View Full Version : Αποστάτες Honda CB600F Hornet '08
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος που μπορώ να αγοράσω το σετ με τους γνήσιους αποστάτες που μπαίνουν μεταξύ κινητήρα και μανιταριού; Αν υπάρχουν κάπου μεταχειρισμένοι ή αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κωδικό ανταλλακτικού μήπως και καταφέρω και παραγγείλω.
Σε κάποιον μερακλή έλειπε ένα μανιτάρι και σκέφτηκε να πάρει το δικό μου μαζί με τον αποστάτη, όπου μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντικαταστήσω .
Σας παραθέτω σχετική φωτό με το ανταλλακτικό
419601
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
sapila racing
13/07/2020, 11:07
Το original ανταλλακτικό, εφ όσον απο οτι καταλαβαίνω πρόκειται για σετ μανιταρια Original Honda μπορείς να το πάρεις απο τον Σαρακάκη.
Ομως θα είναι πανάκριβα και μπορείς πολύ εύκολα να βγάλεις τον αποστάτη και να πας με το δείγμα σε ενα μηχανουργείο να σου τον φτιάξουν.
Το original ανταλλακτικό, εφ όσον απο οτι καταλαβαίνω πρόκειται για σετ μανιταρια Original Honda μπορείς να το πάρεις απο τον Σαρακάκη.
Ομως θα είναι πανάκριβα και μπορείς πολύ εύκολα να βγάλεις τον αποστάτη και να πας με το δείγμα σε ενα μηχανουργείο να σου τον φτιάξουν.
Οι αποστάτες έχουν διαφορετικές διαστάσεις μεταξύ τους για να τους φτιάξω σε μηχανουργείο και οχι δεν πρόκειται για μανιτάρια original Honda (κακώς δεν το ανέφερα). Αναζητώ κάποιον κωδικό για να μπορέσω να παραγγείλω τον εναν που μου κλέψανε. Ο υπάλληλος στο Σαρακάκη δεν μπόρεσε να με εξυπηρετήσει, γι' αυτό και ανάρτησα εδώ μήπως κάποιος έχει κάποια πληροφορία.
Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.
https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/600-MOTO/HORNET/2008/CB600F8/Frame/FRAME/17MFG7I1/F__3100/2/1551
Αν καταλαβαίνω σωστά, θέλεις το 13.
Κωδικός: 50195-MFG-D00
Coyote.V
13/07/2020, 19:26
Η επαφή του μανιταριού στον κινητήρα.... δεν είναι καλό. Σε ενδεχόμενη πτώση μπορεί να στον σπάσει στις βάσεις κλπ.
https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/600-MOTO/HORNET/2008/CB600F8/Frame/FRAME/17MFG7I1/F__3100/2/1551
Αν καταλαβαίνω σωστά, θέλεις το 13.
Κωδικός: 50195-MFG-D00
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το σύνδεσμο. Το 11 για την ακρίβεια.
Η επαφή του μανιταριού στον κινητήρα.... δεν είναι καλό. Σε ενδεχόμενη πτώση μπορεί να στον σπάσει στις βάσεις κλπ.
Άσχετο με την ανάρτηση μου αλλά μιας και το ανέφερες, δεν υπάρχει καμία επαφή του μανιταριού με τον κινητήρα
Coyote.V
13/07/2020, 19:33
Άσχετο με την ανάρτηση μου αλλά μιας και το ανέφερες, δεν υπάρχει καμία επαφή του μανιταριού με τον κινητήρα
Το εξάρτημα που έχεις κυκλώσει δεν έρχεται σε επαφή; Αφού το βλέπω!
Το εξάρτημα που έχεις κυκλώσει δεν έρχεται σε επαφή; Αφού το βλέπω!
Το εξάρτημα που έχω κυκλώσει είναι ο αποστάτης της μηχανής,είναι εργοστασιακό κομμάτι που έρχεται με τη μηχανή και είναι αυτό που μου έκλεψαν. Αν έχεις κάποια πληροφορία γι΄αυτό που ζητάω μου λες. Αν όχι, ας μη γεμίζουμε την ανάρτηση με άσχετα σχόλια σε παρακαλώ.
Τα παιδια σου εξηγουν οτι για να μπει το μανιταρι προφανως βγαζεις την μαμα βιδα και βαζεις νεα που ομως τερματιζει στους κυλινδρους. Σε ενδεχομενη πτωση και με ζεστο το μπλοκ κοβει η επαφη. Εχω δει να κοβετε απο αυτο το σημειο του μποκ στο.συνεργειο που παω. Ψαξε προστατευτικα που πιανουν εκει ΑΛΛΑ ΚΑΙ στο αλλουμινιο του σκελετου πισω απο το ψυγειο.
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το σύνδεσμο. Το 11 για την ακρίβεια.
Μπερδεύτηκα γιατί η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει είναι από τη δεξιά πλευρά της μοτοσικλέτας.
Το 11 (50191-MFG-D00) είναι στην αριστερή πλευρά.
Τα παιδια σου εξηγουν οτι για να μπει το μανιταρι προφανως βγαζεις την μαμα βιδα και βαζεις νεα που ομως τερματιζει στους κυλινδρους. Σε ενδεχομενη πτωση και με ζεστο το μπλοκ κοβει η επαφη. Εχω δει να κοβετε απο αυτο το σημειο του μποκ στο.συνεργειο που παω. Ψαξε προστατευτικα που πιανουν εκει ΑΛΛΑ ΚΑΙ στο αλλουμινιο του σκελετου πισω απο το ψυγειο.
Φίλε
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το λόγο που έκανα την ανάρτηση. Μου κλέψαν το ενα μανιτάρι με τη βάση του ΚΑΙ τον αποστάτη. Μανιτάρι έχω βρει για να αγοράσω μιας και υπάρχουν σε αφθονία στην αγορά. Οι αποστάτες είναι το δύσκολο κομμάτι, να τους βρω στη Honda και προφανώς γι' αυτό το λόγο μου το έκλεψε ο μερακλής που το έκανε. Για το πως μπαίνουν τα μανιτάρια και τι βίδες βγαίνουν, το γνωρίζω. Εχω πέσει και έχω δει αν παθαίνει κάτι ή όχι. Αν έχεις κάποια πληροφορία έτσι ώστε να με βοηθήσεις, γράψε μου και θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω, αλλίώς θερμή παράκληση, μη γεμίζουμε το τοπικ με άσχετα σχόλια, επιστημονικές αναλύσεις που δε θα με βοηθήσουν και θα χάνουμε απλά το χρόνο μας. Αυτό προσπαθησα να πω και στον προηγούμενο φίλο.
Μπερδεύτηκα γιατί η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει είναι από τη δεξιά πλευρά της μοτοσικλέτας.
Το 11 (50191-MFG-D00) είναι στην αριστερή πλευρά.
Ναι ανέβασα τη δεξιά για να δείξω ακριβώς ποιο εξάρτημα ψάχνω μη τυχόν και κάποιος με Hornet είχε εμπειρία με το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Ευχαριστώ πάντως. Η πληροφορία σου με βοήθησε αρκετά.
Φίλε
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το λόγο που έκανα την ανάρτηση. Μου κλέψαν το ενα μανιτάρι με τη βάση του ΚΑΙ τον αποστάτη. Μανιτάρι έχω βρει για να αγοράσω μιας και υπάρχουν σε αφθονία στην αγορά. Οι αποστάτες είναι το δύσκολο κομμάτι, να τους βρω στη Honda και προφανώς γι' αυτό το λόγο μου το έκλεψε ο μερακλής που το έκανε. Για το πως μπαίνουν τα μανιτάρια και τι βίδες βγαίνουν, το γνωρίζω. Εχω πέσει και έχω δει αν παθαίνει κάτι ή όχι. Αν έχεις κάποια πληροφορία έτσι ώστε να με βοηθήσεις, γράψε μου και θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω, αλλίώς θερμή παράκληση, μη γεμίζουμε το τοπικ με άσχετα σχόλια, επιστημονικές αναλύσεις που δε θα με βοηθήσουν και θα χάνουμε απλά το χρόνο μας. Αυτό προσπαθησα να πω και στον προηγούμενο φίλο.
Νομίζω οτι σου εχουν απαντήσει και τα παιδιά παραπάνω. Αν δεν το εχει η honda (ή ειναι ακριβο) μπορείς σίγουρα σε τόρνο να το φτιάξεις. Δες απο τι υλικο ειναι το αλλο, μετρα τις αποστα σεις σου - διατομες και το φτιαχνεις.
Οσο για τα μανιτάρια αυτα που σου λέω είναι κατι τέτοιου τύπου για να μην βρεθείς με σπασμένο μπλοκ.
Δες μερικά υπάρχουν και αλλα αν ψαχτείς.
https://www.rdmoto.eu/en/standalone/product/12043
https://sw-motech.com/en/bike/HONDA/CBF600S/2008/PC43/products/protection/slider+sets/4052572012260.htm
https://www.deprettomoto.com/en/race/503-paramotore.html
Φιλικα.
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσε να σε βοηθήσει ο υπάλληλος στον Σαρακάκη αφού μιλάμε για γνήσιο ανταλλακτικο
http://www.motosp.gr/part.php?sc=%20226%206%20&partcat=FRAME%20BODY&model=CB600FA%20(ED)%20&id=547890&partno=50191-MFG-D00&year=2008#content
dankannn
14/07/2020, 11:22
O Σαρακακη αυτη την στιγμη ειναι για να ειναι, οτι βαλεις παραγγελια θα στο φερουν μετα απο 3-4 μηνες.
Αγοραζεις οτι θες απο το MOTOSP η απο το εξωτερικο και τα εχεις στα χερια σου σε 10 μερες.
Θα ηθελα να ηξερα η honda δεν τα βλεπει αυτα τα προβληματα με το Σαρακακη ?
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.