View Full Version : Enduro σε χωριο.
Καλησπέρα, εχθές στην τουαλέτα μου μ ήρθε η παρακάτω ιδέα :
αν μαζέψω αρκετά λεφτά να πάρω ένα enduro/on-off/motocross για να κάνω βόλτες στα χωράφια/δασάκια κοντά στο χωριό μου και για να έχω ένα μηχανάκι να ασχοληθώ μοτερικά με αυτό.Είμαι 16 χωρίς δίπλωμα και ΑΝ τελικά πάρω ένα από τα τρία, στην διαδρομή 5 λεπτών προς τα δασάκια που περνάω από κεντρικό δρόμο αν γινεί η στραβή και τύχει να περάσει αστυνομία από εκεί τι ακριβώς θα γίνει ?( εννοείτε θα είμαι με εξοπλισμό )
KotsosDR
14/07/2020, 16:00
Καλησπέρα, εχθές στην τουαλέτα μου μ ήρθε η παρακάτω ιδέα :
αν μαζέψω αρκετά λεφτά να πάρω ένα enduro/on-off/motocross για να κάνω βόλτες στα χωράφια/δασάκια κοντά στο χωριό μου και για να έχω ένα μηχανάκι να ασχοληθώ μοτερικά με αυτό.Είμαι 16 χωρίς δίπλωμα και ΑΝ τελικά πάρω ένα από τα τρία, στην διαδρομή 5 λεπτών προς τα δασάκια που περνάω από κεντρικό δρόμο αν γινεί η στραβή και τύχει να περάσει αστυνομία από εκεί τι ακριβώς θα γίνει ?( εννοείτε θα είμαι με εξοπλισμό )
Το πιθανότερο να γίνεις ένα με το περιεχόμενο της τουαλέτας ...
Αυτά μ αρέσουν. θα παω να παιξω pac man τελικα.
Τέτοιες ιδέες, δέον να αποβάλλονται μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο της τουαλέτας....:D
Fak. Παω να κλαψω στο ντουζ τοτε.
Sebastian1980
14/07/2020, 19:59
Κάνε υπομονή και βγάλε όταν έρθει η ώρα δίπλωμα. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει( με το κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας) χωρίς φόβο.
Έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για να βγάλεις γουστα. Θα έρθει η ώρα. Λίγη υπομονή.
Να τα σκεφτείς όταν ξαναπάς στην τουαλέτα αυτά που σου έγραψα γιατί εκεί πραγματικά ( που ήμαστε μόνη μας) παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις.
Bladerunner
14/07/2020, 20:40
Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο στους κλειστούς χώρους - πίστες δεν χρειάζεται δίπλωμα και άδεια;
Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο στους κλειστούς χώρους - πίστες δεν χρειάζεται δίπλωμα και άδεια;
Απο οτι φαινεται οντως μονο εκει μπορεις χωρις διπλωμα.
Κάνε υπομονή και βγάλε όταν έρθει η ώρα δίπλωμα. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει( με το κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας) χωρίς φόβο.
Έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για να βγάλεις γουστα. Θα έρθει η ώρα. Λίγη υπομονή.
Να τα σκεφτείς όταν ξαναπάς στην τουαλέτα αυτά που σου έγραψα γιατί εκεί πραγματικά ( που ήμαστε μόνη μας) παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις.
Δυστυχως αυτο μπορω να κανω μονο. Θα βολευτω μεχρι τοτε με κανενα διχρονο 50ρι.
Δυστυχως αυτο μπορω να κανω μονο. Θα βολευτω μεχρι τοτε με κανενα διχρονο 50ρι.
Να βολευτείς, βεβαίως, αλλά.... δίπλωμα για δαύτο έχεις; αλλιώς ξαναγυρνάμε για κλάμα στην τουαλέτα....:lol:
Οσον αφορα σε δημόσιους δρόμους, Μητσε..
Σε αγροτικους (και πολυ περισσοτερο σε δασικους) δεν χρειαζεται τπτ απο τα 2 γιατι απλα δεν εμπίπτουν σε καμια διαταξη του Κ.Ο.Κ.
(στους μεν αγροτικους θα σε στρώσει στο κυνηγι ο αγροφυλακας με τη Φλορετα τους δε δασικους ο δασοφυλακας με το Χανομαγκ - κανεις απο τους 2 δεν θα εχει την προθεση να δει τα "χαρτια" σου..)
Να βολευτείς, βεβαίως, αλλά.... δίπλωμα για δαύτο έχεις; αλλιώς ξαναγυρνάμε για κλάμα στην τουαλέτα....:lol:
Ακομα οχι! Ξεκιναω μετα το καλοκαιρι ομως!