτσα του κατόχου?

panavour
05/07/2020, 13:53

θ αγοραζεςμηχανακι απο τετοια μουρη???

419467

rainmike
05/07/2020, 13:56
θ αγοραζεςμηχανακι απο τετοια μουρη???

419467

Aνετα αν το μηχανάκι ήταν πένα.

toyar
05/07/2020, 14:44

φατσα με τη γενικη εννοια του ορου
φυλο ηλικια επαγγελμα ακομα και περιοχη
ολα κατι εχουν να πουν για τον πωλητη ενω ο αγοραστης μιλαει με λεφτα που ειναι κοινα για ολους
το τελειο ειναι να αγορασεις απο γνωστο
εχω φιλους που θα αγοραζα με κλειστα ματια
και αλλους που δεν θα ψωνιζα ουτε κοψοχρονια

vour55
05/07/2020, 18:45
Εγώ μηχανάκι με εξάτμιση "race guns" δε θα αγόραζα για κανένα λόγο. Λέει πολλά για τον ιδιοκτήτη.
Για εμενα ειναι ενα εξτρα ωραιο

Πλακα πλακα ο αλλος μπορεις να φενεται καγκουρας αλλα το μηχανακι να το φροντιζει δεν εχει να λεει

THRESH
06/07/2020, 11:58
εννοείται , στατιστικά τα περισσότερα μηχανάκια απο κάγκουρες που έχω δει τα έχουν συνήθως καθηγητές Θρησκευτικών
π.χ

-βγάζουν τους καθρέπτες (για να μην επαίρονται ώστε να παραμείνουν ταπεινοί)
-βάζουν ότι πιο ξετάπωτο υπάρχει σε εξάτμιση (γιατί ο ήχος θα ξυπνήσει τους αμαρτωλούς)
-σουζάρουν διαρκώς (για να έρθουν πιο κοντά στο θεό)
-έχουν συνήθως λιωμένα λάστιχα ( απο τα πολλά πηγαινέλα στα μοναστήρια θα είναι, έχουν δύσκολους δρόμους)
-πολύ ήρεμοι στο δρόμο , απλά επειδή έχουν πολλούς ρόζους στα χέρια απο τα κομποσχοίνια και τη προσευχή ,γλιστράν οι μανέτες πολύ και θα ξεκινήσουν λίγο άγαρμπα στο φανάρι ,
ας πούμε 1.5 - 2 κωλίδια , ιδιαίτερα αν βλέπουν άλλα κωλίδια στη γύρω περιοχή. Αυτό λέγεται αλληγορία και δείχνει τι δεν πρέπει να κάνουμε εμείς οι αμαρτωλοί.

Μπορεί να φαίνεται κάγκουρας/καγκούρισσα αλλά να το αγαπάει , το σκίζει κρύο π.χ αλλά το αγαπάει και το κάνει.
Τον/την εμπιστεύεσαι άμεσα.

ptc
06/07/2020, 12:33
Για εμενα ειναι ενα εξτρα ωραιο

Πλακα πλακα ο αλλος μπορεις να φενεται καγκουρας αλλα το μηχανακι να το φροντιζει δεν εχει να λεει

Εγω βλεπω πως εχεις κανει αντιλογο σε οσους σου λενε να το ξανασκεφτεις για το πρωτο, οποτε ουσιαστικα το εχεις παρει αποφαση και τζαμπα ανοιξες το θεμα. Τωρα το τι ακριβως σου αρεσε τοσο πολυ στο συγκεκριμενο μονο εσυ το ξερεις. (μαλλον η τιμη υποψιαζομαι)

Πηγαινε χτυπα το λοιπον και καλοταξιδο. Δε θα δωσεις και κανενα εκατομμυριο, ο,τι και να σου βγει μικρο το κακο.

doctor_john
06/07/2020, 13:17

Αυτός που έχει βάλει κάτι τέτοιο, οκ, ψάχνει κάτι οικονομικό, ανάλογα με την ηλικία και τις εμπειρίες του θα το διαχειριστεί.
Σε τόσο μικρή μοτό, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά, δεν του αρέσει το φρ φρ, οκ βάζει ένα τελικό.

Δεν με πείθει ότι είναι τσίπης και θα κάνει οικονομία στα τακάκια ή κάτι κοντινό.

Αυτοί που οργανώνουν μια επένδυση παροχής υπηρεσιών και επιλέγουν να κοροϊδέψουν το κοινό με μια διασκευή λογότυπου Vance & Hines
στηρίζοντας την επένδυση τους σε τελείως άσχετο γραφίστα, δεν παίρνουν χαμπάρι πως όλο αυτό φωνάζει αρπαχτή;
Τι στόχους έχουν αυτοί οι άνθρωποι ρε γμτ, πως φαντάζονται ότι στέκονται στην κοινωνία...

johnnybond
06/07/2020, 13:57

Πολλά όπως;

Μιας και εγώ έχω βάλει στη δική μου μοτό την οποία εμμονικά προσέχω.

nassosxlvbros
06/07/2020, 14:02
Προσωπικά θα κοίταγα σε πράσινο χρώμα-που του πηγαίνει απίστευτα- και αυτά:

https://www.car.gr/28752649-kawasaki-ninja-250-r-ninja-250r

https://www.car.gr/24296531-kawasaki-ninja-250-r

όπως επίσης και αυτό:

https://www.car.gr/24296531-kawasaki-ninja-250-r

BLiTzER
06/07/2020, 14:58
Πολλά όπως;

Μιας και εγώ έχω βάλει στη δική μου μοτό την οποία εμμονικά προσέχω.

Χωρίς να πλατειάσω, άνθρωποι που από τη μία θέλουν τη βελτίωση, από την άλλη την πραγματοποιούν με τον φθηνότερο δυνατό τρόπο και συνήθως αμφίβολα αποτελέσματα.

Βέβαια οκ, εδώ μιλάμε για ένα 250. Δε θα δώσεις 700€ σε εξάτμιση για 250. Αναφερόμουν γενικότερα.

katsar
06/07/2020, 15:08
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και κινέζικη γιοσομούρα τενεκές των 40ε η race guns.
Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν αυτόν που βάζει σκούρη ζελατίνα,εξάτμιση και λοιπά καραμπαλίκια και δεν έχει δώσει 100ε για σωληνάκια στα φρένα του πχ.

doctor_john
06/07/2020, 15:36
Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι τενεκές οι κινέζικες, 0.8mm ανοξείδωτα, καλές κολλήσεις, ίδιες διατομές, ίδια περφορέ, ίδιος υαλοβάμβακας κ.λπ.
Οι τενεκέδες που νομίζουν ότι κάνουν οικονομία δίνοντας 20-35$ αντί 70-120$, ενώ δεν έχουν την εμπειρία να δουν τι αγοράζουν στις φωτό
και ενώ αγνοούν τις περιγραφές των πωλητών που αναφέρουν τι ακριβώς πωλούν, ναι αυτοί ψωνίζουν κάνιστρα στην καλύτερη.

Όταν βλέπεις το ίδιο τελικό στα 180$ και στα 35$ απο τους ίδιους πωλητές, προφανώς κάποια διαφορά έχουν.
Δεν είναι μλκς οι άνθρωποι, να πουλήσουν θέλουν και ξέρουν την δουλειά τους.

BLiTzER
06/07/2020, 15:37
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και κινέζικη γιοσομούρα τενεκές των 40ε η race guns.
Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν αυτόν που βάζει σκούρη ζελατίνα,εξάτμιση και λοιπά καραμπαλίκια και δεν έχει δώσει 100ε για σωληνάκια στα φρένα του πχ.

H σκούρα ζελατίνα στο μηχανάκι, τα xenon και τα προβολάκια (ειδικά τα μπλε) δείχνουν άλλο είδος ανθρώπου. :lol:

doctor_john
06/07/2020, 15:54
ρε καλο μεσημεράκι και οι δυο σας, στα ον οφ έχει νόημα η ζελατίνα, βλέπεις τα όργανα που και που :D

BLiTzER
06/07/2020, 15:57
Ζελατίνα ναι. Σκούρα/solid χρώμα = άσχετος με το άθλημα. Εκτός αν είναι εξαιρετικά μικρή και κάνει μόνο για φιγούρα ένιγουεϊ.

vour55
06/07/2020, 20:57
Εγω βλεπω πως εχεις κανει αντιλογο σε οσους σου λενε να το ξανασκεφτεις για το πρωτο, οποτε ουσιαστικα το εχεις παρει αποφαση και τζαμπα ανοιξες το θεμα. Τωρα το τι ακριβως σου αρεσε τοσο πολυ στο συγκεκριμενο μονο εσυ το ξερεις. (μαλλον η τιμη υποψιαζομαι)

Πηγαινε χτυπα το λοιπον και καλοταξιδο. Δε θα δωσεις και κανενα εκατομμυριο, ο,τι και να σου βγει μικρο το κακο.
Ηταν να το παρω σημερα αλλα ειναι κλειστα τα κεπ το απογευμα και φαγαμε πακετο :P ναι η τιμη ειναι αρκετα καλη με λιγα χιλιομετρα το μηχανακι ,με ενδιαφερει που ο μηχανικος ειπε το οκ δεν με νοιαζει η εξωτερικη εμφανιση που φτιαχνεται ετσι και αλλιως βλεπωντας αγγελιες τα περισσοτερα πεσμενα ειναι ,οσο για την εξατμιση κανει γαματο ηχο

Χωρίς να πλατειάσω, άνθρωποι που από τη μία θέλουν τη βελτίωση, από την άλλη την πραγματοποιούν με τον φθηνότερο δυνατό τρόπο και συνήθως αμφίβολα αποτελέσματα.

Βέβαια οκ, εδώ μιλάμε για ένα 250. Δε θα δώσεις 700€ σε εξάτμιση για 250. Αναφερόμουν γενικότερα.

Αν πανε ολα καλα στο μελλον μπορει να βαλω αυτην την εξατμιση https://delkevic.co.uk/kawasaki-ninja-250r-2008-13-full-exhaust-system-350mm-carbon-oval-silencer.html?search=ninja%20250r&description=true
Και αυτο το φιλτρο https://www.e-dnafilters.gr/product/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-3/Kawasaki/DNA-0002/AK-K2S12-S3/Kawasaki-Ninja-250-R-(08-13)-DNA-High-Performance-Air-Box-Kit-Stage-3

:D

BLiTzER
06/07/2020, 21:01
Μια χαρά είναι οι delkevic, είχα στο cbr250. :lol:

katsar
06/07/2020, 21:04
ο εγγλέζος raceguns ;)