PDA

View Full Version : Enduro σε χωριο.

Swoozm8
14/07/2020, 15:57
Καλησπέρα, εχθές στην τουαλέτα μου μ ήρθε η παρακάτω ιδέα :
αν μαζέψω αρκετά λεφτά να πάρω ένα enduro/on-off/motocross για να κάνω βόλτες στα χωράφια/δασάκια κοντά στο χωριό μου και για να έχω ένα μηχανάκι να ασχοληθώ μοτερικά με αυτό.Είμαι 16 χωρίς δίπλωμα και ΑΝ τελικά πάρω ένα από τα τρία, στην διαδρομή 5 λεπτών προς τα δασάκια που περνάω από κεντρικό δρόμο αν γινεί η στραβή και τύχει να περάσει αστυνομία από εκεί τι ακριβώς θα γίνει ?( εννοείτε θα είμαι με εξοπλισμό )

KotsosDR
14/07/2020, 16:00
Καλησπέρα, εχθές στην τουαλέτα μου μ ήρθε η παρακάτω ιδέα :
αν μαζέψω αρκετά λεφτά να πάρω ένα enduro/on-off/motocross για να κάνω βόλτες στα χωράφια/δασάκια κοντά στο χωριό μου και για να έχω ένα μηχανάκι να ασχοληθώ μοτερικά με αυτό.Είμαι 16 χωρίς δίπλωμα και ΑΝ τελικά πάρω ένα από τα τρία, στην διαδρομή 5 λεπτών προς τα δασάκια που περνάω από κεντρικό δρόμο αν γινεί η στραβή και τύχει να περάσει αστυνομία από εκεί τι ακριβώς θα γίνει ?( εννοείτε θα είμαι με εξοπλισμό )

Το πιθανότερο να γίνεις ένα με το περιεχόμενο της τουαλέτας ...

Swoozm8
14/07/2020, 16:10
Αυτά μ αρέσουν. θα παω να παιξω pac man τελικα.

Bowleno
14/07/2020, 18:01
Τέτοιες ιδέες, δέον να αποβάλλονται μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο της τουαλέτας....:D

Swoozm8
14/07/2020, 18:03
Fak. Παω να κλαψω στο ντουζ τοτε.

Sebastian1980
14/07/2020, 19:59
Κάνε υπομονή και βγάλε όταν έρθει η ώρα δίπλωμα. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει( με το κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας) χωρίς φόβο.
Έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για να βγάλεις γουστα. Θα έρθει η ώρα. Λίγη υπομονή.
Να τα σκεφτείς όταν ξαναπάς στην τουαλέτα αυτά που σου έγραψα γιατί εκεί πραγματικά ( που ήμαστε μόνη μας) παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις.

Bladerunner
14/07/2020, 20:40
Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο στους κλειστούς χώρους - πίστες δεν χρειάζεται δίπλωμα και άδεια;

Swoozm8
15/07/2020, 12:56
Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο στους κλειστούς χώρους - πίστες δεν χρειάζεται δίπλωμα και άδεια;

Απο οτι φαινεται οντως μονο εκει μπορεις χωρις διπλωμα.

Swoozm8
15/07/2020, 12:59
Κάνε υπομονή και βγάλε όταν έρθει η ώρα δίπλωμα. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει( με το κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας) χωρίς φόβο.
Έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για να βγάλεις γουστα. Θα έρθει η ώρα. Λίγη υπομονή.
Να τα σκεφτείς όταν ξαναπάς στην τουαλέτα αυτά που σου έγραψα γιατί εκεί πραγματικά ( που ήμαστε μόνη μας) παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις.

Δυστυχως αυτο μπορω να κανω μονο. Θα βολευτω μεχρι τοτε με κανενα διχρονο 50ρι.

Bowleno
15/07/2020, 13:30
Δυστυχως αυτο μπορω να κανω μονο. Θα βολευτω μεχρι τοτε με κανενα διχρονο 50ρι.

Να βολευτείς, βεβαίως, αλλά.... δίπλωμα για δαύτο έχεις; αλλιώς ξαναγυρνάμε για κλάμα στην τουαλέτα....:lol:

OldMan
15/07/2020, 14:15

Οσον αφορα σε δημόσιους δρόμους, Μητσε..

Σε αγροτικους (και πολυ περισσοτερο σε δασικους) δεν χρειαζεται τπτ απο τα 2 γιατι απλα δεν εμπίπτουν σε καμια διαταξη του Κ.Ο.Κ.
(στους μεν αγροτικους θα σε στρώσει στο κυνηγι ο αγροφυλακας με τη Φλορετα τους δε δασικους ο δασοφυλακας με το Χανομαγκ - κανεις απο τους 2 δεν θα εχει την προθεση να δει τα "χαρτια" σου..)

Swoozm8
15/07/2020, 14:20
Να βολευτείς, βεβαίως, αλλά.... δίπλωμα για δαύτο έχεις; αλλιώς ξαναγυρνάμε για κλάμα στην τουαλέτα....:lol:

Ακομα οχι! Ξεκιναω μετα το καλοκαιρι ομως!